עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, רוצה שלראוטר תהיה סיסימת ADMIN אבל בגישות לדיסק על הראוטר לא יתבקשו לשים סיסמא XP ו-WIN7 לעזרתכם אודה, יהודה

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  2. Started by Mike-,

שלום לכולם, לאחרונה יש לי בעיות של Lag spikes במגוון של משחקי רשת. בצעתי Trace Route לאחד השרתים הבעיתיים ויש לי מספר שאלות. לפי מה שאני מבין Trace Route זה בעצם שולח פינג לכל שרת שאני מנותב דרכו עד שאני מגיע ליעד, האם אני צודק ? אם כך איך זה יכול להיות שהפינג לאחד הHops יכול להיות גדול מהפינג הסופי ליעד ? הפינג הסופי ליעד לא אמור להיות סכום של כל הפינגים דרך כל הHops ? לפי הגרף הנ"ל רואים שיש איבוד חבילות גדול מאוד מהHops הראשונים שהם בעצם נתבים של הספק (בזק) לא ? או שאולי הם חוסמים פינג לשרתים אלו ? אם כך לא היה אמור להופיע 100% איבוד חבילות ? מה ניתן להסיק מהגרף הנ"ל ? האם יש תקלה בשרתים של בזק ? בתודה מראש, מייק.

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  3. שלום לכולם, אני מחובר דרך בזק בינלאומי ב 2 מקומות שונים בארץ: 1. בדרום הארץ אצל ההורים שלי בשתית ADSL בחבילה של 1.5 מגה - לא ניתן לשדרג לחבילות גבוהות יותר בשל תשתית ישנה ומרוחקת מהמרכזייה. 2. בדירה שלי במרכז הארץ בתשתית ADSL בחבילה של 8 מגה. אני יכול לשתף אתכם ולומר כי במהלך ה 3-4 חודשים האחרונים ואף יותר אני מבחין באיטיות רבה בהורדה משרתי RAPIDSAHRE. ההורדה מגיע ברוב הפעמים לסביבות 80-70 קיי. עכשיו רק בכדי לדייק להלן העובדות: 1. אני חבר פרמיום רשום באתר RAPIDSHARE מעל ל 3 שנים. 2. עד לתחילת ההאטה בהורדה לא הבנתי בשום בעיה וניצלתי את מלוא רוחב הפס גם אצל ההורים של וגם אצלי בדירה במרכז הארץ. 3. האיטיות באה לידי ביטוי גם בשעות היום וגם בלילה - לעיתים אני מצליח להוריד במלוא…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by finhack,

שלום לכולם, החשבון שלי באורנג' מסתיים, אני מעוניין לדעת ממישהו שיש לו ADSL -CCC איך המהירויות הורדה \ פינגים למשחקי רשת בחו"ל ובארץ, והאם הם עושים Traffic Shaping בטירוף או שאפשר להתמודד עם זה (כי באורנג' בקושי מרגישים את זה -האמת ). והאם שווה בשביל 53 שקל לחודש לעשות 10מגה אצלם. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by BeBest,

אהלן, היום במקרה שמעתי על Triple C הם ספקית חדשה עם מחירים זולים יחסית ובלי שום התחייבות. רציתי לדעת אם למישהו כאן יש ניסיון איתם? המחירים: http://www.ccc.net.il/Domestic.aspx כתבה בדה-מרקר: http://it.themarker.com/tmit/article/11155

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by Etyopi,

שלום.... כבר כמה שבועות טובים שאני נתקל בבעיות מאז שעברתי לספק הזה... סרטונים ביוטיוב נתקעים,לא מצליח לנצל את רוחב הפס במלואו. יש לי 10 מגה ואני מוריד רק על 700 KPS. חשוב לי לציין רק שבשעות הבוקר האינטרנט עובד בסדר,רק בשעות אחה"צ והערב סרטונים מתחילים להיתקע ופשוט בלתי אפשרי לראות סרטון כמו שצריך. רק לי יש בעיות איתם?? תשתית של בזק ומחובר לרשת ה-NGN תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by mcalfi,

בקישור הזה מסבירים את המושג. http://searchnetworking.techtarget.com/definition/time-to-live לפי מה שאני הבנתי, TTL זה בעצם כמות הראוטרים שהקובץ שאתה רוצה להעביר יכול לעבור. עכשיו אני דיי בטוח שזה לא נכון חח. אני ישמח אם תקראו את הפסקה השניה ותסבירו לי מזה בדיוק. תודה! לכל העצלנים: specify a certain time span in seconds that, when exhausted, would cause the packet to be discarded. Since each router is required to subtract at least one count from the TTL field, the count is usually used to mean the number of router hops the packet is allowed before it must be discarded. Each router that receives a packet subtracts one from the count in the TTL field. When the count reaches …

• 11 תגובות
    • 3.5k צפיות
  8. Started by Psychopath,

I'm looking for a guide of how to do it, or maybe some one can explain it down tot he last details please ?

