עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. ערב טוב, יש לי מחשב עם וינדוס 7 64ביט, ואילו לאחי מחשב עם וינדוס XP 32ביט. כיצד אוכל לשתף את המדפסת שמחוברת למחשב שלי (Canon ip1700) עם המחשב שלו כך שיוכל להדפיס דרכה? חשוב לציין שלא קיים דרייבר למדפסת זו שתומך בגרסת הוינדוס שלי. תודה ויום טוב.

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  2. אני מחפש היכן לאחסן את האתר שלי, ואשמח לקבל המלצות ממי שהתנסה בחב' שמחיריה זולים וגם נותנת שירות מעולה והשרתים שלה מגיבים במהירות וללא נפילות. אקווה שאין אלה דרישות מוגזמות מידי...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by noobster,

יש לנו רשת ביתית עם SWITH ומחוברים 4 מחשבים. כול פעם שאני פותח במחשב שלי את המיול ולא משנה כמה אני מוריד את הגדרת החיבור של המיול אף אחד ברשת לא מצליח לגלוש יש לכם רעיונות איך אני יכול להגדיר את המיול? יש לכם לינק לתוכנה שקובעת מקסימום רוחב פס למחשב מתוח רשת ביתית?

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  4. Started by galav1,

יש לי שתי מחשבים בבית ואני רוצה לחבר אותם זמנית בשיטת ics כלומר מחשב אחד יהיה מחשב השרת בו יש שתי כרטיסי רשת והשני יהיה מחשב הלקוח כמו במדריך למעלה רק שבמחשב אחד יש vista ובמחשב השני יש xp אפשר לעשות את זה ?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  5. שלום רב, האם RDP .יותר מהיר מ-TEAM VIEWER או ANY DESK? האם השימוש ב-VPN יותר מהיר מהתוכנות הנ"ל? תודה.

6. והוא אמר שהם מודעים לבעיה שזה כבר הרבה זמן ושזה אצלהם בשרתים ושיש להם שרתים חדשים חירטוט משהו ושבוע הבא הם יכנסו לפועל והבעיה תיפתר.. קיצר מישהו מאמין לזה? מישהו בדק ושמע את אותו הדבר? כי חבל לי לעזוב את בזק בינלאומי כי עד לתקופה שהפינגים התחילו לעלות, הכל היה טוב.. הפינגים היו נמוכים מאוד, הורדות על המקסימום, לא היתה חסימת פורטים.. וגם לא נראה לי שיש חברה יותר טובה מהם

• 8 תגובות
    • 937 צפיות
  7. Started by pssheba,

שלום, נתקלתי פעמים רבות ב stories ב facebok בצורת וידאו. ניסיתי להעלות קובץ mp4 ל story שלי אך ניתנו לי 2 אפשרויות בלבד: העלאת טקסט העלאת תמונה כיצד אחרים מעלים וידאו? תודה

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  8. Started by eladbu,

שלום כולם רציתי לדעת כיצד אני מוצא נתב אלחוטי בחברה שלא מוגדר כמובן בתור GATEWAY מדובר על שרתי 2000 ראוטר של סיסקו בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by M16,

שלום אני היתי רוצה לדעת אם אפשר להתחבר לאינטרנט מהיר אם מודם קנוי מחנות דרך חשבון אינטרנט רגיל. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אנשים, יש לי כרטיס רשת ויש לי רשת אבל היא לא פועלת זה איזה משהו בהגדרות בטח, ניסיתי לשחק איתן קצת אבל זה עדיין לא עובד, רשום לי כשאני לוחץ על הקיצור דרך למחשב השני : [glow=red,2,300]"אין אפשרות גישה אל Tomer02\\. יתכן שאין לך הרשאה לשימוש במשאב רשת זה. פנה אל מנהל השרת כדי לבדוק אם יש לך הרשאות גישה. נתיב הרשת לא נמצא."[/glow] ואני לא טמבל, כתוב בחיבורי רשת Local Area Connection זמין, יש לי כבר שמחובר בין שני המחשבים ולא ראווטר אהה וכמובן שגם האינטרנט במחשב השני לא פועל כי אין לי רשת עדיין. תעזרו לי בבקשה?

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  11. שלום לכולם, בחודשים האחרונים אני שם לב לבעיה מאוד חמורה ומעצבנת. בגלישה באתרים לפעמים קורה שהאתר אינו נטען למשך כמה שניות, זה יכול להיות 5 שניות וזה יכול להיות יותר מ- 30 שניות. ברגע שאני מסמן את הכתובת בדפדפן ולוחץ אנטר, האתר נטען במהירות. זה יכול לקרות אפילו בחיפוש רגיל בגוגל. לפעמים האתר יכול להיטען אבל לא במלואו. זאת אומרת שהאתר מפסיק את הטעינה באמצע, קופא, ורק אחרי 5-30 שניות הוא מסיים את הטעינה. ניסיתי להתחבר אלחוטית וקווית דרך הראוטר, לשנות ערוצים לרשת האלחוטית אבל שום דבר לא עזר. אין לי ווירוסים על המחשב, יחד עם זאת עשיתי בדיקה על מספר מחשבים שכולם מראים את אותו הסימן. ביצעתי בנוסף פינג למספר אתרים כמו www.google.com ובסך הכל קיבלתי פינג יציב של 90. לעיתים רחוקות …

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. מחפש לרכוש ראוטר במקום לשלם 20 ש"ח שכירות. מחובר דרך גילת טלקום עם תשתית בזק ב 1GB. שוכר את הראוטר שלהם ב 20 ש"ח לחודש. תומך WIFI6. הם מציעים לרכוש אותו גם ב 350 ש"ח. זה הקישור למפרט של הראוטר שלהם. https://gilat-telecom.co.il/wp-content/uploads/2025/01/CDATA-XPON-ONU-FD614GS3-R8504GE-2WIFI6AX3000-1POTSdatasheet-v4.0-2.pdf האם יש ראוטר אחר מומלץ? בטווח מחירים דומה? אני עובד מהבית ולראוטר מחוברים 3 מחשבים נייחים כך שצריך ראוטר עם לפחות 4 כניסת LAN . שיתמוך גם במעבר לחברות אינטרנט סיבים אחרות בעתיד? כגון פרטנר, סלקום וכו'? תודה מראש לכל העוזרים?

13. Started by Libby,

היי חבר'ה... אני לא מבינה למה בזמן האחרון כשאני מנסה להפעיל windows media player בשביל לראות קליפ או הופעה בשידור חיי, דרך הרשת, הוא כותב לי את הדברים הבאים: Windows Media Player cannot play the file because the specified protocol is not supported. If you typed a URL in the Open URL dialog box, try using a different transport protocol (for example, "http:" or "rtsp:"). לא הבנתי כלום ממה שכתוב פה, אז הלכתי וחיפשתי הסבר ברור ב- more information, אך גם שם לא הצלחתי להבין כלום, פשוט כי המונחים הללו לא מובנים לי. מה לדעתכם צריך לשנות,אולי בהגדרות, כדי שזה יעבוד, זה חוזר על עצמו שוב ושוב... ** אני מרוצה בעיקרון מהנגן הזה, אני לא מבינה למה פתאום הוא הפסיק לעבוד על קיבצי אינטר…

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  14. Started by TomB,

עשיתי לי חיפוש קטן פה בפורום ולא מצאתי תשובה מספקת - מבין כל הראוטרים לADSL שנמכרים בארץ (אני מדבר על הזולים כמובן) יש אחד מסויים שמתבלט? יש כאלה שכדאי מאד לא להתקרב אליהם? יש דרך יותר זולה לחבר כמה מחשבים לADSL בלי תלות במחשב ספציפי שישמש כראוטר? בכלל - כל העסק הזה של רשת ביתית וADSL הולך חלק? ראיתי הודעה לגבי בעיות של מודם אלקטל וXP, הכוונה היתה למודם שמתחבר בחיבור רשת או למודם USB? הבעיה הנ"ל עדיין קיימת או שכבר אין בעיה לחבר את המודם הזה עם XP? סלחו לי על מבול השאלות... TomB

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  15. שלום. קניתי מחשב חדש, ועכשיו נשאר לקנות כרטיס רשת. אני לא מעוניין ברשת אלחוטית בבית, לכן אני צריך כרטיס רשת רגיל, פשוט. איו לי מושג מה לקחת. האם זה משנה איזה אני אקח? PCI, או USB? הכי פשוט או משהו יותר יקר מ-50ש"ח? איזה חברה? האם הכרטיס רשת הפשוט הזה יספיק? EN9130TXL RealTek http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-NetworkCard&DB221035=221040 תודה מראש!! נ.ב. מדובר על מעבד Q6600 ולוח אם של Gigabyte P35-DS3L. אם זה משנה...

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  16. התקנתי רשת אלחוטית שך EDIMAX בתקן G שתומכת ב-54MBS אבל המחשב הנייד שלי מתחבר רק ב-11MBS. יכול להיות שזה בגלל שהכרטיס הוא UBS2 והנייד תומך רק ב-USB1? אודה על עזרה בנושא. הראוטר האלחוטי הוא גם של EDIMAX ותומך אף הוא בתקן G. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 897 צפיות
  17. Started by Sunny Jim,

אני מקווה שזה הפורום המתאים, האם יש בשוק משדר/מקלט בלותות' שיכול להחזיק כ-300 חיבורים במקביל? ההתקן צריך לשדר למרחק של עד 100 מטר.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by CrashZone,

שלום, ברשותי ראוטר מסוג trendnet tew-431brp ויש לי בעיה כאשר אני מחובר לאינרנט דרכו הוא לעיתים לא מציג תמונות, לדוגמא עכשיו הוא לא מראה לי את כל תמונות הסמיילים. כמו כן ישנה בעיה בפתיחת אתרים מרובים, ואני נזקק להרבה ריפרשים. האם זאת בעיה בהגדרות?כשאני מחובר ישירות למודם אין בעיה. הבעיה קיימת גם כאשר המחשב השני לא גולש ובכל מקרה יש לי חבילת גלישה מכובדת.

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  19. Started by ori1977,

אני מנסה לפתוח פורטים באי מיול עבור התחברות דרך ראוטר d-link 2650U, תשתית של בזק, אך הפעולה לא עוזרת, אני עדיין מקבל LOWID או שהאי מיול לא מצליח להתחבר לשרת כלשהו. מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by loladc,

שלום לכולם, משהו יודע האם אפשר להשיג חבילת gamers אצל בזק בינלאומי בפחות מ 25 שקל?

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. יש לי מודם ADSL תוצרת אלקטל שלא עובד. בזק לא רוצים לתקן כיוון שלא קבלתי אותו מהם ישירות. כדאי לתקן אותו? מי מתקן מודמים כאלה?

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  22. שלום לכולם. אז ככה כרגע אני מחובר בחבילה די עלובה בשבילי 1.5/96K בקיצור אנחנו רוצים לשדרג את החבילה אבל לא בטוחים בקשר לכמה דברים.. בואו נגיד שהכסף לא משחק פה תפקיד (לפחות בינתיים) מה החבילה הכי טובה שאני יכול לקחת דרך הוט ו-012 (וזה חשוב שרק אלה כי לאבא שלי יש מבצע מהעבודה שזה יוצא נורא זול ביחד עם הטלוויזיה ועוד דברים אז לא נעזוב אותם אז חשוב חבילות רק דרכם) בקיצור מה החבילה הכי טובה שאני יכול לקחת וכמה זה אמור לעלות? ואם יש עוד פירוט על חבילות מומלצות אני אשמח לשמוע... אגב אפשרי להתחבר בארץ דרך חברה מחול זאת אומרת להביא איזה חבילה מחברה מאנגליה סתם לדוגמא ולהתחבר דרכה בארץ? ומה החבילה הכי טובה שיש בארץ בלי קשר להוט ו-012 יעני מכל חברה שיש? תודה רבה לעוזרים!!!

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  23. שלום לכם , בבית הספר [החילוני] שלנו ,יש חסימה ע"י הדפדפן במקרה זה "מורשת" . האייסיקיו שם חסום למרות ההורדה וההתקנה ("מתחבר") והוא פשוט לא מתחבר. השאלה שלי האם ניתן להגדיר פרוקסי מבחוץ על האייסיקיו [בהגדרות התקשורת ] ולעקוף את החסימה . כי החסימה למיטב ידיעתי לא בפיירוול של הראוטר של בית הספר ,אלא במורשת . אשמח לתשובה ,

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. טוב אז ככה.. לפני כשבוע בערך הלכתי למסיבת רשת ושינו לי שם את ההגדרות כדי שיעבוד לי שם הרשת.. וכשחזרתי חברתי את המחשב מחדש וגם את הקבל רשת שיש ביני לבין אחותי. וגם אני זוכר שלפני ששינו לי היה לי כל מיני טווחי אי פי רשומים והיום אין לי מושג מה האי פי שלי.. הנה תמונה עכשיו לא עובד האינטרנט של אחותי שהיא מקבל מהמחשב שלי .. ואני חושב שזה בגלל ששינו לי את ההגדות שלא יהיה לי טווח אי פי.. מה אני עושה? איך אני יודע מה הטווח שאני רושם?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  25. Started by lemon,

היי המליצו לי בבקשה על ראוטר שמתאים לדרישות הבאות: תשתית הוט (יש Hotbox), ספק בזק בינלאומי, מהירות גלישה 100 מגה ללא חייגן. תקציב עד 200 ש"ח, עדיף דגמים חדשים יחסית. תודה,

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.