רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
ראיתי פה המון ת'רדים עם תלונות על 014 מהשבועות האחרונים. הרגע ירדתי איתם מהקו. שימו לב, יש תקלה כלשהי בציוד התקשורת שלהם, התקלה נמשכת כבר מעל שבוע (ואין דרך לדעת כמה זמן בדיוק- הם מטייחים. לדעתי כבר מעל חודש המצב הזה נמשך), זה מה שבעיקר גורם לאיטיות לשרתים בחו"ל, ליוטוב שלא זז, וטורנטים חנוקים (מעבר למחנק הרגיל שמקורו ב traffic shaping דפוק) התקשרתי לשירות, מיהרו לפצות אותי בחודש אינטרנט חינם. כנראה שיש שם הנחיה גורפת לגבי המצב. אם מישהו יכול לשפוך עוד אור על מה לעזאזל קורה בבזב"ל, אתם מוזמנים לחלוק. לי אישית נשבר מרצף התקלות הבלתי פוסק הזה (זו התקלה השישית או שביעית בחצי שנה שגורמת לאינטרנט להיות בלתי שמיש לתקופה של מעל יום שלם), ובנוסף לכל בלוג שיחות שלהם גם חסרות פניות…
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום יש לי לקוח בעל מחשב שמחובר לאינטרנט בתשתית של הוט (מודם כבלים מוטורלה) ללא ראוטר. מהירות הגלישה שלו (הורדה ) כפי שבדקתי ב speedtest.net היא בדיוק 1.5 כמו שהוא רכש מהספק (בזק בינלאומי). העניין הוא כזה. אתרי האינטרנט נפתחים די לאט וחשדתי שמדובר בוירוסים ,בסריקה התגלה ונוקה רק וירוס אחד ועדיין האתרים נפתחים לאט. שלב ב לקחתי את המחשב הזה למעבדה עם תשתית איטרנט כבלים אותו מודם מטורולה אבל עם נתב ומהירות החבילה היא 2.5 והכל עובד מהר וטוב. ז"א שאין בעיה במחשב וברור שיש בבית שלו בעיה כלשהי שקשה לזהות ,היו טכנאים של הוט אצלו וטענו שהבעיה במחשב . מה יכולה להיות הבעיה ? עשיתי פינגים לוואלה לא היו בעיות מיוחדות או delays רציניים.
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני משחק ב-AA והפינג הנמוך ביותר שהיה לי הוא 160. מה ניתן לעשות ע"מ להוריד את הפינג? מה הגורמים בהם תלוי הפינג ? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, באתר של די-לינק (http://www.dlink.ru/il/faq/231/860.html) יש עדכון קושחה לגרסת חומרה E. כתוב שם שגרסת החומרה היא 5.11. הורדתי אותה, התקנתי, ואחרי ההתקנה, בראוטר כתוב לי שגרסת הקושחה היא 5.10..... האם משהו בעדכון אצלי דפוק, או שמשום מה כך מופיע בראוטר? בנוסף, מצאתי את הגרסאה הבאה באתר של די-לינק ברוסיה: 5.11RU Beta 04. (בכתובת http://ftp.dlink.ru/pub/Router/DIR-615/Firmware/RevE) האם מישהו התנסה בקושחה זו ויכול לספר עליה משהו? הסיבה שאני בכלל רוצה לבצע עדכונים, היא שאני סובל מחיבור לא טוב (יציב, אך איטי) דרך הראוטר בתשתית הוט.... כשאני מתחבר ישירות עם המודם (ARRIS) עם חייגן, הכל עובד סבבה. כשאני מתחבר דרך הראוטר - ללא חייגן - החיבור איטי, והראוטר לר מצליח ל…
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
חבר טוען שכן - האם הוא דובר אמת ?
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי את ה DSL-7850u של בזק וכשנכנס לסטטיסטיקות בxDSL רואה: Attainable Rate (Kbps): 102532 וב Path0 Downstream: Rate (Kbps): 86788 מה הסיבה שאני לא מקבל 100? התוצאות דומות באלחוטי ובקווי. תשתית בזק וספק אורנג'.
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מדובר על עוד צירוף משתלם של ראוטר זול יחסית + קושחה מצוינת (מיועדת למשתמשים מתקדמים, יותר חזקה מ DD-WRT). *מחירו של הנתב בארץ - בסביבות 130 ש"ח, מדובר על נתב אלחוטי הפועל בתקן 802.11n ומגיע למהירות 300mbps. התקנתי את הקושחה החדשה של openwrt בשם attitude adjustment על D-Link DIR-615 REV E4 . בנוסף עודכן מדריך ההתקנה בוויקי עבור גרסה E4 . לינק למדריך באתר openwrt מומלץ.
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
קניתי אתמול ראוטר TP-LINK 1043ND. הגדרתי אותו לפי 012 והכל, ואצלי (המחשב עם המודם) הוא עובד מצוין, אך במחשב הנייח השני שמחובר לרשת האינטרנט איטי מאוד ויש פינגים גבוהים במשחקי אונליין למינהם. האם אני צריך לשדרג firmware או משהו? -המודם שלי הוא terayon TJ715, אני ב012 מהירות 12mb. תודה לעוזרים.
-
- 32 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע אם הכותרת הבהירה מספיק את המצב. אז ככה: יש לנו בבית שני מחשבים (שלי ועוד נייד) ששניהם מחוברים לADSL דרך ראוטר של Edimax. המחשב שלי מחובר ישירות והנייד גולש באלחוטי. בכל אופן השאלה שלי היא איך אני מווסת את העדיפות לטובת המחשב שלי, שינצל רוחב פס גדול יותר? מקווה שהייתי ברור, אם לא תגידו ואני אנסח מחדש. תודה בכל אופן מקווה שתוכלו לעזור
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! הראוטר שלי מת... ולכן אני מחפשת ראוטר אלחוטי חדש, אך הפעם אני רוצה שהקליטה האלחוטית תהייה חזקה יותר. המחשב שלי נמצא כ-10-15 מטר מהאקסטרימר בסלון, והמודם שיש לי עכשיו (של בזק) לא מספק את הסחורה. הוא בקושי הצליח להוציא קליטה אלחוטית כמו שצריך, ובגלל זה היו ניתוקים באקסטרימר ואי אפשר היה לראות ככה סרטים אשמח להצעות שונות. לא חושבת שמשנה לי החברה של הנתב, אבל משנה רק שזה יהיה מכשיר אחד - מודם+נתב ולא שני מכשירים בנפרד. אודה לכם מאוד על העזרה! ואשמח לקבל הצעות כמה שיותר מהר כי בנתיים אין לי אינטרנט... מורן.
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לעזרה בנושא שפשוט מוציא אותי מדעתי. יש ברשותי ראוטר Dlink 6850U שנרכש בעבר בבזק. לאחרונה התחברתי לחבילת אינטרנט של 100Mbps, כשבפועל אמרו לי לצפות למהירויות גלישה של 70~80. הבעיה היא שאני באמת מצליח לגלוש במהירויות כאלה כשאני מחובר על חיבור 5 Ghz דרך הסלולרי, אך דרך 2 לפטופים שונים(!) בחיבור לאותה רשת בדיוק אני מקבל מהירויות גלישה של סביב ה-30~40. בחיבור ישיר עם כבל רשת לראוטר אני מצליח לגלוש במהירויות שאני מקבל בסלולרי. יש לציין ששני הלפטופים מודרניים שנרכשו בשנה האחרונה (לא עגלות שלא תומכים בתקנים וכו'). ניסיתי הסרה מוחלטת של הדרייברים והתקנה מחדש, ונאדה... אשמח אם תוכלו להכווין אותי, אני משתף …
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אחרי למעלה משנה שהצטרפתי לשירות האינטרנט המהיר UFI של הוט, (חבילה של 12MB עם ספקית אינטרנט בזק בינלאומי) יש לי רק מילה אחת לתאר את החוויה שעברתי : אכזבה. :-\ קו האינטרנט שלי כנראה סובל מחוסר יציבות בעוצמות והוט לא הצליחו לשים עליו את האצבע. במהלך השנה היו לי לפחות 10 ביקורים של טכנאים שכל פעם החליפו משהו אחר וטענו שזה אמור לפתור את הבעיה , מספלייסים ועד הכבל כולו שמחבר את המודם לריכוז בחוץ. בהתחלה חשבתי שאולי הבעיה בספקית האינטרנט בזק בינלאומי, אבל מסתדר שאפילו באתר בדיקת המהירות של חברת HOT אני לא מתקרב ל-2MB. ואני לא מדבר חס וחלילה על חיבור לשרתים בחו"ל או משחקי רשת. אבל זה פשוט כל כך מתסכל שכל פעם בא טכנאי, עושה בדיקה שטחית , רואה שלכאורה זה בסדר ואז בערב שוב אני נתקל …
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ערב טוב... קניתי את הנתב הזה ושמתי לב שהוא מתחמם מאוד מאוד, במיוחד על עץ חי...האם לפנות למוקד תמיכה שיחליפו לי אותו או שזה דבר נורמלי? ומה הפתרון? האם אפשר להשאיר אותו דולק כל הלילה בלי לפחד שהוא יישרוף את כל הבית (חס וחלילה!)? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
איכות החיבור ירודה להפליא - מהירות האינטרנט יורדת בשליש כל יום. אני כל הזמן צריך ליצור קשר עם התמיכה הטכנית, והצוות שם חסר יכולת לחלוטין. רק אחד משלושת הטכנאים יכול באמת לעזור, אבל בגלל החסרונות של החברה עצמה, זה נמשך רק לזמן קצר, ואז מהירות האינטרנט שוב נמוכה באופן עקבי. וחוץ מזה!!! -- הטכנאי עונה, "הכל בסדר, אבל אני צריך גישה מרחוק במיוחד למחשב שלך..." !!! אני צוחק ובוכה.
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, היה אצלי אתמול טכנאי מבזק שבא וסידר את הבעיה אצלי כאשר שידרגתי מ-2.5M ל-4M את האינטרנט ושם הופיע התקלה שהנורה של ה-DSL כל פעם מהבהבת (אין אינטרנט). והוא אמר לי שהבעיה נובעת בגלל שאני רחוק מהמרכזייה, ככל שאני יוריד את מהירות האינטרנט כך תהייה "קליטה" יותר טובה. מדדתי את המרחק ויוצא 1.3 ק"מ מהמרכזייה. השאלה שלי היא האם זה באמת נכון שזה פוגע בקו? ואם כן, זה אומר שיותר אני לא אשדרג את מהירות האינטרנט?
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כ-3 ימים עברתי בהוט לחבילת מהירות 100 מגה עם מודם ההוטבוקס Sagemcom f@ast 1384, מחבילת 30 מגה שהייתה ברשותי ב3 שנים האחרונות ומודם מוטורולה מדגם SB5100 שהיה ברשותי משנת 2005, כאשר מאז 2007 אני לא עובד יותר עם ראוטר אלא רק עם מודם ובחיבור חוטי בלבד שמתחבר למפצל[HUB/SWITCH] מדגם EDIMAX ES-3305P המתחבר ל-2 מחשבים נייחים, ועם חייגנים ישנים של 012 ואייפים דינמיים אצל הספק. כאשר נכנסתי להגדרות ההוטבוקס והגדרתי אותו רק במצב מודם[מצב גשר] , אין לי אפשרות לקבל 2 כתובות IP תקינות ב-2 המחשבים ולהתחבר בשניהם במקביל, אלא רק באחד מהם.[ זה שמתחבר ראשון לאחר כיבוי והפעלה מחדש של המודם כאשר במחשב השני אני לא מקבל IP ומופיע הודעת השגיאה עם סימן הקריאה השחור בתוך המשול…
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, בתחילת חנוכה אני הולך לעשות מסיבת רשת לי ולחברים שלי. עד היום היו מסיבות עד של 14 איש ופשוט שירשרתי שתי סוויצ'ים בכבל מוצלב. המסיבה הבאה הולכת להיות אותי של יותר מ14 איש ואני רוצה לדעת איך אני מקים את הרשת לכזה דבר? תודה מראש לכולם
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]אני משתמש תוכנה Internet Download Manager וטורנט. אבל מוריד בקושי 6-2 מגה מהירות. יש לי 100 מגה ובוקסהוט + בזק בינלאומי אם הוט עשו הגבלה מהירות? חבר שלי שיש לו 100 מגה בזק+בזק בינלאומי מהירות הגיע 10-8 מגה.. אם צריך לפתוח פורטים משהו?[/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ההורים שלי עשו טריפל של הוט וחיברו להם מן הוטבוקס כזה שהוא גם מודם וגם ראוטר עכשיו השאלה , אם אני לוקח ראוטר TPLINK בסיסי , האם ניתן לחבר אותו במקום אחר בבית כדי לחזק את הקליטה בכל המקומות בבית ?
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום רב, רכשנו TP LINK דגם TD-W8960N. . מיקמתי אותו במטבח והחיבור הולך ככה: הראוטר (שכולל מודם) מתחבר למתאם שיחות של בזק בנלאומי והכל טוב ויפה הגדרתי עם נציג והכל בסדר מבחינת טלפון אך שאני מנסה לקלוט מהחדרים שהמרחק ביניהם סביב ה9 10 מטר שכולל 2 קירות רגילים אני מקבל רק פס אחד בקליטה והמהירות יורדת פלאים..... השאלה האם זה טווח נורמלי או שיש בעיה בראוטר? מישהו??
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
רציתי לשאול באילו מספרים כתובת האי פי שלכם מתחילה? לדוגמא: 213.8 או 84.129 xx.xxx xxx.xx וכו... תודה
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי ראוטר שאני מעוניין להוסיף להוטבוקס. במצב רגיל חיבור של הראוטר כבר יביא להפעלה תקינה... הבעיה היא שזה לא קורה. אני מקבל Limited access כנראה כתוצאה מחוסר שחרור IP לראוטר. קווית הכל עובד מההוטבוקס למחשב. בעיה יותר גדולה היא שמילא הייתי יכול להכנס להגדרות ההוטבוקס ולשנות דברים אבל זה כל מה שאני רואה: http://i.imgur.com/ViNWOAv.png פשוט נטול אפשרויות. מה אני מפספס כאן?
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד אם מתאם אלחוטי מובנה ולרגל נסיעה לחו"ל אני לא רוצה שהילדים שלי יגלשו תמיד אנחנו גולשים ע"י אנטנה שממוקמת לא הרחק עכשיו לנתק אותו לגמרי אני לא רוצה כי אשתי צריכה את זה , רציתי לשאול אם יש תוכנה שחוסמת עם קוד? שזה נראה לי הכי נוח מי שיכול לעזור לי . . . לפני שאסע! ממש תודה
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, מתכנן בקרוב לעבור דירה ועם המעבר גם לשדרג את מהירות האינטרנט ל100 מגה. מחובר לבזק+בזב"ל ומעדיף לא לקנות ראוטר מהם. אני אשמח לקבל המלצה לראוטר+מודם (מעדיף מכשיר אחד) שתומך במהירות של 100 מגה. אם אפשר, אני יכול גם להזמין מEbay. הראוטר כמובן חייב לתמוך בWifi. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. האינטרנט אצלי מתנתק ברשת האלחוטית אחת לכמה זמן (חצי שעה עד 3 שעות בערך) ואז אני צריך להיכנס לרשת באופן ידני. לפני הכל אני מוכרח לציין 2 דברים: 1. אין לי גישה לראוטר (סלקום TV), הוא שייך לבעלי הבית (אני גר אצלם ביחידת דיור נפרדת) 2. אני יודע בוודאות שהבעיה היא לא ברשת עצמה כי בסמארטפון אין לי את הניתוקים האלו. אני יודע שהבעיה היא במחשב אבל לא יודע איך לפתור אותה בעצמי. מקווה שתוכלו לעזור. המחשב שלי הוא דל INSPIRON N5110 מותקן בו WINDOWS 10 גירסה 1809 עם כל העידכונים. בתודה לכם מראש.
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-