רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני רכשתי מחשב חדש ונזכרתי שאצטרך גם תקשורת WIFI, לכן אשמח להצעה. אני משער לעצמי שחיבור פנימי יהיה עדיף מחיבור USB (אם אני טועה תקנו אותי), לכן אשמח לדעתכם אם יש דגם מומלץ ואם לא על מה אתם ממליצים מהדגמים הבאים http://www.tms.co.il/product/11824 - PCIE http://ksp.co.il/?uin=16635 - PCIE http://ksp.co.il/?uin=12695 - PCI
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני אמור לקבל ראוטר מחול דגם ASUS AC1900 (https://www.asus.com/Networking/RT-AC1900/) ממה שהבנתי זה גם ראוטר וגם מודם, זאת אומרת שלא אצטרך מהספק שלי כלום? (רק להגדיר אותו עליהם) אם כן מתאים מבחינה תיאורטית, יש בעיה שזה מגיע מחול? (ארצות הברית) חוץ המקטע של שקע חשמל שבעזרת מתאם אני פותר תבעיה תודה רבה לעוזרים, ואם מישהו שמע על הדגם הזה של הנתב, אשמח לשמוע ביקורת עליו!
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
קודם הייתי מחובר דרך 012 בחיבור בלי חייגן ויכולתי לחבר שני מחשבים למודם, אחד בחיבור רשת ואחד דרך USB. עכשיו אני ב-014 חיבור עם חייגן, האם זה אפשרי להתחבר באותה צורה?
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להצטרף לפרטנר TV, יש לי רשת ביתית עם חיווט לכל הבית (בית חדש, התקנתי את הכל בארוך חשמל, CAT7) מסתבר שצריך להשכיר מהם ב17 ש"ח בערך לחודש.. מה שהוך את זה לפחות אטרקטיבי בשבילי. רצית לברר מהן הדרישות שלהם, מה בעצם צריך? האם כל נתב+מודם VDSL? עם הנציגה שלהם לא ממש קיבלתי מידע (גיליתי לה שמודם וראוטר הם שתי דברים שונים (-: היא הייתה בהלם ) בעיקרון מבחינת הממיר, הוא יחובר בכל מקרה עם כבל CAT7 ישירות לתשתית בבית שאר המכשירים בבית- מכשירי סלולר ומחשבים ניידים (ללא צורך מיוחד).. כלומר אין שימוש רציני בWIFI וכל הצרכנים הגדולים גם ככה מחוברים בכבל.. האם זה לדוגמא יעשה את העבודה? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=18194 …
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, כיום יש לי ראוטר של בזק מסוג D-LINK DSL-6740U vH1. אני מעוניין להחליף אותו לאחד מתקדם ויותר טוב ממנו. עכשיו מה שחושב לי,שהראוטר יהיה עומד ולא שוכב ותופס מקום..(אני מאמין שיש את האפשרות הזו בכל ראוטר כיום אבל סתם חשוב לציין) עכשיו חשבתי עליו: http://www.pccenter.co.il/Product/d-link-wireless-n-router-dir-685 אולי סתם הפ'יצר של ה LCD הדליק אותי והוא חרא של ראוטר אשמח לחו"ד. וממש אחד טוב שנראה לי זה הוא: https://www.asus.com/il/Networking/RTN65U/ הבעיה שאני לא רואה אותו למכירה פה,אבל אם צריך אני אזמין אותו מחול. הוא ממש נראה טוב.. אפשר עזרה חברה?
