עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by mTZ,

טוב חברה אני חייב את עזרתכם. אני בהוט + 012 ואני מרוצה מאוד מסמייל, אבל. בלתי אפשרי עם הוט. שדרגתי ל100 מגה אחרי שהתחילו אצלי פינגים גבוהים ב12 מגה, לפני כשבועיים, ומאז כל יום לפחות יש עליית פינגים אחת עד למצב שאני משחק LOL עם 160-240 פינג יציב שלא זז לפחות ל-3 שעות. דיברתי עם נציג תמיכה טכנית, נאמר לי שכמובן הבעיה במודם ושיש צורך בטכנאי. הטכנאי הגיע אתמול ואמר שהייתה תקלה אזורית ושהמודם, שרק כשבועיים אצלי, תקין (אחרי סדרה ארוכה ומייגעת של בדיקות). אני גיימר כבד ומשחק במשחקים כמו CS:GO וLOL תחרותי ואני חייב פינגים נמוכים בשביל לאמת לשחק בצורה הטובה ביותר, ועם הוט זה בלתי אפשרי. קראתי קצת והבנתי שלבזק יש את הכבל התת ימי שלבסוף כביכול אמור לתת לי פינגים נמוכים. רציתי קצת ל…

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by GuyG,

שלום, יש לי רשת בבית של שני מחשבים ואני מתכוון להוסיף היום עוד מחשב לרשת. המודם אינרטנט מחובר לסוויץ'. הסוויץ' מחובר לכרטיסי רשת של המחשבים. עכשיו, אני רוצה לחבר עוד מחשב לסוויץ' ואני פשוט לא יודע איזה כבל רשת אני צריך: ישיר או מוצלב..? המודם: B-FOCUS ROUTER 312+ הסוויץ': HT-8005SB (של בזק) המחשב החדש (אם צריך), הלוח אם: MSI P965 V2 NEO [על הדרך, מישהו יכול לומר לי מה דעתו על הסוויץ'.. כי רשום לי שם כזה: 10MB GREEN, 100MB ORANGE : כלומר זה לא מגיע למהירות רשת המירבית (1000MB) זה משנה לי משהו (מאט) במהירות אינטרנט אם זה פועל רק על 100?] תודה

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by benor,

נגיד מישהו פורץ לי ואני רואה לו את האיפי, יש אתר שנותן על האיש מידע עם מקישים את האיפי חוץ מספק נגיד איך קוראים לאיש שפרץ ולחשבון משתמש שלו, אם יש כזה זה יהיה טוב וד"א זה חוקי דבר כזה?

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by Vega,

שלום, ברצוני "לחלוק" את חיבור האינטרנט עם שאר המחשבים בבית. יש לי את כל הציוד הנדרש: מודם ADSL של אלקטל, וHUB עם 8 פורטים. (כבר עשיתי את הפריצה ושדרגתי את המודם) איך בדיוק אני צריך להגדיר את המודם כדי שיעשה את השיתוף דרך ה-HUB - ללא התערבות של מחשב שרת..? וגם, איך להגדיר את המחשבים ברשת? בתודה, --Vega

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. שלום לכולם בטיול בקרואטיה, לא הצלחתי להתחבר אלחוטית לאינטרנט של המלון (לרשת האורחים - לא מאובטח). בציור החיבורים לרשת היה כך: חיבור מחשב - ראוטר: תקין, חיבור ראוטר - אינטרנט: לא מחובר. בנסיון לאתר הבעייה, התקבל: dns server not responding. אציין שחיבור עם כבל כן עבד, אותה תופעה קרתה בשדה התעופה דוברובניק קרואטיה, כך שהבעייה לא בתשתית בית המלון. ברשותי מחשב נייד lenov0 s10. אודה על התייחסות.

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  6. Started by Vissor,

שלום לכולם, בשבוע האחרון נתקלתי בבעיה, בעיה שמורגשת כרגע רק במשחקי אונלין. לדוגמה כשאני משחק ב קאונטר סטרייק, הפינג שלי קופץ מ 30 עד 90, יש חוסר יציבות ממש גדול, בכללי הפינג ההתחלתי אמור להיות 10-15 מקסימום אבל הוא מתחיל מ 30 וקופץ כל כמה שניות לפרמטרים גבוהים יותר, כמובן בלתי אפשרי לשחק כי יש ping limit לכל סרבר. אשמח אם למישהו יש פתרון לבעיה זו. אני מחובר במהירות של 10MB\S--- תשתית בזק 014--- ספק YES המחשב מחובר דרך home plug ( מועבר דרך החשמל) לראוטר שנמצא בחדר אחר. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by WarMachine,

שלום חברים, אני זקוק להתייעצות בנוגע להקמת רשת אלחוטית למספר דירות. בקומה הספציפית קיים ארון תקשורת מרכזי בו ימוקם המודם ומהארון הנ"ל ישנו חיווט קווי לחמש דירות בנות 45 מ"ר שנמצאות בקומה. בדירות האלו אין צורך בחיבור פיזי להתקנים שונים אלא רק במתן חיבור אלחוטי לאינטרנט. אינני יודע עדיין אם התשתית שתסופק היא זו של בזק או של הוט, אך המהירות שתסופק היא הגבוהה ביותר שניתן יהיה לחבר לתשתית הבניין הקיימת (נניח שמדובר ב100 מגה בהוט). בנוסף, חשוב לי שניתן יהיה לבצע חלוקת רוחב פס בין הדירות כך שכל דירה תקבל חמישית מרוחב הפס המוקצה לחיבור. למיטב הבנתי, הדרך הטובה ביותר להקמת הרשת תהיה לקנות נתב לארון תקשורת, לחבר אליו מתג, כאשר למתג יתחברו בצורה קווית חמש נקודות גישה. האם זו הדרך הט…

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by NuXeR,

שלום לכולם, רציתי לשתף אותכם בהשוואה שערכתי ממש לפני כמה דקות בחיבור ה-12MB החדש שלי דרך HOT. יש לי סקרינשוטים אם תהיה דרישה, כרגע אסכם את התוצאות לפי פרמטרים שבדקתי- 1. פינגים: נטויזן - נמוכים, יציבים בזק - לא יציבים, פעם ב יש פינג יותר נמוך מנטויזן 2.טורנט ספציפי בפרק זמן זהה: נטויזן - 0.3K בזק - 85.5K 3. גלישה באתרים: נטויזן - גלישה מהירה מאוד, חלקה ללא זמני טעינה לעמוד מורגשים בזק - זמן טעינה של בערך 2 שניות לעמוד, קצת מעצבן.. וגורם לגלישה לא חלקה. 4.speedtest.net נטויזן - העלאה 0.96M והורדה 11.83M. בזק - העלאה 0.93M והורדה 1.18M (הזוי? עשיתי כמה פעמים..) סה"כ אני חושב שאשאר עם נטויזן, בגלל הגלישה... למרות שאני ממש מתעצבן מהקטע של החסימות טורנטים. מה דעתכם? תומר.

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by Milford Cubicle,

היי אני רוצה להתקין רשת אלחוטית על מנת לקשר בין מחשב HTPC בסלון למחשב הראשי שלי בחדר העבודה. אני רוצה את האפשרות להשאיר את ההרדיסק במחשב הראשי, כאשר ב-HTPC יותקן כונן קטן עם תוכנות-ממשק בלבד וכל הקבצים למעשה יטענו מהכונן במחשב הראשי. מכיוון שאין לי ממש ניסיון ברשתות אלחוטיות, יש לי מספר שאלות: 1. מישהו ניסה פעם לעשות את זה? המהירות (בהנחה שהמרחק לא היסטרי ואין לו יותר מידי קירות לעבור) מספיק גבוהה בשביל לאפשר לוידאו (HD) לעבור חלק? 2. יש דגמים מומלצים במיוחד? יש משהו שכדאי להיזהר ממנו? יש דגם "עדר" כלשהו שכולם הולכים איתו? 3. ראיתי בזאפ שיש "מהירויות אלחוטיות", אבל למעשה היא לא משפיעה בכלל על המחיר - ויש ראוטר 300Mbps שעולה פחות מ-140Mbps... יש לזה חשיבות בכלל? 4. מכיוון …

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by Marks,

היי חברה! עד עכשיו הייתי מחובר לאינטרנט בכבלים (הוט + בב"ל) בחיבור קבוע ללא חייגן דרך הראוטר. עד עכשיו הכל עבד בסדר ולמרות שכבר ניסו להעביר אותי לחיבור עם חייגן הצלחתי לחמוק מכך ולהשאר עם החיבור ללא חייגן, מטעמי נוחות בלבד. לאחרונה ראיתי שישנה בעייה קטנה עם שרתים כמו Rapidshare, שיכולה להפתר על ידי שינוי IP מפעם לפעם או מעבר לחבילת גיימרים ב-בב"ל. הבעיה היא שלא ניתן להשתמש בשירות הגיימר כאשר מחוברים ללא חייגן. לשנות IP גם בעייתי כי הבנתי שצריך כל פעם להתקשר לשירות לקוחות בשביל זה. רציתי לשאול האם יש באמת יתרונות לחיבור ללא חייגן על פני חיבור עם חייגן? האם פשוט כדאי לי להכנע ולעבור סוף סוף לחיבור עם חייגן? האם העובדה שאני משתמש בראוטר הופכת חייגן לנוח יותר? (כמו שהבנתי הרא…

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. שלום רב, אני אשמח , אם מישהו יוכל לתת לי הסברים מתומצתים (כמה שורות) לגבי כל אחד מהמושגים ברשתות : 1. DNS 2. Broadcast 3. NAT 4. DHCP 5. DMZ 6. ipconfig. תודה רבה מראש! **עריכה: אין צורך הסתדרתי בסוף

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by alex15,

יש לי ראוטר D-LINK 524 ואני לא יודע איך נכנסים לממשק המנהל של הראוטר לפתוח פורטים וכאלה ..

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. שלום לחברי הפורום, אני משתמש בתשתית האינטרנט של הוט, במהירות של 30 מגה, וברשותי הוטבוקס. יש לי מחשב Raspberry Pi שאני משתמש בו כשרת מוזיקה. כדי להנות ממנו גם מחוץ לבית, ביצעתי port forwarding מה ip הפנימי אל ה ip החיצוני דרך ההוטבוקס, מה שמאפשר לי לגשת אליו עם אפליקציה תואמת גם כשאני לא בבית. העסק עבד מצוין, עד לפני יומיים- אז, לקראת חצות, ההוטבוקס איתחל את עצמו, וכפי שהתברר לי- הוריד גירסה חדשה. מאז אין לי גישה מבחוץ אל שרת המוזיקה שלי, אם כי ברשת הביתית הפנימית העסק עובד כרגיל. הסתכלתי בנתוני ה port forwarding ואף יצרתי אותם מחדש- לא עזר. פניתי לתמיכה הטכנית של הוט, ושם הסבירו לי שמבחינתם הכל בסדר, ושאלך לחפש את הבעיה בפיירוול שלי (שאין לי, אבל העיקר שהם הסירו מעצמם אחר…

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by oferur,

ברצוני לקבל עזרה . קיבלתי מחשב נייד ואני רוצה להתחבר איתו לשרת בעבודה בזמן שאני מחוץ למשרד ,לא בחיבור VPN שאותו יש לי אלא ישירות מהמחשב הנייד זאת אומרת שהמיילים שיש לי על הנייד ישמשו אותי לעבודה ( וגם ישארו לאחר שאני מתנתק ) . איש המחשבים אמר לי שצריך טרמינל סרבר בשביל זה . כיום המחשב הנייח שלי עדיין פועל כדי שאוכל להיכנס דרכו לשרת ב VPN ( שאני מחוץ למשרד) , אני רוצה לבטלו ולהשתמש רק בנייד . שאלתי היא האם ניתן לעשות זאת בדרך אחרת ללא טרמינל סרבר הוצאות נוספות ? אודה על התשובה המהירה

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by Haflo,

לאיזה ספק אינטרנט כדאי לי להתחבר עם ADSL? מה התעריפים? שירות? אני מעוניין להתחבר עוד היום.....

16. Started by DJO,

אני דיי סגור על זה שאני הולך על אינטרנט בכבלים. (ערוצי זהב ואינטרנט זהב למי שמתעניין) כמה שאלות לי, האם כמו באדסל יש סוגים שונים של מודמים וסוגים שונים של מודמים? ואם כן מה החסרונות והיתרונות של כל אחד? האם האייפי הוא סטטי - קבוע? יש לי רשת של 3 מחשבים בבית, של אחי, של אבא ושלי. אני שוקל לשים את המודם כבלים במחשב של אבא כי המחשב שלו בעקרון הכי יציב והכי חשוב שלו יהיה אינטרנט בשביל העבודה, שאלתי היא האם המהירות (אני זה שצריך את המהירות, הוא צריך רק אימייל) שלי תיפגע בגלל שאני גולש דרכו? תודה

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. יש לי פלאפון של נוקייה (יד שנייה) שראיתי שיש בו Bluetooth, וכתוב שם שאני יכול לחבר אותו למחשב. אני רוצה להעביר אליו תמונות, אני יכול לעשות את זה דרך Bluetooth? ואיך אני משתמש בתכונה הזאת בכלל?

