עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by WizMaster,

כנסו לכאן: http://www.miki.org.il/article.asp?newsid=56 ולמי שמתעצל להיכנס: "לראשונה בכנסת:"אינטרנט מהיר ומדיניות מחירים" דיון פתוח לציבור בזמן אמת 17.12.2001 ביום ב´ 14.1.2002, בשעה 21:00 תקיים ועדת האינטרנט וטכנולוגית המידע בראשות חבר הכנסת מיכאל איתן ישיבה מיוחדת בנושא "אינטרנט מהיר ומדיניות המחירים". לישיבה יוזמנו נציגי חברות הכבלים, חברת בזק וכן משרד התקשורת. הישיבה תועבר באינטרנט בזמן אמת (Online) בהקלדה (צ´אט) והציבור יוכל לעקוב, להגיב ולהשפיע מהבית. הצעות לנושאים לדיון יתקבלו בברכה !!!!! 23.12.2001: שר התקשורת רובי ריבלין אישר השתתפותו בישיבה !!! "

2. Started by haim_i,

שלום לכולם. אני אנסה לתאר את הבעיה שלי בפירוט אך בקצרה : יש רשת ביתית ע"פ המפרט הבא : מודם ADSL של ECI (מסוג 270 משהו ,כחול ,אתם בטח מכירים) המודם מקונפג כנתב (אשר מבצע עבורי את החיוג לאינטרנט) ומחובר ל HUB 8 פורטים עם שני מחשבים. מה שמתקבל בעצם זה שאני מתחבר מכל מחשב לאינטרנט ללא ביצוע חיוג מהמחשב אלא דרך LAN. ברצוני להתקין HTTP + FTP אשר יהיה מחובר לרשת הפנימית. הבעיה היא שכל המחשבים ברשת מקבלים כתובות IP פנימיות מה DHCP של המודם בתחום 192.168.1.0 בעוד שהכתובת האמיתית שלי נמצאת אצל המודם. התקנתי מחשב נוסף (3) כשרת REDHAT 9 ,הגדרתי את ה APACHEE והכל עובד אך רק בתוך תחום הרשת שלי . כלומר מי מנסה להגיע לשרת מהאינטרנט מגיע בעצם למודם ולא יכול להכנס לשרת. הבנתי שניתן לפתור…

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  3. Started by oded6188,

עד שבוע שעבר היה לי ראוטר של 3com שתפקד בצורה נאמנה 5 שנים.... הייתה בו אפשרות שמאוד נחוצה לי: הראוטר ידע לחלק כתובות קבועות, לפי כתובות MAC שהוזנו מראש לפני שבוע הראוטר של 3com החליט לפרוש לעולמו ונאלצתי לקנות אחד חדש: Linksys WRT54GL ואני לא מצליח למצוא את האפשרות הזאת של כתובות קבועות לפי MAC... יכול להיות שאין כזאת אופציה בראוטר הזה?

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  4. Started by yoossie,

ישלי מחשב שאני גולש עליו עם רשת אלחוטית.. אני רוצה לדעת אם יש איזה שהיא דרך לחסום את הגישה לאינטרנט מהמחשב הנייד שלא יוכלו להישתמש ברשת האלחוטית רק באמצעות סיסימא? (מדובר ברשת אלחוטית שהיא בלי קוד או משהו...)

• 14 תגובות
    • 3k צפיות
  5. היי חבר'ה, אני רוצה לקנות ראוטר לבית מאמזון ולהביא אותו לארץ עם חבר מארה"ב שמגיע לביקור. הייתי כמעט 8 שנים עם WRT54GL, ועכשיו אני רוצה לקנות נתב ש"מקדים את זמנו" ויאפשר לי להנות ממנו לעוד הרבה שנים בלי צורך לשדרג. השימושים שלי לראוטר: גלישה בבית ובחצר (עד 20-30 מטרים בשטח בנוי) חיבור הארד דיסק חיצוני לצורך גיבוי ושיתוף קבצים, ובנוסף צפייה בסרטים שיושבים עליו דרך הרשת הביתית תוכנות שיתוף קבצים מצלמות אבטחה שמחוברות אליו אלחוטית ASUS RT-AC66U Dual-Band Wireless-AC1750 Gigabit Routerלכן אני מחפש ראוטר עם מינימום: טווח קליטה של לפחות 20 מטר בשטח בנוי תקן AC, שידור 5GHZ במהירות 600mbps חיבור USB 3.0 ראיתי כמה ראוטרים רלוונטיים: TP-LINK Archer C8 AC1750 Dual Band Wireless …

