רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
שלום, אתמול בשלווה ובנחת מס סוף סוף ה ECI B-Focus 270 שלי (שתפקד כראוטר ודווקא הייתי די מרוצה ממנו). אני מחפש נתב חדש להחליף - השאלה היא כזאת. האם הנתבים שבזק מציאים כיום הם תחליפים טובים? לדוגמא - אני זוכר שהיו תקופות שבזק חליקו Modem/Router של Alcatel שהיה ממש "סוס עבודה". האם הנתב\מודם שהם נותנים היום שווים משהו? הוא האם כדאי כבר לקנות ראוטר לא מבזק? אשמח אם כן תעזרו לי בכמה שאלות - 1) להמליץ על מודם\נתב שבזק מחלקים בתקופה זאת (אם יש כזה). 2) במקרה שהנתב שהם מחלקים לא מומלץ, להמליץ על ראוטר (Wired מספיק ברמת הכלל...) ועל מודם Adsl שאני יכול לקנות. איך ה ECI-320? תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום! לאחרונה קניתי מחשב נייד בארה"ב (DELL XPS 15), נועד לשימושי גלישה, עיצוב, משחקים, בקיצור די הכל. הבעיה היחידה היא שלא יהיה לי אינטרנט אלחוטי במהלך השבוע ולכן אני נמצא בדילמה: האם לרכוש נטסטיק או שדי בלהסתפק בנקודת הגישה של הטלפון. כיום אני מקבל 5G בחבילת הגלישה שלי ומשלם 5 שקלים על כל 1G חריגה. לעומת זאת נטסטיק, לפי מה שראיתי, מתחיל באזור ה-60 שקלים לחודש באותן רשתות סלולריות, ולא מציע נפח גלישה גדול. לכן אני שוקל לחרוג בצורה חודשית מהחבילת גלישה שלי ולגלוש באמצעות נקודת גישה. אני תוהה מדוע לא כולם עושים זאת? האם יש פגיעה לטווח ארוך בטלפון בעקבות השימוש בו? האם יש משהו שאני לא הבנתי עד הסוף? …
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
אם אני לא טועה ומהמעט שהבנתי בשיטוט בגוגל ניתן להסיק מהLine Attenuation על מרחק מהמרכזיה. זה נכון ? ומה זה אומר שאצלי זה 0db ? זה הגיוני או שהראוטר לא קורא את זה פשוט ? אני עם בזק ובזק בינלאומי 30מגה, ראוטר VVG2000 NEGEAR תודה [table] [tr] [td] ADSL Link [/td] [td] Downstream [/td] [td] Upstream [/td][/tr] [tr] [td] Connection Speed [/td] [td] 33336 kbps [/td] [td] 1227 kbps [/td][/tr] [tr] [td] Line Attenuation [/td] [td] 0.0 db [/td] [td] 0.0 db [/td][/tr] [tr] [td] Noise Margin [/td] [td] 18.2 db [/td] [td] 36.7 db [/td][/tr][/table]
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מאז שעברתי ל- Windows 7 יש לי כל הזמן בעיות עם כרטיס הרשת. לעתים קרובות, הוא לא מצליח להסתנכרן לא עם הראוטר ולא עם המודם. שום דבר לא עוזר, חוץ מהתקנה מחדש של הדרייברים של כ. הרשת, ואת זה יוצא לי לעשות כמעט כל יום. כרטיס הרשת המדובר: Realtek 8111C O.B הגירסא שמותקנת, היא הכי עדכנית מהאתר של Realtek חשבתי לחזור כמה גירסאות אחורה, ולנסות גירסאות יותר ישנות הבעיה שה- Windows מאלץ אותי להשאר עם הגירסא הזו ולא מאפשר לי להתקין גירסאות ישנות יותר. ניסיתי לאפס את ה- Winsock אך זה לא עזר. ניסיתי להסיר את הדרייברים בצורה "כוחנית", בעזרת התוכנה Device remover ובעזרת התוכנה TDSC אך ללא הועיל. כשאני מבצע ריסט, המערכת מזהה את כרטיס הרשת ומתקינה באופן אוטומטי את הדרייברים העדכניים ביותר.
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת מה המרחק שלי מהמרכזיה של בזק או עד כמה התשתית אצלי תומכת\יכולה לתמוך ?
