עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by MtK,

הי, אני מחפש Switch 1Gbps (לא צריך יותר מ4 פורטים). יש למישהו משהו טוב וזול להציע?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by BeN-T,

שלום לכולם. לאחרונה בביתי נתקלתי בבעיה מוזרה בהתחברות wifi בשני מחשבים ניידים. קודם כל אני אציין שאבטחת ה wifi שלי היא wep. כשאר אני רוצה להתחבר ל wifi עם לפטופ נפתח לי חלון קטן למטה דומה לזה של הסיסמת wifi , רק שהכותרת של החלון זה אבטחת ווינדוס ואז בחלון: אימות רשת נא הזן אישורי משתמש. וזה מבקש ממני שם משתמש+סיסמה. אף פעם לא היה לי את זה,ואיני יודע מה להכניס בתור שם משתמש וסיסמה ניסיתי פשוט הכל. בעבר היה פשוט צריך להכניס את סיסמת הwifi שהזנתי בהגדרות הראוטר וזהו. תודה רבה לעוזרים. בן.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Cheif,

את החסרונות של שוק קווי המבוסס על שתי תשתיות בלבד, כולנו מכירים. סדרת הסכמים שנחתמו לאחרונה בין החברות הסלולריות עלולות ליצור מצב דומה גם בשוק הזה. על הבעיתיות של מהלך זה ניתן לקרוא בפוסט הבא - http://www.netcheif.com/blog/?p=4243

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by fedora,

שלום. התקנתי REALVNC על מחשב עם WIN7 ומצליח להתחבר ממחשב אחר. כאשר אני מקיש ALT +SHIFT זה מראה שהשפה משתנה בין EN ל HE, אבל כאשר מתחילים לכתוב זה נשאר קבוע על אנגלית! ניסיתי למחוק את האנגלית מהמערכת הפעלה ועדיין כותב רק באנגלית. ניסיתי להחליף את התוכנה לTIGHTVNC ועדיין אותו דבר. רעיונות נוספים? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by mb987,

האם התדר הזה יעבוד בארץ? או האם יעבוד בצורה מקסימלית? (אשמח הסבר או פירוט) Intel® Centrino Wireless-N 2230 אין לי מושג אפילו מה אני שואל אבל אמרו לי לבדוק את זה לפני שאני קונה מחשב. דרך אגב קישור למחשב שאני רוצה לקנות - אשמח לתגובות. http://www.ebay.com/itm/331076765739?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2648 אהה ומה זה אומר הדברים האלו: WiDi: Intel Wireless Display Capable Ethernet: Integrated 10/100/1000 Ethernet LAN תודה. משה.

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  6. Started by nimz911,

היי יש לי מתאם אלחוטי שתומך ב dual band וראוטר linksys ea6700 . ועדיין לא ניתן להתחבר לרשת של ה-5 (יש לשתי הרשתות SSID שונה) אני כן רואה אותה אבל לא ניתן להתחבר אליה , כן הצלחתי להתחבר לרשת מאייפד. יש למישהו רעיון מה יכול להפריע ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום לכלום, רכשתי היום כונן רשת מסוג seagate central. התוכנה שבאה עם הכונן מאפשר לעשות גיבוי מתוזמן או ב"לייב" למחשב שמחובר לאותו רשת ביתית. בנוסף לכך, הכונן מאפשר גישה מרחוק מהסלולרי או ממחשב מרוחק בעזרת האתר שלהם (מהדפדפן) בצורה מאובטחת. הכונן שלי יושב בבית והמחשב שאני צריך לגבות יושב במשרד ומחובר לאינטרנט דרך הרשת של המשרד (כמו רשת ביתית קטנה-משרד קטן) התוכנה שבאה עם הכונן לא מאפשר לחפש כוננים ברחבי הרשת, רק כונן שנמצא באותה רשת ביתית. אני צריך שהגיבוי יתבצע בלייב ובצורה אוטומטי (יש גם כונן חיצוני שיושב במשרד ועושה את זה) מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by tal5870,

שלום לכולם! רכשתי מודם סלולרי של TP-LINK MA180 . המטרה היא לשלוח SMS ללקוחות. הבעיה שאם ההודעה כתובה בעברית,זה נשלח באנגלית.. **או דרך תוכנה microsoft sms sender, זה נשלח כסימני שאלה יש דרך שאוכל לשלוח SMSים בעברית ללא בעיה? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by infernus,

שלום, אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי שיהיה ברמה גבוה יחסית, שתהיה לו קליטה טובה ושיתמוך ב5GHZ, התקציב הוא 200+-. כרגע אני משתמש ב DLINK 140DWA, שלא כל כך מצליח לקלוט את האינטרנט -2 פסים מתוך 5 מצאתי כרטיס רשת אחד שנראה שיהיה טוב בשבילי: http://www.alfa.com.tw/products_show.php?pc=67&ps=23 מה אתם אומרים עליו? אשמח לעוד הצעות

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום יש לי היום אינטרנט במהירות 15 מגה מבזק ובזק ביןלאומי. המחיר שאני משלם זה 100 ש"ח לחודש בבאנדל שעשיתי דרך בזק. המחיר כולל ראוטר (כן,כן אני יודע שאני מפגר שקניתי מהם מודם בתשלומים חיוב-זיכוי). אני בחבילה הזאת בערך 4 חודשים יש לי לאיפה להוריד את המחיר? או שזה המצב בשוק?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by almor12,

לו מזמן הרכבתי מחשב מדיה סנטר לסלון, ועכשיו אני מעוניין לרכוש כרטס רשת אלחוטי עדיפות לUSB, שיתחבר למחשב ויאפשר צפייה ישירה בסרטים וסדרות דרך האינטרנט, ובנוסף יאפשר העברת נתונים מהירה בין המחשב למחשב אחר שמשמש כשרת קבצים. עדיפות שלי היא הTPLINK הזה http://ksp.co.il/?uin=19756 מישהו מכיר משהו אחר עדיף? התקציב שלי הוא עד 200 ש"ח תודה לעוזרים,

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by izir,

שלום אני רוצה לחבר מחשב לראוטר אל חוטי מה עדיף לגיימינג את ה usb או את כרטיס רשת אני רואטר 150 mnps http://ksp.co.il/?uin=16634 או http://ksp.co.il/?select=.263..487..499..1187.&list=1&sort=2&glist=0&uin=9395&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by UV1,

היי מחשב חדש במשפחה, צריך לחבר גם אותו לאינטרנט. אני מחפש ראווטר אמין שיתן מהירות טובה ואפשרות חיבור חוטי ואלחוטי? כמו בשביל המחשב החדש צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי לגבי מחיר - אין לי מושג אני מניח שכמה מאות זה בסדר תודה

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  14. Started by Psy,

הרעיון בגדול הוא להקים מערכת מידע לעסקים פרטיים קטנים ושהמערכת הזאת תשב כשירות "ענן". המטרה היא להקים את השירות\מערכת ענן, איך עושים דבר כזה ? מה סדר גודל העלויות ? מה אני צריך בשביל להקים מערכת ענן לעסקים פרטיים קטנים, ואיך אני עושה את זה ?

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  15. Started by Psy,

הרעיון בגדול הוא להקים מערכת מידע לעסקים פרטיים קטנים ושהמערכת הזאת תשב כשירות "ענן". המטרה היא להקים את השירות\מערכת ענן, איך עושים דבר כזה ? מה סדר גודל העלויות ? מה אני צריך בשביל להקים מערכת ענן לעסקים פרטיים קטנים, ואיך אני עושה את זה ?

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  16. Started by gif,

היי יש לי כרטיס רשת פנימי למחשב נייח. לאחרונה ראיתי שאני לא מצליח חזהות רשתות אלחוטיות באזור(אני יודע בברור שקימות כאלה באזור שלי),אז פתחתי את המארז והכרטיס לא היה מחובר כראוי,אז חיברתי אותו כמו שצריך. ניסתי לחפש רשתות,אבל לא מצאתי ... אחרי בדיקה במנהל ההתקנים ראיתי שהדרייברים של הכ.ר מסומנים בסימן שאלה,מחקתי את הדרייברים הקודמים והתקנתי אותם שוב,ועדיין לא הצלחתי למצא רשתות אלחוטיות באזור. אשמח לקבץ ייעוץ\עזרה בנושא. בברכה, Gif.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום, למישהו יש ניסיון או המלצה לגבי מתאם רשת על גבי רשת החשמל (איזה סוג מומלץ לרכוש)? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by shmulikgro,

אני משתמש בתוכנה SUPER HIDE IP ואתמול האינטרנט התחיל להשתגע ולחשוב שאייפי שלי מספרד בבסיס ולא כשהוא מוסתר. האם יש דרך להחזיר את האייפי המקורי שלי כדי שהתוכנה לא תחשוב שאני נמצא בספרד והאינטרנט בהתאמה לא יהיה איטי בטירוף

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  19. Started by zebra,

יש ברשותי אייפון שמחובר לשרת EXCHANGE וממנו אני מחובר לתיבה הפרטית שלי ואני מעוניין בסינכון למכשיר של יומן המחובר לתיבה אחרת בשרת. יש באפשרותי לשתף או לבצע שינויים השאלה היא מה אני אמור לעשות כדי לקבל את הסינכרון של היומן מהתיבה שלא שלי

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  20. Started by Cheif,

רוצים לדעת למי? כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=916

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  21. Started by D@nny,

שלום רב ברשותי עותק מקורי של המשחק pes2011 . כאשר אני מנסה להתחבר לאחד ממצבי האונליין אני מקבל שגיאה שלא ניתן להתחבר לשרתים. באתר של קונאמי ממליצים לכבות כל סוג של פיירוול אם זה של ווינדוס הוא תכנה אחרת, כיביתי את הכל ועדיין שגיאה. בנוסף יש את זה : Please also ensure that DMZ is activated. PC: TCP: 80, 44, 4000-4200, 6112 UDP: Auto mode: 5730-5739, 6112 Manual mode: It is possible to set any UDP port number from the "settings.exe" in the Konami Start menu folder שיחקתי עם ההגדרות של המשחק ושוב שגיאה. אני אשמח למידע עבור DMZ וTCP. אני ממש לא בקיא בנושאים האלה שכחתי לציין שאין לי ראוטר ואני משתמש בחיבור כבלים והספק "אורנג" (אם זה רלוונטי). תודה

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  22. Started by biker28,

הי תודה מראש לעונים המקרה כזה בדירה הישנה שלי היה לי 5M בתשתית הוט וספק אינטרנט עם מודם טומסון שמחובר ישיר למחשב אני משחק במשחק רשת שנקרא BF2 בטלפילד 2 הגירסה UNLIMTTED , לא היו לי שום בעיות מאז שעברתי דירה לעיר אחרת החלו בעיות קשות במשחק יש לציין שהחבילה נשארה אותה חבילה של 5M בכבלים ואותו ספק אינטרנט שאר הדברים עובדים תקין כמו גלישה בדיקת מהירות וכד' 2 הדברים שהשתנו זה מיקום גאוגרפי + מודם תשתית ,בדירה החדשה שמו לי מודם של אריס . התקשרתי גם לספק האינטרנט וגם לתשתית ושניהם אמרו שהכל תקין מבחינתם רק אצלי המשחק עם מלא לגים וקיקט אאוט ....... מה עושים מאיפה התקלה ומי אשם ?

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  23. Started by mimoni9,

חיברתי את המכשיר באמצעות כבל רשת לנתב, אני נכנס ל"ספריית מדיה" -> "רשת" -> "בוחר ב WORKGROUP שלי -> וכשאני רוצה להיכנס ל"מחשב שלי" ומשם לתיקיות ששיתפתי קודם לכן, קופץ לי חלון שאומר לי להכניס "net user id" ו"net password". אין לי מושג מה אני צריך לרשום שם כי במחשב לא עשיתי הגנת סיסמא. (הבעיה התחילה אחרי שהתקנתי תוכנה לאייפון בשם WINSCP וגם אחרי שמחקתי אותה הבעיה ממשיכה.) תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by X7-007,

כי הייתי רוצה לעשות כמה בדיקות ולראות כמה מצבים בקשר לנושא, אם זה יעבוד אז יהיה שווה לעשות את זה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שמח בשוק הסלולר. הורדת דמי הקישוריות הביאה את כל החברות להגיש בג"צ נגד שר התקשרות. ובתגובה הוא רוצה עליהן כמונופול. מה דעתכם? http://www.netcheif.com/blog/?p=929

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.