רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, אתמול ישבתי על זה שעתיים ולא הצלחתי, איך עושים את זה? חיברתי הכל כמו שצריך ובהגדרות כנראה טעיתי איפשהו.. מאוד אודה על עזרה.
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
פורסמה היום בגרופון הצעה לרכישת מגבר WIFI לשיפור טווח הקליטה והשידור של רשתות אינטרנט אלחוטיות בבית ובמשרד, ב-199 ₪ בלבד. ההצעה בקישור כאן אני מתגורר בבית בו התשתית של הוט ממוקמת מתוך ממ"ד אשר משמש כחדר עבודה. אל ה-HotBox מחוברים שני מחשבים קווית. בסלון הבית מיקמתי נתב אלחוטי אשר משמש להעברת/הגברת הרשת האלחוטית ליתר הבית ולא בהצלחה רבה. אין לי יכולת להעביר כבל חוטי מה-HotBox לנתב השני. האם המוצר אליו התייחתסי יוכל לשפר את המצב?? תודה. אמיר.
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
איך אני מצליב כבל רשת ש... לא מוצלב? ???
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע אם הכותרת הבהירה מספיק את המצב. אז ככה: יש לנו בבית שני מחשבים (שלי ועוד נייד) ששניהם מחוברים לADSL דרך ראוטר של Edimax. המחשב שלי מחובר ישירות והנייד גולש באלחוטי. בכל אופן השאלה שלי היא איך אני מווסת את העדיפות לטובת המחשב שלי, שינצל רוחב פס גדול יותר? מקווה שהייתי ברור, אם לא תגידו ואני אנסח מחדש. תודה בכל אופן מקווה שתוכלו לעזור
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני רוצה לייבא את המיילים שמתקבלים ב: וואלה , ל GMAIL עכשיו אני צריך פרטים איך לעשות את זה איזה שרת WALLA משתמשת? POP3? IMAP? איזה GMAIL? מה ההבדלים בכלל?
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אוקיי אני מתכנן לעשות אינטרנט כבלים במת"ב וכמו שכבר שמעתם כנראה שהחבילה הנמוכה תהיה 750kbps עם זה אין בעיה אבל יש בעיה עם הספקים למשל אינטרנט זהב לוקחת 165 בשביל האינטרנט שלהם שזה דיי יקר אז חשבתי מה יקרה אם אני יקח את ה-750 של מת"ב וישים עליו 150 של אינטרנט זהב שעולה רק 99 ש"ח ? מה זה יתן והאם זה שווה בכלל ?
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
למי שלא יודע, אז כשאנחנו נותנים למחשב כתובת, כגון www.walla.co.il, הוא שולח בקשה לשרתי הDNS של הISP (אלא אם כן הגדרנו כתובת IP של שרתי DNS אחרים) עם אותה כתובת ואלה מחזירים לו את הכתובת IP של אותה כתובת "מילולית" (domain). עכשיו, אני רציתי לבדוק כמה שרתי DNS, מי מהם הכי מהיר, בעזרת nslookup (תודה פורשה על הרעיון ) וגיליתי כי לפני שהוא בכלל ניגש לDNS של החיבור אינטרנט הוא מנסה קודם כל לגשת לשרת DNS בכתובת 192.168.101.101, אשר לא קיים, מה שגוזל שתי שניות יקרות (זה נשמע מעט אבל per עמוד... בכל מקרה) עד שהוא מכריז על timeout לגבי אותה כתובת ואז ניגש לDNS של הISP. (ד"א, לשם השווה, הTIMEOUT לוקח לי שתי שניות כשהבדיקה עצמה עם הDNS האמיתי לוקחת פחות מ30 מאיות השניה). הרשת הבי…
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי לכולם יש לי נתב TP Link מדגם VR2800. חיברתי את הנתב למודם סיבים של סלקום והגדרתי שם משתמש וסיסמא תחת פרוטוקול PPOE. מתחבר ועובד. אבל... המהירות נמוכה בהרבה ממה שאני משיג דרך הנתב של סלקום - בדקתי בחיבור Lan ישיר - דרך הנתב של סלקום - מקבל כמעט 900, דרך ה TP Link קצת פחות מ 300. האם יש משהו שאני מפספס, איזו הגדרה מתקדמת? אשמח לעזרה, תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
סוף סוף הגיעה לארץ הקטנה שלנו אינטרנט במהירות שמעל 10 מגה. יופי. אבל קצב ההעלאה נשאר על 1 מגה! איזה שטויות. מצידי ומצד התעסוקה שלי, אני מעדיף 100 מגה העלאה ומגה אחד הורדה. אסתפק בקצב ההעלאה הגבוהה ביותר - מישהו יותר מהו?
