רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
לי יש חבילה של 1.5 ואני פשוט לא מצליח להבין את ההגיון מאחורי ההצלחה של חבילת החמש מגה...אני פגשתי רק שלושה-ארבעה שרתים ששולחים קובץ במהירות המקסימלית של 1.5(190 בערך) וקשה לי להאמין שאי פעם מישהו מנצל את את החמש מגה המפוארים שלו...שלא לדבר על זה שהטורנטים הכי טובים שפגשתי מגיעים ל110 מקסימום. לי כל העסק הזה של הdownload הענק נראה ממש טפשי ובזבוז כסף. עדיף שבזק יתנו upload נורמלי כמו שיש עכשיו בכבלים.
-
- 11 תגובות
- 872 צפיות
-
-
היי שלום התקשרתי לספק שלי (ברק) בקשר להתקנת רשת חוטית, הם טוענים שצריך נתב חוטי שיקשר בין המחשבים ועל זה הם רוצים 350 שקלים. האם זה נחוץ? קראתי כאן את המדריך באתר בנושא, הבנתי שנחוץ רק כבל רשת מוצלב. למה הם מתקינים את הנתב החוטי הזה אם כך? תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 871 צפיות
-
-
היי, טוב הגיע הזמן להכניס מחשב נוסף הביתה וכמובן צריך שיהיה לו אינטרנט...:9 אז ככה, אני צריך נתב אלחוטי שיתחבר למודם מסוג אלקטל(5 נוריות - ספיד טאץ הום - מודם רשת) אחד שיספק לי את הבטחון שצריך על מנת שאנשים לא יגבנו ממני אינטרנט, טווח קליטה רחב מספיק לבית קומתי(המחשב השני יהיה חדר ליד אך יהיה נחמד אם יהיה אינטרנט גם קומה אחת למטה - ראיתי את המוד הזה עם הנייר כסף ורשת יתושים...לא אכפת לי לבצע...), אחד שלא יגביל את השימושים שלי באינטרנט - משחקי רשת והורדות ויאפשר לי לנהל את חלוקת רוחב הפס(אפשרי בכלל?). הנתב יתחבר עם כבל רשת למחשב שלי נכון?לא אכפת לי שהוא יהיה ליד וגם המודם יהיה ליד... אצטרך גם המלצה לכרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד דיי ישן(המחשב הנייד יהיה אצל אחותי, היא סטו…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך לחבר 2 יחידות הנמצאות במרחק 50 מ' (אווירי- בערך 25-30 מ'), וכידוע ככל שהכבל ארוך יותר ההתנגדות הכללית גדלה, האם אפשר להשתמש ב50-60 מ' כבל מוצלב, ועדיין האותות (המידע) יעברו כראוי? כמו כן, בין יחידות הדיור יש קיר בטון כך שפתרון אלחוטי בלתי אפשרי...
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם שמתי לב שזה פורום מקצועי ויש לי שאלה (ואני לא מתחנף) : יש לי התנתקויות של המודם אז רציתי לדעת כמה אמור לעלות כרטיס רשת ---- כי בתמיכה הטכנית של הוט אמרו שזה יפתור את הבעיה האם כדאי לחבר לבד? או שעדיף לקחת את זה לטכנאי מחשבים? אם יש לכם מדריךך לחיבור כרטיס רשת אז תשימו פה בבקשה וכמה זה אמור לעלות ? תודה רבה לכל העוזזרים :yelclap:
-
- 11 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני רוצה להקים רשת אלחוטית בבית ויש לי כמה שאלות: יש לי בלוח אם חיבור Gigabit LAN ובמחשב נייד יש לי intel pro\100 ve net work connection אני צריך את החיבורים האלה בשביל הרשת האלחוטית? יש לי כרטיס WiFi הזה d-link airplus g+ 54Mbps 802.11g מה עוד אני צריך לקנות? צריך לומר משהו לספקית אינטרנט על זה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית רשת בין 2 מחשבים (כבל רשת).. הווינדוס הגדיר לי אותה אוטומטית... יש לי אפשרות לכבות את המחשב המשני דרך המחשב הראשי?
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
זה קורה לי די הרבה בזמן האחרון וזה לא שיש איזה אתר ספציפי אלה להפך לפעמים זה יכנס לי ופעמים זה יראה לי את השגיאה הבאה לחצו כאן זה לא שאני לוחץ על לינק ושמירה בשם או משהו למשל אני מקליד בשורה של הכתובת www.lala.lala/lala.html או לא משנה מה זה נותן לי תהודעה הזאת ואין לי מושג איך לפתור את זה...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר מחשב נוסף לאינטרנט מחפש את הדרך הטובה ביותר . היות וחיבור המחשבים ע"י כבל רשת מחייב שהמחשב הראשי גם יהיה דלוק כי שאפשר יהיה ליגלוש במישני זה לא מתאים . מחירים של ראוטר מוגזמים (זה אמור להיות 'מחשב נוסף' ב 0 שקל ולכן הוא גם בנוי ככה ) אז ככה ניזכרתי שיש לי מודם 56K (אין בעיה שהגלישה תהיה מוגבלת ל 56K) מה אתם אומרים יעבוד ? יזיק איכשהו לגלישה על המחשב הראשי ? כמה כבר עולה מודם נורמלי, נומר ואני ירצה להעביר לו רוחב פס של 256K ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש כבל רשת באורך 40 מטר, מצאתי מקום לקנות מטר בשקל שישים, אבל זה לא העניין, העניין הוא שהכבל שטוח. הכבל הולך לעבור בגג המרכזי של הבניין שלי, ולצד השני של הבניין. -האם האות שיעבור יהיה טוב ולא יהיה חלש מדיי? -האם יש הבדל בין כבל RJ45 שטוח, לבין כבל עגול (רגיל) ? (גם בלי שום קשר אם זה ישפיע למקרה שלי או לא, אני סקרן) -איפה אפשר למצוא מקום שמוכר כבל רשת עגול ב2 שקל למטר עם מע"מ? תודה!
-
- 11 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
יש לי מחשב עם ראוטר ומחשב עם מודם ומסך אחד איך לשלוט על המחשב השני (אין חיבור אין רשת) רעיונות? יש דרך לשלוט או להתחבר למחשב השני בלי רשת? אם לא איך אני רואה את המחשב השני על הראשון (שליטה מלאה בשולחן העבודה וכו...) למה לא לחבר לראוטר וזהו ככה עזבו את זה ותתרכזו בדברים הספציפים ששאלתי... תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני בערך חודש המחשב שלי היה במעבדה - החליפו לוח-אם וכרטיס מסך. (לא בגלל שהתקלקל - סתם בשביל לשפר). אז בשביל לא להשאר חס וחלילה ישמור השם בלי מחשב אז חיברתי את המחשב פנטיום 2 הישן שלי. יש לי אינטרנט כבלים ובמחשב הטוב המודם בחיבור LAN. במחשב הישן אין לי חיבור LAN אלא רק חיבור USB, אז ניסיתי לחבר את המודם ל-USB. הבעיה היא, שגם אחרי שהתקנתי את הדרייברים למודם, המחשב לא זיהה לי את המודם כמודם, וכשרציתי ליצור חשבון אינטרנט חדש אז הוא זהה רק את המודם טלפון הרגיל שלי ולא שום דבר אחר. ניסיתי הכל - ניסיתי לשנות הגדרות חומרה, ניסיתי לעשות את זה כהדמיית רשת ביתית, ניסיתי פשוט הכל - אבל המודם עדיין לא זוהה! אמנם עכשיו אני עם המחשב הטוב והכל, אבל מה יקרה כשאני אצטרך לעבור למחשב הישן ש…
-
ובכן שלחתי מכתב לחברת Netvision בנוגע לת'רד הזה והרי לכם תגובותם: "יהודה היקר, חייגן ה-VPN מיועד לאפשר חיבור מאובטח ומתקדם יותר לאינטרנט. השימוש בחייגן מאפשר אימות שם משתמש וסיסמא לפני כל התחברות, ולפיכך מאפשר גישה ישירה לאינטרנט ללא צורך במעבר באתר מיוחד. חייגן ה-VPN מיועד ללקוחות הכבלים בכל החברות. השימוש בחייגן איננו אמור להאט את קצב העברת הנתונים או לגרום להתנתקויות. כככל, חברת נטוויז'ן מספקת ללקוחותיה הפרטיים חיבור למחשב יחיד המחובר למודם ועל אף שאיננה אוסרת על חיבור רשת מקומית, אין נטוויז'ן ממליצה על כך. ואיננה מספקת תמיכה טכנית מעבר לחיבור המחשב המחובר ישירות למודם עצמו. לקוחות המעוניינים בתמיכה ברשת מקומית יכולים להפוך את חשבונם לחשבון עסקי. לקוחות עסקיים נהני…
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
טוב - להערכתי, ספק האינטרנט שלי הגביל את רוחב הפס לקאזה (האוניברסיטה העברית) עד היום הורדתי במהירויות של 60 - 70 והכל היה מצוין - בערך מיום ראשון כל ההורדות ביחד לא עוברות 2-3 kbps ??? האם זה אפשרי לבצע הגבלה כזאת? האם יש דרך לעקוף? אלטרנטיבות? (אין לי אפשרות להתחבר לאחד הספקים הרגילים)
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אני התקנתי אצלי בבית עבור המחשב הנייד שלי רשת 802.11B שתומכת עד 11mbps . להלן כמה תמונות : ועכשיו אני יסביר : בבית שלי נכנסים שני קווי טלפון ומותקנת מערכת שמפרידה בין קו הטלפון לצורך דיבור לבין קו הטלפון לצורך רשת (בעצם אני מעביר רשת על גבי קו טלפון ) , כל השקעים של בזק בבית הוחלפו לשקעים כמו שאתם רואים שבכל אחד מהם יש חיבור לכל קו וגם חיבור RJ45 (רשת) כל שקע הוא בעצם HUB לרשת . המודם של ה ADSL נמצא במצב HOME ולא PRO (אין צורך) ויושב לו בכניסה מתחת לספק כוח של המערכת טלפוניה . המחשב הראשי נמצא בחדר שלי ויש עוד שני מחשבים (1 הנייד ואחד נוסף לאנטרנט בלבד AXP1800+ ) הACESS POINT נמצא על גבי אחד השקעים. הכרטיס הרחבה של הנייד (לצורך שידור וקליטה …
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי אז לפי מה שהבנתי מודם שמתחבר לכרטיס רשת הוא המודם הטוב ביותר. אז אני חושב לעבור לDSL ויש כל מיני מבצעים של חברות שונות שראיתי שהם מספקים את המודם בחינם, חבר שלי התחבר לקווי זהב וקיבל מודם כמבוטח אבל הוא היה מודם USB וכפי שאמרו פה הוא לא משהו.. אז רציתי לדעת אם מישהו כאן יודע אם הם מספקים גם מודם שמתחבר לכרטיס רשת חינם ? אם לא, אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על מודם מסוים כזה (לחיבור של 0.5) והאם באמת יש הבדל גדול בין USB לכרטיס רשת ? תודה לכם
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, אתם יכולים בבקשה לתת לי (אם אתם מכירים) שרת שאפשר להעלות אליו קובץ של 600MB חינם? בתודה :-*
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבנתי שזה אפשרי ויש לי 2 שאלות: איך? האם יש סיכון שיעלו עליי או משהו כזה? תודה מראש....
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה אני מנוי ביס ויש את המבצע שמוסיפים 84 לחודש אם יש לי את חבילת הסרטים(יש) ומקבלים את האינטרנט המהיר ב256KB אז השאלה שלי :המחיר זול והכול, אבל האם 256 KB זה מספיק? איך יהיו הפינגים במשחקים ברשת? גלישה והורדה...? תודה לעונים.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו ראה פעם איך עושים את זה?? מה בדיוק עושים? זה חשוב , תודה למי שעוזר...
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני מנוי לבזק בנלאומי כבר שנה, הייתי בחבילת ה0.5 מגה ועברתי לפני חודש ל1.5 (משלם 150 ש"ח ל6 חודשים ראשונים) אני משחק הרבה MOHAA ברשת (במשחק היחיד שאני משחק בו למען האמת) ויש לי משחקי קלנים חשובים בשרתים בחול, אבל אני לא יכול לשחק אותם בגלל הפינגים המ***נים , בין שעות הערב (18:00-23:00 הפינגים עולים מ100 למשהו כמו 300-500, ואי אפשר לשחק ככה! לחברים שלי יש 012 (לרובם) והם מקבלים פינגים 100-120 כל הזמן, ומשחקים בלי בעיות. אז מה אני אמור לעשות , להישאר ולקוות שהפינגים ישתפרו או להתנתק? נ.ב אין לי בעיות עם בזק, המודם בסיידר, אין התנתקויות, אני מוריד במהירות מקסימלית (190-200 או משהו) אז הפינג זה הבעיה העיקרית פה. אם/כשאני מתנתק אני אמור להתקשר ישר ל012 ולהגיד להם שאני …
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי חיבור 0.5 ADSL של WOW. בימים האחרונים אני סובל מאיטיות מחרידה בקאזה. אני יודע כמובן שמהירות ההורדה שם תלויה באנשים מהם אני מוריד את הקובץ, אבל במקרה שלי מדובר בקבצים שמופיעים אצל המון המון משתמשים - עפ"י החיפוש שעשיתי. מה יכולה להיות הסיבה לכך??? יש משהו שאפשר לעשות?? ועוד משהו קטן, האם מומלץ לשות את הפורט של קאזה? האם זה נותן משהו???
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחובר כרגע לנטויז'ן. יש לי מודם אלקטל משודרג לפרו עם גרסת תוכנה 281, וגרסת המודם היא 8606. בשידרוג יצרתי חייגן באלקטל שיתחבר אוטומטית לנטויז'ן. עכשיו אח שלי שלומד בטכניון צריך להגדיר חייגן נוסף, בשביל להתחבר לשרתים של הטכניון. הוא צריך את השרתים האלה למטרות לימוד של הטכניון, והבעייה היא שאי אפשר לעבוד איתם באינטרנט באופן חופשי, ככה שהחייגן לנטויז'ן גם הכרחי. לפי היגיון, חשבתי להוסיף בהגדרות ה-Web של האלקטל חייגן נוסף: דבר ראשון להוסיף ב-Phonebook עוד ערך. ודבר שני, ב-PPP לעבור בין חייגן לחייגן, ע"י בחירה של Off בחייגן המתאים, ו-On לחייגן השני. אז יש לי כמה שאלות: 1. זה אפשרי בכלל לעבוד עם אלקטל ועם שני חייגנים בתוכו? כל פעם להתנתק מאחד ולהתחבר לשני? 2. ב-Phonebook, בע…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בעיקר מהירות הורדה מתוכנות כמו מירק ובכלל איך הם מבחינת שירות וכו' תודה מראש לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-