עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי מצלמת לוג'יטק מחוברת לרשת. אני מחפש תוכנה שאנשים ילחצו IP או משהו דומה ויראו את מה שהמצלמה משדרת. יש הצעות ?

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. שלום לכולם אני מחפש את המוצר הבא: זו נקודת WIFI שעובדת על הרשת הסלולארית והולכת איתך לכל מקום. אין לי בעיה להביא את המוצר מארהב ככה שלא משנה לי אם מוכרים אותו בישראל. הבעיה היא שאני צריך מכשיר כזה שלא נעול לסים מסויים ואני יכול להשתמש בו בארץ. לפי דעתי זהו מוצר מושלם לסטודנטים וחיילים בזמן שהיום האינטרנט הסלולארי זול ונגיש.

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  3. שלום :)) נכנסתי לבית חדש מקבלן בקשתי בכל חדר יציאה לאינטרנט עכשיו אני רואה אין כניסה לכבל רשת יש כניסה של כבל טלפון רגיל מחוברים אליו 2 גידים ולידו לא מחוברים עוד 2 גידים אמרו לי שצריך לקנות מתאם כזה שמחליפים ומוסיפים את 2 הגידים הנוספים זה נכון מישהו התעסק עם זה ?? אם זה נכון איך קוראים לזה איפה קונים?

4. החיבור הוא דרך הוט כרגע יש לי טאג 4 עם חבילה של 30 על 1.5 הנתב הוא לינקסיס 4200 אשר מגיע ל 25 מגה בגלל בעיית קושחה ידועה

• 34 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. http://www.themarker.com/hitech/1.1656620 אוי אוי אוי הוט. אתם כ"כ טפשים. אני מניח שעכשיו לא תהיה בעיה לפצל את חבילת "HOTNET Platinum"

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  6. שלום, קניתי ראוטר מודם TP-Link Deco X20-DSL AX1800 VDSL Whole Home Mesh WiFi 6, המודם מחובר ל סוויצ' של TP-LINK, דגם: 8-Port 10/100/1000Mbps Desktop Switch, שהוא אמור להיות Plug and play, ללא צורך בהגדרות. בנוסף יש לי יחידה נוספת של TP-Link Deco M4 Mesh Dual-Band Wi-Fi עד AC1200 , שמחוברת לסוויצ', שעובד תקין ומקבל רשת. מבחינת הרשת היא עובד מעולה, גם מהירות גבוהה, גם יש רשת אחידה בכל הבית, כולל את היחידה הנוספת של ה Deco M4 Mesh. כאשר אני מחבר tv box android - ממיר של חבר פרטנר, אני מצליח לקבל רשת רק לממיר אחד בלבד בחיבור קווי, שאר הממירים לא מקבלים תקשורת. כאשר אני מחבר את הממירים בעזרת ה WIFI הם עובדים תקין לחלוטין. הסוויצ' תקין לחלוטין, כאשר הוא מחובר למ…

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. 1.תקציב(אם יש סיכוי לחריגה-מה היא): עד 300 ש"ח עם חריג עד 380. אם יש אפשרות ב-250 בכלל מעולה! 2.כמה מחשבים יהיו מחוברים לרשת? כרגע שני לפטופים בלבד אולי בהמשך עוד לפטטופ אחד. 3.האם הראוטר או אחד המחשבים ימוקם בממ"ד? כרגע לא0אולי בהמשך),אבל עדיין אחד הניידים יהיה בחדר אחר מאחורי קיר עבה. 4.האם אתה מתכוון להשתמש בו בעתיד להעברת קבצים ושיתוף מדפסות? כן, במיוחד הורדות כמו UTORRENT. 5.האם תרצה בנוסף חיבור מיוחד למדפסת בראוטר? לא חובה. 6.מה השימושים העיקרים של כל מחשב?(פרט על כל מחשב את השימוש-גלישה\הורדה משחקי רשת\וכו...). - השימושים העיקריים הם - גלישה והרדות בתוכנות שיתוף כמו UTORRENT ו-BITCOMET במיוחד קבצים של 4-8 ג'יגה. 7.איך יחוברו המחשבים לראוטר(פרט על כל מחשב-קווי\אלחוט…

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by BNDor,

אני לא בדיוק יודע אם זה המקום המתאים, אבל לא מצאתי שום מקום אחר.. אני מעוניין לחבר את הטלפון למחשב ככה שנגיד אני אלחץ על משתמש מפנקס הכתובות שלי במחשב וזה יחייג אליו דרך הטלפון שמחובר, אני יודע שיש אפשרות כזאת ראיתי את זה פעם. מישהו יודע איך עושים את זה? (אני לא חושב שזה קשור ל- skype או תוכנה דומה) תודה דור.

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. Started by avihaizipel,

ערב טוב: אני צריך המלצה בנוגע לראוטר אני לא מבין גדול של זה אז אני צריך המלצה עם מעט פירוט, אני גיימר וצופה ב-HD וב-4K ואני מעוניין שהכל יעבוד לי חלק "כי על איכות לא מתפשרים", בנוגע למחיר אפשר להתפרע מה שאומר שאם תגידו לי 1500 ש"ח ואני יהיה מרוצה לשש השנים הבאות אז זה מקובל. תודה מראש אביחי, נ.ב. יגלשו על הרשת 3-4 מחשבים, לפחות 4 android tv ושש ניידים פחות או יותר בו זמנית, ואם הראוטר זה לא הדבר היחיד שמספיק אשמח לעזרה כי אני גיימר, ואני לא רוצה שיפריעו לי בזמן שאני משחק אז לא רק הראוטר חשוב גם האיכות של השידור/רוחב פס. ושוב תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by moran14,

אז ככה..האינטרנט במחשב מחובר עם ראוטר כשהאינטרנט עובד אז בצד ימין{איפה שהשעון} יש שני דברים:קודם כל יש כזה משהו עם קווים ירוקים ודבר שני לידו יש ציור של מחשב..בדר"כ הציור של המחשב הוא בצבע כחול בפנים ועכשיו הוא בצבע אפור..וברגע שהוא בצבע אפור אי אפשר להתחבר לאינטרנט. אני יודעת שזה הסבר מסורבל לכן אני מצרפת תמונה של איך שזה במצב הנוכחי{כשהאינטרנט לא עובד} אם למישהו יש פתרון אני אודה לו מאד! [attachment deleted by admin]

• 31 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. שלום, מדובר בבית פרטי בעל 2 קומות, כשהראוטר ממוקם בקומה הראשונה וצריך למצוא פתרון לקומה השניה. האות בקומה השניה מוגדר בפלאפון כ"סביר". מקריאה באינטרנט הבנתי שיש אפשרות לקנות 2 מתאמים לרשת אינטרנט על גבי חשמל, או מגדיל טווח, או בכלל ראוטר שישמש כמגדיל טווח (צריך להגדיר אותו כך). אין אפשרות לחבר כבל מהקומה הראשונה לשניה. לדוגמא http://ksp.co.il/?select=.263..492.&list=1&sort=2&glist=0&uin=19752&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real= או http://ksp.co.il/?uin=16638&select= או http://ksp.co.il/?uin=12764&select= בנוגע למגב…

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. חברת פיקוק התחילה לשווק בארץ נתב דואלי סימולטני, כלומר כזה התומך בו זמנית הן בתדר 2.4Ghz והן בתדר 5Ghz. הנתב, מדגם BR-6475nD של חברת Edimax, הותאם לדרישות המיוחדות של תדר 5Ghz בישראל וקיבל את אישור משרד התקשורת. הוא כולל 4 כניסות LAN במהירות של 1G, שתי אנטנות ומפסק כיבוי/הדלקה לרכיב האלחוטי. מחירו הממוצע של הנתב הוא כ-450 שקל והוא זמין באופן מיידי. ביחד איתו החלה פיקוק גם לשווק כרטיס רשת דואלי בממשק USB. המתאם, מדגם EW-7722UnD, מגיע עם סטנד מובנה ועלותו - פחות מ-200 שקל. על היתרונות והחסרונות של השימוש בתדר 5Ghz עמדתי במדריך מפורט אותו ניתן למצוא כאן - http://www.netcheif.com/Articles/5GHZ/5GHZ.htm במקביל, אני עובד על סקירה מקיפה של נתב זה.

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. שלום לכולם התחברתי להוט וקיבלתי מהם מודם מדגם arris TM602A. המודם הזה הוא ללא יכולות אלחוטיות כלשהן. ברשותי ראוטר אלחוטי של חברת d-LINK מדגם 2650U שלו כן יש יכולות אלחוטיות. האם ניתן לחבר את המודם של הוט אל הרוטר שברשותי וכך ליצור רשת אלחוטית? איך ניתן לעשות את זה? מה בדיוק אני צריך לחבר? תודה

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. שלום יש ברשותי כונן רשת Western Digital MyBook World Edition 500gb וראוטר linksys WRT300N כאשר אני עובד בשוטף עם הכונן רשת שמחובר לראוטר המהירויות פשוט מתסכלות כאשר אני מחבר את הכונן למחשב באמצעות החיבור רשת הוא עף. תוכך בחיבור טרה ואני מוריד ממנו קבצים במהירות של 10 מגה בעוד דרך הרשת זה עובר במהירות שלך 20 קילו בייט - 50 קילובייט בקיצור אני מתוסכל. בבקשה תעזרו לי לא ידעתי איזה עוד מידע אתם צריכים על מנת לאבחן או לפתור את הבעיה, אני לא מומחה לעניין. תודה רבה מראש

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. אני בונה רשת אלחוטית ומעוניין לקבל קליטה טובה בכל הבית , כולמר בית פרטי עם 3 קומות +חצר. עד כמה שידוע לי נתב רגיל לא יעשה את העבודה, אולי רק עם תחנת ממסר או שתיים.. איך אני עושה את זה? :s05: תודה!

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. Started by omrij,

בשעה טובה ומוצלחת החלטתי להחליף את הראוטר המזדקן והדפוק שלי (D-LINK DI-614) לאור המון המלצות חמות בפורום החלטתי ללכת על הWRT54GL. הסיבה העיקרית שאני מחליף היא חוסר היכולת של הראוטר הנוכחי לתפקד עם רשתות P2P בצורה נורמלית אז כמובן, שכמה דקות אחרי שהזמנתי את הראוטר גיליתי את זה בויקיפדיה . מוצע לזה תיקון באתר של UTORRENT http://www.utorrent.com/faq.php#Special_note_for_users_with_Linksys_WRT54G_GL_GS_routers אבל מכיוון שאין לי כח להתחיל להתעסק עם שטויות וגם אין לי ממש זמן רציתי לדעת אם נתקלתם בבעיה הזו? האם הפתרון המוצע פתר אותה? אולי בכלל עדיף לבטל את ההזמנה ולקחת משהו אחר? יש לציין שאני לא צריך שום דבר מיוחד (האמת, גם לא את מה שה DD-WRT מציע) רק ראוטר יציב! ש…

• 26 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. היי, אני עברתי ל- 012 בתור "תשתית" (בתכלס התשתית בזק) ובתור ספקית, אחרי הרפורמה של השוק הסיטונאי. התקשרתי לבזק כדי לברר על Bezeq Free WiFi והם לא מוכנים לעזור כי אני "לא לקוח שלהם". מצד שני 012 אומרים שזה שירות שבזק מציעים. האם מגיע לי משהו מהשירותים של בזק? או אולי 012 צריכה לספק לי את השירותים האלה? תודה.

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. בעקבות רפורמת ה-"שוק הסיטונאי", המאפשרת לספקיות האינטרנט (ISP) לשווק חבילה משולבת של תשתית תקשורת ושירותי אינטרנט, נוצרה בשוק דרישה למודמים VDSL התומכים במהירות של 40M ומעלה בתשתית בזק. הזמינות של מודמים VDSL בשוק החופשי, הן בארץ והן בחו"ל, היא מאוד נמוכה ולכן הפתרון היחיד לצורך זה הוא בדמות מוצרים משולבים, הכוללים מודם VDSL ונתב. על מנת להקל על צרכנים המעוניינים לרכוש מוצרים מסוג זה הכנתי רשימה מפורטת של דגמים הניתנים לרכישה בארץ ובחו"ל. דגמים אלה תומכים ב-VDSL2 במפרט הנתמך על ידי בזק (G.993.2). http://www.netcheif.com/Articles/VDSL_Router/VDSL_Router.htm

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by Torian,

גרסא 605 השינויים: *לבעלי גרסאת חומרה V1 בלבד Supports Unifi users and general users DDNS status display modification Improved virtual server function Fixed Daylight Saving time bug Improved multicast function Improved QSS/WPS function Improved USB function module

• 28 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by EnterOC,

היי חברים, ביום שני בערב באים להתקין לי אינטרנט של הוט במהירות 12 מגה,איזה מודם מומלץ לבקש? חשבתי על אחד מהטומסונים בגלל גודלם (המודם יתחבר לPRIVATE BOX של בזק בנלאומי) כמה שיותר קטן יותר טוב לי שלא יהיו יותר מידי קופסאות נראות לעין בפינת עבודה. איך הטומסונים עובדים עם מהירות 12 מגה?בעיות למינהן? קראתי בפורומים שהמודמים של מוטרולה מומלצים אבל אני לא מעוניין בהם בגלל גודלם ועיצובם המגושם. מה גם לגבי המודמים של סיסקו שהוט התחילו לעבוד איתם ? בעיה להוציא מהם את המודם הנל? (בגלל השם - סיסקו נשמע כמו מודם טוב מחברה טובה) תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. אהלן חבר'ה, לאחר המון שנים של שימוש במחשב אחד בלבד בבית, הפך גם ביתי להיות דו-מחשבי. אני עתה עומד, חסר מושג, בניסיון ליצור רשת ביתית. המחשב השני בבית הוא לפטופ ולכן מיד חשבתי על רשת אלחוטית בבית, אולם אז נזכרתי שזרוק לי בבית כבל רשת וזה יכול לעת עתה להוות פתרון. לצערי, גיליתי שיש בעיה עם יצירת חיבור ישיר בין מחשבי XP SP1 לVISTA. אני חושב שקיימת עוד אפשרות שהיא קניית ראוטר וחיבור דרכו (מה שאולי יחסוך את עניין השדרוג לSP2 שבו אני לא חפץ כל כך). אני מניח שהמבוא הזה היה מסורבל מספיק כדי להבהיר את פערי הידע שיש לי בנושא - אז ארד לשורה התחתונה - מחשב 1 - PC עם מודם ROTAL ALE 150 של בזק. מחשב 2 - Dell Vostro a840 אני מחפש את הפתרון הזול והאמין ביותר (גם על חשבון נוחות האלחוטיות…

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. Started by nattyk212,

הרשת האלחטית בבית ממש גרוע כנראה בגלל שלא משנה באיזה חדר הנתב ימוקם הממד יהיה בינו לבין שאר החדרים רציתי לישאול האם הגיוני שזה באמת הבעיה כמו שבזק אומרים לי? והאם יש אופציה לחבר עוד מודם בחדר אחר או פיתרון אחר שיעזור למצב? צריך לציין שהנתב שאני משתמש בו הוא הנתב שבזק נותנת ושניסיתי מרחיק טווח שלא ממש עשו את העבודה אז זה לא פיתרון משהו

23. בוקר טוב! יש לי מודם רגיל של מוטורולה(לא ראוטר) בתשתית הוט, שמחובר ישירות למחשב בלי שום ראוטרים או ציוד תקשורת אחר באמצע. עד אתמול המודם עבד מצוין בחיבור כבל רשת למחשב. בשלב מסוים האינטרנט הפסיק לעבוד, וריבוט למודם, למחשב לא עזר. הוינדוס כותב ב Local Area Connection - Unidentified Network. אך אם אני מחבר את המודם דרך USB למחשב, האינטרנט עובד סבבה. אני מעוניין שהוא יעבוד דרך הכבל רשת כי ה חיבור USB עושה בעיות כאשר יש עומס כבד על הרשת. איך ניתן לאתר את הבעיה? לצערי אין לי מחשבים אחרים בבית כדי שאוכל לדעת האם הבעיה היא במחשב או במודם.. יש שיטות אחרות לאיבחון התקלה? תודה לעונים.

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by TheWiz,

שלום לכולם, שאלה קצת קשה ומיועדת למקצוענים שבינינו. חברה X מחוברת כיום בFrame Relay CIR=0 128kb. בחברה X יושב שרת הדואר שלהם. אתר החברה לא נמצא בחברה. כמו בכל חברה האינטרנט משמש את כל העובדים (בערך 80) לגלישה. כאשר המלצתי לחברה לעבור לADSL עיסקי טענו בפני שאין IP קבוע בADSL. בירור קצר גילה שזה לא נכון. החברה פנתה לחברה שמספקת לה את הקו והגישה לאינטרנט (אינטרנט זהב) ונאמר להם "לא מומלץ לכן מכיוון שכאשר שאם מישהו ישלח בזמן ששרת הדואר שולח אז הכל יתקע". במקום זאת אינטרנט זהב המליצו להם להגדיל את רוחב הפס ל הFrame Relay ל256kb בתשלום נוסף של 225$ !!! מכיוון שלחברת האינטרנט יש אינטרס ישיר למה לא לעשות ADSL (שעולה רק 50$) במקום Frame Relay אני שואל אתכם, למישהו יש מושג על …

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. Started by oded6188,

עד שבוע שעבר היה לי ראוטר של 3com שתפקד בצורה נאמנה 5 שנים.... הייתה בו אפשרות שמאוד נחוצה לי: הראוטר ידע לחלק כתובות קבועות, לפי כתובות MAC שהוזנו מראש לפני שבוע הראוטר של 3com החליט לפרוש לעולמו ונאלצתי לקנות אחד חדש: Linksys WRT54GL ואני לא מצליח למצוא את האפשרות הזאת של כתובות קבועות לפי MAC... יכול להיות שאין כזאת אופציה בראוטר הזה?

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.