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
שלום אני משתמש ב-Windows XP SP3, ומעוניין להפעיל ולכבות Network Connection דרך ה-Command Line. מחיפוש באינטרנט מצאתי את הפקודה הבאה: netsh interface set interface name="Local Area Connection" admin=disabled כשאני כותב את זה בחלון DOS, הפעולה לא מבוצעת. זה לא נובע בגלל שם לא נכון של ה-Network Connection, נראה לי שזה נובע מהחלק הזה: הם כותבים שם ב-Help של הפקודה netsh: "(admin - whether the interface should be enabled (non-LAN only" כלומר הפקודה הזו יכולה להפעיל ולכבות את כל ה-Network Connections, חוץ מאשר את ה-Local Area Network? אם כך, מה אפשר לעשות עבור ה-LAN? תודה
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, כללי: אני מחובר בתשתית בזק (100/3 בפועל 65/3) עם נתב DSL-6850U. בסלון ממוקם Xbox-One שממנו אני צורך את רוב התכנים שבהם אני צופה (Netflix, Plex, etc.) בנוסף למשחקים כמובן שחלקם מאפשרים משחק ברשת. מיקום: בין הנתב לסלון יש קיר (של החדר שבו ממוקם הנתב) מסדרון ועוד קיר (כשלאחריו הסלון), ולסיכום בערך קו ישיר של 7 מטר עם שתי קירות בדרך. מצב נוכחי: ברשת של ה-5GHZ אין כמעט קליטה באף מכשיר שניסיתי כולל ה-Xbox. ברשת של ה-2.4GHZ יש קליטה אבל במהירות נמוכה 2-5Mbps. חיברתי שתי נקודות רשת על גבי חשמל Edimax HP-5103 בין הנתב ל-Xbox, כך שאני מקבל באזור ה-15Mbps. מטרה: אני מעוניין לקלוט בסלון בקרוב באו…
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש למישהו כאן המלצה למתאם רשת אלחוטי שפועל טוב עם וינדוס 7? כי המתאם שלי ( כאן ) במילה אחת? חרא. כל הזמן מתנתק, עושה טובה שהוא מתחבר לרשת, קליטה חלשה ביותר, פשוט גרוע... ל EDIMAX אני לא מתקרב שוב. אני מפעיל את הביטורנט בלילה, הוא מחובר איזה שעה ואז כל האינטרנט קורס ( רק במחשב שלי )...
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות רשת ביתית קווית בין שני מחשבים בבית, אני גולש דרך הספקית ברק013. באתר שלהם יש חבילת רשת ביתית, אך אני שואל את עצמי האם בכלל אני צריך לקנות את החבילה הזאת ? אני כרגע מתחבר דרך חייגן עם אינטרנט 1.5 מגה ביט. האם יש לי אפשרות לקנות נתב, כרטיס רשת למחשב השני ופשוט לחבר את שניהם דרך תשתית קווית ? אם כן אתם יכולים להגיד לי איזה כלים אני צריך ? נתב, כבל רשת, כרטיס רשת וכו'... מאוד יעזור לי :] ואם יש לכם המלצות לנתב שתומך בחייגן :] ( כניסה מחודשת עם איפי דינמי בכל התחברות לאינטרנט )
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אפשר להגדיר שרק המחשב שמחובר פיזית לראוטר יוכל לשלוט בו? לדוגמא כשאני מחובר מהמחשב הנייד שלי בבית, אני נכנס ל 10.0.0.138 פשוט רושם ADMIN ADMIN ואני מקבל שליטה ברשת, כשניסיתי את זה אצל חבר ברשת שלו היה רשום לי שמחשב X הוא השולט ברשת הזו.
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
http://img509.imageshack.us/my.php?image=05vz.jpg http://img480.imageshack.us/my.php?image=16ha3.jpg http://img218.imageshack.us/my.php?image=20561ox.jpg התמונה שליד הפורום האחר זה אני (צ'יקו..) איך? מהירות האינטרנט שלי זה 1.5 מגה כבלים נטוויז'ן ;D
-
- 33 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז ככה, הוגדרו שם כמה מושגים ככה במעורפל לדוגמא collision domain , מתחם התנגשות ו broadcast domain, כלומר מתחם שידור עכשיו אני רוצה שתעזרו לי לעשות סדר כי הספר מתחיל לשגע את אמו אני מבין ככה, אם יש מה לתקן תעזרו לי כאשר אני מחבר לדוגמא 10 מחשבים למתג-switch , מאחר וסוויץ' הוא אינו רכזת, נתווצרו לי 10 מתחמי התנגשות, מה שאומר שהם לא יכולים בעצם להתנגש אחד עם השני , או בקיצור יעיל כאשר אני מחבר 10 מחשבים לרכזת, אני יוצר מתחם התנגשות אחד, מה שמסכן את הפאקטים בהתנגשויות ובהעלמות של פאקטים וצורך לשלוח מחדש, לא יעיל. עכשיו אני צריך להבין מה זה פאקינג גשר כי הספר מבלבל אותי פה. אני מבין שגשר זה בעצם בדיוק כמו מתג רק שהוא מחבר בין 2 מחשבים בד"כ(יש גם כאלה של 4 ואפילו 16) והיתרון ש…
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מישהו משתמש בחבילה של 8MB של בזק בינאלומי? זה מהיר? כדאי? צריך לשנות משהו בתשתית כדי לעבור מ-4 מגה ל-8?
-
- 27 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מאז התקלה של טריפל C בשבוע שעבר אני סובל ממהירות גלישה בלתי נסבלת לארה"ב. פינגים של 375-400ms וקצב של 0.25-0.5mbps לשרתים אמריקאיים. מהירות בישראל עם חבילה של 8mbps מצוינת עם פינגים של 25ms. אתמול טענו שזו בעייה אצלם שתתוקן, היום אני משוחח עם דניס מטריפל C שמתעקש שאין אצלי שום בעיה. מה עושים. מחליפים ספקים? אני נטול כבלים ולווין בזכות חיבור ב-VPN וצפייה בהולו ונטפליקס. עם מהירות כזאת עוד אצטרך למכור את נשמתי לשטן ולהתחבר לכבלים! יש איזו חברה אחרת מומלצת עם סטרימינג טוב מארה"ב?
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
רכשתי דיסק קשיח WD LIVE ורכזת 1G ג'יגה של אדימקס, הלוח במחשב תומך בחיבור 100/1000, אבל בפועל קצב העברת הנתונים לדיסק נמוך 8-11M לשנייה. הכבלים שמחוברים הם CAT5E וכולם קצרים מ 3 מטר. מה יכול להיות הבעיה שאני לא מקבל תקשורת של 1G? תודה
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני שוקל לחבר את המחשב של אחי בעל לוח אם http://ee.giga-byte.com/products/mb/specs/ga-p55-usb3_10.html, לראוטר http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=263&pl1_id=3&pl2_id=18 . לאחר שקראתי את המדריך בפורום אני קצת מבולבל ואני לא בטוח איזה סוג כבל כדאי לקנות, והאם הוא צריך להיות בעל סיכוך או ישר/מוצלב. בנוסף אנחנו גרים בדירה ואני רוצה שהכבל יעבור מחוץ לחלון, זה אומר שהוא יהיה חשוף לפגעי מזג האוויר/מזיקים, בקטע של קצת פחות מ 10 מ, אז מה אני צריך לקחת בחשבון, ואיך אפשר להגן על הכבל ? ובכלל היכן משתלם לקנות כבל עם אורך משתנה, הסתכלתי בזאפ והמחירים שם פר מטר לא נמוכים כמו שנכתב במדריכים לעתים קרובות.
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש ספקית טובה ולא 014 על מנת לשחק אונליין ללא לאגים עד כמה שאפשר תודה
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום ובכלל בכל מה שקשור לתקשורת\רשתות\ואינטרנט (יש לי ניסיון וידע בסיסי) בשבועות האחרונים אני מתעסק בנושא הLATENCY לאירופה, עברתי על המון נושאים בפורום והשכלתי ולמדתי דברים חדשים שעזרו לי להבין יותר טוב את מהות הLATENCY וכל מה גורמים בדרך. אז ככה, ברצוני לשתף אותכם בתוצאות שלי לאחר ויכוחים עם נציגי בזק ( שגם מהם ד"א למדתי המון) ונציגי שתי ספקיות האינטרנט - בזק בינ"ל ונטוויזיון הפינג הכי נמוך שהתקבל הינו לספקית האינטרנט נטוויזיון 10MB גיימר כאשר התשתית מסונכרנת על 5MB ( עם ציוד של נטוויזיון - NETBOX) כאשר התשתית על 10MB אני מקבל 13MS לספק C:\Users\d1mez>ping 212.143.208.160 Pinging 212.143.208.160 with 32 bytes of data: Reply from 212.143.208.160: byte…
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי מבזק לפני כשנה את DLINK DHP-306AV . עקב מבצע שהוצע לי בהוט, אני מעוניין להתנתק מבזק שגם כך לא מסוגלים לספק את המהירות שהובטחה לי. השאלה האם המוצר יתאים לתשתית של הוט למרות שמוטמע עליו האייקון של בזק?
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט דרך כבלים מודם MOTOROLA SB4200 בלי חייגן, תגידו איך אפשר להחליף את ה IP שהוא מקצה לי אוטומטית ל כרטיס רשת? אני יודע שאם מחליפים כרטיס רשת אז הIP משתנה כי ה DHCP SERVER מחלק לפי כתובת MAC של ה כרטיס. אני מעוניין להחליף IP בלי להחליף כרטיס רשת זה יתכן?
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום. על הנתב שלי יש כניסת USB. מה פשר הדבר? בשיחה בין הדיוטות, חבר שלי זרק לאוויר את האפשרות שאולי אפשר לחבר לנתב כונן חיצוני ובכך לראות סרטים מכל מחשב אחר בבית (שמחובר לאותה רשת)? היתכן??? תודה!
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכם, לא מזמן רכשתי ראוטר של חברת EDIMAX מדגם BR-6424. מאז רכשתי אותו, אני נתקל בבעיה מאוד מעיקה. יש לי 3 מחשבים בבית (2 נייחים+1 נייד) ואייפוד טאץ' (iTouch). במחשב הראשי בבית שנמצא בטווח 0 ממקום הימצאו של הראוטר האינטרנט עובד כמעט באופן תקין (במהירות סבירה לנדרש). במחשב הנייד מדגם LENOVO הקליטה היא של כ-60% וגם שם האינטרנט לרוב עובד באופן תקין ומהירותו סבירה ביחס לנדרש. אך במחשב השלישי שמה שמפריד בינו לבין הראוטר הוא קיר בטון יש המון שיבושים; לעיתים המחשב כלל לא מתחבר לאינטרנט כשהוא מחובר לראוטר וכשיש אינטרנט הוא עובד באופן מאוד מאוד איטי. גם במכשיר ה-iPod Touch ישנה את אותה בעיה כמו במחשב שישנה אצלו בעיה עם הראוטר. האינטרנט גם שם מאוד מאוד איטי והקליטה היא 100%. אנ…
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של בזק rotal -rta 1025w עכשיו אני רוצה לחבר אותו למודם של הוט teryon tj715x ניסיתי לעשות חייגן במודם ללא הצלחה (הוא תומך בזה בכלל ?) ישנה אפשרות שהנתב יבצע את החיוג?
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום יש לי בבית PC עם כרטיס של ASUS 560TI. בסלון (המרוחק מהמחשב) יש לי BOXEEBOX, רסיבר וטלויזיה. אני מעוניין להריץ משחק ב-PC ולראות ולשמוע אותו בסלון - וידאו באיכות גבוהה בטלויזיה ואודיו 5.1 ברמקולי בסלון. אני מוכן לקנות מחשב PC לסלון ולשים לו חומרה נדרשת. במילים אחרות - אל תתנו ל-BOXEEBOX להטעות אתכם. יש לי חיבור WIFI בתקן N בבית, ואני מעוניין להשתמש ברשת הזו להעברת התמונה והקול לסלון, בניגוד להקמת רשת ייעודית (כמו כל פיני פתרונות חומרתיים של טושיבה, לדוגמא). ניסיתי להעביר כבלים לסלון ובת זוגי איימה להעביר אותי לרחוב. הפנטזיה - לטבוע בתוך SKYRIM בסלון על מסך ענק ו-5 רמקולים. תודה לכם!
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב אחד שאליו מחובר ראוטר מסוג Siemens S2-141 נסמנו A מחשב שמחובר דרך HOMEPLUG יכול להעביר קבצים ל A במהירות של כ 4 מגה לשניה. מחשב שמחובר אלחוטית יכול להעביר קבצים ל A במהירות של כ 2 מגה לשניה. הרשת האלחוטית לא מוגנת באמצעות הצפנות למיניהם (כן כן אני יודע זה לא ממומלץ אני פשוט לא כ"כ יודע איך לעשות את זה ומתעצל לבדוק מחשש לצאת נזק). המהירויות האלה לא איטיות מדיי לרשת ביתית? תודה (:
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-