עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Ashand,

שלום, "הקמתי" רשת ביתיית אלחוטית משמע, מחשב אחד שבו יש את הנתב האלחוטי משדר למחשב שני בו יש AP ...אינטרנט עובד יפה מאוד איך אני יכול ליצור שיתוף בין שני המחשבים? איך אני יכול לשלוט על המחשב השני, לראות את C AND D לדוגמא? יש תוכנות מומלצות? תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  2. היי יש לי שלושה מחשבים בבית ואני רוצה לחבר אותם לראוטר. בנוסף יש לי מודם ECI B-focus 270pr . אני רוצה לחבר את המחשבים כך ש"יראו" אחד את השני ברשת ויחלקו את קשר האינטרנט. 1) האם ראוטר זה מה שאני צריך? (עדיף הסבר קצר) 2) איך לקנפג את המודם? איך זה יעבוד? 3) איזה ראוטר כדאי לקנות? פיירוול? וכו.. 4) האם הראוטר צריך להיות מותקן במחשב אחד או לא? (אני כמעט בטוח שלא אבל צריך לאמת את זה...) 5) שוב פעם בקשר למודם- איך הוא בדיוק מחייג ומה מגדירים? 6) הגדרות פיירוול במחשב (ZAP) יש לי כרגע בבית מחשב עם 3 כרטיסי רשת שמשתף אינטרנט ומגשר בין שני קליינטים שמחוברים אליו. *אני מעדיף לקנות הכל בזיגזאג למי שמביא דוגמאות לראוטרים. תודה לעוזרים. *עדיף ראוטר עם 5 יציאות כ…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by 1nstall,

היי הBT עובד ממש לאט ואמרו לי לפתוח לו פורטים אז איך אני פותח פורטים? ואיזה אני צריך לפתוח? ומה זה בכלל פורטים? בתודה מראש Install

• 11 תגובות
    • 903 צפיות
  4. שלום, בשלושה ימים אחרונים ישנה האטה משמעותית במהירות ההורדה שלי. אני מחובר דרך אינטרנט זהב במהירות חיבור של 0.5 מגה והתקשרתי לחברה אתמול ושילשום והם אכן אישרו לי את הטענה. השאלה שלי האם מישהו מיכם גם מרגיש את האיטיות ... גם מ- TUCOWS אני מוריד על 20 ...

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום, עד עכשיו עבדתי עם ADSL, עכשיו עברתי לכבלים. ראוטר- D-LINK 614 פלוס. מודם- TERAYON כבלים, כחול. ספק- אינטרנט זהב. (היה גם קודם,כבר 7 שנים) כבלים-HOT בגלל שעברתי הטמבלים שמו לי התחברות עם חייגן ומפה הצרות. טכנאי שהיה אצלי לא הצילח לחבר אותי ב L2TP, ולכן חיבר ב PPTP, עם נתונים דינמיים. (מקבל כתובת חדשה כל חיוג). הבעיה היא ניתוקים, ואין לי מושג ממה הם נובעים, אני מיואש ולא יכול לעבוד. הראוטר תקין, כי חיברתי ללא ראוטר ועדיין יש ניתוקים. האם זה במודם? האם נובע בגלל החיבור של PPTP ? האם זה מהספק או מחברת הכבלים? אודה לכם מאוד מאוד, אם תוכלו לעזור לי ... תודה והמשך יום נעים.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. כשהמודם שלי דולק אז כשהוינדוס עולה לוקח הרבה זמן לmessanger לעלות וגם לאקספלורר למשל אם אני רוצה להכנס לmy computer אז לא קורה כלום כשאני מנסה להכנס אז אני צריך לחכות איזה דקה או משו מהעלייה של הוינדוס כי רק אז הוא נכנס כי הexplorer או משו שקשור אליו רק אז עולה ואם למשל המודם מכובה אז הכול עולה מהר ואפשר להכנס ישר איך שהוינדוס עולה לMy computer מה זה יכול להיות אני חושב אולי שזה בגלל הכרטיס רשת כי כשהמודם מכובה אז גם הכרטיס רשת מכובה איך אפשר לסדר את הבעייה? אולי משו בהגדרות של הbios? אני יודע שהשאלה הזאתי מאוד מוזרה ומבלבלת אבל אני חייב עזרה תודה!!! הבעייה היא שחלק מקבצי המערכת של הוינדוס מתעקבים לעלות כשהמודם דולק

