עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by -JobNick-,

כעקרון אני יודע שHUB זה כזה דבר שמחבים אליו כרטיסי רשת וכל מי שמחובר אליו הם בעצם מחוברים בין אצם ברשת (כי אי אפשר לחבר יותר מ 2 מחשבים רק עם כרטיסי רשת אז יש HUB) אבל מה זה בעתם SWITCH?

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. התקנתי את ה-zone alarm pro החדשה, גרסה 3.0.118, ב-2 מחשבים, במחשב שלי (winxp) ובמחשב של אחי (גם xp), אצלי יש 2 כרטיסי רשת ועשיתי רשת בינינו, הכל הלך פיקס עד שהתקנתי את הפיירוול, מאז שהתקנתי אותו, אני לא יכול לגשת לקבצים שאחי משתף איתי ולהיפך, ואחי לא יכול לגלוש דרכי באינטרנט. כשאני סוגר את הפיירוול הוא יכול לגלוש דרכי ולראות את הקבצים ששיתפתי איתו והכל חוזר לעבוד פיקס. הגדרתי כמו שצריך לפי ה-help של ה-zap שהמחשב שלי הוא הראשי ורשמתי את ה IP שלי ובמחשב של אחי הגדרתי שהוא client ואת ה IP שלי וזה לא עוזר. מישהו יכול לעזור או להמליץ על דרך אחרת/פיירוול אחר?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Or ei,

מחר סוף סוף עושים לי ADSL אחרי זחילה ארוכה מאוד עם 33.6 טוב שמעתי כמה דברים על שידרוג המודם לגרסא חדשה או משהו כזה(מישהו??) ולמה לשים לב כשהם באים להתקין (אני לא משלם על ההתקנה איזה מבצע של הקיבוץ) חוץ מזה שאני יקבל מודם וכרטיס חדש ואני גם מתכוון לעשות לו רשת עם מחשב אחר אז אחרי שאני מחבר את הכרטיס רשת והכבל מוצלב איפה אני מסדר את ההגדרות ?? ואתם יכולים להמליץ לי על תוכנת פיירוול? (ללא תשלום ) או פרוצה (אני יודע שזה לא המקום לבקש תוכנה לא חוקית אז תפנו אלי בהודע אישית בקשה) ותודה מראש לכל מי שעוזר לי.....

• 18 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. Started by Boomer,

יש משהו מאוד מוזר שאולי תוכלו להסביר לי. לי ולשכן שלי שגר 3 מטר מולי באותו רחוב יש אותו ספק אינטרנט ואותה מהירות ADSL. כשאנחנו שנינו נמצאים באותו סרבר של משחק באינטרנט תמיד יש לו פינג יותר טוב באיזה 30-50. לא משנה אם זה שרת ישראלי או לא. זה מאוד מוזר כי שנינו באותו מרחק מהמרכזיה וגם אם הכבל של בזק עושה איזה עיקוף מסויים עדיין זה הבדל מאוד גדול... למישהו יש הסבר?

• 34 תגובות
    • 4.7k צפיות
  5. Started by MISTER WEB,

אני הייתי זה שהתווכח עם "THE TERMINANTOR", אני הולך להתחבר למסלול "WOW,, 1, והרבה אומרים לי שזה לא כל כך מהיר כמו שחושבים: אחד אומר לי שהוא מצליח להגיע למהירויות של : +60-80-100 קילו בייט לשנייה, אחד אחר אומר לי שהוא מוריד לרוב במהירויות של אינטרנט רגיל או קצת יותר: (30-50 קילו בייט לשנייה ולפעמים גם 15 ולרוב5 או אפילו פחות מ1). התווכחתי עם חבר שלי כי אנחנו לא יודעים איזו חבילה לקחת. מה יותר משתלם? לפי דעתי ה"WOW,, במסלול 1 כי אין כל כך הבדלים , אבל אני לא בטוח לגבי המהירות. יש לכם ניסיון בזה? תעזרו לי!!!!!!!! תודה. ??? ??? ???

• 23 תגובות
    • 3k צפיות
  6. Started by liranman,

תנו לי בבקשה את המחירים של החברות ל-ADSL ולכבלים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by izikd,

אני מחפש מקום טוב בו ניתן לאחסן אתר בלי פרסומות וכל השטויות האלה עדיף שיהיה עם כניסת FTP מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. התקנתי את ה-zone alarm pro החדשה, גרסה 3.0.118, ב-2 מחשבים, במחשב שלי (winxp) ובמחשב של אחי (גם xp), אצלי יש 2 כרטיסי רשת ועשיתי רשת בינינו, הכל הלך פיקס עד שהתקנתי את הפיירוול, מאז שהתקנתי אותו, אני לא יכול לגשת לקבצים שאחי משתף איתי ולהיפך, ואחי לא יכול לגלוש דרכי באינטרנט. כשאני סוגר את הפיירוול הוא יכול לגלוש דרכי ולראות את הקבצים ששיתפתי איתו והכל חוזר לעבוד פיקס. הגדרתי כמו שצריך לפי ה-help של ה-zap שהמחשב שלי הוא הראשי ורשמתי את ה IP שלי ובמחשב של אחי הגדרתי שהוא client ואת ה IP שלי וזה לא עוזר. מישהו יכול לעזור או להמליץ על דרך אחרת/פיירוול אחר?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. כי אני מוריד רק על 60 זה כאילו נתקע שם

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by NaTm,

שלום לכולם, לפני מספר ימים התחברתי לADSL, החבילה הבסיסית. לפני שהתחברתי עשיתי סקר שוק שבו בדקתי מחירים של כול הספקים, לפי כל החישובים ראיתי שאקוונט הכי זולה ומזה זולה! 19.9$ כל חודש ללא התחייבות. בקיצור התחברתי לאקוונט, הייתי מאוד שמח כי האתרים עלו נורא מהר! (אולי פשוט הייתי רגיל למודם איטי ) התחלתי להוריד (מDOWNLOAD.COM) את קאזה ומירס. להפתעתי הADSL הוריד לי ב30KB כאשר אצל חבר שלי שגר כמה מאות מטרים ספורים, עשיתי ניסוי וזה מוריד ב100 לפחות (גם בחבילה הבסיסית!) טוב ניחה, התחלתי להוריד בקאזה שירים - מוריד ב2KB!!! טוב, לפעמים זה נחמד וזה מוריד בין 1-30 ואצל החבר הנחמד שלי זה מוריד ב60 לפחות בקאזה (קרה כנ"ל בMIRC). החבר שלי בבזק בינ"ל. האם אקוונט דפוקה וכדאי להוציא …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by someone,

פירמטתי ועכשיו כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט (56K) הוא מתחבר ובמהלך ההתחברות הוא כותב לי מלא זמן "נכנס לרשת", לפני הפרמוט הוא כתב את זה נורא מעט זמן או שלא כתב בכלל, אני זוכר שיש דרך לשנות את זה איכשהו אבל אני לא זוכר איך... מישהו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by singera,

איל אני הופך את המודם ADSL של בזק לגרסת פרו (ראוטר) ומאיפה מורידם את נתוכנה הנ"ל האם יש עוד הגדרות

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Haflo,

נראה לי שכבר שאלתי פעם אחת ???, אבל אני שואל שוב: יש לי רשת מחשבים שמחוברת לשרת Win2k, שמשמש כ Router בעזרת חיבור מודם כבלים לאינטרנט, בינתיים עד כמה שבדקתי, בשתי תחנות WinXP, שאני מנסה לבצע Downloads מאתרים מסויימים - אני לא מצליח! הורדות מהאתר של מיקרוסופט לדוגמא עובדות טוב - אני מוריד בלי שום הפרעות ב 40Kb-50Kb אבל לעומת זאת הורדות מ www.downloads.com של Cnet או מ www.winamp.com ההורדה נתקעת לאחר הורדת ה 100Kb-150Kb הראשונים וזהו לא מוריד יותר...! כבר נאמר בפורום פה שיש צורך לשנות את הגדרות ה TCP/IP, וכך עשיתי בשרת, אבל מה לגבי התחנות? איזה הגדרות הם צריכות בשביל להתחבר לאינטרנט, Network or Internt Optimazition?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. כמה שעות או יומיים כמו שהם אומרים?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Xanadu,

יש לי שאלה קטנה לגבי מודם כבלים , האם ניתן לחבר שני מחשבים אל אותו המודם כך שיוכלו לגלוש ללא תלות אחד בשני, או שאני צריך להסמין שני מודמים מחברת הכבלים? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. לפי מה ששמעתי עד כה, אינטרנט מהיר בכבלים איטי ויקר יותר מADSL, אז למה לעזעזל לעבור לכבלים???