-
- 27 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בוקר אור לכולם! אחי רכש ראוטר של EDIMAX מדגם BR-6204Wg http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=1&pl2_id=2&pl3_id=8&pd_id=11#03 הכל עובד יופי יש לי רק בעיה אחת פשוטה! איך אני יוצר סיסמה שלא כל אחד יגלוש ללא אישור? חיפשתי קצת בManual וקצת הלכתי לאיבוד :-( יש מישהו שיש לו את הראוטר הזה או יודע לאן אני אמור להכנס? תודה לעונים מרואש
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, עברתי לפני מספר ימים לחיבור עם חייגן בבזק בינ"ל, לאחר שתמיד הייתי ללא חייגן. אני מחובר דרך נתב קווי (ישן) של אדימקס ויש לי מודם טריון (גם ישן..) של הוט. היום בבוקר ראיתי שאין לי חיבור לאינטרנט, ומשום מה הנתב לא התחבר מחדש. רק שהוצאתי חשמל וכבל רשת רשת הוא חייג והתחבר מחדש. 1. האם תמיד אחרי ניתוק אני צריך ידנית להתחבר, אין לחיבור עם חייגן חיבור אוטומטי אחרי ניתוק? 2. דבר נוסף, האם כאשר אני מחובר עם חייגן, אני אוכל להתחבר לVPN בחו"ל - או שיש בעייה עם VPN על גבי חייגן? תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני לא יכול להתחבר לאינטרנט המהיר בגלל שאני גר רחוק מהמרכז. האם שווה לי להתחבר לאינטרנט בלוין???
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום. אני צריך לקנות ראוטר חדש, הנוכחי שלי כבר לא מתפקד. אני משתמש הרבה בביטורנט וצריך ראוטר שיתמוך טוב בביטורנט ולא ייתקע. בנוסף, הראוטר צריך לכסות בית של שלוש קומות. ראיתי הרבה ביקורות טובות על WRT54GL בייחוד בגלל האפשרות לקושחה צד שלישי. מה הניסיון שלכם עם הWRT54GL? האם הוא באמת כזה טוב? איך הטווח שלו? האם יותר משנתיים לאחר שהWRT54GL יצא לשוק, יש ראוטר שעדיף על פניו? תודה
-
- 25 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד אם מתאם אלחוטי מובנה ולרגל נסיעה לחו"ל אני לא רוצה שהילדים שלי יגלשו תמיד אנחנו גולשים ע"י אנטנה שממוקמת לא הרחק עכשיו לנתק אותו לגמרי אני לא רוצה כי אשתי צריכה את זה , רציתי לשאול אם יש תוכנה שחוסמת עם קוד? שזה נראה לי הכי נוח מי שיכול לעזור לי . . . לפני שאסע! ממש תודה
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ערב טוב, אני חייב לציין שפשוט מאסתי מהראוטר br-6524n של אדימקס. מלא ניתוקים ובעיות עם האינטרנט.. יש לי כרגע מחשב אחד המחובר קווי, מחשב נייח אלחוטי נוסף שמחובר רוב היום, ועוד 2 מחשבים שמתחברים גם הם אלחוטית אך רוב היום אינם פעילים. אני גולש באינטרנט 100 מגה של הוט ו-013. אשמח להמלצה ל: ראוטר חזק ואמין עד 450 ש"ח (אם תגידו שמעט כסף נוסף יכול להוביל לקנייה איכותית בהרבה, אוסיף עוד 50-70 ש"ח). access point תואם USB אלחוטי אחד למחשב נייח. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
http://www.thecom.co.il/article.php?id=5218 הם הולכים להוציא ממיר שהוא גם מודם וגם מתאם טלפוני - הכל בקופסה אחת. הבעיה: הספקיות לא יוכלו לתת את כל השרותים הנוספים שמתאפשרים רק ע"י חייגן (חבילה למשחקי רשת, סינון אתרים, אנטי וירוס רישתי וחבילות שונות ללקוחות עיסקיים)
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לפעמים מתקבל פינג גבוה מאתרים בארץ עם בזק בינלאומי Private NGN גיימר תשתית הוט פינג ממוצע בתשתית הוט: 10ms פינג ממוצע מכל אתר ישראלי: 60ms (לאחר שמחייגים לבזק בינלאומי) חיבור ישיר בעזרת החייגן של Windows הבעיה מתרחשת כנראה רק בסופי שבוע מה ניתן לעשות?
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
האם יצירת AP ביתי משני ראוטרים ושני מוליכי רשת על חשמל זה דבר מומלץ ? יעיל ? אם כן , המלצות על סוגים וטווח מחירים .
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי אפשרות להפעיל XPress™ Technology רציתי לדעת האם הוא באמת עוזר ואם כן אז בכמה בערך
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
אני משתמש ב BPFTP Server איך אני יוצר איתה שרת FTP היא כל הזמן מוציאה לי שגיאות....
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
איך בזק בינלאומי מבחינת המהירות? אני בנטוויז'ן ומציעים לי עסקה משתלמת יותר. האם כדאי לי לעבור כי שמעתי עליהם רק דברים רעים דרך אגב אני גולש בכבלים מתב.
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לrepeater למחשב נייד שיש לי איתו בעיית קליטה בקומה השנייה אני רוצה משהו טוב שלא יהיו בעיות קליטה הכסף זה לא הבעיה ואם הבעיה היא בקומה השנייה אני צריך לחבר אותו לחשמל בקומה השנייה? או שזה לא קשור ובנסוף לכך אני צריך לשנות משהו בהגדרות? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
ניסיתי את פיירפוקס אולם אצלי הוא גם קורס וגם אחרי העידכון האחרון שלו ,התוספות שלו כבר לא מצליחות לתפוס וידיאו מאתרים כמו ynet , youtube ועוד . אשמח לקבל המלצות על דפדפנים מתאימים .
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לשירות ה-DNS הותיק של גוגל (בכתובת 8.8.8.8) ולשירות החדש יחסית של חברת QUAD9 (בכתובת 9.9.9.9) מצטרפת חברת CloudFlare שמציע החל מאתמול שירות DNS בכתובת 1.1.1.1. כל בפרטים בפוסט הבא - http://www.netcheif.com/blog/?p=7111
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
קודם כל, תודה רבה לכל מי שעזר לי בדיון הקודם http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=285422.0 Czar_salad התגובה שלך הייתה מעולה ועזרה לי להבין הרבה דברים. סוויץ' בתכלס זה סה"כ מפצל, נכון? קניתי את האדימקס, ואחרי מאבק קצרצר עם ההגדרות חיברתי אותו לסוויץ' כנקודת גישה והWii מצא אותו ללא בעיות מיוחדות (יחד עם רשת בשם סימנס, עם אות חיבור חזק ובלי שום הצפנה, שהצלחתי להתחבר אליה... O_O ). אני מעדיף את זה ככה כי אני מוריד ומעלה בביטורנט בכמויות רצחניות על בסיס יומי, ומשום מה הראוטר אלקטל אף פעם לא מתנתק או עושה בעיות. לפי מה שהבנתי רוב הנתבים האלחוטיים (ונתבים בכלל) כן מתנתקים מדי פעם תחת עומס, וכידוע, אם זה לא שבור , אל תתקן את זה. שוב תודה לכל מי שעזר לי, ועכשיו לנו…
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-