רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
היי, בטעות שיניתי את ה-Submask בראוטר אדימקס שלי ל-255.255.255.255. וזה לא חוקי עם IP 192.168.1.X והמערכת הפעלה(ניסית חלונות) לא נותת לי להגדיר את החיבור עם מסכת כזאת. בבקשה תעזרו לי למצוא דרך לחפות על המערכת הפעלה submask או משהו כזה כדי שאוכל להתחבר לראוטר ולסדר את זה. האפשרות של לאפס את הראוטר כמעט ולא באה בחשבון יש שם מלא הגדרות של WDS וכל מיני כאלה שאין מצב שיהיה לי זמן לסדר את כל זה שוב.. תודה, אור.
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני מחפש חיבור מהיר 20 או 30 מגה מישהו מנוי שם ויכול לדווח איך ההורדות כולל ביטורנט ופיילסוניק ?
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
מה יותר טוב: מה מהיר יותר מה עולה יותר כסף?? :asthanos:תודה NucleaR-StrikE
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ). איך אני פותח פורט (port)? ואיך אני משתמש בtelnet 10.0.0.138? תודה. אני רוצה לפתוח port בשביל ליצור משחקים בwarcraft.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
חיברתי שני מחשבים אצלי בבית ברשת, יש לי מודם כבלים 750 שמשותף לשניהם במחשב שהוא ההוסט הכל בסדר והכל עובד סבבה אבל במחשב השני אני לא יכול להיכנס לקאזה ולאייסיקיו ולעוד כל מיני מקומות שאלתי כמה אנשים אמרו לי שזה משהו שקשור לפורט שבו עובד הקאזה והאייסיקיו וכל זה השאלה שלי היא מה לעשות כדי שהתוכנות יעבדו לי!!??
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
המוצר הנ"ל:DSM 320 מה שבעצם המכשיר הזה עושה הוא מתחבר למחשב בצורה אלחוטית(...או לא) והוא גם מתחבר לאינטרנט דרך המחשב והוא סורק את המחשב לכל הקבצים של מוזיקה תמונות וסרטים ודרך תפריט פשוט ניתן לצפות בכל הנ"ל בטלויזיה.(וכן אני יודע שאפשר לחבר כבל ל-TVOUT ולראות אבל המכשיר הזה עושה הכל בצורה חלקה והוא כולל עוד כמה פיצ'רים נחמדים וחשוב מכל הוא עושה את זה בצורה שגם אישתי תוכל להנות מהמכשיר ללא ידע במחשבים-פשוט מדליקים את המכשיר ובעזרת השלט רואים מה שרוצים!) כמו כן הוא מנצל את חיבור האינטרנט בכדי שיהיה ניתן לשמוע רדיו גם מהאינטרנט. למוצר יש תג מחיר לא זול של 1,300 ש"ח בארצנו הקטנה ומלאת המיסים... אבל למרות המחיר חשקה נפשי במכשיר הנ"ל למרות תג המחיר שלו, ורציתי לשמוע את דעת…
