רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
- 

היי, אני לקוח של בזק באינטרנט אם 5M, כאשר אני משלם 100 ש"ח בהוט היציעו לי 12M ב 70 שקל... התקשרתי לבזק והם מוכנים להוריד לי את המחיר של 5M ל 90 ש"ח. וגם אמרו לי שבהוט יש הרבה ניתוקים (אני לא יקבל 12M, אפילו פחות מ 5) ואצלהם יש 5M קבוע. אין לי NGN אבל הם אמרו שכאשר יהיה הם יתנו לי 10M ללא תוספת תשלום. האם זה נכון שבהוט יש ניתוקים ואינטרנט איטי ? מה עדיף, להשאר בבזק או לעבור להוט ? - 

- 15 תגובות
- 2.4k צפיות

- 

- 

שלום. אני עובר ליחידת דיור בה אני מקבל חיבור אינטרנט מהראוטר הראשי בבית של בעל הדירה, דרך שקע ethernet בקיר שלי. אני יכול פשוט לחבר את המחשב עם כבל ויש לי אינטרנט. המטרה שלי היא ליצור רשת פרטית משלי עם הראוטר שלי, ואותה לחבר לרשת הביתית של בעל הדירה כדי לקבל אינטרנט ברשת שלי. אם אני אגדיר את הראוטר שלי כ AP אז אני אהיה חלק מהרשת של בעל הדירה ואני שואף להימנע מזה. השאלה היא האם ניתן להגדיר את הראוטר שלי כך שגם יהווה רשת עצמאית, אך במקביל יהיה קליינט של הראוטר של בעל הדירה? אם כן, איך קוראים לחיבור שכזה? לא מצאתי בגוגל את מילות המפתח הנכונות. בנוסף, בוא נגיד שזה לא אפשרי והגדרתי את הראוטר שלי כ AP וחיברתי אותו לראוטר של בעל הדירה כך שהוא … - 

- 4 תגובות
- 2.4k צפיות

- 

- 

יש ספק חדש שנקרא טריפל C, האתר שלהם לא אטרקציה גדולה, אבל הם עד עכשיו פנו בעיקר ללחוקות עיסקיים, ובגלל זה לא השקיעו יותר מדי בפרסום ובאתר, מה שכן, החברה מציעהנ מחירים נ מוכים מעוד, כל החבילות שלהם הם ללא התחייבות, כרגע אני מתכוון לעבור לNGN ב-15MB בבזק הציעו לי 99 ש"ח ללא התחייבות, ובטריפל C זה 73, אם הם יתנו לי מחיר דומה אני אשאר אצלהם, עוד יתרון של טריפל C שרוחב הפס שלהם כרגע הרבה יותר גדול מכמות הלקוחות שלהם, ככה שהגלישה לפי מה ששמעתי טובה מאוד, היה עליהם גם כתבה בTHE MARKER לא מזמן.... זה האתר שלהם http://www.ccc.net.il/Domestic.aspx לפי דעתי חברה שמציע חבילות רק ללא התחייבות הרבה יותר רצינית מכל חברה אחרת,כיום כולם רק מנסים לכבול אותך, ואז נותנים לך שירות גרוע, ברגע… - 

- 1 תגובה
- 2.4k צפיות

- 

- 

היי, אני מעניין באחסון חיצוני על גבי הרשת שישמש אותי ככונן קשיח עבור הקבצים שלי. הכל במקום אחד עבור כל המחשבים בבית וגם אלו שמחוץ לבית כדי שיהיה נוח לשליפה ולגיבוי. קיבלתי לא מעט תשובות מחברת synology ואני מבין שהם לא פחות ממבולים בתחום. אפילו זכיתי להצעות מחיר מעולות כך שכל NAS אחר פשוט ירד מהפרק. אך מסתבר שההבדל בין הדגמים שקיבלתי (העונים לתקציב) מסתכמים במעבד ובכמות זיכרון RAM. כששאלתי אותם מה ההבדל בפועל התשובה היתה: מכאן עולה התהייה כיצד כוח עיבוד או זיכרון ראם בעצם משפיע על ביצועי הכתיבה והקריאה? כלומר, אם עכשיו אני רוצה לערוך סרט אז אני מניח שזמני הטעינה של חומרי הגלם אל מטמון המחשב יתארכו וזאת … - 

- 1 תגובה
- 2.4k צפיות

- 

- 

קנית לוחץ , כבל וקונקטור ל-rj45 מסוכך . אני רוצה ליצור כבל רשת בין המחשב לSWITCH , לפי איזה סדר לחבר אותם ? וכיצד אני מחבר אותם ? - 

- 9 תגובות
- 2.4k צפיות

- 

- 

שלום, יש לנו בבית בעיה שיש מחשב אחת שלא קולט את הרשת בבית וחיברתי אותו עם כבל רשת עד השיפוצים אבל ההורים לא רצו את הפתרון עם הכבל... ראיתי באינטרנט את המוצר הזה. מישהו יכול להסביר לי מה זה בידיוק עושה? איך עושים את זה? זה עובד טוב ומומלץ? אם למישהו יש עוד פתרון אשמח לשמוע, תודה. - 

- 9 תגובות
- 2.4k צפיות

- 

- 

אני בהוט עם חיבור מודם או חיבור לנתב זה לא משנה, אני התחלתי לקבל מהירויות מצחיקות של 100KB או 50KB לפחות משני אתרים שאמור להוריד מעל 20MB לפחות, זה התחיל ביום של החגים. ניסיתי עם גיימר של 014 באתר של NVIDIA המהירות משתפרת אני מקבל 50MB בערך אבל לפעמים לא יציב. באתר של ATI אפילו עם גיימר אני מקבל רק 100KB בערך. תעשו בדיקה ותגידו מספרים, הורדה רגילה מ FIREFOX או IE עדיף משניהם. http://us.download.nvidia.com/Windows/314.22/314.22-desktop-win8-win7-winvista-64bit-english-whql.exe http://www2.ati.com/drivers/beta/amd_catalyst_13.5_beta2.exe - 

- 15 תגובות
- 2.4k צפיות

- 

- 

אהלן, לאחרונה התחילה אצלי לי בעיה ברשת הביתית - אולי למישהו יהיה רעיון: ברשת שלושה מחשבים מחוברים דרך ראוטר. A - מחשב שולחני, מחובר בכבל לראוטר, בעל כתובת IP קבועה. מערכת הפעלה: XP Pro, מחובר לworkgroup בשם MSHOME. נמצא ב-DMZ של הראוטר. B - מחשב נייד, מחובר דרך ראוטר אלחוטי, לוקח IP דינמית. מערכת הפעלה: Vista Home, מחובר ל-MSHOME. C - מחשב נייד של העבודה, מחובר דרך ראוטר אלחוטי, לוקח IP דינמית. מערכת הפעלה XP Pro, שייך לDomain של העבודה (שמן הסתם אין לו כשאני בבית). אין FW של ווינדוס (מנוטרל). בין A ל-B יש Ping בשני הכיוונים בלי בעיה. בין C ל-B יש Ping בשני הכיוונים בלי בעיה. בין A ל-C אין תקשורת: לא ping, לא שיתוף ברשת, לא השתלטות - הם לא מזהים אחד את השני בכלל. ככל שידו… - 

- 20 תגובות
- 2.4k צפיות

- 

- 

או שזה רק אצלי? הסרטון נתקע לפעמים ויש סרטונים שהBUFFERING טס - 

- 6 תגובות
- 2.4k צפיות

- 

- 

שלום לכולם. יצרתי לי סוף סוף MediaCenter בבית כאשר המחשב הרגיל שלי משמש גם כשרת קבצים. לצערי לוקח לי הרבה זמן להעתיק מידע מהמחשב שלי לMedia Center. כמה Router שיכול לספק לי מהירות של 1GB ברשת הפנימית? תודה רבה, ארז - 

- 15 תגובות
- 2.4k צפיות

- 

- 

שלום לכולם חבר קנה את הראוטר מודם הנ"ל של אדימקס ולר מוצא איפה מכניסים כתובת MAC עם IP קבועה לי אישית יש אדימקס יותר ישן ששם יש לי ב LAN Static DHCP Leases Table איפה אני מוצא אז זה בראוטר המדובר אם יש למישהו את הדגם ויוכל לעשות לי PRINT SCREEN בתוד מראש - 

- 1 תגובה
- 2.4k צפיות

- 

- 

אז יש לי כרגע ראוטר TP Link TD W9980 ואני מחפש לקנות ראוטר חדש יותר טוב ממנו בכל התכונות וגם שיהיה תמיכה בVectoring וביכולות אלחוטיות הכי חדשות שיש. אין הגבלת מחיר. אשמח להמלצות של ראוטרים שעומדות בקריטריונים. - 

- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower

- 

- 

שלום יש לנו בבית ראוטר\נתב מדגם par-720G, חיבור בזק+נטוויז'ן במהירות 15 מגה, ישנם בממוצע 2 גולשים אלחוטיים בבית, רוב הזמן אני הגולש היחיד. המחשב שלי נייח, ומחובר לנתב עם (TPlink wn821n (V4, במרחק 10 מטר מהראוטר מאחורי קיר רגיל (לא ממ"ד או משהו), עם קליטה מעולה. כשאני מתחבר לרשת, בהתחלה אני מקבל 15מגה והכל טוב ויפה, אבל תמיד אחריי חצי שעה\שעה אני מקבל 5 - 6.5 מגה, וזה חוזר ל15 מגה רק אחריי שאני מתחבר מחדש לרשת (ואז שוב יורד אחריי כמה זמן). כשיש האטה, אם אני בודק מהירות במחשב שמחובר עם כבל לראוטר אז אני מקבל בכל זאת 15מגה. * דיברתי עם נטוויז'ן - מצאו "חיבור כפול" במשתמש וביטלו את העניין. * דיברתי עם בזק - לא מצאו שום בעיה בקו. * הראוטר חדש (ביקשתי מבזק שיחליפו) * הראוטר מוצ… - 

- 8 תגובות
- 2.4k צפיות

- 

- 

עקב בעיות קליטה עם כרטיס רשת USB ישן שיש לי,חיפשתי כרטיס חדש. אשמח לדעת איזה פרמטר ייתן לי מענה טוב יותר לבעית הקליטה (קירות בטון בין המחשב לראוטר) ראיתי שיש כרטיסים שעובדים בשתי מהירויות (150,433) ובשני תדרים שונים לעומת כאלה שעובדים במהירות אחת, כאלה שעובדים במהירות גבוהה (1000mbps), עם חיבור USB 2/3, עם b/g/n/ac (או בלי ac),ועוצמת אנטנות שונה (2-5dbi) מי מהפרמטרים האלה משפיע על יכולת הקליטה וקצב העברת האינטרנט? וכמובן,איזה כרטיס מומלץ לבחור? ׁׁ(הראוטר TP-LINK TL-WR740N) תודה - 

- 5 תגובות
- 2.4k צפיות

- 

- 

אני יודע שאפשר לחפש דרך מנועי חיפוש אימיילים של אנשים .. לדוגמא של בנאדם שאיפה שהוא פירסם את המייל שלו(באיזה כתבה או מאמר) אז איך אני יכול לימצוא ? לדוגמא בגוגל - מה עליי להקיש כדאי לימצוא מייל של בנאדם שאני יודע את שמו ? - 

- 1 תגובה
- 2.4k צפיות

- 

- 

הי, האם יש אפשרות להוסיף Dynamic DNS שלא נמצא בנתב, יש שם רק 2 אפשרויות של DYNDNS ועוד אחד ולי יש של NO-IP . איך אני מוסיף אותו? תודה. - 

- 10 תגובות
- 2.4k צפיות

- 

- 

התחברתי לטריפל-סי; אליהם אפשר להתחבר רק עם חייגן. עד עכשיו הייתי מחובר ללא חייגן. שני מחשבים היו מחוברים למודם דרך סוויץ'. נציג תמיכה שלהם אמר לי שאפשר לחבר את שני המחשבים עם ראוטר. הבעיה היא שיש לי ראוטר שעשה לי כל מיני בעיות עם האינטרנט. אין לי בעיה לחבר את המחשב השני דרכו; אבל אני לא רוצה לחבר את המחשב שלי דרכו. כלומר, אני חשבתי לחבר את הראוטר אחרי הסוויץ'. התומך אמר לי שזה בלתי אפשרי. מישהו יודע אם זה אפשרי; או יכול לתת פתרון אחר? טוב, כבר די הסבירו לי למה זה בלתי אפשרי; וגם חשבתי על שני פתרונות אפשריים: 1) להתחבר לעוד ספק ללא חייגן ואז אפשר לחבר את אחד המחשבים לאחד, ואת השני לשני. 2) לקנות (או לבקש בחינם) עוד יוזר מה. אם יש לכם עוד פתרונות אז בבקשה. - 

- 11 תגובות
- 2.4k צפיות

- 

- 

בקרוב אני עובר לבית חדש וחשבתי להקים רשת קווית בכל הבית. עד עכשיו, בבית הקודם, מחשב אחד חובר ישירות לראוטר וכל השאר חוברו אלחוטית. לא הייתי מרוצה מזה ואני מעוניין ברשת קווית יציבה ומהירה (בין השאר להזרמת מדיה, שיתוף קבצים וכדומה) הבעיה היא שאני בור מוחלט בנושא ולא מבין בו כלל. לכן אני צריך עזרה מפורטת מה בדיוק לעשות, איך, מה לקנות וכו'. הבית הוא שני מפלסים. במפלס הראשון יש סלון ושני חדרי שינה. במפלס השני יש פינת טלוויזיה ושלושה חדרי שינה. תודה מראש על העזרה. - 

