רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. רכשתי את הכרטיס שבכותרת ופרמטתי את המחשב, התקנתי ווינדוס 7 64 ביט. התקנתי את הדרייברים שהגיעו בדיסק ההתקנה ולא מצאתי רשתות, אז התקנתי דרייברים מעודכנים מהאינטרנט וזה עדיין לא עובד.. פירמטתי מחדש, הכנסתי אותו ל- PCI אחר ושום דבר לא עובד.. אני מצליח לזהות רשתות בתוכנה המובנית של הווינדוס אחרי שאני מדליק את המחשב מחדש, ולפני שאחד ה- SERVICES של כרטיס הרשת עולה, אבל אני מאבד את האופציה די מהר, ואני לא מוצא איזה SERVICE גורם לבעיות.. יש למישהו עצות? מישהו כבר מכיר את הבעיה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מאז שעברתי ל- Windows 7 יש לי כל הזמן בעיות עם כרטיס הרשת. לעתים קרובות, הוא לא מצליח להסתנכרן לא עם הראוטר ולא עם המודם. שום דבר לא עוזר, חוץ מהתקנה מחדש של הדרייברים של כ. הרשת, ואת זה יוצא לי לעשות כמעט כל יום. כרטיס הרשת המדובר: Realtek 8111C O.B הגירסא שמותקנת, היא הכי עדכנית מהאתר של Realtek חשבתי לחזור כמה גירסאות אחורה, ולנסות גירסאות יותר ישנות הבעיה שה- Windows מאלץ אותי להשאר עם הגירסא הזו ולא מאפשר לי להתקין גירסאות ישנות יותר. ניסיתי לאפס את ה- Winsock אך זה לא עזר. ניסיתי להסיר את הדרייברים בצורה "כוחנית", בעזרת התוכנה Device remover ובעזרת התוכנה TDSC אך ללא הועיל. כשאני מבצע ריסט, המערכת מזהה את כרטיס הרשת ומתקינה באופן אוטומטי את הדרייברים העדכניים ביותר.
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אתמול ישבתי על זה שעתיים ולא הצלחתי, איך עושים את זה? חיברתי הכל כמו שצריך ובהגדרות כנראה טעיתי איפשהו.. מאוד אודה על עזרה.
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, עברתי לפני מספר ימים לחיבור עם חייגן בבזק בינ"ל, לאחר שתמיד הייתי ללא חייגן. אני מחובר דרך נתב קווי (ישן) של אדימקס ויש לי מודם טריון (גם ישן..) של הוט. היום בבוקר ראיתי שאין לי חיבור לאינטרנט, ומשום מה הנתב לא התחבר מחדש. רק שהוצאתי חשמל וכבל רשת רשת הוא חייג והתחבר מחדש. 1. האם תמיד אחרי ניתוק אני צריך ידנית להתחבר, אין לחיבור עם חייגן חיבור אוטומטי אחרי ניתוק? 2. דבר נוסף, האם כאשר אני מחובר עם חייגן, אני אוכל להתחבר לVPN בחו"ל - או שיש בעייה עם VPN על גבי חייגן? תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לנו 3 מחשבים בבית.. כאשר מחשב נייד אחד נמצא תמיד בממ"ד. ניסינו בהתחלה לגלוש באופן אלחוטי.. אבל המחשב בממ"ד לא קלט טוב את האינטרנט.. ובכלל, לא אהבתי אינטרנט אלחוטי, הרבה ניתוקים ועצבים. אז אמרו לנו שכדי שנוכל לגלוש באופן קווי בכל הבית, אנחנו צריכים להזמין חשמלאי להעביר כבל כלשהו בקיר. התקשרתי לאיזה חשמלאי, אמר לי יעלה לעשות את זה משהו כמו 1300 ש"ח.. ויתרתי. אז פשוט הזמנתי תשתית נוספת של הוט, וספק נוסף של נטויז'ן. ככה שיוצא שבשביל שיהיה אינטרנט קווי למחשב הנייד שנמצא בממ"ד, אני משלם 60 ש"ח נוספים בחודש (40 להוט, 20 לנטויז'ן) על 2.5 מגה (שזה מספיק בשביל המחשב הנייד שם). השאלה שלי- עדיף לי להמשיך לשלם 60 ש"ח נוספים בחודש בשביל אינטרנט בממ"ד, או עדיף לי להזמין ח…
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
איך אני מסדר את זה ומה זה בכלל.
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני עובר לדירה חדשה ואני רוצה לעשות שם אינטרנט ADSL במהירות של לפחות 2.5/250 אבל האמת בא לי יותר על 5/500 בכל אופן רציתי לדעת באיזה חברה הכי מומלץ להתחבר ומשהו שיותר חשוב זה שאני צריך ראוטר כי חוץ מהמחשב השולחני יהיה לי גם לפטופ שאני צריך שיהיה לו אינטרנט אז רציתי לדעת אם כדאי לקנות את הראוטר אצל בזק או פשוט ללכת לחנות מחשבים ולקנות דגם מומלץ? תודה..
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים עברתי מחבילה של בזק+טריפל סי דרך בזק, לבזק+טריפל סי דרך טריפל סי. טריפל סי ניידו אותי אבל הנתב שלהם עוד לא הגיע ואני בינתיים עם הנתב BE של בזק. הם אמרו שהכל אמור להמשיך חלק. מה שקורה זה שברגע שהניוד קרה גלישה רגילה עובדת, אבל הפסיקו לעבוד לי טורנטים של פיירטביי וRARBG ואחרים, אבל משום מה טורנטים מטראקרים ישראלים עובדים. הטורנטים התקועים לא יורדים לאט - הם לא מתחברים בכלל. ניסיתי דרך יוטורנט וDELUGE, והבעיה בשניהם. DHT מופיע כ waiting for announce והטראקרים connection timed out ההורדות - connecting to peers 0.0% זה ממש מוזר שטראקרים מסויימים עובדים ואחרים תקועים. הצילו!
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה. חיבור אינטרנט 100 מגה, תשתית הוט (הוטבוקס כמודם בלבד) ספק בזק בינ"ל. ראוטר קיים (כמה שנים) tp link 1043nd אליו מחוברים:3 מחשבים נייחים (עם כבל), 2 לפטופים,1 אייפד ו-4 טלפונים סלולריים יש לי בעיות של ניתוקים ב- wifi שמכשיר לא מצליח להתחבר חזרה עד ל-reset של הראוטר. כל הפתרונות הקשורים להגדרות נוסו ולא שיפרו את המצב. ממה שקראתי כאן זו בעיה נפוצה בראוטר הזה. לאחרונה זה הולך ומחמיר עד כדי בלתי נסבל... אני מחפש לקנות ראוטר חדש ומוכן לשלם יותר עבור מוצר איכותי ואמין. מה אתם ממליצים לי לקנות? תודה, אורן
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מכל האפשרויות כבר התבלבלתי (Archer C7,C8,C9), מה עדיף, מה לא עדיף. מתכוון לרכוש באמזון, תקציב באזור 100-150 אירו, אשמח להמלצות, דגמים נוספים.
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום! אשמח לקבל המלצה לראוטר (נראה לי שזה זה מה שאני מתכוון). זה הסיפור: יש לי כרגע HOT-BOX והוא יושב בארון חשמל מחוץ לבית ואליו מחובר נתב בשביל רשת אלחוטית, בקרוב אני קונה מחשב חדש ובלי עין הרע הבית לא קטן והקירות לא ממש דקים לכן הקליטה של הWIFI לא משהו. אני ארצה לחבר את הראוטר לקיר לשקע אנטנה ואז יתחבר למחשב עם כבל רשת. מכיוון ואני לא מבין בזה אז כנראה ויש לי פה כמה טעויות עם השמות אז תבינו אותי. הספק שלי הוא 013 netvision. 100MB של הוט. שהמחיר יהיה סביר אבל באותה המידה שיהיה אינטרנט מהיר ככל האפשר וקליטת WIFI טובה (בכל!!) רחבי הבית שזה 3 קומות. המחשב ממוקם בקומה האמצעית. תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מקבל מודם כבלים שבוע הבא. ההיתי רוצה לדעת אם מישהו יודע איך לחבר גם את המודם כבלים, וגם את ה ADSL לאותו מחשב, ולהשתמש בשניהם ביחד. this is in english now, 'couse it makes more sence to me... i'm getting a cable modem, and already got ADSL. i wanna know how i can utilize them both to get higher speeds. i think it's possible, not sure how. ty :smoke:
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי הסוויץ הזה: http://www.tp-link.us/products/details/cat-4763_TL-SF1005D.html משבוע שעבר התחיל לעשות לי בעיות. כיום כאשר אני מריץ פקודת ping -n 100 www.walla.co.il אני מקבל בסביבות ה 10% LOSS אם אני מחבר את המחשב ישירות אל הקיר (ובכך המחשב השני בעצם מנותק מהאינטרנט), אני מקבל 0% LOSS. המלצה לאחד אחר איכותי?
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
כמה אתם משלמים בחודש? והאם יש לכם טריפל? וכמה זמן התחייבות? מי הספק אינטרנט שלכם? ואיך האינטרנט עובד? נופל מסנכרון או שעובד רציף בלי תקלות? איך המהירות הורדה מהארץ ומשרתים מחו"ל? אשמח למידע... תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ש לי ראוטר vdsl של בזק מדגם d-link dsl-7850u ואני רוצה להשתמש בו רק בתור מודם שמחובר לראוטר אחר ואני לא מוצא בתפריט איך לשנות אותו למודם בלבד הכוונה למצב Bridge. אשמח לעזרה תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אשמח להמלצה לפתרון mesh איכותי לבית. כל יחידה תתחבר באופן אלחוטי לנתב ללא יכולת חיבור של ethernet. אשמח לקבל המלצה לסט של 3 יחידות עד 1500 שקלים
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-
-
מישהו נתקל בבעיות Streaming ב-Youtube עם 014? ב-014 סרטים נטענים ממש לאט וב-CCC הם נטענים הרבה יותר מהר. דיברתי עכשיו עם התמיכה של 014, הם טוענים שזו בעיה במחשב שלי. לא נשמע לי הגיוני כי באותו מחשב זה עובד מצויין עם חשבון של CCC. העניין הוא שגם פעם זה עובד טוב ופעם לא, למרות שרוב הזמן זה לא עובד טוב ב-014. האם יש עוד משהו שאפשר לעשות? פשוט אני לא רואה שעוזרים לי ב-014. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הוצע לי לרכוש במחיר של 10 שקלים לחודש את הPrivate Box של בזק בינלאומי זה או זה או ראוטר של edimax 6424N ב5 שקלים לחודש למישהו יש ניסיון עם המוצר הזה?
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
כבר קרוב ל-10 שנים אני סוקר טכנולוגיות כבילה אלטרנטיביות - אלחוטיות, כאלה הפועלות על כבלי חשמל או כאלה העושות שימוש בחוטי טלפון. פעם אחר פעם אני מתאכז מהביצועים הירודים של טכנולוגיות אלה ומההבטחות למהירות, המתגלות הריקות מתוכן. לכן, כשנגשתי לבחון את ה-ECB6200 הפועל בתקן MoCA 2.0 ומבטיח מהירות של 1Gbps על גבי כבלים קואקסיאלים, הייתי כרגיל - מאוד סקפטי. בסקירה המצ"ב תוכלו לקרוא על תכונות המתאם ולהתרשם מהביצועים יוצאי הדופן שלו. http://www.netcheif.com/blog/?p=6596
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אתר טוב המספק מקום, והרבה, לגיבוי מידע אישי באינטרנט כמו תמונות או תוכנות שיהיו זמינות אלי כשאני אצטרך אותן, השתמשתי באתר הזה:mediamax.com הבנתי איך להשתמש בו למרות שהיו יכולים לפשט את הממשק שלו קצת יותר, ומה שמטריד אותי יותר זה שהוא לא מנצל עד המקסימום את מהירות ההעלאה שלי/הורדה, וזה לוקח לו הרבה זמן להעלות/להוריד מידע, בכל אופן, אני מחפש משהו אחר כרגע, ואני מחפש המלצות. תודה רבה לעוזרים!
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן, רכשתי לאחרונה מחשב נייד (אם המפרט משנה אז אני אעדכן, אבל מיותר לציין שהוא כולל כרטיס רשת כנדרש לחיבור אלחוטי) וייעדתי אותו בעיקר לעבודה ולהתחברות לאינטרנט באופן אלחוטי. היום לראשונה ניסיתי לבחון את החיבור ברשת אלחוטית ציבורית (הוטספוט) ולהפתעתי גיליתי שלמרות שהלפטופ זיהה את הרשת והצליח להתחבר אליה, הוא לא הצליח להתחבר לאינטרנט, ולאחר הערה לגבי האבטחה שבעקבותיה כיביתי את הפיירוול של ווינדוס, הוא כתב משהו על DNS, והותיר אותי חסר תגובה. האמת שחשבתי שזה יהיה פשוט יותר, משהו בסגנון של להתחבר ולגלוש, האם יש צורך באיזושהי עבודת הגדרה כלשהי לפני כל התחברות לאינטרנט? כי אם כן, לצערי הרב, הידע שלי בנושא מוגבל ביותר. בכל אופן, האם הבעיה מוכרת או שמדובר במשהו חריג ופרטני שאמור …
-
- 34 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום רב, עברתי לטריפל C ומאז המעבר איני מצליח לגלוש ללא חיבור ADSL. כשאני מנסה לגלוש בדפדפן (כרום, אקספולרר או מוזילה) עם חיבור אלחוטי (ולמרות שמופיע שאני מחובר) מתקבלת ההודעה הבאה DNS PROBE FINISHED BAD CONFIG. ראוי לציין שב-BlueStacks אני מצליח לגלוש גם בחיבור אלחוטי, ורק בדפדפנים הרגילים איני מצליח. משיחה עם שירות הלקוחות הוברר לי שהבעיה הינה במחשב ולא בנתב. ניסיון לגלוש עם ספק אחר הוליד את אותה הבעיה. אודה מאוד לעזרה
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, אני עוזר לחבר להעביר את האתר שלו לשירות אירוח אחר, אחרי ששיניתי את הכתובת בdns לשרת החדש, האתר לא עולה יותר. בדיקה באמצעות nslookup הראתה ששם האתר מפנה לכתובת IP הנכונה - אך פה זה נהיה מוזר - אם נותנים פינג לשם של האתר אין תגובה, אם נותנים פינג לכתובת הIP מקבלים תגובה. בדיקה בtracert מראה את אותן תוצאות, לפי כתובת IP יש תגובה, לפי שם האתר זה נתקע איפשהו בדרך. למישהו יש רעיון למה זה יכול לקרות?
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי ראוטר של סלקום המספק אינטרנט סיבים 1G. למרות זאת בבדיקת מהירות במחשב הנייח אני מקבל מהירות לא משהו.. באותה הבדיקה באותו מיקום דרך הסלולר אני מקבל מהירות הורדה פי 10. כרגע אני משתמש בדונגל USB - מתאם רשת אלחוטית TP-Link TL-WN722N 150Mbps High Gain Wireless USB Adapter . המאפיינים מראים שהוא עובד בתדר 2.4 במקום 5 וגם wifi 4, במקום wifi 6. האם לדעתכם שימוש בכרטיס רשת אחר יוכל לשפר משמעותית את המהירות? אם כן איזה מומלץ? אני צריך אחד שתומך גם ב- windows וגם בלינוקס (Ubuntu) ומחובר בUSB או PCIE תודה
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-