עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני בבזק בינלאומי במהירות 10MB. חוברתי עוד לניסוי של הכבל החדש - PowerNGN וכמו שכבר פרסמו פה אנשים שמו לב שהסטרימינג האמיתי הוא ב720p ו1080p וה360 נטען מהר ונעצר עד שהסרטון מתקדם ואז ממשיך להטען. מיום שבת שמתי לב לאיטיות נוראית כשאני מריץ סרטונים על 1080p, לעומת זאת סרטונים ב720p נטענים ורצים חלק ללא תקיעות. 1080p זה כבר סיפור אחר לגמרי ביוטיוב, תקיעות לפעמים לא נטען בכלל, נטען עד לנק' מסויימת ונעצר, כשאני משתמש בתוסף של IDM להוריד סרטוני פלאש מהדפדפן זה מוריד על מהירות מלאה.. וזאת הכתובת שממנה הוא מוריד o-o.preferred.bezeq-tlv1.v14.lscache4.c.youtube.com. באמת מייאש שעד לפני כמה ימים כל סרטון שרציתי על 1080p היה נטען במהירות כל הרוחב פס ורץ חלק ללא תקיעות. עוד מישהו שם ל…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. אני רוצה להעביר כבל אינטנרט(נתב)מחדר לחדר.זאת אומרת בחדר אחד יש את הראוטר ובחדר השני(ממד)-אני רוצה להעביר לשם את הכבל.ניסיתי להישתמש בכרטיס רשת אך זה פועל לאט בגלל שהחדר הוא ממד.אני לא יכול להעביר את הראוטר לחדר שלי כי אחרים לא יקלטו בבית...יש לך אולי פיתרון?תודה רבה, ושבת שלום אני לא יכול להעביר את הכבל דרך קו טולפון או דרך הקיר... משהו מכיר פיתרון? אשמח לעזרה.

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by DinDani,

1. התחברתי להוט, מהירות 100 מגה, הכל מצויין, אני עובד עם ה HOTBOX, שמתי לב שבניגוד לבזק ולראוטר הקודם שלי, ה Wi Fi כעת איטי משמעותית, גלישה מהלפטופ שנמצע במרחק מספר מטרים איטית, אתרים עולים לאט משמעותית וכו'. אני לא מתכוון להפוך את ה HOTBOX למודם ולרכוש ראוטר אלחוטי, אני אשמח לדעת האם אכן מדובר בבעיה ידועה ב HOTBOX, והאם יש דבר מה אחר שעשוי לשפר את הקליטה שאוכל לבצע. 2. אני מנסה לגרום לכך שאוכל להשתלט על אחד המחשבים דרך האינטרנט ב Remote Desktop, אני מנסה לפתוח את הפורט כפי שעשיתי בעבר, להלן צילום מסך, אך לא עובד, מה אני עושה לא טוב? תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 9.9k צפיות
  4. Started by electrokid,

שלום, 1) האם ניתן לחבר את מודם הכבלים SB5101 לנתב האלחוטי 2650U כדי ליצור רשת אלחוטית ביתית? 2) אם לא ניתן, איזה נתב מומלץ? 3) כמנוי HOT באינטרנט 2.5M, האם הם יסכימו לשדרג את הגלישה למהירות 38Mbit או לפחות ל-20M ללא החלפת המודם הקיים? תודה.

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. איפשרתי UPNP ופתחתי פורטים ב-IP 192.168.1.1 לא בטוח שזה מה שצריך לרשום ב-IP ..? למרות שאיפשרתי מעבר בחומת אש של הווינדוס+האנטי וירוס ESET ..ניסיתי לארח כשכל ההגנות מופסקות ועדיין לא מצליחים לזהות את המחשב שלי ברשת ולהיצתרף אלי כשאני מנסה לארח מישחק. מה פיספסתי? יש רעיונות? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 5.7k צפיות
  6. Started by booster,

