רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום, בזמן האחרון יש לי בעיה עם הרשת בבית ואני מעוניין להחליף את הסימנס של בזק. (עברה כבר תקופת אחריות). התקציב הוא באזור 500-600 שקל. יש לי מחשב אחד שמחובר ברשת חוטים ושניים שמחוברים ב WIFI. רצוי שיהיה בעל כניסות USB לשיטוף מדפסת וכונן רשת. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם, בבית שלי יש 3 מחשבים עם אופציה ל4 שיהיו מחוברים באותו זמן לאינטרנט אני רוצה לקבל את עצתכם לגבי ראוטר אשר יתחבר למודם ומשם למחשבים בבית. כיוון שאין לי שום ידע בראוטרים ובסוגים אני אציין שיש לי מהירות של 1.5 מגה כרגע, 2 מחשבים משתמשים בפס למשחקים והורדות והשניים האחרים לגלישה רגילה . אשמח לדעת איזה אפשרויות אתם מציעים לי במחירים משתלמים ולא יקרים. תודה רבה לכולם. חן.[br]פורסם בתאריך: 26.07.2009 בשעה 16:53:45 אגב, יש לי סווטיצ' בבית, יש אפשרות שאני אחבר את המודם אל הסוויטצ' והמחשבים אליו ?יש לי הוט עם ספק נטווז'ן.
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי אלקטל 510 שפועל בתור נתב אני משתמש כרגע ב pppoa האם זה הפרוטוקול המומלץ או לעבור ל pppoe/pptp?
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
-
-
במחשב של אחי יש את החיבור ADSL המודם והראווטר ובמחשב אצלי עשיתי פירמוט צריך להגדיר בשני המחשבים ? או רק במחשב שלי ? ואיך מגדירים ?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עם תשתית של בזק. משתמש במפצל לחיבור המודם (tp-link vr400). בדרך כלל עובד אבל מידי פעם אין אינטרנט. אחרי שאני מוציא את המפצל מהקיר (עם הכבל מודם מחובר), סופר עד 5, ומחזיר האינטרנט חוזר. אפשר למשוך את השקע עצמו מהקיר כיוון ש-2 המחברים לברגים שמחברים את המסגרת לקיר נשברו.... ראיתי שיש 2 חוטים שמחוברים. לא ראיתי משהו מנותק. אם היה משהו מנותק אז אני מניח שהיתה בעיה בצורה קבועה. לא יודע לזהות מה הגורם לבעיה שמידי פעם מתנתק המודם ואז חוזר. מדובר במודם חדש. ולא נראה לי שהבעיה עם המודם. אשמח לעזרה. אם זה לא הפורום המתאים בבקשה להעביר.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לנו 3 מחשבים בבית המחשב הרשאון מחובר פועל ברשת וגם המחשב השני היה מחובר והכל היה טוב בשביל שנה שלמה אז לפני יומיים פתאום במחשב השני לא היה רשת ואינטרנת בדקתי את החיבורים הגדרות והכול ולא מצאתי שום בעיה מישהו יכול לעזור לי????
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי מכשיר נתב-מודם של אדימקס מדגם Edimax AR-6024A ADSL Modem Router אין לי את המשתמש והססמא שלו לכן עשיתי לו ריסט אך הוא עשה ריסט בופן חלקי בלבד אי אפשר להיכנס בהגדרות הבסיסיות שבאות עם הנתב - משתמש וססמא מקוריות שבאו איתו וגם כתובת IP שלו שמסרבת לחזור למצב מפעל. במצב כזה הנתב הוא חסר תועלת, כמה פעמים שלחצתי על כפתור ריסט שום דבר לא קרה. האם יש פיתרון לאיך להחזיר אותו למצב התחלתי. יש לציין שכשקיבלתי אותו חיברתי אותו ישר הוא עבד בסדר ו 3 מחשבים גלשו בעזרתו אך הייתי צריך לקנפג אותו בשביל אאוטלוק ועוד כמה דברים, וכשלחצתי על כפתור הריסט בפעם הראשונה כבר אי אפשר היה לגלוש אך גם אי אפשר היה לקנפג את הנתב. בנוסף יש לנתב חיבור USB, האם אפשר דרכו לאתחל את הנתב?[br]…
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
Harmonics DataSystems (Conexant) AccesRunner PCI ADSL Interface Device למיטב זכרוני ע"מ להשתמש בו נדרשה תוכנה/דרייבר בשם Global משהו, מישהו מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים שמחוברים לאותו מודם, אחד דרך USB והשני דרך כרטיס רשת. היום פתאום נוצרה בעיה, והיא ששני המחשבים לא מתחברים יותר ביחד לאינטרנט אבל כל אחד בנפרד כן. ממה יכולה לנבוע הבעיה? הרי הם תמיד עבדו ביחד ופתאום לא.
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב אחד עם WIN98SE שהוא מחובר ישירות לאינטרנט ממודם לכרטיס רשת ומחשב שני עם WIM ME התקנתי כמו שמתואר פה: התקנת תוכנת Ics: http://users.tapuz.co.il/broadband/guides/ics/ics-srv-98-me.asp קליינטים: http://users.tapuz.co.il/broadband/guides/ics/ics-clnt-98-me.asp יש לזכור, שהאינטרנט מחובר לא דרך חייגן הוא מחובר כל הזמן. עשיתי את כל מה שרשום שם והאינטרנט לא עובד במחשב השני, יש לכם אוליי רעיון מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
לאחר שהצלחתי להגדיר את הראוטר הישן שלי בתור נקודת גישה בעיקר ע"פ המדריך שבלינק הזה: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm אני כעת מעוניין לאבטח אותו ואין לי מושג איך??? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
רק תזכורת קטנה -- לאתר http://www.NetCHEIF.com יש דף בפייסבוק דרכו אתם יכולים להתעדכן בכל הדברים החדשים שאני מפרסם. אם אתה אוהבים את האתר שלי, אתם מוזמנים לעשות LIKE לדף. http://www.facebook.com/pages/NetCHEIF-Articles/117804464911927
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי רשת אלחוטית בבית 5 חדרים בבניין. בכול החדרים קולטים בצורה טובה למעט הממד, ניתוקים בלתי פוסקים. הבנתי שזו בעיה ידועה בממדים. אדם מסוים שמתעסק בתחום נתן לי פתרון. הוא אמר לי שמוכרים רכיב שמתלבש על שקע חשמל בבית אליו מחברים את הנתב בצורה ישירה עם כבל רשת, בחדר הבעייתי(במקרה הזה הממד) עושים את אותה פעולה ומחברים את המחשב לרכיב דומה שיושב שם על שקע. הוא אמר שצריך לבדוק אם שני השקעים יושבים על אותה פזה וזה פותר את הבעיה במאה אחוזים. כמה שאלות: רציתי לדעת איך קוראים לשיטה ולרכיבים האלה? האם זה עובד? מה העלויות? ואם אפשר הכוונה לחנות שמוכרת אותם? איך אני בודק אם שני שקעים יושבים על אותה פאזה? האם יש פתרון אחר בטוח לבעיה? הנתב הוא של חברת Lynksis הדגם המוכר הישן הכחול/ס…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי אלקטל משודרג שעובד עכשיו גם כראוטר ואני עובד איתו ברשת עם שני מחשבים כבר הרבה זמן בלי שום בעיות רציתי לדעת בשביל מה או האם זה ישפר לי ביצועים אם אני יפתח פורטים כי עד עכשיו לא הבנתי בשביל מה אני צריך את זה ויש לי עוד בעיה עם ביטורנט או אי מיול שכל פעם שאני פותח את זה הרשת אינטרנט שלי צונחת המהירות יורדת באינטרט לממש כלום (4K) בשני המחשבים מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אהלן, צריך נתב לעד 4 מחשבים משהו סטנדרטי שעושה את העבודה כרגע יהיו מוחברים לנתב רק 2 מחשבים כשהשניים הנותרים הם לנייד שאולי יתצרף לו ועוד אחד שיהיה... בדירה יש שלושה מפלסים כך שנתב אלחוטי למחשבה לעתיד לא יהיה יעיל ולא ממש נחוץ. תודה, המרטש.
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
בניגוד למרבית מערכות ה-MESH, המבססות את ערוץ התקשורת בין היחידות על אלחוט, מערכת ה-MESH של חברת Huawei מאפשרת גם תקשורת המתבססת על רשת החשמל הבייתית, בטכנולוגית G.Hn. כל הפרטים בפוסט המצ"ב. http://www.netcheif.com/blog/?p=7097
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבוע טוב. כמו שהבנתם מהכותרת יש לי בבית 2 קומות, ורשת אלחוטית עם כמה מחשבים שפזורים בבית. המחשב שלי מחובר לראוטר של level one (WBR-3406TX). המחשב נמצא בקומה התחתונה והייתה לנו בעיית קליטה בקומה העליונה. ניסינו להוסיף איזה מגבר אבל הוא עשה בעיות. קיצור עכשיו אני מחשב נתב חדש עם טווח קליטה שיהיה מספיק חזק לעבור כמה קירות ולקומה למעלה (הבית לא גדול, פשוט יש בעיה עם הבדלי הקומות) אני כבר לא מעודכן בכל התחום, אז אם יש לכם מה להמליץ אני אשמח.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הוידאו הזה מסביר כיצד למפות כונן רשת. ... חיבור כונן חיצוני USB לנתב. מאוד יעיל. וידאו למיפוי כונן רשת
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ממש תודה רבה! כבר שבוע שאני מנסה לזהות את הבעיה בחיבור רשת, ופשוט עקבתי אחרי המדריך וזה עובד! דנקה!
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני מחפש משהו ביתי שיגבה מקסימום 4TB אם אני לא טועה שיתמוך ב 2 דיסקים ב RAID1 תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר כבל רשת מהמדפסת לראוטר, הראטור לא מזהה אותו כלל בדקתי תקינות כבל רשת, וזה תקין
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי חבר שיש לו ראוטר כלשהוא ו-AP של Edimax דגם EW7416APN. ה-AP מחובר מול הראוטר הנ"ל והכל תקין. כאשר יש הפסקת חשמל, לוקח לראוטר כמה דקות להתאפס אבל ל-AP לוקח ממש כמה שניות. הבעיה היא שה-AP עולה יותר מהר מהראוטר ואז הוא לא מצליח להתחבר אליו וכנראה מפסיק לנסות ואז הוא צריך ללכת ל-AP, להתחבר אליו פיזית עם כבל ולסנכרן אותו מול הראוטר שוב. בעיה: ה-AP נמצא על הגג אופציה אחת היא כנראה להתחבר עם כבל ישירות מהראוטר ל-AP ואז לא תהיה בעיה. מצד שני, למה לקנות AP אלחוטי אם הוא מתחבר אליו עם כבל. שאלה: האם יש אפשרות להגדיר ל-AP שיעשה כל כמה זמן ניסיון להתחברות מחדש?
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
טוב אז נתחיל עם הרשת הביתית. יש לי מודם רגיל של בזק שמחובר לנתב EDIMAX BR-6524N שהוא ממש גרוע. היה לי את הDLNIK של בזק הראוטר מודם הזה, וכשיחקתי בPS3 ברשת לא היו לי כלל בעיות חוץ מפה ושם בעיות לאגים ופינגים די גבוהים ומשהבאתי את הEDIMAX הרשת אפילו הקווית לא הספיקה וממש זה סיוט, אי אפשר לשחק במשחקים כבדים במולטי! אז השאלה שלי היא: האם אני יכול להשאיר את הEDIMAX בסלון ולהוסיף איכשהו עוד נתב בסביבת הPS3 ? ועכשיו אני צריך המלצה לנתב שיהיה יותר טוב מהDLINK של בזק ושהמהירות הקווית שלו תספיק! אז שמעתי על המותג LINKSYS אבל אני לא מבין גדול! אז איזה נתב מומלץ לי לקחת? התקציב הוא עד 400 ש"ח אשמח מאוד אם תיעצו לי עזרה
-
- 0 תגובות
- 781 צפיות
-
-
טוב יש לי מחשב קניתי לו ראוטר וחיברתי עוד מחשב לראוטור באמצעות כבל טלפון ארוך עכשיו יש לי שאלה אני רוצה להתחבר אל אותו מחשב דרך הוינדוס זאת אומרת לראות את הקבצים והתקיות דרך המחשב שלי וככה להפך איך אני עושה זאת? תודה מראש עומרי
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום ברצוני להתקין realVNC - serber בלבד! במחשבים רבים, מבלי לעבור תחנה תחנה! ידוע שישנו ה- deplyment אבל ההתקנה איתו מדליקה את ה- server. וברצוני שהמשתמש ידליק את הserver ע"י דבל-קליק על האיקון רק בשעת ההשתלטות. ידוע גם שניתן דרך הרשת המקומית, שב- loggin יריץ את קובץ exe אבל אז המשתמש צריך להקיש בעצמו next-next ולסמן את כל ההגדרות. מה שלא מתאים. אשמח לרעיונות נוספים - כיצד לעשות זאת?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-