רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
[TABLE=width: 70%] [TR] [TD=width: 50][/TD] [TD=width: 100%] שלום אחד מהמחשבים שלי מסרב להתחבר לאחד מהרשתות האלחוטיות שלי, אבל הוא מתחבר לרשת אחרת ושאר המכשירים מתחברים מצויין לרשת הנ"ל. כשאני מנסה להתחבר הוא מבקש את הקוד, אני מזין את הקוד, הוא חושב ואז כותב שווינדוס לא הצליח להתחבר לרשת. להלן מה שכבר ניסיתי: למחוק את הדריבר. להוסיף ידנית את הרשת. לבטל את האנטי וירוס. NETSH WINSOCK RESET netsh int ip reset c:\resetlog.txt פותר הבעיות של ווינדוס.בנתיים כלום לא עזר, אשמח לרעיונות. [/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אימי איננה מצליחה להכנס לחשבון הדואר שלה ב hotmail.co.il היא איננה זוכרת את הסיסמה והתשובה לשאלתה הסודית ככול הנראה לא נכונה האם ישנה דרך אחרת לאחזר את הסיסמה תודה מראש, נ.ב. לא הייתי מתעסק עם זה ופותח לה מייל חדש פשוט יש לה שם תמונות וחומר חשוב
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הייתי מעוניין לדעת כמה עולה כיום להחזיק שרת כלומר להזכיר מחברה מסויימת שרת כמה יעלה בחודש ?מומלץ לתת המלצות ל חברות .
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
הכותרת המקורית היתה זאת: הגנה מפני פריצה של שאר בני הבית השותפים על אותו קו אינטרנט. אבל לדעתי הכותרת החדשה מעבירה את המסר יותר ברור, לא? והנה השאלה בפירוט: הסיטואציה: רשת ביתית מאובטחת, עם כמה משתמשים באותו הבית. לוינדוז (XP) במחשב שלי יש סיסמא המתבקשת בכל הדלקה של המערכת. השאלה: מה צריך לעשות כדי להגן על פרטיות המחשב שלי מפני כניסה (בצורה אלחוטית, דרך הראוטר) של משתמשים אחרים, בני הבית, השותפים ברשות (!) לאותו קו אינטרנט. תודה לעונים.
-
- 13 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
סיכום (חלק מהבעיות כבר העלתי) חיברו את המחשב של אחי לאינטרנט עם הראוטר שנמצא אצלי RTA 1025W, הוא נרשם לטורנט ליצ', אז הוא עושה להם כל היום upload והכל הזמן מוריד סרטים (גם באיכות שכל התמונה שחורה וצריך להסתכל בעיתון מי השחקנים בכלל), וזה משגע אותי כבר אני לא יכול להתקין לו net limtter כי הוא יסגור את זה, אני לא יכול לקנות ראוטר חדש, כי רק עכשיו שילמנו על זה איזה 400 שקל מה שנשאר לי לעשות זה לשחק עם ה QOS, שאין לי מושג איך מקנפגים את זה והשאלה כמה זה יהיה יעיל, במקרה שהוא עושה UPLOAD שחונקים את הפס אולי אני אאעטוף את האנטנה של ה WIFI בניירות אולי זה יוריד את הקצב העברה אליו, יאוווו איזה נמאס זה אני מחכה שעה ש ynet יעלה. הנה תמונה של ה QOS
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ככה, יש לנו ראוטר D-LINK 615, אני מחובר דרך כבל והוא אלחוטי. כל הציוד בחדר שלי. לא עוזר לדבר איתו, יש לו ראש אטום. לקחתי בחשבון לנתק את הנתב והלתחבר ישירות מהמודם אבל זה פיתרון אחרון, אין לי כוח לבכיות שלו. הוא מוריד לפי מה שראיתי טורנטים והורדות ישירות. יש אפשרות להגביל את רוחב הפס שנשלח אליו? הוא לא ישים לב, וגם אם כן אני אגיד לו שככה נתבים עובדים, הוא לא מבין כלום מהחיים שלו. (חשבתי לשנות לו את ההגדרות של התוכנות אצלו במחשב , אבל הוא עלול לעלות על זה.) דרך אגב אני לא יודע כמה המהירות שלי, אבל אני מוריד טורנטים טובים על 300K, (כן זה מאד איטי אבל לי זה מצויין כי יש לי סבלנות ואני לא רוצה לתת לאמא שלי לשלם סתם כסף, ולכן אני גם לא אבקש ממנה להעלות את הרוחב פס בגלל השטויות …
-
- 22 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי איטרנט בכבלים של ערוצי זהב 750 קילו התוכנות שעובדות באינטרנט נהיות איטיות ומתנתקות מדי פעם..וגם האינטרנט עצמו מתנתק לפעמים..הפינגים שלי במשחקים טיפה יותר גבוהים מאשר בהתחלה.. אין לי עוד משתמשים עם כבלים בבניין (2 אנשים) תעזרו לי בבקשה אני נואש ואני חושב לעבוד לadsl תודה מראש גברים!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, חשבתי לפתוח איזשהו אתר קטן. האתר נועד לקהל הישראלי וצריך לאפשר העלאה של תמונות (ולא צריך לאפשר הורדה) ולכן כדאי שקצב ההעלאה מהארץ יהיה כמה שיותר מהיר (לעשות upload לשני מגה יכול להיות די מתיש...) שאלתי, למי שיש מושג, האם יש טעם לפתוח את האתר בשרתים בארץ? זה משנה משהו? אני די בטוח שבחו"ל משמעותית יותר זול אבל חשוב לי שחווית השימוש באתר תהיה חיובית. תודה רבה ויום טוב!
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני רוצה להעלות אתר לרשת. (בעברית) הצרכים שלי די בסיסיים. אבל אני רוצה אתר דינאמי שיכול להיות מבוסס על תבנית קיימת. הבנתי שאני יכול לקנות דומיין, וחבילת אחסון. האם אני יכול למצוא תבניות ברשת? איזה טכנולוגיות לחפש? איך אני מתאם את את זה מול שרתי האחסון? (תמיכה/ניהול) האם כדאי/אפשר למצוא אתר שמאחסן וגם מספק תבניות כאלה?
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום הכנתי אתר מאוד בסיסי, בגודל 5MB אני מעוניין להעלות אותו לאינטרנט בחינם. ניסיתי כמה אתרי אחסון כמו 880 ו serv4free אבל הם לא מאשרים לי את הבקשה מישהו מכיר אתר אחסון חינם טוב? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לשמוע מה דעתכם, חוץ מהתקנת השרת שזה כולל מחשב, לינוקס, רישיון לCPANEL וכו' במה זה כולל מבחינת החיבור לאינטרנט? יש למישהו מושג?
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אחרי reboot לראוטר (d-link 2650u ), החיבור הופך מ Home Network ל -Unidentified Network . רק ריסטרט למחשב מחזיר ל- Home Network . למה זה קורה..? איך חוזרים Home Network ללא ריסטרט..? תודה מראש * מחשב שולחני (10.0.0.2) וממיר לוויני (10.0.0.1) מחוברים לראוטר. הוגדר IP קבוע. ..
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי מה שאני מבין, חברת פלאפון תתחיל לקראת חודש אפריל לשווק ראוטר אלחוטי שיאפשר גלישה מעל רשת ה-GSM החדשה שלה, ללא תלות בבזק או בכבלים. מבחינה זו, הדרך בה בוחרת פלאפון דומה יותר לזו שנקטה בה סלקום ולא לזו של אורנג',הדורשת חיבור דרך בזק (ADSL) או הכבלים. בדומה לסלקום, גם פלאפון בחרה להשתמש בראוטר סלולרי של חברת OPTION הבלגית, אך היא תעשה שימוש במוצר מתקדם יותר הקרוי GlobeSurfer 3 -- סלקום עושה שימוש בגרסא 2 של אותו מוצר. הגרסא החדשה כוללת מספר חידושים מענינים -- צג ציבעוני חיצוני הנותן חיווי על תיפקודי הנתב, יציאת USB לתמיכה במדפסת רשת ודיסק רשת משותף, שתי יציאות LAN ותמיכה בטלפון קווי. מידע על הנתב הזה תוכלו למצוא כאן -- http://www.option.com/en/products/products/wireless-…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לילה טוב, היום התחדשתי בנייד חדש. יש לי בבית נייח, שמחובר דרך ה-smart box של אורנג'. רציתי לבצע בו שיתוף בין שני המחשבים. כרגע בנייד מותקן ווינדוס 7 ובנייח מותקן אקס פי גרסת הום. איך שהוא בעזרת המדריך הנ"ל : http://www.netcheif.com/Articles/W7-XP-NET/W7-XP-NET.htm ביצאתי את השיתוף, אם לומר את האמת אני לא יודע בכלל מה עשיתי אבל בסופו של דבר הצלחתי, בזמן הזה אני אפילו מעתיק קבצים לנייד מהנייח. השאלה שלי היא כזאת, על מנת שמישהו מהשכנים ירצה לגלוש דרכי הוא יצטרך ססמה כי הרשת שלי מאובטחת (כלומר ה-smart box) כאשר ביצעתי את ההגדרות בנייד הגעתי לשלב קיבלתי ססמה והיה כתוב באותה ההגדרה להדפיס אותה או לכתוב אותה. האם הססמה הזאת היא האבטחה שלי על מנת לא ליצור פריצות לנייד? שאלה שנייה…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כשבוע קניתי רטואר אלחוטי וחיברתי אותו והכול עובד נפלא,פרט לכמה אתרים אשר מסרבים לעלות רק אחרי מספר גבוה של ניסיונות הם עולים. אתרים כמו גוגל,תפוז,ויד2. יש לציין שיש לי שתי מחשבים שמחוברים לראטואר האלחוטי:1:מחשב נייד בחיבור אלחוטי,2:ומחשב נייח בחיבור כבל רשת. הבעיה במחשב הנייח,במחשב הנייד הכול עובד קשורה+האתרים שרשמתי שעושים בעיה במחשב הנייח. אשמח לקבל עזרה.
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
חיפשתי פה בפורום, ולמרות שיש הרבה שאלות, יש ממש מעט תשובות. כיום אני עם 012 ובזק, ו012 מבקשים בעבור המודם שלהם 50 ש"ח דמי משלוח פלוס 10 ש"ח לחודש אחרי השנה הראשונה. האם יש היום חלופה זולה להצעה שלהם? (פחות מ-300 ש"ח) כיום אני גולש ב-15 מגה. תודה
-
- 12 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אחרי הפסקת חשמל, הדלקתי את המחשב, והוא משום מה זיהה לי חומרה חדשה - כרטיס הרשת שעל הלוח אם. הכרטיס רשת נמצא במצב identifying מול הראוטר ולא מצליח להתחבר אליו. כרגע אני גולש דרך הראוטר באותו מחשב אבל עם כרטיס רשת אלחוטי. ביצעתי ipconfig/all (לכרטיס הפיזי כמובן) ומה שאני רואה זה שהוא המציא לי כתובת IP ו-default gateway (שלא קשורים לראוטר) בנוסף, הכתובת של ה-DNSים משובשת fec0:0:0:fff וכו', וכתובת ה-MAC היא 00-00-00-00-00-00 (זה physical address נכון?). למישהו יש רעיון מה לעשות? בתודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב, הייתה אתמול הפסקת חשמל של שניה... שני המחשבים פעלו (לא עשו משהו,סתם פעלו) אחרי שחזר החשמל המחשב עם XP הצליח להתחבר אבל המחשב עם ויסטא לא הצליח... ניסיתי להתחבר ישירות למודם-לא עוזר... החיבור מופיע כlocal only ואי אפשר לגלוש ניסיתי לעשות PING לגוגל הוא אפילו לא מזהה את ה hostname כשזה דרך הראוטר אני רואה לפעמים הודעה שהחיבור בסדר אבל עדיין אי אפשר להיכנס לאינטרנט ואפילו לראוטר עצמו (192.168.1.1) ניסיתי את כל הפורטים על הראוטר, ניסיתי להחליף כבלים- לא עזר יש למישהו רעיון?[br]פורסם בתאריך: 6.10.2008 בשעה 16:01:49 נפתר...עברתי על הרשימה של הסרביסים ומשומה זה שאחראי על IPV6 היה כבוי הפעלתי,ריסט והאינטרנט עובד
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי ראוטר של אדימקס חוטי והוא כל כמה ימים לקח לעצמו "הפסקה" והיה נכנס ללופים של התנתקות ותחברות.. החלטתי לקנות ראוטר חדש.. איזה אתם מציעים לי לקנות? חשוב שזה יהיה חוטי כי אין לי כרטיסי רשת אלחוטיים.. תודה
-
- 9 תגובות
- 828 צפיות
-
-
עובד פצצה ממוצע מהירות הורדה 62 ק"ב פינגים לשרת בישראל 70 שרת באירופה 102 (מאוחר בלילה) ;D ;D ;Dמרוצה מאודדדדדדדדדדד ;D ;D ;D
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי היסטוריה ארוכה עם בזק שהתחילה במודמים 2400 דרך ISDN ו-ADSL הגעתי לקצה הדרך בזק לא מסוגלת לתת יותר מ-5 מגה. מחר בבוקר באים להתקין לי 12 מגה דרך הכבלים. המצחיק שזה אפילו עולה פחות, 99 ש"ח וגם ויתרו לי על דמי התקנה אז עכשיו נשאר לראות מה עדיף כבלים או בזק.
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
המהירות צנחה ל 6 מגה (מ 12 מגה) יש רעיונות איך להחזיר את המהירות ל 12 מגה ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי לעצמי היום ראוטר של אדימקס קוי ....התגברתי על בעיית ה LOW ID ע"י פתיחת פורטים אבל האי מיול זז לאט !!! אני רגיל שתוך חצי שעה האי מיול שלי ב 50K + .....עכשיו הוא לא עולה מעל 10 קיי כבר שעתיים מה אפשר לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי ראוטר של NETGEAR והגדרתי הכל. האינטרנט עובד, אבל הגלישה איטית מאוד. בדיקת מהירות באתר cable.org.il הראה שאני מוריד על המקסימום. מה עלולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים...
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
התקנתי לפני שבועים ראוטר אלחוטי של "אדימקס" אחרי ההתקנה שמתי לב שיש אתרים שהוא לא נותן לי להכנס אליהם ורק אחרי הרבה ניסיונות ניתן להכנס אליהם,אתרים כמו (גוגל,ואללה,נענע,מאקו),אחרי שאני מוציא את הרואטר מהחשמל ומחזיר זה מסתדר,ושוב קורה אחרי כמה שעות. אני לא יודע מה לעשות,ואשמח לקבל עזרה.
-
- 11 תגובות
- 3.4k צפיות
-