רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי חיבור לאינטרנט דרך בזק במהירות 40 מגה. הם אמרו לי שבפועל אני מקבל בין 20-30. כנראה שבאזור שלי במרכז תל אביב יש בעיה לקבל קצבים גבוהים יותר, ועל 100 אין בכלל על מה לדבר. בכל מקרה, יש לי נתב שקיבלתי מבזק- D-LINK DSL-6740U: אותו אני מחבר לקו טלפון וממנו אני מוציא RJ45 לראוטר TP-LINK TL-WR941ND: שמחובר לי למחשב וממנו אני מוציא את ה WIFI שלי (יש לו 3 אנטנות והנחתי שהוא יוציא לי קו יותר חזק). הבעיה היא שעדיין יש לי קו WIFI די גרוע בבית. ואני מדבר על דירה תלאביבת קטנה. המחשב והנתבים יושבים בחדר באמצע הדירה. מסביב לחדר רק קירות גבס, ואני יכול לשבת בחדר ליד, מרחק אוירי של 6 מטר מהנתב והוא …
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שבוע טוב. יש לי אינטרנט סיבים של פרטנר, במהירות 1 ג'יגה. נתנו לי ממיר מסיבים ל rj45 Adtran SDX611 GPON ONT. רוצה להגיע למהירות וויפיי מירבית, איזה ראוטר כדאי לקנות? כרגע יש לי Huawei WS7200, שלצערי לא נותן כיסוי מספיק טוב, אפילו לא בקומה בה הוא נמצא.
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מבקש חוות דעת לגבי המוצר שנותנת בזק בינלאומי מתוצרת LEVEL1 .(האם מישהו יודע מהו הדגם המדויק?) איך הוא בהשוואה ל 2760N של D-LINK שנותנת בזק. מה היתרונות/חסרונות ואיזה מהם עדיף ? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לפחות פעם ביום אני צריך לאתחל את הנתב כדי לחדש את הקשר עם הספק. מה הסיבה לניתוק, ואיך מתגברים?
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מאוד מאוד אוהב את אתר המוזיקה פנדורה הוא ממזמן כבר לא נותן לבעלי IP ישראלי להשתמש באתר האם יש דרך ליצור IP שקרי של חו"ל על מנת לגלוש באתר ???
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם , רציתי לשתף אתכם בתקלה מעניינת שנתקלתי בה במהלך העבודה ,ולקבל כיוונים ופתרונות שונים בכדי שהבעיה תיפתר. ישנו משרד עם שלושה מחשבים , מחשב A ומחשב B הם המחשבים של המזכירות ומחשב C ,הוא המחשב הראשי ובו נמצא כל המידע והוא משותף למחשבים A,B ע"י מיפוי כונן רשת . כשמנסים לפתוח קבצים מתיקיית הרשת המשותפת ,אפילו לקובץ וורד פשוט לוקח 15-20 שניות להיפתח . ישנה בעיה מוזרה גם עם הפינגים בין כל המחשבים והיא : ממחשב A למחשב הראשי יש פינג כאשר אני נותן פינג לIP שלו ,אך כאשר אני נותן פינג לשם שלו הוא מחזיר לי REPLY עם כתובת MAC . אין לי פינג ממחשב A למחשב B . מהמחשב המרכזי מחשב C , יש לי פינג רק לשם של מחשב B והוא מחזיר לי כתובת MAC . ממחשב C יש לי פינג למחשב A לIP שלו ,אבל הק…
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הפירוול שלי (mcafee) הודיע לי שהתהליך- LSA shell מבקש גישה לאינטרנט באמצעות הקובץ lsass.exe. חיפשתי קצת בגוגל ומצאתי שזה תהליך של windows ושבכמה פורומים מחו"ל המליצו לחסום אותו אך אני לא בטוח בזה כי נתנו הסבר נוסף. אני אשמח אם מישהו יסביר לי מה זה התהליך הזה והאם צריך לחסום אותו, אני מצרף הסבר באנגלית ואשמח אם מישהו שמבין במושגים האלה יסביר: http://babelfish.altavista.com/babelfish/urltrurl?lp=de_en&url=http%3A%2F%2Fwww.reger24.de%2Fprozesse%2FLSASS.EXE.html תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
טוב אז אחרי הרבה חקירה אני מבולבל אז ככה יש הרבה שאלות 1.מזה L2TP??? 2. מזה MPLS אני יודע שהם קשורים אחד לשני אבל מהם ;?D 3.אני צריך הגדרות מומלצות לראוטר שלי Tp-link WN841ND 4.ראיתי בתוך ההגדרות ראוטר שהסוג חיבור שלי הוא DYNAMIC IP מומלץ לשנות את זה L2TP?? 5.כמה זמן מומלץ עד להגדיר עד שהDHCP מחליף IP?? 6.מזה DDWRT ?? אחרון חביב אני צריך המלצה לכרטיס רשת שיתאים לראוטר שלי שצויין+שיקלוט ממש טוב יתמוך בתקן N ויעבוד טוב עם ווינדוס 7
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קראתי פה בפורום שיש דבר כזה אבל כשהתקשרתי לספקית שלי (בזק בינ"ל) הם אמרו לי שאין דבר כזה. מישהו יודע ?
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני משחק ב-AA והפינג הנמוך ביותר שהיה לי הוא 160. מה ניתן לעשות ע"מ להוריד את הפינג? מה הגורמים בהם תלוי הפינג ? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, כיום יש לי ראוטר של בזק מסוג D-LINK DSL-6740U vH1. אני מעוניין להחליף אותו לאחד מתקדם ויותר טוב ממנו. עכשיו מה שחושב לי,שהראוטר יהיה עומד ולא שוכב ותופס מקום..(אני מאמין שיש את האפשרות הזו בכל ראוטר כיום אבל סתם חשוב לציין) עכשיו חשבתי עליו: http://www.pccenter.co.il/Product/d-link-wireless-n-router-dir-685 אולי סתם הפ'יצר של ה LCD הדליק אותי והוא חרא של ראוטר אשמח לחו"ד. וממש אחד טוב שנראה לי זה הוא: https://www.asus.com/il/Networking/RTN65U/ הבעיה שאני לא רואה אותו למכירה פה,אבל אם צריך אני אזמין אותו מחול. הוא ממש נראה טוב.. אפשר עזרה חברה?
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בדרך כלל האינטרנט שלי עובד לא רע בכלל (עכשיו יש לי 65/3 מגה מהירות הורדה/העלאה). אבל יש כתובת IP ספציפית אליה אני מעלה הרבה דברים, ואליה ההעלאה איטית. אם כרגע יש לי 3 מגה מהירות העלאה כללית, אל כתובת הIP הזו מהירות ההעלאה היא 100 קילובייט. ניסיתי לדבר עם מי שמפעילים את האתר, והם אמרו לי שמבחינתם המהירות תקינה, ושאני צריך לדבר עם ה ISP שלי. ניסיתי לדבר עם הISP, אבל הם מתעלמים ממני. האם יש משהו אחר שאני יכול לעשות?
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כך הם עצמם אמרו לי, האם יש דרך להתגבר על זה? האם זה מפריע לי בהורדת טורנטים?
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שיניתי את הסיסמה שלי בGMAIL לסיסמה שאני לא זוכר אבל את הסיסמה הישנה שלי אני דווקא זוכר, קרה לי פעם שפרצו לי למייל של וואלה ושלחתי להם דואל עם הפרטים והסיסמה הישנה והם שיחזרו לי לסיסמה אחרת כי הבאתי את הסיסמה הישנה. יש איזה מקום בתוך GMAIL שאני אוכל לכתוב להם משהו דומה? כי בשאלה ותשובה סתם חירבשתי שפתחתי את האימייל. אם אתם יכולים גם לעזור לי לנסח להם מייל באנגלית אני אשמח כי אני די גרוע באנגלית תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי טלויזיה של Philips 42PFL9664H התומכת ב- DLNA. אני מסתבך בהבנה כיצד ניתן לנגן מדיה מהמחשב אל הטלויזיה בצורה אלחוטית בעזרת פרוטוקול DLNA. המחשב והטלויזיה מחוברים לאותו ראוטר שהקצה לכל אחד כתובות IP. כבר התקנתי על המחשב שרת מדיה אך אני לא מצליח לגרום לטלויזיה לזהות את המחשב או שהמחשב יזהה את הטלויזיה. ניסיתי בעזרת TVersity, Googe Media Server, Windows Media Center ולא הצלחתי. יש לי מישהו הסברים על כל הנושא ?
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם האינטרנט. בשלב מסויים לאחר גלישה (אפשר אחרי 5 דקות ואפשר אחרי שעתיים) האינטרנט מפסיק לעבוד בדפדפן האינטרנט אבל במסגנ'ר למשל הוא עובד. אם אני משחק במשחק רשת האינטרנט ממשיך לעבוד שם. המחשב מראה שהאינטרנט מחובר. אחרי שאני מאפס את המודם ואת הראוטר האינטרנט בדפדפן חוזר, אך אי אפשר כל 10 דקות לקום למודם ולראוטר. אני משתמש בראוטר EDIMAX 6504n תודה. עריכה: אני מחובר ב WIFI ברשת N ויש 60% קליטה. המחשב שמחובר בקבל רשת גם כן אותה בעיה כמו שלי באותו זמן.
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז ככה יש לי ראוטר של בזק בבית שאיתו אני מחובר לאינטרנט. יש לי ראוטר של TP LINK אני רוצה להגדיל את הטווח של האינטרנט האלחוטי בעזרתו מכיוון שבחלקים מסויימים בבית האיכות יורדת. אני מתכוון לחבר לTP LINK כבל ישר מהראוטר של בזק. עכשיו השאלה היא איך אני הופך את הראוטר של TP LINK לBRIDGE. ככה שגם אם האיכות תרד שאחד המכשירים מחובר לראוטר של בזק, מתי שהאיכות תרד הוא יעבור לTP LINK. אני מקודם עשיתי את זה ולא הבנתי איך לאחד אותם לרשת אחד אז פשוט פתחתי עוד רשת. תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני אמור לקבל ראוטר מחול דגם ASUS AC1900 (https://www.asus.com/Networking/RT-AC1900/) ממה שהבנתי זה גם ראוטר וגם מודם, זאת אומרת שלא אצטרך מהספק שלי כלום? (רק להגדיר אותו עליהם) אם כן מתאים מבחינה תיאורטית, יש בעיה שזה מגיע מחול? (ארצות הברית) חוץ המקטע של שקע חשמל שבעזרת מתאם אני פותר תבעיה תודה רבה לעוזרים, ואם מישהו שמע על הדגם הזה של הנתב, אשמח לשמוע ביקורת עליו!
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
קודם הייתי מחובר דרך 012 בחיבור בלי חייגן ויכולתי לחבר שני מחשבים למודם, אחד בחיבור רשת ואחד דרך USB. עכשיו אני ב-014 חיבור עם חייגן, האם זה אפשרי להתחבר באותה צורה?
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רכשתי מחשב חדש ונזכרתי שאצטרך גם תקשורת WIFI, לכן אשמח להצעה. אני משער לעצמי שחיבור פנימי יהיה עדיף מחיבור USB (אם אני טועה תקנו אותי), לכן אשמח לדעתכם אם יש דגם מומלץ ואם לא על מה אתם ממליצים מהדגמים הבאים http://www.tms.co.il/product/11824 - PCIE http://ksp.co.il/?uin=16635 - PCIE http://ksp.co.il/?uin=12695 - PCI
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני צריך עזרה מפורטת כרגע יש לי רשת מחשבים כפי שמופיע באיור, מה שלא מופיע בתוך התחום האדום, ז"א רשת מחשבים עם SWITCH ו RAOTER של ADSL אני רוצה לקחת אם מחשב PT1 להוסיף לו עוד כרטיס רשת ושרוב העבודה שלו [ לדוגמה גלישה באינטרנט יבצע מנקודת חיבור חדשה לרשת ] אני חייב לקשר אותו לרשת הישנה בגלל שהוא צריך להמשיך לעבוד עם תוכנה מסויימית. השאלות שלי: 1. איך אני מגדיר את כרטיס הרשת הנוסף. 2. איך אני קובע איזה תוכנה תרוץ על כרטיס רשת אחד או אחר. http://www.urspace.co.il/my.php?pid=1248027688.gif תודה מראש דור
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי איך הופכים מודם מסוג אלקטל (השחור) ל-ראוטר?
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה שמעניינת אותי כבר הרבה זמן.. יש לי ידע בתקשורת וניהול רשתות\דומיינים\שרתים ברמה ארגונית אבל תמיד עניין אותי איך מורכב האינטרנט מבחינת טופולוגיה ושרתים כלומר לאן בהכבל שיוצא לי מהמחשב מחובר ואיך אני מקבל אינטרנט? במקרה שלי יש לי כבלים אבל נאני אסתפק בתיאור כללי גם תודה
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית שני מחשבים, האחד פועל על ווינדוס XP ומצליח להתחבר לרשת באמצעות כרטיס רשת אלחוטי של EDIMAX מדגם EW-7711UMn. המחשב השני (מפרט בצד) פועל על ווינדוס 7 ואיתו אני לא מצליח להתחבר בו לרשת. אני משתמש באותו כרטיס רשת, ובדקתי את תקינותו במחשב הראשון. אשמח לעזרה בנושא, תודה ושבוע טוב.
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
רכשתי אתמול את ה1043 V2 (כחול כהה) כדי שישמש כAP במקום נתב ישן Edimax 6425 בן 6 שנים שהתחיל לעשות בעיות. הנתב הישן היה מחובר למודם-ראוטר של בזק (netgear DGN2200) בצורה קווית דרך הWAN שלו והיה מוגדר כSSID נפרד. את הנתב החדש חיברתי בהתאם למדריך המעולה באתר של צ'יף כדי שישמש כAP לאותו SSID של הנתב של בזק. ביצעתי את כל השלבים במדריך וחיברתי את הקו מהנתב של בזק אל אחת מיציאות הLAN של הנתב החדש. SSID זהה עם הצפנה וסיסמה זהים, ערוץ שונה, DHCP בנתב החדש מבוטל והIP שלו שונה לתחומי הסגמנט של הנתב של בזק אך מחוץ לטווח החלוקה (נתב בזק: 10.0.0.138, טווח חלוקה: 10.0.0.1-10.0.0.32, נתב חדש: 10.0.0.139). הכל עובד בסדר, רק שיש בעיה אחת. האות נמוך גם יחסית לנתב הישן של אדימקס. אם קודם היית…
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-