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
רכשתי אתמול את ה1043 V2 (כחול כהה) כדי שישמש כAP במקום נתב ישן Edimax 6425 בן 6 שנים שהתחיל לעשות בעיות. הנתב הישן היה מחובר למודם-ראוטר של בזק (netgear DGN2200) בצורה קווית דרך הWAN שלו והיה מוגדר כSSID נפרד. את הנתב החדש חיברתי בהתאם למדריך המעולה באתר של צ'יף כדי שישמש כAP לאותו SSID של הנתב של בזק. ביצעתי את כל השלבים במדריך וחיברתי את הקו מהנתב של בזק אל אחת מיציאות הLAN של הנתב החדש. SSID זהה עם הצפנה וסיסמה זהים, ערוץ שונה, DHCP בנתב החדש מבוטל והIP שלו שונה לתחומי הסגמנט של הנתב של בזק אך מחוץ לטווח החלוקה (נתב בזק: 10.0.0.138, טווח חלוקה: 10.0.0.1-10.0.0.32, נתב חדש: 10.0.0.139). הכל עובד בסדר, רק שיש בעיה אחת. האות נמוך גם יחסית לנתב הישן של אדימקס. אם קודם היית…
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום אני מחובר לכבלים ולספק בזק בינלאומי ורציתי לשאול איזה חייגן עדיף של l2tp (דרך הראוטר של ה 3com שלי) או חייגן pptp של הספק (למרות שגם דרך זה אפשר להתחבר דרך הראוטר) והשאלה השניה שלי הספק בזק בינלאומי הציע לי חיבור ללא חייגן. האם זה טוב ? תודה
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי איך הופכים מודם מסוג אלקטל (השחור) ל-ראוטר?
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
שיניתי את הסיסמה שלי בGMAIL לסיסמה שאני לא זוכר אבל את הסיסמה הישנה שלי אני דווקא זוכר, קרה לי פעם שפרצו לי למייל של וואלה ושלחתי להם דואל עם הפרטים והסיסמה הישנה והם שיחזרו לי לסיסמה אחרת כי הבאתי את הסיסמה הישנה. יש איזה מקום בתוך GMAIL שאני אוכל לכתוב להם משהו דומה? כי בשאלה ותשובה סתם חירבשתי שפתחתי את האימייל. אם אתם יכולים גם לעזור לי לנסח להם מייל באנגלית אני אשמח כי אני די גרוע באנגלית תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני צריך עזרה מפורטת כרגע יש לי רשת מחשבים כפי שמופיע באיור, מה שלא מופיע בתוך התחום האדום, ז"א רשת מחשבים עם SWITCH ו RAOTER של ADSL אני רוצה לקחת אם מחשב PT1 להוסיף לו עוד כרטיס רשת ושרוב העבודה שלו [ לדוגמה גלישה באינטרנט יבצע מנקודת חיבור חדשה לרשת ] אני חייב לקשר אותו לרשת הישנה בגלל שהוא צריך להמשיך לעבוד עם תוכנה מסויימית. השאלות שלי: 1. איך אני מגדיר את כרטיס הרשת הנוסף. 2. איך אני קובע איזה תוכנה תרוץ על כרטיס רשת אחד או אחר. http://www.urspace.co.il/my.php?pid=1248027688.gif תודה מראש דור
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה שמעניינת אותי כבר הרבה זמן.. יש לי ידע בתקשורת וניהול רשתות\דומיינים\שרתים ברמה ארגונית אבל תמיד עניין אותי איך מורכב האינטרנט מבחינת טופולוגיה ושרתים כלומר לאן בהכבל שיוצא לי מהמחשב מחובר ואיך אני מקבל אינטרנט? במקרה שלי יש לי כבלים אבל נאני אסתפק בתיאור כללי גם תודה
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית שני מחשבים, האחד פועל על ווינדוס XP ומצליח להתחבר לרשת באמצעות כרטיס רשת אלחוטי של EDIMAX מדגם EW-7711UMn. המחשב השני (מפרט בצד) פועל על ווינדוס 7 ואיתו אני לא מצליח להתחבר בו לרשת. אני משתמש באותו כרטיס רשת, ובדקתי את תקינותו במחשב הראשון. אשמח לעזרה בנושא, תודה ושבוע טוב.
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי ראוטר ADSL של D-LINK 2650 שכיום מתפקד גם כספק WIFI לבית. קניתי ראוטר אלחוטי ייעודי טוב בהרבה וברצוני לחבר את שניהם יחד אך לא ברור לי מה אופן חלוקת האחריות ביניהם וכיצד להגדירם. יש לי גם מכשירים אלחוטיים וגם קויים (ויש לי גם Switch נפרד לחיבור הקוויים). מי כדאי שיהיה DHCP? מי כדאי שיתפקד כחייגן? וכיצד לחבר אותם? אילו תחומי כתובות IP צריך להגדיר ביניהם וכו'. אני מבין שאפשר להגדיר את ה 2650 להיות ברידג בלבד (שאני מבין שזה למעשה נטו מודם?) וכל השאר יעשה הראוטר האלחוטי. אשמח לקבל עזרה. תודה
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כרגע הרשת לי מורכב בצורה הזאת: יש לי מתאם רשת שמבוסס על כבלי חשמל של חברת DAVOLO שקיבלתי עם הממיר HD של YES כשאני מוציא את הכבל רשת מהממיר HD ומחבר אותו לXTREAMER הוא עובד מצויין השאלה היא האם יש איזשהו מפצל כזה שאוכל לחבר גם את האקסטרימר וגם את הממירHD כדי שלא אצטרך כל פעם ולהציא מאחד ולהכניס לשני? כמה עולה ואיפה אפשר למצוא דבר כזה? האם דבר כזה ייעשה את העבודה? http://cgi.ebay.com/CAT5-RJ45-Network-Splitter-Cable-Extender-Plug-Coupler-/140502278281?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20b696a089#ht_1497wt_1139 דבר נוסף, המחשב השני שמחובר לי כרגע בWIFI, אני יכול גם לחבר אותו באמצעות כבלי חשמל? מוכרים מתאמים כאלה ביחידות? האם זה ייעבוד אם אביא מחברה שונה?
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הראוטר כבר שנתיים והרבה מאוד פעמים אני סובל מקריסות ותקיעות וראיתי שהפתרון האפשרי הוא התקנת קשוחה צד שלישי.. איזו קשוחה להתקין ואיך אני מתקין? תודה רבה לכולם!
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, לא מזמן קניתי מחשב נייד וראוטר של אדימקס דגם br6424n. בהתחלה לא היו בעיות עם האניטרנט, אחר כך כשהורדתי דרך טורנט הרשת הייתה מתנתקת והייתי צריך להגדיר את הרשת מהתחלה לפי המדרך המצורף לראוטר. חוץ מזה האינטרנט עם ראוטר בקושי זז, מה שלא ככה בלי הראוטר. איך אפשר לתקן את הבעיה, להחליף ראוטר לאחר או להגדיר אחרת?
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הי חברים מה שלומכם? שדרגתי את האינטרנט ל 200mbit ולכן הייתי צריך ראוטר בהתאם עם פורטים של 1000. רכשתי את הראוטר TL-WR1042ND של חברת TP-Link. הבעיה שהטורנטים לא נוסקים בהורדות כמו הראוטר הקודם. אני לא יודע כבר מה לעשות. הראוטר הקודם בהחלט עבר חלק והוריד לי על מקסימום. אבל משום מה הראוטר הזה לא. ניסיתי המון דברים כולל עדכונים לתוכנה של הראוטר ושום דבר לא עזר. בקיצור HELP ME! אם תראו את קצב ההורדה אתם תפלו מצחוק. גם אם אני מוריד טורנט שיש בו 900 סידרים בלי מורידים וכלום. מוריד לי על גג 40-50KB לטורנט מה עושים?!
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכם, אני טכנאי מחשבים,ונתקלתי בבעיה שעוד לא הצלחתי לפתור.ברשותי חלונות 7,ולפני 3 חודשים שדרגתי חבילת אינטרנט מ3 מגה ל5 מגה.מרגע שדרוג,מהירות ההורדה זחלה על 325-400 ק"ב.ספק האינטרנט שלי הוא בזק בינלאומי,התשתית היא הוט.ברשותי גם ראוטר tplink wr641g שמחובר אך ורק למחשב שלי בכבל רשת.בנוסף,כרטיס הרשת שלי הוא של REALTEK. המחשב בא עם 2 ג'יגה זכרון כך שאני שולל בעיה של חוסר משאבים.דגם כרטיס הרשת הוא realtek 8102E(L).כרטיס הרשת בא מובנה על הלוח מדגם ASUS p5kpl-am. יש לציין שבמהירות ה3 מגה לא היתה לי אף פעם בעיה במהירות ההורדה או הגלישה.התקלה התחילה אך ורק מה5 מגה. הוט החליפו לי מגבר קו,מודם (הוחלף מTERAYON למוטורולה) ובדקו עוצמות וכל בדיקה אחרת שדרשתי.מבחינתם הכל תקין.מבחינת …
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
פעם זה היה להתחבר ב1@1 ולהכנס ל 192.168.97.12 עכשיו זה לא עובד כבר.. ניראהלי שינו
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הי, האורנג בוקס בן השבע שקיבלתי מאורנג מתחיל לעשות בעיות. אני מחפש יורש. סוס עבודה מוכר ואמין במחיר של גג 100 דולר. אשתי שבוע הבא בניו יורק ואני רוצה להזמין לה למלון. יש לי ברשת מחשב אחד בכבילה ואחד אלחוטי, שלושה טלפונים וטאבלט, סטרימר אחד בכבילה ואחד אלחוטי. הכל בדירה אחת קטנה. האורנג בוקס לרוב בסדר אבל לפעמים מסרב לחבר את הסטרימר או בכלל מפסיק לשדר. אני רוצה לקנות נתב ותיק ולא דגם חדש ולא מוכר. כמה מועמדים שמצאתי באמזון: Netgear N750 Wireless Dual Band Gigabit Router (WNDR4000) Netgear AC1200 Smart Wi-Fi Router (R6220) D-Link AC1200 Wi-Fi Router (DIR-842) המלצות? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטר מדגם TL-WR941ND ורציתי לדעת איך אני יכול לשים סיסמה כדי שאוכל להתחבר לרשת רק מהמחשבים שלי... (בקיצור סיסמה לרשת)
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אכלתי תסביך ואני לא מוצא לו תשובה באינטרנט שאני מצליח להבין. לצורך העניין יש לי בבית אינטרנט של בזק (תשתית+ספק) במהירות 100 מגה (שאם הבנתי נכון זה אומר 100mbps). ממה שהבנתי, כרטיס רשת בתקן n300 מסוגל לקלוט עד 37.5 מגה, אבל n300 תומך ב- 300mbps. אני מבין שיש הבדל בין mbps לבין mb/s, כאשר 300mbps זה 37.5mb/s, אבל האינטרנט שאני מקבל הוא 100mbps. למה לעזאזל כרטיס רשת בתקן n150 לא יכול לקלוט 100 מגה?? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי! יש לי: 1: מחשב נייח שמחובר ל TP-Link 1043ND בצורה רשתית, עם XP 32. 2: מחשב נייד עם Windows 7 ultimate 32 שמחובר דרך WIFI-N (תתעלמו באלגנטיות מנתונים מיותרים בבקשה). 3: דונגל WIFI של TP-link. משהו 821. ניתן להשתמש בו במידת הצורך. מה אני רוצה: לשתף ספריה מהמחשב הנייח כדי שהנייד יוכל להציג סרטים (ולשמש כסטרימר חביב לטלוויזיה בסלון). מה לא רלוונטי: שממש התחלתי לשנוא את Ke$ha לאחרונה. נ.ב- חיפשתי בסטיקי וכן בחיפוש ולא מצאתי משום מה משהו שנוגע לעניין. מצאתי רק דיון מ-2003. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
רציתי שהראוטר יהיה ממוקם גבוהה כדי שהקליטה תיהיה טובה ושכמה שיותר קירות בביד וחפצים יפריעו לקליטה, אז הדבקתי לקטה של הראוטר כמו וו ותליתי על הקיר, זה בסדר? זה מותר ? יכול להזיק לראוטר?
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-