עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי 3 מחשבים ואני רוצה שבכולם אני יוכל לגלוש ב adsl?? hub יספיק או לא ??

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. כמה עולה כבל לחבר בין שתי מחשבים ב LAN

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. מחשב מס' 1 שני כ.רשת אחד למודם ADSL שני מחובר לרשת ביתית מחשב מס' 2 מחובר לרשת הביתית עכשיו העם יש מניעה שבמחשב מס'1 מע' הפעלה WIN98SE ובמחשב מס' 2 WIN XP, (הרי ה98 "נחותה מהXP)? האם זה יכול ליצור בעיות

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Pc_Master,

במשחק STARCRAFT המחשב השני שלי בבית מזמין את המשחק,המחשב שלי מזהה אותו ולא מצליח להתחבר. כששלי מזמין את המחשק אז המחשב השני בכלל לא מזהה אותו וגם כשהמחשב השני מזמין,אז שלי לא מצליח להתחבר אליו... יש למישהוא פיתרון? איפה הבעיה במחשב שלי,או במחשב השני שלי? בתודה מראש PC-MASTER

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by karmel,

מישהו יכול בבקשה ללמד אותי להוריד מ- mirc?? תודה מראש ...

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by etobi,

I'm currently using Alcatel Speed Touch Home (original, not upgraded). I would like to connect an external router/FW and use behind the ADSL modem and use it for connection sharing.The router/FW is WebRamp 700s see link below http://www.rampnet.com/rampnet/products/700s/index.html How do I set it so the router/FW will create the permanent connection and I would not have to use the VPN connection from the PC Please advise Thx

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by giliboy,

שידרגתי את המודם שלי לפרו ועכשיו אני לא יכול לקבל קבצים באיי סי קיו מה עושים?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. היי.. אז ככה, אני שם לב, במיוחד בסופי שבוע, שהאינטרנט מתנתק לי כל הזמן, אבל מתנתק מלא, אני לפעמים במצב שהוא לא עובד יותר משתי דקות ברציפות.. וזה לא שהוא מראה שנאבד החיבור.. פשוט ההורדות יורדות בקצב ל-0, ולא מעלה אתרים. זה פשוט נורא.. אי אפשר להוריד ככה, וזה בלתי שמיש. למישהו יש מושג אם זה אשמת נזק, או שמשהו דפוק אצלי? אני לפעמים באוברקלוק, אבל לא נראה לי שזה זה. זה המודם של alcatel וכ.רשת שבזק מבאים מבוסס realtek.. לוח kr7a של abit. תודה מראש על העזרה...

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. איך בודקים מה הגירסת חומרה של המודם שלי?! אני רוצה לבדוק את זה במקום עם הטכנאי. (זה אפשרי לבדוק את זה גם כשהאינטרנט עוד לא מחובר, זאת אומרתש אני לא במצב ON LINE)?

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by SharP,

אני מתקשר השעלה הראשונה שהבחור של ערוצי זהב שועל אחרי הפרטים האישיים זה איזה מעבד יש לך אני אומר לי אי אם די , הוא אומר לי "אי אן קי" אני אומר לו לא מערכת מבוססת מעבד אטלון אקס פי של אי אמ די , אז הוא כזה .. מה זה ,בחיים לא שמעתי ROFL אחרי זה הוא שעל אם יש לי ווינדוז אקס פי מקורי או לא ... ואני עניתי כן :( (לא יודע מה יהיה) בקיצור ביום שני בין 3 ל5 יתקינו לי כבלים , מחכה לטוב.. 8) nezeq should die!! no more ADShell 4 me!

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Spawn123,

אני רוצה לראות כמה מהמשתמשים בעלי האנטרנט המהיר משאירים את המחשב דלוק בלילה? תודה על השתתפותכם

• 23 תגובות
    • 3.5k צפיות
  12. היי מישהו פה מחובר לאינטרנט בכבלים של תבל ? איך הפינגים לחו"ל ולארץ ? האם המהירות מספיק מהירה ומגיעה למקסימום של סוג החבילה ? בתודה טיגר נ.ב האם השירות והתמיכה הטכנית טובים ? ולא עושים בעיות כמו שאר החברות כמו ה adshell ? ביי

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by SharP,

אז ככה נמאס לי מנזק ואני החלטתי לעבור לכבלים איזה ספק מספק את השרות של האינטרנט בכבלים? אני בערוצי זהב

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Boomer,

כל השבוע-שבועיים אחרונים אני מקבל פינגים של מינ. 600 לחו"ל. וזה לסרברים שהיה לי פינגים של 180 אליהם!!! זה אומר שהם לא יכולים לעמוד בכמות הגולשים בפסח?? אני לא מבין את הבולשיט הזה! רק הפינגים בארץ נשארו כרגיל. אז מה אתם חושבים? שיש להם יותר מדי מחוברים בחופשים בסופי שבוע והם לא יכולים לעמוד בעומס?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

אל תאמינו למידע שהפקידים במוקד 199 של נזק אמרים לכם, גם אם אתם מדברים עם מנהל מחלקה/אחראי מבצע או כל שם בכיר אחר שהם ממליצים לכם. ביום ראשון שעבר דיברתי עם המוקדנית של 199 שהעבירה אותי לאחראית בכירה יותר היות והיו מספר חוסר הבנות בקשר להסכם. אוקי, עד כאן הכל טוב יפה. אני שואל את האם המודם שאני משלם עליו וקונה בכסף מלא יהיה מודם חדש מדגם Alcatel SpeedTouch Home? אז היא אמרת לי: לגבי הדגם, יכול להיות ולגבי זה אם זה חדש או לא אני לא יכול לענות לך. אז אני מתעקש ושואל אותה: אבל מדובר בכך שאני קונה מודם במחיר מלא שעולה קצת יותר מחדש בחנות מחשבים שפוייה ואני עלול לקבל מודם משומש? החלאה עונה לי: אין מה לעשות, כך זה. אנחנו מצידנו לא מתחייבים לכלום. טוב, אז שאלתי אותה שאלה חשובה מא…

• 48 תגובות
    • 7k צפיות
  16. אוקי, אז יש לי 3 מחשבים מחוברים ברשת עם hub. ניסיתי לשחק בכמה משחקים והפינג לשרת מבין השלושה הוא קרוב ל0 אבל בין שני המחשבים הלא שרתים הוא עומד עלל ממוצע של 40MS. זה לא קצת גבוה מדי בשביל רשת ביתית?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. טוב שמעו יש לי אי די אס אח כבר המון המוןןןן זמן ומודם אלקטל שהפכתי אותו לפרו עכשיו כבר לפני שקיבלתי את האדסל נתתי את ה 56K שלי לחבר שלי טוב עכשיו בגלל מספר סיבות אני רוצה לחבר למחשב שלי שוב 56K או 33K תלוי אני לא הולך לקנות אני יאמץ ממישהו למה? כי אני עובד על תוכניות ב VB כמו חיוג , מזכירה, אולי שליחת פקס בקרוב. אז שמעתי שיש מלא מלא בעיות עם הסיכנרון של זה כאלו המודם חייב להיות מחוץ לשקע או משהו כזה עכשיו מה הסיכוי שיהיה לי בעיות??? אני לא מחפש בעיות ואיך פותרים את זה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by dolang,

שאלה פשוטה... האם יש תוכנה למחשב שנותנת לי מספר טלפון של שיחה מזוהה ב - adsl? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. ניסיתי לעשות VIDEO CONFERENCE עם מחשב שמחובר לאינטרנט בכבלים (ערוצי זהב, חבילה בסיסית של 150 קילוביטס לשניה) ולספקית האינטרנט 012 נט. לא הצלחתי עם אף תוכנה. אני בכלל לא יכול להתקשר למחשב השני ואם מתקשרים אלי מהמחשב הזה אז לא רואים את הוידאו שאני שולח. אם אני עושה PING ל-IP של אותו מחשב אני בכלל לא מקבל תשובה. מה הקטע ? זה בגלל שאני לא רואה את ה-IP האמיתי שמוקצה לאותו חיבור אצל 012 נט אלא את ה-IP הקבוע שמתקבל מערוצי זהב ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by someone,

קודם כל, מישהו פה כבר מחובר לאחת מהחבילות של ערוצי זהב לא בניסוי? שתיים, מתי לעזעאל תבל תתחיל לשווק כבר, או לפחות תגלה את המחירים?... הם אמרו מספר ימים ועבר כבר כמעט שבוע מאז שהם קיבלו את הרשיון... ושלוש, אני לא מבין, באיזה מהירות הכבלים יורידו בחבילה של ה750? יותר מ100KB? (בהנחה שאין עומס)

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שמתם לב שבשבוע האחרון בערך הייתה האטה בגלישה או שזה רק אני ???

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by LioR CoHeN,

במקרה הגיע לידי אחד כזה: http://www.speedstream.com/datasheet_5360.html אין בקושי פרטים ואין כלום... מישהו מכיר ויכול לתת לי נתונים עליו? איך בדיוק אני מפעיל אותו או איך לדוגמא אני מגיע לממשק שלו? (לדוגמת ALCATEL PRO שאפשר לעשות לו TELNET או דרך HTTP ל 10.0.0.138)

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by The Terminator,

אמממ.... אני קראתי קודם את ההודעה הזאת שבמוקד 199 משקרים לאנשים בפנים, אתמול אבא שלי צלצל לYES כי רצינו להתחבר לWOW, אני רוצה לשאול את אלה שיש להם כבר YES+WOW, בבקשה, יש בעיות עם ההתקנה, מה בקשר למודם, כרטיס רשת? לפבי המחירים הם גם שיקרו? בבקשה תעזרו לי כבר הזמנו

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by moses,

נכנסתי ל-10.0.0.138 ולא הבנתי מה צריך לעשות שם כדי לעדכן את המודם... ודבר שני, מה יעזור לעדכן את המודם? תודה מראש! ;D

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. רציתי לדעת איך הם פועלים הכוונה עם זה PPTP וצריך VPN או שזה PPP , והעם תהיה אפשרות להשתמש איתו כראוטר ולחבר לHub/Switch ולשתף מחשבים אחרים . הסיבה שאני שואל כי עכשיו אני מסודר עם הAlcatel ויש אפשרות לעבוד איתו כראוטר ורציתי לדעת עם תהיה כזאת אפשרות עם המודם של הכבלים .

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים