עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by zilbermm,

היי, אני רוצה לקנות נתב אלחוטי למטרות הבאות - 1. יחובר בחיבור קווי למחשב 2. חיבור אלחוטי לסטרימר - צפייה בתכני HD בדרך כלל נעשית מדיסק המחובר ישירות לסטרימר 3. XBOX 4. חיבור אלחוטי ללפטופ בסלון מה ההמלצה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by 114508534,

אהלן הרבה זמן שאני גולש מדי יום ביומו לאתר תפוז. משום מה פתאום הפיירפוקס התחיל לחסום לי את הגישה לאתר, מופיעה הודעה Bad Request (Invalid Verb) באקספלורר אני מצליח להתחבר, חשבתי למחוק קוקיס אבל לא מצאתי איפה עושים את זה בפיירפוקס אשמח לשמוע על פתרון תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by nrox76,

שלום לכולם, הנייח שלי מחובר אלחוטית למגדיל טווח של TP-LINK ולאותו הנייח מחובר כרטיס רשת של אותה חברה ב USB. הבעיה היא שכל כמה שעות/ימים אני לא מצליח לגלוש ומקבל את ההודעה dns not responding. ניסיתי לאפס את הראוטר, לעדכן קושחה למגדיל טווח, להחליף דרייברים, ואפילו לפרמט את המחשב והבעיה עדיין קיימת גם בWIN7 וגם WIN 10. חשוב לציין, כשאני מחובר עם הסמארטפון ועם המחשב נייד לאותו מגדיל טווח בהם אני לא חווה שום בעיה גם בזמן שהנייח מתריע לי על תקלת DNS. אם יש הצעות לפתרון אשמח לשמוע

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3561529,00.html

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  5. חבריה שלום עברתי לנתב חדש אלחוטי של בזק מסוג TNN SIEMENS SL2-141 יש ברשותי מחשב ישן שלי שאני רוצה להפכו לפינת שימשוי מחשב לאחיינים הקטנים שלי לקראת החופש הגדול , כך שלא ישבשו לי את המחשב האישי שלי . מה אני צריך להשלים למחשב כדי שיעבוד ברשת האלחוטית איזה כרטיס/ אנטנה לקליטה מהנתב ואיזה תוכנה המרחק בין המכשירים 2 מטרים מעבר לקיר אשמח להדרכה לאפשרויות בברכה

• 3 תגובות
    • 878 צפיות
  6. Started by shelkovitz,

שלום, ברשותי ראוטר מסוג D-LINK dsl6740u. אתמול רכשתי vpn דרך חב' ibvpn. התקנתי על המחשב הנייח, נרשמתי לנטפליקס והכל עובד. יש לי בנוסף למחשב הנייח סטרימר של WD ומחשב נייח. האם מישהו יודעים איך מגדירים את הVPN שיעבוד בכל הרשת הביתית (גם בנייד וגם בראוטר)? תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  7. שלום לכולם, אני צריך המלצה לראווטר קווי איכותי ואמין שתהיה לו אפשרות לפתיחת פורטים. תקציב כאמור 300 ש"ח אם יש משהו ששווה חריגה של 50-100ש"ח גם טוב. ושכחתי לציין עדיף שתהיה גם חומת אש. תודה.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  8. Started by buuhaa,

שלום. אני רוצה לחבר מחשב נןסף לרשת שכבר קיימת בבית של חברה. הרשת היא כרגע בת 3 מחשבים ,2 מחוברים בכרטיס אלחוטי ואחד ישירות לראוטר בכבל . מה בעצם עלי לדעת ? איך אוכל לדעת איזה הגדרות לקבוע למחשב החדש (בהסתמך כמובן על ההגדרות הקיימות) ? האם הפעלת אשף הרשת (המחשב עם XP ) תספיק ? בקיצור אני זקוקה למורה נבוכים קצר... תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 9.1k צפיות
  9. Started by לירן,

שלום לכולם 8) חשבתי על האפשרות של נתב עם מודם ADSL שכולל מספר פורטים ובכך להיפטר מהמחשב שרת והרכזת. רק בשביל להיות בטוח - כבלים RJ45 ישרים אמורים לעבוד, נכון? ואם מישהו משתמש בסידור הזה ויש לו המלצות או הערות בעניין..

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. חברה צריך עזרה דחוף בבקשה הפכתי את המודם שלי לAlcatel Speed touch Pro ואני מנסה להתחבר דרך פרוטוקול PPPoE דרך ראוטר של אדימקס 6104k. הראוטר אומר שהוא מצליח להתחבר אך אני לא מקבל כל גישה לאינטרנט (DHCP מופעל על ראוטר ומכובה על מודם) למה ? האם זה בגלל הNAT שמקבלים עם האפגרייד או פיירוול ? אם כן, איך אפשר לבטל את זה ? בתודה מראש, אריאל

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  11. אני צריך להשיג כבל רשת המאפשר חיבור לכרטיס רשת של מחשב נישא. תודה על העזרה חברים

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום לכולם מזה כשנה אני עובד עם ראוטר של LINKSYS דגם WRT54G2 בתקן G עד לפני יומיים הכול היה תקין וגלשתי יפה בחבילת 5 מגה שיש לי -הוט + ניטויזין. ופתאום התחילה איטיות נוראית בגלישה , לפי אתרי בדיקה כמו SPEEDTEST.NET אני מקבל לעיתים 1 מיגה לפעמיים 2 מיגה לא הבנתי מה קורה !!!!! בבדיקה מול הוט ונטויזן שאמרו לי לנתק את הראוטר ולגלוש ישירות עם מודם תומסון שיש לי הבעיה נפתרה כרגע אני עובד ללא הראוטר ונראה תקין. שאלתי , האם יכול להיות שראוטר נדפק ואז הוא מגמגם ????? יש דבר כזה שראוטר עובד אבל מאט גלישה ??? למרות ששיחזרתי הגדרות יצרן ועידכנתי קושחה אחרונה , לא עזר . יש עוד בדיקות שאני יכול לעשות , לפני שאני רץ לרכוש רואטר חדש תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. שלום, כרגע יש לי ראוטר של אדימקס מדגם 6204Wg. בזק הציעו לי נתב מסוג D-LINK 2760U התומך בתקן N. השאלה שלי היא מי פולט יותר קרינה או במילים אחרות מי יותר מסוכן. תודה, אופיר

• 15 תגובות
    • 3.6k צפיות
  14. שלום רב! אני כותב אחרי די הרבה זמן שלא כתבתי... בכל מקרה, הבעיה הפעם היא כזו: יש לי בבית שני מחשבים המחוברים ביניהם בכבל רשת מוצלב, מה שנקרא רשת ביתית - שיתוף קבצים ומדפסות מופעל וכמו כן גם האינטרנט משותף (ICS). עד לאחרונה הייתי מחובר דרך ADSL, ועכשיו עברתי לכבלים (דרך ברק אם זה משנה משהו). קיבלתי מודם Terayon, התקנתי אותו (בינתיים בUSB, עוד מעט דרך חיבור רשת), ושמח וטוב לב הורדתי התקנה של חייגן של ברק, התקנתי ונוצר לי חייגן L2TP, דרכו אני מתחבר לאינטרנט (דרך איזשוהי תוכנת התחברות, אם מישהו מכיר). עד פה הכול טוב ויפה. כאשר אני משתף את החיבור אינטרנט (Advanced, ואז Allow other users to connect through this connection או משהו כזה) הוא פשוט לא נותן לי להתחבר לאינטרנט - נ…

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  15. Started by Cheif,

חברת D-LINK שחררה מדריך משתמש מפורט למודם/נתב הדואלי - DSL-7805U. את המדריך ניתן למצוא כאן - http://www.netcheif.com/downloads/DSL-7850U-R1.00-Manual-D02-20130306.pdf סקירה מפורטת של המודם/נתב הזה ניתן למצוא כאן - http://www.netcheif.com/Reviews/DSL-7850U/DSL-7850U.htm

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by Vearp,

היי שידרגתי לפני שבוע ל50 מגה ושמתי לב שני מקבל רק 20 מגה בלפטופ המחשב הנייח שמחובר ישירות לראוטר NETGEAR VVG2000 מקבל 50 בלי בעיה יש מצב שהכרטיס רשת מקביל אותי עד כדי כך? Intel® Centrino® Wireless-N 130

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by vk,

איך עושים רשת ביתיית יש לי עכשיו שתי מחשבים.. אני צריך לקנות את הציוד ופשוט לחבר וזהו? לא צריך להתקשר לספקית האינטרנט שיעשו משו?

• 9 תגובות
    • 760 צפיות
  18. Started by dankom,

דפדפתי באתר של משרד התעשייה המסחר והתעסוקה - הרשות לסחר הוגן, חוק הגנת הצרכן. שם היה רשום, שניתן לבטל התחייבות לאינטרנט(תשתית + ספק אני מניח) בתוך כ 14 יום (גם אם הוחל מתן השירות) ממועד ביצוע העסקה או קבלת החוזה, מסמך וכו'. http://www.moital.gov.il/CmsTamat/Rsrc/PDFPublish/bitul_iska_2010/index.html עמ' 3. ביצעתי התחייבות שבוע שעבר לנטוויזן ובזק למשך 12 חודשים, האם מהאמור במסמך הביטול הוא ללא כנס? תודה.

19. שלום, יש לי בבית 2 מחשבים נייחים, 1 מהם מחובר בוייפי לראוטר של TP LINK ואחד מחובר אליו קווית, איך אני יוצר רשת שתאפשר לי להעביר קבצים בין שני המחשבים? תודה מחשב אחד מריץ וינ 7 ואחד XP

• 7 תגובות
    • 956 צפיות
  20. Started by NIVTAL,

משהו מוזר כזה.. יש לי ראוטר 3com officeconnect 11g וכשאני מאפס לו את הסיסמה דרך ה-details הוא כל הזמן מוסיף מספרים נגיד ה-SSID הוא XXX אז עכשיו הוא XXX 2 ובפעם הבאה הוא XXX 2 2 ואחרי זה XXX 2 2 3, איך אני עושה שזה יהיה השם הרגיל?

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  21. Started by galzohar,

ראוטר: Edimax BR-6228NS מודם: D-Link DSL-2500U סוויץ': D-Link DES-1008A (יש לי כרגע 4 מחשבים מחוברים ולפעמים צריך גם לחבר עוד, ובכל מקרה החיבור ברשת הביתית יציב, ולהתחבר ישירות לראוטר בכל מקרה לא שינה כלום). לפני כשבועיים-שלושה התחלתי לשים לב לבעיות של לאגים בחיבור שבאות והולכות. בבדיקות פינגים לשרתים (לא משנה לאיזה שרת), הפינג קופץ ל-200-400 יותר מהרגיל ואפילו לפעמים מקבל request timed out. כשאני עושה tracert, אני מקבל פינג של <1ms לראוטר עצמו, אבל כבר לתחנה הראשונה מתקבל לעיתים קרובות פינג תלת ספרתי (כשבאופן תקין צריך להיות פינג באזור ה-15). לצורך ניסיון חיברתי את המודם ישירות למחשב עם חייגן והכל עבד יפה. הייתה לי את אותה בעיה בעבר, ואחרי שהחלפתי את הראוטר נפתרה הבעי…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Dj NaSh,

שלום, זה נראה שרוב החברות מציעות חבילות איחסון בסיסיות של בין 100-200 מגה, בעלות חודשית של כ-10-20$. עם זאת, נראה שהם מציעים גם חבילות רסלרים הכוללות Shared Server עם 10-20 ג'יגה (!) שטח איחסון, בעלות חודשית של כ-30-40$. על אף שאולי לא הרבה אנשים מחפשים להיות רסלרים, אני לא מצליח להבין את הסיבה למה בעל אתר שצריך קצת יותר שטח, יכול להוסיף בסה"כ כ-10$ ולקבל שטח איחסון של עד פי 100 יותר! מה ה-catch פה? ממה צריך להיזהר? שאלה נוספת: בחנתי חברה בחו"ל בשם Reyox המציעה חבילות איחסון. חבילה רסלר בסיסית של 15 ג'יגה איחסון, בעבור 20$ לחודש, וחבילת Dedicated Server בסיסית עם שטח של 20 ג'יגה איחסון, בעבור 50$ לחודש. האם המחירים נשמעים לכם סבירים, ולא זולים מדי? כי מחיר זול מאוד יכול ל…

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  23. Started by t d,

שלום! קניתי אתמול ראוטר linksys wrt54g והתקנתי אותו כך שהמודם יהיה מחובר אליו, והמחשב שולחני שלי יהיה מחובר אליו בכבל RJ45, האינטרנט עובד והכל בסדר, רציתי להוסיף לראוטר עוד מחשב בחיבור קווי RJ45 לאחד משאר הפורטים מאחורה, מין הסתם אני משתמש בכבל ישיר ולא מוצלב כי זה חיבור בין מחשב לראוטר, הראוטר מראה מקדימה שהמנורה של הפורט בו חיברתי את המחשב השני דולקת משמע הוא מזהה חיבור, אך אני לא מצליח להכנס מהמחשב השני לאינטרנט (הגדרתי למחשב השני כמו לזה כרטיס רשת בלי איי פי) מה אני צריך לעשות? תודה!

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. קודם כל הזמנתי את הראוטר שזה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=151&catcode=274 והכרטיס רשת הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=149&catcode=274 איך הם? תנו תגובות. ועוד שאלה מזה הצפנה וניהול מרחוק?

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  25. Started by dlivneh,

אך אמי פותח פורטים בזון אלארם ? (קשור לתוכנת שיתוף)

• 2 תגובות
    • 714 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.