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום וברכה יש לי בעיה מתמשכת באינטרנט אני מחובר לתשתית של הוט עם ספקית בזק בין לאומי ונתב 5 HOT Box מחובר ב WIFI במחשב נייד ומכשירי סמארטפון מה שקורה שלדוגמא היום בצהריים הצלחתי להיכנס לאתר מסויים, ובערב לא הצלחתי להכנס אליו שוב הייתה שגיאה "לא ניתן לגשת לאתר זה" נסיתי להכנס דרך המחשב, דרך הטלפון, ודרך עוד טלפון ושום דבר לא עזר וזה לא נכנס לאותו אתר (וגם לא לדף של הראוטר 192.168.1.1) ולעוד כמה אתרים מסויימים.. ולחלק מהאתרים כן הצלחתי להיכנס משום מה.. דוגמא גוגל, GMAIL עד שהפעלתי מחדש את הראוטר והבעיה הסתדרה. העניין שזה חוזר על עצמו כול פעם. ויש בעיה לדוגמא גם עם הווצאפ שלוקח לו זמן לטעון תמונות או הודעות קוליות (גם במחשב וגם בטלפונים שעל הרשת), או כשאני שולח…
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
- 1 follower
-
-
בארגון עם 20 תחנות עבודה + שרת 2003 האם יש המלצה מסויימת או דברים אשר צריך לקחת בחשבון בקניית FireWall אשר יש צורך בהגנה והגבלה בכניסה / יציאה לאינטרנט ויש צורך בחיבור VPN עבור כ 5 משתמשים קיבלתי המלצות שונות עבור מוצרים כגון: SBOX ATERA CITADEL FORTIGATE שרת ISA תודה
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
רגע לפני השידרוג... עוד מספר שאלות את כל זה אני עושה בעצם כי לאבא שלי לפטופ וכל פעם שהוא מתחבר אני צריך להתנתק והוא מתחבר עם כבל משלו לאלקטל... עכשיו, יש לי בבית האב, למרות שבינתיים המחשבים מחוברים בכבל מוצלב... רציתי לדעת בדיוק מה אצטרך לעשות אחרי השידרוג... איזה כבלים לאן? הרשת תיהיה חייבת להיות מחוברת דרך האב כמובן.... ואיך אני מחבר את האלקטל להאב? וליתר בטחון שהבנתי נכון, זה יילך ככה: המודם, ושני המחשבים מחוברים להאב, כשאבא שלי רוצה, הוא מחבר את עצמו להאב וגולש איתנו....??? אה, ויש בעיה עם אי סי קיו וכאלה במצב כזה? תודה...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על תוכנה טובה גם אם היא חינמית או לא על מנת לסנכרן תיקיות ברשת? offline files and folders באחד הניידים(XP) אינו עובד בסינכרון מול השרת(2003) מסיבה לא ידועה, אין הצפנות וכדומה, פשוט מסנכרן ולאחר הפעלת הקובץ OFFLINE התוכנה (excel autocad word zip enc) פותחת את הקובץ והווינדוס נתקע, הגעתי למסקנה שיכול להיות שהבעיה היא הגודל (5 גיגה של מסמכים ושרטוטים). בכל מקרה אשמח לכל עזרה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום... אני משתמש ברשת קבצים אלחוטית... כשהיה לי SP2 הכל עבד חלק עדכנתי מחשב אחד לSP3 ולא היתה לי רשות היו לי בעיות אבל הצלחתי לפתור ויש עכשיו רשת סדירה אבל יש לי בעיה.. אני משתמש ברשת גם לביטורנט כלומר אני מהמחשב שלי מוריד לכונן רשת את הקבצים מכיוון הדיסק הקשיח המחשב השני גדול יותר.. אבל כל הזמן קורה שכאילו הכונן רשת מתנתק ולא מוצא את הקבצים... זה קורה במרווחי זמן לא שווים ולא קשורים אחד לשני.. וגם הרשת קיימת כל הזמן..
