רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
יש לי ראוטר של 2wire. המחשב שלי מחובר ישירות לראוטר והמחשב של אחי מתחבר דרך Phoneline (PNA). בקיצור הבעיה היא שהמחשב שלי לוקח את כל הפס. אח שלי משחק במשחק רשת (CS), ברגע שאני פותח לדוגמא סתם דף אינטרנט וזה טוען אותו, זה משתמש בכל הפס וכך נוצר מצב שלאח שלי יש לאגים ופינגים גבוהים בקטעים שאני טוען אתרים. שלא נדבר על הורדת קבצים שזה אני כבר מגביל בעזרת תוכנה חיצונית שנקראת NetLimiter. רציתי לדעת אם יש פתרון לבעיה.
-
- 11 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעייה מעצבנת ביותר אחרי זמן מה שאני מחובר לאינטרנט המחשב פשוט נתקע ושום דבר לא מגיב.. התקיעות מתרחשות בדר"כ כאשר אני מנסה להוריד משהו, לפתוח קישור או להפעיל תוכנות כמו ICQ ו MIRC הוא לא נתקע כל פעם שאני מנסה לעשות את אחת הפעולות האלו אלא רק אחרי שעבדתי זמן מה אם האינטרנט. הבעייה הזאת גם הייתה לי במחשב הישן וגם עכשיו במחשב החדש. יש לי WINDOWS XP SP1 מודם ECI בחיבור USB. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אהלן אנשים, התקנתי היום Thunderbird על הנייד. כשאני מפעיל אותו מהרשת בבית הכל עובד מצוין והוא מתחבר בלי שום בעיות ומוריד ושולח מיילים. עם זאת, ברגע שאני מחבר אותו לרשת של האוניברסיטה (כרגע במעונות) התוכנה לא מצליחה להתחבר לשרת של גוגל. למישהו יש רעיונות מה אפשר לעשות כדי לפתור את זה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צהריים טובים, קראתי מספר אשכולות בנושא ויש לי כמה שאלות. אני עושה שימוש מזה זמן בנתב DI-524 (REVISIONB2), ככלל אני מרוצה אך יש בעיה עם רמת הקליטה האלחוטית אל שני מכשירים אלחוטיים. כרגע מחוברים אליו ארבעה מכשירים בחיבור קווי ואחד בחיבור אלחוטי שעובדים טוב. שני המכשירים האלחוטיים הנוספים עובדים טוב רק בקרבתו. מדובר בבית פרטי בעל שלוש קומות (לא גדולות), הנתב ממוקם בקומה השנייה ואין כל כך אפשרות להזיז אותו (לא שזה אמור לעזור הרבה להבנתי). כרגע בקושי יש אפשרות להתחבר אליו בצורה אלחוטית מהקומה הראשונה, מרוב הקומה השלישית, ואפילו מהצד השני של הקומה השנייה (מרחק של כעשרה מטרים). 1) האם זהו מצב תקין? 2) איך אפשר לנסות ולשפר את המצב ללא קנייה נוספת? 3) האם עדכון FIRMWARE יכול לעזור…
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני מנסה לשתף את החיבור, אבל מסיבה מסויימת הוא אומר לי בחלון של השיתוף, שהוא לא יכול להציג את המאפיינים של החלון, ואני צריך לעשות SYSTEM RESTORE, הבעיה היא שהוא היה מכובה..... מה אני עושה?
