עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום. רכשתי נתב שעל פי הרשום עליו, משדר גם ב 2.4GHz וגם ב 5GHz. מה זה אומר עבור הדיוט כמוני? האם עלי להפעיל את התדרים הללו איכשהו? האם דורש פעולה כלשהי? או שאני נהנה מהיכולת הזאת ישר מן הקופסא? תודה מראש לעונים

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום, הבעיה שלי היא כדלקמן. אני עובר לדירה חדשה גדולה יותר עם חדר עבודה, וצריך לסדר את הרשת הביתית. בסלון יהיו ה-PS3 וה-XBOX. בחדר עבודה יהיה מחשב שצריך חיבור מהיר לאינטרנט כי הוא אחראי על השיתוף קבצים ומשמש גם כספק קבצי מדיה לכל שאר הרשת, ועוד מחשב עבודה של החברה שלי. יש ברשותי ראוטר אלחוטי 3com 3CRWE554G72T. אני לא רוצה להעביר כבל רשת מהחדר עבודה לסלון כי זה לא אסטטי ודי קשה לביצוע. ה-PS3 בסלון צריך גישה מספיק מהירה למחשב בחדר עבודה כדי לראות דרכו סרטים המוזרמים אליו מהמחשב ב-1080p. האם יש אפשרות לשים עוד ראוטר אלחוטי בסלון שיתחבר כנקודת גישה לראוטר בחדר עבודה, ואת ה-XBOX וה-PS3 לחבר אליו? האם חיבור G יהיה מספיק בשביל להזרים סרטים ברזולוציה כל כך גבוהה או שאני צריך לקנו…

• 11 תגובות
    • 4.2k צפיות
  3. Started by H.I.V,

שלום חברה אני ישים פה את המכתב ששלחתי למנהל של הספקית אינטרנט שלי אני לא ירשום את שמה כרגע כי עוד לא קיבלתי תשובה מהם אבל אם יתברר שהם לא יענו לדרישותיי אז אני יפרסם פה את שמה של החברה כדי שתדעו איך הם מתייחסים ללקוחות שלהם הנה המכתב ששלחתי: שלום *** מדבר ***** ואני לקוח אצלכם כבר מעל שנה לפני יומיים התקשרתי אליכם כדי לברר כמה אני משלם לכם כל חודש ולהתעניין במבצעים חדשים ומי שדיברתי איתה הודיעה לי שיש לי אצלכם 2 חשבונות ושאני משלם לכם על 2 חשבונות כבר במשך שנה אחותי ביטלה את המנוי השני עוד לפני שבכלל קיבלנו אותו ונאמר לה שהמנוי אכן מבוטל אבל בכל זאת גביתם ממני כסף במשך שנה שלמה 80 שקל לחודש ואותה אישה שדיברתי איתה אמרה לי שאני יזוכה על כל הכסף + יקבל פיצוי על עוגמת נ…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  4. או שצריך "להגדיר" אותו על מנת שהוא יעבוד כך?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by smily58,

יש לי מחשב שולחני ומחשב נייד,לשולחני מחוברת המדפסת-BRADER-215C-.איך אני שולח חומר להדפסה דרך הנייד? בתודה מראש א ש ר

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. קיבלתי מהעבודה של אבא שלי כרטיס רשת לא חדש ולא ישן כל כך ואני לא יודע אם הוא יהיה טוב בשבילי זה הדגם שלו (מה שהיה רשום בזיהוי חומרה של ווינדוס) : Intel® PRO/100+ Management Adapter מישהו יודע מה זה? האם זה טוב או רע? והאם אני יוכל להשתמש בזה מתי שאני יקבל את האינטרנט בכבלים? בבקשה תענו לי!! (מצטער על השאלות, פשוט אני לא מבין גדול בכרטיסי רשת ורשתות...)

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. יש לי רשת עם 3 מחשבים שעד היום כולם היו מחוברים הכל טוב ויפה. הייתה לי בעיה באחד המחשבים ונאלצתי לתת אותו לתיקון במעבדה (לא קשור לתקשורת, בעיות זכרון) והחברה שם התקינו לי את ה WIN מחדש. שאני הייתי מתקין על כל אחד המחשבים בבית WIN אז ה WIN היה מוצא אותם ברשת ללא שום בעיה, עכשיו שהבאתי את המחשב מתיקון ואני מנסה לגשת לקבצים מהמחשב הבעייתי אני פשוט לא יכול (מ 2 המחשבים האחרים אני כן יכול לגשת למחשב הבעייתי). יש אינטרנט במחשב הבעייתי אז זו לא בעיה תקשורת, משום מה במחשבים שעובדים טוב יש במאפיינים של התקשורת ICS, במחשב הבעייתי ה ICS לא מופיע. מה אפשר לעשות חוץ מלבצע make new home or office network או איך שלא קוראים לזה כי ניסיתי את זה אלף פעם

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by yuliaa,

היי, יש לי נטויז'ן כבר 5-6 שנים, התמיכה והכל מעולה! אבל הבעיה היחידה היא החיבור לחול תמיד יש פינגים במשחקי רשת ... רציתי לדעת איזה ספקית יש לכם ומה אתם ממליצים ....

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by composite,

שלום. אני לקוח של smile \ אינטרנט זהב \ 015 (עם הסיומת inter.net.il). רציתי לדעת אם הם התאחדו עם 012 \ קווי זהב (goldenlines), והאם נחסמים פורטים גם ב- 015? (כי ב- 012 חסימת הפורטים כמעט ודאית, עפ"י מס' לקוחות שאני מכיר) ועוד משהו - האם 013 (ברק) התאחדו עם נטויז'ן? תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. קיבלתי הצעה ל95 שקלים באנדל 15 מגה לא יודע אם לעבור..

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום, יש לי רשת ביתית של 5 מחשבים. הבן שלי נוהג לשבת על יוטיוב במחשב אחד ולנצל את מלוא רוחב הפס על כל מני דברים. הזמנתי עוד מודם כדי להפריד גלישה אבל הבעייה היא שאני עדיין מעוניין שהמחשב שלו יהיה על אותה רשת של שאר המחשבים בבית לצורך שיתוף קבצים. השאלה שלי איך אני מגדיר 2 מודמים שכל אחד מהם מספק כתובות , לסוויטץ אחד בשביל שיתוף בין המחשבים? תודה אגב הכל קווי אצלי לא משתמשים באלחוטי

12. Started by Bypass,

שלום אני מתחבר לאינררט דרך המודם ECI 270PR , ולא מצליח להיכנס לממשק המודם (192.168.1.1 לא נותן כלום). זה כנראה קשור לסוג כתובות IP , הכתובת של כרטיס הרשת היא 169.254.XX.XX אבל ה IP שהמחשב מקבל (בPPP ADAPTER ADSL ) היא בצורת 88.155.XX.XX . אולי מישהו יכול להסביר לי מה צריך לעשות כדי להיכנס לממשק? תודה על העזרה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by yakir8,

שלום אני רוצה לקנות Router ואני לא יודע אך אני יכול לבחור אם הוא טוב או לא אז אתם יכולים לתת לי עכרה אך לקבוע מה טוב ומה לא או שעדיף לקנות מספק האינטרנט שלי?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם אני מעוניין לשדרג את המהירות שלי בבזק, אך הבנתי שמעל ל 15 מגה ביט יש צורך בנתב תומך VDSL כרגע אני לא הכי רוצה לקחת מהם את הנתב שלהם בייחוד כי הם עושים חיוב זיכוי הבנתי שיש אפשרות לקחת מהם מודם VDSL בלבד ללא חיוב/זיכוי, השאלה שלי היא אם אני לוקח מהם מודם VDSL, האם הראוטר שלי עדיין יהיה חייב בתמיכה של VDSL ? או שמהמודם והלאה כבר לא צריך ברגע שהמודם תומך ? תודה רבה !

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by 69,

בעיה שנתקלתי בה בבית הורי : WIN XP PRO SP2 מחובר ל ADSL דרך מודם אלקטל 510 המשמש כנתב, ספק האינטרנט הוא בזק בינלאומי, 750K הבעיה שנתקלתי בה היא שלעיתים חלק מהאתרים עולים, וחלק לא עולים (404). ביצעתי בדיקה, וזה לא בגלל שהאתרים נפלו (אני מדבר גם על אתרים כמו YNET, YAHOO וכו'), אלא פשוט פתאום חלק עולים וחלק לא. כדי לשלול את אופציית הטעינה מה CACH, קבעתי שהאקספלורר יטען תמיד דף חדש, ניקיתי את ה CACH ואת ההיסטוריה, והשתמשתי ה CTRL+F5 כפשוט חלק עולים וחלק לא... ולאחר כמה דקות זה מסתדר... מישהו יודע מדוע ?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by orninyo,

שלום, אני מאחסן חינמית ב hostrator ורכשתי דומיין בdomain the net כשניסתי לחבר את הדומיין לאתר באחסון הכנסתי את שם הדומיין (.com) ובאתר בו רכשתי את הדומיין שיניתי את הdns ל ns1.Hostrator.com ns2.Hostrator.com חיכיתי יום שלם שמא הם מעדכנים את הDNS רק פעם ביום, ועדיין אני מקבל את השגיאה הבאה כשאני מנסה להכנס לאתר דרך ה.com The proxy server received an invalid response from an upstream server. The proxy server could not handle the request GET /. Reason: DNS lookup failure for: galilhaofek.com לאחר כמה שניות שהוא מנסה להכנס לאתר. דרך הכתובת הישירה שההוסט נתן לאתר , האתר עולה בלי בעיה. מה הבעיה פה? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום לכולם , יש לי מייל של נטויזן ואני רוצה לעבור לספק אחר (עקב מהירות גלישה איטית להחריד) , השאלה היא אם אני אוכל לשמור את כתובת המייל שלי?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. בימים אלה עובר להוט (10 מגה) עקב פיגור יתר של בזק (מהפח אל הפחת) ומנסה להבין איזה ראוטר אלחוטי כדאי לקחת ו\או איזה קונפיגורציה לעבוד ע"מ שלא להשתמש בחייגן ולשתף את החיבור. יש פה שתי בעיות: א) גם אם "לכאורה" צריכה להיות תאימות בין המודם לראוטר, זה לא תמיד עובד ב) אם זה כן עובד, האם הראוטר יציב לכן, אני מבקש עזרה מבעלי ניסיון. א) האם תהיה בכלל אפשרות להשתמש בלינקסיס WRT54G שלי (מריץ DD-WRT) עם מודם הכבלים. זוכר שניסיתי אצל חבר לפני כמה חודשים וזה לא עבד (גם אחרי שלכאורה הוקצה לנו אייפי סטטי) ב) אם לא אפשרי, ראיתי שאומרים בפורום של- BR6204WG של Edimax יש מעט בעיות תאימות, אבל ג'יזס - הוא נראה כ"כ מעפן שאני מניח שהוא מתרסק אם נושפים עליו. אשמח לתגובות או לפוינטרים לת'רדים עד…

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. היי, שאלה בכותרת והסבר קצר: מחשב אחד משמש כשרת , מחובר לאינטרנט ישירות + שאר המשאבים כמו מדפסת סורק וכו' אליו אני מעונין לחבר 3 אחרים בלי הרשאה לאינטרנט אבל עם שימוש מלא בשאר המשאבים כולל גישה מלאה לתיקייה משותפת בכונן c שבשרת איך כדאי לעשות את זה? ואם יש לינק למדריך טוב... תודה

• 11 תגובות
    • 985 צפיות
  20. Started by omer672,

שלום, אני משחק במשחק League of Legends ובזמן האחרון יש לי מין לאגים, שמרגישים כאילו אני מתנתק לשניה מהשרת (לא יכול לזוז לאיזה 3 שניות) ואז חוזר. זה לא קורה הרבה אבל זה יכול להרוס משחק. אני לא יודע איך לדעת מה הבעיה, החלפתי כבל לא מזמן, והכל נראה תקין, למישהו יש רעיון? תודה

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. שידרגתי מ- 2.5 ל- 12 מגה, ואין שיפור בסטרימינג בכלל. לקחתי את YOUTUBE לדוגמא, בסרטוני HD. אני יודע מה הקטע עם אתרים מחו"ל וכל זה, אבל לא אמור להיות שיפור, אפילו הקטן ביותר?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. טוב אני התקנתי אצלי בבית עבור המחשב הנייד שלי רשת 802.11B שתומכת עד 11mbps . להלן כמה תמונות : ועכשיו אני יסביר : בבית שלי נכנסים שני קווי טלפון ומותקנת מערכת שמפרידה בין קו הטלפון לצורך דיבור לבין קו הטלפון לצורך רשת (בעצם אני מעביר רשת על גבי קו טלפון ) , כל השקעים של בזק בבית הוחלפו לשקעים כמו שאתם רואים שבכל אחד מהם יש חיבור לכל קו וגם חיבור RJ45 (רשת) כל שקע הוא בעצם HUB לרשת . המודם של ה ADSL נמצא במצב HOME ולא PRO (אין צורך) ויושב לו בכניסה מתחת לספק כוח של המערכת טלפוניה . המחשב הראשי נמצא בחדר שלי ויש עוד שני מחשבים (1 הנייד ואחד נוסף לאנטרנט בלבד AXP1800+ ) הACESS POINT נמצא על גבי אחד השקעים. הכרטיס הרחבה של הנייד (לצורך שידור וקליטה …

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. הי, יש לי בבית את הנתב הנ"ל, ואני נתקל בכמה בעיות איתו. רציתי לשאול האם מישהו ראה/שמע/נתקל בבעיה ו/או בפתרון שלה לפני שאני מטפל בנתב עם הגרזן שלי. הרשת שלי מורכבת בצורה הבאה: מודם כבלים של טריון, מחובר לפורט ה WAN של הנתב. לנתב מחובר מחשב אחד, ועוד סוויטץ' בצד השני של הבית. לסוויטץ' מחוברים עוד 2 מחשבים, נקודת גישה אלחוטית ומודם ADSL של אלקטל המשמש כמודם ולא כנתב. הנתב משמש כשרת DHCP. האדימקס מחייג דרך מודם הכבלים בפרוטורול PPTP לנטוויז'ן. גרסת הקושחה של הנתב מעודכנת ל 3.15 - הכי עדכנית, והבעיה קיימת גם בגרסאות קושחה קודמות. בעיה 1: לאחר יום יומיים (לא יודע בדיוק כמה זמן) של פעולת הנתב, לא ניתן לגשת יותר לממשק הניהול (192.168.2.1). הוא לא מגיב. צריך לנתק את הנתב מהחשמל ול…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by BD1,

טוב.. אז אוטוטו אני מזמין מחשב חדש ואני רוצה לדעת אם שווה לעשות ראוטר או לא.. בעקרון אם אני מביא ראוטר.. את המחשב החדש אני מעביר לעמדה של המחשב הנוכחי שלי אז הוא יהיה כביכול המחשב הראשי ואני רוצה לדעת כמה דברים.. אני יודע שבמידה ושנינו גולשים באינטרנט או מורידים משהו מהאינטרנט בו זמנית רוחב הפס מתחלק.. אז במידה והאינטרנט כבוי באחד המחשבים אז זה אומר שהמחשב השני יינצל את כל רוחב הפס? או שצריך כל הזמן להגדיר מחדש, איך זה הולך? רוצה לדעת מה המחיר של ראוטר טוב אם אני ייקנה שאני יידע מה מידת הנזק פה.. את האמת הבעיה היחידה פה שאבא שלי רוצה את המחשב הזה לעצמו ואני ייקח את המחשב החדש ולכן צריך אינטרנט בכל מחשב.. לפי דעתכם שווה להתמקח על אינטרנט במחשב החדש רק במקום להיות עם ראוטר …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. היי, עברתי לפני מספר ימים לחיבור עם חייגן בבזק בינ"ל, לאחר שתמיד הייתי ללא חייגן. אני מחובר דרך נתב קווי (ישן) של אדימקס ויש לי מודם טריון (גם ישן..) של הוט. היום בבוקר ראיתי שאין לי חיבור לאינטרנט, ומשום מה הנתב לא התחבר מחדש. רק שהוצאתי חשמל וכבל רשת רשת הוא חייג והתחבר מחדש. 1. האם תמיד אחרי ניתוק אני צריך ידנית להתחבר, אין לחיבור עם חייגן חיבור אוטומטי אחרי ניתוק? 2. דבר נוסף, האם כאשר אני מחובר עם חייגן, אני אוכל להתחבר לVPN בחו"ל - או שיש בעייה עם VPN על גבי חייגן? תודה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.