רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,503 דיונים בפורום זה
-
שלום, צצה לי בעיה חדשה במחשב שלי, אתמול התחלתי להרגיש איטיות בגלישה באינטרנט, עשיתי בדיקת מהירות וראיתי שאני מקבל 15 מגה ו0.92 העלאה ופינג נורמלי 5... (RA). בדקתי בחיבור ישיר במחשב הנייד שלי ושם קיבלתי כמו שצריך, במחשב אחר שגם על WIFI קיבל 60 מגה (לפני הבעיה הייתי מקבל 76 מגה) ורק אצלי במחשב יש את הבעיה הזו.. מה לעשות ? הכרטיס רשת שלי tp-link tl-wn822n עריכה: הצלחתי לסדר את זה ! איך לא חשבתי על זה קודם.. מסתבר שהתכונה CFO SPEED גרמה לכל זה.. אפשר למחוק
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה בנייד לנובו האלחוט פתאום הפסיק לעבוד. למרות שהוא דלוק גם בכתפור הוא רשום "the wireless radio is powered off" ומסרב להידלק.... לא הצלחתי לפתור את הבעיה... אבקשת רת עזרתכם
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
http://uk.news.yahoo.com/030814/152/e678b.html הערבים אוהבים לשתף
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום רב. לפני חודש, באמצעות גוגל apps, רכשתי דומיין. עד פה, הכל טוב. הבעיה: אני רוצה להקים אתר על אותו דומיין (כמובן), אבל לא מצליח להבין איך לגשת לניהול האתר. ממי רכשה גוגל את הדומיין? האם גוגל היא רשמת של דומיינים? נדמה לי שלא, ולכן הנחתי שהיא רכשה את הדומיין עבורי מחברת GoDaddy. כאמור, אין לי מושג איך לבנות אתר על דומיין זה. אשמח לשמוע את דעתכם על הנושא. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום איזה משתיי המודמים באלה יותר טוב ECI 312 או אסטק600 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתאפשר שיחות טלפון רגילות בעזרת קו ומודם, בדומה למה שהיה פעם בWINDOWS - DIALERלמי שמכיר. חיפשתי תוכנה כזאת וולא ממש מצאתי (אולי בגלל השתלטות הסקייפ?), מי שמכיר תוכנה כזאת, שיציע אותה פה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי SWITCH ישן למידי של 8 פורטים של 10/100 חשבתי להחליף אותו ל10/100/1000 לרוב אומרים לי שעדיף ללכת על 8 פורטים, גם אם יש לך רק 3-4 (כמו שיש לי) מה אתם ממליצים? אני מחפש את האיכותי ביותר שיש. כלומר שלא יסבול מבעיות של מהירות, ניתוקים, עומס יתר (הורדות וכו'), שינתב מהיר, שיכיל פאקטות גדולות (להאצה) AUTO SENSTING וכו' וכו'. פחות משנה לי מחיר (מ200 עד 800 אין לי בעיה, לא נראה לי שיש יותר גבוהה מזה) יש לכם סוגים שאתם מאוד ממליצים עליהים בחום?
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
הי, כשאני גולש ב-YNET, כמעט תמיד המחשב שלי נתקע. יש לי חיבור מהיר, זיכרון 1G, אבל בכל זאת לוקח לו הרבה זמן עד שאפשר למשל להשתמש בסרגל הגלילה. מה עושים? או שבעצם YNET הוא סוג של אתר "זולל זיכרון"?
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
לאחרונה עברתי לווינדוס 7 ,ובקבצי Minidump בתיקייה של ווינדוס יש 2 קבצים וכשאני מנסה לנתח אותם שניהם נגרמו כנראה כתוצאה מהמתאם רשת הנוכחי שלי (ג'נרי) רציתי לדעת איזה מתאם אני יכול לקנות שיש לו קליטה טובה ,ושסביר להניח תהיה לו תמיכה בווינדוס 7. עדיפות לאחד שמתחבר עם כבל USB למחשב.
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
המדריך http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 האם זה יעבוד גם בצורה הבאה: מחשב "שרת" מחובר לאינטרנט -מודם לכרטיס רשת(עם חייגן)+כרטיס רשת אלחוטי. מחשב "לקוח" כרטיס רשת אלחוטי. אני מנסה להגדיר רשת אלחוטית(לא אד-הוק) בין נייח עם כרטיס רשת אלחוטי לנייד עם כרטיס אלחוטי.
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
לפני כשבועיים הודיעה חברת סיסקו שהיא נוטשת את תחום ה-WiMax. בעוד שהתקשורת האלחוטית המוכרת לכולנו בשם WiFi מכסה טווחים הנמדדים במטרים, WiMax היא תקשורת אלחוטית לטווחים של קילומטרים. סקירה זו -- http://www.netcheif.com/Articles/WiMax-LTE/WiMax.htm -- היא מבוא בסיסי שנועד לספק הצצה על טכנולוגית ה-WiMax. בקרוב אני אפרסם סקירה על הטכנולוגיה המתחרה – LTE. בהזדמנות זו אני מזכיר לכולכם שניתן להירשם לקבלת עדכונים מאתר NetCHEIF ומהבלוג שלי במגוון דרכים המפורטות כאן -- http://www.netcheif.com/moreinfo.htm
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אז ככה, התחדשתי בPS3, יש לי נתב BR-6204 שמחובר למחשב בחדר והPS3 מחובר אלחוטית לנתב (למנוע העברת כבלים מיותרים). האינטרנט בPS3 עובד יופי אבל הוא עושה בעיות בלהתחבר לרשת של סוני (אני לא יכול לשחק משחקים ולגלוש לחנות הPS) אם אני מנסה להתחבר בלילה אז הוא מצליח לעשות LOG IN (ביום גם זה לא כל הזמן TIMED OUT) וגם להכנס לאתר החנות אבל לשחק אני לא יכול בשום פנים ואופן קראתי כאן - ,http://manuals.playstation.net/document/en/ps3/current/settings/connecttest.html שצריך לפתוח פורטים ואכן עשיתי זאת ואיפלו שמתי את הPS3 בDMZ אבל שום דבר פשוט לא עובד, מישהו אולי יודע למה ואיך? ד"א יש ישראלים אחרים שקנו והתחברו בלי בעיה לכן אני מניח שהבעיה היא בהגדרות. באמת אם יש מישהו כאן שמבין טוב ברשתות…
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
במסגרת השדרוג ל VDSL2 קיבלתי מודם/ראוטר חדש של NetGear שבניגוד לדור הקודם שהיה רק תדר של 2.4 גיגה הוא מגיע עם 2.4 ו 5. שמתי לב שיש שיפור ניכר בביצועים בקצה המרחק שלו אם מבטלים את ה 5 (כמעט שקלתי כבר לקנות ראוטר אחר לאור הביצועים המפגרים שיש לו לעומת הדגם הישן כששתי התדרים פועלים).
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו מחובר כאן עם מגה העלאה במקרה ? (בכבלים) אני מעוניין להשוות נתונים בבקשה, בפרטי או על גבי הפורום. תודה.
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היום הלכתי לחנות המחשבים השכונתית וביקשתי כבר רשת מוצלב לשיתוף אינטרנט בלבד (אולי גם הדפסה בעתיד). המוכר אמר שאם זה רק לשיתוף אינטרנט אין צורך בכזה כבל ואפשר להסתפק בכבל רשת רגיל. בנוסף, הוא אמר שאם אני אחבר את הרשת עם מוצלב זה לא יעבוד. אני, שממש לא מתמצא בתחום הזה, הלכתי לפי מה שקראתי כאן בפורום. אז האם זה נכון או שהוא סתם מנסה לעבוד עלי ? *החיבור הוא בין שני כרטיסי רשת, בלי האב ראטור או משהו אחר. תודה
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לנו שני מחשבים שמחוברים דרך כבל מוצלב. המחשב שלי מחובר לאינטרנט עם מודם USB והמחשב של אחותי מחובר למחשב שלי עם כבל. לשנינו יש מערכת חלונות ויסטה, העניין הוא שבמחשב של אחותי הכל עובד, אימיול, מסנג'ר ודפדפנים, לעומת זאת אצלי הדפדפן עובד כמה דקות ואז כבר לא, האימיול והמסנג'ר ממשיכים לעבוד בלי בעיה. כנראה ישנה איזושהי בעיה עם הDNS... אבל אני לא מבין גדול בתקשורת מחשבים. הגדרתי לאחותי בחיבור שער 192.168.0.2 על מסכת משנה 255.255.255.0 ושער ברירת מחדל 192.168.0.1. הגדרתי גם שרתי DNS אצל אחותי. אצלי ה-IP וה-DNS מוגדרים להתקבל אוטומטית. מה אני לא עושה נכון? מה חסר לי בהגדרות? אלו היו בדיוק ההגדרות שלשנינו היו XP והכל עבד בסדר גמור. אני כבר נואש, ניסיתי להגדיר אצלי I…
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
קניתי ראוטר/מודם ADSL פרטי של חברת TPLINK, מתוך כוונה להחליף את הראוטר שסלקום נותנים לי. הצלחתי להתקין הכל, מלבד פורט הטלפון. אני צריך את הפרטים של ה SIP של נטוויזן, בשיחה איתם הם אמרו שהם לא נותנים את הפרטים. מישהו יודע איך להגדיר את ה VOIP?
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אהלן! לאחר שסוף סוף העברתי כבל רשת בבית, יש לי כמה עצות אל מי שלא יודע כ"כ, 1. אם הסלבנד(הכבל שמשמש להעברת חוטים בבית) לא מגיע לנקודה שלו רוב הסיכויים שיש באמצע קופסת ביקורת כל שהיא, לחפש אותה בכל מכסה בבית. 2. אנחנו העברנו את הסטלבנד ע"י משיכת החוט טלפון(במידה ויש), ואז החזרנו את החוט טלפון אם הכבל שרצינו. שיטה מאוד נוחה וקלה והיא לא קורעת את הידיים.(בדר"כ צריכים שני אנשים בשביל זה אחד שיגיש את הסטלבנד, והשני שימשוך את החוט טלפון) 3. במידה וקונים שקעי רשת משולבים טלפון, שימו לב שהם לא נכנסים לשקעים הרגילים! זה לא יהיה תחת התיח, אתם תצטרכו לשים את זה עם קופסא, ככה שאם זה במקום בולט זה יהיה לא נעים לעין. 4. שימו לב שכל הכלים הדרושים אצלכם, וככה לא תוכלו לסיים הכל באותו יום…
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי, מחפש המלצה לראוטר טוב, לא חייב משולב מודם (כרגע אני עם D-Link DSL-6740U אבל הWifi לא יציב ולא חזק). ממה שראיתי, ובטווח התקציב, אני מתלבט בין 2 אופציות: 1. Tp-Link AC1600 . נראה אחלה, גם עם מודם והקניה בארץ. 2. Xiaomi Pro 2600 נראה חזק יותר אבל אין ממש ביקורות או מידע. אם זה המצב, אני מפחד שהוא בלי תמיכה באנגלית והכל בסינית... המלצות אחרות?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! ברשותי מערכת הפעלה WIN 7 ראווטר של בזק מהירות 2.5. אני גולש אלחוטי עם ראווטר TP LINK. לאחרונה אני חווה כל הזמן ניתוקים בגלישה. כאשר אני בודק את החיבור לאלחוטי,אני מחובר, הראווטר של בזק בסדר (מנורות החיווי פועלות). מה שאני עושה אני מנתק את הראווטר של בזק מן החשמל, מחבר ורק אז שוב הגלישה חוזרת. מה יכולה להיות הבעייה ? איך אני יכול לבדוק ? תודה
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר מחשב לראוטר אל חוטי מה עדיף לגיימינג את ה usb או את כרטיס רשת אני רואטר 150 mnps http://ksp.co.il/?uin=16634 או http://ksp.co.il/?select=.263..487..499..1187.&list=1&sort=2&glist=0&uin=9395&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשל חשש מפגיעה בתחרות בשוק התקשורת הנייחת משרד התקשורת הורה לחברת בזק להפסיק תוך שני ימי עבודה את מבצע שדרוג לקוחותיה למהירות של מאה מגה ביט לשנייה השר ארדן: "בזק מנצלת את כוחה המונופוליסטי ומציעה מבצעים אשר עלולים כבר בטווח הקצר לסכן את התחרות בתחום התקשורת" ============================================== בו פתחה השבוע, לשדרוג מהירות הגלישה ל- 100 מגה, בשל החשש החמור מפני משרד התקשורת הורה היום לחברת בזק להפסיק תוך שני ימי עבודה את המבצע פגיעה בתחרות בשוק התקשורת הקווית כיום ובשוק הסיטונאי אשר צפוי להיות מושק בחודשים הקרובים. חברת בזק מאפשרת ללקוחות מחירים נמוכים יותר מאשר המחירים שהיא גובה מהספקים המתחרים, בעד השירות. מנוי של חברה מתחרה אשר ירצה ליהנות מהמבצע…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אחד המחשבים ברשת הביתית אצלי מסרב לקבל IP באופן אוטמטי והוא מחובר לרשת דרך SWITCH אשר מחובר למודם רשת של בזק אז הגדרתי לו IP ושאר ההגדרות באופן ידני כולל DNS אז הוא התחבר לרשת אבל הגלישה באינטרט כל כך כל כך איטית מה זה איטית... מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בפתירת בעיה זו... תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אהלן... יש לי ראוטר DI-604 של DLINK שאליו מחוהר מודם ADSL ומחשב עם XP.... מחובר גם מחשב עם 98 , הראוטר נותן למחשב הזה אינטרנט אבל אני לא יודע איך לעשות שיתוף קבצים בין שתי המחשבים. זה די דחוףףף ואין לי מושג מה לעשות... תודה רבה על התגובות!
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ראוטר איכותי שיתמוך ב L2TP ושיהיו לו 4 יציאות קוויות לרשת ביתית ותמיכה ברשת ואלחוטית בתקן מתקדם, הסתכלתי במדריכים ובפורומים ולא הצלחתי למצוא דגם מומלץ. כרגע אני משתמש ב- WRT54GL של Linksys, אבל הוא תומך עד 12מגה לצערי ומתנתק לפחות פעם ביום, אשמח לקבל המלצות לראוטר, התקציב כפי שציינתי עד 400 ש"ח תודה מראש! מאור
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-