- 15 תגובות
- 2.4k צפיות

- 

- 

שניתן למצוא בארץ - 

- 18 תגובות
- 2.4k צפיות

- 

- 

שלום רב, יש לי מחשב שהוא משמש כמעין שרת, והוא משתף 2 כוננים. כל המחשבים בעסק מחוברים לכוננים הללו ומשתפים שם מידע. לא יודע אם זה קשור, אבל מאז שקניתי SSD ופירמטתי את ה'שרת' התחילו הבעיות. ניתן לראות את הבעיה בקובץ המצורף. מדי כשעה מחשב 'הקצה' "שוכח" את הכוננים (השורה הראשונה) ואחרי איזה דקה וחצי של טעינה הכל חוזר להיות רגיל (השורה השני) הבעיה היא שיש אנשים שעובדים על קבצי EXCEL משותפים ולא יכולים לשמור שינויים כי המחשב "שכח" את הכונן... אשמח לעזרתכם, תודה נתן - 

- 10 תגובות
- 2.4k צפיות

- 

- 

אני מחפש מדריך מפורט (מעבר למדריך שקבלתי מבזק עם הנתב), כדי לשלוט על מאפיינים הרבים שיש בו - 

- 1 תגובה
- 2.4k צפיות

- 

- 

אהלן, מישהו מכיר מקום בו אוכל לקנות כרטיסי רשת עם 4 פורטים (קרי 4 NICS בכרטיס PCI אחד ) ? - 

- 7 תגובות
- 2.4k צפיות

- 

- 

שלום לחברים. לאחר שדרוג בתשתית הוט למהירות של 30מב, קבלתי ראוטר אלחוטי. אני ממש, אבל ממש לא מרגישה שלמה עם מכשיר כזה שפולט קרינה. הייתי רוצה לבטל את הwifi או יתרה מכך לרכוש מודם קווי שאינו wifi. אז 2 שאלות: האם ניתן לבטל את הwifi בראוטר הקיים אצלי, קבלתי אותו מהוט, של tp-link עם שני אנטנות. האם יש מודם קווי שיכול להתמודד עם מעל 30מב? - מישהו יכול להמליץ או לתת קישור בבקשה? תודה ובוקר טוב. - 

- 6 תגובות
- 2.4k צפיות

- 

- 

רכשתי היום מודם/נתב של ECI +B-FOCus Router 312 זה בהמשך להודעה ששלחתי: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=108134.0 יש לי סוויץ' שאליו מחוברים 3 מחשבים. והמודם/נתב מחובר ל uplink. התקנתי את החייגן ועכשיו אני יכול להתחבר רק ממחשב אחד כל פעם ובמהירות כתוב 100Mbsp (יש לי 1.5 מ"ב) (החייגן הוא wan miniport PPPOE) אין לי מושג מה אני צריך לעשות. מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה שבכל המחשבים יהיה חיבור לאינטרנט באופן עצמאי? צריך להכנס לנתב דרך הדפדפן? איך עושים את זה? תודה רבה לעונים. - 

- 5 תגובות
- 2.4k צפיות

- 

- 

אני ממש לא בטוח שזה הפורום המתאים אבל אולי תוכלו להפנות אותי למקור מתאים מפני שאני לא ממש מוצא לבדי. חיברתי את המודם לעיל וניסיתי להתקין אלא שדיסק ההתקנה הוא בהולנדית כך שהרוב היה ניחוש אני בכלל לא בטוח שההתקנה עברה בהצלחה אבל כשניסיתי לבנות חייגן VPN קיבלתי שגיאה _800 תוך כדי נסיון לפתור את הבעייה שמתי לב שאני בכלל מחובר !!! אין חיווי בשורת המשימות אבל יש גלישה כניסה לדוא"ל קבלת כתובת IP חוקית - בקיצור מחובר וגולש. עכשיו השאלה הנשאלת היא איך זה קרה??? לא סיפקתי שם או סיסמא ועדיין מחובר כרגיל? מה קורה עם FIREWALL על כרטיס הרשת שלא מאופשר לפתע? איך אני שולט בפורטים ובכלל בראוטר? תודה רבה ואם אני בפורום לא מתאים שוב סליחה - 

- 5 תגובות
- 2.4k צפיות

-