7. Started by MasterDK,

צהוריים טובים, אני מחובר ב 40 מגה ספק + תשתית בזק. בזק שחליטו לעדכן מהירות ל100מגה לכל מי שהיה מחובר ל 40. קיבלתי טלפון מהספק שטוען כי בבזק אני גולש ב 100 מגה ואצלם ב 40 וזה יכול לעשות בעיות ואני צריך לשדרג ל 100 גם אצל הספק. עד כמה שאני יודע אין שום קשר בין המהירות של הספק למהירות של התשתית, ואני פשוט יגלוש ב 40 (שזה המינימום) ולא אוכל לנצל את ה100 מגה. לעומת זאת הנציג של הספקית טוען שזה לא נכון ושזה יגרום לבעיות. השאלה שלי האם זה אכן ככה, האם באמת מהירות שהיא לא תואמת (ובואו נתמקד ספציפית על 100 בתשתית ו 40 בספק) יכולה לגרום לבעיות \ אי יציבות \ ניתוקים של האינטרנט או שזה טריק שיווקי מגעיל שהמטרה שלו היא לשדרג ל100 מגה גם אצל הספק (אין לי אינטרס לעשות זאת, ו 40 מגה מספי…

• 11 תגובות
    • 4.6k צפיות
  8. Started by eliyahut,

שמתי לב רק עכשיו שבכל המחשבים בבית יש לי אותו IP דרך הראוטר ודרך הרפיטר שיש לי.. אני בספקית HOTNET ב100MB.. האם זה תקין? והאם יש אפשרות לעשות שבכל מחשב יהיה IP אחר? תודה

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. Started by urinka,

היי חברים אני מנסה להקים OpenVpn Server (למטרות למידה) יש להדגיש שלא מדובר ב OpenVpn Access Server (שאותו די קל להתקין) אני מחפש מדריך להתקנה אבל כזה שמסביר למה עושים כל דבר ומה ההשפעה שלו אני גם מעדיף מדריך שמפריד בין הגדרות השרת הכלליות ובין הגדרות המשתמשים בנוסף אני מחפש מדיך לניהול משתמשים ב OpenVpn אני מעדיף ללא GUI (כי לומדים דרך הרגליים או במקרה הזה דרך האצבעות :-) ) עברתי על המדריך הזה https://help.ubuntu.com/community/OpenVPN שנראה הכי המפורט ממה שמצאתי ... אבל נתקלתי בהמון שאלות ולא ממש הצלחתי להתקדם רעיונות ?? תודה URINKA

• 11 תגובות
    • 3.6k צפיות
  10. כנראה שהמודם אינטרנט שלי החליט לאפס את עצמו בגלל שהיה לו קר, או סתם ככה. יש לי NETGEAR ADSL רגיל שבזק סיפקה. אמרתי, טוב, צריך כרגיל (האמת לא קרה יותר מדי) להיכנס לפאנל ניהול להזין יוזר / סיסמא וכו'. אבל פתאום, הראוטר לוקח אותי לכתובת: http://prov.bezeq.co.il/Desktop/ ומאפשר לי דרך האתר שלהם בלי גלישה מוצפנת: [TABLE=class: TrInnerTable, width: 255] [TR] [TD]חיבור לספק האינטרנט[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: TrInnerTable, width: 255] [TR] [TD]הפעלת הרשת האלחוטית[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: TrInnerTable, width: 255] [TR] [TD]עדכון גרסת נתב[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: TrInnerTable, width: 255] [TR] [TD]התחברות לשירות Bezeq Free …

11. Started by dagandlerx,

שלום, היה אצלי היום טכנאי בזק לחבר אותי לתשתית אינטרנט. מתברר שנקודת הטלפון היחידה בדירה נמצאת ליד המיטה שלי, והטכנאי לא היה מוכן למתוח נקודה חדשה מכיוון שזה לא כלול במסגרת הקריאה (כלשונו) מכיוון שלא בא לי לשלם עכשיו הון תועפות על טכנאי נוסף שיגיע וימתח נקודה לסלון, חשבתי למתוח בעצמי, ואני צריך ייעוץ לגבי מה שחשבתי לעשות. זה השקע הקיים שאליו הטכנאי חיבר אותי היום: בדירה קיימת תשתית הוט ישנה (אין מנוי קיים), וגיליתי שיש שקע טלפון של הוט שממוקם גם הוא בחדר שלי: וממנו נמתח קו לאורך הקירות עד הסלון שם יש שקע נוסף: השאלה שלי היא - האם תיאורטית אני יכול לקנות כבל טלפון פשוט, לחבר אותו מהשקע שאותו התקין הטכנאי לשקע הקיים של הוט, ולצפות לקבל תקשורת בשקע שנמצא בסלון? …

• 11 תגובות
    • 11.3k צפיות
  12. Started by yanivOr,

אהלן, יש לנו בבית נתב ומודם הוטבוקס. בדקתי ב-config של הראוטר וראיתי שיש הוסט נוסף שמחובר מלבד המחשב שלי. ה-MAC שלו מסתיים ב-ffffff. האם זה הטלפון או device פנימי אחר? מי זה? תודה

• 11 תגובות
    • 8k צפיות
  13. Started by benyben,

שלום. במשרד. מצליח לגלוש אבל לא ממש טוב. מקבל request timed out כאשר עושה ping מתמשך ל google.co.il. הנה תצלום של ההגדרות ipv4 שלי. לא ממש מבין בזה. אשמח לעצה. תודה!

• 11 תגובות
    • 5k צפיות
  14. Started by Rockstatement10,

התקנתי על הנתב שלי את הקשוחה של OPENWRT בגלל שהיו בו בעיות ולאחר ההתקנה נראה שהבעיות נפתרו בינתיים. הקשוחה הזו טובה? האם יש אפשרות לחזור למקורית במידה וארצה? האם הקשוחות של OPENWRT מתעדכנות כל הזמן? והאתר שלהם נראה קצת מורכב יותר מהאתר של TP-LINK שהיה לי קודם לכן. מה דעתכם?

15. אז ככה, אני מנסה לעשות סטרים בTWITCH עם איכות של 720 ו30 FPS ופשוט לא מצליח. האיכות זוועתית כי מהירות העלאה שלי לא יציבה בכלל. אני מסתכל על הריבוע הקטן בתוכנה של הסטרים (OBS) וכל הזמן יש לי את הצבע הצהוב ולא הירוק למרות שהוא משתמש רק ב 1800KB ובפועל יש לי 3MB.. יש הגדרות שיסדרו את זה ? אם הפתרון רק הגדלת מהירות העלאה, מה המחיר של זה ?

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by winner100,

בוקר טוב, לפני חודש שדרגתי לHOTBOX המשודרג ואני מאוד מרוצה. אני לאחרונה שמתי לב לFiberBox ואני במשא ומתן לגבי המחיר שלו עם הוט. בינתיים מעניין אותי לדעת אם הממיר הנ"ל והמודם יכולים לעבוד יחד/במקביל מבחינת האינטרנט? הנציג לא בטוח או פשוט לא יודע.... ושאלה נוספת: לfirbox יש wifi - האם יש אפשרות לכבות/להדליק כמו בהוטבוקס? תודה!

• 11 תגובות
    • 4.9k צפיות
  17. מדובר במבנה בן 3 קומות, הדרישות הם לחבר בין כלל הצרכנים בין הקומות באמצעות רשת אחת. המבנה כבר כולל הכנה לרשת קווית, כאשר בוצעו השחלות של כבלי רשת המתנקזים בכל קומה לקופסת תקשורת. בין הקומות קיימת תעלה אורכית שנועדה לחבר בין הקומות. בדומה לצורה הבאה: --|-- --|-- --|-- המודם? יושב בקומה העליונה. המטרה? לחבר בין הצרכנים בכל קומה אל מוצר אחד, שיתן מענה הן לחיבור אלחוטי והן לחיבור חוטי (1GB\S), ולבסוף, לחבר בין שלושת הקומות כדי ליצור רשת אחת ולקבל לינק לאינטרנט מהקומה העליונה. אז, איזה ציוד מומלץ? ראוטר בכל קומה? AP? תודה

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by AxeOr,

רציתי לדעת איך אפשר להגדיר שרק המחשב שמחובר פיזית לראוטר יוכל לשלוט בו? לדוגמא כשאני מחובר מהמחשב הנייד שלי בבית, אני נכנס ל 10.0.0.138 פשוט רושם ADMIN ADMIN ואני מקבל שליטה ברשת, כשניסיתי את זה אצל חבר ברשת שלו היה רשום לי שמחשב X הוא השולט ברשת הזו.

19. Started by eliyahut,

שלום,אני מחובר לHOT+HOTNET במהירות 100MB כבר 4 חודשים. ב3 חודשים הראשונים מעולם לא הייתה איטיות ותמיד הייתי מקבל את ה100MB לא משנה באיזה שעה או יום. בחודש האחרון כל יום אני מרגיש איטיות באינטרנט בעיקר בערב בסביבות 18:00 עד בערך 22:00..זה מתבטא בסטרימים שנתקעים,יוטיוב שעושה BUFFER לסרטונים,וכמובן מהירות הורדה איטית. אני כל פעם עושה בדיקת מהירות באתר של HOTNET בשעות האלה וכל פעם מקבל תוצאה אחרת..זה נע סביב 10MB עד 40MB. אין לי בעיה לקבל את המהירויות האלה אבל הקטע זה שדברים בסיסים כמו YOUTUBE וסטרימים נתקעים לי על בסיס קבוע. אני לא יודע מהיכן הבעיה,מהספק או התשתית. לדעתכם לעבור לספקית אחרת תפתור את הבעיה? תודה

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. המודם/נתב שבכותרת שווק עד לא מזמן ע"י בזק בלבד ללקוחות המנויים על תשתית האינטרנט שלה. אותם נתבים שסופקו ע"י בזק הגיעו גם עם גרסת קושחה מיוחדת של בזק שמאפשרת לה בין היתר שינוי הגדרות ועדכון גרסה מרחוק וכן את היכולת לספק שירותים נוספים (דוגמת יוזמת בזק free wifi). מאז שיצאה לדרך תכנית השוק הסיטונאי החל הנתב להימכר גם בשוק הפרטי (אייבורי/באג), ומסקרן אותי מאוד לדעת איזה גרסת חומרה נמכרת לציבור הכללי (בזק סיפקה את הנתב בשתי גרסאות חומרה לאורך השנים: G2, H1) ועם איזו גרסת קושחה מגיע הנתב (נשמע לי לא תקין שנתב שנקנה באופן פרטי יגיע עם יכולות ההשתלטות מרחוק של בזק). אני שולח קול קורא לאותם האנשים אשר קנו את הדגם הנ"ל באופן פרטי- מה גרסת החומרה/קושחה של הנתב שלכם? (אתם מוזמנים לפ…

• 11 תגובות
    • 5.2k צפיות
  21. בשיחת טלפון קצרה פיטר אחה"צ ראש הממשלה, המכהן כרגע גם כשר התקשורת, את מנכ"ל משרד התקשורת. בשלב זה לא ברור אם פיטוריו של ברגר, שהיה איש של גלעד ארדן (שיחסיו עם רה"מ עלו על שרטון), הם על רקע פוליטי או על רקע של חוסר שביעות מקצועית. בכל מקרה, את אנחת הרווחה של ראשי בזק אפשר היה לשמוע למרחוק וגם גורל שאר הרפורמות שברגר הוביל, כולל העברת הוט למשטר של שוק סיטונאי, אינו ברור. http://www.themarker.com/technation/1.2638602

• 11 תגובות
    • 4.1k צפיות
  22. Started by no_flex_zone,

לא בדיוק מבינה בזה. מה ההבדלים ומה עדיף? ואגב כמה אמורה לעלות התקנה קווית עם קופסת פיצולים ושקעים וקדיחות של lan בכל הבית? האם בפורום מישהו עושה את זה?

• 11 תגובות
    • 4.7k צפיות
  23. Started by no_way,

שלום אני טכנאי מחשבים במקצועי ונתקלתי בבעיה. ללוקח שלי יש שתי קומות בבית למעלה נמצא המודם 012SMILE מחובר קווי למחשב נייח. תשתית HOT הוא רוצה לגלוש בקומה התחתונה אבל אין לו שום שקע\חיבור לכבל אינטרנט בקומה ההיא. מה עלי לעשות כדי שהמודם יקלוט את הקומה התחתונה? תודה

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by The-Magician,

שלום, הבנתי שחברת יס משתמשים בטכנולוגייה הזאת ב-VOD שלהם אם יש בעיה להתחבר לראוטר מרוחק. הבנתי שהחיבור עובד על קו הטלפון וצריך לחבר מודם אחד (hpna) לראוטר ולשים את המודם השני במרחק של 100 מטר ממנו ואז זה קולט את המודם שחיברנו אל הראוטר ככה זה עובד?, אני יכול לקנות ציוד פרטי ולא להיות תלוי ביס? מישהו יכול להאיר את עיניי יותר?

• 11 תגובות
    • 7.4k צפיות
  25. שלום, ברשותי נתב מסוג TP-Link WDR4300 הקצב העברה שאני מקבל בתוך הרשת בקושי עובר את ה 5 מגה עם הכרטיס רשת אלחוטי שברשותי כרגע, המחשב שלי יושב בקושי 8 מטר מהראוטר, אשמח להמלצה לכרטיס טוב (חיצוני) שיוכל לעבוד Dual Band, כרגע לפי המלצות זה נראה לי הכיוון: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13991 תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.