שלום חברים. נתקלתי בבעיה מאוד מוזרה במחשב, כרטיס הרשת לא מקבל ip מ dhcp למרות ששאר המחשבים כן מקבלים ועובדים מצוין. כאשר אני נכנס להגדרות של הכרטיס אין אפילו apipa החלון פשוט ריק....אין שום כתובת. הסרתי את הכרטיס במנהל ההתקנים והתקנתי מחדש, איפסתי ביוס, סרקתי את המחשב לוירוסים, הוספתי כרטיס רשת חדש לגמרי ולצערי שום דבר לא עזר. אשמח לשמוע דיעה מקצועית בעניין.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. יש אמת בדבריהם? אני כרגע מחובר להוטנט ומשלם במקביל גם לבזב"ל. הרגע סיימתי לדבר עם נציג התמיכה הטכנית של HOT, שדיבר עם האחראי עליו, שטוען שחיבור זמני דרך המשתמש של בזב"ל לצרכי בדיקת פינגים\הורדה וכו', עלול לגרום לכל מיני בעיות ושזה יוביל לביטול המבצע שאני נמצא בו כרגע עם הוטנט. עכשיו, שאלתי אותו - מה הקשר בין זה שתזינו במערכת שהחיבור שלי כרגע יתבצע דרך בזב"ל לבין ביטול של המבצע שאני נמצא בו? מה שהאחראי אמר לך בעצם זה לאיים שאם אבצע את הבדיקות האלה דרך המשתמש של בזב"ל, תסיימו לי את המבצע בהוטנט? (אגב, חשבתי שאמורה להיות הפרדה בין השניים) אז הוא ענה לי שחס וחלילה, ושהוטנט היא ספקית אחרת, לא כמו בזב"ל ונטוויז'ן, ושחיבור למשתמש אחר עלול לגרום לכך שהם לא יוכלו להחזיר אותי למשתמ…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. אהלן! יש לי 3 מחשבים (נייח + 2 ניידים) ורציתי לעשות תשתית לרשת קווית ביתית אך כרגע אין פנאי לכך ואני לא מעוניין כרגע להתחיל שיפוץ וקידוח בקירות. כמו כן, אפשרות של אינטנרט אלחוטי לא באה בחשבון כי אחד המחשבים בממ"ד ואני גם ככה לא חובב חיבורים אלחוטיים. לכן חשבתי שהפתרון הכי מתאים כרגע הוא מתאם אינטרנט על גבי רשת החשמל. חשוב לי לציין שאני גולש על 12 מגה ומעוניין להקצות ע"י ראוטר כזה חלק ספציפי מרוחב הפס הכולל לכל מחשב, כך שלנייח שמשמש להורדות וצורך יותר רוחב פס, תישאר מהירות גבוהה. (צריך איזה סוויצ' או משהו כדי לקבל את זה?) במפרט של המתאמים שמתי לב שהוא "תומך בהעברת נתונים במהירות גבוהה של עד 200Mbps". זה אומר שאם אני אחליט להקצות לו רוחב פס של 100 מגה במידה ויהיה לי כזה בע…

• 11 תגובות
    • 7.3k צפיות
  9. קודם כל אפתח בשאלה: אתמול (שלישי) דיברתי עם הוט ושדרגתי איתם ל 30 מגה כי פעם היו לי 12 מגה ולאחר מכן קבעתי טכנאי ליום חמישי בצהריים שיתקין לי הוט בוקס. הספק שלי הוא 019 מארס, ספק עלום שם אך מהיר וזול מאוד. קראתי ב"כמה זה?", שהמחירים בבזק בינלאומי הם בדיוק כמו במארס ( חודש שלישי חינם ), אז אני רוצה לעבור ממארס לבזק בינלאומי. השאלות שלי הן כאלה: 1. חשוב לי לעבוד ללא חייגן. יעבוד לי מהר בבזק בינלאומי בלי חייגן + הוט בוקס של 30 מגה? 2. עד שהטכנאי יבוא, הראוטר שלי הוא של הוט TP LINK TL-WR841N, יתמוך ב 30 מגה ?

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  10. היום יש לי ראוטר וכרטיסי רשת בתקן G ומהירות 54MBPS , האם מהירות הגלישה באינטרנט תשתפר (חבילת גלישה של 10M), במידה ואחליף אותם לתקן N ומהירות 300MBPS?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום חברים, רכשתי לפני כ-3 חודשים 3 נתבים מסוג edimax 6524 ויש ברשותי אינטרנט של כבלים 10 מגה. אני מנסה להגדיל את הטווח בבית ע"י חיבור של 3 הנתבים בכל קומה. מה שעשיתי הוא כך: ראוטר 1 מחובר ישירות למודם של הוט בחיבור של ה-wan ראוטר 2 מוגדר כrepeater וראוטר 3 מוגדר כrepeater אחרי 24 שעות אין אינטרנט באופן קבוע, מה שעשיתי הוא, הורדתי את העידכון קושחה האחרון של הנתבים הללו ועדין ישנה את אותה הבעיה... ניסיתי גם להגדיר בראוטר הראשי wds וזה גם לא עזר... בבקשה תעזרו לי, אני באמת נואש מכל הדבר הזה! תודה רבה, ליאור.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. יש לי נתב של בזק ואני מעוניין להשתמש בו כדי לקלוט אינטרנט אלחוטי ולא כדי לשדר. במילים אחרות שהנתב ישמש ככרטיס רשת אלחוטי של המחשב. ואחרי זה גם אשמח לדעת האם אני יכול להגדיר אותו שגם יקבל באלחוטי וגם ישדר בלי שיהיה מחובר חוטית למחשב אלא רק לחשמל.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. קיבלתי הצעה ל95 שקלים באנדל 15 מגה לא יודע אם לעבור..