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. אני בטוח שכבר דיברו על זה אבל : בידיעה שהתפרסמה יום חמישי 11 באפריל על כתבה שלמה על שיתוף אינטרנט עם Cable Modem . האם יש הבדל בפעולות אילו עם שיתוף בעזרת Adsl ? האם השוני הוא ב כתובת IP קבועה ? שיתוף מחשבים דרך Adsl לידיעתי כרוך בקניית Router קטן ופשוט , ואז בעזרת רשת מחשבים קטנה , עם Switch ניתן לחבר אותם . האם יש אפשרות דרך תוכנה ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by shmupi,

התקשרתי היום לכל הספקים , אין אף אחד עדיין שעובד עם מת"ב יש לכם מושג למה ומה קורה עם זה ? שבוע הבא יבואו להתקין לי ממת"ב ואין לי ספק מה עושים ???

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by onn_the_vy,

יש לי כבר USB להעברת נתונים בין מחשבים... ובביה"ס יש לי הרבה מאוד מחשבים שמחוברים לאינטרנט..(רשת...) האם יש לי אפשרות להתחבר לאחד המחשבים ולגלוש דרכו עם הכבל...?

• 7 תגובות
    • 3.6k צפיות
  21. מה יותר משתלם במחינת מהירות אינטרנט זהב 1.5 או נטויזיון 1.5???? לאינטרנט זהב יש רק קישור של 0.5 לחול זה ישפיע???

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by y_i_c,

מישהו נתקל בבעיה הבאה: אחרי שהופכים את המודם ל PRO ומתחברים לאינטרנט בשיטת ה PPP (אני מחובר דרך בזק בין לאומי) ומורידים קבצים בעזרת FLASHGATE ההורדה מתבצעת בצורה מקוטעת?!?!?! קרה למישהו?!?!!?!?!! אם אני מחזיר למצב PPTP הבעיה נעלמת! יש פה אנשים נוספים שמחוברים לבזק בין לאומי בחיבור PPP?????

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. להלן המחירים הרשמיים שלה והחבילות: לעומת ערוצי זהב מתב נכנסת חזק לתחרות מול בזק ולא עושה זאת בהדרגה חבילה בסיסית - 750/96 - במחיר של 119 ש"ח חבילה בינונית - 1500/128 - במחיר של 159 ש"ח חבילה מתקדמת - 3000/150 - במחיר של 499 ש"ח מחיר התקנה הוא 199 ש"ח (לעומת 149 ש"ח בערוצי זהב) מחיר מודם הוא - 299 ש"ח (לעומת 399 בערוצי זהב) * ניתן להשכיר מודם בדמי שכירות של 20 ש"ח לחודש. כמו כן יהיו הנחות למצטרפים הראשונים לשירות ... ואולי גם ללקוחות מת"ב.

• 40 תגובות
    • 5k צפיות
  24. Started by DEMON HUNTER,

אני מת לדעת אם גם להם יהיה אינטרנט מהיר כלשהו חוץ מADSL בגלל שיש לי YES אז אינטרנט בכבלים בינתיים מחוץ לתחום בשבילי.

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by Xanadu,

שלום לכולכם, בשבוע הבא מת"ב מגיעים לחבר לי אינטרנט מהיר ורציתי לשאול לדעתכם לגבי בחירת ספק.... נראה לי שנטוויז'ן הם הכי רציניים בעסק אז רציתי לשמוע קצת תגובות מאנשים שמחוברים לאינטרנט כבלים שלהם (אם יש) או של אינטרנט זהב (אם יש) תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים