רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
אני לא הצלחתי לפתוח פורטים בפייר וואל המובנה בנתב הזה אולי אני לא מגדיר את ההגדרות טוב, אני לא יודע אולי תייעצו לי כיצד לפתוח את הפורטים, או בכלל כיצד לבטל את הפייר וואל ? אני מצטרף תמונה של המקום שבו, לדעתי, מגדירים את הפורטים.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי קבצים בעבודה שמספר אנשים צריכים גישה אליהם ממקומות שונים. הפתרון המתבקש הוא VPN, ניסיתי את הVPN המובנה בחלונות וLogMeIn Hamachi² - אבל הבעיה בפתרונות האלה שהם איטיים ואני לא מקבל את כל רוחב הפס שיש לי. יש למישהו רעיון כיצד ניתן להקים VPN מהיר? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר שהוא נקודת גישה אבל שהוא מקבל את האינטרנט דרך אל חוטי .. בקיצור אני גר במקום שיש לי המון רשתות פתוחות ואני מעוניין להתחבר אל אחת מהן ולהגביר את האינטרנט אצלי בדירה.. תודה מראש ומתנצל על הכתיבה
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום יש לי נטסטיק של סלקום ווינדוס אקס פי במחשב נייד מחברת לנובו ואני מחפש דרך לעשות מהנטסטיק wifi אני אשמח לקבל עזרה בזה...
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
ואני לא מקבל את ה 100 מגה אלא 30 מגה, אני משתמש בגירסא האחרונה של UTORRENT. מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
טוב אז ככה המערכת שלי כזאת: מודם של בזק, מתאם של 012 וראוטר של TP-LINK מדגם WR941ND חדש שרק נקנה. האינטרנט החוטי עובד פיקס ומספק את מלוא המהירות, לעומת זאת האינטרנט האלחוטי (שאציין שמופעל ללא סיסמה ונוסה ממחשבים שונים) מתחבר אך איטי מאוד ויש ניתוק כל כמה שניות. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? האם מישהו נתקל? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני נמצא בחדר מקלט ויש לי בעיה במחשב כל פעם הפס ע להעוצמה על הכי נמוך ולפעמים ( הרבה ) קורס ולא עובד כלל .. עכשיו זה נמאס לשחק אצל אחותי/אחי כי אי אפשר לדבר בשקט אם חברים הראטור/מודם הכל נמצא בחדר אחותי ואין אפשרות להחליפו הרשת האחלחוטית שלי דגם : EDIMAX EW-771USN אולי הבעיה כלולה בו ? אם יש דבר לשפר תעוצמת קליטה ולא לא יפעל אשמח מאוד
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
בפורום אחר משתמש נוסף טען שיש לו בעיות עם הגלישה בשבוע האחרון. שנינו בתשתית הוט עם ספק בזק, אני 100 מגה, הוא 200 מגה. אבל זה לא משנה. עד שבוע שעבר האינטרנט פעל מעולה, אבל מתחילת השבוע יש בעיות של איטיות בגלישה (לדוגמא, טעינת תמונות ב-REDDIT, או תמונות בכללי. טעינת GIFS וכו' איטית בצורה מוגזמת) וטעינת דפים. בנוסף, יש לי Packet Lose במשחקי רשת. כמובן שניסיתי לעשות ריסט לראוטר, למודם, להחליף DNS וכל הדברים הקבועים, אבל שום דבר לא עזר. בגלל שראיתי מישהו נוסף שזה קרה לו, זה די ברור שזו בעיה שלא קשורה אלינו. השאלה היא האם אנשים נוספים פה חווים את הבעיה הזו לאחרונה? ואם כן, אתם מאמינים (יודעים מנסיון עבר) אם הבעיה הזו תיפטר מעצמ…
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מכירים את האתר הזה שנתפח מלא חלונות you are idiot אני חייב את זה בבקשה אנשים
-
- 2 תגובות
- 880 צפיות
-
-
עירית תל אביב הודיעה היום, 6 שבועות לפני הבחירות לראשות העיר, כי היא סיימה את השלב הראשון בפריסת רשת ה-WiFi העירונית. הרשת מכסה בעיקר את חופי הרחצה, הפארקים ונקודות הבילוי המרכזיות. בסה"כ מדובר על כ-60 נקודות ברחבי העיר המספקות בעלות רוחב פס של 20M כאשר לכל גולש מוקצה רוחב פס של חצי מגה. את מפת הפריסה של נקודות ה-WiFi ניתן למצוא ב-LINK הבא - http://gisn.tel-aviv.gov.il/iView2/index.aspx?layers=846,845&back=map&minx=176547&miny=660674&maxx=182568&maxy=663868&
