עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by NYM,

היי, אני מחובר עם הוט, ראוטר שלהם הוטבוקס, וכן ממירי מיניפייבר בסלון, קומה עליונה וממ"ד (קומה תחתונה). בסלון ובקומה העליונה קליטת וויפיי טובה,בממ"ד גםצסבירה מאד, הבעיה שבהמשך המרתף אין קליטה. האם ממיר מיניפייבר נוסף שלפי הוט הוא גם מגדיל טווח ייתן מענה נאות? האם כדאי לרכוש מגדיל טווח ולשים במרתף? האם הוא בכלל יעיל אם הראוטר נמצא בקומה הראשונה? תודה

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. http://www.themarker.com/hitech/1.1656620 אוי אוי אוי הוט. אתם כ"כ טפשים. אני מניח שעכשיו לא תהיה בעיה לפצל את חבילת "HOTNET Platinum"

• 19 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. שלום רב, כדי לקבל או להעביר הרבה תמונות אני מכווץ אותם אבל אז האיכות נפגמת. איך אני יכול לקבל ולהעביר(בעיקר בין המחשב שלי לעוד מחשב) קבצים גדולים?

• 14 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. Started by big foot,

יש לי בבית שתי מחשבים שמחוברים בצורה קווית לנתב ואני רוצה להוסיף עו מחשב נישא ברשת אל-חוטית בנוסף אני גם רוצה שהנתב לא יפול שאני פותח את אימיול קאזה ועד תוכנות מהסוג הזה (אם ניתן ביחד אז סבבה) המליצו לי על הנתב של COMPEX מדגם np28g מכבן שאני לא כל כך מבין בזה אני שואל כל מי שאני יכול בקשר לזה ועוד לא הבנתי מה אני צריך לחפס בנתב טוב תודה מראש BIG FOOT

• 33 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. כמה עולה אינטרנט t1 ומי מוחר כזה אינטרנט

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. Started by y_i_c,

משהו מוזר קורה לי לאחרונה! כשאני מוריד קובץ גדול יחסית בעזרת FLASHGETE הקובץ יורד ...עוצר לאיזו דקה ואז ממשיך את ה DOWNLOAD כאילו לא קרה כלום! אם אני מפסיק את ההורדה ומחדש אותא אז הוא ממשיך להוריד! למישהו יש מושג? נתקל במקרה דומה????????

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. Started by asypeer,

הי. יש למישהו מושג איפה ניתן לקנות את הברגים שמחברים את הסוויצ'ים למסגרת של ארון השרתים ? קיבלתי אנטיסאפם בתצורת U3 ללא ברגים ואני צריך 4 ברגים בכדי לחבר אותו לארון.

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. Started by Ymac,

שלום. לחבר שלי יש 2760U של בזק, שמשמש כמודם-ראוטר-AP אלחוטי יש לו הרבה מאוד בעיות של ניתוקים ותקיעות אז הוא רוצה לקנות נתב חדש. איך אני מגדיר את ה-2760U להיות מודם פשוט? משום מה לא הצלחתי להגיע לממשק הוובי של הראוטר (אין לי נסיון עם הראוטר הזה, רק עם TNN 600E או 7850U) דרך 10.0.0.138 וניסיתי גם 192.168.1.1 בתקווה שאולי זה יעבוד.

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. אני צריך גם כרטיס רשת ומצאתי באיבורי גם ראוטר+כרטיס רשת ב215 שח. נתב TP-LINK WR541G + TP-LINK WN321G השאלה איזה ראוטר אתם ממליצים? יש לי כבלים, והמרחק בין 2 המחשבים הוא 3 עד 5 מטר. תודה.

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. היי. בלי להכנס ללמה,כמה,ולא חוקי. במקום העבודה שלי האינטרנט חסום,מחפש דרך לעקוף את זה. והפרוקסים החינמיים שאני משתמש בהם הם פשוט מתחת לכל רמה,חלק מהאתרים עובדים וחלק לא. הבנתי שאני צריך VPN לצורך גלישה אנונימית. מישהו מכיר משהו חינמי מומלץ ואפילו בתשלום,ללא הגבלת תעבורה. יש אולי דפדפן או תוכנה חיצונית שיוכלו לעשות את העבודה? לצורך העניין,אתרים כמו גוגל,פייסבוק,יוטיוב,MSN ועוד כמה פתוחים,כל השאר חסומים. עדכון. שוטטי וגיגלתי יכול להיות שדפדפן TOR יוכל לפתור את הבעיה?,כרגע אני לא יכול לבדוק את זה לא עובד בימים הקרובים..

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. בזק מציעה מסלולים חדשים - חבילות של 50Mb ו 100Mb ! השבוע בזק פרסמה באתר שלה מהירויות חדשות שלא ראינו אצלה כבר הרבה זמן. מהירויות של 50Mb ו- 100Mb, סוף סוף תחרות אמיתית מול HOT. באתר של בזק לא מוסבר בדיוק למה כתוב על החבילה של ה- 100Mb "עד" (TOP), ורק באמצעות פניה ישירה לחברה, אפשר להבין שמדובר במהירות אופציונלית, כלומר, המהירות המינימלית שבזק תתחייב לספק לכם עבור חבילה זו היא 60Mb "בלבד" ומעבר לכך תלוי במרחקכם מהמרכזיה וסיבות נוספות. למעשה זה צעד מבורך מצד בזק להציע סוף סוף חבילות גבוהות יותר, אך עדיין היא לא מצליחה להתחרות מול ה 100Mb של HOT אשר מספקת 100Mb אמיתיים ולא רק 100Mb אופציונליים. המחיר עבור חבילת ה 50Mb יהיה 199 ש"ח ל 6 חודשים ראשונים ו 299 ש"ח לחודשים…

• 24 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. אני ב-018 ויש לי בעיה של פינג גבוה וכנראה גם איבוד נתונים בשרתים לחו"ל. עשיתי tracert וזה מה שקיבלתי: tracert 85.195.87.150 Tracing route to 85.195.87.150 over a maximum of 30 hops 1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.0.1 2 12 ms 13 ms 12 ms 100.68.0.1 3 * * * Request timed out. 4 13 ms 12 ms 12 ms 10.17.110.66 5 13 ms 12 ms 13 ms 10.17.111.27 6 13 ms 12 ms 12 ms 10.17.111.26 7 * * * Request timed out. 8 13 ms 12 ms 12 ms 10.17.101.1 9 69 ms 94 ms 65 ms BB-191-9.018.net.il [31.210.191.9] 10 68 ms 65 ms 65 ms te0-0…

13. Started by oneq,

אם אני מחבר את המכשיר הנייד שלי כמודם סלולארי, זה אפשרי לעשות שימוש באייפי שלו אבל עדיין לגלוש דרך האינטרנט של המחשב (מבחינת מהירות גלישה, הורדה וכו')? אני לא מוצא שום דרך אחרת לשנות את האייפי שלי מבלי להתקשר לספק.

• 16 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. Started by captaincaveman,

6470U DLINK מבזק. שני סטרימרים (BOXEE ו-XTREAMER) במרחק של כ-5 מטרים מה-ROUTER (עם קצת קירות). שניהם לא מצליחים לעשות סטרים למשהו רציני יותר ממוזיקה. המחשב עליו נמצאת המדיה מחובר קווית לראוטר. ה-BOXEE מנגן בלי בעיה ברגל שחיברתי אותו עם כבל לראוטר. הייתי רוצה מאוד ששניהם יעבדו עם WIFI... האם הראוטר של בזק פשוט רע או שזה משהו אחר? מה לבדוק, ואיך?

15. קניתי נקודת גישה lg lw2205 ושני כרטיסי רשת אלחוטים של trendnet יש לי אינטרנט adsl,ומודם aztech adsl2+ עכשיו חיברתי באצמעות כבל רשת את המודם לנקודת גישה והתקנתי כרטיס רשת בינתים במחשב אחד ומה אני צריך לעשות עכשיו הכרטיס לא מוצא בכלל את הנקודת גישה והוא לא מפסיק לחפש אותו לא משנה מה אני יעשה הכרטיס רשת האלחוטי לא מזהה את נקודת הגישה שמחוברת כמו שהבנתי טוב ,אולי אני צריך להגדיר משהו בנוגע לנקודת גישה כי בסך הכל חיברתי אותה למודם והתקנתי את הכרטיס רשת ומן הסתם כמו שהסברתי זה לא עובד... אני דיי נואש..

• 29 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. -------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם, אתמול אני וחבר שיחקנו במשחק ישן ברשת שנקרא HEROES - 3 , שנינו בעלי ראוטר , הוא פתח את המשחק דרך TCP\IP ונכנסו במקביל לHAMACHI , עשיתי JOIN עם הIP שלו בHAMACHI והכל עבד פיקס, עקב בעיות עם הווינדוס הקודם שהיה לי ( ווינדוס 7 ) נאלצתי לפרמט את המחשב. היום פירמטתי את המחשב וכשסיימתי לעשות את כל הפעולות סגרתי את חומת האש וכל דבר שיכול לחסום אותי מלשחק ברשת, ונסיתי להיכנס אליו בדיוק באותה דרך שנכנסתי מקודם , באותה גרסא ששיחקנו מקודם ופשוט לא עבד.. זה רושם לי Was error connecting to the Session , timeout . בהתחלה אתמול שניסינו להיכנס נסיתי לדוגמא להיכנס דרך האייפי של המחשב שלו , ואז זה ר…

• 25 תגובות
    • 3k צפיות
  17. Started by Ashdod,

שלום לכם חברים תראו ראיתי באינטרנט המון הסברים על סוויץ ראוטר וHUB ועדין דברים קטנים לא מתחברים לי יש לי כמה שאלות קטנות אני מבין שתפקידו של סוויץ הוא לחבר כמה רשתות , בבית יש לי רשת למה יש לי ראוטר ולא סוויץ ? או שזה גם סוויץ וגם ראוטר במשולב אם HUB כל כך ישן וסוויץ יותר חכם ממנו , אז למה משתמשים היום עדין בHUB מה הוא עושה שסוויץ לא יכול לעשות למה אני בבית צריך ראוטר ובמקום העבודה משתמשים במספר סוויץים , ? לחבר רשת ? אז למה לא להשתמש ברוטאר ? מה הבבדל בין ראטור לסוויץ הרי ראוטר מחבר גם בין רשתות וגם סוויץ לא ? מי שיכול לענות לי על השאלות האלו אני אשמח נ.ב חברים אני די חדש בזה בבקשה ממכם תנסו לרדת לרמת הבסיס בציוד הזה , תסבירו לי בצורה פשוטה ועוזרת אל תתנו לי לינקים של …

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  18. שלום לכולם! כן גם לי יש את הנתב "המהולל" הזה. רק מה? יש בו יותר מדי אפשרויות שאין עליהם הסברים בספר הדרכה. בנוסף כל הזמן בהפעלת האימיול יש LOW ID. חרשתי את גוגל וגם את האתר. נראה שאין פתרון חד משמעי לזה. ראיתי בכמה מקומות שצריך להגדיר רשת עם IP קבוע או משהו כזה ואז לאפשר לה גישה בנתב.. בכל מקרה ניסיתי את זה וזה לא הלך. ניסיתי את האפשרות של ה-UPNP שאין לי מושג מה זה וגם לא הלך.. אני אובד עצות.. למישהו יש פתרון? אני בחיבור כבלים 2.5 מגה, תחת 012. הראוטר מוגדר ככה: חיבור L2TP cablelns.012.net. תחת הגדרות מתקדמות יש כמה אפשרויות.. QOS NAT FIREWALL DDNS PORT FORWARDINF DMZ. תחת NAT יש עוד אפשרויות של: virtual server SPECIAL APPLICATIONS UPNP SETTINGS ALG STATIC ROUTING אין …

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  19. אצלנו בבית יש שני מחשבים המחוברים לנתב של אסוס. אני מחובר חוטית וזוגתי עם נייד באופן אלחוטי. היא תמיד מתלוננת שאני "שותה" לה את האינטרנט עם הטורנט שלי. חיפשתי איך להפעיל QOS (איכות שירות) בנתב שלי ומצאתי להפתעתי אפס מידע ותיעוד לגבי האופציה הזו. אז אחרי הרבה ניסוי וטעיה, החלטתי לשתף אתכם בממצאים: נכנסים להגדרות הנתב. בדר"כ בכתובת 10.0.0.138 עם משתמש וסיסמה (Admin בשניהם אם עדיין לא החלפתם) תחת Advanced Setup בוחרים WAN: לאחר לחיצה על Edit מגיעים למסך הזה: ודואגים לסמן את האופציה לאיכות שירות. ממשיכים ב Next עד הסוף ומאשרים. לא לשכוח שחלק מהשינויים דורשים איתחול הנתב. כעת עוברים ל Queue Config ובוחרים להוסיף תור חדש. אפשר להוסיף עד שלושה לכל סוג חיבור אז הוספתי של…

• 1 תגובה
    • 3k צפיות
  20. Started by Zadu,

קניתי ראוטר חדש לפני שבועיים (TP Link Archer VR400) ועכשיו אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי כדי שמחשב אחר בבית יתחבר לראוטר באופן אלחוטי. מה מומלץ ותומך בטכנולוגיה של הראוטר?

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  21. שלום לכולם, קודם כל, מצטער על הידע הצרכני המועט (סיבות כאלו ואחרות "out of the blue") שיש באמתחתי, דבר שני מצטער על ידע ה-IT הבסיסי. משעברנו את שלב יום הכיפורים נמשיך להסברים ולשאלות לשמן התכנסנו.. אני נכנס לדירה חדשה בה ארצה לשלב ספק ותשתית תחת "חשבונית אחת", כן אני יודע שחשוב לבדוק מול החברות עד כמה הן יכולות לספק לבניין/לדירה (חבילות של 10,30, 100 וכו'). שימושיי יהיו שימוש נרחב ב-HTPC (סטרימינג של סרטים וסדרות, סטרימינג של טלוויזיה), שימוש נרחב ב-XBOX. בנוסף לזה גם שימוש בחדר עבודה ללימודים וכמובן רשת אלחוטית לפלאפונים והטאבלטים בבית. א. נתב - אני תמיד דוגל בשיטה של לקנות בהוצאה חד-פעמית ושהמוצר ישאר תחת אחריות שלך, האם זה תקף גם כאן? אישית-רציונלית מעדיף לקנות נ…

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  22. Started by דניאל בליץ,

הי אני מעוניין לרכוש טלפון נייח שיעבוד על בסיס כרטיס סים ללא חיבור קווי. יש המלצות? אם אני קונה דרך איביי- צריך להיזהר ממשהו שיגרום לטלפון לא לעבוד? ( חוסר תמיכה ברשתות בארץ וכד') ראיתי את המודעה מטה, זה נראה בסדר? אשמח לעזרה בבקשה תודה רבה https://www.ebay.com/itm/Fixed-Wireless-GSM-Desk-Phone-SIM-Card-Mobile-Home-Office-Desktop-Telephone/202548730022?_trkparms=aid%3D444000%26algo%3DSOI.DEFAULT%26ao%3D1%26asc%3D20171010182220%26meid%3Df4990cc99e5344f5b1e9eff5a60049ad%26pid%3D100891%26rk%3D1%26rkt%3D2%26sd%3D202654828057%26itm%3D202548730022%26pg%3D2349624&_trksid=p2349624.c100891.m5206

23. שלום לכולם אני מחפש את המוצר הבא: זו נקודת WIFI שעובדת על הרשת הסלולארית והולכת איתך לכל מקום. אין לי בעיה להביא את המוצר מארהב ככה שלא משנה לי אם מוכרים אותו בישראל. הבעיה היא שאני צריך מכשיר כזה שלא נעול לסים מסויים ואני יכול להשתמש בו בארץ. לפי דעתי זהו מוצר מושלם לסטודנטים וחיילים בזמן שהיום האינטרנט הסלולארי זול ונגיש.

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by xytkhi,

שלום חברים יש לי 2 ראוטרים של בזק מדגם NETGEAR DGN 2200 V2 אחד משמש אותי כראוטר שמחובר למחשב בצורה קווית, ואת השני ברצוני להפוך לרפיטר. איך ניתן להגדיר אותו כך שישמש כרפיטר ? תודה.

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  25. Started by POPCORN,

יש לי switch tp-link 24 port 10/100/1000 שמחוברים אליו מחשבים מאותו סוג. רוב המחשבים מחוברים עם כבל cat 6 ומרוחקים יותר מחוברים בcat7 עד הקופסא ומשם cat 5 למחשב לאחרונה שמתי לב שכשחיברו אותם הורידו את המהירות בכרטיסי רשת ל10M ניסתי להחזיר ל1GB או לאוטומט המחשב לא הצליח להתחבר (גם כששינתי ל100 לא הצלחתי להתחבר) לא בדקתי אפשרות עם מחשב אחר אז אני לא יודע אם הבעיה היא עם הכרטיס רשת במחשבים או הכבל. השבוע חיברנו AC שעובר דרך עוד switch ומשם כבל נוסף (עובר לבניין נוסף) ויש לי בעיות חיבור איתו (לפעמים עובד ולפעמים לא) ובחדר נוסף (מחובר לרשת אחרת) יש לי switch נוסף של 1GB ואליו מחוברים מחשבים אחרים (סוג אחר) בחדר הזה יש לי מחשב אחד …

דיונים חדשים בפורומים