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. חברת פיקוק התחילה לשווק בארץ נתב דואלי סימולטני, כלומר כזה התומך בו זמנית הן בתדר 2.4Ghz והן בתדר 5Ghz. הנתב, מדגם BR-6475nD של חברת Edimax, הותאם לדרישות המיוחדות של תדר 5Ghz בישראל וקיבל את אישור משרד התקשורת. הוא כולל 4 כניסות LAN במהירות של 1G, שתי אנטנות ומפסק כיבוי/הדלקה לרכיב האלחוטי. מחירו הממוצע של הנתב הוא כ-450 שקל והוא זמין באופן מיידי. ביחד איתו החלה פיקוק גם לשווק כרטיס רשת דואלי בממשק USB. המתאם, מדגם EW-7722UnD, מגיע עם סטנד מובנה ועלותו - פחות מ-200 שקל. על היתרונות והחסרונות של השימוש בתדר 5Ghz עמדתי במדריך מפורט אותו ניתן למצוא כאן - http://www.netcheif.com/Articles/5GHZ/5GHZ.htm במקביל, אני עובד על סקירה מקיפה של נתב זה.

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by kolola,

שלום, נתקלתי בבעיה לא מובנת, אשמח לעזרתכם.המחשב לא שלי אישית. מחשב לוח אם של אביט IP35 עם 2 כרטיסי רשת מובנים. בצעתי פירמוט מלא + התקנה מחודשת של מערכת הפעלה windows 7 64bit. התקנתי את כל הדרייברים הנדרשים, בצעתי עדכוני מייקרוסופט, ומסרתי את המחשב לבן אדם. אחרי כמה שבועות, בצורה פתאומית מתלונן שאין גלישה לאתרים, קשר מול הנתב יש, ניתן להגיע לממשק. בבית מחוברים עוד 2 מחשבים נוספים , שעליהם ניתן לגלוש בלי בעיה. 1. חיברתי את המחשב ישירות למודם עם כבל של מחשב אחר שגולש, אין גלישה, קשר מול הנתב תמיד יש. 2. בצעתי התקנה מחודשת של דרייברים לכרטיס רשת. 3. שניתי הגדרות על המנהל התקין במקום auto negotation, ב 1GB Full Duplex, לפעמים זה עוזר. 4. לקחתי את המחשב אלי הביתה, תראו איזה פלא…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. קראתי את הסקירה של המתאם, ויש לי מספר שאלות: - בבדיקות ביצועים נראה שדווקא המתאם של trendnet הצליח להגיע לביצועים טובים יותר (במעט). לא עדיף לקנות את המתאם של trendnet? - לפי כמה חודשים הצ'יף פירסם שכמה חברות עובדות על תקן חדש למתאם שיאפשר לרשת את כל הבית בעזרת קוי הטלפון, כבלים קואקסיליים של הטלויזיה וכבלי החשמל. תוך כמה זמן אמורים לצאת לשוק ה bridge-ים האלו? יש טעם לחכות להם או ללכת על המתאמים לשקעי החשמל?

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by KrackeR,

יש לי חדר בממד של הבית, האינטרנט בבית הוא אלחוטי ואני קולט ברוב חלקי הבית את האות אבל בממד אני לא קולט כמעט בכלל. הראוטר נמצא בקומה העליונה אני יודע שיש כמה פתרונות, רפיטר, רשת חשמל, רשת טלפון אשמח לדעת מה אתם ממליצים ולמה? ואיפה אפשר להשיג את המכשירים?

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. אתמול בבוקר נדפקה לי לחלוטין התשתית אז זימנתי טכנאי הוט לסדר את זה. על הדרך אמרתי לו שיש לי פינגים גבוהים מהרגיל מול שרתים בחו"ל ואם אפשר לסדר את זה. הוא אמר שהבעיה באינטרנט שלי קשורה גם לזה והכל יסודר. הוא עשה את שלו והלך, בדקתי ושום דבר לא השתנה. בBF3 אני עומד על 100-180 פינג בשרתים אירופאים, כשחבר'ה ישראלים שמשחקים איתי יושבים על 60-80. בוודאות אין לי שום דבר ברקע שגוזל תעבורה. אני משלם 68 ש"ח להוט על תשתית ו39 ש"ח לחודש ל012 קווי זהב על חבילה של 12 מגה. זה מה שיוצא לי במבחן מהירות [באתר של 012]: Download Speed: 6626 kbps (828.3 KB/sec transfer rate) Upload Speed: 993 kbps (124.1 KB/sec transfer rate) Latency: 13 ms אין לי מושג אם זה תקין. אם מישהו יכול להגיד לי מה גור…

• 11 תגובות
    • 3.9k צפיות
  19. http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3578082,00.html מה אתם אומרים הלהיט הבא או שיפול בקול תרועה רמה?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. כרגע אני עם 2.5 מגה, ברצוני לשנות את המהירות ליותר גבוה, בדגש על סטרימינג מהיר וגלישה מהירה. כמובן שזה ביחס לתקציב. הציעו לי 4 מגה ב109 ש''ח, שווה או לא?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שלום לכולם , יש לי מייל של נטויזן ואני רוצה לעבור לספק אחר (עקב מהירות גלישה איטית להחריד) , השאלה היא אם אני אוכל לשמור את כתובת המייל שלי?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. ערב טוב חברים, חידשתי את המנוי שלי ב013 NETVISION , ועשיתי מסלול עם אייפי קבוע לגיימרים. והאמת זה משתלם , הפינג ירד משמעותית ויכלתי לשחק במשחקי רשת בכיף בלי לאג בכלל. מה שקרה בפועל שהאיי פי לא היה קבוע אלה אייפי דינמי , וזה היה מצויין בשבילי . חשוב להזכיר שהאייפי היה מתחיל ב 62.0. פתאום לפני כמה ימים אני שמתי לב שקיבלתי אייפי שמתחיל ב 82.166 והאייפי קבוע. לא משנה כמה ניתוקים עשיתי למודם וחיכיתי שום דבר לא עזר. כיצד זה יתכן? ומה אפשר לעשות במקרה הזה? תודה

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. כרגע אני עושה את הMCITP ומעוניין לחזור על הלאבים שנלמדים בשיעור בבית, הבעיה שאני מחזיק בווינדוס 7 הום פרימיום 64 (ברשיון עם המחשב הנייד) ואין אני יכול להתקין וירטואל משין על מנת להריץ את המכונות שמגיעות בקבצי VHD, לעומת זאת התקנתי vmware אבל לא מצאתי תוכנה אחת נורמלית להמרת הVHD לקבצי VMDK , עזרה בנושא תתקבל בברכה ......... התכנון שלי הוא להתקין על המחשב 2 מערכות הפעלה , XP 64 ו- 7 ultimate , את ה-XP אני מעוניין להתקין כי שם אני יודע בוודאות שהכל יעבוד נורמלי, ולאחר מכן אתקין במחיצה נוספת את ה-7 מה שיאפשר לי לעבוד עם דואל בוט ללא כל התקנה של תוכנה צד שלישי , אם למישהו יש רעיון פשוט יותר אני אשמח לשמוע, כי אני ממש לא מעוניין להתחיל פירמוטים דרייבים וכל הביג'רס מה אתם או…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. ההתחייבות שלי נגמרת בסוף החודש.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by jackhammer,

שלום לכולם כבר פתחתי על זה דיון בעבר אבל לא קיבלתי פתרון לבעיה זה דבר ממש מוזר אני מוריד קבצים בהורדה ישירה ופתאום ההורדה כביכול מסתיימת אבל הקובץ לא שלם נגיד ניסיתי להוריד את הגרסא החינמית של AVIRA שזה בערך 27 מגה ההורדה מסתימת בהצלחה (כביכול) אבל גודל הקובץ שהוא הוריד הוא 4מגה או 7 מגה או לפעמים אפילו 20 מגה ניביתי להוריד גם מהאתר הרשמי שלהם הם מאתרים אחרים אותו דבר אחרי איזה 200 פעם בסוף זה ירד במקרה אחר עכשיו אני מנסה להוריד VIRTUAL BOX מאתר החברה של SUN http://download.virtualbox.org/virtualbox/3.1.4/VirtualBox-3.1.4-57640-Win.exe הקובץ שוקל 70 מגה (אם 27מגה לקח איזה 100 פעמים להוריד.... אני ממש לא רוצה לנסות 500 פעם להוריד 70 מגה) ניסיתי להוריד את אותם קבצים גם עם …

• 11 תגובות
    • 3.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.