רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
הי לכולם קניתי את המודם-ראוטר TP-Link - TD-W9970, גרסאת חומרה v2.1. הראוטר הוגדר ועובד טוב, אבל במהלך מעבר על ההגדרות (בממשק ה-Web-י), עלו לי כמה שאלות קטנות שלא הצלחתי למצוא להן תשובה. אני מקווה שיש כאן אנשים שיש להם את הדגם הזה, ויודעים לענות. שאלה ראשונה: במידה ואני מגדיר Guest Network, האם אפשר לבטל את ה-SSID Broadcast גם ל-Guest Network? שאלה שנייה: בעמוד DHCP Server, בתת-עמוד Address Reservation, ניתן להגדיר כתובת IP קבועה, למחשבים/התקנים שברשת. אנחנו בעצם מקשרים שם בין MAC Address, לבין כתובת IP שאנחנו רוצים שתוקצה עבורו כל פעם כשהמחשב/התקן הזה מתחבר. אבל יש עמ…
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אם אני מחבר את המכשיר הנייד שלי כמודם סלולארי, זה אפשרי לעשות שימוש באייפי שלו אבל עדיין לגלוש דרך האינטרנט של המחשב (מבחינת מהירות גלישה, הורדה וכו')? אני לא מוצא שום דרך אחרת לשנות את האייפי שלי מבלי להתקשר לספק.
-
- 16 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, מדובר בבית פרטי בעל 2 קומות, כשהראוטר ממוקם בקומה הראשונה וצריך למצוא פתרון לקומה השניה. האות בקומה השניה מוגדר בפלאפון כ"סביר". מקריאה באינטרנט הבנתי שיש אפשרות לקנות 2 מתאמים לרשת אינטרנט על גבי חשמל, או מגדיל טווח, או בכלל ראוטר שישמש כמגדיל טווח (צריך להגדיר אותו כך). אין אפשרות לחבר כבל מהקומה הראשונה לשניה. לדוגמא http://ksp.co.il/?select=.263..492.&list=1&sort=2&glist=0&uin=19752&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real= או http://ksp.co.il/?uin=16638&select= או http://ksp.co.il/?uin=12764&select= בנוגע למגב…
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
מערכת: winxp pro sp2/msie7/ לאחר ביצוע repair מ- cd שממנו בוצעה ההתקנה המקורית , נכנסתי לאינטרנט -לאתר הבית. כאשר ניסיתי לעבור לאתר אחר ברשת דרך מועדפים או ע"י כתיבת שם האתר קיבלתי את ההודעה: " מפתח הבדיקה המבוקש לא נמצא באף הקשר הפעלה פעיל" מה פירוש הודעה זו וכיצד פותרים את בעיית המעבר בין אתרים? בתודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
אוקיי אחרי פיתרון כול הבעיות שהיו לי עם הרשת (והיו המון-לדעתי לפחות) ואחרי ששיגעתי חצי עולם אני פונה לעזרה.. הנקודת אינטרנט שלנו נימצאת במרתף והמחשב נייד של אחותי נימצא בקומה השניה של הבית, (המרתף-קומה ראשונה-קומה שניה) הקליטה דיי חלשה בקומה העליונה של הבית ואני צריך למצוא פיתרון להגדלת הטווח של הרשת האלחוטית.. הבנתי שיש אפשרות לקחת ראוטר אלחוטי לחבר אותו אך ורק לחשמל והוא ישמש כנקודת מעבר/הגדלת טווח (תקנו אותי אם הבנתי לא נכון.) האם יש עוד אופציות להגדלת הטווח של הרשת? נ.ב המחשב נייד (IBM R50E) מצוייד בכרטיס רשת אלחוטי פנימי..האם הוספה של כרטיס רשת חיצוני שמיתחבר דרך חריץ הPCMCIA יאפשר קליטה טובה יותר?
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
התחברתי ל-018, ואני זקוק למודם משולב ראוטר, האינטרנט מחובר למחשב, 2 טלפונים וקונסולה. אשמח לעזרה במהרה תודה. השאלה האם כדאי לקנות ראוטר התומך בAC נכון להרגע הטלפונים תומכים והמחשב לא, המחשב מחובר בחוט. (והקונסולה כמובן שלא)
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
גרסא 605 השינויים: *לבעלי גרסאת חומרה V1 בלבד Supports Unifi users and general users DDNS status display modification Improved virtual server function Fixed Daylight Saving time bug Improved multicast function Improved QSS/WPS function Improved USB function module
-
- 28 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי כרגע מהירות של 15 מגה בייט לשנייה.הספקית היא בזק בינלאומי והתשתית של בזק. הראוטר שיש לי כרגע הוא D-LINK dsl 2650U...אני רוצה לשדרג את מהירות האינטרנט ובזק אמרו שהראוטר לא תומך במעל ל-20 מגה בייט לשנייה. האם הם דוברים אמת?או סתם רוצים להביא לי את את הראוטר כדי שאני לא אתנתק מהם לעוד 24 חודש?
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
ראו נושא. בנוסף, הגיע אלי טכנאי עם מודם ARRIS TM602A (מסוג DOCSIS 2) - יש למישהו נסיון עם אותו מודם ?
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
חברים יקרים, שלום! שאלה טכנית - יש לי חיבור ADSL 2.5Mbps ברשותי מודם ADSL פשוט, סוויטש לא מנוהל, ושני מחשבים. במידה ואני מחבר את שני המחשבים לסוויטש, ואת הסוויטש למודם. ולאחר מכן מחייג באמצעות ווינדוס מאחד מהם, האם השני יוכל לגלוש ולהנות מהאינטרנט או לא? האם צריך לחבר את השני בכבל רשת מוצלב ולשתף את החיבור? האם יש דרך ששניהם יהנו מהאינטרנט דרך הסוויטש ולא דרך חיבור אחד של השני? האם אולי צריך כתובת IP קבועה? מה לעשות? קחו בחשבון שאני לא משתמש בראוטר. נ.ב - אני בכוונה לא משתמש בראוטר כי הוא מוגבל בכמות החיבורים(לא פיזיים - ipfiltering) (בעקבות יוטורנט אני מעדיף מודם...האינטרנט זורם הרבה יותר מהר מאשר עם ראוטר - גם גלישה וגם הורדה\העלאה). אשמח לתשובות, תודה, :-)
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
זה התחיל מWNET ועכשיו TVNETIL וTORRNETZ אני בשירות החדש של הכבל התת מימי אני חייב לציין...עם אייפי 31 בהתחלה ונכון שעכשיו האינטרנט טס אבל ביומיים האחרונים זה התחיל לקרות ואני מצליח להיכנס אבל לTVNETIL עםhttp://anonymouse.org לעוד מישהו זה קרה? אפשר לעשות משהו בנידון??
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שיניתי את הסיסמא של האינטרנט אצל הספקית 012, ועכשיו שני המחשבים שהיו מחוברים למחשב שלי דרך הראוטר לא זמינים לאינטרנט. ככל הנראה בגלל שבראוטר מוגדרת הסיסמא הישנה, זה הגיוני? ניסיתי להיכנס להגדרות של הראוטר ע"י כתובת HTTP, ואחרי שאני כותב את האייפי של הראוטר אני מקבל שורה לכתיבה של שם משתמש וסיסמא, אבל אני ממש לא זוכר אותם.. מה אני אמור לעשות? יש אפשרות לאפס את ההגדרות הראשוניות של הראוטר? יש לי ראוטר מסוג NETGEAR. תדוה לעוזרים, יום טוב.
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס רשת אלחוטי חיבור USB של ALFA לאחרונה הרבה פעמים החיבור מנתנק כאילו הכרטיס רשת נכבה לזמן מה ואין חיבורים ולאחר זמן מה הוא שוב נדלק ויש חיבור. חשבתי אולי בעיה בדברייבר הסרתי והתקנתי אחד מעודכן יותר אבל עדיין הבעיה בעינה... יש דרך לוודאות האם הבעיה בכרטיס? {יש רעש בזמן הניתוק כמו של הוצאת חומרה וכן בחיבור {כמו הוצאת חיבור USB והכנסה} בברכה
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
עקב צורך לאחד מספר סביבות הדגמה בעבודה אני צריך ראוטר שינהל את התעבורה וישאר יציב. הראוטר יחובר להוטבוקס (500\10) שיוגדר כברידג'. יחוברו אליו 2 סוויטצי 24 פורט, אקסס פוינט אלחוטית אחת וראוטר נוסף (DOUBLE NAT). לכל הציוד הנ"ל יחוברו כ20 מדפסות, 5 מדפסות תלת מימד ועוד כ15 מחשבים. עיקר התעבורה תהיה הדפסות,אינטרנט ומעט מאוד smb. מדובר על סביבת הדגמה כך שאני לא מתכונן להשקיע בציוד מקצועי. כל שאר הציוד כבר קיים. איזה ראוטר יחזיק את כל זה בצורה סבירה?
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני בונה רשת אלחוטית ומעוניין לקבל קליטה טובה בכל הבית , כולמר בית פרטי עם 3 קומות +חצר. עד כמה שידוע לי נתב רגיל לא יעשה את העבודה, אולי רק עם תחנת ממסר או שתיים.. איך אני עושה את זה? :s05: תודה!
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בשוק הסיטונאי, בבזק בינ"ל. אציין כי אני מחובר דרך שירות DNS של unblock us. המודם שלי הוא פרטי, kasda kw5212 שעובד במצב Bridge בלבד והוא מחובר לראוטר edimax br-6478ac דרך פורט 1Gb שלו. יש לי עוד ראוטר מהדגם הזה שמשורשר בסלון. בשני הראוטרים מותקנת הגרסה האחרונה 2.20 של אדימקס מהאתר העולמי. לפני יומיים התחילה לי בעיה של פינגים מאוד גבוהים לשרתים בחו"ל. הפינגים שלי לשרתים באירופה של TF2 (בעיקר skial אך לא רק) היו 70-80. לפעמים הפינגים מתחילים ב100 ובמשך כ4 דקות עולים עד ל700 מילי שניות ומן הסתם לא ניתן לשחק כך. גם ב youtube מרגישים השהייה בטעינת סרטים אבל אין פריימים שנופלים ומהירות ההורדה יציבה. פינגים לאתר NRG כאן בישראל מתחילים…
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לראוטר שלי מחוברים הפס3 והמחשב חוטית והאייפוד אלחוטית, יש ססמא לרשת האלחוטית WPA2 ואותה שכחתי אני זוכר רק חלק מההתחלה, אבל באייפוד הססמא שמורה. אז השאלה שלי היא האם אני יכול לשחזר את הססמא מבלי לעשות ריסט לכל הFW של הראוטר כי יש שם המון פורטים מופנים והמון הגדרות שעשיתי, אני גם לא יכול להכנס לדף הגדרות של הראוטר כי הססמא היא אותה הססמא של הרשת האלחוטית, אני יכול אולי להכנס דרך המחשב לראוטר ולרסט את כל הססמאות לדיפולט? תודה בכל מקרה עריכה: כן שכחתי לכתוב את הדגם של הראוטר זה BR6204WT של אדימקס וגם אני רשמתי את הססמא במחשב אבל פרמטתי את המחיצה שבה הססמא היתה רשומה אוף אז אין מנוס מלמחוק את כל ההגדרות?
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
אני נסיין של ערוצי זהב כאמור כולם יודעים שהם יתחילו לגבות כסף (למה למה?) אז אני שואל אם כדאי להישאר או לעבור לחברה אחרת זה די דחוף
-
ובכן שידרגתי היום את האינטרנט לאינטרנט סיבים והאמת שהוא די איטי ביחס למהירות הרצויה (200-350 מגה בלבד ולא 1 ג'יגה כמו שרציתי). יש לציין שהטכנאי חיבר את הנתב למחשב שלו והמהירות אצלו הגיעה ל950 וכמעט 1 ג'יגה. אצלי? 200-350 מקסימום ויש נפילות. אני חושד שזה מגיע מהכרטיס רשת ( אם איני טועה TP-LINK 3486) או מכך שאני עדיין מחובר לבזק בינלאומי. ניסיתי לאתחל את המחשב ולא עבד. ניסיתי לכבות ולהדליק את הראוטר ועדיין האינטרנט איטי יחסית... הנתב מחובר לפורט 2 ולא לפורט 1 (אם זה משנה...). אשמח לעזרה ממכם. יום טוב
-
- 9 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי switch tp-link 24 port 10/100/1000 שמחוברים אליו מחשבים מאותו סוג. רוב המחשבים מחוברים עם כבל cat 6 ומרוחקים יותר מחוברים בcat7 עד הקופסא ומשם cat 5 למחשב לאחרונה שמתי לב שכשחיברו אותם הורידו את המהירות בכרטיסי רשת ל10M ניסתי להחזיר ל1GB או לאוטומט המחשב לא הצליח להתחבר (גם כששינתי ל100 לא הצלחתי להתחבר) לא בדקתי אפשרות עם מחשב אחר אז אני לא יודע אם הבעיה היא עם הכרטיס רשת במחשבים או הכבל. השבוע חיברנו AC שעובר דרך עוד switch ומשם כבל נוסף (עובר לבניין נוסף) ויש לי בעיות חיבור איתו (לפעמים עובד ולפעמים לא) ובחדר נוסף (מחובר לרשת אחרת) יש לי switch נוסף של 1GB ואליו מחוברים מחשבים אחרים (סוג אחר) בחדר הזה יש לי מחשב אחד …
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש ברשותי כונן רשת Western Digital MyBook World Edition 500gb וראוטר linksys WRT300N כאשר אני עובד בשוטף עם הכונן רשת שמחובר לראוטר המהירויות פשוט מתסכלות כאשר אני מחבר את הכונן למחשב באמצעות החיבור רשת הוא עף. תוכך בחיבור טרה ואני מוריד ממנו קבצים במהירות של 10 מגה בעוד דרך הרשת זה עובר במהירות שלך 20 קילו בייט - 50 קילובייט בקיצור אני מתוסכל. בבקשה תעזרו לי לא ידעתי איזה עוד מידע אתם צריכים על מנת לאבחן או לפתור את הבעיה, אני לא מומחה לעניין. תודה רבה מראש
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
בוקר טוב! יש לי מודם רגיל של מוטורולה(לא ראוטר) בתשתית הוט, שמחובר ישירות למחשב בלי שום ראוטרים או ציוד תקשורת אחר באמצע. עד אתמול המודם עבד מצוין בחיבור כבל רשת למחשב. בשלב מסוים האינטרנט הפסיק לעבוד, וריבוט למודם, למחשב לא עזר. הוינדוס כותב ב Local Area Connection - Unidentified Network. אך אם אני מחבר את המודם דרך USB למחשב, האינטרנט עובד סבבה. אני מעוניין שהוא יעבוד דרך הכבל רשת כי ה חיבור USB עושה בעיות כאשר יש עומס כבד על הרשת. איך ניתן לאתר את הבעיה? לצערי אין לי מחשבים אחרים בבית כדי שאוכל לדעת האם הבעיה היא במחשב או במודם.. יש שיטות אחרות לאיבחון התקלה? תודה לעונים.
-
- 22 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
לאיזו מהירות אני אמור לצפות עם חיבור 200 מגה הוט + הוט נט בטורנטים? אני לא עובר את ה3-4 מגה בטורנט של אובונטו. בהוט ספוט מהטלפון אני מגיע לאזור ה5... אבל בספיד טסט אני מגיע קרוב מאוד ל200. גם בהורדות http אני לא מתרשם שהמהירות גבוהה במיוחד היה אצלי הבוקר טכנאי של הוט, אמר שהתשתית תקינה
-
- 22 תגובות
- 2.9k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי מחשב חזק עם אינטרנט 3 מגה.ושאני מפעיל את האמיול האינטרנט לא זז בכלל.למה?? יש לי מחשב E6300 לוח 965 S-3 אבל רק סטיק אחד של זיכרון 1 ג'יגה 667 יכול להיות שבגלל שאין לי עוד אחד ואין לי ככה דואל האינטרנט לא זז שהאמיול מופעל?
-
- 36 תגובות
- 2.9k צפיות
-