עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. הוט מתקנאת הכבל התת-ימי של בזק בין לאומי (התוכי) וחותמת הסכם רב שנתי עם טמרס. מהכבל הזה עומדים להנות לקוחות הוטנט ולקוחות הוטמובייל. http://www.themarker.com/technation/1.2529560

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שבת שלום, בזמן האחרון האינטרנט עושה לי טובה שהוא עובד. אתרים עולים לאט מדי, יש מדי פעם ניתוקים ועכשיו אני גם לא מצליח להתחבר לשרת משחק במולטיפלייר מה נסגר? יש מה לעשות חוץ מלהתקשר ולצעוק? כי כבר נמאס תודה

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. למי שמהירות של 200M כבר לא מספיקה, החל מהשבוע הבא HOT תציע ללקוחותיה מהירות של 500M. עוד לא ברור מה תהיה מהירות העלאה אבל חצי גיג'ה בהורדה זה כבר סיפור אחר לחלוטין. השאלה הגדולה - מה היכולת של הנתבים הבייתים להתמודד עם מהירות זו. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000998066

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. Started by Cheif,

לפעמים אני לא מצליח להבין מה מביא כתבים רציניים באתרים מכובדים לכתוב שטויות מסוג זה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4610786,00.html תקלה רק בנתבים פרטיים ולא בנתבים של ספקיות התשתית ורק ב-WIFI - מישהו פה שיכור לחלוטין...

• 26 תגובות
    • 4.8k צפיות
  5. Started by goidoi,

שלום חברה, אני כרגע בשיפוצים מאוד אינטנסיביים של הבית. העברתי שרוולים לכל חדרים עבור תקשורת. עכשיו עלי לבחור switch ל-24 כניסות (כרגע יש 17 בשימוש ועוד 3 בתכנון). השאלה שאני מתקשה לענות עליה היא האם לקחת switch שהוא managed או לא? מצד אחד אולי אני נסחב קצת, מצד שני פיצ'רים שונים כמו QOS יכולים להיות שימושיים. מצד שלישי יש תמיד את האישה שהיא הגזברית וצריך להסביר לה למה זה חשוב אבקש את עזרתכם בנושא. תודה.

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by anton105,

שלום, אני צריך לרכוש נתב אלחוטי חדש, לא מצאתי מידע מה הכן מומלץ. הדרישות הם: מחיר עד 400 שח מהירות אינטרנט שלי היא 20 מגה, משדרג בעתיד.. בית קטן, מרחק מקסמלי בין נתב למחשב הוא 8מ. ציוד: 3 מחשבים. 3 פלאפונים. 1 טבלט. 1 טלוויזיה סמארט אם חיבור לאינטרנט. אשמח אם תכלו לייעץ לי על נתב שיעבוד כמו שצריך, לא יתעקע ולא יקרוס. תודה.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by ~Pizza~,

היי, מתכנן בקרוב לעבור דירה ועם המעבר גם לשדרג את מהירות האינטרנט ל100 מגה. מחובר לבזק+בזב"ל ומעדיף לא לקנות ראוטר מהם. אני אשמח לקבל המלצה לראוטר+מודם (מעדיף מכשיר אחד) שתומך במהירות של 100 מגה. אם אפשר, אני יכול גם להזמין מEbay. הראוטר כמובן חייב לתמוך בWifi. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by kfirbep,

הצטרפנו לyes לפני כמה חודשים ומאז אנחנו חווים ניתוקים מהאינטרנט, עד כמה שאני יודע זה דיי רנדומלי וזה ממשיך במשך כמות זמן מסויימת... גם כשאנחנו משתמשים בVOD או בmultiroom אנחנו חווים בעיות של ניתוקים או כל מיני הודעות שגיאה למיניהן. שמעתי כל מיני דברים שאומרים שזה משפיע על זה אז אני פשוט אתן פה קצת יותר מידע, אולי זה סתם שטויות אבל עדיין... אז ככה יש כמה קומות בבית, ו4 ממירים (ממיר אחד נמצא בקומה נפרדת משאר הממירים והנתב האינטרנט), הנתב מחובר ישירות למחשב, הוא מדגם D-LINK 2760U, נורת הDSL תמיד דולקת (לא מהבהבת). את הנתב קנינו כשעברנו לes כי אמרו לנו שמה שיש לנו יעשה בעיות כי הוא ישן. בכל מקרה זה כבר נהפך לבלתי נסבל, אי אפשר להנות מהממיר כמו שצריך וגם לא מהמחשב בגלל כל הנית…

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. Started by arik100,

אני כרגע מחזיק ב2 משתמשים של ספקיות אינטרנט - HOT ו CCC. הקטע הוא שאני גם מוריד הרבה וגם משחק ברשת. כשאני על HOT הפינגים מאוד גבוהים יחסית ויכולים להגיע ל180, תלוי מה בא להם, לפעמים גם אין תשובה לאור הLATENCY הגבוה. לעומת זאת הורדות טסות על כמה מגות לשנייה. כשאני עובר לCCC הפינגים הם על 70-90 , אבל ההורדות בקושי זזות מקסימום 500KBPS. האם מישהו חווה ספקית נורמלית? במחירים שפויים? אני על תשתית בזק, 100M, עם נתב DLINK 6850U רשת N וחיבורי 1GB.

• 13 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. Started by ccc,

אהלן רבותי. בקצרה, נסיון פתיחת הום גרופ בין שני מחשבים על הרשת האלחוטית של הנתב מסתיימת ביתר קלות באשף. הבעיה כאשר אני מנסה לקשר מחשב המחובר דרך חוט לאותו ראוטר, עם מחשב נייד המחובר לרשת האלחוטית של הראוטר. מהי הסיבה הנפוצה ביותר לאי היכולת של האשף למצוא רשתות בין סוגי חיבור שונים? אם צריך לשנות הגדרות בנתב (נטגיר בזק 5גהץ) מהן בדיוק ? תודה !

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. "עד סוף 2014 נשיק חצי ג'יגה" מנכ"ל HOT אילן צחי, אמר במסיבת עיתונאים שערכה החברה: "עד סוף 2014 נשיק חצי ג'יגה (500 מגה). זה צעד משמעותי להראות שאנחנו רציניים בהיקף העבודה שלנו ובהיקף ההשקעה בתשתיות.http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4518710,00.html

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. חברי הפורום שלום יש לי נתב (ראוטר) TL-WR841N של TP-LINK (קישור) בן כ-3 שנים וחצי ולאחרונה הוא עושה לי בעיות: א. אתמול המחשבים בבית לא הצליחו לתקשר איתו, אך העניין נפתר לאחר כיבוי והפעלה מחדש שלו. ב. היום שוב המחשבים בבית לא הסכימו לתקשר איתו, אך הפעם כיבוי והדלקה שלו לא פתרו את הבעיה. בדקתי את הנושא לעומק והסתבר שהנתב פשוט לא מסכים לאמת אף מכשיר בחיבור אלחוטי (הרשת האלחוטית מזוהה גם ע"י המחשבים וגם ע"י טלפונים ניידים, אך הם פשוט לא מצליחים להתחבר אליה, כאשר בטלפון הנייד קיבלתי הודעה על שגיאת אימות). ביטלתי את הסיסמא לרשת האלחוטית, אך הדבר לא עזר כלל (גם לא לאחר כיבוי והדלקה). יש לציין כי בחיבור חוטי לא הייתה בעיה להתחבר לנתב ודרכו לאינטרנט. בסופו של דבר התקנתי את הקושחה (…

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by Cheif,

בזק החליטה לא לוותר והגישה בג"צ כנגד החלטתו של שר התקשורת לשעבר - גלעד ארדן - שדקה לפני שעזב את המשרד, ביצע מחטף ואישר את תוכנית השוק הסיטונאי. הבג"צ הזה עתיד לתקוע לעוד חודשים ארוכים את הסיכוי היחידי שהיה כאן להורדה כלשהי במחירי התשתית. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000996712

• 16 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. Started by gabrielf,

אני מחובר דרך הוט ו 013 חיבור 200 מגה . למשל אתר www.orange.co.il לא עובד אם אני מפעיל חייגן ומתחבר ל 014 הכל עובד תקין. בנוסף מורגשת איטיות בעוד אתרים, לעיתים יש מעין ניתוקים קטנים שפוגעים בעליית האתרים, ערכתי בדיקת תשתית והכל תקין. ראיתי עוד דיווחים בנושא: http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=20&messageid=177435520

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/google-fiber-%d7%96%d7%94-%d7%a4%d7%90%d7%a1%d7%94-%d7%91%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%90%d7%a4%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%a1-%d7%99%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%95-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%a8%d7%a0%d7%98-%d7%a9/

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. לאחרונה שידרגתי מ10MBIT ל15. אני גולש דרך ADSL ובזק בין לאומי. לאחר השדרוג נוצרה בעיה חמורה בגלישה, כאשר ברקע יש מספר חיבורים מקבילים, שתופסים את כל רוחב הפס. לפני השדרוג הבעיה הייתה מינורית, מדי פעם הייתי מקבל שגיעת connection was reset או משהו בסגנון, אבל עכשיו הגלישה הפכה כמעט לבלתי אפשרית באתרים מסוימים, כאשר אני משתמש ברקע בIDM להורדה. אציין שבעבר התופעה הזאת הייתה מתבטאת בגלישה מאד איטית כאשר ביטורנט פועל, אך כאמור, עכשיו זה קורה גם בהורדה "סטנדרטית". IDM מחלק את הקובץ רק ל8 חלקים, כך שאני מניח שרוחב הפס כשלעצמו הוא פאקטור פה, ולא רק חיבורים מקבילים. יש לי ראוטר ישן ויחודי Hpna powernet PAR720g. רק מחשב אחד מחובר אליו. האם זה נובע מחוסר יכולת של הראוטר להתמודד עם ז…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by Lirux,

יש ברשותי את הנתב הנ"ל וכשאני בודק על איזו מהירות חיבור ה- Nexus 5 שלי מתחבר אליו הוא רושם 54Mbps (במקרה הכי טוב) כאשר במרחק של עד מטר מהראוטר. השאלה שלי היא למה אני לא מצליח לקבל מהירות של תקן N ונראה שאני מקבל רק G. כאשר אני מנסה להפעיל Support 802.11n Client Only, המכשיר בכלל לא מצליח להתחבר לראוטר. הראוטר מריץ את הגירסא הזו: BN_1.29-CCOD_OpenWifi

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by udi,

שלום לכולם, לאחר חיפוש ממושך בפורום לא הצלחתי למצוא המלצה למתג\רכזת switch לרשת ביתית במהירות 1G קצת הסבר על הרשת הביתית: יש לי ראוטר של linksys EA6900 קניתי אותו בחו"ל תשתית כבל של טלדור cat6a ו 7 נקודות חיבור של משתמשי קצה השאלה שלי האם לקנות מתג בדיוק של 8 יציאות וכך ולמלא את כל המתג ובעתיד עם יהיה עוד דרישה לחיבור אני אקנה מתג אחר של16 או לקנות כבר עכשיו מתג עם 12-16 יציאות ? האם לקנות מתג מנוהל או לא או חצי מנוהל Smart switch כגון זה: http://www.linksys.com/en-mea/business/products/switches/LGS308 או לקנות מתג פשוט Netgear GS608 8-port 100/1000Mbps Switch ( מוכרים אותו בארץ ) אשמח לקצת עזרה בתודה מראש וחג שמח

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by loladc,

שלום לכולם, משהו יודע האם אפשר להשיג חבילת gamers אצל בזק בינלאומי בפחות מ 25 שקל?

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. יש לי 1043ND אחד מחובר למודם (הוט) ואני מעוניין שה-1043ND השני שלי ימוקם בקצה השני של הבית ויהווה ראוטר+רפיטר לשני מחשבים נייחים בחיבור חוטי. ניתן לעשות זאת? זה עדיף על פני שימוש בשני דונגלים אלחוטיים לכל אחד מהנייחים? מדובר במרחק די גדול + חצי קיר בדרך. אשמח להדרכה בעניין. תודה.

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. אני תכף הולך לבזק סטור לקחת מהם ראוטר (פתוחים עד 18:00) ואני אשמח לשמוע מה דעתכם עדיף מבין אלה: D-Link 6580 Netgear 2610 מאוד חשוב לי הקליטה של ה-WIFI יש הרבה מחסומים בדרך חחח ושתהיה אופציה להגדיר IP קבוע ללפחות 6 צרכנים. אני עכשיו עם Dlink 2650 ויש לי 3-4 קווים של קליטה ואם אני בקצה של החדר אז יש ניתוקים ..עצוב. הציעו לי אותם בחינם לשנתיים אם לא זה הייתי קונה משהו לבד אז מה עדיף??

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Lirux,

אני שוקל להזמין נתב מדגם WDR3600 של TP-LINK מחו"ל. יש למישהו ניסיון עם הזמנה של נתבים שפועלים גם ב- 5Ghz מחו"ל? מה קורה אם זה נתפס לביקורת? האם אי אפשר לשחרר את זה בכלל? מישהו הזמין והכל עבר חלק?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by alex542,

אפשר בבקשה הסבר איך לבחור מתאם Wifi.

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by OR2OOO,

אחר צהריים טובים. אשמח אם תוכלו להביע את דעתכם על כרטיס הרשת: http://www.startech.com/Networking-IO/Wireless/Wireless-N-USB-Network-Adapter~USB300WN2X2D יש לי את הראוטר TL-WDR4300 ואליו הכרטיס ישודך. את הכרטיס אני מתכנן לקנות ב-eBay. בעיקרון אני צריך כרטיס רשת 5GHz שיעבוד בתקן n, לטווח רחוק. יש לי הרבה הפרעות ב-2.4GHz. אשמח לדעת אם יש לכם המלצות אחרות.

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים