עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. כיום אני לקוח של נזק עם שירות ADSL ואני מעונין לעבור לכבלים ולהמשיך לעבוד עם הראוטר שלי ,בעבר היה לי בעיה ולא הצלחתי להתחבר לכבלים עם חייגן בתצורת L2TP או PPTP בשום מצב בכבלים אלא רק חיבור קבוע ללא חייגן. היום רוב הספקים לא רוצים לספק חיבור קבוע וצריך להלחם עבור זה.. אז רציתי לדעת אם אני עובר אם יש בכלל אפשרות לעבוד עם הראוטר ,קניתי אותו בחול ועדכנתי לו קושחה לפני כחודש מהאתר שלהם . אם יש משהו עם הראוטר וחיבור כבלים ועובד ללא בעיה אשמח לשמוע ,אני פשוט לא רוצה לפול פה כי הראוטר הזה הוא באמת אחלה. ועוד דבר האם 012 מספקים חיבור קבוע ללקוחות שלהם בכבלים? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום, ברשותי נתב מסוג TP-Link WDR4300 הקצב העברה שאני מקבל בתוך הרשת בקושי עובר את ה 5 מגה עם הכרטיס רשת אלחוטי שברשותי כרגע, המחשב שלי יושב בקושי 8 מטר מהראוטר, אשמח להמלצה לכרטיס טוב (חיצוני) שיוכל לעבוד Dual Band, כרגע לפי המלצות זה נראה לי הכיוון: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13991 תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by tomeryh,

האם אני אצטרך ראוטר בכל מקרה? אני רוצה לחבר שני מחשבים

• 11 תגובות
    • 3.7k צפיות
  4. Started by aviI,

שלום לכולם אני קצת חדש ואני צריך עזרה שהיא מאוד חשובה לי יש לי מחשב נייח שיש עליו ווינדוס XP ואליו מחובר ראוטר של בזק ע"י כבלים עכשיו מעבר לזה יש לי מחשב נייד שעליו יש ווינדוס ויסטה ואני רוצה להעביר קבצים בין המחשב הנייח לנייד כיצד אפשר לעשות את זה?? הבנתי שיש אפשרות לעשות את זה ע"י הקמת רשת בין שני המחשבים אבל אני לא יודע כיצד אשמח לעזרה. בתודה מראש לעוזרים

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. אני מחובר לרשת כבר 10 שנים והייתי עם נטוויזן ב 90 אחוז מהזמן. אולי זה רק נראה לי, אבל בזמן האחרון יש בעיות איתם בגלישה לאתרים וכדומה. קשה לי להסביר, לא מדובר בניתוקים או האטה..אבל לפעמים יש תקיעות כאלה והאינטרנט מגמגם.

• 11 תגובות
    • 910 צפיות
  6. Started by alexjj,

מה אני צריך בשביל לעשות רשת בין נייד למחשב רגיל, ועם צריך ראוטר אז איזה כדי לקנות?

• 11 תגובות
    • 778 צפיות
  7. Started by jayz0r,

אהלן, אני על קו ADSL כרגע ומשתמש ב- ADSL MODEM ROUTER ישן של EDIMAX. חשבתי על מעבר ל- N עם MIMO שבתקווה יתנו לי ביצועים טובים יותר מבחינת קליטה אלחוטית לחדר אחר. אני לא מעוניין לחזור לתצורה הקודמת של מודם שמחובר לראוטר, מאוד נוח לי ששני המכשירים נמצאים בקופסה אחת. מהסריקות שלי ברשת מצאתי ראוטרים עם ADSL2/2+ ולא הרגיל שיש לנו בארץ, השאלה היא האם אין בעיית תאימות? במידה ואין - לא מצאתי בארץ שום מודם ראוטר שהוא N בארץ. בחו"ל נראה שזה גם לא נפוץ (תקנו אותי אם אני טועה) אבל מצאתי משהו של בלקין - http://www.ciao.co.uk/Belkin_ADSL_Modem_with_Wireless_Pre_N_router__6465261 כבר ראיתי את ה- "ADSL/2/2+", וזה אכן עונה על השאלה שלי, אבל רציתי לברר ליתר בטחון אם אני יכול להיות בטוח במא…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by dvvon,

שלום לכולם שמתי לב שזה פורום מקצועי ויש לי שאלה (ואני לא מתחנף) : יש לי התנתקויות של המודם אז רציתי לדעת כמה אמור לעלות כרטיס רשת ---- כי בתמיכה הטכנית של הוט אמרו שזה יפתור את הבעיה האם כדאי לחבר לבד? או שעדיף לקחת את זה לטכנאי מחשבים? אם יש לכם מדריךך לחיבור כרטיס רשת אז תשימו פה בבקשה וכמה זה אמור לעלות ? תודה רבה לכל העוזזרים :yelclap:

• 11 תגובות
    • 969 צפיות
  9. Started by arik100,

אהלן אני משתמש כרגע ב DLINK 6850U מבזק יש לי בצד ראוטר של LINKSYS WRT54GL רציתי לדעת אם יש איזה שימוש שאפשר לעשות איתו תודה

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by Hitman_47,

שלום אחים שלי אני רוצה ליקנות Router מה טוב מיביון הכולם מה לא יחסום לי דברים במחשב ו מה יאפשר לי מעבר חופשי בין הכונינים במחשבים שמחוברים לרשת תודה מראש..

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. עשיתי רשת עכשיו אני רוצה לדעת איך אני מבטל את ה פיראול אני רוצה להוריד מביטורנט מה אני יכול לעשות?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. ברשותי מספר מחשבים. אני רוצה לחבר מחשב נייד למחשב נייח (מפרט בפרטים אישיים) ברשת קווית כדי לשתף קבצים בין שני המחשבים. על המחשב הנייח מותקנת Vista, על המחשב הנייד XP. לצערי לא הצלחתי לעשות זאת. חיברתי את השני המחשבים בכבל רשת והוא כותב שלא מצליח ליצור רשת. אפשר לקבל בבקשה הסברים איך יוצרים רשת קווית?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by alonezer,

אחרי 15 האות מתחלש? צריך כאבל מיוחד ? אם כן איזה? תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by roeesnir,

יש לי כ-30 מחשבים ברשת. אני רוצה ש10 מהם יהיו מאובטחים כלומר, רק למי שבקבוצה הזו תהיה גישה אחד לשני. ולמי שלא בה-10 האלה, לא תהיה גישה בשום אופן למדפסות, ותיקיות משותפות של הקבוצה הנ"ל. איך עושים את זה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. הדגם הוא 3CRWER100-75. עבד כמו גדול עד שעברנו דירה, עכשיו הוא מתנתק לסרוגין פעם ביום לדקה-שתיים וכל פעם שאני מעדכן הגדרות כלשהן ואני לוחץ על apply הוא סופר 30 שניות אחורה, מחזיר אותי למסך הראשי ולא קורה כלום.

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by vizido,

שלום חברים, התקנתי ראוטר אלחוטי בבית (של אדימקס) והצלחתי לתקשר בין כל המחשבים. אני עדיין לא מצליח להתחבר לאינטרנט (בזק בינלאומי, ADSL) ואני לא יודע מה ההגדרות שצריך לכתוב ב PPTP GATEWAY מישהו יודע?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by omrisegal,

מישהו מכיר ראוטר טוב לכבלים, שנמכר בארץ במחיר נורמלי? (100$+\-)

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. שכחתי מה הסיסמא של הרשת שלי יש לי ראוטר DLINK DIR300 תודה

• 11 תגובות
    • 46.3k צפיות
  19. שלום יש ברשותי כונן רשת Western Digital MyBook World Edition 500gb וראוטר linksys WRT300N כאשר אני עובד בשוטף עם הכונן רשת שמחובר לראוטר המהירויות פשוט מתסכלות כאשר אני מחבר את הכונן למחשב באמצעות החיבור רשת הוא עף. תוכך בחיבור טרה ואני מוריד ממנו קבצים במהירות של 10 מגה בעוד דרך הרשת זה עובר במהירות שלך 20 קילו בייט - 50 קילובייט בקיצור אני מתוסכל. בבקשה תעזרו לי לא ידעתי איזה עוד מידע אתם צריכים על מנת לאבחן או לפתור את הבעיה, אני לא מומחה לעניין. תודה רבה מראש

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by SharonBBB,

שלום , קבלתי תמודם aztech 600e מבזק , הפכתי אותו לראוטר אני מצליח לגלוש ללא קושי , אבל האי מיול מת הפורטים סגורים ... עשיתי פורט פווארדינינג לפורטים של האי מיול ועדיין הפורטים סגורים ... הורדתי תפאיירוואל , מראוטר קונקשיין ועדיין סגורים הפעלתי DMZ , שמתי כתובת סטטית ושום דבר לא עוזר משהו יכול לעזור בעניין אני נגנב כבר

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by anatoli,

שלום, המליצו לי על ראוטר אל-חוטי של DLINK מדגם 624, אני רוכש בחול ככה שהמחיר בהחלט לא יקר. אני צריך גם כרטיס רשת אלחוטי בתקן זהה במהירות של 54Mbps, יש למישהו המלצות לכרטיס לא יקר שיתאים לי? אני ממש לא מבין בכל התחום של הרשתות, כך שלהיכנס לאתר ולבחור לפי מפרט לא מתאים לי. תודה, Anatoli.

• 11 תגובות
    • 935 צפיות
  22. Started by ירח אפל,

אתמול הוקצו 2 בלוקים 8s/ לAPNIC (רשם האינטרנט האיזורי של דרום מזרח אסיה) בידי IANA נותרו 5 בלוקים אחרונים, אשר על פי החלטה משנת 2009 יוקצו אחד לכל ספק איזורי. המשמעות, מאגר כתובות הIP העולמי אזל. אומנם נכון שיתכן (לא סביר) שיחליטו להקצות את 16 הבלוקים השמורים 240-255, אבל זה לא סביר. ויתכן שעוד חברות ענק שתופסות בלוקים מתחילת ימי האינטרנט יקרסו וישחררו קצת אוויר לנשימה. אבל כך או כך, ימי הIPv4 הולכים ואוזלים. בטרם תיתם שנה זו יאזלו הכתובות! אצל רוב הרשמים האיזוריים. אז המלך גוסס, אבל מה עם המלך החדש? בארץ כנראה שרק ספקית אחת מוכנה במיידי לספק IPv6 לכל הלקוחות. שאר הספקיות עדיין לא ערוכות לכך מבחינה טכנית, וחלקן אפילו לא רכשו פולים.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום לכולם. יש לי את הDLINK 2650U ואני גולש על 15 מגה בייט. בזק ונטוויזן. אני מחפש המלצה לראוטר חדש לשימוש ביתי בסיסי שיעבוד טוב עם 6 מכשירים או יותר (מדפסת שני פלאפונים ושלושה מחשבים) אין לי צורך בתכונות יוצאות דופן של הנתב, אלא אם תספרו לי על אחת שתישמע הכרחית. אני מחפש שיהיה זול ושיהיה שווה משהו במידה וארצה לשדרג מהירות ל 100 מגה או ליותר. USB בשביל לחבר מדפסת יהיה חביב אבל לא חובה אם הוא מעלה את המחיר. אשמח למספר המלצות. תודה.

• 11 תגובות
    • 4.9k צפיות
  24. Started by devilh,

אני מעביר את הרשת הביתית מאבטחת WEP לWPA2 ומתברר לי שבזירו של וינדוס XP לא מכיר את WPA2(פשוט אין שם אפשרות כזו). אם זה משנה משהו,כרטיס הרשת האלחוטי הוא משהו שבזק חילקה פעם יחד עם הראוטר מודם האלחוטי. משהו ששייך לחברה ZYDAS

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.