עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by elikohen1,

אהלן חבר'ה, אשמח להמלצה על מודם מומלץ לחיבור להוט במקום ה-hotbox שהם מספקים. אני מתכנן לקנות נתב בנפרד (אין בעיה לקנות כל נתב כאשר המודם תואם להוט נכון?) אבל גם המלצה על מודם משולב נתב תתקבל בברכה :-) תודה!

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by amitrotem,

רכשתי דיסק קשיח WD LIVE ורכזת 1G ג'יגה של אדימקס, הלוח במחשב תומך בחיבור 100/1000, אבל בפועל קצב העברת הנתונים לדיסק נמוך 8-11M לשנייה. הכבלים שמחוברים הם CAT5E וכולם קצרים מ 3 מטר. מה יכול להיות הבעיה שאני לא מקבל תקשורת של 1G? תודה

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. מישהו משתמש בחבילה של 8MB של בזק בינאלומי? זה מהיר? כדאי? צריך לשנות משהו בתשתית כדי לעבור מ-4 מגה ל-8?

• 27 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by STi,

שלום, אני מעוניין להצטרף לפרטנר TV, יש לי רשת ביתית עם חיווט לכל הבית (בית חדש, התקנתי את הכל בארוך חשמל, CAT7) מסתבר שצריך להשכיר מהם ב17 ש"ח בערך לחודש.. מה שהוך את זה לפחות אטרקטיבי בשבילי. רצית לברר מהן הדרישות שלהם, מה בעצם צריך? האם כל נתב+מודם VDSL? עם הנציגה שלהם לא ממש קיבלתי מידע (גיליתי לה שמודם וראוטר הם שתי דברים שונים (-: היא הייתה בהלם ) בעיקרון מבחינת הממיר, הוא יחובר בכל מקרה עם כבל CAT7 ישירות לתשתית בבית שאר המכשירים בבית- מכשירי סלולר ומחשבים ניידים (ללא צורך מיוחד).. כלומר אין שימוש רציני בWIFI וכל הצרכנים הגדולים גם ככה מחוברים בכבל.. האם זה לדוגמא יעשה את העבודה? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=18194 …

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by wooper,

היי חברה אני מחובר ל012 במהירות 2.5 מה שקורה זה שסרטי streaming בכל מיני אתרים צריך לחכות הרבה זמן עד שכל הסרטון יטען אם אני אראה את הסרט בזמן שהוא נטען אז כל שנייה יהיה עצירה אם אני אשדרג את המהירות לא יהיה תקיעות?

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. שלום לחברי הפורום, אני משתמש בתשתית האינטרנט של הוט, במהירות של 30 מגה, וברשותי הוטבוקס. יש לי מחשב Raspberry Pi שאני משתמש בו כשרת מוזיקה. כדי להנות ממנו גם מחוץ לבית, ביצעתי port forwarding מה ip הפנימי אל ה ip החיצוני דרך ההוטבוקס, מה שמאפשר לי לגשת אליו עם אפליקציה תואמת גם כשאני לא בבית. העסק עבד מצוין, עד לפני יומיים- אז, לקראת חצות, ההוטבוקס איתחל את עצמו, וכפי שהתברר לי- הוריד גירסה חדשה. מאז אין לי גישה מבחוץ אל שרת המוזיקה שלי, אם כי ברשת הביתית הפנימית העסק עובד כרגיל. הסתכלתי בנתוני ה port forwarding ואף יצרתי אותם מחדש- לא עזר. פניתי לתמיכה הטכנית של הוט, ושם הסבירו לי שמבחינתם הכל בסדר, ושאלך לחפש את הבעיה בפיירוול שלי (שאין לי, אבל העיקר שהם הסירו מעצמם אחר…

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by QWERRREWQ,

שלום חברים, ברשותי מחשב נייח ומחשב נייד, שתי המחשבים נמצאים בחדרים שונים בבית כאשר בכל חדר יש נקודת טלפון. אני מעוניין לחבר את שתי המחשבים לאינטרנט באופן קווי כאשר מחשב אחד יחובר למודם בחדר אחד, והשני יחובר למודם-ראוטר בחדר השני. השאלה היא האם ניתן לעשות את זה ואין בעיה בעצם ששתי ההתקנים יעבדו במקביל. עם רשת אלחוטית יש לי בעיה ולכן היא לא באה בחשבון, במידה וזה בלתי אפשרי אשמח לרעיונות קווייים נוספים תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. שלום לכולם, רכשתי מבזק לפני כשנה את DLINK DHP-306AV . עקב מבצע שהוצע לי בהוט, אני מעוניין להתנתק מבזק שגם כך לא מסוגלים לספק את המהירות שהובטחה לי. השאלה האם המוצר יתאים לתשתית של הוט למרות שמוטמע עליו האייקון של בזק?

9. שלום יש לי בבית PC עם כרטיס של ASUS 560TI. בסלון (המרוחק מהמחשב) יש לי BOXEEBOX, רסיבר וטלויזיה. אני מעוניין להריץ משחק ב-PC ולראות ולשמוע אותו בסלון - וידאו באיכות גבוהה בטלויזיה ואודיו 5.1 ברמקולי בסלון. אני מוכן לקנות מחשב PC לסלון ולשים לו חומרה נדרשת. במילים אחרות - אל תתנו ל-BOXEEBOX להטעות אתכם. יש לי חיבור WIFI בתקן N בבית, ואני מעוניין להשתמש ברשת הזו להעברת התמונה והקול לסלון, בניגוד להקמת רשת ייעודית (כמו כל פיני פתרונות חומרתיים של טושיבה, לדוגמא). ניסיתי להעביר כבלים לסלון ובת זוגי איימה להעביר אותי לרחוב. הפנטזיה - לטבוע בתוך SKYRIM בסלון על מסך ענק ו-5 רמקולים. תודה לכם!

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by yuval_200,

לפני כמה ימים האימיול חדל מלתפקד, פשוט לא מתחבר לקדמליה ובאופן כללי פשוט לא מעלה ולא מוריד כלום. חשבתי שמשהו השתבש ב PORD FORWARD שעשיתי בזמנו ולכן ניסיתי להיכנס ולעבור על ההגדרות. כשנכנסתי בדוס וניסיתי לעשות IPCONFIG, קיבלתי את הודעת השגיאה המצ"ב מה אומרים המומחים ?

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by benyben,

שלום. על הנתב שלי יש כניסת USB. מה פשר הדבר? בשיחה בין הדיוטות, חבר שלי זרק לאוויר את האפשרות שאולי אפשר לחבר לנתב כונן חיצוני ובכך לראות סרטים מכל מחשב אחר בבית (שמחובר לאותה רשת)? היתכן??? תודה!

• 26 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. היי, רכשתי אתמול מודם ראוטר של חברת EDIMAX דגם AR-7265WnA, אחרי שחברתי והגדרתי לפי חוברת הדרכה, אין תקשורת בין המחשב למודם. זאת אומרת, כל הנורות דולקות, יש ADSL. כאשר אני מתחיל את ההתקנה דרך ה WIZARD, מכניס סיסמה.... ומשם מקבל הודעה Please check the connection. נראה כי כרטיס הרשת של המחשב לא מקבל תקשורת מהמודם. האם אתם מכירים את התופעה? ויכולים לסייע לי בפתרון הבעיה. תודה לכלום, ניר

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  13. Started by holyone,

שלום רב, יצרתי כבל רשת - ישיר - עם הסדר הבא: - לבן כתום - כתום - לבן כחול - כחול - לבן ירוק - ירוק - לבן חום - חום השאלה שלי עם זה נכון? כי באמר הבא: http://www.adsl.org.il/PageDisplay.asp?Artnum=71 הם טוענים שצריך לבצע סידור אחר..... האם אם צודקים? עוד דבר, הכבל רשת שיצרתי , משום מה "טוען" את ה switch שלי במטען חשמלי, והוא גם הכבל היחידי שמחשמל, (אני לא יודע מה הסידור צבעים בצד השני של הכבל - יצרתי רק ראש חדש לצד אחד של הכבל). וכאשר הכבל המדובר , מחובר ל switch הוא מאט בצורה מטורפת את כל שאר המחשבים אשר מחוברים ל switch, האם זה בגלל הסידור השגוי בכבל? או בגלל שבחדר שבו מחובר המחשב אשר יושב בצד השני של הכבל פשוט אין הארקה? או בעיה בכרטיס הרשת וגם בעיה בסידור צבעים של הכבל…

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by XLEE,

שלום לכולם אני מחפש ספקית טובה ולא 014 על מנת לשחק אונליין ללא לאגים עד כמה שאפשר תודה

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. אני רוצה לעשות רשת ביתית קווית בין שני מחשבים בבית, אני גולש דרך הספקית ברק013. באתר שלהם יש חבילת רשת ביתית, אך אני שואל את עצמי האם בכלל אני צריך לקנות את החבילה הזאת ? אני כרגע מתחבר דרך חייגן עם אינטרנט 1.5 מגה ביט. האם יש לי אפשרות לקנות נתב, כרטיס רשת למחשב השני ופשוט לחבר את שניהם דרך תשתית קווית ? אם כן אתם יכולים להגיד לי איזה כלים אני צריך ? נתב, כבל רשת, כרטיס רשת וכו'... מאוד יעזור לי :] ואם יש לכם המלצות לנתב שתומך בחייגן :] ( כניסה מחודשת עם איפי דינמי בכל התחברות לאינטרנט )

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by dandany,

שלום לכולם , יש לי ראוטר של cisco -1600 ואני רוצה לשנות את השם של הראוטר כך שאם נכנסים אליו רשום השם שלי ואז אפשר לרשום את כל הפקודות . לדוגמא : danny > ואז רושמים את הפקודה . איך אני מבצע את זה ??

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by composite,

שלום לכולם. אני מתכנן שדרוג נרחב לרשת האינטרנט הביתית, השלב הראשון הוא החלפת החומרה. אני מתכנן להחליף את המודם + נתב (הביזיוני) הנוכחי שקיבלתי מאורנג', ולעבור לקומבינצייה של מודם מבזק, ונתב שאקנה בנפרד. הדרישות מהנתב הן: 1) אין צורך בשום יכולות אלחוטיות. הן יבוטלו לחלוטין. הנתב יונח בארון תקשורת במרתף, וישמש בתור ה- "מוח" של הרשת. אינטרנט אלחוטי בקומת הקרקע יופעל באמצעות APים. 2) הנתב צריך להיות חזק. מדובר בבית מרובה מכשירים ומשתמשים כבדים (גיימינג, הורדות, גיבויים לענן, Plex, סטרימינג של HD, גלישה אינטנסיבית, ועוד) שמסתמך רבות על הרשת. הנתב ישרת: - 5 מחשבים - כמה וכמה APים - 7 סמארטפונים - 2 טאבלטים - 2 HTPCים, אחד מהם הוא גם שרת להזרמת מדיה ו- Plex - מערכת שליטה\בית חכם…

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by ShmenTul,

קניתי אנטנה חדשה של TP-Link TL-ANT2424B, יש לה בסוף כניסה של RP-SMA, אני רוצה להשתמש בה על מנת שבמשרד שלי אוכל לקלוט רשתות WiFi מבחוץ. חיברתי ראוטר רגיל אבל לא היה כל שינוי, אני מאמין שזה בגלל שהוא אמור לקבל את הרשת מה-LAN ואז לזרוק אותה לחדר באמצעות האנטנה. אני לא מצליח להבין מה אני צריך לקנות כדי שבאמצעות האנטנה יקלטו רשתות מבחוץ והמכשיר יתן את האופציה להתחבר מתוך המשרד. תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by WarMachine,

שלום חברים, אני זקוק להתייעצות בנוגע להקמת רשת אלחוטית למספר דירות. בקומה הספציפית קיים ארון תקשורת מרכזי בו ימוקם המודם ומהארון הנ"ל ישנו חיווט קווי לחמש דירות בנות 45 מ"ר שנמצאות בקומה. בדירות האלו אין צורך בחיבור פיזי להתקנים שונים אלא רק במתן חיבור אלחוטי לאינטרנט. אינני יודע עדיין אם התשתית שתסופק היא זו של בזק או של הוט, אך המהירות שתסופק היא הגבוהה ביותר שניתן יהיה לחבר לתשתית הבניין הקיימת (נניח שמדובר ב100 מגה בהוט). בנוסף, חשוב לי שניתן יהיה לבצע חלוקת רוחב פס בין הדירות כך שכל דירה תקבל חמישית מרוחב הפס המוקצה לחיבור. למיטב הבנתי, הדרך הטובה ביותר להקמת הרשת תהיה לקנות נתב לארון תקשורת, לחבר אליו מתג, כאשר למתג יתחברו בצורה קווית חמש נקודות גישה. האם זו הדרך הט…

• 15 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by Ruvka94,

שלום, יש לי ראוטר משולב מודם שקיבלתי מבזק והוויי פיי בבית יחסית זוועה. אני רוצה להזמין את הראוטר הזה: http://www.gearbest.com/wireless-routers/pp_346394.html?admitad_uid=9f0b4a0fbd9ba3b635cd1d83a1fdb3b4 עכשיו השאלה שלי היא: אם יש לי בבית ראוטר משולב עם מודם אצטרך לקנות גם מודם בנפרד או שאפשר לחבר את הראוטר שאקנה למודם שלי? אם אין אפשרות כזאת, אשמח אם יש לכם המלצות על ראוטרים משולבים עם מודם טובים עד 200 שקל,

21. Started by nerya40,

שלום לכולם, אני נמצא בתשתית הוט וספק הוטנט עם מהירות גלישה של 100 מגה. לא משנה מתי אני עושה בדיקת מהירות, אני אף פעם לא קיבלתי 100 מגה. אפילו לא 90.... תמיד אני מקבל בין 60-70 מגה ולעתים נדירות גם 75 מגה. אבל זה המקסימום! והנה תוצאה של בדיקה עכשיו, 12 בלילה: יענו עכשיו לא אמור להיות עומס ועדיין אני לא מקבל 100 מגה.... איזה באסה!

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by itaysk,

שלום לכולם, לאחרונה רכשתי נתב אלחוטי של D-Link מדגם DI-524 ויש לי בעייה שתכנות מסויימות לא עובדות. עברתי אחר המדריכים המצויינים שב portfarword.com אך עדיין אין שינוי. ווידאתי שבהגדרות הראוטר הפורטים הנ"ל פתוחים אך עדיין התכנות לא עובדות וגם כלי הבדיקה מראים שהפורטים חסומים. ניסיתי גם לכבות את הפיירוול שעל המחשב האישי שלי, לא עזר. יש למישהו הצעות? מה שעשיתי (לפי המדריך) זה לתת למחשב שלי IP סטאטי. להגדיר בממשק הניהול של הנתב "virtual server" עם הפנייה של הפורטים הרלוונטים לתכנות לאייפי של המחשב שלי.

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. אז בגדול, יש לי אינטרנט (בזק הם התשתית, נטוויז'ן הם הספק). אבל בכל פעם שאני מנסה לעשות את הדבר האהוב עלי בשביל להרגע מלחצי החיים - לשחק בairma.sh - אני מקבל ספייקים של איטיות עד כדי חוסר יכולת לשחק, ואז אני יוצא נוב ומבייש את הדגל שלי. בדקתי קצת ובאמת הפינג שלי לא יציב. הלכתי אחורה עם tracert ומצאתי את הIP של הPOP של נטוויז'ן, עשיתי לו פינג וכבר אליו אני מקבל packet loss ופינג מאוד לא יציב - בין 9ms ל30ms! למה? כמובן שכל הבדיקה שלי נעשית מעל LAN - אין כאן wireless או משהו אחר. במודם (DSL-699U5 או משהו כזה, ישן יחסית של בזק) אני לא רואה errors ובדיקת BER יוצאת טוב. כמובן שלא בזק ולא נטוויז'ן עזרו לי (אין ע…

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. חברת TP-LINK ממשיכה לעדכן את הקושחות של הנתב הוותיק - ה-TL-WR1043ND. מדובר בעדכון לגרסא הלבנה של הנתב הזה - הגרסא הראשונה - שעל פי ה-Change Log מטפל בבעיות יציבות ואבטחה. העובדה שהחברה ממשיכה לעדכן את הקושחה של הנתב הזה, גם 5 שנים אחרי שהוכרז, היא לא פחות ממדהימה. מעטות החברות שממשיכות לתמוך בנתבים ותיקים כל כך. את הגרסא ניתן להוריד מכאן - http://www.tp-link.co.il/support/download/?model=TL-WR1043ND&version=V1 לצורך בדיקת העדכון, הוצאתי את ה-1043 מהבויידם והתקנתי עליו את הקושחה (מצ"ב צילום מסך). אם יהיה משהו חריג לעדכן, אתם תהיו הראשונים לדעת.

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by barrrrrrrrrr10,

הרבה פעמים יש לי ניתוקים שבהם האינטרנט נופל לשניה ואז חוזר ושאני מתקשר להוט זה לא בהכרח "מתועד" במערכת והם טוענים שזה לא מהתשתית שלהם,הם אומרים שהבעיה יכולה לנבוע מכרטיס רשת תקול,כבל רשת,מחשב/מערכת הפעלה, אני שנים בהוט ולא היה לי בעיות כאלה וזה משהו שכבר קורה לסירוגין במשך חודשים ואני מתייאש מזה כבר הניתוקים יכולים להיות כמה פעמים ביום ולמחרת כלום... איך אני יכול לוודא שהבעיות לא באמת נגרמות ממני ? יש לי Hotbox עם מהירות 100Mb

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.