עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by redead,

יש לי בבית רשת אלחוטית ניסיתי להתקין filezilla על אחד המחשבים ואז להתחבר אליו ממחשב אחר באותה רשת מה הסיבה שפינג כן מגיע למחשב אבל FTP הוא מסרב לקבל ? פתחתי לו את פורט 21 גם בTCP וגם בUDP .

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. עד היום הייתי מחובר לחבילה של חצי ושילמתי לאינטרנט זהב "248 שקל "כמו פרייר וזה במשך שנים. התקשרתי עליהם ואמרתי שאני רוצה לעבור לספק אחר ולהתנתק מהם . הם אמרו לי שיש חבילה חדשה שיצאה רק אתמול חבילה לחצי שנה של 1.5 במחיר של 109 שקל לחודש ואחרי חצי שנה זה עולה ל209 שקל . אז אני ששלמתי עד היום במשך שנים 248 שקל על חבילה של חצי 248 שקל יקבל חבילה של 1.5 פי 3 יותר מהיר ובפחות מחצי מחיר נו מה אתם אומרים ?עכשיו יהיה לי אינטרנט טורבו. תנסו גם אתם את החבילה הזאת אולי אתם סתם משלמים יקר על חבילה של חצי .

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by dislect,

Hi guys! Just bought the TP-Link TLWR841N. I have a modem + router at the top floor in my house, the router goes by 3 wires to 2 computers on the top floor and a 3rd computer in the basement (no way to get wifi there from the router). So I bought an additional router, the TP-Link TLWR841N, to connect in the basement to the wire going from the old router on the top floor so I can get both wire connection for computers and wifi access in the basement. I am so close to installing the thing and I get this message just at the end of the process (see picture) Tried connecting and disconnecting all the wires 3 times no luck. All leds are flashing according to the guide at the…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אז ככה, לאחרונה שאלתי בפורום האם ניתן ליצור מסד נתונים של IP סטטי בנתבי לינקסיס DD-WRT, אך אנשי הפורום לא ידעו לעזור לי, הצלחתי למצוא את הדרך והחלטתי להכין מדריך לכל בעלי הLINKSYS. אז ככה: בממשק הראשי נכנס לSTATUS למעלה, ובתוך סטטוס, נלך לLAN או WIRELESS , תלוי איך מחובר המחשב הסטטי שאנחנו מחפשים. כאשר נכנס נראה את הMAC של המחשב, נעתיק אותו. נלך לADMINISTRATION, בתוך הקטגוריה הזו, SERVICES, אנחנו נעבוד רק עם המסגרת של DHCP SERVER. בUSER DOMAIN נבחר LAN &WLAN. LAN DOMAIN לא כ"כ רלוונטי אפשר לרשום שם את שם קבוצת העבודה. נלחץ על הכפתור ADD ומשם זה רק להעתיק נתונים, המק של המחשב הרצוי למק, שם של המחשב אח"כ ולבסוף את האיפי הסטטי שאנחנו רוצים להקצות. חשוב מאוד: לאחר שרשמנו …

• 12 תגובות
    • 10.2k צפיות
  5. שלום, האם ישנה אפשרות כלשהי להקליט שולחן עבודה של שרת וירטואלי כאשר לא מחוברים אליו ממחשב ? אם מקליטים בזמן שהמחוברים לשרת באמצעות מחשב פיזי אז ניתן להקליט את המסך, אבל ברגע שמתנתקים מהחיבור למרות שהמערכת נשארת פועלת, ההקלטה מפסיקה כי אין מסך במערכת וירטואלית. תודה

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by ET,

העברתי את הכבלים בבית שלי בתוך הקירות... הגדרתי את הראוטר, ואני גולש מהמחשב הראשי. עכשיו השאלה מה אני צריך לעשות כדי לגלוש מהמחשב השני? הראוטר מחובר למודם eci-270. בשתי המחשבים מותקן xp.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום, לפני כמה ימים גיליתי שחלק מהאתרים לא עולים יותר, או פעם עולים ופעם לא... למשל כתבות ב Ynet (לאתר עצמו תמיד נכנס, אבל לכתבות פעם כן פעם לא), או Torrentleech (לא נכנס בכלל). השתמשתי אז בIE8 הגרסה המוטבעת בWin7. ניסיתי להוריד MTU (בהדרגה עד 1300 בערך), וללא הועיל. החלק המעניין הוא שגם המחשב השני בבית שמחובר לאותה הרשת דרך ראוטר, סובל מאותה בעיה. כאשר אתמול התקנתי FireFox פתאום הצלחתי להכנס ממנו לכל האתרים, בלי שום בעיה (כאשר הIE עדיין לא מצליח). היום, שוב אני מגלה שאני לא מצליח להכנס לTorrentleech... אני ממש מאבד שפיות ולא מבין איך כל זה קורה. לא מוצא שום קשר בין הדברים. למישהו יש רעיון מה לעשות? חוץ מלהתקין כל יום דפדפן חדש... תודה. גיל.

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת ראוטר שמתאים לחיבור כבלים (הבנתי שיש הבדל בין ADSL) ואם אפשר גם את המחיר שלו ... תודה לעונים

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. הי אנשים, אני מצטרף לשרות ADSL בימים הקרובים דרך המבצע של ברק, הם הציעו לי מודם פנימי או מודם חיצוני של בזק. את הפנימי אני יכול לקבל בחינם אן לשלם 480 ש"ח כבור המודם של בזק, נציגת המכירות אמרה שסוג המודם הפנימי הוא CMAD 800EF (שלא מצאתי עליו פרטים). השאלה היא איזה מודם נותנים בזק והאם המודם הפנימי נופל בביצועיו מהמודם של בזק ? תודה ;D

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. יש לי בעיה כבר כמעט חצי שנה ובשבוע האחרון זה הלך והתגבר וזה משגע אותי, מה שקורה זה שפתאום מפסיק לי האינטרנט, למרות שאני מחובר ובכדיי לפתור את זה אני חייב לבצע restart למחשב, למרות שאני עדיין מחובר אין לי גלישה, יש לי מערכת ויסטא ואיני מצליח לעלות על הבעיה

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Asaf.Y,

שלום, ברצוני לקנות ראוטר משולב לשני המחשבים שבבית. דוד שלי הציע לי את הראוטר EDIMAX BR6104K , ואמר לי שהוא יתאים. שאלתי אותו אם יש לו יציאה גם לקו טלפון (להזכירכם אני מדבר על ראוטר משולב). חיפשתי באינטרנט תמונה של הראוטר ממבט מאחור ושם ראיתי אך ורק כניסות לכבלי רשת. מישהו מוכן להסביר לי איפה היציאה לקו הטלפון?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by dani0104,

אני מתלבט בין 018, Fast, וCCC. אני גיימר אז אני רוצה ping נמוך (Latency) אבל מספיק לי משהו נורמלי מתחת ל100 בשרתים לאירופה ושיהיה זול, מתלבט בין החברות הנ"ל, שמעתי ביקורות טובות עליהם לרוב. דעתכם? ד"א אני בתשתית בזק (ואני לא מעוניין לעבור להוט) וכרגע אני בספק בזק בינלאומי שלוקחים המון כסף, ולא מעט פעמים האינטרנט ממש איטי בייחוד בשעות הערב.

13. Started by Nookie,

בספטמבר 2003 (9/03) התחברתי לאינטרנט המהיר. בהתחלה במהירות של 750 ואז השתדרגתי ל 1.5 אתמול עברתי לחבילת ה2.5 אך אני עדיין עם המודם שקיבלתי ב2003! יש לציין שהמודם עובד רציף מ 2003 ולא היו לו שום בעיות. Alcatel Speed Touch Home - האם כדאי לפנות לבזק ולקבל מודם חדש? או שהמודם שלי מצויין?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי ראוטר בבית של edimax ולפני כמה זמן שידרגתי את האינטרנט ל12 מגה ומאז אני לא מצליח להיכנס להתחבר לראוטר אפילו אם אני שם סיסמא הוא לא מתחבר יש איזה תוכנה כלשהיא לגלות מה הסיסמא למרות שאני יודע אותה אבל משהו מוזר שאני לא מצליח להיכנס בתודה מראש רזיאל

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. היי כאשר אני מנסה להיכנס לאתרים מסוימים ובפרט לאתר e.walla.co.il הראוטר שלי מפנה אותי לתפריט של הראוטר במקום להיכנס לאתר. ניסיתי לבצע פינג לכתובת הנ"ל ואני רואה שהוא מנסה לעשות פינג לכתובת 10.0.0.1 – שאני לא רואה שכתובת זו כלל מוגדרת ברשת הפנימית (הטווח הוא 192.168.2.1-10), אבל לדעתי היא הוגדרה בו בעבר. ריסט לראוטר לא עזר. יש לכם רעיונות איך לטפל בבעיה המוזרה?

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

שלום רב! הבעיה שלי היא כזאת: יש לי חיבור ADSL 1.5 והספקית שלי היא אינטרנט זהב, כאשר אני משחק ב UNREAL הפינג שלי עומד על 30 בערך ואפילו אם אני מחובר ע"י שני מחשבים (שיתוף) לאותו הסרבר הפינג בשניהם הוא על 30 אבל כאשר אני משחק ב CS הפינגים בשמים! בסביביות 200 ~ 400! :'( אני משתמש ב XP PRO! מישהו אולי התנסה בזה גם? למישהו יש פתרון לבעיה כי זה מאד מרגיז ומתסכל! :-/

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. שלום, משום מה החל מאתמול אני לא מצליח לראות את הרשת האלחוטית שלי במחשב הנייד. הרשת תקינה ופעילה ושאר המחשבים שברשותי רואים אותה וניגשים אליה ללא בעיה. במחשב הנייד אני מצליח לראות רשתות אלחוטיות אחרות וגם להתחבר אליהן, לא נעשו כל שינויים במחשב או ברשת.ומשום מה רק את הרשת שלי אני לא רואה כלל. הרשת שלי מוצפנת WPA-2 והראוטר מסוג D-LINK 855 המחשב הינו HP-COMPAQ 6510 ומערכת ההפעלה XP אשמח לקבל סיוע והכוונה כיצד לפתור את הבעיה. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 5.6k צפיות
  18. התוכן בכותר. תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. יש לי רשת אלחוטית בבית עם ראוטר ובה - 2 ניידים ואחד נשולחני לאינטרנט דרך ראוטר, והכל עובד סבבה... יש לי 2 מחבים נוספים שהם של עבודה בלבד ולא מחוברים בכלל לאינטרנט ואסור שיהיו (אלא מערכות עריכה). אני רוצה לחבר אותם לרשת הביתית כדי לשטף תיקיות ולהעביר חומר מהמחשבים של העריכה למחשב נוסף שבו יש אינטרנט, אך חשבו לי מאוד- שבמחשב של העריכה לא יהיה אפשר להיכנס לאינטרנט ולגלוש/לקבל וירוס/תולעים ומזיקים (אין אנטי וירוס ואסור שיהיה בו). איך אני עושה זאת? להגדיר לשיטוף אני יודע, אבל איך והאם ניתן לחסום אינטרנט ? תודה

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. בשעות העומס מתקבלת מהירות הורדה של 1Mbps מאתר הבדיקה של בזק בינלאומי עם חיבור 5Mbps. האיטיות מתרחשת לסירוגין - נדמה שברגע שמתחילה ההורדה, המהירות נקבעת מראש ונשמרת לאורך כל ההורדה - פעם 1Mbps, ופעם 5Mbps (בתנאי שסוגרים את ההורדה ומתחילים אותה מחדש). אין בעיה בבדיקת מהירות התשתית (ADSL). לעוד מישהו יש את הבעיה הזו?

• 12 תגובות
    • 3.6k צפיות
  21. Started by Boomer,

כשמזמינים ADSL יש סיבה להזמין גם את ההתקנה שעולה 300 ש"ח? כי אמרו לי שכל מה שהמתקין עושה זה מחבר את המודם...

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. הבאתי ראוטר שנקרא: repotec 5-p nway switch הבעיה היא שאני משתמש בremote desctop computer ומהרגע ששיניתי את החיבורים כלומר שני המחשבים מחוברים בראוטר אני אני לא יכול להתחבר למחשב השני שמחובר בו כדרך אגב אני משתמש גם באקס פי וגם בוויסה. עוד בקשה האם מישהו יודע את האיי פי של הראוטר הזה?! אגב הדגם של הראוטר הוא rp-1705m תודה רבה לעוזרים!!

• 12 תגובות
    • 848 צפיות
  23. שלום, חבר שלי ביקש ממני למצוא לו פתרון. הוא עבר דירה. בדירתו החדשה אין חיבור טלפון במקום בו הוא רוצה לשים את המחשב. למרות זאת הוא מעוניין להתחבר לאינטרנט בחיבור ADSL. הועלתה ע"י האפשרות של מודם אל חוטי, אך ישנה הבעיה של קינפוג המודם- המודם חייב להיות מחובר למחשב בכדי לשנות בו את ההגדרות וכו'. הוא אמר שאין לו בעיה לחבר לכמה זמן את המחשב+ראוטר (+מודם אבל לא משנה לעניין) לטלפון עם כבל ארוך, ולאחר מכן לשים את הראוטר ליד הטלפון. לי זה נראה לא הכי טוב- כי ככה בכל פעם שיש בעיה זה הופך לסיפור לוגיסטי בו צריך להתחיל להעביר את הנתב וכו'. כמובן שאם אין משהו יותר טוב, זה יהיה פתרון סביר, לא? והאם יש לכם רעיון יותר יעיל? תודה רבה....

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by עוד מישהו,

שלום, התחדשתי בנתב של LinkSys WRT54GL עכשיו אני צריך להגדיר אותו כ LT2P. רק שאני לא יודע מה SERVER ADDRESS של LT2P של אקספון... תודה מראש על העזרה

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. Started by Yehazkel,

יש לי בעיה איתם של מהירות, המהירות עצמה בסדר אבל אחרי איזה 10 דקות של גלישה המהירות יורדת ל1KPS וזה ממש מעצבן והם כמובן מכחישים יש למישהו רעיון חוץ מלעבור ספק?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.