עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by kalda01,

מוכרים בKSP דגם של TPLINK וגם של EDIMAX שיש בהם 8 כניסות 10/100 ב55 שקלים. יש עדיפות לאחד מהם על השני ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Cynicoren,

שלום, יש לי מודם/ראוטר אלחוטי, ואני רוצה לחבר מחשב נוסף לאינטרנט באמצעות מודם USB, אותו חיברתי למחשב החדש. איך עושים זאת ? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 4.8k צפיות
  3. Started by amir88,

היי לכולם, יש לי משרד עם 20 עובדים וחלק די גדול מהם מתחבר דרך רשת אלחוטית וגם הרבה מחוברים דרך הסלולרי שלהם לרשת האלחוטית גם כן. כרגע אנחנו עם ראוטר tl-wr841n שמנתק קליינטים די הרבה (יש לו firmware הכי עדכני) אני מחפש ראוטר מומלץ שלא יעשה בעיות. תקציב של עד 2000 ש״ח פלוס מינוס צריך גם VPN כי שהעובדים יוכלו להתחבר לרשת המשרדית מהבית תודה!

• 9 תגובות
    • 4.2k צפיות
  4. שלום אני חדש כאן ובתחום.. יש לי מודם Hotbox ונתב TPlink WR841ND . ניסיתי לחבר את הנתב כ AP באופן אלחוטי לפי המדריך הזה : http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm הבעייה היא שלא ניתן לקבל IP מהנתב TPlink . כנראה שיש בעייה עם ההגדרות. לא כל כך ברור לי היכן מגדירים את הנ"ל ב HotBox : ברשימת כתובות ה-MAC של אלמנטי ה-WDS, המופיעה במסך ההגדרות האלחוטיות של הנתב הקיים, יש לרשום את כתובת ה-MAC של הנתב החדש. באופן זה ייווצר קשר הדדי בין הנתבים באמצעות כתובות ה-MAC שלהם." אשמח לעזרה פרטי ה HotBox [TABLE] [TR=bgcolor: #CCCCCC] [TD]Standard Specification Compliant[/TD] [TD]DOCSIS 3.0[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #CCCCCC] [TD]Hardware Version[/TD] [TD]1.0[/TD] [/…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. כולל תמיכה במהירויות גבוהות, וכולל מודם מובנה. יש משהו כזה במחיר סביר? (הזמנה מחו"ל רצויה ואף עדיפה)

• 23 תגובות
    • 6k צפיות
  6. Started by matan007,

שלום. מחפש מתג פשוט וזול שיאפשר 10/100/1000 ל-8 פורטים. נדרש שיאפשר רשת ביתית דרכו ומבחינת רוחב פס לאינטרנט, כל הקודם זוכה (ז"א שגם אחד ייקח את כל הרוחב פס אם השאר רדומים). מניח שאלו דברים סטנדרטיים. מצאתי את זה, האם מתאים? D-LINK https://www.tms.co.il/product/12173 בנוסף יש את אלו: TP-LINK http://ksp.co.il/?select=.263..491..509.&list=1&sort=2&glist=1&uin=22321&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 EDIMAX: http://ksp.co.il/?select=.263..491..509.&list=1&sort=2&glist=1&uin=9731&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 מה לקחת מבין השלוש? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. פרסמתם את זה:http://hwzone.co.il/tech/news/142781 ולא הבנתי איך אני בודק אם אני חשוף לפריצה.. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. שלום לחברי הפורום. בכוונתי להקים רשת ביתית שיעודה הראשוני להוות תחליף לספקי התוכן בכבלים. כלומר, רשת שתאפשר לי לצפות ולשמוע תוכן שנמצא על שרת מרכזי ממספר נקודות בבית בו זמנית. יש לי תכנון ראשוני שאני מתחיל לממש בקרוב בשלבים ואשמח לשמוע את דעתכם בעיקר אם יש לכם ניסיון והבנה בתחום איך אפשר לעשות את הדברים טוב יותר, יעיל יותר ואם אפשר כמובן לחסוך בעלויות. אני כמובן גם יכול לתעד את שלבי הפרויקט לטובת הבאים בתור אם יש לזה דרישה. אז הנה מספר הנחות בסיס. - ישנם 4-5 נקודות צפיה/האזנה/מחשב שונות בבית. - ישנם צרכני Wi-Fi כגון טלפונים ולפטופים. - רשת אלחוטית בלבד לא תעמוד בעומס ובקצב הנדרש. - לא ניתן לכסות את שטח הבית עם ראוטר אלחוטי יחיד כיום יש …

• 16 תגובות
    • 5.2k צפיות
  9. בעבר דווח רבות על בעיה אופיינית של נתב TP-Link WR1043ND (הגרסה המקורית הלבנה) שבה בפתאומיות מאבדים גישה לממשק הניהול (נורית SYS שאמורה להבהב נשארת קבוע דולקת או כבויה), למרות שהתקשורת עצמה ממשיכה לעבוד כרגיל. ההשערה הרווחת היא שמדובר בבעיה בקושחה (תוכנה) של הנתב ולא בחומרה, שכן בקושחת צד שלישי התופעה לא קיימת. TP-Link הוציאו מספר עדכונים, שכביכול מתייחסים לבעיה, אך מרבית הדיווחים הם שהם לא באמת פותרים אותה. ממש לאחרונה התחלתי לחוות את הבעיה הזו עם אחד ה1043 שברשותי (יש לי שניים), אחרי שלא נתקלתי בה בכל התקופה שהנתב ברשותי (מעל 2.5 שנים). במקרה שלי הגורם לבעיה היה פשוט ומפתיע - העברתי את שרות הDNS הדינמי מDynDNS לNoIP. מסתבר שבגרסת הקושחה הישנה שהשתמשתי בה (110523) קיים אי…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. כולכם בטח מכירים את התוספים לסינון גלישה (עבור ילדים). בעוד שבאנגלית מצאתי מספר רחב של אתרים שמאפשרים רישום חינם לרשימת מילים ואתרים פונוגרפיים , בעיברית לא מצאתי כמעט שום דבר חופשי. נראה שעולם התוכן העיברי לא בר סינון כל כך. אני לא מחפש חסימה ברמת ה isp, הסינון של ספקיות האינטרנט הוא פשוט בדיחה או אמתלה לבקש כסף עבור שירות ה premium . אני מחפש פיתרון שבו אני יכול לקנפג את החוקים והרשימה באה לעזור לי. יתרון ל. opensource והכי טוב כתוסף ל.firefox למעשה רוב התוספים של הדפדפנים מסוגלים לקבל רשימות ידנית או כקבצי טקסט... אם רק היה לי מאיפה לקחת רשימה בעיברית... אולי מישהו מכיר פתרון חינמי ?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום יש לי בחדר שלי נתב D-LINK DSL-6740U של בזק שאני משתמש בו עם המחשב שלי ועם ה PS4. בסלון אני בקושי קולט wireless בגלל המרחק. העברתי כבל מהנתב עד לנקודה מסויימת בסלון. שם אני רוצה לחבר נתב אלחוטי נוסף כדי שגם בסלון אני אוכל לגלוש מהאייפון/אייפד ועוד ב wireless וגם לחבר שם מחשב נייח בכבל רשת. אשמח לדעת איך אני אמור לעשות את כל ההתקנה וההגדרה של כל הדבר הזה . אגב אם זה משנה משהו אז אני עובד עם ווינדוס 7. והנתב שאני מציב בסלון יהיה אחד מהשניים (לפי המלצתכם) : 1. D-LINK מדגם DI-604 2. Edimax מדגם BR-6204WG אני מניח שעדיף D-LINK כדי ש2 הנתבים יהיו מאותו חברה אבל את זה אתם תגידו תודה מראש על העזרה

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by alfred3,

אחרי יאוש מהציוד המסורס של נזק ובהמלצתכם קניתי את הראוטר הזה http://www.trendnet.com/langen/support/supportdetail.asp?prod=105_TEW-812DRU&SUBTYPE_ID=1674#Firmware עכשיו אין לי מושג ירוק איך מחברים את זה .מבקש את עזרתכם בנושא המודם D LINK 6740 . ד"א אני מבין שאני אמור להפוך אותו למודם בלבד ,איך אני עושה את זה מבטל את הWIFI באמצעות הכפתור מאחורה וזהו? תודה מראש ותהיו עדינים תסבירו לאט ..

• 10 תגובות
    • 3.5k צפיות
  13. Started by tiger2014,

שלום אני צופה בסרטון נגיד של מוזיקה הסרטון נטען מהר מאוד עד הסוף אבל אחרי שהוא נטען עד הסוף יש גמגומים בשיר כאילו נתקע מידי פעם ולא רץ רצוף מה יכולה להיות הבעייה? 100 מגה בהוט + הוטנט התקיעות מתרחשות כשאני גולש בדפים נוספים ולא רק בעמוד של יוטיוב

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. מיזם הסיבים של חברת החשמל עוד לא הגיע אפילו לבית אחד של צרכן סופי, אבל העובדים של החברה כבר חוגגים. סמנכ"לים, מנהלי אגפים, עשרות עובדים, משכורות ענק ומינוי מקורבים הם רק חלק מהממצאים שעולים מהכתבה של אבי בר-אלי מ-The Marker. http://www.themarker.com/dynamo/1.2302590

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. שלום חברים. טוב הסטטוס מדבר בפני עצמו : ) מה הפתרונות העומדים לרשותי ומה פחות או יותר העלויות. תודה מראש לכל העונים!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by woogille,

אהלן יש לי בבית 2 מחשבים ב2 חדרים רחוקים אחד מהשני ככה שזה לא פרקטי להעביר כבל, בחדר של המחשב שלא מחובר לראוטר יש חיבור טלפון, אבל למחשב אין WIFI, יש אפשרות כזאת לחבר כבל טלפון ואיכשהו (אולי בעזרת מתאם מיוחד?) לחבר אותו למחשב ולקבל אינטרנט בלי מכשיר מקשר ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. יש לי בבית תשתית רשת בכל חדר שהולכת לארון התקשורת ומתחברת למתג (ג'יגה) ומשם כבל רץ לנקודה בסלון שאליה מתחבר הראוטר/מודם של בזק ADSL והכל עובד תקין מכל החדרים. כעת אני מעונין לחבר באחד החדרים שני מחשבים ומדפסת עם חיבור רשת לנקודה בקיר כדי לחברם לרשת הביתית וכמובן לצורך גלישה באינטרנט. יש ברשותי ראוטר מסוג Edimax BR - 6424n האם אוכל להשתמש בו כדי לחבר את שני המחשבים והמדפסת לרשת? ניסיתי לחבר את המחשבים לכניסות LAN ואז כבל מהWAN לקיר אך הרשת לא עובדת... מה עליי לעשות? תודה לעוזרים:-) חג שמח

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by thebenjamin,

שלום, רציתי לשאול האם הראוטרים שמקבלים היום מבזק לVDSL תומכים בAP? כרגע אני משתמש ב2 ראוטרים מבזק (siemens sl2-141). במידה ואשדרג לVDSL הראוטר שאחבר יוכל להשתמש באחד הסימנסים כAP? או שאוכל להשתמש בציוד החדש רק כמודם ולחבר אותו לסימנס שישמש כראוטר וחיבור לAP? תודה.

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by kalda01,

אני מנסה לפתוח פורט בנתב שקיבלתי מבזק. יש לי כבר פורט אחר שפתחתי עבור מצלמת IP שעובד כמצופה ואני מצליח להגיע אל המצלמה מרשתות חיצוניות. כעת אחרי שהגדרתי את הפורט הנוסף באופן זהה, אין אליו גישה מבחוץ. בדקתי באמצעות: http://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/ ומתקבלת תשובה שהפורט סגור. ההגדרות שעשיתי בנתב: 1. תחת SECURITY ==> FIREWALL RULES הוספתי CUSTOM SERVICE בשם HomeDJ מסוג TCP ופורט 17829. 2. תחת Inbound Firewall Rules הוספתי הגדרה של Port Forwarding עבור HomeDJ אל כתובת הLAN הפנימית של המחשב שלי (כתובת מקובעת) עם הרשאה ALLOW_ALWAYS עבור כל שרת WAN (לא שרת ספציפי) לחצתי APPLY. (צרפתי צילום מסך) ההגדרה כעת קיימת אבל אין גישה לפורט 17829 מבחוץ. מה הבעיי…

• 0 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. Started by yarin153,

יש לי את הראוטר של בזק NETGEAR VVG2000 (מוגדר עם WIFI ) ממספר סיבות מצאתי לנכון להביא את הנתב edimax br 6216mg הגדרתי אותו כ AP BRIDGE POINT TO POINT ועל אותו הערוץ כמו הראוטר שלי הרגיל ואכן כל מה שמחובר אליו לחיבורי הETHERNET מקבל גישה לאינטרנט בצורה מעולה ! אבל יש 2 בעיות : * אין לי אפשרות לנצל את האנטנות של האדימקס לטובת הגדלת טווח הWIFI שלי בנוסף לחיבורי הLAN ( למרות שזאת לא הבעיה שבגללה פתחתי את הדיון אבל אם כבר אז כבר) * הסיבה שבאמת מרגיזה אותי היא שכאשר מדליקים את המחשב מחדש אין גישה לאינטנרנט והדיפולט גייטווי הופך להיות של האדימקס (חשוב לציין שהמחשב מחובר לנטגיר ישירות באופן קווי ) כדי להתגבר על הבעיה אני מכבה ומדליק את האדימקס ואז יש לי שוב גישה לאינטר…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by dominic16,

שלום לא מזמן קיניתי את הראוטר tp-link wr1043nd שהחליף edimax br-6524n. ועכשיו יש לי בעיות קליטה בקומה הראשונה, זה קצת מוזר בהתחשב של האנטנות של הTP-LINK יותר חזקות (3DB לעומת 5DB) השאלה שלי האם אני יכול לחבר את האנטנות של האדימקס לטיפילינק? ואם לא מה הדרך הכי טובה להגדיל את הטווח של הראוטר?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by dragonslay,

שלום, איך הופכים את הסמארטבוקס של אורנג' לנקודת גישה?

23. כבר כשבועיים-שלושה שאני נתקל בבעייה מוזרה - גישה לאתרים מסוימים בלתי אפשרית: נסיון גישה לאתר זורק מיידית הודעת שגיאה על כך שלא ניתן לגשת לאתר. כעבור כחצי דקה הגישה לאתר מתאפשרת שוב. במקביל עדיין מתאפשרת גישה לאתרים אחרים. אין כל קשר בין האתרים שנבדקים - זה יכול לקרות מסתם אתר אקראי מגוגל. אני גולש עם הוט+הוטנט עם TL-1043ND שמחובר להוטבוקס. האם זו יכולה להיות בעייה עם העומס בהוט? אני דווקא כן מקבל את מרבית המהירות שאני אמור לקבל (100 מגה). מבדיקות שערכתי זה לא נראה כאילו זה קשור לדפדפן (וכמובן שאין לי מערכת סינון אתרים כלשהי)...

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by Nadab,

שלום! אני צריך המלצה לשרת אחסון + דומיין, בארץ לאתר וורדפרס . הדגש הוא על תמיכה ופאנל ניהול מקצועי. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by ido-nava,

אהלן, יש לי ראוטר הוט בוקס (גרסא 2.1.12), כאשר אני בא לפתוח פורטים אני מקבל הודעת error. יש לציין שכבר פתחתי בעבר כמה וכמה פעמים פורטים בהוטבוקס ללא שום בעיה, כנראה משהו שאני לא מבין השתנה בעדכון התוכנה שלהם. צירפתי תמונות של הכתובות שאני מזין ואת הודעת השגיאה. * בextrenal ip ניסיתי לעשות את כל הקונפיגרציות השונות (ip- 0.0.0.0 or 192.168.1.13). * גם את טווח הפורטים ניסיתי לשנות וב 80-80 זה עדיין לא עובד). * גם כשאני שם את אותם הפרטים כמו שהזנתי פעם ונשארו מקובעים אני מקבל את הודעת השגיאה. עריכה: שמתי לב שאם אני מוחק את הכתובת היחידה שהגדרתי פעם אז אני יכול לפתוח אחד חדש עם כל כתובת איפי, כך שאפשר לפתוח רק פעם אחת לכתובת איפי ספציפית פורטים.. תודה!

• 9 תגובות
    • 5.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים