עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. בדקתי הצעה מפלאפון לחבילת גלישה ללא הגבלה עם netstick במחשב הנייד בהתחייבות ל-18 חודשים, והכל ביחד 149 שקלים. המהירות מעולה, בערך 7MB הורדה ו-3MB העלאה, והעובדה שאין הגבלת נפח הופכת את כל העניין לשווה ביותר. רק לפני שאני ממהר לחתום על חוזה, למישהו כאן היה נסיון עם הנטסטיק והאינטרנט של פלאפון בנייד ויכול לתת חוות דעת על האיכות? המהירות באמת כזו גבוהה? סובלים מניתוקים? יש חסימות לטורנטים? תודה . אני צריך את זה ללימודים דרך המחשב הנייד, כשבהרבה פעמים לא תהיה רשת אלחוטית זמינה.

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by Torian,

רציתי לשאול באילו מספרים כתובת האי פי שלכם מתחילה? לדוגמא: 213.8 או 84.129 xx.xxx xxx.xx וכו... תודה

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by maorbarazani,

אני עובר לתשתית הוט - ונפרד מהמודם\ראוטר סימנס האהוב שלי. החלטתי לפנק את עצמי בראוטר לינקסיס לפי מה שביררתי לדגמים הישנים יותר כמו ה 54gl+g2 אין אופציה להקצות כתובות IP לפי כתובת MAC של כרטיס רשת. הדגם הכי "זול" שמצאתי שיש לו את האופציה הזאת זה ה120N. אך רצה הגורל ואחד האנשים ששאלתי אמר שה120N (בלי לפרט משום מה) הוא לא דגם טוב. הייתי רוצה לדעת אם באמת יש כזה הבדל בין ה120N ל160N. ואם בכלל שווה לקנות את ה160N או משהו אחר לגמרי?

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by orinsutk,

גם לכם נפל האינטרנט? אני בהוט ונפל לי האינטרנט לפני 40 דק בתמיכה טכנית אמרו שיש בעיה בספקיות גם לכם זה קרה? ד"א אמרו שזה צריך להסתדר בשעתיים הקרובות למי שזה קרה לו...

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by yotamoo,

שלום, אני לא יודע אם הכותרת הבהירה מספיק את המצב. אז ככה: יש לנו בבית שני מחשבים (שלי ועוד נייד) ששניהם מחוברים לADSL דרך ראוטר של Edimax. המחשב שלי מחובר ישירות והנייד גולש באלחוטי. בכל אופן השאלה שלי היא איך אני מווסת את העדיפות לטובת המחשב שלי, שינצל רוחב פס גדול יותר? מקווה שהייתי ברור, אם לא תגידו ואני אנסח מחדש. תודה בכל אופן מקווה שתוכלו לעזור

• 21 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by benor,

נגיד מישהו פורץ לי ואני רואה לו את האיפי, יש אתר שנותן על האיש מידע עם מקישים את האיפי חוץ מספק נגיד איך קוראים לאיש שפרץ ולחשבון משתמש שלו, אם יש כזה זה יהיה טוב וד"א זה חוקי דבר כזה?

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. Started by asy,

היי חברים! אני חדש פה! מה העניינים? אני רוצה שתגידו לי האם יש אפשרות להתקין כתובתvpn חדשה על אנדרואיד שמשתמש בספר של נטפרי. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by xyo,

מחשב-ראוטר-מודם מה הפעם ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:25 DHCP:discover() ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:25 DHCP:offer(10.218.192.1) ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:25 DHCP:request(172.28.242.146) ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:26 DHCP:ack(DOL=604666,T1=302333,T2=529083) ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:26 L2TP:LNS=91.205.152.60 ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:45 PPP1: TX LCP Request ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:47 PPP1: TX(0) LCP Request ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:48 PPP1: TX(1) LCP Request ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:50 PPP1: TX(2) LCP Request ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:51 PPP1: TX(3) LCP Request ???? ????? ?02 ????? ?2009 10:25:53 PPP…

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. הרשת האלחוטית בבית שלי איטית באופן בלתי נסבל - מהירות מרבית בד"כ 1-1.5 מ"ב/שניה עם פרצים לעיתים נדירות של 2 מ"ב/שניה. אי אפשר להזרים וידאו HD (מה שדורש קצב העברה של כ-1.5 מ"ב/שניה). החלפתי את הראוטר שקיבלתי מבזק בראוטר טוב יותר - TP-LINK WR1043N הקושחה היא העדכנית ביותר 3.12.2 Build 100820 Rel.41891n השרת/HTPC מחובר לראוטר בחיבור קווי (CAT5). המחשבים ברשת האלחוטית הם מחשב נייד של לנובו, אסוס EEE901 (שניהם עם כרטיסי g) ומחשב נייח שניסיתי אותו עם שני כרטיסי רשת (אחד g והשני n). השינויים היו זניחים. האיטיות היא בין כל שני מחשבים בנפרד ולא רק בין שני מחשבים ספציפיים. השרת מריץ fedora ושיתוף הקבצים דרך samba. הנייח והנייד מריצים Win7 חוקיים ומעודכנים. ניתקתי את הטלפון האלחוטי…

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. תראו יש לי 20MB ב014 ובבזק, עכשיו יש לי ראוטר את הD LINK של בזק ה VDSL ולא יודע מאיפה הבעיה יש לי אותה כבר חודש , כל פעם שאני מוריד משהוא כבד בטורנט למשל , מדבר בסקייפ, רואה סרטים דרך האינטרנט עצמו או דברים בסגנון, דברים שלוקחים רוחב פס גדול , האינטרנט פשוט קופא ואין אינטרנט,חשוב לציין שכאשר אני גולש רגיל ומדבר במסן וכדומה דברים כאלה האינטרט פועל טובה ומהר. הנורות DSL ואינטרנט לא מהבהבות האינטרנט כאילו מחובר ולא מנותק אבל בפועל אין אינרטנט אי אפשר לגלוש והוא מתנתק לי מהמסנג'ר סקייפ והכל למטה ליד השעון ויש משולש צהוב על המחשב של האינטרנט למטה, מה נראלכם הבעייה דיברתי עם בזק הם לא מצליחים למצוא מה המקור לבעיה פה , מישהוא זה קרה לו או משהוא ויכול לאמר לי איזה משהוא?

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. היי כאשר אני מנסה להיכנס לאתרים מסוימים ובפרט לאתר e.walla.co.il הראוטר שלי מפנה אותי לתפריט של הראוטר במקום להיכנס לאתר. ניסיתי לבצע פינג לכתובת הנ"ל ואני רואה שהוא מנסה לעשות פינג לכתובת 10.0.0.1 – שאני לא רואה שכתובת זו כלל מוגדרת ברשת הפנימית (הטווח הוא 192.168.2.1-10), אבל לדעתי היא הוגדרה בו בעבר. ריסט לראוטר לא עזר. יש לכם רעיונות איך לטפל בבעיה המוזרה?

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by Ewingum,

אני מתכוון לקנות בעתיד הקרוב סוויצ' 10/100, המלצות הערות והארות על חברות ודגמים התקבלו בברכה.

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. שלום, בתחילת חנוכה אני הולך לעשות מסיבת רשת לי ולחברים שלי. עד היום היו מסיבות עד של 14 איש ופשוט שירשרתי שתי סוויצ'ים בכבל מוצלב. המסיבה הבאה הולכת להיות אותי של יותר מ14 איש ואני רוצה לדעת איך אני מקים את הרשת לכזה דבר? תודה מראש לכולם

14. Started by kinduv,

שלום, יש לי מחשב נייד אם מתאם אלחוטי מובנה ולרגל נסיעה לחו"ל אני לא רוצה שהילדים שלי יגלשו תמיד אנחנו גולשים ע"י אנטנה שממוקמת לא הרחק עכשיו לנתק אותו לגמרי אני לא רוצה כי אשתי צריכה את זה , רציתי לשאול אם יש תוכנה שחוסמת עם קוד? שזה נראה לי הכי נוח מי שיכול לעזור לי . . . לפני שאסע! ממש תודה

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by Ghtm,

שלום לכולם. אני עובר דירה ואשמח לעזרה בנוגע לצורת הקמת הרשת הביתית בבית החדש. מצורף תרשים לתיאור המצב הקיים לעומת המצב החדש. המצב הקיים: - בחדר א' יושב נתב, מודם Hotbox ומחשב המחובר קווית לנתב (בכבל Ethernet). הנתב תומך בתקן N וכולל ארבעה פורטים עד 100Mb/s. - בחדר ב' יושבים שני מחשבים. חדר א' וחדר ב' חולקים קיר ולכן קדחתי בקיר והעברתי שני כבלי Ethernet מהנתב לשני המחשבים. מאוד לא אסתטי אבל פרקטי. - בבית קיימים עוד מכשירים שמתחברים אלחוטית לנתב. הבית החדש: - בחדר א' יישב הנתב, מודם Hotbox ומחשב שייתחבר קווית לנתב - בחדר ב' יושבים שלושה מחשבים ובעתיד אולי יותר - בבית קיימים עוד מכשירים שיתחברו אלחוטית לרשת אני מנסה לחשוב על פתרון לבית החדש, שיהיה נקי יותר ושלא …

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. שלום לכולם. האינטרנט אצלי מתנתק ברשת האלחוטית אחת לכמה זמן (חצי שעה עד 3 שעות בערך) ואז אני צריך להיכנס לרשת באופן ידני. לפני הכל אני מוכרח לציין 2 דברים: 1. אין לי גישה לראוטר (סלקום TV), הוא שייך לבעלי הבית (אני גר אצלם ביחידת דיור נפרדת) 2. אני יודע בוודאות שהבעיה היא לא ברשת עצמה כי בסמארטפון אין לי את הניתוקים האלו. אני יודע שהבעיה היא במחשב אבל לא יודע איך לפתור אותה בעצמי. מקווה שתוכלו לעזור. המחשב שלי הוא דל INSPIRON N5110 מותקן בו WINDOWS 10 גירסה 1809 עם כל העידכונים. בתודה לכם מראש.

17. קורה אצלי משו מוזר אני בודק מהירות הורדה מדי פעם ואני רואה "שבלי שום סיבה" המהירות הורדה צוללת ממהירות של 100 ל50-60 מגה הזמנתי טכנאי של הוט והוא בדק ראה שהכל תקין בתשתית בבית אך בכל זאת המהירות נמוכה, ואז חיבר לפטופ ישן ולהפתעתנו בלפטופ הישן עם מערכת XP הגלישה מגיעה ל100 מגה בלי בעיות התחלתי לחפור מה מגביל לי תהורדה מחקתי אנטי וירוס ביטלתי פיירוואל תוכנות שקשורות לאינטרנט כלום לא עזר בסוף החלטתי למחוק את הדרייבר של הכרטיס רשת הסרתי והתקנתי את הדרייבר המקורי שקיבלתי עם לוח אם מחדש בדקתי מהירות גלישה ובום ההורדה תקינה על 100 מגה חשבתי שזהו הכל הסתדר אבל מאז כל יום יומיים או כמה ריסטארטים של המחשב שוב המהירות מוגבלת ל50 מגה, מסיר ומתקין תדרייבר של הכרטיס רשת והכל מסתדר .…

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. שלום, היה אצלי אתמול טכנאי מבזק שבא וסידר את הבעיה אצלי כאשר שידרגתי מ-2.5M ל-4M את האינטרנט ושם הופיע התקלה שהנורה של ה-DSL כל פעם מהבהבת (אין אינטרנט). והוא אמר לי שהבעיה נובעת בגלל שאני רחוק מהמרכזייה, ככל שאני יוריד את מהירות האינטרנט כך תהייה "קליטה" יותר טובה. מדדתי את המרחק ויוצא 1.3 ק"מ מהמרכזייה. השאלה שלי היא האם זה באמת נכון שזה פוגע בקו? ואם כן, זה אומר שיותר אני לא אשדרג את מהירות האינטרנט?

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. שלום לכולם , מקווה שאני עושה הכל נכון ופותח אשכול במקום המתאים אני מעונין לרכוש נתב(ראוטר) אלחוטי לרשת בייתית אני כרגע מחובר באמצעות תשתית הוט בקצב30 מגה ללא חייגן עם מודם של הוט אני קונה את הנתב באופן פרטי אני מתכוון לחבר עוד מחשב + 3-4 מכשירי סלולר לרשת המחשב הראשי איפה שיישב הנתב יהיה בקומה השניה של הבית הבית מאוד גדול 5 וחצי חדרים 2 קומות לכן צריך נתב עם קליטה למרחק גדול כמה שיותר שמעתי עד עכשיו על 2 חברות מרכזיות שהם: Tp-Link + Edimax מה אתם ממליצים לקנות ?? ואיפה אפשר למצוא מידע רחב יותר בנושא?? התקציב שלי הוא עד 350-400 ש"ח תודה רבה מראש לכל מי שעוזר .

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  20. היי, מחובר אלחוטית ע"י כרטיס PCI 7728 Edimax לראוטר 6504 Edimax. מע' הפעלה XP SP3 בשני המחשבים. קושחה ודרייברים מעודכנים בשני המחשבים לגרסאות האחרונות. בשניהם קיימת בעיה חמורה בגלישה באינטרנט, הגלישה איטית בצורה ממש זוועתית, את הדף הנוכחי למשל לקח כ 3-4 דקות לטעון. זה בא והולך, לפעמים טעינת אתרים אפשרית במהירות סבירה, בימים האחרונים זה נדיר למדי ורוב הזמן המהירות ממש על הפנים. העניין הוא שלמיטב הבנתי אין בעית קליטה, עוצמת האות נעה תמיד בין "Very Good" - "Excellent" ובסביבות 90% עפ"י התוכנה של אדימקס. בנוסף, כרגע למשל אני מוריד בתוכנת טורנט על מהירות גבוהה יחסית ~350KB/S הבעייה היא רק בגלישה ובטעינת אתרים והיא קיימת בשני המחשבים - זה שמחובר אלחוטית וזה שמחובר פיזית לראוטר…

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by imac,

לא YES WoW אלא T1 או T3 ??????

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. איך אני מצליב כבל רשת ש... לא מוצלב? ???

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by sos,

שלום! זה לא ממש קשור לפורום אך לא ידעתי עוד איפה לשאול. בכל מקרה קיבלתי מטלה בבית הספר לכתוב מאמר ובו מדבור על יתרונותיו וחסרונותיו של האינטרנט. לכן אני צריך שתכתבו פה את היתרונות והחסרונות של האינטרנט (לא במובן הטכני אלה בכלליות) לדוגמה: יתרון הוא הרחבת התקשורת העולמית חסרון הוא הפרטיות וההורדות הלא חוקיות אם למישהו יש כתבה בעניין אני הודה לו מאוד וגם לכל אחד שמגיב פה כמובן. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  24. Started by R3,

http://img509.imageshack.us/my.php?image=05vz.jpg http://img480.imageshack.us/my.php?image=16ha3.jpg http://img218.imageshack.us/my.php?image=20561ox.jpg התמונה שליד הפורום האחר זה אני (צ'יקו..) איך? מהירות האינטרנט שלי זה 1.5 מגה כבלים נטוויז'ן ;D

• 33 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by Track,

סוף סוף הגיעה לארץ הקטנה שלנו אינטרנט במהירות שמעל 10 מגה. יופי. אבל קצב ההעלאה נשאר על 1 מגה! איזה שטויות. מצידי ומצד התעסוקה שלי, אני מעדיף 100 מגה העלאה ומגה אחד הורדה. אסתפק בקצב ההעלאה הגבוהה ביותר - מישהו יותר מהו?

• 27 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים