עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by DJ_VAKNIN,

יש לי שתי מחשבי שמחוברים לאותה רשת בעזרת נתב אלחוטי. רציתי לדעת איך אני יכול לכבות מחשב אחד מרחוק ע"י המחשב השני...(גם הרשאות וכ"ו)... חשוב לציין שבשתי המחשבים יש XP. תודה לעוזרים!!

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by ccc,

קראתי בסטיקי שהכי כדאי לאבטח את הרשת בWPA, אבל ההוראות המדוייקות איך לא קיימות. רציתי לשאול מה להזין בכל שורה כאשר בוחרים בWPA בראוטר של סימנס, וכיצד שאני נכנס אליו מהקליינט. תודה !

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by wmsec,

לאחרונה רכשתי מהם חבילת 30 מגה, ואני משלם עליה מעל 100 ש"ח כי כמו שהבטיחו לי יש בה "תיעדוף טוב יותר". חקרתי. מהירות של 27 מגה אני מקבל אך ורק משרת הבדיקה שלהם. החלטתי לספר לכם פה מה קרה היום ואיך להוכיח לספקיות בעתיד שאתם צודקים. יש לי שרת פרטי בגרמניה, שמחובר לרשת 100Mbit. הוא נמצא בחווה מרכזית שמחוברת ל DE-CIX, ככה ששם לא הבעיה. מאתמול חשתי שאני מוריד מהשרת שלי גג על 200 קילובייט לשניה. אמרתי אוקיי אולי עומס בגלישה בטריפל סי, ננסה SSH. גם שם לא עברתי את ה200. פה אמרתי שמספיק לי ואני הולך להתחכם - את הסרט שרציתי למשוך מהשרת שלי חתכתי ל8 חלקים בעזרת split של UNIX, כל קובץ במשקל 1000 מגה: split -b1000m video.mkv chunk ואמרתי מה יקרה אם אני אפתח connection חדש בשבי…

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. עקב בעיות קליטה עם כרטיס רשת USB ישן שיש לי,חיפשתי כרטיס חדש. אשמח לדעת איזה פרמטר ייתן לי מענה טוב יותר לבעית הקליטה (קירות בטון בין המחשב לראוטר) ראיתי שיש כרטיסים שעובדים בשתי מהירויות (150,433) ובשני תדרים שונים לעומת כאלה שעובדים במהירות אחת, כאלה שעובדים במהירות גבוהה (1000mbps), עם חיבור USB 2/3, עם b/g/n/ac (או בלי ac),ועוצמת אנטנות שונה (2-5dbi) מי מהפרמטרים האלה משפיע על יכולת הקליטה וקצב העברת האינטרנט? וכמובן,איזה כרטיס מומלץ לבחור? ׁׁ(הראוטר TP-LINK TL-WR740N) תודה

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. שלום, אני עובר לבית חדש ומתכוון לחבר את הממיר יס לרשת (VODׂ), טיפה כאב ראש להשחיל כבל רשת מהלוח הראשי לחדר ולכן חשבתי על פתרון של מתאם חשמל. אני די חדש בנושא וקראתי קצת לפני זה. המתאם הראשון יתחבר למפצל חשמל שאליו תתחבר הטלוויזיה והממיר, וכמובן המתאם. המתאם השני יהיה מחובר למפצל חשמל בסלון, שאליו מחובר הנתב, הטלוויזיה ועוד מספר מכשירים קלים (4 בסה''כ). בעוד חדר נוסף יהיה מחובר מחשב ישירות לנתב ללא שום מתאם (לא יודע אם זה חשוב לציין). ההתלבטויות: 1. האם מתאם חשמל מתאים כפתרון ראוי למצב הנ''ל ולא גורם לבעיות כלשהם לרשת הביתית \ מחשב אחר שמחובר ישירות לנתב ? 2. האם המתאם מעביר נתונים בצורה תקינה ומהירה ? ישמש בסה''כ לממיר VOD. 3. ראיתי את הדגם הבא, האם ממולץ ? TP-LINK TL-PA4…

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. הי, האם יש אפשרות להוסיף Dynamic DNS שלא נמצא בנתב, יש שם רק 2 אפשרויות של DYNDNS ועוד אחד ולי יש של NO-IP . איך אני מוסיף אותו? תודה.

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. התשתית היא של הוט. עברתי לספק הוטנט, והחיבור נהיה קבוע (ללא חייגן). איך מגדירים נכון חיבור שכזה בראוטר? תודה

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by MODI,

הציעו לי ראוטר אלחוטי של טראדנט כולל כרטיס PCI עם אנטנה. זה יחדור דרך הקירות של הממ"ד? המחשב השני הוא קיר ליד הממ"ד.

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. שלום לכולם, תהיתי לעצמי איך אפשר להקצות מספר IP קבוע למחשבים ברשת שלי. כרגע הם מקבלים IP מהנתב והוא משתנה מידי פעם (192.168.1.2-254) הייתי רוצה להקצות לכל מחשב IP קבוע כך שאוכל בקלות לגשת אליו דרך תוכנת VNC. הנתב הוא נתב (ג'נארי אני מניח) של TREDnet, דגם TW100-S4W1CA. איך אני עושה זאת ? בתודה מראש, מייק.

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by benwin21,

האם יש אפשרות לשים איזשהו מפצל כדי שאני אוכל לחבר שני מחשבים לאינרנט? שמעתי על ראוטר אבל אני מעדיף משהו שאין לו קרינה. בנוסף שמעתי גם על switch ו-hub 1.אפשר בבקשה פרטים על כל אחד מהם ומאיפה אפשר להשיג אותם. 2.האם יש עוד דרכים לעושת את הדבר הזה. 3.האם יש איזושהי דרך לקבוע כמה מהמהירות כל מחשב יקבל? -תודה

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. אני מחובר לכבלים עם בזק בינלאומי, וקיבלתי היום ראוטר חדש, שאני מנסה להתחבר אני רואה שאני מקבל IP, אבח אין אינטרנט Connection Type: L2TP Login Status: Connected Internet IP Address: 84.110.241.50 Subnet Mask: 255.255.255.255 Default Gateway: 212.25.114.89 DNS1: 192.117.235.235 DNS2: 62.219.186.7 הראוטר הקודם שלי היה WRT54GC ואיתו אני מצליח להתחבר בלי בעיה דרך PPTP, אני מתחבר ככה IP Address: 0.0.0.0 Subnet Mask: 255.255.255.0 Default Gateway: 212.179.61.77 שם משתמש וסיסמה בראוטר החדש שאני עושה PPTP, ואני מגדיר אותו דבר, אני כל הזמן מקבל הודעה SUBMASK INVAIL שאני מנסה להגדיר את ה-GATEWAY לא חשוב מה אני מנסה לרשום שם, הראוטר מעודכן לגירסה …

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. בקרוב אני עובר לבית חדש וחשבתי להקים רשת קווית בכל הבית. עד עכשיו, בבית הקודם, מחשב אחד חובר ישירות לראוטר וכל השאר חוברו אלחוטית. לא הייתי מרוצה מזה ואני מעוניין ברשת קווית יציבה ומהירה (בין השאר להזרמת מדיה, שיתוף קבצים וכדומה) הבעיה היא שאני בור מוחלט בנושא ולא מבין בו כלל. לכן אני צריך עזרה מפורטת מה בדיוק לעשות, איך, מה לקנות וכו'. הבית הוא שני מפלסים. במפלס הראשון יש סלון ושני חדרי שינה. במפלס השני יש פינת טלוויזיה ושלושה חדרי שינה. תודה מראש על העזרה.

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. היי. אנחנו נמצאים בשלבי התכנון של בית חדש ואני רוצה לתכנן איך הרשת הביתית תראה. באופן כללי הרעיון הוא להציב בכל חדר גישה קווית של RJ45 ליד הטלוויזיה \ מחשב. ובנוסף (וכאן נכנס הקושי) שלושה אקסס פוינטים שיעבדו על אותו SSID! וכאשר התחברתי עם הסיסמא לאחד מכם אני פשוט אעבור ביניהם על פי האזור הקרוב ביותר. אני לא מעוניין אגב בריפיטרים. בשפה יותר מקצועית : seamless roaming between access points שלושת האקסס פוינטים ישמשו ל: אחד בקומה ה1 אחד בקומה ה2 ואחד בחצר האחורית. בנוסף אני מתכנן לחבר מצלמות אבטחה לבית ובמידה והפריסת רשת אליהם תהיה מסובכת או יקרה (אולי אצליח למצוא POE בזול) אני אקנה מצלמות על WIFI המתג צריך להיות בעל 16 כניסות (חמשה חדר…

14. איך אפשר חוץ מלקנות ראוטר לעשות שהאינטרנט יהיה תמיד מחובר? למה אצלי בחדר יש מחשב ובסלון יש מחשב... עכשיו הDATA נמצא רק בסלון אז יש לנו רשת נחמדה.... הבעייה היא שאח שלי סוגר ת'מחשב אין לי אינטרנט ואני מתעצבן.... חשבתי לעשות שרת על P1 והאינטרנט יבוא ממנו.. אבל אני חושש שזה יהיה איטי להפליא... יש עוד פתרונות?

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. מישהו מכיר ? DHCP_IP_Forcer אני ב 014 אייפי קבוע אבל הייתי צריך לשנות איי פי למשהו ומצאתי את התוכנה הזו שבאמת עושה את העבודה אבל משום מה אחרי 4 פעמים זה נתקע על אותו האיי פי וכבר לא משתנה הבנתי שזה משנה את הMAC בעצם יכול להיות שזו ההגבלה ? רק ל 4 שינויים ? יש תוכנה אחרת שתיתן לי יותר או לחזור לחייגן וזהו הכי פשוט ? זה התחיל מזה : 84.108.1.26 84.108.21.172 84.108.16.104 ואחרי כמה וכמה נסיונות שוב זה לא משנה כבר ונשאר על זה קבוע : 84.108.17.97 תודה !

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. שלום, יש לי בבית שני חדרים שונים עם נקודת חיבור לתשתית בזק, אחת בסלון והשניה בממ״ד. כרגע הראוטר מחובר בסלון אבל שתי הנקודות עובדות כשמחברים אותן לראוטר. אני לא מעוניין להשתמש בוייפיי אלא בכבל בלבד. איך ניתן לחבר לרשת את המחשב שבממ״ד, האם יש צורך בראוטר נוסף, או מכשיר כלשהו? דוגמה לסוג החיבור בקיר בתמונה המצורפת. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  17. Started by benhouli,

חג שמח ושנה טובה חברים רציתי לשאול איפה אני יכול לקנות כבל חשמל לראוטר הזה כי שלי נדפק והלכתי לכמה חנויות חשמל, ואמרו לי שזה כבל מיוחד מישהו יודע במקרה? תודה מראש וחג שמח לכולם

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. שלום, לפני שבוע עברתי ל 018 אקספון ומאז כל שעה בערך יש לי מיקרו התנתקויות. חשוב לציין שלא שיניתי את התשתית שלי והיא נשארה כרגע בבזק, בספק הייתי לפני זה בהוט נט ולא היו לי בעיות כלל. דיברתי עם התמיכה כבר 3 פעמים והם ניסו: 1. לבטל NAT 2. להגדיר DNS סטטי 3. להעביר אותי ל IP POOL אחר שום דבר לא עזר. מה אני יכול לעשות חוץ מלעבור לחברה אחרת? תודה

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by Yaniv,

נכנסתי לממשק של הHOTBOX ותחת הטאב Connection אני רואה כמות שגיאות גדולה. הHOTBOX פועל קצת פחות מ3 ימים וככה שגיאות, חשוב לציין שהבעיה נמשכת כבר למעלה משבוע וחצי. התקשרתי לפני כחצי שעה לתמיכה טכנית של HOT והתירוץ שלהם זה "בעיה אזורית", הם יבדקו את העניין ויחזירו לי תשובה מחר (אני מקווה). יש לכם אולי הצעות לפתרון?

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by ngc224,

היי, אני לקוח של בזק באינטרנט אם 5M, כאשר אני משלם 100 ש"ח בהוט היציעו לי 12M ב 70 שקל... התקשרתי לבזק והם מוכנים להוריד לי את המחיר של 5M ל 90 ש"ח. וגם אמרו לי שבהוט יש הרבה ניתוקים (אני לא יקבל 12M, אפילו פחות מ 5) ואצלהם יש 5M קבוע. אין לי NGN אבל הם אמרו שכאשר יהיה הם יתנו לי 10M ללא תוספת תשלום. האם זה נכון שבהוט יש ניתוקים ואינטרנט איטי ? מה עדיף, להשאר בבזק או לעבור להוט ?

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by spitzi,

שלום, בשעה טובה, רישתי את כל הבית עם אתרנט בעזרת בעל מקצוע מעולה (פרטים יהיו בהודעה נפרדת). אני משתף קבצים ב-SMB מהמחשב הנייח שלי, שמריץ Windows 7 Enterprise. לא משנה באיזה מכשיר אני צופה בסרטים שבשיתוף -- בין אם זה בוקסי בוקס או לפטופ שמריץ אובונטו -- השיתוף מתנתק פתאום אחרי כ-20 דקות והסרט נתקע. קראתי בגוגל כל מיני עצות, שיניתי כל מיני פרמטרים בווינדוז, נאדה. ניסיתי לשתף דרך שרת NFS שהורדתי כתוכנה נפרדת, אבל אף אחד מהמכשירים לא מצא את השיתוף. בשלב יותר מאוחר יצטרף לרשת הביתית הארד דיסק חיצוני בשיתוף USB דרך הראוטר, אבל עד אז אני רוצה להמשיך לשתף מווינדוז. אודה על עצתכם לפתרון הבעיה. האם דרוש לכם עוד מידע דיאגנוסטי? תודה.

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by hofit_s,

היי, בעבודה שלי יש חסימה של אתרים שדרכם אפשר לשמוע רדיו. ניתן להיכנס לאתרים ולבחור איזה רדיו רוצים לשמוע אבל כשלוחצים לא עולה כלום. איך מבטלים את החסימה הזאת. תודה.

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by -CosmicFire-,

אנשים אני תקוע כל המדריכים שמצאתי היו איך לשתף את האינטרנט אבל עדיין לא הצלחתי לחבר את המחשבים למישהו יש מדריך טוב שיראה לי איך להפעיל רשת ליצור שרינג של כוננים וכו'?! המחשבים מחוברים אחד לאחד עם חיבור ישיר

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. 120 מ"ר כאשר רוצים נקודה בכל חדר דירה מקבלן ארון תקשורת בכניסה לבית תודה

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. היי מי מהדגמים יעבוד בארץ? ZyXEL P-870M-I1 v2, VDSL2 Modem Qwest Centurylink Zyxel Q1000z 4-Port Gigabit ADSL VDSL 2 Huawei HG630a VDSL2/ADSL2+ 300Mbps Wireless Modem/ETH WAN port/router Modem/Router VDSL2/ADSL2 Huawei HG655M אשמח לקבל תשובה (כולם מחו״ל כמובן)

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים