רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אני ב-012 לקוח מומר מקווי זהב. לא משתמש בטורנטים כי תמיד היו איטיים לי - אני עובד רק עם ראפיד פרמיום. החל משבת האחרונה - יש לי בעיות בראפיד שייר פרמיום. תמיד הייתי מוריד על מקסימום ללא בעיה. באמצעות תוכנת IDM יש לי חיבור 8 מגה. עכשיו פתאום ההורדה משחקת בין 4-8 מגה. אין בלוק קבוע של הורדה רציפה בשמונה מגה. אני רואה בפורומים שגם לאחרים יש את זה. שיחנקו - חלאות! צריכים לארגן תביעה יצוגית על הונאה. - ויש להם עוד את החוצפה לתת שירות "GAMER" מה זה בעצם אומר? ששאר הלקוחות שמשלמים על שמונה מגה פשוט לא מקבלים שמונה מגה. זה כמו לימכור למבורגיני - עם הגבלה למאה קמ"ש בכבישים מהירים. חלאות. פשוט הונאה! צריכים להפציץ את שרותי התמיכה שלהם - אם כל לקוחות 012 יתחילו להתקשר …
-
- 12 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
התקנתי Windows 7 Ultimate 64Bit במחשב החדש שלי ועד עכשיו השתמשתי במתאם האלחוטי של Zydas שכנראה לא נתמך בווינדוס 7 ולכן אי אפשר להשתמש בו. הבנתי שיצאו מתאמים אלחוטיים חדשים שתומכים בווינדוס 7 אפשר המלצות על כמה טובים עד ה100 ש''ח ? הראוטר שלי הוא Asus AM 604g (אם צריך לבחור מתאם אלחוטי על פיו) . תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין ליצור בתוך רשת קיימת מחשב שישמש חיבור מהיר לשרת. כלומר כל המחשבים ברשת מחוברים כיום ברשת ב-1GBIT, ואני מעוניין לבחור מחשב אחד שיהיה מסוגל להתחבר לשרת במהירות גבוהה משמעותית (בסגנון 10GBIT), אשמח לדעת מה אני צריך לעשות כדי להתקין כזה דבר, מה לקנות וכ"ו...
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני ניסיתי להגדיל את הקליטה של הראוטר האלחוטי של 3COM עם הראוטר EDIMAX BR 6204WG שנייהם תומכים בWDS. קראתי את המדריך וההסבר המצויין של NetCheif ואני עשיתי שלב שלב אך ללא הצלחה. להלן השלבים שבצעו: 1.לקחתי את כל המידע לגבי הראוטר הקיים (3COM) ראיתי שהוא תומך בWDS ולקחתי את ההגדרות אם זה CHANNEL/SSID והMAC ADDRESS. 2.אפשרתי בנתב הקיים את הWDS בתור אופציה WDS-RootAP שאומר שהוא הראשי. 3.ביטלתי כל הצפנה בין אם זה קוד אבטחה ובין אם זה access control. 4.שיניתי בנתב החדש (edimax) את default getaway ל192.168.1.2 מהסיבה שהdefault getaway של ה3COM הוא 192.168.1.1 5.שיניתי את הטווח של השרת DHCP בנתב הקיים ל192.168.1.100-200 6.בנתב החדש ביטלתי את השרת DHCP. 7.בנתב הקיים השארתי את…
-
- 12 תגובות
- 4k צפיות
-
-
היי יש לי מודם מדגם ECI BFOCUS 270 שעושה לי בעיות ואני רוצה להחליף אותו למשהו יותר טוב ויותר חדיש. איזה מודם הכי טוב יש לבזק כיום? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, התחדשתי בנתב של LinkSys WRT54GL עכשיו אני צריך להגדיר אותו כ LT2P. רק שאני לא יודע מה SERVER ADDRESS של LT2P של אקספון... תודה מראש על העזרה
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
לא משנה כמה אני מנסה לפתוח פורטים ומשנה את ההגדרות יש לי תמיד LOW ID באימיול
-
- 12 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ראוטר מתקן N. ראיתי שעקרונית מומלצים בפורום אחד משני ראוטרים: 1) אדימקס 6524N 2) די-לינק DIR-615 נתקלתי בראוטר בשם Netgear WNR2000. יש עליו ביקורת טובה ב-cnet, אבל לא ראיתי ביקורות גולשים בישראל. מישהו יודע עליו משהו? יש לכם ניסיון איתו? תודה! הפסען.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני להקים רשת אינטרנט ביתית כאשר התשתית כבר קיימת (ישנם שרשורים בקירות עם חוטי משיכה). ברחבי הבית פרושות 9 נקודות (כולל נקודת חיבור למודם) – כולן מתרכזות אל ארון תקשורת יעודי קטנטן שקוע בקיר בגודל 30X17סמ. כוונתי לעשות שימוש בכבל CAT6 FTP לצורך חיבור כל הנקודות, כאשר בחדרים הכבל יחובר אל שקע תקשורת/רשת עם חיבור RJ45 מסוכך CAT6. 1. האם חיבור מחשבים לשקעים הללו יכול להתבצע באמצעות כל כבל רשת? אלו בעיות יכולות להיות בשל שימוש ב- CAT6? 2. מה החיבור המומלץ לחיבור כל הנקודות בארון התקשורת? אם ההמלצה היא על חיבור לפנל כיצד ניתן להתאים זאת למידות השקע שבקיר (17X30) ? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
יש חשיבות למסלול השיקרי הזה ברגע שעוברים לחיבור ללא חייגן? קראתי על הנושא אבל לא ראיתי תשובה אחידה בכל המקומות.
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היום מנוי חוקי דרך האתר שלהם בארה"ב . יש משהו על הגבלה של 5G של הורדות . אחרי שהורדתי קובץ אחד בגודל דומה נרשם לי שעברתי על את ההקצאה ואני כמו משתמש שאין לו חשבון. מישהו יכול לעשות פה סדר ולהסביר לי מה קורה פה ?? עשיתי חשבון פרמיום באתר שלהם , שילמתי ולמה אני לא יכול להוריד כמו שצריך ?? מהאתר שלהם בארה"ב אני לא מצליח להבהין כלום ממה שהם אומרים . האתר הישראלי יותר גרוע . יש הגבלה יומית לכמות המידע שאני מוריד ?? יש הגבלה על הכמות בכלל ?? איך מבטלים מינוי אם אני רואה שזה הכל בלוף ??
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל עזרה בהרכבת מחשב שיתפקד כשרת עם 5 משתמשים בלבד לעבודת חשבשבת בלבד. כרגע מותקן על השרת הנוכחי SBS 2003. התקציב הוא 4000-5000ש"ח. כיום זה המפרט :Processor: Intel® Pentium® 4 CPU 2.80GHz Frequency: 2.8 GHz Amount of RAM: 2048 MB המחשב שהיום קיים ישן כבר מאוד ולא מהיר במיוחד אך חשוב לציין שעדיין עובדים איתו כך שאני לא רואה סיבה להשקיע בשרת מאוד יקר. ראיתי את מגוון מחשבי המותג אך לצערי אבדתי בין כל הדגמים והקונפיגורציות-לפי המחירים שראיתי IBM קצת יקר בגלל זה אני נוטה לכיוון של HP. תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, משום מה החל מאתמול אני לא מצליח לראות את הרשת האלחוטית שלי במחשב הנייד. הרשת תקינה ופעילה ושאר המחשבים שברשותי רואים אותה וניגשים אליה ללא בעיה. במחשב הנייד אני מצליח לראות רשתות אלחוטיות אחרות וגם להתחבר אליהן, לא נעשו כל שינויים במחשב או ברשת.ומשום מה רק את הרשת שלי אני לא רואה כלל. הרשת שלי מוצפנת WPA-2 והראוטר מסוג D-LINK 855 המחשב הינו HP-COMPAQ 6510 ומערכת ההפעלה XP אשמח לקבל סיוע והכוונה כיצד לפתור את הבעיה. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
היה לי XP והיה ת'דרייבר והכל עבד מעולה, פירמטתי לויסטה, ופתאום גיליתי שאין דרייבר לכרטיס הזה.. ואני חייב אותו, מה אני אמור לעשות?! פרטים על הכרטיס : TP-LINK 108M 2x to 3x eXtended Range 108Mbps Super G 2.4GHz | 802.11g/b | 108Mbps Model No.: TL-WN620G יש לי ויסטה אולטימייט עם 32BIT תודה רבה רבה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, הקישור שלי לאתר www.kafe.co.il לא עובד, השאלה אם הוא עובד לכם או לא? אם לא ייתכן שקרס או מה? :s05:
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש לי ראוטר בבית, EDIMAX BR-6204WG ניסיתי לחבר אותו למחשב שלי, לא מצאתי איך, אז הורדתי דרך אתר אדימקס "מדריך" עכשיו, לפי מה שאני רואה שם, את הראוטר צריך לחבר למודם דרך LAN ואת המודם למחשב מה אני עושה אם אין לי חיבור כזה LAN במודם? (מודם מסוג תומסון שנתנו לי בהוט) יש דרך אחרת לחבר? או שצריך להחליף מודם? תודה רבה לעונים!
-
- 12 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
צריך ראוטר אלחוטי לכבלים אבל שיתאים גם לתשתית בזק (כי אני שומר תמיד אופציות להחליף ספק) אין דרישות מיוחדות לטווח, דירה רגילה, אבל חשוב שיהיה אמין ונוח לניהול. יש לי כבר כמה שנים את ה-3Com שאני מאוד מרוצה ממנו והבנתי שגם ה-linksys מומלץ. התקציב הוא מסגרת בלבד ואם יש ראוטר ב-250 שיתאים אז לא חייבים ללכת על היקר. כרגע זה הולך לכוון הזה: נתב אלחוטי Edimax BR-6524n BR-6524N כרטיס רשת אלחוטי Edimax EW-7728In PCI EW-7728IL
-
- 12 תגובות
- 935 צפיות
-
-
תראו מה קורה כשאני מנסה להגדיר את הסיסמא: 1. http://img22.imageshack.us/img22/4594/82401858.jpg 2. http://img6.imageshack.us/img6/6949/18617086.jpg למה הסיסמא נעלמת? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן יש לחבר שלי ראוטר לא מאובטח ומישהו תמיד נכנס לו לאינטרנט ולפני שאני מגדיר לו סיסמא אני רוצה לדעת מי זה אז השאלה שלי היא אם יש איזשהי תוכנה שיכולה להראות לי את המידע הזה תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ! היום לאחר שהבת שלי התקינה איזו תוכנה גרפית של גוגל המחשב הפסיק לקבל IP.הסרתי את התוכנה וזה לא עזר,הסרתי והתקנתי את כרטיס הרשת מחדש וכמובן שזה לא עזר. התקנתי כרטיס רשת אלחוטי שהיה ברשותי וגם הוא לא מצליח לקבל IP אפילו שהוא אומר שהוא מחובר לרשת האלחוטית שלי. האם יש מישהו שיכול לעזור לי ? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות D-LINK 615 יש לי שלוש מחשבים שיוחוברו בכבל רשת CAT5-E ואחד אלחוטי.. (שנמצא בערך 5 מטר מהראוטר.. קיר מפריד) הייתי רוצה המלצה לכרטיס רשת.. אגב יש ראוטר שינצל טוב יותר את הכבלים שיש לי ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא יודע למה, אבל מאז שבזק שדרגו את התקשורת שלהם (אינטרנט וטלפון, יום שלם לא היה אינטרנט), אין לי שום בעיה עם ביטורנט - טורנטים לא הופכים לאדומים בלי שום סיבה, ולא צריך להחליף פורט כל שעה עגולה בשביל להחזיר אותם להיות ירוקים. יכול להיות שבזק הפסיקו לחסום?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עברתי לפני חודש לתשתית של בזק ולקחתי את החבילה של ה8 מגה הורדה על 800 ק''ב העלה ואני חושב שאני לא מקבל אפילו חצי מזה מבחינת העלאה שאני בדוק ב SPEEDTEST אז אני רואה 0.72 מגה אז זה עוד איכשהו בסדר והורדה זה מראה לי במקרה הטוב 3.5 מגה ניסיתי לסגור את כל המחשבים ברשת ולסגור את הטורנט וכל השטיות האלה ואני מוריד במקרה הכי טוב על 400 ק''ב. ששאלתי את בזק הם ישר אומרים לי שהכל בסדר ושככה זה צריך להיות ובאתר של הנוכלים האלה הם אומרים ש8 מגה צריך להוריד על 1000 ק''ב.
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי יש לי ראותר של Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC אני לא מצליח להכנס להגדרות של הראוטר. אני מנסה להכניס את כתובת ה- getway כפי שתמיד היתה 10.0.0.138 אך ללא הצלחה. כשנכנסתי לבדוק את כתובת ה-getway שוב ראיתי כתובת 10.100.101.1 הכנסתי את הכתובת הזו לדפדפן ושוב...ללא הצלחה!!! הדפדפן מבצע חיפוש בגוגל של הכתובת במקום להכנס לי אל הגדרות הראוטר. מחקתי את הדרייבר והתקנתי מחדש...וכלום לא עוזר אשמח לקבל עזרה בעניין תודה
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית 2 קווי ADSL ושני יוזרים, אחד 014 של 5 מגה ואחד 012 של 4 מגה. ה014 מחובר עם סימנס 141 וה012 עם cisco 875. יש אופציה לחבר את שני הראוטרים למחשב לשני כרטיסי רשת שונים, ועם איזשהי תוכנה שתנהל את הפאקטים או כל דרך אחרת בעצם ליצור חיבור של 9 מגה, או קצת פחות, אבל עדיין מעל 5? למישהו יצא לנסות משהו כזה? או מכיר איזשהו דרך, או רעיון או כיוון של איך זה אפשרי? אני מניח שעם ראוטר עסקי רציני זה אפשרי, אבל יש משהו שיודע לעשות את זה על המחשב?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-