עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by janan,

שלום לכלום התקנתי מצלמות אבטחה בבית. נתתי כתובות אי פי קבוע למצלמות ופורט. מה אני צריך לעשות בראוטר ( linksys ) כדי "לגשת" למצלמות מבחוץ? הדי וי אי חובר בכבל רשת לראוטר אני מצליח להגיע דרך דפדפן אינטרנט מהמחשב אח שאני יוצא מרשת אחרת איני מצליח להגיע. עשיתי פורט פורוורד. אמרו לי שיש אפשרות של dmz ? אשמח אם תוכלו לעזור תודה ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by doreiny,

שלום לכולם. המחשב הראשי שלי מחובר לאינטרנט עם כרטיס רשת אלחוטי חיצוני (usb) אני רוצה שהכרטיס רשת המובנה הקוי של אותו מחשב יוציא אינטרנט לנתב של linksys wrt-54gl ddwrt ושהנתב ישתף את האינטרנט שהמחשב מקבל. איך אני עושה זאת? (:

• 23 תגובות
    • 4.4k צפיות
  3. Started by vlasha83,

שלום, בתחילת שבוע שעבר רכשתי ראוטר אלחוטי של tp_link דגם 1043nd. כל השבוע, הכל היה תקין. בסופ"ש התחילו ניתוקים בסקייפ ולסירוגין היו ניתוקים של החיבור האלחוטי בטלוויזיה. את חיבור הראוטר עשיתי לפי הספר המצורף. מה כדאי לעשות או לבדוק? התשתית של הוט, אני מחובר יותר מעשור ואף פעם הניתוקים לא הגיעו לרמה כזו. יש לציין שאת הראוטר לא עדכנתי, לא יודע אם זה חיוני כי מדובר במכשיר הכחול זא v2. עדכון: גם לאחר שניתקתי את הראוטר, הופיעו ניתוקים למספר שניות, כנראה הבעיה בהוט . לפני שאני פונה לתמיעה טכנית- האם מומלץ לבדוק הגדרות כלשהן ? אשמח לעזרה בנושא תודה למגיבים

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by guysevi,

שלום, יש לי בעיה מוזרה שנמשכת כבר זמן מה ברשת הביתית שלי רק שאין לי מושג איך לפתור אותה . יש שני מחשבים מחוברים דרך נתב בצורה חוטית אחד זה המחשב בפינת מחשב שמכיל דיסקים קשיחים עם המדיה והמחשב השני זה המחשב שמחובר לטלוויזיה. הבעיה היא שבזמן שאני מנסה לגשת למחשב הפינתי מהמחשב בסלון בכדי לראות סרט הגישה לקבצים לוקחת הרבה זמן וכשסוף סוף כל הקבצים מופיעים ברגע שאני מנסה להפעיל את הסרט התוכנת ניגון נתקעת ומפסיקה להגיב (גם KMP וגם VLC). אם אני עושה ריסטרט לשני המחשבים אז המצב בדרך כלל מסתדר אבל לא תמיד,ברגע שמסתדר הצפיה היא ללא תקיעות ובעיות. ניסית לעשות cashing לתיקיות ללא הועיל והtrobleshooting לא יודע לאבחן את הבעיה אני כבר עובד עצות ולא יודע מה לעשות מה עוד ניתן לעשות לפנ…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. היי לכולם, כל הבאר-שבעים שביניכם יכולים עכשיו להתחבר לאינטרנט מהיר (באמת) על התשתית האופטית החדשה - עד 1000 מגה סימטרי! (כן, 1 ג'יגה סימטרי, כלומר 1000 מגה הורדה ו 1000 מגה העלאה). מבירור שעשיתי, ההתקנה וחודש ראשון חינם ולאחר מכן עולה 115 ש"ח לחודש ל 100 מגה סימטרי (1000 עולה יותר כמובן). מצורף פלייר שחולק באוניברסיטת בן גוריון עם הפרטים. אל תשכחו להשאיר את הטורנטים פתוחים עם המהירות הזאת

• 181 תגובות
    • 35.1k צפיות
  6. כרגע יש תקלה נרחבת ללקוחות HOTNET שמחוברים לתשתית HOT. התקלה מתבטאת באי זמינות של אתרים ושירותים המתבססים על שירותי AKAMAI. לדוגמא אתר YNET לא זמין וגם חלק מהשירותים של גוגל. עדכון 20:30 - מסתמן שהבעיה נפתרה והאתרים הבעייתים, זמינים כרגע.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by gabbay,

לאחרונה החלפתי את הראוטר התקול שהיה לי (netgear) ל לראוטר שלDLINK מבזק. מאז ההחלפה יש לי שברירי ניתוקים מהאנטרנט. לדוגמה בPS4 אני מקבל הודעה ש you lost internet connection או אם ני משחק במחשב משחק רשת כל שהוא אני מתנתק לשניה מה שגורם לניתוק הsession במשחק. אני לא מתנתק לגמרי מהאינטרנט כלומר אין תהליך של התחברות מחדש. בגלל שהבעיה התחילה רק לאחר שהחלפתי את הראוטר אני חושב ששם מקור הבעיה. אגב אני משתמש בתשתית של בזק עם בב"ל מישהו נתקל בבעיה הזאת?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני יודע שפעם חברות האינטרנט היו מגבילים תעבורה ועושים כל מני שטויות למי שעבר מכסת גלישה מאוד קטנה ו/או שימוש בדברים כמו P2P. אבל להבנתי הרוב ירדו מזה ו 014 גם ככה כמעט ולא עשתה זאת. יצא שבחודש האחרון הייתי צריך להוריד המון דברים (הרבה מספריית הסטים, כל מני שחזורי אונליין אחרים וכו'). ככה שיצא ובטח הורדתי פי כמה וכמה מהממוצע הרגיל שלי. אני שם לב לאיטיות לאחרונה בכל מני דברים כמו סטרימינג, משחקים וכו' ולדעתי יש קשר בין הדברים. כמובן שבבדיקת מהירות קלאסית אין בעיה (גם לספקיות אין בעיה לדעת שאתה מבצע בדיקת מהירות ואותה לא לגביל בניגוד לשאר התעבורה). השאלות שלי הם: א. מה המגבלה שיש היום על מכסת שימוש באינטנרט ? (הרי עם המהירות של היום אפשר להוריד טרות של מידע בחודש, בטח יש קו…

9. Started by thebenjamin,

[h=1]TP-Link TL-WN723N nLITE Mini 150Mbps [/h]או [h=1]TP-Link TL-WN722N nLITE 150Mbps [/h]או [h=1]TP-Link TL-WN821N nMax USB 300Mbps [/h] חיבור לראוטר dlink 6850u תודה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by thebenjamin,

שלום, כבר קרוב לשבוע אני נתקל באיטיות בשעות הערב עם HOTNET.. באזור 1900-2000 המהירות צונחת פלאים, אני מחובר ל40MB ובשעות האלה עד אזור חצות כל ספידטסט שאני עושה (גם בארץ) מגיע לאזור ה10-15 MB.. עוד מישהו נתקל בתופעה?

• 22 תגובות
    • 5.8k צפיות
  11. שלום, יש ברשותי hotbox 2 עם חיבור 100 MB וספק בזק בינלאומי. 1. כאשר אני מחובר רק דרך ה HOTBOX אז אני מגיע בבדיקות מהירות לכ 70-80 גם בבדיקה של התשתית עצמה של הוט http://www.hot.net.il/heb/Internet/speed/ וגם בבדיקה של speed test או בזק בינלאומי. ( קווי ואלחוטי). 2. כאשר אני מחבר את ה HOTBOX ליציאת WAN של הרואטר האלחוטי אני מגיע בבדיקה של תשתית הוט לאותה מהירות , אך בבדיקה של speed test או בזק בינלאומי אני מגיע ל 1MB . (גם בחיבור קווי או אלחוטי). המצב זהה בין אם אני עושה BRIDGE ל HOTBOX ובין אם לא. הראוטר TP LINK TL-WR841HP . אודה לעזרה

• 5 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. יש לי מחשב בחלק אחד בבית, BOXTV(אנדרואיד) בחלק אחר של הבית (רחוק) אני מעוניין לשתף תיקיה מהמחשב אליו, באמצעות כבל אינטרנט זה אפשרי? איך בדיוק עושים זאת? תודה מראש

13. ראיתי אותם הרבה פעמים וספרתי 4 סוגים עד כה. אני רוצה לדעת מה הן ולמה הן חינמיות לגלישת קהל. למי הן שייכות בכלל? דווקה יש כאלו שיש להן סיסמת כניסה. מצורפת מתחת תמונת מסך מסמארטפון שלי בזמן שנקודות גישה היו בטווח קליטה:

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by luchyf,

שלום אשמח לעצה , לפני כשבוע HOT בצעה עבודת תשתית ונתקה את האינטרנט לכל האזור ליום שלם. לאחר החזרה הראוטר לא מתחבר ולא מצליח למשוך כתובת . מדובר ב TP LINK N750 ללא חיגן שעבד כמה חודשים מאז שנקנה ללא בעיה. לאחר מספר שיחות עם הוט ובזבוז שעות על שעות בהמתנה ועבודה עם תומכים מאוד זוטרים הם התנערו מהבעיה. ראוטרים אחרים אכן מתחברים על הקו אבל זה לא מבטל אתהעובדה שהתקלה חייבת להיות בצד שלהם. לא יתכן שהתקלקל הראוטר החדש בדיוק בזמן שהם בצעו עבודת תשתית. משהו תקוע אצלם לדעתי. איפוס להגדרות מחדל לא שינה את המצב. CLONE k MAC לא עזר. זה ברור לי שהבעיה תהיה מה שתהיה נמצאת אצלם אבל הדבר היחיד שהם מסוגלים לעשות זה לנסות לחבר את המחשב במקום,אין שם פעולה של דיבגינג או חס וחלילה בדיקה אצלם …

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by mike666,

שלום לכולם, קיבלתי מבזק נתב DLINK2650U עם יכולות חיבור כונן רשת כUSB יש לי מחשב נייח שמחובר ישירות לראוטר ומחשב נייד שמתחבר WIFI לראוטר כאשר אני מחבר כונן USB אני מצליח לגשת אליו דרך הלפטופ - \\bezeq\bezeq כשאני מנסה להגיע לכונן מהמחשב הנייח הוא פשוט לא מכיר את הכתובת. אנא עצתכם, לא מצאתי מידע בנושא, נראה לי שזו בעיית הגדרות רשת אצלי אבל אני לא יודע איפה לחפש ... בדקתי שמסומן V על שיתוף קבצים והדפסות דרך הגדרות הרשת... מה זה יכול להיות ? קיים אנטיוירוס ופיירוול של XP כמו בלפטופ. תשתית - בזק. תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 9.7k צפיות
  16. Started by Klingon.Zvuvy,

על מנת לבחון את מהירות ספק האינטרנט האם הוגן יהיה להשתמש במבחן שהוא מספק או רק speedtest.net ? מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Gall1200,

שלום לכולם ושבת שלום אז ככה, אני חייל בודד שגר בדירת 2 קומות עם עוד כמה חיילים בודדים עכשיו יש לנו ראוטר Netgear vegn2610 של בזק, מהירות 40 מגה הראוטר נמצא בסלון בקומה הראשונה עכשיו הבעיה היא בקומה השנייה, אני מחובר לראוטר עם כבל רשת ומתאם לחשמל די ישנים שקבלתי מחבר המתאמים הם של Shiro דגם HL105E, עד 85mbps עכשיו הכבלים הם כמו שצריך, כי חברתי לפטופ עם הכבל ישירות לראוטר וקבלתי מהירות של 40מגה אבל ברגע שאני עולה למעלה, ומחבר את הכבל השני לסוני4 שלי או ללפטופ אני "נהנה" ממהירות של 3מגה בסך הכל ככה שאני יודע שזה בעיה במתאמים וחשבתי כבר על לקנות הכל חדש ואני לא יודע ממש מה לקנות יש לכם המלצות לכבלים ולמתאמים לחשמל? בעייתי להעביר דרך הקיר, כי החדר שלי לא מתחת לסלון, אלא בקצה ה…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by benor,

בבדיקת מהירות של HOT אני לא מקבל תמיד את מלוא המהירות ולעתים אני מגיע ל- 30MB. (בד"כ מקבל בטווחים של בין 20 ל- 25 לפעמים פחות) באתר pingtest יש Packet loss שלל כ- 7% בנטוויז'ן אותו הסיפור קבלתי 22 מגה הורדה. דברתי עם נציג של הוט, הוא אמר שמבחינתם זה בסדר ואני לא חייב לקבל בבדיקה את מלוא המהירות והוא הגדיר את המהירות כ"עד 30 מגה אתה מקבל". המצב תקין? יש בדיקות נוספות שאני יכול לבצע?

