עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שמעתי שיש דרך להעלות (עם תשלום לספק) את הUPLOAD יש לי 1.5MBIT של אינטרנט זהב, לאן אני אמור להתקשר בשביל זה? (למשל עכשיו אני מעלה ב14KB/s ואני רוצה להעלות ב50KB/s) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  2. Started by Vlad3,

מכיוון שזה רק ארה"ב, אני מחפש דרך בכל זאת לעקוף את זה ולצפות בסטרימינג שלהם. השאלה איך עושים את זה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. רציתי לדעת איך אפשר לדעת את המהירות של המודם תודה

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  4. Started by dani,

עד עכשיו היו לי רק שני מחשבים בבית אז פשוט חיברת עם כרטיס רשת בכל מחשב וכבל אבל עוד מעט אני קונה מחשב לאח שלי ואני צריך לחבר אותו ברשת גם איך אפשר לחבר? ומה ההבדל בין האב וראוטר וגם שוויטצ' או משהו כזה?

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  5. Started by izikd,

אני שמח שהפורומים חזרו. :AR15: לפורצים. רציתי לשאול איך עושים( WOL (Wake up On Lan . בכרטיסי הרשת שלי יש תמיכה לWOL והם מחוברים ללוח בסדר (עם תמיכה) אני רק צריך את התוכנה לזה, ואני לא מצליח למצוא אחת טובה. עזרו לי בבקשה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by izikd,

מישהו יודע איך אני יכול לעשות רשת בדוס, אני מתכוון ממש דוס לא חלון דוס(CMD) ? תודה אהה ועוד משהו למישהו במקרה יש ניסיון עם מודמים של Terayon?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by FARKASH7,

אני משתמש בתוכנה מסויימת שדורשת ממני לפתוח פורט ספציפי איך אני עושה את זה? מערכת הפעלה: WINXP PRO+SP2

8. יש לי ראוטר ואני רוצה לדעת מה אני אמור לעשות,אני חושב שזה לפתוח פורטים(אבל אני לא יודע איזה) כדי שאני יוכל לקבל קבצים במירנדה בדיוק כמו שאני מקבל קבצים בתוכנה ה-ICQ הרגילה. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  9. איך אני יכול לקבל קובץ וידאו 300MB דרך האינטרנט ? ? אני צריך לקבל מספר קבצים גדולים מחו"ל, דרך איזה תוכנה/אתר/תיבת דואר/ השולח יוכל לשלוח ואני אוכל לקבל אותם ?

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  10. איך אני יכול לקבל/לקנות מבזק נתב ALCATEL 510? ??? ??? ??? בתודה orlupo

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  11. היי, אני רוצה לדעת איך אני יכול לראות את כתובת שרת ה NAS שאני מחובר אליו מבלי לפנות לספקית יש אפשרות כזאת ?

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  12. חבר שלי אמר לי שצריך להיות איזה אתר.... תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  13. ניסיתי ב-My Network Places וגם שאני הולך ל: START RUN MMC FILE ADD OR REMOVE ADD COMPUTER MANAGMENT BROWSE ADVANCED FIND NEW וגם שם אני לא רואה אני יודע שחייבת להיות איזשהי דרך.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם, נכנסתי להגדרות של הראוטר ואני לא מוצא איפה אפשר לראות מי גולש ברשת ה- Wifi שלי. אני חושש שהשכנים שלי גולשים עלי ולכן אני רוצה לראות אם אני צודק. הראוטר שיש לי זה: tl-wr841n תודה רבה לעוזרים!!

15. Started by Shlomi32,

אני רוצה לדעת איך אני יכול לשלוח הודעה למחשב אחר ברשת הביתית שלי?? אני יודע את הפקודה של netsend אבל הכווונה שלי האם יש איזשהי דרך יותר נוחה או יותר מהירה?? תודה.....

16. שלום ! יש לי מחשב במשרד שמחובר בADSL אני רוצה לשלוט עליו מהבית שאני גם מחובר בADSL מה ההמלצות לגבי תוכנות שיאפשרו לי לעשות זאת חינמיות וכו'

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  17. הבנתי שיש דרך של שימוש בפרוקסי אבל לא מצאתי שום תוכנה שהצליחה לעזור... למישהו יש דרך לחסום מאתרים לראות את האי פי המקורי שלי?

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  18. יש לי כתובת מסויימת של ג'י מייל אני רוצה לשנות אותה ל xxx@support.co.il או xxxx@meni.co.il אני יודע שג'י מייל נותנים כזה שירות מישהו יודע איך אני עושה את זה

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  19. Started by benor,

אני מתכוון לעשות רשת ביתית יש לכם רעיון אוליי איך להעביר את הקבל? המרחק בין שני המחשבים בערך 20 מטר חשבתי להעביר אותם בתשתית של הטלפון איך זה נראה לכם?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אהלן, אני רוצה לאבטח את הרשת הביתית שלי כדי שלא יתחברו לרשת שלי מבחוץ (כמו השכנים וכו'..) איך עושים את זה??? יש מחשב אחד שהוא לא כל הזמן נמצא בבית.. ואני רוצה שהוא יהיה אז הוא יוכל להתחבר.. בכל מחשב יש דפדפן שונה וכולם עם כרטיס רשת אלחוטי... הספקית שלי היא 012 והתשתית היא הוט אם זה משנה.. תודה על העזרה ויום טוב, דניאל

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. שלום. אני מחפש מידע\תוכנה. איך לאחד שני קישורי אינטרנט פעילים לקו אחד ? כלומר: אם יש לי חיבור ADSL 2Mbit וגם חיבור כבלים 1.5Mbit איך אני מאחד אותם לקו אחד מהיר ?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by dmeon20,

ראיתי באחת מהכתבות שקראתי שאפשר להאיץ לסוגים של מודמים (של אינטרנט מהיר) ולעלות את ה upload from 11kbs to 130kbs אני יודע שזה נשמע מוזר אבל זה אפשרי !! ע"י שינוי משהוא ברג'סטרי משהוא אם ספרות .. אם מישהוא יודע אני מת לעשות את זה.!! תודה demon

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  23. Started by Kukishin,

תודה לעוזרים

24. היי אני וכמה חברים שלי רוצים להיפגש אצל מישהו, ולעשות לאן פארטי, איך אנחנו עושים את זה? מה צריך לקנות? מה צריך להתקין? ומה צריך לחבר? אני לא יודע כלום על איך לעשות שיתוף בין מחשבים בשביל לאן פארטי, כך שאני גם כנראה לא יודע לשאול את השאלות הנכונות, אז אני מאוד אשמח אם תגידו כל מה שאני צריך לדעת על מנת לארגן לאן פארטי קטן עם כמה חברים בודדים. דבר נוסף, לי ולאחי יש אינטרנט משותף כך שאנחנו מחוברים, מה אנחנו צריכים לעשות על מנת שנשחק ביחד ממחשבים נפרדים? תודה רבה, יובל

• 51 תגובות
    • 4.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים