עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אהלן מומחיטוס אני כרגע מחובר דרך תשתית בזק, וספק בזק בינלאומי המבצע (טריפל) של הוט באמת קורץ ואני שואל האם כדאי לוותר על שירותי התשתית של בזק ולעבור לתשתית של הוט? לפי עיון קל בכמה מההודעות שדומות לדיון הזה הבנתי שהתשתית של הוט היא לא בדיוק מציאה אשמח לקבל כמה הסברים מהן בדיוק החסרונות של הוט כתשתית לעומת ה ADSL של בזק האם כדאי או לא לעבור להוט?

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. אורח UNSOOP
    Started by אורח UNSOOP,

היי, אני רוצה להתחבר ע"י REMOTE DESKTOP CONNECTION של מMicrosoft מהמחשב הנייד שלי למחשב הביתי.. כשאני ברשת הביתית אני מצליח בלי בעיה... מה שאני צריך עזרה/מדריך זה איך אני עושה את זה כשאני לא ברשת.. אלא כשאני עם הנייד לא בבית.. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by Cereal Killer,

אני משתמש ב BPFTP Server איך אני יוצר איתה שרת FTP היא כל הזמן מוציאה לי שגיאות....

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by Posford,

איזו הצפנה כדאי לבחור WPA pre-shared key או WPA RADIUS? בתוך האפשרויות האלו מה יותר מומלץ: WPA(KTIP)/WPA2(AES)/WPA2 Mixed? ובאפשרות של Key Format מה יותר מומלץ Passphrase\Hex (64 characters? אשמח אם תוכלו להסביר קצת על כל סוג הצפנה, וכמה תווים מומלץ לשים ברשת האלחוטי. האם מבחינת אבטחה כדאי להגדיר את הרשת במצב HIDE? האם צריך להגדיר Firewall? ואיפה להיכנס שם Access Control\DoS? מהי האפשרות WPS? איפה עושים הפניית פורטים: ב- NAT או ב- Port Forwarding? אגב איזה קושחה הכי מומלצת לנתב, כרגע יש 1.58, יש מתקדם יותר? כדאי לעדכן? תודה רבה על העזרה!!

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by yotamoo,

שלום, אני לא יודע אם הכותרת הבהירה מספיק את המצב. אז ככה: יש לנו בבית שני מחשבים (שלי ועוד נייד) ששניהם מחוברים לADSL דרך ראוטר של Edimax. המחשב שלי מחובר ישירות והנייד גולש באלחוטי. בכל אופן השאלה שלי היא איך אני מווסת את העדיפות לטובת המחשב שלי, שינצל רוחב פס גדול יותר? מקווה שהייתי ברור, אם לא תגידו ואני אנסח מחדש. תודה בכל אופן מקווה שתוכלו לעזור

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by or_y,

שלום. אני צריך לקנות ראוטר חדש, הנוכחי שלי כבר לא מתפקד. אני משתמש הרבה בביטורנט וצריך ראוטר שיתמוך טוב בביטורנט ולא ייתקע. בנוסף, הראוטר צריך לכסות בית של שלוש קומות. ראיתי הרבה ביקורות טובות על WRT54GL בייחוד בגלל האפשרות לקושחה צד שלישי. מה הניסיון שלכם עם הWRT54GL? האם הוא באמת כזה טוב? איך הטווח שלו? האם יותר משנתיים לאחר שהWRT54GL יצא לשוק, יש ראוטר שעדיף על פניו? תודה

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by SpiritKnight,

ראיתם אותה? "זה מה שקורה כשהטכנולוגיה המוגבלת של חברות הכבלים מחברת את כל הבניין לאינטרנט בכבלים" YEAH RIGHT... לא מורגשת אפילו ירידה בביצועים של האינטרנט...

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by N N C,

אוקיי אני מתכנן לעשות אינטרנט כבלים במת"ב וכמו שכבר שמעתם כנראה שהחבילה הנמוכה תהיה 750kbps עם זה אין בעיה אבל יש בעיה עם הספקים למשל אינטרנט זהב לוקחת 165 בשביל האינטרנט שלהם שזה דיי יקר אז חשבתי מה יקרה אם אני יקח את ה-750 של מת"ב וישים עליו 150 של אינטרנט זהב שעולה רק 99 ש"ח ? מה זה יתן והאם זה שווה בכלל ?

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. שלום, לאחרונה עברתי לחבילת 12mb. בחברת 012 סמייל . כאשר אני מחבר מחשב ישירות למודם, אני מקבל מהירות הורדה של 12mb ומהירות העלאה של 1mb. אולם, כאשר אני מתחבר דרך הראוטר אני מקבל מהירות הורדה של 0.6mb ומהירות העלאה של 0.6mb. הראוטר המדובר הינו edimax BR-6228NS, עפ"י המפרט אמור לתמוך ב100mb. חשוב להדגיש כי מדובר בחיבור חוטי. איך אוכל לקבל מהירות הורדה מקסימלית ולנצל את הרשת שלי? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. ראיתי פה המון ת'רדים עם תלונות על 014 מהשבועות האחרונים. הרגע ירדתי איתם מהקו. שימו לב, יש תקלה כלשהי בציוד התקשורת שלהם, התקלה נמשכת כבר מעל שבוע (ואין דרך לדעת כמה זמן בדיוק- הם מטייחים. לדעתי כבר מעל חודש המצב הזה נמשך), זה מה שבעיקר גורם לאיטיות לשרתים בחו"ל, ליוטוב שלא זז, וטורנטים חנוקים (מעבר למחנק הרגיל שמקורו ב traffic shaping דפוק) התקשרתי לשירות, מיהרו לפצות אותי בחודש אינטרנט חינם. כנראה שיש שם הנחיה גורפת לגבי המצב. אם מישהו יכול לשפוך עוד אור על מה לעזאזל קורה בבזב"ל, אתם מוזמנים לחלוק. לי אישית נשבר מרצף התקלות הבלתי פוסק הזה (זו התקלה השישית או שביעית בחצי שנה שגורמת לאינטרנט להיות בלתי שמיש לתקופה של מעל יום שלם), ובנוסף לכל בלוג שיחות שלהם גם חסרות פניות…

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. Started by benor,

נגיד מישהו פורץ לי ואני רואה לו את האיפי, יש אתר שנותן על האיש מידע עם מקישים את האיפי חוץ מספק נגיד איך קוראים לאיש שפרץ ולחשבון משתמש שלו, אם יש כזה זה יהיה טוב וד"א זה חוקי דבר כזה?

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. הגעתי היום ל130 UP! יש לי פרינט של 116 רק חבל שהוא נורא כבד ...

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. או שאין בעיה ידועה וזה מתנהג כמו כל מכשיר חשמלי. כמו כן, ראיתי לאחרונה שהיה דיון על שגיאות ב DOCSIS ורציתי לדעת האם גם בטכנולוגיה של ADSL זה כזה משמעותי, הנה הנתונים שאני מקבל מהמודם. [TABLE=width: 99%] [TR] [TD=align: center]ADSL Link[/TD] [TD=align: center]Downstream[/TD] [TD=align: center]Upstream[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]Connection Speed[/TD] [TD=align: center]18943 kbps[/TD] [TD=align: center]925 kbps[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]Line Attenuation[/TD] [TD=align: center]8.5 db[/TD] [TD=align: center]5.9 db[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]Noise Margin[/TD] [TD=align: center]9.4 db[/TD] [TD=align: center]14.6 db[/TD] [/TR] [/TABLE] אני שואל בעיקר כי נראה…

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by Track,

סוף סוף הגיעה לארץ הקטנה שלנו אינטרנט במהירות שמעל 10 מגה. יופי. אבל קצב ההעלאה נשאר על 1 מגה! איזה שטויות. מצידי ומצד התעסוקה שלי, אני מעדיף 100 מגה העלאה ומגה אחד הורדה. אסתפק בקצב ההעלאה הגבוהה ביותר - מישהו יותר מהו?

• 27 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. אחרי למעלה משנה שהצטרפתי לשירות האינטרנט המהיר UFI של הוט, (חבילה של 12MB עם ספקית אינטרנט בזק בינלאומי) יש לי רק מילה אחת לתאר את החוויה שעברתי : אכזבה. :-\ קו האינטרנט שלי כנראה סובל מחוסר יציבות בעוצמות והוט לא הצליחו לשים עליו את האצבע. במהלך השנה היו לי לפחות 10 ביקורים של טכנאים שכל פעם החליפו משהו אחר וטענו שזה אמור לפתור את הבעיה , מספלייסים ועד הכבל כולו שמחבר את המודם לריכוז בחוץ. בהתחלה חשבתי שאולי הבעיה בספקית האינטרנט בזק בינלאומי, אבל מסתדר שאפילו באתר בדיקת המהירות של חברת HOT אני לא מתקרב ל-2MB. ואני לא מדבר חס וחלילה על חיבור לשרתים בחו"ל או משחקי רשת. אבל זה פשוט כל כך מתסכל שכל פעם בא טכנאי, עושה בדיקה שטחית , רואה שלכאורה זה בסדר ואז בערב שוב אני נתקל …

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. המחירים של הוט פאקינג מוגזמים 7M=150 NIS 10M=262 NIS תהיה תחרות בזמן הקרוב?

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by imac,

לא YES WoW אלא T1 או T3 ??????

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by IDAN AMRAM,

יש לי נתב שמחובר למחשב וממנו יוצאים עוד 6 חיבורים ל6 מחשבים מן הסתם.... עכשיו... אני צריך עוד חיבורים כדי לחבר עוד מחשבים אז השאלה שלי היא אם אנ יקונה עוד נתב אני יכול לחבר אותו לנתב הקיים ואז לחבר את המחשבים לנתב החדש והרשת תעבוד או שאני צריך נתב אחד כדי שהרשת תפעל? תודה לעוזרים

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. שלום, היה אצלי אתמול טכנאי מבזק שבא וסידר את הבעיה אצלי כאשר שידרגתי מ-2.5M ל-4M את האינטרנט ושם הופיע התקלה שהנורה של ה-DSL כל פעם מהבהבת (אין אינטרנט). והוא אמר לי שהבעיה נובעת בגלל שאני רחוק מהמרכזייה, ככל שאני יוריד את מהירות האינטרנט כך תהייה "קליטה" יותר טובה. מדדתי את המרחק ויוצא 1.3 ק"מ מהמרכזייה. השאלה שלי היא האם זה באמת נכון שזה פוגע בקו? ואם כן, זה אומר שיותר אני לא אשדרג את מהירות האינטרנט?

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. שלום לכולם לפני כ-3 ימים עברתי בהוט לחבילת מהירות 100 מגה עם מודם ההוטבוקס Sagemcom f@ast 1384, מחבילת 30 מגה שהייתה ברשותי ב3 שנים האחרונות ומודם מוטורולה מדגם SB5100 שהיה ברשותי משנת 2005, כאשר מאז 2007 אני לא עובד יותר עם ראוטר אלא רק עם מודם ובחיבור חוטי בלבד שמתחבר למפצל[HUB/SWITCH] מדגם EDIMAX ES-3305P המתחבר ל-2 מחשבים נייחים, ועם חייגנים ישנים של 012 ואייפים דינמיים אצל הספק. כאשר נכנסתי להגדרות ההוטבוקס והגדרתי אותו רק במצב מודם[מצב גשר] , אין לי אפשרות לקבל 2 כתובות IP תקינות ב-2 המחשבים ולהתחבר בשניהם במקביל, אלא רק באחד מהם.[ זה שמתחבר ראשון לאחר כיבוי והפעלה מחדש של המודם כאשר במחשב השני אני לא מקבל IP ומופיע הודעת השגיאה עם סימן הקריאה השחור בתוך המשול…

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. יש לי ראוטר עם יציאות 10/100 ומהירות WIFI 2.4 מהירות 300 5 מהירות 433 השאלה אם זה מהירות האינטרנט שיכול לעבור ב WIFI ? או שזה מעבר הנתונים שאני יכול להעביר בין מחשב למחשב ברשת אני מבולבל ואם למשל היציאות שלי בראוטר היו 1000 MB אז יכולתי לגלוש עד Gbit לשניה וב WIFI עד 433 ? מישהו יכול לעשות לי סדר בעניין הזה תודה

22. נכון לעכשיו יש לנו במשרד שתי מחשבים שמחוברים דרך הראוטר. לקראת החלפת מחשב אני מעוניין להפעיל את שתי העמדות על מחשב אחד, בפרט שלא תמיד שתי העמדות פועלות יחד, ויהיה יותר קל לשתף מידע... השאלה אם שייך לעשות דבר כזה, ומה נדרש לצורך הביצוע? תודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by udicol,

ובכן שלחתי מכתב לחברת Netvision בנוגע לת'רד הזה והרי לכם תגובותם: "יהודה היקר, חייגן ה-VPN מיועד לאפשר חיבור מאובטח ומתקדם יותר לאינטרנט. השימוש בחייגן מאפשר אימות שם משתמש וסיסמא לפני כל התחברות, ולפיכך מאפשר גישה ישירה לאינטרנט ללא צורך במעבר באתר מיוחד. חייגן ה-VPN מיועד ללקוחות הכבלים בכל החברות. השימוש בחייגן איננו אמור להאט את קצב העברת הנתונים או לגרום להתנתקויות. כככל, חברת נטוויז'ן מספקת ללקוחותיה הפרטיים חיבור למחשב יחיד המחובר למודם ועל אף שאיננה אוסרת על חיבור רשת מקומית, אין נטוויז'ן ממליצה על כך. ואיננה מספקת תמיכה טכנית מעבר לחיבור המחשב המחובר ישירות למודם עצמו. לקוחות המעוניינים בתמיכה ברשת מקומית יכולים להפוך את חשבונם לחשבון עסקי. לקוחות עסקיים נהני…

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by Ewingum,

אני מתכוון לקנות בעתיד הקרוב סוויצ' 10/100, המלצות הערות והארות על חברות ודגמים התקבלו בברכה.

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by dot com,

אני לא יכול להתחבר לאינטרנט המהיר בגלל שאני גר רחוק מהמרכז. האם שווה לי להתחבר לאינטרנט בלוין???

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.