רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
עוד פעם בחיבור ללא חייגן כרגע הורדה איטית מטורטנים פרטיים TL וכו' מקבל 550 KB, מתחבר עם חייגן מקבל 100 מגה. אני נמצא ב 100 מגה. למישהו יש את התקלה הזאת כרגע ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחובר לתשתית הוט 100MB ועד שלשום הייתי מנוי של ספקית האינטרנט הוטנט לפני זה לא היו לי שום בעיות מיוחדות עם האינטרנט בשבוע האחרון התחלתי לחוות קפיצות פינג מטורפות בעיקר במשחקי רשת(בכולם) ואני משחק לא מעט הרצתי בדיקות CMD שאכן מאמתות את הבעיה הן לשרתים בארץ והן לשרתים בחול כפי שתוכלו לראות בתמונות החלטתי לעבור לספקית בזקבינאלומי בעקבות המלצות ובדיקות שערכתי שייתכן וישנה בעיה בספקית פינג לשרתי גוגל DE ולוואלה ישראל אך להפתעתי גם לאחר המעבר לבזקבינאלומי קפיצות הפינג ממשיכות כרגיל התחלתי להתמקד יותר בבעיה וגיליתי שהדבר קורה בכלל המחשבים אשר מחוברים לרשת בצורה אלחוטית אך לא קורה במחשבים שמחוברים בצורה חוטית חשוב לציין כי החלפתי מס' כרטיסי רשת אלחוטת…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מבקש מידע לגבי ה Firewall המובנה ב WINDOWS 7 לעומת ה Firewall שבנתב Edimax 6478. כול מידע יתקבל בברכה.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, מצטער על הבורות. יש לי כבל שמתחבר מהראוטר למודם (כבל בצבע כחול). איך קוראים לכבל הזה? אני צריך כזה כבל רק יותר ארוך (12 מטר-15 מטר) כמה זה צריך לעלות? תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן. הייתי הרבה זמן עם חבילת גיימר וזכור לי שמספר חודשים לאחר ששדרגתי למאה מגה. לפני כשנה ביטלתי את החבילה, ומאז כל הצרות התחילו. לאחרונה המצב החמיר עד כדי כך שכשאני משחק במשחקי רשת, לא משנה אם בPC או בקונסולות, הדמות שלי קופצת מפה ולשם עם לאגים מטורפים. חשבתי לעצמי, כדי לחסוך את הסבל הזה אולי באמת נחזור לחבילת שקר בשם גיימר ואולי יפתחו לי את החסימות כדי שהאינטרנט יעבוד כמו שצריך. הבעיה שנציגי בזק בינלאומי אמרו לי עכשיו שחבילת גיימר לא עובדת יותר עם 100 מגה. מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום. יש לי בבית פייברבוקס שכוללת בתוכנה את הנתב של הוט, לצערי הקיר של הטלויזיה בסלון הוא קיר חיצוני של ממד ואחרי המסדרון בבית לא קולטים אלחוטי בכלל... השאלה שלי היא כזאת, יש לי נתב מבזק vvg2000 של netgear. האם אני יכול לחבר אותו באחד החדרים שיש לי תקשורת lan ולעשות אותו מאריך טווח? כל חדר בבית יש שקע תקשורת מוכן cat5e. ובארון תקשורת יש מרכזיית switch
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בבית כבילה בקירות של CAT6. קניתי שקעי גוויס RG45 CAT6 לקיר. קניתי ראשי RG45 CAT6 לצד השני, ייתחברו לראוטר/מתג. כמובן מדבר על רשת 1G. צריך את עזרתכם בחיווט החוטים בשקעים ובראשים, מוצלב/ישיר? וכ"ו
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, רכשתי נתב חדש TP-Link 1043ND V2 אני מתקשה להתחבר עם המחשב לאינטרנט בעזרת הנתב. הנתב מתחבר לספקית (טריפל סי) גם באמצעות Dynamic IP וגם עם L2TP (קבצים מצורפים) אבל המחשב לא גולש. עם הנתב הישן (גם של TP LINK) הכל עובד בסדר. ניסיתי לאתחל הכל כמה פעמים אך ללא הצלחה. מה אני מפספס? תודה.
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לאחרונה (חודשיים שלושה) אני חווה איטיות מטורפת\דיליי בהורדת טורנטים. תופעה שלא היתה קיימת קודם. אין בעיה לגלוש\טעינת סרטים ביוטיוב, אין בעית הורדת ישירות מהרשת. יש בעיה להתחיל הורדה של טורנט. כמובן ששני הצדדים (הוט ו-012) מתנערים וטוענים שזו לא בעיה שלהם והם לא תומכים בטורנטים (?). מישהו נתקל בתופעה כזאת \ מישהו יכול להמליץ על ספק שלא מגביל הורדת טורנטים? תודה
-
- 12 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום. היום ניגשתי למלאכת החיווט בבית. עד היום היו מחווטים רק ארבעה גידים, היום חיברתי את הארבעה הנוספים (סיפור ארוך, גם הייתי צריך להוסיף סוויץ') בנקודה אחת, אני מקבל 1Gbps אבל בשתיים אחרות, למרות החיווט הזהה בשני הצדדים (יש פאטץ' פאנל בצד השני) אני מקבל רק 100 מגהביט. אני משתמש באותו מחשב ובאותו כבל מהמחשב לנקודה (CAT 6) הכבלים בקירות עם CAT5E. מה יכול להיות הגורם לבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות עם מחירים טובים ? לפי החיפוש בגוגל כל אחד זורק מחיר שונה.. נועד להשחלה בבית על תשתית הטלפון , אני מניח שUTP יספיק
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להחליף את המפצלים אצלי בבית ולהוסיף מנחת לפני המודם. לחכות לטכנאי של הוט שיבוא ויגיד לי שמבחינתו העוצמות תקינות לא בא בחשבון ולכן אני רוצה המלצות לחברה שמייצרת מפצלים ומנחתים איכותיים. על הדרך אשמח לקבל המלצה ללוחץ. תודה
-
- 6 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת: 1. האם חיבור בשיטת PPOE ע"י שם משתמש@ספק + סיסמה נחשב כחייגן? (פשוט כזה המובנה בראוטר?) 2. מה דעתכם על הראוטר TL-WDR4300, בעיקר מבחינת אמינות ויציבות לאורך זמן. (עדיף לקנות מאייבורי בגלל קושחא וכו'?) עוד שאלה היא האם הוא מסוגל לפעול בתדר 5GHZ וגם התדר הסטנדרטי בו זמנית? (כך שהסלולארי יוכל לגלוש על תדר ה 5GHZ והמחשב יוכל לגלוש עם המתאם הישן בו זמנית?) 3. האם לדעתכם עדיף בכלל לקנות את ה TD-W8970 שישמש גם כמודם? 4. האם יש אפשרויות טובות יותר מהמוזכרות לעיל בתור נתבים? שמתי עין על ה BR-6475ND. השימוש הוא נתב לכ 12 מכשירים, חשוב מאוד שיהיה יציב ואמין לאורך זמן, ללא ניתוקים פתאומיים לתשתית בזק 100M. אני אשמח אם תהיה יציאת USB.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ה switch ישמש לחיבור של מספר שרתי rack שמשמשים לאפליקצית web כך שאני חושב שאין ממש משמעות ל manged switch (תקנו אותי אם אני טועה) האופציה היחידה שתהיה שימושית היא VLANs אבל זה לא שווה קפיצה משמעותית במחיר. מבחניתי הדגשים העקריים הם מחיר ואמינות
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי ראוטר ועוד ראוטר שמחובר אליו קווית ויוצר AP. במחשב מסויים שמתחבר לרשת בצורה אלחוטית יש לי תיקיה שאני משתף בין כל המחשבים ברשת. כשהמחשב מחובר לראוטר הראשי אני יכול לגשת לתיקיה אבל משום מה כשהוא מתחבר לראוטר שמתפקד כAP לא ניתן לגשת לאותה תיקיה. למה זה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני יודע שזו שאלה קצת משום מקום אבל תהיתי איך החיבור יהיה, הם טוענים לFTTH אבל מן הסתם לא יחברו לכל אחד כבל אופטי לתוך הבית? ואם כן האם זו תהיה נקודת ההתחברות הראשונה? בכל אופן האם יהיה צורך בציוד מיוחד? או כל נתב יספיק? האם נתחבר לקו טלפון כמו עכשיו או שהכבל WAN יתחבר למשהו בחשמל? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים בבית.הראוטר+מודם אצלי והמחשב השני הוא אל חוטי ושידרגתי מ15 ל40 מגה עכשיו והראוטר שלי עכשיו NETGEAR של בזק הוא עד 15 אז השאלה איזה ראוטר+מודם אני צריך עכשיו ? תודה על העזרה
-
- 10 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי 2 מחשבים נייחים בבית.. אחד מחובר עם כבל והשני מחובר בעזרת מתאם רשת אלחוטי. המחשב שמחובר אלחוטית לא מקבל את כל רוחב הפס של האינטרנט ובעצם לא מנוצל במלואו. אם אני רוצה שגם המחשב הזה יהיה מחובר בעזרת כבל האם אני צריך עוד ראוטר שיהיה בחדר השני ויתחבר לשקע בקיר ? *אין לי אפשרות להעביר כבלים בין החדרים כי הם רחוקים.
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי TOP100 ובבדיקה שערכתי אני מקבל רק 60~ במהירות הורדה. הטכנאי אומר זה המקסימום שאני יכול לקבל כנראה.. יש מצב שזה בגלל כרטיס רשת או משהו אחר שיכול להשפיע על המהירות?
-
- 16 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה לכרטיס רשת התומך ב DUAL BAND 5GHZ. מה מבין הבאים הוא מומלץ ? https://ksp.co.il/?select=.263..487..1187..1219.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 מה אתם אומרים על האחרון ברשימה ? רשום שם שהוא עם 3 אנטנות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, כבר בערך שבוע שאני לא מצליח להיכנס לאתר http://www.todomvc.com בהתחלה חשבתי שיש בעיות באתר אבל אני מצליח לגלוש אליו דרך 3G של גולן וחיבורי proxy \ VPN אני מתחיל לחשוב שהאתר חסום משום מה, אני היחיד שלא מצליח? אין לי הגדרות DNS שונות וכשאני מנסה לבדוק פינג לאתר אני מקבל Ping request could not find host www.todomvc.com. Please check the name and try again.
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. הבעיה היא כזאת: יש לנו סוויץ' אחד בארון התקשורת, המחובר ליציאות בקירות. בקומה העליונה, יש ארבעה שקעים, אבל בתעלה היחידה שמחברת בין הקומות, יש מקום רק לשני כבלי CAT5E. כרגע אנחנו עובדים על 100 מגהביט, אז אין בעיה, כל כבל, 8 גידים - מחבר שתי יציאות 4 גידים כל אחת (יש לנו Patch Panelים בשתי הקומות) במהירות 100 מגהביט עכשיו אנחנו רוצים לשדרג את התשתית הביתית לגיגהביט, ולכן אנחנו לא יכולים לשים שני שקעים על כבל אחד, בגלל שכל שקע עושה שימוש ב-8 גידים. אז אנחנו רוצים להוסיף עוד סוויץ' ולשים אותו בקומה העליונה. השאלה היא, האם לחבר את שני הכבלים שמגיעים מהסוויץ' שבארון התקשורת בקומה התחתונה, או שאין בכך תועלת, וכבל אחד יספיק. הנה סכמת הרשת להמחשה: הקו הכחול תוחם א…
-
- 12 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אהלן,אני עובר לדירה חדשה וצריך לעשות אינטרנט, האם ללכת על הוט או על בזק? ואיזה ספק? אני לא מעוניין בערוצי טלוויזיה כך שטריפל לא מדבר אליי, מחפש חבילה זולה יחסית ומשתלמת, לא בטוח איזה מהירות כדאי, אני לא גיימר וצריך משהו שפשוט יספיק כדי לראות סרטים בסטרים. בנוסף האם עדיף לקנות גם ראוטר בנפרד? אם כן מה מומלץ לדירה בגודל 60 מ"ר? חוץ ממחשב וטלפון נייד, אני רוצה לשדר גם לטלוויזיה (סמארט). תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, שידרגתי את האינטרנט מ15 ל40 מגה, והראוטר הקודם שלי נהיה לא רלוונטי (לא תומך בvDSL, זה siemens sl2-141) הלכתי לבזק סטור וקניתי (שכרתי?..) את המודם-ראוטר של DLINK שלהם. הוא עובד מצוין, במחשב שמחובר ישירות אליו אני מקבל 41 מגה והכל טוב ויפה. הבעיה היא הרשת - הקליטה חלשה מאוד, בחדרים מסוימים אני לא מקבל בכלל את ה5G, וה2.4G הביא לי מהירות הורדה של 3MB ( (אבל גם מהירות העלאה תקינה של 3MB ) הבית שלי הוא קומה אחת רציפה, והמרחק בין הראוטר לחדרים הנוספים הוא בערך 15 מטר, ויש מספר קירות באמצע... בכל מקרה, ניסיתי לקנפג את הראוטר הישן בתור repeater כך שלפחות 15 מגה אוכל לקבל... כרגע הצלחתי חלקית, הrepeater עובד רק כשהוא מחובר בLAN לראוטר החדש. הקטע המוזר זה שבעזר…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-