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by T3,

שלום, היה לי עד עכשיו Cisco RV220WEK9G5 ששבק חיים שעשה עבודה נפלאה הבעיה היא שלקנות עכשיו אותו דבר יעלה ל 1000 שקל בארץ , חזרתי לגועל נפש של HOT .. כמובן ה HOTBOX שלהם . השאלה שלי כזאת אני צריך מכשיר שיתן לי טווח אלחוטי טוב (לא מטורף) ומהירות טובה באלחוטי ובמחיר נמוך . לכל היותר 6 מכשירים יהיו מחוברים בדרך כלל לא בו זמנית. תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by tmpusr,

[h=3]WebECS[/h] כרגע האתר מאוחסון ב-WebECP וכתוב ב-asp.net v1.1 שלטענת חברת האיחסון כבר לא נתמך עקב שדרוג השרתים שלהם. ממה שאני מבין אין את קבצי המקור (?) אבל אפשר לגשת ולהוריד כל מש שיש על שרתי האיחסון. זה מה שכתבו לי במייל: הייתי מעדיף למצוא חברת איחסון זולה ואמינה שתאחסן את האתר as-is בלי שינויים. עדיף GOOGLE אם אפשר כי גם כך הכל על השרתים שלהם. אני לא ממש מבין בזה - אשמח לכל עצה ועזרה שתוכלו להגיש כדי לעשות את המעבר חלק ועם מינימום התעסקות. תודה!

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by io9009,

שלום יש לי ראוטר בחדר שינה. ובשאר הבית יש קליטה ממש חלשה קניתי מגביר קליטה כזה ויש המון ניתווקים רציתי משהוא רציני ורציתי לדעת מה לחפש כדי שתהיה לי קליטה תקינה ואיכותית התקציב שלי הוא עד 400+ תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Mistral,

היי קראתי שיש דרך להפוך מחשב אחד ל 2 תחנות עבודה באמצעות 2 מסכים, 2 מקלדות 2 עכברים אבל שיעבדו רק ממחשב אחד. החומר שמצאתי בגוגל פחות עדכני ובאחד מהם מסרו לי להתקין עוד כרטיס מסך... (ואם לכרטיס מסך הנוכחי שלי יש 2 יציאות?) בקיצור, מה צריך לקרות בשביל שמחשב אחד יוכל לתפקד כ 2 תחנות עבודה?

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by Cheif,

חבהרת נטוויז'ן (שנמצאת בבעלות מלאה של סלקום), קיבלה ממשרד התקשורת אישור רשמי להתנתק ממחלף האינטרנט הישראלי - ה-IIX. לפני כשנה וחצי התנתקה נטוויז'ן, באופן חד צדדי, מה-IIX ומשרד התקשורת חייב אותה להתחבר בחזרה. לפני מספר חודשים נטוויז'ן הציגה למשרד תוכנית הנדסית שהניחה את דעתו והוא אישר להם להנתק. מה יקרה בפועל עוד לא ברור. http://www.netcheif.com/blog/?p=4997

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. אהלן יש לי DLINK 6740 עושה בעיות. המון ניתוקים. בעיקר עם טורנטים קראתי על עוד אנשים שחווים אותם בעיות איתו האם ניתן לקחת מודמים מבזק? או מודם-ראוטר? מה אתם ממליצים? תודה http://www.hometheater.co.il/vt200864.%D7%A8%D7%95%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%A7%D7%A0%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%95%D7%93%D7%9D-%D7%A8%D7%92%D7%99%D7%9C-%D7%9C%D7%AA%D7%A9%D7%AA%D7%99%D7%AA-VDSL.html http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4568674,00.html

• 12 תגובות
    • 5.6k צפיות
  25. שלום לכולם. יש לי את הDLINK 2650U ואני גולש על 15 מגה בייט. בזק ונטוויזן. אני מחפש המלצה לראוטר חדש לשימוש ביתי בסיסי שיעבוד טוב עם 6 מכשירים או יותר (מדפסת שני פלאפונים ושלושה מחשבים) אין לי צורך בתכונות יוצאות דופן של הנתב, אלא אם תספרו לי על אחת שתישמע הכרחית. אני מחפש שיהיה זול ושיהיה שווה משהו במידה וארצה לשדרג מהירות ל 100 מגה או ליותר. USB בשביל לחבר מדפסת יהיה חביב אבל לא חובה אם הוא מעלה את המחיר. אשמח למספר המלצות. תודה.

• 11 תגובות
    • 4.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים