עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם. לאחרונה החלפתי לראוטר MIMO של אדימקס , העברת הקבצים בין מחשבים נהייתה איטית מאד , כ 800KB לשניה. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. היי חברים. המכשירים האלה כל כך הרשימו אותי שהייתי חייב לשתף! על מוצרי רשת ובעיקר מוצרי רשת של יצרנים מובילים עם המון פיצ'רים אפשר לכתוב סקירות של עמודים רבים של מלל על גבי מלל על גבי מלל. יש המון מה לכתוב, באמת שלא חסר. אבל בשורה התחתונה, ישנם כמה דברים מאוד בסיסיים שאנחנו מחפשים כשאנחנו מחפשים ראוטר או כל מוצר רשת אחר. למשל: 1. שיהווה פיתרון מקיף – שיתן גם קליטה טובה בכל הבית וגם שיאפשר לנהל את תעבורת הרשת למשל. 2. שיהיה נוח לתפעול – שלא נצטרך טכנאי מחשבים כדי לבצע פעולות פשוטות 3. שיהיה מאובטח – שגם יגן עלינו וגם שתהיה לנו סוף סוף קצת שליטה על מה קורה ברשת שלנו ולמה נחשפים הילדים שלנו. 4. שיהיה אמין – שלא יקרוס מעומס כ…

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  3. Started by Sex$Booster2007,

היי יש לי אינטרנט בזק ADSL 2.5MB ורציתי לדעת באיזה הגדרות לשים את הUTORRENT להורדה הכי מהירה שיש אם מישהו יודע בבקשה.

4. Started by orninyo,

שלום , עד היום האתר שלי אוחסן בixwebhosting אך אני מעוניין לעבור לחברה אחרת יש לכם המלצות? (רק שירותים בינלאומיים ושרתי SHARED) הבנתי HOSTGATOR וBLUEHOST מומלצים, יש למישהו נסיון איתם? תודה

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  5. Started by Might,

שלום HW ZONE יש לי בעיה בראוטר wire less משו כזה... הוא מנתק את עצמו או ניכבה, לא יודע כל פרק זמן קצר של 10-30 דקות הוא מתחבר שוב לאחר שאני עושה ריסט, ולפעמים אם אני מוציא ומכניס אותו למחשב... הבעיה הזאת כבר הפכה למטרד, כיצד אני פותר אותה?

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  6. הראוטר של בזק עשה לי בעיות והיו הרבה ניתוקים של מיקרו שנייה במשחקי אוןליין שגרמו לי לעוף מהמשחק וחוץ מזה אי אפשר להשתמש ברשת ביתית על מנת לראות סרטים זה מעביר במשהו כמו 300K לשניה מקסימום לא מספיק לניגון של סרט בצורה חלקה הראוטר של TP LINK כן עובד ברשת ביתית מעביר משהו כמו 3-5 מגה לשניה ואפשר לנגן בסלון סרטים בצורה חלקה אבל ה TP LINK עושה לי עוד יותר בעיות של ניתוקים מאשר המכשיר של בזק והניתוקים הם לא מיקרו שנייה אלא ניתוקים שצריך להכנס להגדרות כל פעם ולשחק עם זה על מנת לקבל סינכרון לאינטרנט שוב וזה קורה כמה פעמים ביום אני צריך להכנס ולשחק עם ה dsl modulation type annex לשנות מ A ל B ולשחק שם עם כמ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום, בזמן האחרון יש לי בעיה עם הרשת בבית ואני מעוניין להחליף את הסימנס של בזק. (עברה כבר תקופת אחריות). התקציב הוא באזור 500-600 שקל. יש לי מחשב אחד שמחובר ברשת חוטים ושניים שמחוברים ב WIFI. רצוי שיהיה בעל כניסות USB לשיטוף מדפסת וכונן רשת. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  8. שלום לכולם, בבית שלי יש 3 מחשבים עם אופציה ל4 שיהיו מחוברים באותו זמן לאינטרנט אני רוצה לקבל את עצתכם לגבי ראוטר אשר יתחבר למודם ומשם למחשבים בבית. כיוון שאין לי שום ידע בראוטרים ובסוגים אני אציין שיש לי מהירות של 1.5 מגה כרגע, 2 מחשבים משתמשים בפס למשחקים והורדות והשניים האחרים לגלישה רגילה . אשמח לדעת איזה אפשרויות אתם מציעים לי במחירים משתלמים ולא יקרים. תודה רבה לכולם. חן.[br]פורסם בתאריך: 26.07.2009 בשעה 16:53:45 אגב, יש לי סווטיצ' בבית, יש אפשרות שאני אחבר את המודם אל הסוויטצ' והמחשבים אליו ?יש לי הוט עם ספק נטווז'ן.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  9. Started by omrij,

יש לי אלקטל 510 שפועל בתור נתב אני משתמש כרגע ב pppoa האם זה הפרוטוקול המומלץ או לעבור ל pppoe/pptp?

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  10. Started by nore0,

במחשב של אחי יש את החיבור ADSL המודם והראווטר ובמחשב אצלי עשיתי פירמוט צריך להגדיר בשני המחשבים ? או רק במחשב שלי ? ואיך מגדירים ?

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  11. Started by themannn,

שלום לכולם, אני עם תשתית של בזק. משתמש במפצל לחיבור המודם (tp-link vr400). בדרך כלל עובד אבל מידי פעם אין אינטרנט. אחרי שאני מוציא את המפצל מהקיר (עם הכבל מודם מחובר), סופר עד 5, ומחזיר האינטרנט חוזר. אפשר למשוך את השקע עצמו מהקיר כיוון ש-2 המחברים לברגים שמחברים את המסגרת לקיר נשברו.... ראיתי שיש 2 חוטים שמחוברים. לא ראיתי משהו מנותק. אם היה משהו מנותק אז אני מניח שהיתה בעיה בצורה קבועה. לא יודע לזהות מה הגורם לבעיה שמידי פעם מתנתק המודם ואז חוזר. מדובר במודם חדש. ולא נראה לי שהבעיה עם המודם. אשמח לעזרה. אם זה לא הפורום המתאים בבקשה להעביר.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by j-cool,

יש לנו 3 מחשבים בבית המחשב הרשאון מחובר פועל ברשת וגם המחשב השני היה מחובר והכל היה טוב בשביל שנה שלמה אז לפני יומיים פתאום במחשב השני לא היה רשת ואינטרנת בדקתי את החיבורים הגדרות והכול ולא מצאתי שום בעיה מישהו יכול לעזור לי????

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  13. שלום לכולם קיבלתי מכשיר נתב-מודם של אדימקס מדגם Edimax AR-6024A ADSL Modem Router אין לי את המשתמש והססמא שלו לכן עשיתי לו ריסט אך הוא עשה ריסט בופן חלקי בלבד אי אפשר להיכנס בהגדרות הבסיסיות שבאות עם הנתב - משתמש וססמא מקוריות שבאו איתו וגם כתובת IP שלו שמסרבת לחזור למצב מפעל. במצב כזה הנתב הוא חסר תועלת, כמה פעמים שלחצתי על כפתור ריסט שום דבר לא קרה. האם יש פיתרון לאיך להחזיר אותו למצב התחלתי. יש לציין שכשקיבלתי אותו חיברתי אותו ישר הוא עבד בסדר ו 3 מחשבים גלשו בעזרתו אך הייתי צריך לקנפג אותו בשביל אאוטלוק ועוד כמה דברים, וכשלחצתי על כפתור הריסט בפעם הראשונה כבר אי אפשר היה לגלוש אך גם אי אפשר היה לקנפג את הנתב. בנוסף יש לנתב חיבור USB, האם אפשר דרכו לאתחל את הנתב?[br]…

14. Harmonics DataSystems (Conexant) AccesRunner PCI ADSL Interface Device למיטב זכרוני ע"מ להשתמש בו נדרשה תוכנה/דרייבר בשם Global משהו, מישהו מכיר ?

15. Started by Lavelle,

שלום, יש לי שני מחשבים שמחוברים לאותו מודם, אחד דרך USB והשני דרך כרטיס רשת. היום פתאום נוצרה בעיה, והיא ששני המחשבים לא מתחברים יותר ביחד לאינטרנט אבל כל אחד בנפרד כן. ממה יכולה לנבוע הבעיה? הרי הם תמיד עבדו ביחד ופתאום לא.

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  16. Started by Matanr,

שלום, יש ברשותי מחשב אחד עם WIN98SE שהוא מחובר ישירות לאינטרנט ממודם לכרטיס רשת ומחשב שני עם WIM ME התקנתי כמו שמתואר פה: התקנת תוכנת Ics: http://users.tapuz.co.il/broadband/guides/ics/ics-srv-98-me.asp קליינטים: http://users.tapuz.co.il/broadband/guides/ics/ics-clnt-98-me.asp יש לזכור, שהאינטרנט מחובר לא דרך חייגן הוא מחובר כל הזמן. עשיתי את כל מה שרשום שם והאינטרנט לא עובד במחשב השני, יש לכם אוליי רעיון מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  17. לאחר שהצלחתי להגדיר את הראוטר הישן שלי בתור נקודת גישה בעיקר ע"פ המדריך שבלינק הזה: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm אני כעת מעוניין לאבטח אותו ואין לי מושג איך??? תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  18. Started by Cheif,

רק תזכורת קטנה -- לאתר http://www.NetCHEIF.com יש דף בפייסבוק דרכו אתם יכולים להתעדכן בכל הדברים החדשים שאני מפרסם. אם אתה אוהבים את האתר שלי, אתם מוזמנים לעשות LIKE לדף. http://www.facebook.com/pages/NetCHEIF-Articles/117804464911927

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by FARKASH7,

שלום יש לי רשת אלחוטית בבית 5 חדרים בבניין. בכול החדרים קולטים בצורה טובה למעט הממד, ניתוקים בלתי פוסקים. הבנתי שזו בעיה ידועה בממדים. אדם מסוים שמתעסק בתחום נתן לי פתרון. הוא אמר לי שמוכרים רכיב שמתלבש על שקע חשמל בבית אליו מחברים את הנתב בצורה ישירה עם כבל רשת, בחדר הבעייתי(במקרה הזה הממד) עושים את אותה פעולה ומחברים את המחשב לרכיב דומה שיושב שם על שקע. הוא אמר שצריך לבדוק אם שני השקעים יושבים על אותה פזה וזה פותר את הבעיה במאה אחוזים. כמה שאלות: רציתי לדעת איך קוראים לשיטה ולרכיבים האלה? האם זה עובד? מה העלויות? ואם אפשר הכוונה לחנות שמוכרת אותם? איך אני בודק אם שני שקעים יושבים על אותה פאזה? האם יש פתרון אחר בטוח לבעיה? הנתב הוא של חברת Lynksis הדגם המוכר הישן הכחול/ס…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. יש לי אלקטל משודרג שעובד עכשיו גם כראוטר ואני עובד איתו ברשת עם שני מחשבים כבר הרבה זמן בלי שום בעיות רציתי לדעת בשביל מה או האם זה ישפר לי ביצועים אם אני יפתח פורטים כי עד עכשיו לא הבנתי בשביל מה אני צריך את זה ויש לי עוד בעיה עם ביטורנט או אי מיול שכל פעם שאני פותח את זה הרשת אינטרנט שלי צונחת המהירות יורדת באינטרט לממש כלום (4K) בשני המחשבים מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  21. Started by The Ripper,

אהלן, צריך נתב לעד 4 מחשבים משהו סטנדרטי שעושה את העבודה כרגע יהיו מוחברים לנתב רק 2 מחשבים כשהשניים הנותרים הם לנייד שאולי יתצרף לו ועוד אחד שיהיה... בדירה יש שלושה מפלסים כך שנתב אלחוטי למחשבה לעתיד לא יהיה יעיל ולא ממש נחוץ. תודה, המרטש.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  22. בניגוד למרבית מערכות ה-MESH, המבססות את ערוץ התקשורת בין היחידות על אלחוט, מערכת ה-MESH של חברת Huawei מאפשרת גם תקשורת המתבססת על רשת החשמל הבייתית, בטכנולוגית G.Hn. כל הפרטים בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=7097

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by crovei,

שבוע טוב. כמו שהבנתם מהכותרת יש לי בבית 2 קומות, ורשת אלחוטית עם כמה מחשבים שפזורים בבית. המחשב שלי מחובר לראוטר של level one (WBR-3406TX). המחשב נמצא בקומה התחתונה והייתה לנו בעיית קליטה בקומה העליונה. ניסינו להוסיף איזה מגבר אבל הוא עשה בעיות. קיצור עכשיו אני מחשב נתב חדש עם טווח קליטה שיהיה מספיק חזק לעבור כמה קירות ולקומה למעלה (הבית לא גדול, פשוט יש בעיה עם הבדלי הקומות) אני כבר לא מעודכן בכל התחום, אז אם יש לכם מה להמליץ אני אשמח.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by יואב שניר,

הוידאו הזה מסביר כיצד למפות כונן רשת. ... חיבור כונן חיצוני USB לנתב. מאוד יעיל. וידאו למיפוי כונן רשת

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. ממש תודה רבה! כבר שבוע שאני מנסה לזהות את הבעיה בחיבור רשת, ופשוט עקבתי אחרי המדריך וזה עובד! דנקה!

• 0 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.