עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by MooMoo,

היום נכנסתי לOUTLOOK לבדוק את הדואר, פתאום קיבלתי מכתב מאינטרנט זהב שאומר שהם מתחילים להעביר את כל המנויים של אינטרנט זהב וערוצי זהב לחיבור דרך חייגן. כיצד החייגן הזה משפיע עלי? הם אומרים שזה מספק יותר הגנה אבל לדעתי... לא יודע משהו מוזר? סתם פראנויה? או שבאמת יש פה קץ? MOOMOO

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. מדפסת HP officejet 6500a plus ראוטר נטגיר VVG2000 של בזק עשיתי לאחרונה שינוי בהגדרות רשת ואני לא זוכר איך להחזיר את המצב אחורה. ניסיתי לשנות הגדרות בגלל שהמדפסת לאחר זמן קצר מתנתקת מהרשת מסיבה שאני לא מבין למה וזה עצר לי מלא הדפסות דפים באמצע הדפסה. זו הבעיה המקורית. כרגע המדפסת מזהה את שם הרשת שלי אך כאשר אני מקיש את סיסמת ה wifi במדפסת לא מתחברת לרשת. אם זה עוזר, שיניתי את סיסמת ה wifi לאחרונה מסיסמה בעלת מספרים בלבד לסיסמה מורכבת בעלת מספרים, תוים כמו @#$ ואותיות קטנות וגדולות. 1. איך אני פותר את הבעיה הזאת? 2. איך אני פותר את הבעיה המקורית? תודה מראש,

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by Gamer9000,

לפעמים מתקבל פינג גבוה מאתרים בארץ עם בזק בינלאומי Private NGN גיימר תשתית הוט פינג ממוצע בתשתית הוט: 10ms פינג ממוצע מכל אתר ישראלי: 60ms (לאחר שמחייגים לבזק בינלאומי) חיבור ישיר בעזרת החייגן של Windows הבעיה מתרחשת כנראה רק בסופי שבוע מה ניתן לעשות?

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by KoM,

גם לכם קרה הדבר המוזר הזה בימים האחרונים ? הכי מוזר שהיום הוא לא נתן לי להתחבר גם מיידית אחרי הכנסת הססמא.

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. ערב טוב, אני חייב לציין שפשוט מאסתי מהראוטר br-6524n של אדימקס. מלא ניתוקים ובעיות עם האינטרנט.. יש לי כרגע מחשב אחד המחובר קווי, מחשב נייח אלחוטי נוסף שמחובר רוב היום, ועוד 2 מחשבים שמתחברים גם הם אלחוטית אך רוב היום אינם פעילים. אני גולש באינטרנט 100 מגה של הוט ו-013. אשמח להמלצה ל: ראוטר חזק ואמין עד 450 ש"ח (אם תגידו שמעט כסף נוסף יכול להוביל לקנייה איכותית בהרבה, אוסיף עוד 50-70 ש"ח). access point תואם USB אלחוטי אחד למחשב נייח. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by LRa,

שלום, אני מעוניין לחסום גישה לאתרים מסויימים כמו פייסבוק, יו-טיוב, אתרי פורנו ועוד כמה אתרים במחשב שנמצא אצלי בעבודה. מה הדרך הכי יעילה לעשות זאת? תודה

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. בימים האחרונים אני סובל מאיטיות מחרידה בצפייה בסטרימינג ב-Twitch.tv, נתקלתי בזה גם באתר סטרימינג אחר - 1080p נתקע כל כמה שניות. כשאני מנסה להוריד מה-VOD, רואים את זה בבירור: 60K לקובץ, לעומת 1MB לשנייה בלילה. בהורדה של טורנטים אני "נעצר" על 4 מגה לשנייה (נמוך יחסית לחיבור שלי, לא בדקתי בלילה), בהורדה מיוטיוב אני מגיע ל-11 מגה לשנייה (כלומר ביוטיוב הכל חלק). אני לא מאמין שההאטה היא מהאתר, אלה קצבים לא הגיוניים. המחשב שלי מחובר בחיבור קווי ואני מקבל 90MB נקי כל היום, הספקית שלי היא בזק בינלאומי. ההאטות ב-Twitch ובטורנטים גורמים לי לחשוב שאולי הספקית מאטה את הקצב. מישהו יכול לבדוק האם וידאו ב-Twitch.tv רץ חלק ב-1080p (מה שנקרא אצלם Source)? האם יש דרך לבדוק (מלבד התחברות לספ…

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by kong5,

יש לי כרטיס רשת אלחוטי ללא הדיסק. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי הורדה תקינה, אולי מישהו יכול לעזור D-LINK DWA-110

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. שלום לכולם, רכשתי מבזק לפני כשנה את DLINK DHP-306AV . עקב מבצע שהוצע לי בהוט, אני מעוניין להתנתק מבזק שגם כך לא מסוגלים לספק את המהירות שהובטחה לי. השאלה האם המוצר יתאים לתשתית של הוט למרות שמוטמע עליו האייקון של בזק?

10. Started by Alexkmr,

אפשר לחבר ראוטר של בזק NETGEAR DGN1000 למודם של הוט, מוטורולהSB5101? במידה וכן, איך?

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  11. Started by WIZARD221,

יש לי ראוטר של אדימקס אילו מחוברים שלושה מחשבים וראוטר אלחוטי של 3COM אני רוצה להוסיף לאוטר האלחוטי סיסמא על מנת שגורמים לא מורשים לא יוכלו להתעלק על הרשת שלי. כיצד אני מתחבר לראוטר המשני ומוסיף לו סיסמא? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. אני גר בדירת סטודיו קטנה שיש לי בה מקרר טלויזיה מיקרוגל. בדקו לי את הראוטר ואמרו לי שכנראה הבעיה בגלים בבית. השאלה שלי היא האם זה נפוץ בדירות קטנות או שפשוט הראטור שלי מעפן? הבעיה היא לא במחשב כי זה קורה בכמה מחשבים

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by simonidis,

שלום אני גר בגן יבנה מושבה צמודה לאשדוד ואין אצלנו עדיין פריסה של ngn גם באשדוד אין לפי המפה של בזק בדקתי וראיתי שגם בערים גדולות כמו כפר סבא והרצליה אין למישהו יש מושג כמה זמן זה עוד יקח?

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by ShmenTul,

קניתי אנטנה חדשה של TP-Link TL-ANT2424B, יש לה בסוף כניסה של RP-SMA, אני רוצה להשתמש בה על מנת שבמשרד שלי אוכל לקלוט רשתות WiFi מבחוץ. חיברתי ראוטר רגיל אבל לא היה כל שינוי, אני מאמין שזה בגלל שהוא אמור לקבל את הרשת מה-LAN ואז לזרוק אותה לחדר באמצעות האנטנה. אני לא מצליח להבין מה אני צריך לקנות כדי שבאמצעות האנטנה יקלטו רשתות מבחוץ והמכשיר יתן את האופציה להתחבר מתוך המשרד. תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by QWERRREWQ,

שלום חברים, ברשותי מחשב נייח ומחשב נייד, שתי המחשבים נמצאים בחדרים שונים בבית כאשר בכל חדר יש נקודת טלפון. אני מעוניין לחבר את שתי המחשבים לאינטרנט באופן קווי כאשר מחשב אחד יחובר למודם בחדר אחד, והשני יחובר למודם-ראוטר בחדר השני. השאלה היא האם ניתן לעשות את זה ואין בעיה בעצם ששתי ההתקנים יעבדו במקביל. עם רשת אלחוטית יש לי בעיה ולכן היא לא באה בחשבון, במידה וזה בלתי אפשרי אשמח לרעיונות קווייים נוספים תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by Torian,

שאלה, האם כאשר ההוטבוקס משמש כמודם בלבד הוא גם מחייג את ההתקשרות L2TP עם הספק או שהנתב שמחובר אליו צריך לבצע את החיוג הזה? האם משתלם להחליף את המודם מוטורולה אינטרנט והמודם מוטורולה טלפוניה שלי בהוט בוקס? אם ההוטבוקס מבצע את החיוג לשרת הL2TP בעצמו ואני יוכל להגדיר את הנתב 1043ND שלי לdynamic ip הרי זה יתן חיבור הרבה יותר יציב לא?

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by Rapi,

מדובר על 2 דירות צמודות, בדירה הראשונה מותקן ראוטר של EDIMAX שמחובר למודם, והוא מספק קליטה חלשה בצד הרחוק של הדירה השנייה. האם אני יכול לקנות ראוטר נוסף, לשים אותו בדירה השנייה והוא יגביר את הקליטה? צריך ראוטר או חומרה אחרת? פתרון טוב יותר? תודות

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by RS4,

אני צריך המלצה לrepeater למחשב נייד שיש לי איתו בעיית קליטה בקומה השנייה אני רוצה משהו טוב שלא יהיו בעיות קליטה הכסף זה לא הבעיה ואם הבעיה היא בקומה השנייה אני צריך לחבר אותו לחשמל בקומה השנייה? או שזה לא קשור ובנסוף לכך אני צריך לשנות משהו בהגדרות? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by extremex,

היי,אני מחובר כיום לבזק ויש לי בעיה של קליטת WIFI מאוד חלשה,הנקודה היחידה שאפשר לחבר אליה את הראוטר רחוה מהמקום שבו אני מבצע את הגלישה יש לי 2 ראוטרים פרטיים שעלו 200 שקל ואני מעוניין להפוך אחד מהם ל רפיטר-מגדיל טווח ,איך אני עושה דבר כזה? איך צריך לחבר כל דבר?

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. יש לחבר שלי רשת של 8 מחשבים. הוא רוצה ש 3 מתוך ה 8 יהיו ברשת משלהם אבל שעדיין יהיה שיתוף אינטרנטי. כלומר שעדיין ה3 מחשבים האלו יוכלו לגשת לאינטרנט. יש דרך לעשות את זה? תודה לעונים.

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by מכבי חיפה,

אני גר בחור בארץ ואין פה תשתית לא של בזק ולא של הוט. יש לי בבית מחשב נייד וסוני 3. האם כדאי להתחייב ל MIFI ל 10G בפלאפון ?! (זה עולה 139 לחודש) מישהו ניסה את זה פעם ?!

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by elikohen1,

אהלן חבר'ה, אשמח להמלצה על מודם מומלץ לחיבור להוט במקום ה-hotbox שהם מספקים. אני מתכנן לקנות נתב בנפרד (אין בעיה לקנות כל נתב כאשר המודם תואם להוט נכון?) אבל גם המלצה על מודם משולב נתב תתקבל בברכה :-) תודה!

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by oor,

אני טכנאי רשת ברשת עם כ150 מחשבים וכ25-50 מהם גולשים כל הזמן לגלגלצ ובכך חוסמים את רוב תעבורת האינטרנט זה הרעיון שלי היה לעשות proxy ל streaming media אבל איך !!???!??!?? אם למישהוא יש כוון או רעיון לאיך לעשות את זה אני מאוד אשמך יש לי server 2003 ולשדר "רדיו" שלי משם אני יודע אם זה עוזר תודה מראש

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. האם לחברה הטאיוואנית שנכנסה לשוק הישראלי רק לאחרונה יש בשורה ממשית עבור הצרכנים? יצאנו לקבל תשובות עם נתב ה-VDSL העדכני שלה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%a7%d7%99%d7%a8%d7%94-%d7%a0%d7%aa%d7%91-vdsl-%d7%9e%d7%93%d7%92%d7%9d-%d7%94-vmg1312-%d7%a9%d7%9c-%d7%97%d7%91%d7%a8%d7%aa-zyxel/

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. היי, יש ברשותי ראוטר Siemens SL2-141 (מבזק) ולאחרונה אני חווה איתו תקלה מוזרה: פתאום, "ללא הודעה מוקדמת" , הראוטר מאבד את התקשורת עם התשתית (נורת DSL מהבהבת) ולאחר כמה שניות נורת ה POWER נהפכת לאדומה (כאילו שבוצע ריסט לראוטר) ואחרי כמה שניות הוא חוזר לעצמו. דיברתי עם בזק והם אמרו שכנראה יש בעיה בראוטר ושאלך להחליפו. מעניין אותי לדעת אם מישהו נתקל בדבר שכזה? אולי זה בכלל משהו שקשור להגדרות\תשתית\בעיה בחשמל ולא בעיה בראוטר? אשמח לעזרה... תודה!

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים