רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
שלום , לפני כשבוע עברנו לרשת הביתית של הוט עם ספק של נטוויזן וקיבלנו ראוטר של HOTBOX, עכשיו יש לנו 2 מחשבים בבית ועוד 2 אייפונים , כאשר המחשב הנייח מחובר לראוטר עם כבל והנייד עובד דרך הWIFI . דרך האייפון כן מצליחים לגלוש ולהתחבר לWIFI , הגלישה במחשב נייד עובדת מצוין , אבל מה , המחשב נייד פשוט לא מצליח לגלוש , אני מתחבר לרשת זה רושם לי "רשת בלתי מזוהה" אני פשוט לא מצליח לגלוש בדפדפן , התקשרתי אליהם הם פשוט לא הצליחו לעזור לי הם טענו שהמחשב שלי לא מצליח למשוך את האיפי מהראוטר משהו כזה , אין לי מושג מה לעשות ויש לציין שהמחשב נייד כן מצליח להתחבר לרשתות אחרות ככה שהבעיה לא כרטיס רשת , יש הצעות פתרונות משהו?
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אוקי יש לי מודם הפכתי אותו ל PRO הם מכירים בזה כאלו זה בסדר מבחינתם ?? וגם אני רוצה להתקים בקרוב לינוקס ויש לי כמה בעיות 1. איך שהוא שיכנעו את אבא שלי לקנות כרטיס רשת חיצוני ונטקעתי איתו !!! וקניתי אותו מבזק אני יכול להוציא מהם דריברים ללינוקס? 2. אפשר לקבל תמיכה בהגדרת ה אי די אס אל מלינוקס ממישהו??????? 012 או בזק? ואני מדבר לא חייגן אלא PRO HELP PLZ
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
מה אני כותב במה שמסומן בתמונה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 29 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי נתב DLINK 524 האם כדאי להחליפו עם WRT54GL התקציב שלי הוא 300 שקל בערך? האם יש לכם המלצה על ספק אינטרנט דרך בזק ( אני גולש דרך 012 ולאחרונה הכל פשוט איטי להחריד) המון תודה
-
- 7 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר שממנו יוצא כבל רשת. אני מעוניין לקנות ראוטר ולחבר אליו את כבל הרשת ולהפוך את הראוטר החדש למגבר לאינטרנט האלחוטי. אשמח להמלצה על ראוטר שמסוגל לבצע את העבודה. תודה שי
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני מוריד רגיל זה מוריד לי על 30 ניסיתי את התוכנה Rapidleacher זה בכלל לא הוריד לי ממנו.... ניסיתי דרך פלאשגט וגם לא עזר תעזרו בבקשה
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לנטר פקטות שנשלחות מ, ול-אייפון שלי, דרך התכנה wireshark אבל ללא הצלחה, משום מה, למרות שההאזנה מוגדרת לכל הפקטות שעוברות בWIFI אצלי ברשת, אני מסתכל על המידע שעובר ברשת ואני יודע את הכתובת המקומית שהDHCP מקצה לאייפון ואני לא רואה מידע ששייך לכתובת שלו, למרות שאני נכנס לYNET, וואלה וכו'... (כמובן שאני מנסה דרך מחשב עם כרטיס רשת אלחוטי) מישהו יודע למה ואיך בכל זאת אני יכול לנטר את המידע הזה? תודה, תומר.
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אינטרנט זהב, כבלים, מודם TERAYON TJ715X, חייגן. אחותי הולכת לקנות מחשב חדש, ואני רוצה שהוא יתחבר לאינטרנט בנוסף למחשב שיש לי בבית עכשיו. קראתי את המדריך בראש הפורום, והבנתי איך לחבר את המחשב החדש כמחשב "לקוח" לאינטרנט. אבל הבעיה היא שהמחשב הראשי (זה שיש לי אותו עכשיו) חייב להישאר דלוק כל הזמן כדאי שהמחשב החדש יהיה מחובר לאינטרנט. ואם עושים ריסטרט למחשב הראשי אז האינטרנט במחשב הלקוח לא יעבוד, עד שאני אחבר אינטרנט במחשב הראשי. רציתי לדעת אם יש דרך אחרת? דרך שבה שני המחשבים לא יהיו תלויים זה בזה כדי להתחבר לאינטרנט. ואפילו אם המחשב הראשי כבוי אז יהיה אפשר לגלוש באינטרנט במחשב הלקוח. יש דרך כזאת? מה אני צריך לקנות לה? וכמה יהיו העלויות?
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חושב שפרצו לי למחשב אבל אני לא בטוח... מה שכן האינטרנט לא מפסיק להעביר דברים ( UPLOAD ) ואין לי ואין שום דבר פתוח אפילו לו EXPLORER !! והוא מעביר UPLOAD ממש ממש מהר !! והאנטי וירוס נסגר ולא רוצה להיתפח יותר ואפילו להתקין אותו מחדש במחשב אי אפשר !! אני צריך אתרים שבודקים ומוציאים וירוסים ותולעים למינייהם !! --- דחוף --- תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס רשת זול וטוב למחשב... איזה מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
ושניהם יעבדו בו זמנית ??. אין לי שום ידע ברשתות ובחיבורי אינטרנט הידע שלי בתחום זה מינימלי לחלוטין. יש לי בבית שני קווי אינטרנט בשני חדרים שונים בבית שמידי פעם הייתי מעביר את אותו המחשב לחדר אחר וגולש. קניתי כרגע עוד מחשב האם אני פשוט שם אותו בחדר עם קו אינטרנט וקונה מודם והוא יתחבר לאינטרנט גם שהמחשב הראשון מחובר לאינטרנט ?? ואם כן איך זה ישפיע על רוחב הפס אם בכלל ? ( יש לי מגה וחצי - מחובר דרך הכבלים הוט )
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
איך אני מסדר את זה !@?# זה לפעמים אתרים שאני פותח קופאים LOL מה לעשות . תמונת מצב: http://img377.imageshack.us/my.php?image=flycz3.jpg
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
רציתי להצטרף למבצע של נטוויז'ן בהתחייבות לחצי שנה ו100 ש"ח לחודש אבל... התקשרתי ברוב שמחתי אחרי ששכנעתי את אבא שלי ו? המבצע השתנה להתחייבות לשנה!!! 6חודשים ראשונים 100 ש"ח 6חודשים 150 ש"ח!!!! בסוף התחברתי לחבילה של ההתחיבות לחצי שנה: חודשיים ראשונים דולר ליום (לא גלשת לא שילמת) בקיצור 150 ש"ח לחודש 4 חודשים אחרונים 100 ש"ח לחודש בלתי מוגבל. לא הכי טוב אבל הכי משתלם.
-
טוב בקצרה, המצב הוא כזה: כרגע יש לנו מחשב אחד בבית, עם כרטיס רשת + ראוטר + מודם + חיבור לאינטרנט ADSL. בקרוב אני מקבל את המחשב החדש שהזמנתי ואז את המחשב הזה שנמצא כרגע בחדר שלי אני אעביר לאמא שלי, זאת אומרת שנשאר עם הנ"ל ועוד מחשב נוסף. מה בדיוק אני צריך לעשות בכדי שיהי גישה לאינטרנט בשני המחשבים? (יש לי גם כרטיסי רשת אלחוטיים אבל אני לא מעוניין להשתמש בהם, לא הכי יציב). פשוט להעביר כבל רשת מהראוטר לכרטיס רשת שבמחשב החדש? יש לציין שהמרחק בין שני החדרים הוא די רב מה שמעלה את השאלה האם החיבור אפשרי? כמו כן מה העלות של זה בערך? (של הכבל "הארוך" או כל מה שצריך...)
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום. רכשתי את הראוטר Edimax 6204WG ואני צריך עזרה איתו. 1) על כל שינוי שאני עושה , אחרי ה APPLY הוא סופר 30 שניות ואז עושה ריסטרט כדי להחל את השינויים. במהלך הריסטרט הוא פשוט מתנתק ורושם לי שהוא לא מוצא את הדף. מאותו רגע אני לא יכול להיכנס לדף של הראוטר עד שאני מנתק אותו מהחשמל ומחבר מחדש. וזה ככה בכל ריסטרט של הראוטר. 2)אני לא מצליח להפנות פורטים - ניסיתי להפנות פורט לכתובת שלי (192.168.2.100) , ניסיתי את הדבר גם ב virtual server(פורט יחיד) וגם ב port forwarding והוא פשוט לא מצליח להפנות אותם כמו שצריך. וכן, סימנתי ENABLE על שניהם. 3) ב DHCP LIST אני רואה את הכתובות המחוברות אבל אני רוצה לתת להם שם כדי שיהיה לי סדר. אפשרי? תודה רבה לכם ואני מאמין שבקרוב יהיו לי עוד …
-
- 43 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
באתר http://www.dslreports.com/tweaks קיבלתי המלצה להתקין RASPPPOE האם זה מומלץ ומה זה נותן האם למישהוא יש מושג
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
דוגמא: יש לי אינטרנט בכבלים בבית ואני לדוגמא עכשיו לא בבית ואני עם LAPTOP במקום אחר האם אני יכול להתחבר לספקית האינטרנט דרך תשתית של בזק למרות שאני מוגדר בתשתית של כבלים כאשר מתקיים התנאי שהמשתמש אינו מחובר האם ספקית האינטרנט יודעת לנתב כאשר אני מתחבר אלייה דרך ציוד ADSL או כבלים? או שאני צריך גם כן ציוד של כבלים במקום בו אני נמצא?
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
היי , לאחרונה רכשתי את הראוטר הנ"ל אחרי שברשותי היה ראוטר SMC עתיק. כאשר אני מחבר את ה-ראוטר אין לי אינטרנט. עבדתי לפי המדריך אבל כאשר אני מנסה להגדיר אותו הבעיה - Dynamic IP Address Disconnected ממשיכה להופיעה. ניסיתי RRים כמו שרשום בהדרכה וכו' אבל שום דבר לא עוזר. כאשר אני מחבר את ה-SMC הישן האינטרנט עובד טוב. מה עליי לעשות בשביל להשתמש בראוטר החדש? הראוטר הישן גדול ומתחמם מאוד.. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, עד לא מזמן הייתי עם מהירות של 12 מגה בספק של 012 ותשתית של הוט, עכשיו עברתי ליס אז התשתית היא של בזק בינלאומי והספק הוא הוטנט (קיבלתי בחינם בגלל ארבעה קווים של הוט מובייל). העלו לי את המהירות ל-15 מגה, ומבדיקה שביצעתי באמת יש לי מהירות של 15 מגה, אבל בפועל כשאני למשל צופה בסרטון ביוטיוב לוקח לו יותר זמן להיטען מאשר ה-12 מגה שהייתי קודם. וכמו כן ברוב הפעמים הסרטון באמצע נתקע והוא צריך להיטען שוב כדי להמשיך (אני צופה על 1080p של סרטונים באורך 4 דקות) ואני לא מבין למה זה. מה שכן מהירות ההורדה היא מקסימלית וטובה, אבל הגלישה עצמה באינטרנט לא משהו. נראה לי שלא תמיד מה שמקבלים בחינם זה מה שטוב, כדאי לעבור לספק אחר כמו בזק בינלאומי עם תשתית שלהם או שיש מה לנסות כדי לשפר א…
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר rotal rta 1025w של בזק ואני מחובר כרגע במודם של כבלים ללא חייגן לפיח מה שהבנתי יש אפשרות לחבר תראוטר למודם אבל אני לא מבין בזה ולא הצלחתי ..אם מישו יכול לעזור לי ..תודה!
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
שלום אני זקוק לעזרה. קניתי כרטיס רשת של אדימקס [en-9260tx-e] אליו מתחבר כבל רשת באופן פיזי, והתקנתי אותו על יציאת PCI עם דרייברים מעודכנים, הוא עובד בצורה תקינה. הבעיה שלי אתו שהיא שכאשר יש ניתוקים ברשת, או כשאני מוציא את הכבל או ישנה הפסקה של האינטרנט מסיבה כלשהי, הוא לא יודע לחזור לעצמו. האייקון של המחשב המסמל את קליטת הרשת מראה משולש צהוב, ואני חייב להפעיל את המחשב מחדש על מנת להתחבר בשנית. יש לי חלונות 7 אולטימייט. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לפתור את הבעיה.
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
שלום האם יש למישהו הדרכה בעברית איך למנוע דואר זבל ב outlook expres ? תודה
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בבקשה, התקנתי רשת אלחוטית עם ראוטר של אדימקס והתקנתי כרטיס רשת אלחוטי אדימקס באחד המחשבים בבית. הרשת האלחוטית עובדת, בדקתי 2 מחשבים ניידים שהתחברו לרשת בלי בעיה וכמובן גם המחשב שמחובר בכבל לראוטר עובד עם האינטרנט, רק המחשב שהתקנתי עליו כרטיס אלחוטי לא מצליח להתחבר והקליטה שלו של הרשת היא תמיד מעל 85%, כל פעם שאני מנסה להתחבר לרשת הוא נותן לי limited or no connectivity, פעם אחת עשיתי disable לכרטיס רשת החוטי במחשב ואז זה עבד, עשיתי ריבוט ושוב לא עבד ומאז גם לא עוזר שאני עושה disable לכרטיס החוטי.. אני מחובר דרך כבלים 012 ויש לי גם טלפון של 012 מה שאומר שיש מין ממיר כזה של 012 בין המודם לראוטר ולפני ששמתי את הראוטר הוא היה בין המודם למחשב.
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש 30מ' של כבל CAT5 לצורך חיבור מחשב לראוטר. רציתי לדעת אם קיים כבל כזה - בצבע לבן. נאמר לי בחנויות וע"י "מומחים" שאין דבר כזה. הכי קרוב ללבן הוא כבל בצבע אפור בהיר (Off white). האם זה נכון? ראיתי ב amazon שכן מוכרים כבל בצע לבן (אבל כמובן שאין משלוח לישראל). אודה לכל מידע בעניין, יאיר נ.ב. כן, אני יודע שאפשר להתחבר גם ע"י Wireless ו IP over powerlines
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-