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  6. יש לי בעייה מאוד מוזרה, כשאני מתחבר ברשת אני לא מצליח להיכנס לאתר GAMER, ולפעמים זה קורה גם באתרים אחרים. לפעמים גם זה קורה בכל האתרים, אני מנסה להיכנס לאתר וזה רושם לי " The page cannot be displayed " . בהתחלה חשבתי זה בעיית DNS אז התקשרתי לחברה של הראוטר והגדרנו DNS אחר אבל זה עדיין ככה. הראוטר הוא Edimax 6104. אני מחובר ב ADSL 1.5 של BARAK 013. עריכה: עכשיו למשל האתר GAMER כן עולה לי, זה לפעמים כן עולה ולפעמים לא..

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  7. http://www.themarker.com/hitech/1.1656620 אוי אוי אוי הוט. אתם כ"כ טפשים. אני מניח שעכשיו לא תהיה בעיה לפצל את חבילת "HOTNET Platinum"

• 19 תגובות
    • 3k צפיות
  8. אני מנוי של בזק כמה שנים ותמיד יש לי בעיה מוזרה של מהירות עולה ויורדת ... אני גר בעיר גדולה ולא בישוב מרוחק החלפתי ראוטרים , החלפתי ספקיות אינטרנט , החלפתי מחשבים מה לא עשיתי ? תמיד המהירות בתשתית משחקת באו טכנאים של בזק ולא הצליחו לפתור את התקלה יש לבזק בעיה מהמרכזיה עד הבית התשתית היא על בסיס " נחושת " לא אמינה במיוחד , בניגוד ל HOT שזה כבל קוקסיאלי שההולכה בו טובה יותר . גם שתיכנס הטכנולוגיה של בזק NGN עדיין מהמרכזיה תהיה " נחושת " הטכנולוגיה של ה NGN מחליפה את הנחושת שעד המרכזיה בכבל אופטי אבל מהמרכזיה עד הבתים ובבתים זה " נחושת " עלובה לא יציבה שעושה בעיות ובהוט הייתי בשנת 2002 וב 2008 בתור שכיר שם " טכנאי שירות " והיה מזעזע הבעיה שהייתי טכנאי לא באיזור שלי …

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  9. Started by godisme171,

אני נסיין של ערוצי זהב כאמור כולם יודעים שהם יתחילו לגבות כסף (למה למה?) אז אני שואל אם כדאי להישאר או לעבור לחברה אחרת זה די דחוף

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  10. Started by boris163,

שלום רב, כיצד באפשרותי לעשות בקרת תעבורה על מנת לפזר את הצריכה באופן שווה בין מכשירי הקצה שלי ע"פ כתובת אי פי / MAC היה לי את הראוטר הכי פשוט של TPLINK ואצלו זה היה אפשרי בקלות, וכאן אני לא מצליח / לא יודע איך לעשות זאת. אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  11. שלום לכולם אני מחפש את המוצר הבא: זו נקודת WIFI שעובדת על הרשת הסלולארית והולכת איתך לכל מקום. אין לי בעיה להביא את המוצר מארהב ככה שלא משנה לי אם מוכרים אותו בישראל. הבעיה היא שאני צריך מכשיר כזה שלא נעול לסים מסויים ואני יכול להשתמש בו בארץ. לפי דעתי זהו מוצר מושלם לסטודנטים וחיילים בזמן שהיום האינטרנט הסלולארי זול ונגיש.

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  12. Started by yshalev,

הי אשמח לקבל המלצה לראוטר הכולל מודם סלולרי הנותן תמיכה לרשת 4g. האם הנתב הבא מומלץ ? https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=931730 קישור נוסף למוצר https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=24619&iszap=1

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by uriy,

שלום, עד היום גלשתי בבזק-נטוויזן במהירות 15MB, דרך מודם/ראוטר שסופק ע"י בזק netgear DGN2200 v2 שדרגתי ל 40MB בבזק אמרו לי שחייב להחליף את ה netgear שתומך רק ב ADSL יש לי (כרגע לא בשימוש) TP-LINK TD-W8961ND האם הוא מתאים ל vDSL ויכול לשמש אותי במהירות החדשה?

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  14. רצוי ראוטר זול ככל האפשר. בסביבות ה200-300 שקל מקסימום(חריגה עד 400 מקסימום) 2 מחשבים יחוברו (אופציה ל 3 או 4 בעתיד)- אחד בחדר שלי ואחד בחדר מרוחק באופן אלחוטי. העברת קבצים - אני מעוניין שתהיה תיקייה משותפת לשני המחשבים. השימושים העיקרים של כל מחשב שני המחשביםי - הכל. הורדת משחקים, צפייה בסרטונים ב YOUTUBE, גלישה לצורך חיפוש מידע, FACEBOOK, משחקי רשת. המחשב המקומי יחובר באמצעות כבל ETHERNET או USB למודם. המחשב המרוחק באמצעות כרטיס PCI או מתאם USB כדי ליצור קשר אלחוטי עם הראוטר. תשתית בזק. מודם שקיים כעת אצלי AZTECH 600E דרישות מהראוטר - מהירות סבירה של אינטרנט במחשב מרוחק ומהירות מירבית במחשב המקומי. - גישה של המחשב המרוחק לתיקייה ספציפית במחשב המקומי. - מאפשר פתיחת פורטי…

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  15. שבוע טוב! ברשותי נתב TP-LINK TL-WR-641G, ויש לי שתי שאלות: 1. יש לי גם טלפון אלחוטי בחדר, ונדמה ששניהם משתמשים בתדר זהה או מאוד קרוב וזה גורם לכך שאי אפשר לדבר בטלפון של הבית במרחק של עד 5-7 מטר ממנו וזה נורא נורא מציק. אני יכול לשנות את תדר העבודה איכשהו לנתב הזה? 2. כרגע אין בנתב הזה מנגנון QOS, זה מה שנאמר לי באתר לפני כשנה +-. האם אוכל איכשהו לקבל מנגנון כזה, ע"י עדכון קושחת הנתב, לדוגמא? השתמשתי פעם בתוכנה שאת שמה אני לא זוכר כרגע, אבל ללא הצלחה. המחשב של אחי גם מחובר ואני רוצה להגביל אותו לפעמים, זה פשוט לא הלך. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by KoM,

שמתי לב שמאז השדרוג לגרסא החדשה אני רואה את נתון ה-OVERHEAD, יש לציין שהוא מאד גבוה ובמהירות הורדה של 1000KBS עומד על כ-100+. הדבר קורה גם ב-UP ביחס דומה פחות או יותר... הייתי שמח לדעת מה זה, והאם מדובר בתקלה ?

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  17. Started by yotamgiu,

שלום רב, שמי יותם ועברתי דירה בקיבוץ בו אני גר. הבעיה היא שלדירה שעברתי אליה אין תשתית אינטרנט אז במקום זאת הקיבוץ שלי התקין סוג של אנטנה לשכונה בה אני גר והיא "משדרת" את האינטרנט אלינו והאות ממש חלש. אני נמצא בסביבות ה30 מטר מאותה אנטנה. האם יש איזו דרך לשפר את קליטת האות? האם יש סוג של בוסטר שאני יכול לקנות? אני משתמש בלפטופ ובטלפון שלי, בשניהם קליטת האות נמוכה נורא. לקיבוץ אין פיתרון הנראה לעין.

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  18. Started by jacob300,

שלום מחובר לרשת ביתית 3 מחשבים נייח אחד ושני ניידים לאחר ניתוק מהאינטרנט עקב עבודות יזומות של ספק האינטרנט, ושיחה עם תומך, המחשב הנייח חזר לגלוש ומחשב נייד אחד גם כן חזר לגלוש... המחשב הנייד השלישי ACER Aspire 57302 עבדו כראוי שלושת המחשבים לפני הניתוק אינטרנט. מערכת הפעלה VISTA לא מזהה את הרשת הביתית, ניסתי שוב בעזרת התומך לנסות לפתור את הבעייה ללא הצלחה... אני יוצר ידני רשת אלחוטית השם וסיסמת ההצפנה, ואותו פרוטקול כבשאר המחשבים, אבל שם הרשת לא מופיעה ברשימת הרשתות לבחירת התחברות. ניסתי שיחזור מערכת, לא עזר. אם אפשר לקבל עזרה - הדרכה מה לבדוק והיכן לגשת במערכת ההפעלה VISTA אודה לכם. תמונות מתאם http://img231.imageshack.us/img231/1711/87468540.jpg מנהל ההתקנים http://…

• 19 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by Torian,

גרסא 605 השינויים: *לבעלי גרסאת חומרה V1 בלבד Supports Unifi users and general users DDNS status display modification Improved virtual server function Fixed Daylight Saving time bug Improved multicast function Improved QSS/WPS function Improved USB function module

• 28 תגובות
    • 3k צפיות
  20. Started by Black Knight,

שלום לשכולם, אני מקווה שזה שייך לפה. היום (יום שישי) ניסיתי להיכנס לאתר גיימר, אבל זה עושה מן בעיה כזו (ב-Norton Personal Firewall) ששואלת אם לאפשר לסקריפט BackWeb-8876480.exe לפעול, ולא משנה מה אני עושה -רק לגיימר זה לא נכנס. זה עושה מסך לבן ואת הכתובת של גיימר. מקורו של הסקריפט הוא מתיקייה של Logitech Desktop Manager, אז מה צריך לעשות? האם זה בכלל בעיה אצלי או בגיימר?

• 26 תגובות
    • 3k צפיות
  21. רציתי לשאול אם בשביל להעביר נתונים בין מחשבים בעזרת כבל רשת מוצלב , צריך איזה תוכנה או להגדיר משו מסויים?

22. שלום, אילו ראוטרים עובדים הכי טוב עם אינטרנט HOT + מודם THOMPSON (של HOT)? יש לי LEVEL1 WBR-6001, אבל אני חושד שהוא לא אופטימלי....

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  23. אני ב-018 ויש לי בעיה של פינג גבוה וכנראה גם איבוד נתונים בשרתים לחו"ל. עשיתי tracert וזה מה שקיבלתי: tracert 85.195.87.150 Tracing route to 85.195.87.150 over a maximum of 30 hops 1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.0.1 2 12 ms 13 ms 12 ms 100.68.0.1 3 * * * Request timed out. 4 13 ms 12 ms 12 ms 10.17.110.66 5 13 ms 12 ms 13 ms 10.17.111.27 6 13 ms 12 ms 12 ms 10.17.111.26 7 * * * Request timed out. 8 13 ms 12 ms 12 ms 10.17.101.1 9 69 ms 94 ms 65 ms BB-191-9.018.net.il [31.210.191.9] 10 68 ms 65 ms 65 ms te0-0…

24. את המודם של TP-LINK המדובר בחרתי לקנות לאחר המלצות ושיבוחים רבים פה בפורום. לאחר חודשיים (בערך) של שימוש הוא התחיל לעשות לי צרות, הפסיק להתחבר לאינטרנט (הנורית של הסנכרון מול בזק לא עבדה יותר) והוא גם לא נתן לי לגשת אליו יותר דרך LAN להגדרות מערכת שלו. במסגרת האחריות כמובן (בערך 3 שנים אם אני לא טועה) לקחתי אותו למעבדה בערך היחידה בארץ שמטפלת בזה (זה ממש רחוק ממני) במיוחד כדי לתקן את הבעיה. אך לא הופתעתי לגלות שחברת benda לא רחוקה להיות משאר היבואנים הטיפוסיים שיש לנו בארץ הקודש, אני אסביר: הם עשו לו בדיקה במשך שלוש שעות בערך, לאחר שחזרתי לשם, הבנתי מהם שהם "בסך הכל" עשו לו איפוס ושדרוג גרסת קשוחה (מה שכבר עשיתי ממזמן לגרסה האחרונה להיום (נכון לכתיבת שורות אלה)), ולא בדקו…

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  25. בימים אלה אני מקים בביתי רשת חוטית בקירות. על מנת לחבר את כל המחשבים אאלץ להשתמש בראוטר שתומך במודם ADSL ולפחות ב Switch אחד תואם. אני רוצה לשתף מדפסת ואולי גם כונן חיצוני בין המחשבים ולכן חשוב לי שתהיה לפחות יציאת USB אחת בראוטר [או/גם בסוויץ' - אם יש דבר כזה בכלל] העברתי בין המחשבים כבלים מסוג CAT5 וברצוני להשתמש בכל שמונת החוטים הנמצאים בכל זה על מנת להגיע למהירות תעבורה גבוהה בין המחשבים[1Gbps] (כיון שבמילא אין לי מה לעשות עם שאר החוטים). אשמח לקבל המלצות על ראוטרים וסוויצ'ים שתומכים במהירות תעבורה 1Gbps והראוטר כאמור עם יציאת USB. [אשמח לראות גם בלי יציאת USB לשם ההשוואה] תודה רבה לעוזרים ולבעלי הניסיון.

• 9 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים