עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. כי אני מוריד רק על 60 זה כאילו נתקע שם

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by bamba10,

לידיעתכם....... ספקיות האינטרנט(012.נטוויזין וכו....) מוכרות חבילות ע"פ החבילה שאתה רוכש מחברת הכבלים.הנתונים מועברים לספקים ע"י חברות הכבלים.האם זה חוקי? מה קורה אם ארכוש חבילה של 1.5 MB מחברת הכבלים אך ישלם לספק ע"פ 0.5 MB הגלישה תהיה איטית יותר? כדרך אגב אקווהנט מוכרת את החבילה של עד 1.5 ב-17$.האחרים מבקשים 35$ בלי להתבייש. גנבים!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by izikd,

אני מחפש אתרים הנותנים דומינים בחינם מישהו יכול לעזור?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. אני בטוח שכבר דיברו על זה אבל : בידיעה שהתפרסמה יום חמישי 11 באפריל על כתבה שלמה על שיתוף אינטרנט עם Cable Modem . האם יש הבדל בפעולות אילו עם שיתוף בעזרת Adsl ? האם השוני הוא ב כתובת IP קבועה ? שיתוף מחשבים דרך Adsl לידיעתי כרוך בקניית Router קטן ופשוט , ואז בעזרת רשת מחשבים קטנה , עם Switch ניתן לחבר אותם . האם יש אפשרות דרך תוכנה ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Or ei,

מחר סוף סוף עושים לי ADSL אחרי זחילה ארוכה מאוד עם 33.6 טוב שמעתי כמה דברים על שידרוג המודם לגרסא חדשה או משהו כזה(מישהו??) ולמה לשים לב כשהם באים להתקין (אני לא משלם על ההתקנה איזה מבצע של הקיבוץ) חוץ מזה שאני יקבל מודם וכרטיס חדש ואני גם מתכוון לעשות לו רשת עם מחשב אחר אז אחרי שאני מחבר את הכרטיס רשת והכבל מוצלב איפה אני מסדר את ההגדרות ?? ואתם יכולים להמליץ לי על תוכנת פיירוול? (ללא תשלום ) או פרוצה (אני יודע שזה לא המקום לבקש תוכנה לא חוקית אז תפנו אלי בהודע אישית בקשה) ותודה מראש לכל מי שעוזר לי.....

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. מה יותר משתלם במחינת מהירות אינטרנט זהב 1.5 או נטויזיון 1.5???? לאינטרנט זהב יש רק קישור של 0.5 לחול זה ישפיע???

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. כי אמרו לי ש1.5 זה 0.5 הורדה משרתים בחול והם על סיבים אופטים האם אני אוכל להיגע למהירות של מריבית של ה 1.5 כלומר בסביבות ה 200? מי יותר טוב אינטרנט זהב או נטויזיון בנושא מהירות הורדה?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by olegu,

לאחר שביררתי וגיליתי שאקוואנט זה ספק גרוע וגיליתי שספקי הADSL המוכרים מספקים כולם אינטרנט מהיר ב29$. היתקשרתי לבזק וביקשתי שימליץ לי גם על ספק טוב וגם שהספק לא יהיה יקר ואז הוא אמר לי שכל הספקים מביאים מבצעים ובחודשיים הראשונים הם עולים כ10-20 דולר ואני אוכל לחסוך כסף אם אני אעבור ואנסה את כולם. וביררתי ואצל כמעט כל הספקים יש את המבצע הזה. לספקים כמו 012 ובזק בין לאומי יש את אותו מבצע רק ששם צריך להיתחבר ולהתחייב ל4 חודשים אבל בכל זאת זה יוצא מאוד זול לדוגמא 012 חודשיים שאני משלם את המחיר הזול של 10$ואני חוסך בזה 38$ ואז אני משלם על עוד חודשיים 20$ ויוצא שאני משלם לאינטרנט המהיר רק 20$ ל4 חודשים. אבל אני לא כל כך בטוח ויכול להיות ש012 התכוונו ל4 חודשים לאחר תקופת המבצע…

• 29 תגובות
    • 3.9k צפיות
  10. כמה שעות או יומיים כמו שהם אומרים?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by DEMON HUNTER,

אני מת לדעת אם גם להם יהיה אינטרנט מהיר כלשהו חוץ מADSL בגלל שיש לי YES אז אינטרנט בכבלים בינתיים מחוץ לתחום בשבילי.

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by mluggy,

(אני מחובר לאינטרנט זהב) וזה באמת משהו מוזר: הגדרתי את המחשב שלי לעבוד כסרבר (מותקן עליו XP עם שרת IIS של מיקרוסופט). שיניתי את ה-IP בתוך הגדרות IIS ל-IP הנוכחי שלי באינטרנט זהב. ניטרלתי את כל הפיירוולים וכן תוכנות שעובדות ברקע (כולל אנטי-וירוס). עכשיו: גלישה מהמחשב המקומי - עובד. גלישה ממחשב בעבודה (מחובר לבזק בינלאומי) - לא עובד (שרת לא נמצא). אותו דבר גם שמנסים להתחבר ממחשבים אחרים המחוברים לנטוויז´ן ו-012. גלישה מממחשב מרוחק המחובר לאינטרנט זהב - עובד. גלישה ממחשב מרוחק מאוד (בחו"ל), המחובר לספק בחו"ל - עובד כמו גדול. בכלל, כל המשתמשים המרוחקים (רוסיה, הודו, ארה"ב וקנדה) - הצליחו להתחבר לשרת בלי בעיה. רק עם משתמשים מקומיים יש בעיה, וכאלה שלא מחוברים לאינטרנט זהב. יכו…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Xanadu,

יש לי שאלה קטנה לגבי מודם כבלים , האם ניתן לחבר שני מחשבים אל אותו המודם כך שיוכלו לגלוש ללא תלות אחד בשני, או שאני צריך להסמין שני מודמים מחברת הכבלים? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Xanadu,

שלום לכולכם, בשבוע הבא מת"ב מגיעים לחבר לי אינטרנט מהיר ורציתי לשאול לדעתכם לגבי בחירת ספק.... נראה לי שנטוויז'ן הם הכי רציניים בעסק אז רציתי לשמוע קצת תגובות מאנשים שמחוברים לאינטרנט כבלים שלהם (אם יש) או של אינטרנט זהב (אם יש) תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by shmupi,

התקשרתי היום לכל הספקים , אין אף אחד עדיין שעובד עם מת"ב יש לכם מושג למה ומה קורה עם זה ? שבוע הבא יבואו להתקין לי ממת"ב ואין לי ספק מה עושים ???

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by dw,

בחרתי להתחבר ל YES + WOW והם אמרו לי שאפשר לחסוך ולחבר את כרטיס הרשת לבד. אז קניתי את הכרטיס, ואני מאד מבקש שמישהו יעזור לי, איך בדיוק מתקינים אותו, כי אני לא מבין ממש כלום בנושא הזה. כתבו תשובות בפורום או דרך ה ICQ 128944483 . תודה מראש, ואחלה פורום!

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by y_i_c,

מישהו נתקל בבעיה הבאה: אחרי שהופכים את המודם ל PRO ומתחברים לאינטרנט בשיטת ה PPP (אני מחובר דרך בזק בין לאומי) ומורידים קבצים בעזרת FLASHGATE ההורדה מתבצעת בצורה מקוטעת?!?!?! קרה למישהו?!?!!?!?!! אם אני מחזיר למצב PPTP הבעיה נעלמת! יש פה אנשים נוספים שמחוברים לבזק בין לאומי בחיבור PPP?????

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. קיבלתי מכתב מבזק עם חופן של עלונים על WOW וטופס התחברות, הם כותבים על זה שאני מנוי בחופשי חודשי וכדאי לי לשדרג לADSL. הם לא יודעים שאני 8 ק"מ מהמרכזיה?!?! למה לגרום לי עוגמת נפש כזאת?!?! :'(

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. בימים אלה מסיימת תבל את ההתחברות למערכת התקשורת שהקימו שלוש חברות הכבלים; רק בתום ההתחברות, תשיק תבל את שירות האינטרנט המהיר; מתב וערוצי זהב לא יוכלו להתחבר למערכת החדשה עד לאישור סופי של המיזוג- חברת הכבלים תבל דיגיטל, שקיבלה רשיון לאספקת אינטרנט מהיר לפני כשלושה שבועות, לא תשיק את השירות באופן מסחרי באפריל, כפי שצפתה בתחילה, אלא לכל המוקדם במאי. סמנכ"ל השיווק של תבל, איתן גליק, אישר את הדברים, ונימק את הדחייה במעבר של תבל לתשתיות חדשות שפרסה חברת תבל טלקום: "עד שלא נסיים את שדרוג המערכות הטכנולוגיות, לא נתחיל לשווק את האינטרנט המהיר", אומר גליק. "ההערכה היא שזה לא יקרה לפני תחילת מאי. עד שהמערכת תהיה אמינה ויציבה". המערכת החדשה שפרסה תבל טלקום, מי שצפויה להיות חברת התש…

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by onn_the_vy,

יש לי כבר USB להעברת נתונים בין מחשבים... ובביה"ס יש לי הרבה מאוד מחשבים שמחוברים לאינטרנט..(רשת...) האם יש לי אפשרות להתחבר לאחד המחשבים ולגלוש דרכו עם הכבל...?

• 7 תגובות
    • 3.7k צפיות
  21. Started by maphisto,

יש לי שני מחשבים אחד עם XPPRO והשני עם XPHOME משהו יודע בהגדרות רשת איפה תפריט ההרשאות למשתמשי הרשת? (המחשבים מחוברים ברשת וזה לא מצליח להתחבר לרשת) מי שמוכן לשלוח מייל או עזרה מקיפה אני אודה לו מאד הדבר שאני הכי שונא זה הגדרות מערכת הפעלה. :smoke:

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by R.E.L,

מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על הספק האינטרנט הכי מהיר שהוא מכיר (וזול יחסית) אני מחובר על 1.5 דרך נזק בינלאומי והם יקרים!! :AR15: על קיצר משהו יכול להמליץ על ספק מהיר וזול? העקר לא אקוונט!!!!!!!!!!!!!!!

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by asili,

אני כרגע נמצע על החבילה של ה 0.5 עם 012 אני מגיע למהירות 66 קיי שאין עומס למי יש המלצה טוב לספק 1.5 טוב וזול? שאני לא אצטרך להוסיף הרבה והאם משהו הצליח לעבור בבזק לחבילה של ה1.5 ואצל הספק 0.5 ולהוריד על 180?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. לפי מה ששמעתי עד כה, אינטרנט מהיר בכבלים איטי ויקר יותר מADSL, אז למה לעזעזל לעבור לכבלים???

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. Started by asili,

האם אני יכול להיות על החבילה של 1.5 בבזק וב012 להשאר על ה 0.5 ולהוריד על 180???? משהו ניסה לאחרונה??? בבקשה רק תשובות בדוקות

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.