עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by abcdjkh,

בעקבות מעבר לויסטה נאמר לי בבזק שיש להחליף את המודם החיצוני שהיה לי במודם רשת האם יש לבזק גם מודם רשת שיכול לשמש כנתב? האם שווה בכלל להחליף או לנסות קודם עם הנוכחי? אגב, האם באמת מודמי כאלה לא נתמכים בויסטה? המודם הישן הוא מודם USB

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. יש לי את הנתב המדובר והמליצו לי על הקשוחה הזו. חיפשתי בפורום אבל לא ממש הבנתי כלום מאחר ואני נוב ממדגה ראשונה. למישהו יש סבלנות להסביר לי צעד אחר צעד? וקצת יותר חשוב,ההגדרות של החיבור ימחקו לי? כי אין לי מושג איך להחזיר אותן חזרה.. יש לי גיבוי אבל הוא יתאים לקשוחה החדשה? יש סכנות לעניין בדומה לעדכון ביוס בלוחות?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי ראוטר ATECH600E אני חושב. יחד עם האב סוויץ'.. עכשיו, מאז שיש לי אותו, כמובן שאין חייגן ואני לא יכול להקליק פעמים ולהסתכל כמה זמן האינטרנט מחובר רצוף מאז הפעם האחרונה שהתנקתי..(או במקרה הזה, הוצאתי אותו מהחשמל וחיברתי שוב שהוא מאפס את כל ההגדרות ושם IP חדש..) או לחילופין, לדעת כמה זמן המחשב דלוק מהריסט האחרון? ביחד עם חיבור קבוע של כמה שעות האינטרנט מחובר רצוף? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by YanivRot,

ראשית חייב לציין שהידע שלי לא בשמיים אז אבקש להתנסח בביטואים למתחילים אם ביכלל יש הגיון בדבריי. אני מחובר לספק ולתשתית במהירות 100 מגה דרך חברת Ice. יש לי ראוטר של ICE נראה סיני כזה עלוב.. ואני מחובר מהמחשב הנייד דרך WIFI עם דונגל של D-link של בזק (אין לי אופציה לחיבור קוי) אני מקבל סה"כ 20-30 מגה וזהו נמאס לי. השאלה שלי מה עושים ומאיפה מתחילים? אני גם לא רוצה לקנות ציוד אינטרנט יקר מידי.. האם לעבור לחברה אחרת? האם לקנות ראוטר אחר? מה הפיתרון שלי. מזכיר שוב שאני גולש רק אלחוטי.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by BIR,

טוב השאלה נמצאת כבר בכותרת אבל יש לי שאלה לי יש שני מחשבים בבית ועד עכשיו היו שני אינטרנטים נפרדים עכשיו אבא שלי רוצה לעשות לי router אני אישית מעדיף אינטרנט נפרד אבל מה אפשר לעשות אז ככהעם הייתה לכם 2 בחירות עם לעשות router או לעשות קווי מה הייתם עושים ועם הייתם חייבים לעשות router מה הייתם עושים קווי או אל-חוטי... ? תודה למי שיעזור =]

• 10 תגובות
    • 816 צפיות
  6. Started by sos,

שלום דבר ראשון רציתי לשאול האם קווי זהב טובים. דבר שני רציתי לדעת מה ההבדל בין ADSL לכבלים ומה בעצם יותר טוב? כי נציגת הלקוחות אמרה לי שכבלים יותר טוב.

• 10 תגובות
    • 811 צפיות
  7. הרכבתי את המחשב השני שיש לי בבית, ועכשיו אני רוצה ליצור רשת אלחוטית לשני המחשבים. במחשב הראשי, אני משתמש המון בביטורנט, ומעט יותר באימיול. חשבתי על הנתב הזה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=35199 לפי התגובות בזאפ, הבנתי שלא מומלץ לעבודה עם ביטורנט, בגלל ריבוי החיבורים וחוסר היכולת שלו להתמודד איתם. עד כמה זה נכון? כדאי לי להוסיף לתקציב ולקנות משהו יקר יותר? איזה כרטיס רשת אלחוטי לקנות איתו אגב? תודה

• 10 תגובות
    • 962 צפיות
  8. Started by kw,

שלום לכולם אני מחפש ספקית אינטרנט שתיתן פינג נמוך לארה"ב , או לפחות פינג כמה שיותר נורמלי ... הבנתי שיש לבזק בנלאומי איזושהי חבילה מיוחדת אם מישהו יודע איך היא מבחינת עלות וביצועים ? ובין שאר הספקיות אם מישהו יודע מה המצב מהבחינה הזו ?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by q1234,

יש לי adsl 1.5/96 , ואני רוצה מהירות העלאה גבוהה יותר. 1.לפי מה שאני רואה, תשתית הכבלים יכולה לספק מהירות העלאה גבוהה יותר . למה ? 2.זה נכון שבחו"ל טכנולוגית הכבלים מתקדמת יותר מ-adsl ? 3.לברק יש חבילת adsl , 5\250 במחיר 119 וחבילת כבלים 1.5\512 ב-139 היה לי נסיון לא טוב עם כבלים , ואני מאוד מרוצה מה-adsl , כמעט ואין ניתוקים , אבל הפינגים ממש גרועים (ב"ב) ואני צריך תמיד לנתק את המודם ולחבר , כדי לקבל פינגים סבירים+ - . 4.בכבלים יש ניתוקים ? איזה טכנולוגיה מתקדמת יותר , כבלים או adsl ? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Liad91,

היי, שדרגתי את האינטרנט היום ל200 מגה אבל בפועל אני מקבל עדיין 100, כשאני עושה בדיקת מהירות המד קופץ ל140-150 ויורד מהר מאוד ל90-100.. הפעלתי את הwindows על safe mode עם גישה לאינטרנט וכשעשיתי בדיקה האינטרנט עמד על 190-200. רעיונות למישהו?

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. מודם usb או מודם חיצוני וכרטיס רשת(ושאלה בקשר למהירות חיבור) 1) ביום שישי קיבלתי את המודם usb מבזק. החבילה שאני הזמנתי היא 750Kbps, למה המודם מראה לי שאני מחובר על 320Kbps? 2) האם דרך כרטיס רשת ומודם חיצוני (לא usb) החיבור יהיה יותר מהיר? (יותר ממה שיש לי עכשיו) אם כן איזה כרטיס רשת ומודם חיצוני אתם ממליצים לי? 3) ולמה המהירות חיבור נמוכה? (אני על adsl)הספק שלי זה: בזק בינלאומי ושוב מהירות החיבור שהזמנתי 750Kbps

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by iMeash,

אהלן, אתחיל בזה שכבר ניסיתי בכמה פורומים ולא הצלחתי לקבל תשובה, מקווה שמכאן תבוא הישועה. אז ככה, אני מחפש מודם / ראוטר (לא יודע כל כך מה ההבדל אפילו). אני מחובר לתשתית 100 מגה של הוט ונמצא עם ה- HOTBOX שהם נותנים. אני לא מרוצה ממנו בכלל כל הזמן יש ניתוקים וקליטת הוויפי שלו נוראית בקושי יוצאת מהחדר שהוא נמצא. ההורים שלי כרגע בארה"ב כך שאפשר לנצל את זה ולהזמין מאמאזון או משהו וכך להוזיל מחיר. אשמח להמלצות, תודה רבה לעוזרים !

13. Started by cl74,

היי, אני מחובר לאינטרנט באמצעות מודם כבלים של הוט שאליו מחובר נתב אלחוטי. הבית שלי הוא דו-מפלסי ואני סובל מבעיות חיבור קשות בקומה התחתונה (המודם והנתב נמצאים בעליונה). במקום להסתבך עם פתרונות המבוססים על שידרוג הרשת האלחוטית החלטתי ללכת על מודם כבלים נוסף בקומה התחתונה אליו אעביר את הנתב (בקומה העליונה יש מחשב שולחני בודד שיכול להתחבר קווית ישר למודם הקיים). יש לי מספר שאלות: 1. האם יש מגבלה כלשהי לחבר שני מודמי כבלים באותה דירה? 2. האם ניתן לקנות מודם כבלים שמתאים להוט באופן עצמאי? 3. אפשר לבצע את זה בלי שהוט יהיו מעורבים (אין צורך שהמודם הנוסף יהיה מזוהה בשרתים שלהם)? 4. אני מניח שאזדקק לחיבור נוסף לכבלים כיון שהחיבור בקומה התחתונה שייך לטלוויזה. יש דרך לחבר את הממיר וא…

14. Started by th£»Light,

טוב אז ככה... קניתי כבל רשת אתמול... כדי לעשות רשת עם המחשב של אחותי עד עכשיו המחשב שלי היה מחובר למודם עם כבל רשת ולא היו בעיות... החלפתי את החיבור מהמחשב למודם בקבל USB התקנתי תדרייברים והכל הוא גולש וזה... ופתאום עושה ריסט... ניסיתי להתקין מחדש לא עזר... מה אני עושה?

• 10 תגובות
    • 976 צפיות
  15. Started by Genisher,

אני מתכוון לקנות ראוטר שאליו יהיו מחוברים PC בחיבור קווי, ולפטופ בחיבור אלחוטי. רציתי לדעת האם ישנה דרך להגביל ו/או להגדיר את רוחב הפס שיוקצה לטובת הלפטופ? למשל, שהפיסי יוכל לנצל תמיד עד שליש מרוחב הפס שיש בבית ואילו הלפטופ יוכל לנצל תמיד עד שני שליש מרוחב הפס שיש בבית. במילים אחרות, לחלק בצורה פשוטה וכללית את רוחב הפס בין שני המחשבים בצורה קבועה ומוגדרת, ללא צורך להתעסק בהגדרות מסובכות או להיות טכנאי מחשבים האם עלי לחפש משהו מסוים בראוטר שאני קונה? לחלופין, האם קיימת תוכנה שיכולה ליצור מצב כזה? תודה רבה מראש!

• 10 תגובות
    • 4.5k צפיות
  16. Started by makaveli,

איך אני מחליף את האיי פי שלי ? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by arnon,

שלום לרשת המקומית שלי אני מצליח ואני רואה את שאר המחשבים שלי שברשת המחשב מקבל IP מהנתב מוגדרים בו DNS כמו במחשבים אחרים מה לעשות ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by IdanTs,

קניתי ראווטר, וכרגע הוא מחובר רק למחשב אחד כי במחשב השני יש כרטיס רשת מובנה ואני צריך כבל ויש איתו בעיות. בכל מקרה, חבר שלי בא עם מחשב נייד והוא ביקש להתחבר לראווטר.. אז בגלל שבהגדרות של הראווטר ביטלתי את האפשרות של ה"Wireless" הוא לא יכל להתחבר. אז פתחתי את האפשרות של ה-"Wireless" ואז הוא התחבר ישר בלי סיסמא בלי כלום. וכבר בחרתי סיסמא ושם משתמש לראווטר, כשאני נגיד רושם את הכתובת של ה-Default Gateway בשורת כתובת אז זה מבקש ממני סיסמא ושם משתמש.. ובחרתי כבר את הפרטים האלה.. אז איך אני עושה שכשמישהו רוצה להתחבר לראווטר הוא צריך להזין את הפרטים האלה? תודה.

• 10 תגובות
    • 886 צפיות
  19. Started by SPACEWALKER,

ברשת אשר ישנם כל מיני מערכות הפעלה ושרת (2000 SERVER) השרת רואה את כל המחשבים ברשת אך מערכות ה-98 , ME , 95 לא מתמזגות עם מערכות 2000PRO ן- XPPRO , ולא רואות אחת את השניה. יש למישהו פתרון? הרשת בנויה כ- WORKGROUP ללא כתובות IP קבועות לתחנות .

• 10 תגובות
    • 975 צפיות
  20. Started by e-d-a,

שלום אני רוצה להגדיר בין 4 מחשבים שעל כולם מותקן outlook 2003... מה אני אמור לדעת? רצוי לציין שיש לי ידע ונסיון ברשתות (בסיסי יחסית לאנשים פה) ומעולם לא יצא לי להתעסק עם שרתי ex.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by tobul,

היי מתחו בעסק של אבא שלי כבלים CAT7 אדום (אמרתי לו לפני שלא צריך כי גם ככה כל הרשת והציוד זה 10/100). בכל מקרה לקיסטונים מן הסתם לא הייתה בעיית חיבור אבל אני צריך בשביל המצלמות ליצור להם חיבור של RJ45.קניתי כאלה שכתוב שהם מתאימים גם לCAT6 אבל פשוט אין מצב שזה יכנס הכבלים עבים מידי.רק אם מגלפים אותם לגמרי וחופשים את החוט נחושת אז אפשר להכניס אבל ככה אני מאמין שהם יגעו אחד בשני וזה לא טוב.... אני מצטער על זה שלא אמרתי לו שלא יביא בשום פנים CAT7 אבל זה כבר נעשה מה אני יכול לעשות כדי לחבר RJ45? תודה

• 10 תגובות
    • 3.9k צפיות
  22. Started by Ronenosh8,

מאז שהתקינו אותו אצלי, האינטרנט מקרטע. הוט לא מוכנים להחליף את הציוד ושולחים אותי לקנות ראוטר : האם הנתונים האלה תקינים? http://img7.imageshack.us/img7/1253/hotboxfail.png

• 10 תגובות
    • 4.9k צפיות
  23. Started by psybrain,

שלום לכולם אני לא יודע אם זה מיועד לפה אבל יש לי בעיה כל פעם שאני פותח את ה UTORRENT ומתחיל להוריד אני לא יכול לגלוש כל דף שאני פותח אומר לי לא זמין וכשאני מפסיק תהורדה הכל סבבה ! לא שאני מוריד בפול מהירות זה קורה לא קשור למהירות שאני מוריד .. למה זה ככה?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. חג שמח אני עייפתי מספקי אינטרנט , אני משתמש הרבה באינטרנט ולצערי הספקים שהכרתי פוגעים בדרכים רבות בחווית הגלישה רק לא לתת מהירות גלישה שהובטחה גם בשרתים בארץ גישה עלובה גם בחו"ל גישה עלובה אני ישמח לקרוא על ספקים טובים ולמה הם לדעתכם טובים שימושים : תחנות טלוויזיה בחו"ל שמשדרות ערוצים SD +HD שרת להורדת קבצים ישירים בתשלום

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. Started by nimrodim,

אני לא מבין משהו. במידה ואני רוצה שני מחשבים או יותר לחבר לאינטרנט באופן עצמאי.(ללא צורך במחשב אחד מרכזי דולק) - אז אני צריך נתב. מדוע אני צריך SWITCH? במידה ואני גם ארצה לשתף קבצים בין המחשבים - אז אני צריך SWITCH? איזה נתבים ממולצים וזולים היום לקניה בארץ? האם לנתבים יש מגבלות שונות לגבי סוג הרשת אליה מתחברים : אינטרנט בכבלים או ADSL? האם הנתבים יכולים להסתדר בכל מהירות על ה ADSL או כבלים?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.