עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. איך אני מצליב כבל רשת ש... לא מוצלב? ???

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. אחרי למעלה משנה שהצטרפתי לשירות האינטרנט המהיר UFI של הוט, (חבילה של 12MB עם ספקית אינטרנט בזק בינלאומי) יש לי רק מילה אחת לתאר את החוויה שעברתי : אכזבה. :-\ קו האינטרנט שלי כנראה סובל מחוסר יציבות בעוצמות והוט לא הצליחו לשים עליו את האצבע. במהלך השנה היו לי לפחות 10 ביקורים של טכנאים שכל פעם החליפו משהו אחר וטענו שזה אמור לפתור את הבעיה , מספלייסים ועד הכבל כולו שמחבר את המודם לריכוז בחוץ. בהתחלה חשבתי שאולי הבעיה בספקית האינטרנט בזק בינלאומי, אבל מסתדר שאפילו באתר בדיקת המהירות של חברת HOT אני לא מתקרב ל-2MB. ואני לא מדבר חס וחלילה על חיבור לשרתים בחו"ל או משחקי רשת. אבל זה פשוט כל כך מתסכל שכל פעם בא טכנאי, עושה בדיקה שטחית , רואה שלכאורה זה בסדר ואז בערב שוב אני נתקל …

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by rander1,

כל המטרה שלי לשמור על כונן D במחשב של החדר והמחשב של הסלון זהים ולגשת לקבצים מבלי להעביר עם כונן חיצוני כל פעם קצת רקע על הראוטר וכ'ו מחשב בחדר מחובר ל TL-WR941ND בכבל מחשב בסלון מחובר ל כרטיס רשת אלחוטי tl-wn822n וכך יש לי אינטרנט בסלון העניין שאני יוצר קבוצה בייתית בסלון המחשב בחדר לא מזהה בכלל שפתחתי קבוצה בייתית. אבל אם אני פותח בחדר קבוצה בייתית המחשב בסלון מזהה את הקבוצה ואני מתחבר אליה אבל בחדר אני לא רואה שיש בכלל מחשב ברשת הביתית אולי קשור לפתיחת פורטים או משהו בראוטר או בכרטיס רשת? תודה רבה על העזרה מראש שני המחשבים עם win 7 ultimate

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. Started by N N C,

אוקיי אני מתכנן לעשות אינטרנט כבלים במת"ב וכמו שכבר שמעתם כנראה שהחבילה הנמוכה תהיה 750kbps עם זה אין בעיה אבל יש בעיה עם הספקים למשל אינטרנט זהב לוקחת 165 בשביל האינטרנט שלהם שזה דיי יקר אז חשבתי מה יקרה אם אני יקח את ה-750 של מת"ב וישים עליו 150 של אינטרנט זהב שעולה רק 99 ש"ח ? מה זה יתן והאם זה שווה בכלל ?

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. ראיתי פה המון ת'רדים עם תלונות על 014 מהשבועות האחרונים. הרגע ירדתי איתם מהקו. שימו לב, יש תקלה כלשהי בציוד התקשורת שלהם, התקלה נמשכת כבר מעל שבוע (ואין דרך לדעת כמה זמן בדיוק- הם מטייחים. לדעתי כבר מעל חודש המצב הזה נמשך), זה מה שבעיקר גורם לאיטיות לשרתים בחו"ל, ליוטוב שלא זז, וטורנטים חנוקים (מעבר למחנק הרגיל שמקורו ב traffic shaping דפוק) התקשרתי לשירות, מיהרו לפצות אותי בחודש אינטרנט חינם. כנראה שיש שם הנחיה גורפת לגבי המצב. אם מישהו יכול לשפוך עוד אור על מה לעזאזל קורה בבזב"ל, אתם מוזמנים לחלוק. לי אישית נשבר מרצף התקלות הבלתי פוסק הזה (זו התקלה השישית או שביעית בחצי שנה שגורמת לאינטרנט להיות בלתי שמיש לתקופה של מעל יום שלם), ובנוסף לכל בלוג שיחות שלהם גם חסרות פניות…

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by Track,

סוף סוף הגיעה לארץ הקטנה שלנו אינטרנט במהירות שמעל 10 מגה. יופי. אבל קצב ההעלאה נשאר על 1 מגה! איזה שטויות. מצידי ומצד התעסוקה שלי, אני מעדיף 100 מגה העלאה ומגה אחד הורדה. אסתפק בקצב ההעלאה הגבוהה ביותר - מישהו יותר מהו?

• 27 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. ערב טוב, יש לי מודם D-Link אליו אני רוצה להתחבר באמצעות Wi-Fi מהחשב כף יד שלי HP IPAQ TRAVEL COMPANION. לאחר שאני לוחץ על "add a new moden connection" אני בוחר Hayes Compatible on com1 וזה מבקש ממני משום מה country code וarea code וכן מספר טלפון. חוץ מ972 אין לי מושג מה צריך למלאות פה ולמה, אשמח לקבל הסבר. כמו כן לאחר מכן זה מבקש ממני להקיש Domain. שוב אין לי מושג למה הכוונה. לסיכום אשמח אם תסבירו לי כיצד להתחבר לאינטרנט מהמחשב כף יד הנ"ל עם הWi-Fi. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by the_jackal,

יש אזה כרטיס מומלץ??בבאג למשל מוכרים רק סוג אחד אני משתמש בו אבל הוא לא משהו

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by or_y,

שלום. אני צריך לקנות ראוטר חדש, הנוכחי שלי כבר לא מתפקד. אני משתמש הרבה בביטורנט וצריך ראוטר שיתמוך טוב בביטורנט ולא ייתקע. בנוסף, הראוטר צריך לכסות בית של שלוש קומות. ראיתי הרבה ביקורות טובות על WRT54GL בייחוד בגלל האפשרות לקושחה צד שלישי. מה הניסיון שלכם עם הWRT54GL? האם הוא באמת כזה טוב? איך הטווח שלו? האם יותר משנתיים לאחר שהWRT54GL יצא לשוק, יש ראוטר שעדיף על פניו? תודה

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by alan1313,

שלום, יש לי את המודם המשמש כראוטר של הוט הHOTBOX ההוט בוקס נמצא אצלי בחדר ומעליי יש בבית עוד 2 קומות. הבעיה היא שלקומה אחת למעלה הוא מגיע אבל לקומה העליונה לא. לכן רכשתי את המוצר הבא: http://dx.com/p/portable-2-4ghz-802-11b-g-n-300mbps-wireless-wifi-repeater-ac-100-240v-107457 שמשמש כרפיטר ומביא את האינטרנט גם למעלה. הבעיה שלי היא כזו: הכל עובד מצויין למשך 5-10 דקות ואז זה מתנתק, ואי אפשר להתחבר שוב לרפיטר. צריך לעשות לריפטר ריסט ולנתק מהחשמל כל פעם. למה זה מתנתק?אולי זה בהגדרות של הHOTBOX חשוב לציין שהפעלתי את הרפיטר כרפיטר ולא בתור AP ( יש אפשרות כזאת, פשוט לא כל כך הבנתי מה היא אומרת ) ככה מופיע המדריך: http://i.ebayimg.com/t/Wireless-N-Wifi-Repeater-300Mbps-Extende…

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. למודם שתי יציאות (רשת וUSB, האם ניתן לחבר שני מחשבים שיעבדו באינטרנט בו זמנית? האם גם ניתן להפוך לראוטר ע"מ לעשות רשת בין המחשבים?

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. איך בזק בינלאומי מבחינת המהירות? אני בנטוויז'ן ומציעים לי עסקה משתלמת יותר. האם כדאי לי לעבור כי שמעתי עליהם רק דברים רעים דרך אגב אני גולש בכבלים מתב.

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by yotamoo,

שלום, אני לא יודע אם הכותרת הבהירה מספיק את המצב. אז ככה: יש לנו בבית שני מחשבים (שלי ועוד נייד) ששניהם מחוברים לADSL דרך ראוטר של Edimax. המחשב שלי מחובר ישירות והנייד גולש באלחוטי. בכל אופן השאלה שלי היא איך אני מווסת את העדיפות לטובת המחשב שלי, שינצל רוחב פס גדול יותר? מקווה שהייתי ברור, אם לא תגידו ואני אנסח מחדש. תודה בכל אופן מקווה שתוכלו לעזור

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by yaniv reuven,

שלום רב, מבקש את עזרתכם להמלצה הכי טובה לפצל כבל רשת מסוג cat6 שיש לי בסלון ל2 נקודות נפרדות (פלייסטישן וסטרימר). כלומר מנקבה אחת ל2 נקבות. מה הדרך שתאפשר לי מקסימום מהירות ומינמום פגיעה באיכות הרשת/אינטרנט. ניסיתי לחפש האם יש מתג / סוויצ שתומך במהירות גבוה מ1g ולא מצאתי או שמה בכלל עדיף מפצל פשוט אך איכותי יותר ? בכל מקרה אשמח לעזרה . תודה.

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  15. אהלן. כבר השתגעתי מהמצב הזה.. אני מחוברת באלחוטי לאינטרנט שלנו וכל כמה דקות של גלישה אני מקבלת על הסימן של הקליטה בצד ימין משולש צהוב וכתוב לי No internet access. אלה הדברים שניסיתי לעשות: להחליף מתאם אלחוטי (היה לי USB ועכשיו פיזי במחשב של TPLINK) להחליף נתב בבזק לשחק עם ההגדרות של ה-TCP/IP (לתת לו לקבל IP אוטומטית, להגדיר IP ידנית... כל האפשרויות שם) אה שכחתי לציין שחבר שלי גולש כשהוא מחובר פיזית לנתב ואין לו בעיות בכלל... יש לכם עוד רעיונות בשבילי?

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. שלום לכולם. רכשתי את הכרטיס שבכותרת ופרמטתי את המחשב, התקנתי ווינדוס 7 64 ביט. התקנתי את הדרייברים שהגיעו בדיסק ההתקנה ולא מצאתי רשתות, אז התקנתי דרייברים מעודכנים מהאינטרנט וזה עדיין לא עובד.. פירמטתי מחדש, הכנסתי אותו ל- PCI אחר ושום דבר לא עובד.. אני מצליח לזהות רשתות בתוכנה המובנית של הווינדוס אחרי שאני מדליק את המחשב מחדש, ולפני שאחד ה- SERVICES של כרטיס הרשת עולה, אבל אני מאבד את האופציה די מהר, ואני לא מוצא איזה SERVICE גורם לבעיות.. יש למישהו עצות? מישהו כבר מכיר את הבעיה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. Started by SiteMap,

ראוטר אלחוטי EDIMAX BR-6114WG מחוברים אליו 2 מחשבים נייחים מחוברים בכבל רשת - עובד מצויין. הוספתי מחשב נייד LG LW20 Express עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה, אך הוא אינו מזהה את הרשת האלחוטית שלי. (הוא כן מציג לעיתים רשת או שתיים אחרות, כנראה של השכנים, שבכל מקרה לא ניתן להתחבר אליהם :-)) 1. את הרשתות המזוהות אני רואה במסך הרשתות האלחוטיות של Windows, ולא בתוכנה ייעודית כלשהו, האם זה בסדר ? 2. מצ"ב כל הגדרות הנתב, אשמח לדעת מה הבעיה ומה כדאי לעשות על מנת להתקדם. תודה ![br]פורסם בתאריך: 14.11.2008 בשעה 22:24:46 תמונה נוספת :[attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by imac,

לא YES WoW אלא T1 או T3 ??????

• 17 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. מדובר במבנה בן 3 קומות, הדרישות הם לחבר בין כלל הצרכנים בין הקומות באמצעות רשת אחת. המבנה כבר כולל הכנה לרשת קווית, כאשר בוצעו השחלות של כבלי רשת המתנקזים בכל קומה לקופסת תקשורת. בין הקומות קיימת תעלה אורכית שנועדה לחבר בין הקומות. בדומה לצורה הבאה: --|-- --|-- --|-- המודם? יושב בקומה העליונה. המטרה? לחבר בין הצרכנים בכל קומה אל מוצר אחד, שיתן מענה הן לחיבור אלחוטי והן לחיבור חוטי (1GB\S), ולבסוף, לחבר בין שלושת הקומות כדי ליצור רשת אחת ולקבל לינק לאינטרנט מהקומה העליונה. אז, איזה ציוד מומלץ? ראוטר בכל קומה? AP? תודה

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by duki,

שלום לכולם האינטרנט שלי מתנתק בכל מספר דקות (הנורית על המודם נכבית או מהבהבת). שוחחתי עם ספק האינטרנט שלי והוא אמר שזאת אמורה להיות בעיה עם בזק. הגיע טכנאי של בזק ואמר שהוא לא מוצא בעיה. ניסיתי להחליף מהמודם שהיה לי לראוטר ולבדוק אם הבעיה נפתרת (המודם ישן), אך גם זה לא עזר. קניתי היום כרטיס רשת אלחוטי כדי לבדוק אם אולי כרטיס הרשת במחשב תקול, אך גם איתו הבעיה נמשכת. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לבעיה הזאת? (עברתי בית בתקופה האחרונה, ואני לא מצליח להיזכר בוודאות אם הבעיה היתה גם בבית הקודם- נדמה לי שכן).

21. Started by dot com,

אני לא יכול להתחבר לאינטרנט המהיר בגלל שאני גר רחוק מהמרכז. האם שווה לי להתחבר לאינטרנט בלוין???

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. שלום, לאחרונה עברתי לחבילת 12mb. בחברת 012 סמייל . כאשר אני מחבר מחשב ישירות למודם, אני מקבל מהירות הורדה של 12mb ומהירות העלאה של 1mb. אולם, כאשר אני מתחבר דרך הראוטר אני מקבל מהירות הורדה של 0.6mb ומהירות העלאה של 0.6mb. הראוטר המדובר הינו edimax BR-6228NS, עפ"י המפרט אמור לתמוך ב100mb. חשוב להדגיש כי מדובר בחיבור חוטי. איך אוכל לקבל מהירות הורדה מקסימלית ולנצל את הרשת שלי? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. היי כאשר אני מנסה להיכנס לאתרים מסוימים ובפרט לאתר e.walla.co.il הראוטר שלי מפנה אותי לתפריט של הראוטר במקום להיכנס לאתר. ניסיתי לבצע פינג לכתובת הנ"ל ואני רואה שהוא מנסה לעשות פינג לכתובת 10.0.0.1 – שאני לא רואה שכתובת זו כלל מוגדרת ברשת הפנימית (הטווח הוא 192.168.2.1-10), אבל לדעתי היא הוגדרה בו בעבר. ריסט לראוטר לא עזר. יש לכם רעיונות איך לטפל בבעיה המוזרה?

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by esaly,

יש למישהו רעיון?

• 32 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by benor,

נגיד מישהו פורץ לי ואני רואה לו את האיפי, יש אתר שנותן על האיש מידע עם מקישים את האיפי חוץ מספק נגיד איך קוראים לאיש שפרץ ולחשבון משתמש שלו, אם יש כזה זה יהיה טוב וד"א זה חוקי דבר כזה?

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.