רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,510 דיונים בפורום זה
-
שלום רב! אני גולש בנט דרך ראוטר LINKSYS בצורה אלחוטית. לאחרונה (כשבועיים) אני נתקל באיטיות מחרידה בגלישה. כשאני מתחבר לראוטר ישירות עם כבל רשת המהירות רגילה. החבילה שלי היא 2.5MB דרך הוט + 012 מערכת הפעלה של חלונות 7. מחשב שולחני, לא לפטופ. מה יכולה להיות הבעיה? שוב אני מזכיר, הבעיה החלה לפני כשבועיים. לפני כן לא היו לי בעיות של גלישה. אני מניח שהבעיה היא לא בתשתית או בספק. כמו כן, עידכנתי דרייבר של כרטיס רשת אלחוטי. איפסתי את הראוטר והגדרתי מחדש. בדקתי חיבורי אנטנות, הן של הראוטר והן של כרטיס הרשת. תודה. מצורפים תמונות של בדיקת מהירות. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מחר בערב מגיע אליי טכנאי להתקין לי תשתית של HOT ל100MB.. בשירות לקוחות של HOT אמרו לי שביום ההתקנה אני אצטרך להיכנס לאתר של HOTNET כדי שיהיה לי ספק שלהם ב20 שקל.. אבל לא הבנתי איך זה מתבצע.. מחר בבוקר אני אתחבר לHOTNET דרך האתר שלהם אבל איך אני אדע להגדיר אותם אחרי שהטכנאי של HOT יתקין לי את התשתית? האם אני אצטרך להגיד לטכנאי שהצטרפתי לHOTNET ושהוא יגדיר לי אותם? או שזה ייתבצע אוטומטית? וגם הטכנאי שיתקין לי מחר את התשתית לא יודע שאני רוצה WIFI והבנתי שHOT לוקחים על זה 10 שקל.. אם אני אגיד לו שיעשה לי WIFI הוא יסכים? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ראיתי פה המון ת'רדים עם תלונות על 014 מהשבועות האחרונים. הרגע ירדתי איתם מהקו. שימו לב, יש תקלה כלשהי בציוד התקשורת שלהם, התקלה נמשכת כבר מעל שבוע (ואין דרך לדעת כמה זמן בדיוק- הם מטייחים. לדעתי כבר מעל חודש המצב הזה נמשך), זה מה שבעיקר גורם לאיטיות לשרתים בחו"ל, ליוטוב שלא זז, וטורנטים חנוקים (מעבר למחנק הרגיל שמקורו ב traffic shaping דפוק) התקשרתי לשירות, מיהרו לפצות אותי בחודש אינטרנט חינם. כנראה שיש שם הנחיה גורפת לגבי המצב. אם מישהו יכול לשפוך עוד אור על מה לעזאזל קורה בבזב"ל, אתם מוזמנים לחלוק. לי אישית נשבר מרצף התקלות הבלתי פוסק הזה (זו התקלה השישית או שביעית בחצי שנה שגורמת לאינטרנט להיות בלתי שמיש לתקופה של מעל יום שלם), ובנוסף לכל בלוג שיחות שלהם גם חסרות פניות…
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קניתי היום את הנתב הזה ורציתי לדעת איך מומלץ לחבר אותו. כרגע יש לי מודם נתב משולב ASUS AM 604G. האם כדאי לחבר את הנתב החדש לישן וזהו או לסדר שהוא יבצע חיוג בעצמו?
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ראיתי שבנתב נטגיר שהותקן אצלי מוגדרת הרשת השניה החינמית. בנוסף ההגדרה grayed out כך שלא ניתן להסירה. כלומר, אפילו שלא נרשמתי לשירות, אני מעניק אותו להומלסים בשכונה. למישהו יש פטנט איך להסיר.
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אין לי מה לעשות עם 50 מטר. אני רוצה להשחיל בתעלה כבל כדי שאוכל להשתמש לסטרימר. הכבל בגלילים הוא יקר. ואין לי מה לעשות עם יותר מ 5-6 מטר. אפשרי לקחת כבל לחתוך אותו משני הקצוות ולהשחיל? בנוסף, אפשרי להשחיל גם כבל כבלים של יס וכבל רשת cat5e ביחד? אביב.
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
נגיד מישהו פורץ לי ואני רואה לו את האיפי, יש אתר שנותן על האיש מידע עם מקישים את האיפי חוץ מספק נגיד איך קוראים לאיש שפרץ ולחשבון משתמש שלו, אם יש כזה זה יהיה טוב וד"א זה חוקי דבר כזה?
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, היה אצלי אתמול טכנאי מבזק שבא וסידר את הבעיה אצלי כאשר שידרגתי מ-2.5M ל-4M את האינטרנט ושם הופיע התקלה שהנורה של ה-DSL כל פעם מהבהבת (אין אינטרנט). והוא אמר לי שהבעיה נובעת בגלל שאני רחוק מהמרכזייה, ככל שאני יוריד את מהירות האינטרנט כך תהייה "קליטה" יותר טובה. מדדתי את המרחק ויוצא 1.3 ק"מ מהמרכזייה. השאלה שלי היא האם זה באמת נכון שזה פוגע בקו? ואם כן, זה אומר שיותר אני לא אשדרג את מהירות האינטרנט?
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
מישהו מחובר לטריפל סי ול 018 שיכול להראות לנו כמה בדיקות בנושא ?
-
חיברתי ראוטר של NETGEAR והגדרתי הכל. האינטרנט עובד, אבל הגלישה איטית מאוד. בדיקת מהירות באתר cable.org.il הראה שאני מוריד על המקסימום. מה עלולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים...
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע אם הכותרת הבהירה מספיק את המצב. אז ככה: יש לנו בבית שני מחשבים (שלי ועוד נייד) ששניהם מחוברים לADSL דרך ראוטר של Edimax. המחשב שלי מחובר ישירות והנייד גולש באלחוטי. בכל אופן השאלה שלי היא איך אני מווסת את העדיפות לטובת המחשב שלי, שינצל רוחב פס גדול יותר? מקווה שהייתי ברור, אם לא תגידו ואני אנסח מחדש. תודה בכל אופן מקווה שתוכלו לעזור
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לפני יומיים שידרגתי את תשתית החיבור שלי עם הוט ל-12M ספקית האינטרנט שלי הם בזק בינלאומי, היו לי כמה בעיות חיבור אך הייתי מסוגל להתחבר און אנד אוף לאחר שלא הצלחתי להתחבר היום אנשי השירות הטכני בבזק בינלאומי טענו שהראוטר שלי לא תומך בחייגן במהירות של 12M, אני משתמש בדגם ישן של TP-LINK מסוג WR641G. האם זה נכון? תודה
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי כאשר אני מנסה להיכנס לאתרים מסוימים ובפרט לאתר e.walla.co.il הראוטר שלי מפנה אותי לתפריט של הראוטר במקום להיכנס לאתר. ניסיתי לבצע פינג לכתובת הנ"ל ואני רואה שהוא מנסה לעשות פינג לכתובת 10.0.0.1 – שאני לא רואה שכתובת זו כלל מוגדרת ברשת הפנימית (הטווח הוא 192.168.2.1-10), אבל לדעתי היא הוגדרה בו בעבר. ריסט לראוטר לא עזר. יש לכם רעיונות איך לטפל בבעיה המוזרה?
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות בעתיד הקרוב סוויצ' 10/100, המלצות הערות והארות על חברות ודגמים התקבלו בברכה.
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום! לאחרונה קניתי מחשב נייד בארה"ב (DELL XPS 15), נועד לשימושי גלישה, עיצוב, משחקים, בקיצור די הכל. הבעיה היחידה היא שלא יהיה לי אינטרנט אלחוטי במהלך השבוע ולכן אני נמצא בדילמה: האם לרכוש נטסטיק או שדי בלהסתפק בנקודת הגישה של הטלפון. כיום אני מקבל 5G בחבילת הגלישה שלי ומשלם 5 שקלים על כל 1G חריגה. לעומת זאת נטסטיק, לפי מה שראיתי, מתחיל באזור ה-60 שקלים לחודש באותן רשתות סלולריות, ולא מציע נפח גלישה גדול. לכן אני שוקל לחרוג בצורה חודשית מהחבילת גלישה שלי ולגלוש באמצעות נקודת גישה. אני תוהה מדוע לא כולם עושים זאת? האם יש פגיעה לטווח ארוך בטלפון בעקבות השימוש בו? האם יש משהו שאני לא הבנתי עד הסוף? …
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי מתאם רשת אלחוטי של TP LINK במטרה למקם אותו בחדר ילדים אך פתאום עלה בי החשש האם זה מסוכן מבחינת קרינה? שאלת המפתח שעליה אני לא מוצא תשובה ודאית היא האם זה נכון שבשונה מראוטר - שגם משדר וגם קולט - כרטיס רשת אלחוטי רק קולט ולא משדר, ולכן הקרינה שלו קטנה יותר עד לא קיימת. חשוב לי לציין שאין לי ראוטר בבית מצ"ב תמונה עם כל הפרטים. תודה.
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה, שהאינטרנט פשוט מדי פעם מפסיק לעבוד לאיזה דקה שתיים ואז שוב חוזר לעצמו. אין לי שום נורה על הראוטר שפתאום מראה תקלה או כל דבר אחר שיכול להעיד על בעיה - הוא פשוט לא עובד בפרק זמן הזה. וככה זה כל כמה זמן. אני ב012 בספרק+תשתית. יכול להיות בעיה אצלם? רציתי לעבור לטריפל ,אבל שם אמרו שהחבילה היא NAT משהו והיא תגביל אותי בטורנטים וסטרינימנג. לאייפי קבוע הם רוצים תוספת של 30 ש"ח. כבר יוצא לא כ"כ משתלם..
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, אני לא מבין גדול ברשתות אבל הוצע לי ללמוד קורס ite + ccent (טכנאי רשתות). השאלה שלי היא כזאת.. האם הקורס הזה שווה משהו ? האם יש ביקוש ? האם זאת רק ההתחלה של מנהל / טכנאי רשתות .. ? אשמח לדעת יותר מאנשים שמתעסקים בזה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
היי... ברשותי המודם של HOT בתשתית כבלים (חיוג ל 012). והראוטר האלחוטי 3CRWER100-75 מישהו יכול לעזור לי לייצר חיבור אלחוטי (בלי חיוג עדיף - שהראוטר יישאר מחובר גם בלי מחשב תומך). תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
רציתי לשאול באילו מספרים כתובת האי פי שלכם מתחילה? לדוגמא: 213.8 או 84.129 xx.xxx xxx.xx וכו... תודה
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
כיצד לעשות Enable ל UPNP בראוטר של 012 SmartBox? תודה לעוזרים D: - - - תגובה אוחדה: - - - בבקשה מהרר פשוט זה דחוףD,
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני סובל מהמון בעיות רשת עם הנתב הנוכחי שלי של בזק של NETGEAR. אני רוצה להגדירו כמודם בלבד ולקנות נתב משלים שיהיה חזק ויעמוד בקצבי עד 100M. 1. איך אני מגדיר באופן כללי אותו כמודם בלבד? פשוט לשנות ל-bridge mode? 2. מה הדגשים שאני צריך להתייחס אליהם בבחירת נתב שיעמוד בקצבים האלה? האם זה בסדר 4 יציאות של 100M? 3. בסוף, מבחינת חיבורים אני רק צריך להעביר כבל מפורט LAN לפורט WAN בנתב חדש? 4. אני חושב שהנתב הזה יספיק, http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13098, מה אתם אומרים? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט דרך כבלים מודם MOTOROLA SB4200 בלי חייגן, תגידו איך אפשר להחליף את ה IP שהוא מקצה לי אוטומטית ל כרטיס רשת? אני יודע שאם מחליפים כרטיס רשת אז הIP משתנה כי ה DHCP SERVER מחלק לפי כתובת MAC של ה כרטיס. אני מעוניין להחליף IP בלי להחליף כרטיס רשת זה יתכן?
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הרצוי: הגדרת מחשבים, סמרטפונים וטלוויזיות בשלש רשתות נפרדות (network isolation) בלי יותר מדי קרינה. פירוט: מחפש שילוב יעיל של מודם/נתב/סוויץ'/access point על מנת לבודד סמרטפונים בעלי אבטחה מפוקפקת וטלוויזיות חכמות בעלות 0 אבטחה. *חשובה בחירת עצמת שידור. *תשתית בזק של 40 מגה, *מעדיף מוצרים הנמכרים בישראל (תאימות ל-VDSL ומשרד התקשורת...) *האם מוצר אחד כדוגמת TP-Link Archer VR400 AC1200 Dual-Band VDSL/ADSL Modem Router יעשה (כיום) את העבודה, היות ויש אפשרות להגדרת יותר מרשת אחת? *או שאבטל את שירות הסייבר של בזק, ולהמשיך להשתמש ב- vtech NB403 שכרגע לא עושה בעיות (אך אינני יודע כמה רשתות ניתן להגדיר בו היות והגישה אליו חס…
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-