עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by nondos,

שלום, עד לפני שבוע היה לי חיבור של 2 מגה לאינטרנט והייתי מוריד בקצב של 230kb/s שבוע שעבר שדרגתי את החיבור לארבע מגה, אני מקבל כרגע בין 350 ל - 400 מחישוב שעשיתי אני אמור לקבל בסביבות 500kb/s האם אני טועה או שיש פה איזשהי בעיה ועלי לבדוק אותה אשמח לשמוע מה קורה אצלכם לפני שאני פונה לבזק והספק שיבדקו את הקו תודה

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  2. לחבר שלי יש אינטרנט בכבלים (ללא חייגן) אז יש לו שני מחשבים הראשי אליו מחובר המודם עם Win 98 SE והמשני Win ME בקיצור הוא ניסה לשתף עם ה Win98SE את האינטרנט וזה לא הלך. הוא התקין XP ואז זה כן הצליח... אבל הבעיה היא שהוא שונא את ה - XP והוא רוצה למחוק אותו. אז מה שאני רוצה לשאול האם יש דרך לשתף את האינטרנט ב Win Me או ב Windows 98? אבל שזה יעבוד? תודה.

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  3. Started by Pickaxe,

נסו להוריד את הקובץ ShaperProbe.exe (לא לדאוג, רק 1.6 מ"ב) מכאן: http://www.cc.gatech.edu/~partha/diffprobe/ShaperProbe.exe אחר כך מMegaupload: http://www.megaupload.com/?d=F6PZW83P תגידו אם הצלחתם להוריד את הקובץ. אין צורך להפעיל אותו או משהו! רק דווחו לי אם הוא ירד. מסיבה מסתורית בכל פעם שאני מנסה להוריד אותו, גם דרך מנהלי הורדות, ההורדה נפסקת באותה נקודה (אחרי 1.3 מ"ב בערך) - גם כאשר זה נעשה דרך מגהאפלואוד. יש לי תחושה שיש כאן משהו מוזר (בהתחשב במה שהקובץ הנ"ל עושה...)

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  4. יש לי ALCATEL SPEED TOUCH HOME שבזמן האחרון עושה בעיות (מאבד תקשורת למחשב, מנתק את החייגן, לפעמים גם לא ניתן לשלוח לו פינגים למשך דקה-שתיים וכו...) הציעו לי ללכת לבזק סטור לקחת איזה מודם ADSL שאני רוצה, השאלה איזה הכי כדאי... אז השאלה שלי אליכם, א. באיזה מודם אתם משתמשים ? ב. מה דעתכם על המודם ומה החסרונות שמצאתם בו עד כה ? המודם כנראה שלא ישמש כראוטר, אבל במוקד האינטרנט של בזק נמסר לי שיש הרבה מאוד דגמים בעייתיים גם כמודמי ADSL ולא כדאי להתקרב לחלק גדול מהציוד של בזק סטור... תודה רבה על שיתוף הפעולה (:

• 14 תגובות
    • 942 צפיות
  5. Started by erezalster,

שלום לכולם. יש לי ראוטר TL-WR1043N של TP LINK. התקנתי עליו DD_WRT ואני מאוד מרוצה מהגמישות בעבודה איתו. יש לי רק בעיה אחת - הגדרתי Port Forward בפורט 80 (יציאה והכניסה) לשרת מסויים אבל הוא עובד רק מתוך הרשת הביתית. כשאני פונה לראוטר מחוץ לרשת הפנימית שלי אני לא מצליח לקבל תשובה מהשרת WEB אצלי בבית. האם למישהו יש רעיון? זה יכול להיות קשור לך שהממשק ניהול של הראוטר מוגדר על 80? ניסיתי לשנות את הפורט של ההמשק ניהול אבל לא הצלחתי. כדי לבדוק את הנושא לעומק אני הגדרתי פורט אחר (לא 80) וזה כן עבד לי. האם מישהו נתקל בבעיה דומה? תודה רבה, ארז

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by BIR,

טוב השאלה נמצאת כבר בכותרת אבל יש לי שאלה לי יש שני מחשבים בבית ועד עכשיו היו שני אינטרנטים נפרדים עכשיו אבא שלי רוצה לעשות לי router אני אישית מעדיף אינטרנט נפרד אבל מה אפשר לעשות אז ככהעם הייתה לכם 2 בחירות עם לעשות router או לעשות קווי מה הייתם עושים ועם הייתם חייבים לעשות router מה הייתם עושים קווי או אל-חוטי... ? תודה למי שיעזור =]

• 10 תגובות
    • 813 צפיות
  7. Started by doker,

רציתי לדעת אם אפשר לחבר שני כרטיסי רשת למחשב כך שכל כרטיס רשת יהיה מחובר לאינטרנט אחר ולהגדיר שתוכנה מסויימת תשתמש באינטרנט שמגיע מכרטיס אחד ושאר התוכנות באינטרנט השני

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  8. אז ככה,יש 2 אתרים (אני מניח שיותר פשוט לא הגעתי לשאר) שלא נטענטים בכלל לכל המכשירים ברשת,אחד זה הבאטלוג ואחד זה החנות של סוני. ניסיתי ריסטרט למודם,חידוש WAN,ביטול UPNP,שינוי DNS וכלום לא עזר. תשתית:HOT,ספק:HOTNET,ראוטר:HOTBOX. תודה לעוזרים. עריכה: שכחתי להוסיף, הERROR שכרום מראה לי זה: ERR_CONNECTION_TIMED_OUT עריכה 2: גם גרופון האמריקאי וWALMART לא עובדים. עריכה 3: דרך TOR האתרים עובדים,יש מצב שזאת בעיה עם הספקית? עריכה 4: (כן קצת חופר...) מצורף TRACE. אני די בטוח שמדובר בבעיה בספקית:

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. מישהו יודע איך זה בדיוק עובד? מה צריך בשביל זה? (חלקים, חוטים מוצלבים/לא מוצלבים, ראוטר) כמה זה עולה? והאם אפשר להתקין את זה לבד ללא טכנאי בזק? תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by LOL,

יש לי רשת של שלושה מחשבים על בסיס hub+אלקטל שחור שמומר לפרו הכל עבד סבבה עד שמחשב אחד החליט שהוא לא מקבל אינטרנט, שמסתכלים בהגדרות של החיבור לרשת רשום שהחיבור חסום בפיירוול אין לי מושג מה לעשות ולמה זה קשה, אם למישהו הייתה את אותה בעיה שיעזור לי בבקשה בנוסף המחשבים האחרים לא מסוגלים אפילו לעשות אליו פינג אין לי בו פיירוול וגם זה של הוינדוס מנוטרל

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  11. היי כולם, דבר ראשון סוף כל סוף אני מוצא פורום רציני לחומרה ובמיוחד לרשתות ביתיות (עניתם לי על הרבה שאלות כבר דרך הנעוצים)... עכשיו לעניין... ברשותי ראוטר אלחוטי מדגם D Link DI-524 והוא מתחבר ישירות למחשב שלי... בחדר אחר של הבית אני מעוניין להציב ראוטר אלחוטי נוסף אשר יתחבר ישירות לאקס בוקס שלי. השאלה שלי היא האם דבר כזה הוא אפשרי בכלל... יעני שראוטר אחד משדר אותו, שני קולט את אותם אותות ויודע דרך כאבל רשת לתת גישה לאינטרנט לאקס בוקס שלי... אם דבר זה אפשרי בכלל אז אם רק תוכלו להמליץ לי על דגמים... תודה מראש אלעד

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  12. Started by ofekd23,

שלום לכולם ותודה מרואש (רשמיתי בכללי ואמור לי שכאן אני יוכל לקבל עזרה אני ישמח עם תעזור לי עם מה שקשור לרשתות ועם תוכלו לעזור לי בשאר אנישמח יותר) תאירו אני במגמט מחשבים בבצפר על פי הקורס של Cisco ועוד מעת שי לנו בגרות והביאו לנו מיקוד ושי דברים לא מובנים במיקוד אני מיתחנן שתזביר לי מה זה אומר אני לא רוצה שתזבירו לי את כל הנושא לדוגמה: מתיאור מטרת מודל רב-שכבתי להתדגמת האינטראקציה בפרוטוקולים שונים = מה זה אומר העיברית פשוטה ושי עוד מהסוג אזה כמובן שלא תזבירו לי את המובנים אבל אני חייב עזרה ושוב תודה וסליחה על שגאיות הכתיב 1) (2

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  13. Started by aloneg,

אני רוצה לדעת איך הראוטר האלחוטי הבא: 3Com® OfficeConnect® Wireless 54 Mbps 11g Cable/DSL Router Product # 3CRWER100-75 חנות אחת אמרה לי שחלק גדול מהסדרות החדשות של 3COM בעייתיות בעיקר עם בזק. זה נכון?

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by שימי71,

שלום לכולם אני מקווה שזה המקום המתאים יש לי בעיה עם כרטיס אלחוטי למחשב נייח דגם COHIBA 3887 REV0 יצויין כי הכרטיס עבד מצוין ,אבל נאלצתי לפרמט את המחשב וכשבאתי לחבר את הכרטיס מתקבלת הודעה "לא ניתן להתקין חמרה זו" המחשב מזהה את הכרטיס. היה לי הדרייבר של הכרטיס אך הוא נעלם,הורדתי אותו מאתר לדרייברים וגם אותו אני לא מצליח למצוא אודה לכל העוזרים בפתרון הבעיה הראוטר הוא מדגם אדימקס מערכת הפעלה חלונות XP תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום יש לי אינטרנט של בזק גימר, ואני מקבל פינגים לאירופה 80-110. האם למישהו יש אינטרנט של אורנג או אקספון וכמה פינג הוא מקבל לשרתים אירופאים, למשל 217.163.23.217.

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  16. שלום דיברתי עם אינטרנט זהב היום והם אמרו שהם מבצעים התקנות והכל כדאי לדעתכם? לא אכפת לי "לזרוק" כסף על ההתקנה,חשוב לי שהכל יהיה מסודר ושלא יהיו לי כאבי ראש אחר כך.. אני לא מתמצא ממש ברשתות 54Mbit זה בסדר עבור רשת אלחוטית? ואיזה נתב הם מציעים ומה דעתכם עליו? תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. המחשבים נמצאים באותה קומה והמרחק בינהם בקו ישר הוא 10 מטר בינהם חוצצים שתי קירות(לא ממד) מה יתאים לצרכים שלי ?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  18. Started by alefman,

יש שלוש מחשבים, שנים מחוברים ברשת עם שטוף אינטרנט,נקרא להם לצורך העניין מחשב-2 ומחשב-3. שלישי (מחשב-1) בעל חיבור אינטרנט משלו. שאלה היא- איך לחבר שלושתם לרשת אבל, רק לשטוף קבצים. כלומר מחשב-3,2 ממשכים לגלוש דרך חיבור שלהם ו מחשב-1 גולש דרך חיבור שלו. דיאגרמה להדמיה

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  19. היי יש לי את המודם terayon tj 715 בטח כולכם מכירים אחלה מודם ממש אוהב אותו אבל אם זה אפשרי אני רוצה להחליפו למודם שהוא גם ראוטר ככה אני ייצור רשת בבית בלי בעיות אז בקיצור יש לחברת הכבלים מודם טוב ולא זבלה שהוא גם ראוטר? תודה לכל העוזרים

• 40 תגובות
    • 4k צפיות
  20. Started by RoyM,

היי, לאחרונה החלפתי מתשתית הוט לתשתית בזק. מכיוון שברשותי, נכון לעכשיו, מחשב נייח ישן יחסית, ללא כרטיס רשת אלחוטי - הבנתי כי עלי לרכוש כרטיס כזה בנפרד. ראיתי כי יש אינספור כרטיסים כאלו, הניתנים לחיבור ב-USB, על כן, אשמח לעזרתכם לפני הרכישה: האינטרנט שלי יהיה במהירות 40 מגה הטכנאי אמר שעלי לוודא שהכרטיס הוא "VDSL" בקיצור, לאילו דברים חשוב לשים לב כשאני רוכש את הכרטיס הזה והאם יש הבדלים בין החברות/הדגמים השונים. אני לא רוצה לקנות משהו לא נכון ואני לא מבין בזה המון תודה!

• 9 תגובות
    • 4.3k צפיות
  21. Started by snir2651,

שלום לכולם, יש לי רשת המורכבת מתצורה של 2 מחשבים המחוברים קווית לראוטר TPLINK 641G. ועוד 2 מחשבים המחוברים אליו בWIRELESS עם כרטיסי רשת תואמים (TL-WN650G TPLINK). המחשב הבעייתי מחובר קווית לראוטר בכבל איכותי ביותר באורך 50 מטר(100Mbit)ומותקנת בו VISTA ULTIMATE 64BIT כולל עדכונים חדשים. שני המחשבים הנותרים מחוברים באופן קווי בכבל שאורכו 100 מטר לראוטר 6504N edimax DHCP OFFעם שני כרטיסי רשת תואמים(EDIMAX EW7728IL) לראוטר העובדים בתקן N(דראפט 2.0). באחד מהם עובדת מערכת הפעלה XP ובשני עובדת VISTA ULTIMATE 64BIT. כל המחשבים בשת מזוהים ובעלי יכולת של שיתוף והעברת קבצים הדדי מלבד מערכות הVISTA. במחשב המחובר בכרטיס רשת של EDIMAX הVISTA בעל יכולת להוריד ולשתף בכל מחשב ברשת אך מהמ…

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  22. Started by @guitarsuite@,

שלום לכם! למה כשהאימיול מתחילה ליסרוק את המקורות ומתחילה קצת להוריד אז היא מתייאשת ואחרי כמה דקות מפסיקה

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  23. Started by redead,

אחרי איזה 8 חודשים כולה נדפק לי המודם מסוג 1320ROTAL שחור קטן ובמקום זה כרגע קיבלתי מודם AZTECH600E .. אז קודם כל רציתי לדעת שבאמת קיבלתי מודם שנחשב יותר חדיש וטוב? וגם הציעו לי תמורת התחייבות ל2 לקבל אחד מהדגמים הבאים של ראוטרים : Siemens SL2141 או חברה אחרת שכרגע אני לא זוכר את שמה אבל הדגם של הראוטר הוא AM6046 .. משהו מהראוטרים האלה שווה משהו?? יש לי כרגע נתב של 3COM שקצת עשה לי בעיות בעבר השאלה אם שווה בכלל לקחת מהם משהו כי מניסיון ה"מתנות" האלה לא כאלה משתלמות..

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by צחי_אל,

(אני מקווה שהכותרת מתאימה לחוקים,כי אין לי מושג איך לעשות אותה מפורטת יותר) יש לי ראוטר Edimax BR-6504n, ואני רוצה להשתמש בQOS, אבל אני לא בטוח מה צריך להכניס שם. יש local ip adress וremote ip adress - מה אמור להכנס שם? יש local port range וremote port range - מה ההבדל ביניהם, והאם יש דרך להשתמש בQOS על כל המחשב ולא רק לפורטים מסויימים? ואם אני מקצה רוחב פס מסויים למחשב אחד, זה אוטומטית יגביל את המחשבים האחרים להשתמש רק ברוחב הפס שנשאר, או שבעצם השימוש בQOS מגביל רק את כתובת הIP שאני מכניס? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. אני רוצה לפתוח את הפורט 3658 .. ראיתי שיש שם אפשרות של basic port forward ויש אפשרות של triggered מה אומר כל אחד מהם? תודה.

• 0 תגובות
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.