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי יש לי את הראוטר המדובר (LinkSys WRT54GL) בערך שנתיים ובחיים לא עדכנתי לו קושחה כי לא ראיתי צורך בזה... הראוטר מחובר ל 3 מחשבים בצורה חוטית ועוד לפטופ אחד בצורה אלחוטית. באופן כללי הכל עובד כמו שצריך ואין לי שום תלונות משום מה הקליטה האלחוטית דיי חלשה (שני קווים), אבל זה לא מזיז לי כי הלפטופ קולט את הרשת בכל מקום בבית... (אני מחובר דרך הכבלים) האם בכלל יש לי איזה שהוא יתרון בלהתקין קושחה לא רשמית? זה יועיל באיזו שהיא צורה? או שסתם חבל על המאמץ והסיכון אם בסה"כ אני מרוצה.. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום ברשותי ראוטר של הוטבוקס בעל מהירות של 100 מגה . אוקיי הייתי למשך שנה אם ראוטר בחדר ולא מזמן הוצאנו אותו בגלל הקרינה הרבה שהוא פולט עכשיו הוא בסלון קניתי כרטיס רשת חדש edimax עכשיו יש לי כמה שאלות :1. האם כרטיס רשת אלחוטי פולט יותר קרינה מאשר ראוטר? 2. למישהו יש לתת לי פתרונות איך אני יכול לפתור את הבעיה 3 אני מתחיל בתחום הרשתות יש לי את הידע הבסיסי ואני רוצה להתקדם עם מישהו יכול להמליץ איך? ומה עליי לעשות אשמח בכל אופן תודה מראש ותודה לעוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האינסטגרם לא מתחבר *רק* מהטלפון שלי כאילו הוא מתחבר לי מטלפונים אחרים ורק משלי לא, וזה לא תקף רק לגביי החשבון שלי זה אומר שגם אם אני אנסה להתחבר לחשבון אינסטגרם אחר בטלפון שלי זה ירשום שיש בעיה עם החשבון
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
צריכה המלצה לכרטיס רשת או ראוטר שיעבוד עם הישומים הבאים : aircrack-ng Xiaopan OS Reaver compat-wireless או לפחות עם REAVER + aircrack-ng - הייתי מעוניינת בכרטיס רשת USB שמתאים או ראוטר שיתמוך.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שאני נכנס לאמיול , וממזער אותה לשולחן העבודה. אחרי כמה דקות שאני לוחץ על האייקון של החמור..אי אפשר להכנס לתוכנה - זה לא פותח כלום - פשוט לא מגיב ללחיצה שלי ואז מה שנ שאר לי זה - לסגור את היישום עם אלט קונרטול דילט. מה עושים ? מישהו פעם נתקל באמיול שנתקעת כמה דקות אחרי ההפעלה שלה ? מה עושים ? נ.ב יש לי אמיול רגילה 0.47c יש לי 16 ג'יגה מקום פנוי בכונן וזה אף פעם לא נתקלתי בזה..
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
תסבירו לי איך קרא לי הדבר הבא אני נכנס לקאזה להוריד קליפ ופתאום אני רואה שמישהו מוריד ממני במהירות של 300 קילו בייט אני יודע שזה בלתי אפשרי אבל אני לא עיוור והמהירות הייתה יציבה דקה וחצי ואז הקאזה קרס מישהו מוכן להסביר לי איך זה קרה לעזאזאל לא רק שזה דיי מעבר למהירות שליחה מקסימלית בחיבור שלי 0.5 קילו ביט אלא שזה פי חמש ממהירות הורדה שלי מישהו מוכן לתת הסבר לתופעה ?
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חברת סיסקו (חברת האם של LINKSYS) הכריזה היום על גרסת NETWORK MAGIC 5.0. כזכור לכם, CISCO רכשה בחודש יולי השנה את חברת PURE NETWORKS שפיתחה ושיווקה את תוכנת NETWORK MAGIC המאפשרת, בקלות ובמהירות, להקים ולתמוך ברשתות ביתיות. בזמנו, בעת הרכישה, הסברה היתה שרכישת NETWORK MAGIC מטרתה לחזק את חברת LINKSYS ולהוסיף לה ערך מוסף. אולם, ההכרזה היום על גרסא 5.0 החדשה היא של חברת סיקו עצמה וגם האתר המחודש של NETWORK MAGIC נושא את המותג סיסקו ולא את המותג LINKSYS. התחושה שיש לחברת סיסקו כוונה למחוק את המותג של LINKSYS, באה לידי ביטוי גם בלוגו המחודש של LINKSYS הנושא את כותרת המשנה "A DIVISION OF CISCO". האתר של NETWORK MAGIC -- כאן -- http://www.purenetworks.com/index.php ההודעה לעיתונ…
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
היי, מה זה Port forwarding? NAT? ואיך מסדרים תקשורת טובה למשחקים-כלומר פינגים נורמלים למשל בGUNZ כולם נראים אצלי בפינגים לא הגיוניים ופינג 999 בתופסת הודעה AGENT ERROR-AGENT NOT AVILIBALE קראתי המון חומר על הענין אבל אני ממש לא מבין בזה...תודה על כל הסבר ועזרה עריכה: איך פותחים פורטים בzonealarm איך מגדירים אם בכלל פורטים בהגדרות החיבור? ה'סקיוריטי סנטר' של ווינדוס כבוי אצלי ex
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! לאחרונה החלה תופעה שהמחשב התחי ללהיתקע לי ביגלל המתאם רשת שהוא כולו שבור וסדוק, זה בטוח הבעיה כי שאני מחליף אותו זה לא קורה. נראוטר בבית הוא netgear dgn2200 תקן N אני בתוך ממד והקליטה שם יחסית חלשה,הייתי רוצה כרטיס רשת שעם כבר גם יהיה חזק.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מרחיב את הרשת הקווית בבית ואשמח לעצתכם. הליטוגרפיה הנוכחית שלי היא כדלקמן: תשתית - בזק עד 100 מגה, ספק בב"ל. מודם - D-link DSL-6850U (מוגדר ומשמש כמודם בלבד). ראוטר - TP-link TL-WR1043ND המצוי בממ"ד שמשמש כחדר עבודה אליו מחוברים המחשבים הקוויים. כמו כן אל הראוטר עוד ראוטר של Lynksys WRT54gl בחיבור קווי (השחלה מחוץ לממ"ד) המוגדר כסוויטש ואליו מחובר החייגן של בב"ל. אני צריך לחבר עוד מחשב בתוך הממ"ד וכל הפורטים כבר מלאים. האפשרויות שעומדות לפני הם כאלה: 1. לרכוש סוויטש ולחבר אותו אחרי הראוטר. 2. לרכוש ראוטר ולהשתמש בו כסוויטש. מה לדעתכם עדיף? איזה סוויטש/ ראוטר כדאי לקנות, והאם יש דגם יותר עדכני מה- TL-WR1043ND (באותו טווח ביצועים) שבו אשתמש כראוטר במקום הרא…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-אני מדבר על מהירות הגלישה- שלום.. יש לי ראוטר של LINKSYS 2.4Ghz, ואליו מחובר מחשב במרחק של 2 חדרים, דרך אנטנת USB (חיצונית)... המחשב שמחובר ישירות פועל טוב (מהר), והמהירות גלישה במחשב השני (שמחובר אלחוט) מאד איטית.. מייגעת. מה יכולה להיות הסיבה? הרי זה לא אמור להיות ככה, לא? ההבדל בין חיבור ישיר לאלחוטי כ"כ משמעותי? הראוטר דפוק? צריך להגדיר משהו? לעדכן / לשנות איכשהו? אם זה סיפור של להחליף ראוטר אני אשמח אם יהיו המלצות.. *כמעט שכחתי, לגבי החיבור: ספק: בזק בינלאומי תשתית: HOT מהירות הגלישה: 3M המודם של חברת Terayon TJ 715x תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
-
היי, לפני חודש התקנתי ווינדוס 10 פרו על מחשב נייח, לפניו היה ווינדוס 7. לפני השדרוג, הייתי מגיע למהירות שקרובה ל500 מגה, עכשיו לכל היותר 95 מגה. יש לי מחשב נייד שגולש על ווי פיי 5 וגם הוא מגיע למהירות שקרובה ל500. ניסיתי לסנכרן את כרטיס הרשת ל 1Gb ללא הצלחה, נשאר על 100. מפרט המחשב: i5 -3570 gigabyte h77-ds3h כרטיס רשת Qualcomm Atheros AR8151 מה ניתן לעשות בנידון? תודה
-
- 19 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך עזרה בבחירת מודם ראוטר שאפשר יהיה להתחבר אליו מכל הדירה , הוא צריך להתחבר ל4 מחשבים ולטלפונים בבית.. רציתי לשאול מה אתם אומרים על הראוטר הזה Edimax nMAX AR-7266WNA Wireless 802.11n ADSL2/2 + Modem Router 300Mbps. תקציב : 350 ש"ח. עדיף מksp, תודה.
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום , על מנת להרחיב את הרשת האלחוטית אצלי בבית, חיברתי שני נתבים בשרשור דרך ה-LAN. לאחר כל הקינפוגים הרלוונטיים, הכל עובד נפלא במעבר בין הרשתות האלחוטיות. כיביתי את ה-DHCP בראוטר המשני וכל קליינט של הרשת אלחוטית מצליח להתחבר אליו ללא שום בעיה ולקבל כתובת IP מהנתב הראשי. כמו כן, הנדידה בין הרשתות הינה שקופה לחלוטין. הבעיה היא שבפעם בכמה ימים הנתב המשני לא מצליח יותר לחלק כתובות IP, אמנם רואים את הרשת האלחוטית אך הקליינט איננו מקבל כתובת. הפתרון הזמני הינו אתחול של הנתב המשני (אני פשוט מוציא מהחשמל ל-10 שניות ומחזיר) ולאחר מכן הכל עובד כפי שהיה מלחתחילה. האם יש למישהו מושג מדוע זה קורה? כבר החלפתי את כל הציוד אך שום דבר לא עזר. דרך אגב, המרחק בין הנתבים הינו בערך 20-…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-