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש לי בעיה של שליחת\קבלת קבצים באי סי קיו עם ראוטר B-FOCUS 270 ROUTER שמחובר למחשב יחיד... מישהו יכול להסביר לי איך אני פותח שם פורטים במיוחד בשביל האי סי קיו? (אני רוצה את 10000-10010 אם זה משנה) תודה מראש RJ
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה עברתי מבזק ADSL לפרטנר פייבר, והחלו בעיות שונות ומוזרות: 1. ישנם אתרים שאני לא מצליח להכנס אליהם משום מחשב בבית כמו למשל האתר של איזיג'ט, שמראה לי רק חלקים מהאתר. 2. יש לי מחשב בסלון (WIFI) , שעד למעבר עבד כרגיל. עתה הוא מתנתק מהרשת לעיתים קרובות, כשהאינדיקציה של הרשת מראה שאני עדיין מחובר. כדי להמשיך לגלוש עלי להנתק ולהתחבר מחדש. חשבתי שהבעיה היא בדפדפנים (ניסיתי את שלושתם - כרום, פיירפוקס ואדג'), אך הניתוקים מתרחשים גם בגלישה בדפדפנים וגם במשחקי רשת. במחשב אחיר שמחובר ב WIFI אין את בעית הניתוקים. החלפתי נתבים אך זה לא עזר. האם יש בדיקה רציפה של החיבור? מה כלי לעשות כדי לתקן? פרטנר אמרו לי שזה לא קשור אליהם. …
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
כמו לרבים גם לי יש בעיית ניתוקים חמורה עם הראוטר הזה וזה בלתי נסבל . הם ידוע על קושחה צד 3 שפותרת את הבעיה אם כן איזה ? תודה רבה לעונים
-
- 15 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה או דרך לראות כמנהל רשת , אילו משתמשים מחוברים לדומיין מסויים לדוגמא ב SERVER 2003 (התחנות עם XP PRO). אני רק צריך מידע ברגע נתון מי מחובר לרשת כלומר מה שמות המשתמשים שלהם ולא בהכרח אם הם פתחו קבצים מסויימים
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום כמו שכולם שמים לב בכל חבילה קצב ההעלאה נמוך משמעותית מההורדה .השאלה היא למה?האם זה פשוט הטכנולוגיה או שמדובר כאן בשיקול כלכלי? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לראוטר איכותי שלא יעבור את ה-200 ש"ח. חשוב שיהיה לבית פרטי 3 קומות, האינטרט תשתית של הוט, וספק אינטרנט בזק בינלאומי NGN. השימוש בבית 2 מחשבים ניידים, PS3 ו-VOD של YES. עכשיו רציתי שתעזרו לי בהתלבטות לגבי 3 ראוטרים : http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-router&modelsid=748279,746556,719081
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם, ראיתי את הכתבה: http://www.netcheif.com/Reviews/7438RPn/7438RPn.htm ואשמח לדעת מה קורה עם קרינה שמה? אני רוצה כזה מוצר להכניס בחדר ילדים (הוא קרוב מאוד לחדר העבודה שהוא ממ"ד), השאלה שלי האם זה מוציא קרינה מסוכנת או שזה בסדר לגמרי? - - - תגובה אוחדה: - - - ואם כבר אנחנו בדיון הזה: ראיתי בבזק דגם כאן: http://www.bezeqstore.co.il/homenet_bezeq/ew7238il.html הדגם שמה נקרא: EW-7238iL, והוא עולה שמה פי 2 (300 שקל לעומת 160). השאלה שלי האם הדגם של בזק ממש טוב ששווה את ההשקעה? או מה ההבדלים ביניהם?
-
- 0 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, מחובר לפייבר של פרטנר ראוטר של טכניקולור. בעוד שהחיבורים בווי-פיי יציבים (סטינגTV בטלוויזיה, דסקטופ ולפטופ), לעיתים יש ניתוקים בחיבור הקווי (יכולים להיות בתדירות של מספר דקות, ולעיתים לאחר יומיים). איפוס הראוטר, כיבוי והדלקה, החלפת חיבור לאן מאחור - לא עוזרים, רק ריסטארט למחשב. בפרנטנר אומרים שאין טעם לשלוח טכנאי כי זו בעיה במחשב. האמנם? ואם כן, כיצד ניתן לתקן אותה? תודה למשיבים
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום. כדי להשיג מהירות מקסימלית בתוכנות שיתוף למיניהן יש צורך בPATCH שפותר את הנושא. האם אתם מכירים אחד כזה שבוודאות אין בו וירוסים/מזיקים למיניהם?
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
איך להגדיר ראוטר EDIMAX שיקלוט אינטרנט ויגביר אותו? דגם 6204wg
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם עוד אנשים שמחוברים לבזק בינלאומי בADSL יש להם בזמן האחרון (חודש חודש וחצי האחרונים) מלא ניתוקים אני מדבר על 5-6 ניתוקים ביום...... זה אצל עוד אנשים או רק אצלי..... נמאס לי כבר כל הזמן יש ניתוקים והכי מעצבן שבלילה לא משנה מה זה לא נשאר מחובר......
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אחותי צריכה המלצה על ראוטר על מנת ליצור רשת אלחוטית בדירה לא גדולה. יש לה אינטרנט במהירות 2.5 מגהבייט בחיבור כבלים, לרשת האלחוטית יתחברו מקסימום 2 מחשבים (ניידים) בו זמנית. אני רוצה להמליץ לה לקנות ראוטר פשוט אך אמין, ללא ניתוקים, ובעלות כמה שיותר נמוכה לאור הצרכים הבסיסיים . לאחר חיפוש ברשת מצאתי מוצר שאבקש לדעת אם הוא עונה על הדרישות ומומלץ . במידה ולא המלצות על נתבים אחרים יתקבלו בשמחה. תודה רבה מראש ;D Tenda W311R : http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22966108&af=2055&bid=true
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
יש אתרים המבוססים FLASH שמאפשרים השמעת קבצי קול און ליין ב - STREAM. האם יש אפשרות לשמור את הקבצים האלו או "להקליט" אותם?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כשבוע שידרגתי את האינטרנט אצל בזק+בזק בינלאומי מ-15 מגה ל-40 מגה. הנחתי שהמודם הנוכחי שלי יספיק אבל כנראה שאני צריך משהו שהוא VDSL ולא ADSL (?) ויש לי קצת סלט בראש לגבי מה צריך ומה לא. אז רציתי לשאול האם זה באמת הכרחי? האם צריך מודם (או מודם+ראוטר) כדי לקבל תמיכה במהירות כזו? במידה וכן, איפה משיגים דבר כזה? דבר כזה יספיק? http://ksp.co.il/?select=.263..264..2141.&list=1&sort=2&glist=1&uin=24871&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 זה טווח המחירים שצריך לצפות לו? ואם כן, האם כדאי לסמוך על בזק שנקבל מהם משהו זול יותר ואמין יותר? (ואולי יותר שייך לצרכנות מאשר לכאן, אבל לעוד מישהו קרה שהמהירות שלו *ירדה* אחרי שדרוג כזה? קודם היה לי פחות …
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכל המכובדים ברשותי שני מחשבים: מערכת ההפעלה על שניהם XP מחוברים ע"י מודם אלקטל משודרג שמחובר לHUB. עד כאן הכל בסדר - שאלתי היא איזה אפשרויות יש לי לשליטה על שני המחשבים (בעקבות שדרוג המודם לראוטר) לדוגמא: האם אני יכול להקצות רוחב פס לכל מחשב? לשלוט על מחשב אחד דרך השני? או כל פונקציה נחמדה ומעניינת אחרת ?? תודה - מחכה לתשובתכם ???
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום, רכשתי netplug של חברת LEA מרשת באג. הכל עובד מצויין טפו טפו. אני רוצה להוסיף עוד נקודה אבל ברשת באג מוכרים אותם רק בזוגות.... חיפשתי ב ebay ולא מצאתי... שאלותי הן: 1. האם מישהו יודע היכן ניתן לרכוש יחידה נוספת של אותה חברה. 2. במידה ולא אצליח למצוא, האם ניתן לחבר יחידה של חברה אחרת ? מה בדבר האבטחה ? 3. איזו חברה נחשבת לטובה? סתם בשביל הידע הכללי. במקרה הכי גרוע ארכוש עוד זוג אבל סתם מבאס לזרוק כסף :) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני ממש אובד עצות!!! :s05: , הוספתי מחשב חדש לרשת שלי במקום מחשב שכבר היה לי חיברתי לרשת אבל הבעיה שכשהוא עולה הוא לא עולה יחד עם חלונית להכנסת שם משתמש סיסמא ולאיזה דומיין אני רוצה להיכנס, זה עולה באופן אוטומטי, מה עושים???.... בבקשה עיזרו לי זה ממש דחוףףף
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
יש לי מודם rta 1320a והוא נתקע לפעמים וכשאני נוגע בו הוא ממש חם זה בעיה ידועה במודם הזה או ששלי פשוט דפוק? ואם מישו יכול להמליץ לי על מודם טוב אני ישמח כמה שיותר זול יותר טוב
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המטרה היא לשלוח הודעה ממחשב לקוח למחשב שרת ,ולראות שההודעה הזאת חוזרת אל הלקוח כאשר אני השרת, הכל בסדר אבל כשאני הלקוח , אחרי שאני כותב echoserver IP 1500 במקום INPUT אני מקבל.. כלום =\ ניסיתי גם עם echo_ver2 1500 אבל עדיין אין לי את האפשרות לנסות כתוב משהו ולראות אם זה חוזר . יכול להיות שהוינדוס חוסם משהו ,כלומר הפיירוול??
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה מחשבים בבית שכולם מחוברים לאותו הראוטר וגולשים דרכו אני מעוניין להגביל רוחב פס של מחשבים מסויימים. איך אני עושה את זה? חיפשתי קצת ברשת אבל כל מה שמצאתי זה תוכנות שכוללות את האפשרות הזאת בין שאר הדברים אבל הן עולות כסף והרבה. הרואטר שלי זה ה smart box של אורנג' ואין שם אפשרות כזאת. יש תוכנה קטנה וחינמית שיכולה לעשות את זה? או דרך אחרת?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-