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by DontPanic,

ראיתי שמומלץ פה ה Edimax nMax BR-6424n ולקיי אס פי יש עכשיו גם את ה Edimax nLITE BR-6226n שזול ממנו ב 50 ש"ח יש הבדלים משמעותיים ששווים את ההבדל? אני לא רוצה להשקיע הרבה וקיי אס פי ליד הבית שלי...

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. שלום, יש לי תשתית HOT עם נטוויזן ואני משלם כרגע 94 שקל כי נגמרה ההתחייבות. אומרים לי שאין מצב לקבל מחיר יותר זול ללא התחייבות, אבל הציעו לי בכל זאת לשלם על ה 5 מגה 49 שקל לחודש, שזה מחיר טוב. אבל יש לי ניתוקים במשחקים רשת כל הזמן, אז ביקשתי לברר חבילת גיימר והנציגה המשיכה להגיד שזה תוספת של 100 ומשהו שקל ואין פחות מזה.. אז לא התחייבתי ולא כלום. רציתי לדעת אם זה מחיר שנמצא בכל החברות? כי זה מחיר הזוי והוא שוחט בשביל שהאינטרנט יעבוד בצורה יציבה.. וביררתי את כל זה כי אני מחויב ל HOT ויש לי ראוטר ואני חייב חיבור ללא חייגן. רציתי אקספון אבל אין להם חיבור ללא חייגן וזה מבאס, כי זה גם זול וגם ללא התחייבות.

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by sha-256,

ההוטבוקס שלי שודרג לגירסת HOT_2.1.6: יש לי מלא בעיות, אבל לא בהכרח בגלל זה, כי גם לפני זה היו לי בעיות.

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by ynets14,

אצל ההורים שלי יש אינטרנט של הוט וכנל הוט בוקס, האם זה אפשרי לקחת את ההוט בוקס ולחבר אותו באזור אחר בעיר שלי? פשוט עברתי דירה ואני צריך אינטרנט במחשב..

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by orenhazan,

ש לי ראוטר vdsl של בזק מדגם d-link dsl-7850u ואני רוצה להשתמש בו רק בתור מודם שמחובר לראוטר אחר ואני לא מוצא בתפריט איך לשנות אותו למודם בלבד הכוונה למצב Bridge. אשמח לעזרה תודה.

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. [glow=red, 2, 300]יש יש יש![/glow] נתנו אישור לכל חברות הכבלים והם מתחילות את השרות בתחילת החודש הבא! יש לי ש[glow=blue , 2, 300]ADSL[/glow] אני מקווה שזה יוריד את המחיר!

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by ednri,

שלום.בבזק אומרים שהתשתית של הוט היא שיתופית, כלומר אני גולש יחד עם השכנים, וזה לא תמיד מגיע למהירות שאמורה להיות לי ושעליה אני משלם.אמרו לדוגמא ש-12 מכה בהוט בשעות השיא יכול להגיע גם ל-2.5 מגה. ולעומת זאת בבזק תמיד גולשים במהירות שעליה משלמים.אני לוקח את הדברים שלהם בערבון מוגבל ויודע שזה לא אמת לאמיתה, אבל רציתי לדעת אם יש בזה משהו... או שזה סתם ניסיון עלוב שלהם?תודה.

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by maphisto324,

יש ברשותי מודם\נתב ALCATEL SPEEDTOUCH 570 שקיבלתי מבזק בין לאומי לפני כמה שנים כשעשיתי רשת בבית. עד היום הכל עבד באופן מצויין ולא היו בעיות מיוחדות. לפני כמה שבועות שהחלו בהחלפת התשתיות באיזור המגורים שלי ל NGN, החלו הבעיות בניתוקים עד לאי עבודה מוחלטת של קו המודם DSL בביתי בכלל לפני כשבוע. מסתבר שהנתב שברשותי לא תומך בטכנולוגיית + ADSL 2. מקריאה קצת בפורום הבנתי שישנה אפשרות לעדכון קושחה לנתב, וכך אולי הוא יצליח לתמוך בטכנולוגיה. האם ישנה אפשרות כזו בכלל? או שעדכון הקושחה משפיע על דברים אחרים לגמרי? אם כן, איך אני יכול לבדוק את גרסת הקושחה הקיימת אצלי כיום? ולהשוותה לגרסה העדכנית? אם בסופו של דבר אאלץ לקחת את המודם AZTEC 600E מבזק, האם אוכל לחבר את ה-ALCATEL כנתב בלב…

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.