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, יש לי בעיה עם פתיחת פורטים אני נכנס לנתב ל Forwarding Rules Virtual Server כותב את מספר הפורט ואת סיומת האייפי שלי. (יש לציין ששיניתי לכתובת קבועה) אני מכניס פורט של תוכנת ביטורנט Bitspirit ו BitTorrnet אני לוחץ על כפתור הבדיקה "Test if port is forwarded properly" ולפעמיים הוא מסמן לי וי שזה בסדר ולפעמיים שלא.. אני בודק גם עם התוכנה "Port Checker" (PFPortChecker) כותב את שם הפורט שהגדרתי לו, מסמן פרוטוקול גם UDP ו TCP והוא כותב לי " Your port is NOT OPEN or not reachable" ולפעמיים הוא ב UDP מראה שהוא פתוח ניסיתי לבטל את הפירוול של הווינדוס (ווינדוס 7) ועדיין אותו דבר, אין לי תוכנות הגנה אחרות.. עכשיו כל הבלאגן הזה שאני מנסה להתחיל אותו הוא בגלל …
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
על מנת לבחון את מהירות ספק האינטרנט האם הוגן יהיה להשתמש במבחן שהוא מספק או רק speedtest.net ? מה דעתכם ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ההתלבטות בין אדימקס: BR-6524n BR-6574n (רכזת במהירות 1 ג'יגה) או Tplink TL-WR941ND TL-WR1043ND ׁ(רכזת במהירות 1 ג'יגה) יש לי חיבור כבלים עם חייגן מעוניין ביכולת כיבוי האלחוטי (יהיה כבוי רוב הזמן) המלצות נלקחו מ-http://www.netcheif.com/ אז תודה
-
- 14 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
היי, אני מחפש נט סטיק כמו שיש לסלקום ואורנג', אלו שאפשר לשים בהם SIM CARD ואז לגלוש באינטרנט. אני לקוח של סלקום אבל אני גולש דרך המכשיר הסלולרי שלי (שדי נהרס עקב זה כנראה) ולכן חיפשתי לקנות נט סטיק שאני יוכל להעתיק אליו את הכרטיס SIM שלי ולגלוש בלי להוציא את הכרטיס SIM מהמכשיר הסלולרי שלי. קראתי איפשהו שיש דבר כזה ואני לא יודע איך למצוא בדיוק. במקרה ואין ואני סתם חלמתי, אפשר המלצה לנט סטיק רגיל שאליו אוכל להעביר את ה SIM ברגע שארצה להתחבר לאינטרנט ולא ע"י המכשיר הסלולרי? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כל המטרה שלי לשמור על כונן D במחשב של החדר והמחשב של הסלון זהים ולגשת לקבצים מבלי להעביר עם כונן חיצוני כל פעם קצת רקע על הראוטר וכ'ו מחשב בחדר מחובר ל TL-WR941ND בכבל מחשב בסלון מחובר ל כרטיס רשת אלחוטי tl-wn822n וכך יש לי אינטרנט בסלון העניין שאני יוצר קבוצה בייתית בסלון המחשב בחדר לא מזהה בכלל שפתחתי קבוצה בייתית. אבל אם אני פותח בחדר קבוצה בייתית המחשב בסלון מזהה את הקבוצה ואני מתחבר אליה אבל בחדר אני לא רואה שיש בכלל מחשב ברשת הביתית אולי קשור לפתיחת פורטים או משהו בראוטר או בכרטיס רשת? תודה רבה על העזרה מראש שני המחשבים עם win 7 ultimate
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, היה אצלי היום טכנאי בזק לחבר אותי לתשתית אינטרנט. מתברר שנקודת הטלפון היחידה בדירה נמצאת ליד המיטה שלי, והטכנאי לא היה מוכן למתוח נקודה חדשה מכיוון שזה לא כלול במסגרת הקריאה (כלשונו) מכיוון שלא בא לי לשלם עכשיו הון תועפות על טכנאי נוסף שיגיע וימתח נקודה לסלון, חשבתי למתוח בעצמי, ואני צריך ייעוץ לגבי מה שחשבתי לעשות. זה השקע הקיים שאליו הטכנאי חיבר אותי היום: בדירה קיימת תשתית הוט ישנה (אין מנוי קיים), וגיליתי שיש שקע טלפון של הוט שממוקם גם הוא בחדר שלי: וממנו נמתח קו לאורך הקירות עד הסלון שם יש שקע נוסף: השאלה שלי היא - האם תיאורטית אני יכול לקנות כבל טלפון פשוט, לחבר אותו מהשקע שאותו התקין הטכנאי לשקע הקיים של הוט, ולצפות לקבל תקשורת בשקע שנמצא בסלון? …
-
- 11 תגובות
- 11.3k צפיות
-
-
בשבועות האחרונים גדל היקף התעבורה באתר NetCHEIF והוא הפך, לפחות לטעמי, למעט איטי וכבד. כיוון שכך, במהלך סוף השבוע הזה יעבור האתר שדרוג. במהלכו יתכן והאתר לא יהיה זמין באופן מלא. עימכם הסליחה. אני מקווה שעד יום ראשון כל התהליך יהיה מאחורי.
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני בתשתית של hot , ה- hotbox מוגדר כמודם והוא מחובר לנתב של linksys. כרגע אני משלם לשתי ספקי אינטרנט, הוטנט ובזק בינלאומי. אני גולש דרך הוטנט, אבל כשאני רוצה לעבור לבב"ל כדי לבדוק אותם, ומכניס יוזר וסיסמה בנתב זה לא מתחבר אליהם . להוטנט זה מתחבר בלי יוזר וסיסמה... אני פשוט רוצה לנסות את הספקיות לפני שאני נשאר עם אחת מהן למה לבב"ל זה לא מתחבר ? אני חייב להתנתק מהוטנט כדי שאוכל להתחבר לבב"ל?
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לפני כשבוע שדרגתי מ 2.5 מגה ל 20 מגה בעקבות המבצע של בזק. כידוע בזק מעניקה ראוטר VVG2000 . בבדיקה של מהירות גלישה אני מקבל פינגים גבוהים, הבדיקה נערכה היום בשעות הצהריים תמונה... ושאלתי היא, האם הבעייה היא בראוטר ?, ואם כן האם זכותי לדרוש להחלפתו.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
LOG של הנתב שלי מלא בהודאות כאלה: כתובת MAC זו לא שייכת למחשבים שלי.זה אומר שמישהו מנסה להתחבר לרשת האלחוטית שלי אבל לא מצליח, נכון? אם כן אז מה הסיכוי שזה לא ניסיון פריצה בזדון או שבוודאות מנסים לפרוץ?
-
- 19 תגובות
- 6k צפיות
-
-
נתונים על הקו : הוט+ בזק בינלאומי 5/500 שלום חברים.קניתי לא מזמן את הנתב הזה. br6524n edimax נתב עבד נחמד כמה ימים ואז שמתי לב שיוטיוב הפסיק להטען מהר,דפים נפתחים לאט וכדומה. לאחר שניסיתי כל דבר אפשרי כולל איפוס שינוי קושחה , שיחזור הגדרות יצרן.(באמת כל דבר אפשרי) הגעתי למסקנה שרק כאשר נתב מחובר הקו שלי לא יציב,טראפיק קופץ ...יש ניתוקים בחיבור.לא עובד כלום. מהירות נופלת לאיזה 100 קביט וזהו,לפעמים פחות מזה. כאשר נכנסים לנתב הוא מגיב לאט מאוד ונתקע. בקיצר זה קרה לי לפני החג ואני פה בבאסה רצינית. רק מחשב אחד בבית מחובר ישירות למודם.הכל סבבה והשאלה היא איזה נתב לקנות כדי שלא יהיו בעיות. אני משתמש די כבד בטורנט ומשחק בטלפילד. חשבתי על linksys wrt54gl . שמעתי שהוא די טוב ולא יק…
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
קנו לי מחשב חדש ופרקתי מהישן את הכרטיס רשת מדגם ieee wireless pci lan card 802.11g , חיברתי אותו למחשב החדש והתקנתי את הדרייברים האלה http://www.wireless-driver.com/azio-awd154a-wireless-windows-xp-vista-win7-linux-macos-drivers/ אבל עכשיו אני לא ממש יודע מה לעשות... קצת עזרה בבקשה??? יש לי רשת בייתית במחשב השני, היא פועלת מצויין פשוט לא יודע איך להגדיר את החיבור האלחוטי במקום הethernet הזה...
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך מידע על שרת איחסון. אני מתכון לעשות מהמחשב שלי שרת אחסון יש לי skazi עם שמונה חיבורים המפרט שלי נמצא בפורום מפרטים ככה שאני יודע שאני יכול לעשות את זה אבל אני צריך מישובה שמבין בזה.
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-