רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
כמו כן ראיתי את הקישור הקטנטן של NO-WWW.ORG, וזוהי הזדמנות טובה לשאול מה בדיוק ההבדל (חוץ מהשינוי הקוסמטי בכתובת) בין אתרים בעלי WWW וכאלה ללא?, ולמה זה כ"כ חשוב עד שמקימים ארגון שהפילוסופיה שלו היא ללא WWW? (את כל עניין ה-CLASSES הבנתי מהכתוב באתר אבל הוא לא מפרט יותר מזה)
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי High ID אבל שמתי לב שב-Connection כתוב Obfuscated במקום normal
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים אחד נייח ואחד נייד אבל אני חייב להגדיר בין שניהם כתובת ידנית.. האם ניתן איכשהו לעשות זיהוי אוטומטי בין רשתות?
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מהם חבילת 30 מגה, ואני משלם עליה מעל 100 ש"ח כי כמו שהבטיחו לי יש בה "תיעדוף טוב יותר". חקרתי. מהירות של 27 מגה אני מקבל אך ורק משרת הבדיקה שלהם. החלטתי לספר לכם פה מה קרה היום ואיך להוכיח לספקיות בעתיד שאתם צודקים. יש לי שרת פרטי בגרמניה, שמחובר לרשת 100Mbit. הוא נמצא בחווה מרכזית שמחוברת ל DE-CIX, ככה ששם לא הבעיה. מאתמול חשתי שאני מוריד מהשרת שלי גג על 200 קילובייט לשניה. אמרתי אוקיי אולי עומס בגלישה בטריפל סי, ננסה SSH. גם שם לא עברתי את ה200. פה אמרתי שמספיק לי ואני הולך להתחכם - את הסרט שרציתי למשוך מהשרת שלי חתכתי ל8 חלקים בעזרת split של UNIX, כל קובץ במשקל 1000 מגה: split -b1000m video.mkv chunk ואמרתי מה יקרה אם אני אפתח connection חדש בשבי…
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
כרגע יש לי מחשב אחד שמחובר לאינטרנט בעזרת מודם(D-LINK 2500U). אני רוצה לחבר גם מחשב נוסף הנמצא בחדר אחר. כיצד אני יכול לעשות זאת? למיטב ידיעתי צריך ראוטר אך איני יודע איזה סוג ואיפה מומלץ לקנות באזור ראשל"צ. (הייתי רוצה להימנע מהתחייבות לבזק שבה מותנה הראוטר שלהם).
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מיתכוון לערוצי חדשות זרים וחינמיים כמו BBC CNN NBC ABC . שמעתי כבר שאפילו youtube מאפשרים צפייה בתכנים באיכות גבוהה 720P -כך שיתכן וכבר בזמן הקרוב יהיה ניתן לראות את הערוצים שהזכרתי קודם באיכות סבירה. http://computers.walla.co.il/?w=/4007/1385550 מצד שני,אני יודע שתשתית האינטרנט בארץ מפגרת בשנים רבות אחרי מדינות המערב,כך שיש לי ספק רב אם זה יתאפשר בארץ בעתיד הקרוב ולכן אני מתלבט אם כדאי לי להתקין צלחת לווין פרטית בעלות של 1350 שקל. האם יש דרכים\אתרים שאפשר לראות את הערוצים שהזכרתי למעלה ב-LIVE ובאיכות סבירה של לפחות רזולוצייה של 800 על 600 ? תודה
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מנסה במחשב מסויים להיתחבר עם הראוטר הזה וזה מתחבר אבל אין גלישה, ממקום אחר אני כן מצליח. מסכנה:יש בעיה במחשב הראשון. הפחתי את המודם לראוטר האם זה יפתור את הבעיה? האם צריך לאפס את ה- WINSOCK? יש רעיונות נוספים? תודה רביב
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
היי, הקמתי בבית רשת עם ציוד שלי הכוללת ראוטר מודם + ראוטר (שניהם Deco X60) המחוברים בניהם בכבל רשת (CAT7). המחשב הנייח שלי מחובר גם הוא בכבל רשת לראוטר. מהירות הגלישה שלי (מול הספקית) היא 1 ג'יגה. מסיבה לא ברורה, לעיתים המהירות גלישה בראוטר יורדת ל 100 מגה. שימו לב, הראוטר שהוא גם המודם תמיד נותן מהירות של 1 ג'יגה. זאת בעיה שמשגעת אותי כבר תקופה ארוכה, וניסיתי הרבה דברים כדי לטפל בבעיה. למשל היה לי סוויץ באמצע וביטלתי אותו כי חשבתי שזאת הבעיה, או שהחלפתי כבלים בחיבורים, או ריסטארטים לראוטרים ועדכונים, או סתם ניתוק וחיבור מחדש. כל הדברים שעשיתי לעיתים עזרו ואז מהירות הגלישה שלי הייתה 1 ג'יגה אבל למחרת (או אחרי שעה) זה חזר ל 100 מגה. כאילו הראוטרי…
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
- 1 follower
-
-
טוב, המודם שלי SPEEDTOUCH 510 מוגדר כ PPPOA (חייגן פנימי) שרת DHCP מופעל, ו NATP מוגדר לפורטים הדרושים לי פתוחים. לאחרונה החל המודם שלי להתנהג מוזר, באופן רנדומלי לחלוטין הוא מתנתק ומתחבד שוב,לאחר בחינה של העניין מול בזק הגעתי למסקנה שהוא עושה ריסטרט לעצמו מאיזו שהיא סיבה. אני יכול לראות את המודם כבה ובאופן מיידי נורת החשמל מתחילה להדלק (להבהב) אחריה נורת הרשת ולבסוף נורת ה DSL. האם משנהו נתקל הבבעיה כזו, או מכיר פיתרון אפשרי אודה לא. כעת אני שוקל לחזור ל BRIDGE ואולי במצג זה המודם לא יעשה ריסטרט.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
וההורדה תהיה איטית יותר?
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרגע 2 ראוטרים בבית עד מחר בבוקר אני אמור להשאיר אחד מהם האחד : trendnet tw100-brf114u (עם חיבור usb למדפסת שלא משמש אותי) והשני הוא : Edimax Broadband Router, 1 x WAN + 4 x Switch BR-6104K עכשיו אני מתלבט איזה מהם להשאיר העיקרון שלי הוא שאני רוצה להסיר לגמריי את הפייר וול ולשתף ב nat את המחשב שלי שירוצו לו ממש כל הפורטים שיהיו פתוחים שלא תהיה לי בעיה של id נמוך באימיול וכאלה... ושיתחבר אוטומטית לכל מחשב שאני מחבר לו זהו בעיקרון תודה על העזרה אגב יש לי מודם אלקטל הום הרגיל והישן
-
- 9 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אהלן, יש לי לפטופ ויש ראוטר שאני מנסה להתחבר אליו, אני מצליח להתחבר אליו מנקודה מסוימת אבל שאני הולך 20-30 מטר רחוק יותר אני רואה רק קו אחד של חיבור ורשום שאיכות החיבור גרועה (Poor) ושאני מנסה להתחבר אליו זה רושם לי שווינדוס לא הצליח, למרות שפעם אחת זה כן עבד לי לרבע שעה בערך. נשמע קצת חשוד אז אני אסביר, אני בתאילנד ושילמתי עבור סיסמת הWIFI של הריזורט השכן (לזה שלי אין), אני קולט אותה ב"לובי" של הריזורט שלי אבל 20-30 מטר משם, בחדר שלי, אני קולט רק פס אחד ולא מצליח להתחבר (חוץ מפעם אחת) השאלה שלי היא מה הדרך (אם קיימת בכלל) בשביל להצליח להתחבר לרשת הנ"ל? אי אפשר לחזק את השידור עם נתב או משהו כזה, זאת לא הרשת שלי כמו שהבנתם. עדיפות גבוהה למשהו כמו דיסק און קי מגביר קליט…
-
- 3 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
חברה, למישהו שאני מכיר יש בעייה דיי רצינית, והוא גם יודע שאני מפרסם את זה גם בפורומים פה, והוא יצפה בתשובות שיביאו לו. אז בבקשה, אני יודע שיש פה מומחים לאינטרנט. וככה הוא אומר: "יש לי בעייה מתמשכת, בעצם מהיום שיש לי אינטרנט, שאני פשוט לא מצליח לארח משחקי-רשת. יש לי את האינטרנט של הכבלים (0.75), אין לי רשת, אין לי את תוכנת ה-FireWall, אבל אני לא מצליח לארח משחקי-רשת, כמו FIFA 2003, או N.B.A 2003. יש לי את מערכת הפעלה Windows 98 באנגלית (תמיכה בעברית). מישהו אמר לי שעם חיבור הכבלים יש דבר הנקרא Built In FireWall, שזה מונע חדירת מחשבים אחרים למחשב שלי, ולכן אני לא מצליח לארח משחקים, כי בהתחברות מחשבים (Direct IP) המחשבים יוצרים קשר, והגדרה זו מונעת את אפשרות יצירת הקש…
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
ידוע למישהו האם ההוטבוקס עובד טוב כמודם עם חיבור חייגן עם נתב tl-wr1043nd של tp link ובאופן כללי האם ההוטבוקס עובד טוב עם חייגן l2tp במהירות של 30 מגה? אני רוצה לשדרג ומתלבט, כרגע אני ב 12 מגה ועובד מעולה, יש למישהו ניסיון עם 30 מגה או אפילו 20 מגה? אני לא רוצה לשדרג ולהתבאס, אשמח לשמוע תגובות מאנשים שניסו והיו מרוצים או התאכזבו תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים! לפני כחודש עדכנתי את התשתית והספק ממהירות 15 מגה למהירות 100 מגה. בפועל מהירות ההורדה שלי היא 1.5 לשניה בממוצע... דיברתי עם התמיכה גם של התשתית וגם של הספק ושניהם אומרים שאכן יש לי מהירות 100 מגה אצל שניהם. האם יתכן שהבעיה בנתב אולי? יש לי נתב מדגם Netgear dgn2200v2. אין לי מושג מה לעשות, אשמח לעזרה! תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אז ככה, יש לנו בבית ראוטר עם מחשב מחובר אליו פיסית ועוד 2 מחשבים ברשת אלחוטית. הבעיה שלי היא שהמחשב שלי מתנתק מהראוטר כאשר הוא לא מוריד משהו ב Mtorrent (אם הוא מוריד משהו באי מיול הוא עדיין מתנתק). כאשר הניתוק קורה אני לא מסוגל לעשות שום פעולה הקשורה לאינטרנט וגם מבחינת הראוטר אני מנותק רק שמבחינת תוכנת ההתחברות של ווינדוס וLevel One אני עדיין מחובר (יש לי כרטיס רשת אלחוטי PCI של Level One). אני יכול להתחבר מחדש ואז הבעיה מסתדרת לכמה דקות ואז שוב הכל מתנתק. כבר העליתי כאן את הבעיה לפני כמה זמן ועדיין אין לה פתרון.....
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מצליח לגשת, גם לא עם אקספלורר, גם לא עם שועלאש - עוגיות ו temp files נוקו. בזק בינלאומי. *עדכון* - נפתר, משום מה התאריך במחשב החליט לחזור 50 שנה אחורנית.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני מגדיר את הראוטר שלי ובנוסף גם את המודם? פשוט אני רואה שם בחיבור הראשי אצלי רק : Realtek RTL8168 ויש המשך. זה בחיבורי רשת אצלי, ואני למעשה חושש שבגלל ההגדרות האינטרנט שלי איטי, ז"א לא בגלישה אלא בהורדות עצמן. כנראה שהראוטר לא מוגדר במחשב הראשי אצלי, כי הכל פועל במחשב הנייד ויש אינטרנט. אבל מוזר, לא מוגדר אצלי השם של הראוטר ולא המודם.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב! התקנתי במחשב הביתי שלי כ. רשת אלחוטי D-link DWA-510 (גרסה A1 FW 1.30). לצערי למרות שהמערכת מזהה את הכרטיס ומורידה דרייברים, הכרטיס עצמו מנוטרל (disabled) וכל נסיון לאתחל אותו מניב תוצאה זהה - המערכת טוענת שיש בעיה בדרייברים שלו. גם נסיון להוריד דרייברים ישירות מהאתר של D-link לא הועיל (בפועל אלה היו אותם הדרייברים). בהנחה שמדובר אולי בכרטיס לא תקין, החלפתי אותו בכרטיס מסוג Edimax EW-7128g ונתקלתי באותה הבעיה בדיוק. האם יש פתרון לבעיה, או שמא ניתן להמליץ על כרטיס שיעבוד כראוי תחת מערכת ההפעלה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, עברתי ליחידת דיור עם אינטרנט מהבעלים. הראוטר שלהם היה קורס, קניתי TP-LINK wr841hp. הקליטה 90% או יותר, וחלק מהזמן מהירות הגלישה טובה. הבעיה היא שלעתים תכופות המהירות צונחת למצב בלתי שמיש. יש לי התקן רשת גם של TP-Link tl-w7200nd, הבחנתי כשהמהירות מאטה הוא מציג Rate אפסי. במצב תקין הוא מוגבל ל-150Mbs ( היכולות של ההתקן), במצב של האטה הוא צונח גם לאחד מגה. המודם עגלה (טומפסון), התשתית של הוט והספקית 013, אבל בגלל הRate אני נוטה לקוות שזו בעיה ברשת בלבד. את הראוטר הגדרתי באשף, הוא זיהה לבד dynamic ip, ידנית שיניתי רק לתקן n במקום g/b. תוכלו לעזור לי לאבחן את הבעיה בבקשה?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברה , יש לי כרגע אינרטנט 1.5 מגה של adsl ספקית נטויז'ן.. אני דיי מרוצה עד עכשיו , ואני משחק הרבה במשחקי רשת כגון פאר קראי - בשרתים בארץ עובד לי על פינגים סבבה , אבל בחול לא כולכך.. אחותי עכשיו קנתה מחשב נייד , היא לא משתמשת באינטרנט הרבה להורדות וזה , אבל היא תגלוש באינרטנט וכל זה , בזק מציע לנו במקום שנקנה רשת אלחוטית , שנוסיף כל חודש 10 שקל והם כאילו יביאו לנו את המודם , ואת הרוטר וכל זה , ואני צריך להוסיף עוד 5 שקל על כרטיס שאני יוכל לגלוש ברשת אלחוטית כי לאחותי יש את זה כבר מובנה במחשב נייד.. ועוד ניראה לי 7 שקל כל חודש תמיכה כי אני לא מבין הרבה בהגדרות וזה אז שיעזרו לי.. זה שווה??? כדאי להעלות את המהירות של האינרטנט או משהו? לקצב העלאה או הורדה יותר מהיר או משהו…
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שאני מוריד מהשרתים של Microsoft. ההורדה נעצרת אחרי זמן מסוים {20 שניות בערך}, זה מעצבן אותי, זה קורה רק שאני מוריד מהשרתים שלהם. מה לעשות? אני רוצה להוריד את ה-SP1 ואני לא מצליח, תעזרו לי בבקשה. פרטים נוספים: אני מנוי לאינטרנט המהיר של Netvision בכבלים בחבילה של 750K דרך ערוצי זהב.
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני מבין את ההבדל, השאלה היא האם מספיק 54 או שבאמת יש צורך להשקיע עוד כמה עשרות שקלים ל - 108Mbps
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות נתב תקן N איכותי אך צריכים לא מיוחדים מיידי, משתמש ממוצע. מחשב ראשי - כבל רשת. מחשב נייח - WIFI. 2 מחשבים ניידים - WIFI. וסלולארי אייפון - WIFI. טווח קליטה 10-20 מ' אלחוטי. אני מתלבט בין הדגמים של הנתבים הבאים: Edimax BR-6424n או Edimax BR-6524n - האם שווה להשקיע עוד כ-150 ש"ח בערך? נותן תמורה או שאפשר להסתפק בדגם לפניו? אגב למה יש לו שלושה אנטנות? והאם לדוגמא אני מעוניין לחבר אנטנה אחת או שניים והקליטה מספיקה, זה בסדר? השלישית שלא מחוברת לא פולטת קרינה מהיציאה שלה נכון? ואיזה כרטיס רשת מומלץ יותר: Edimax EW-7711UMn nLITE - חיבור USB רגיל. או Edimax EW-7711USn nLITE - תוספת של עוד 20 שקל בערך והוא עם אנטנה. אם האנטנה רק כדי לשפר את הקליטה, אז לא צריך כי ללא…
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט דרך כבלים מודם MOTOROLA SB4200 בלי חייגן, תגידו איך אפשר להחליף את ה IP שהוא מקצה לי אוטומטית ל כרטיס רשת? אני יודע שאם מחליפים כרטיס רשת אז הIP משתנה כי ה DHCP SERVER מחלק לפי כתובת MAC של ה כרטיס. אני מעוניין להחליף IP בלי להחליף כרטיס רשת זה יתכן?
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-