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  9. Started by J.t.R,

משהו יודע כיצד אפשר לבצע Tweak למודם??? נאמר לי שזה אפשרי אבל לא הצלחתי למצא דרך לעשות זאת בעזרת תוכנה... :-\ עזרתכם הודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by marvje,

בשבועות האחרונים בלתי אפשרי לצפות בסטרים בלי לאגים בין 6 ל 12 בלילה. עכשיו למשל אני צופה ב http://www.twitch.tv/naniwasc2 ואפילו על medium (שזה 480p אאל"ט) יש לאגים פה ושם :'( חבילה 40/3 בזק+הוטנט, הפינגים תקינים. יש אנשים בספקיות אחרות שיכולים לדווח מה המצב אצלם - האם אפשר לצפות על source בלי לאגים ?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by tsur1,

שלום לכולם, יש לי תשתית בזק עם מהירות בסביבות 50 מגה, וספק בזב"ל עם מהירות 100 מגה + גיימר. כאשר אני צופה ב-twitchtv על 1080p (לפעמים גם על 720 ומטה) אני נתקל בהרבה תקיעות, בדקתי עם תוכנה שמראה את מהירות ההורדה/ההעלאה בזמן אמת ושמתי לב שהמהירות לא קבועה בכלל היא לפעמים מגיעה למקסימוo של 12,000 kbs ולפעמים למינימום 0-200 kbs לפרקים ממושכים ואז מופיעות התקיעות... הדבר הנ"ל מעלה אצלי חשד לסוג של traffic shaping מצד הספק... אז 2 שאלות - 1) האם מישהו מכיר את התופעה? 2)מה ניתן לעשות? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. אהלן, יש לי משתמש ב TORRENTLEECH, משם אני מוריד שנים כבר 1 וחצי טרה כולל העלאה דומה, אבל בחודשים האחרונים האינטרנט אצלי פשוט לא מעלה כלום כמעט, התקנתי מחדש את התוכנה הורדתי שוב עדכנתי ואין לי מושג מדוע זה ככה. מדובר ב U-TORRENT העדכנית. כל הקבצים שאני מנסה להעלות הם חדשים ובעלי הרבה דרישות. מישהו מכיר את התקלה / בעיה ויודע איך אני יכול לשנות את זה? החיבור שלי הוא ל 012 ספק ואינטרנט בזק בינלאומי 16MB.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by swan,

יש לי כבל usb לחיבור 2 מחשבים. האם יש אפשרות לחבר אותם כשיתוף אינטרנטי? כיצד? תודה מראש swan

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by SkiOrDie,

קניתי בארה"ב את הראוטר הנ"ל. ואני לא מצליח להתקין אותו. אני גם לא יכול לקרוא הסברים עליו בפורומים, כי אף אחד לא מתעסק עם זה בארץ. מה לעשות? אני מיואש. תודה מראש, SkiOrDie.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Ubiquiti, בקצרה, היא חברה המתמחה בפתרונות רשת לעסקים קטנים \ ארגונים במחירים שלא ישברו את הכיס. עד היום, כדי לקנות AP שלהם שתומך ב-802.11AC היה צריך להשקיע 400(!!) דולר, והחומרה הייתה טובה, אבל ביחס להיות כבר קצת מיושנת. אמנם הם הציעו גם APים בתקן N במחיר מצויין, אבל אלה תמכו רק ב-300Mbps. שלשום (3.9) הם יצאו בהכרזה על ליין נקודות הגישה החדשות שלהם מסדרת Unifi AC, כולן תומכות בתקן AC (שני הדגמים הזולים ביותר ב-AC867 ושני הדגמים היקרים יותר ב-AC1300) במחיר שמתחיל מ-90(!!) דולר. מקורות: ars technica http://arstechnica.com/gadgets/2015/09/ubiquiti-revamps-its-enterprise-unifi-gear-and-weve-got-some-to-review/ דף המוצר באתר היצרן: https://www.ubnt.com/unifi/u…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by darkman,

אני לא מבין האם זה USB HUB-LAN או שזה בסך הכל מפצל USB

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  17. Started by Game5,

ה ubuntu שהתקנתי (גירסא אחרונה מהאתר שלהם) מחובר ישירות לראוטר שלי , אך לא מזהה אותו וה ping לא מצליח. מה יכולה להיות הבעייה? תודה

• 9 תגובות
    • 880 צפיות
  18. Started by lookatme91,

אהלן. קראתי היום בדה מרקר שהוט התחילו לפרוש UFI גם אצלי (באשדוד. הזכירו עוד מקומות אם מישהו מתעניין). אם אני בעיקר משתמש באינטרנט עבור משחקים וכאלה - איזו מהירות כדאי? מישהו יודע כמה מציעות הספקיות אינטרנט על המהירויות האלה? (בדה מרקר הזכירו רק אחת)

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  19. Started by NuXeR,

שלום לכולם, רציתי לשתף אותכם בהשוואה שערכתי ממש לפני כמה דקות בחיבור ה-12MB החדש שלי דרך HOT. יש לי סקרינשוטים אם תהיה דרישה, כרגע אסכם את התוצאות לפי פרמטרים שבדקתי- 1. פינגים: נטויזן - נמוכים, יציבים בזק - לא יציבים, פעם ב יש פינג יותר נמוך מנטויזן 2.טורנט ספציפי בפרק זמן זהה: נטויזן - 0.3K בזק - 85.5K 3. גלישה באתרים: נטויזן - גלישה מהירה מאוד, חלקה ללא זמני טעינה לעמוד מורגשים בזק - זמן טעינה של בערך 2 שניות לעמוד, קצת מעצבן.. וגורם לגלישה לא חלקה. 4.speedtest.net נטויזן - העלאה 0.96M והורדה 11.83M. בזק - העלאה 0.93M והורדה 1.18M (הזוי? עשיתי כמה פעמים..) סה"כ אני חושב שאשאר עם נטויזן, בגלל הגלישה... למרות שאני ממש מתעצבן מהקטע של החסימות טורנטים. מה דעתכם? תומר.

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by shaithebest,

שלום רב ושבת שלום הוט הציעו לי משהו מוזר אני כבר המון זמן משלם 240 שקלים לחודש על 10 מגהגלישה היום הם הציעו לי 16 מגה ב140 שקלם לחודש מה הקאצ'??? מה ההבדל בן UFI ל NGN???? כי עכשיו התחברתי לשירות ובדקתי הורדה עומדת על 1.95 מגה לשנייה. צריך לחלק 16000 ב8???או אחרת???

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by shlomibandit,

משהו יודע מתי יו אף איי של הוט יתפרס גם לאיזור של ירושלים? או שכבר יו אף אי התפרס באיזור זה? מה הספקית הכי מומלצת כיום? ידוע לי ש12 מגה מגיע עם 1 מגה אפלואד.. עם כמה אפלוראד מגיע החבילה של ה16 מגה? ומה ההבדל מחירים בינהם? תודה לעונים..

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by tzolerguy,

היי טוב אז אחרי המלצה פה התקנתי אותה על המחשב ועל הנייד מצליח להתחבר והכל אבל לא יכול לשלוט רק לצפות ולא לא מסומן אצלי V על VIEW ONLY ... רעיונות??

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. יש לי שני מחשבים עם ויסטה שמחוברים לראוטר של לינקסיס. המחשב הראשון עבד בסדר גמור בחצי השנה האחרונה (ויסטה 64 ביט). השבוע חיברתי מחשב נוסף עם ויסטה 32 ביט. היום עדכנתי את ויסטה ל-SP1, ומאז המחשב לא מצליח לתקשר כראוי עם הראוטר. ויסטה כל הזמן מגדירה את הראוטר כ-"Unidentified network". ניסיתי לחפש פתרון ברשת, אבל לא מצאתי תשובה. כשאני נכנס ל-properties של כרטיס הרשת (בשני המחשבים יש את אותו כרטיס רשות מובנה על לוח-האם), שני הכרטיסים מוגדרים באותו האופן בדיוק. ההבדל הוא שכשאני מבצע דאבל קליק על כרטיס הרשת ומופיע החלון המצורף, במחשב שעובד כראוי IPv4 מוגדר כ-Internet ו-IPv6 מוגדר כ-Local, בעוד במחשב שלא עובד שניהם מוגדרים כ-Local. אני מניח שדבר זה קשור לתקלה. באמת שאין לי מושג מ…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by elni,

התקנתי אתמול WIN 8 והכל עבד חלק גם האינטרנט אבל אחרי מצב שינה הוא מחפש איזה 20 שניות רשת ואז נתקע על LIMITED....הבעיה נפתרת רק אם אני עושה ריסטארט אבל שוב חוזרת אחרי שהמחשב קם ממצב שינה. הבעיה הזאת לא קרתה לי בחיים בWIN 7....שוב! היא קורה רק אחרי מצב שינה! יש לציין שהמחשב מחובר לראוטר באופן חוטי.

• 1 תגובה
    • 876 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.