עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by wapz,

אני גולש על 15 מגה של בזק בינלאומי על תשתית של בזק עם חבילת גיימרים. בד"כ בשרתים ישראלים הייתי עומד על פינג 10+- אחרי שהחלפתי ראוטר (לפני: ROTAL 1025W, כיום: NETGEAR DGN2200v2 מחובר בכבל רשת) אפשר לראות שינוי קל בפינגים שעלו לסביבות ה20-30. האמת שאני לא יודע מה לעשות, דיברתי עם בזק בינלאומי אמרו שאין שום דבר חריג בחיבור שלי, דיברתי עם בזק ניסינו את ה rate adaptive הזה וגם אז לא השתפר. הציעו לי בבזק להחליף ראוטר לd-link (לא אמרו דגם, "מה שיהיה במלאי בבזקסטור"). האמת היא שאני די מפחד להחליף ראוטר אני מפחד בעיקר שהעוצמת שידור תהיה חלשה יותר כי יש לנו מחשבים בממד שהנטגיר מצליח לשדר לשם. אז אחרי ההקדמה הנה השאלות: 1) יש סיכוי באמת שזה אכן הראוטר שהעלה לי במקצת את הפינגים? 2)מכ…

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  2. Started by Yaron123,

אני נמצא בעבודה וכל כמה שנייות מתנתק לי ה wifi עושה identefying ומתחבר שוב,יש לי אינטרנט בין ניתוק לניתוק לפעמים אני גם עושה troubleshooting וזה מתקן לי את האינטרנט לדקה שתיים ואז עוד פעם אותו סיפור. יש לי מחשב dell vostro 3460 דברתי עם הטכניים של דל הוא הביא לי דרייברים חדשים וניסינו להריץ מsafe mode אבל לא השתנה כלום. הwifi בבית עובד לי חלק וגם במקומות אחרים, פה לכל שאר החברה זה עובד חלק ורק לי זה קורה . בtroubleshooting הוא בדרך כלל רושם שהוא עושה ריסט ל network adapter או משהו עם acess point. המחשב חדש (חודש בערך) קשה לי להאמין שזה בעייה במחשב עצמו. אם יש לכם רעיונות אשמח לשמוע

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Anonymous1,

שלום, אנשי הפורום. יש לי Router בדירה בבנין מגורים, כשאני רוצה שגם בדירה ממול בקומה מתחת, יהיה אפשר לקלוט את השדר האלחוטי. האם יש מכשיר עם תווח קליטה מספיק רחב, בשביל המטרה הזאת? ובכלל איך אני יכול לדעת את תווח הקליטה של מכשיר? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  4. Started by .kakadu,

שלום לכולם.. אני רוצה לקנות כרטיס רשת אלחוטי פנימי, המליצו לי על הכרטיס הזה http://ksp.co.il/?uin=14006 של TP-LINK

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  5. קניתי היום בבזק את מתאם הרשת שבנדון, חיברתי בהתאם להוראות את צד הנתב ואת הצד של המחשב המרוחק. עם השלמת החיבורים, במחשב המרוחק אין גישה לאנטרנט. מבדיקה, חשמל מסופק לשני המתאמים(צד קרוב וצד רחוק), הנורית בגב המתאם דולקת בירוק מצביע על חיבור תקין(לנתב בצד אחד ולכרטיס רשת בצד שני), מה עושים? תודה רבה,

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by atlant15,

שלום, יש לי שני ראוטרים: D-Link VDSL N 6740U – המשמש כמודם הראשי (מחובר לאינטרנט), ו-TP-LINK TL-WR541G עקבתי אחרי המדריך הבא לחיבור הראוטר השני (ה-TP-link) כ-AP – מחובר עם כבל ישר: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm ביטלתי את ה-DHCP והגדרתי את ה-IP’s כהמשך של ה-IP של המודם. פה עלתה לי דילמה – ה-IP הרי צריך להיות המשך ישיר של Pool הכתובות של המודם הראשי. הבעיה היא שבמודם ה-IP מתחיל מ: 10.0.0.138 ובראוטר השני מתחיל ב: 192.168.0.1 וזה לא נותן לשנות את השני לטווח של הראשון, אז הייתי צריך להמשיך את הרצף ככה: אם הטווח של הראשון הוא: 10.0.0.1 – 10.0.0.32 אז את השני שמתי: 192.168.0.33 – 192.168.0.64 לאח…

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  7. Started by ZUMARA1,

כרגע וגם באמצע השבוע אני חש עלייה בפינגים של הוטנט לחו"ל משפיע על משחקים וגם על טורנטים מישהו עוד סובל מפינגים יחסית גבוהים? speedtest נותן לי 320-340 פינג שיש בדרך כלל 220 .כשאני משתמש ביוזר של בזק בין לאומי של חבר הפינגים על 220.תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אהלן, על מנת להגדיל את הכיסוי WIFI בבית הוספתי עוד ראוטר (TP LINK WR841N) לראוטר הקיים (אותו דגם בדיוק). להבנתי הלא רבה, הגדרתי את הראוטר החדש כברידג' עם הנתונים של הראוטר הנוכחי (העתקת כתובת MAC וכו' דרך ממשק הראוטרים), לאחר ההגדרה, הפרדתי ביניהם ומיקמתי את החדש בנקודה אחרת בבית. הכל טוב / עובד ויפה אבל הבעיה היחידה היא שאני לא מצליח להכנס לראוטר החדש. אני כן מצליח להכנס לישן דרך כתובת ה IP שלו אבל כתובת ה IP של החדש לא מגיבה בשום צורה. אני לא יכול לשנות בו (בחדש) הגדרות אבטחה וכו'. רציתי לדעת כיצד אני יכול כן לזהות אותו / להכנס אליו כשהוא מוגדר כברידג'. תודה רבה לעוזרים. אלעד.

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  9. ב-FING שעשיתי לרשת הביתית זיהיתי פעמיים את ה-HOTBOX (s@gem(. אחת בכתובת ברורה וידועה, והשניה ב-.13 מדוע ואיך הבוקס מזוהה פעמיים? יש לזה שימוש/משמעות? תודה

10. יש לי את הTP-Link TLWR841N מידי פעם כשיש הפסקת חשמל לרגע או שאני עושה REBOOT לראוטר אחד המשחבים בבית לא "מעבד" את הראטור ולא מצליח לזהות אותו שוב. אותו מחשב רואה רשתות אחרות באזור, מכשירים אחרים בבית רואים את הראטור וגולשים דרכו. ניסיתי לשנות סוג אבטחה, לשנות שם של הרשת, לאתחל כל דבר 10 פעם ושום דבר לא עוזר. כל פעם זה מסתדר תוך מספר ימים אחרי הרבה עצבים שלי ושל חברה שלי (המחשב שלה... אם משעמם לה אז רועש לי..) אז אם למישהו יש מוסג מה אפשר לעשות או לנסות אשמח מאוד חג שמח לכולם!!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by butz10,

שלום חברים יקרים אני גר בדירה מחולקת יש לנו נתב של הוט בוקס וחיבור ללא חייגן, התשתית היא של בזק. ההוט בוקס נמצא בדירה השנייה במרחק שלא עולה על 6 מטרים מהמחשב והסוני פליישסטיישן. אני חווה ניתוקים קבועים פעם ב20-30 דקות. לציין כי אין עומס על הקו ואני היחיד שגולש. יש דרך לפתור את הדבר הזה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אז ככה קיבלתי את ה - HOTBOX , ולמען האמת דרוש שיפור בקליטה האלחוטית שלו . רציתי לדעת עם , כאן יכל להכינס נתב , ראוטר , שבעבר הרחוק השתמשתי בו , EDIMAX BR6504N כבר קראתי , והבנתי שאני יכל לבקש מהוט , שיהפכו את המכשיר (hotbox) למודם ואני ישתמש בראוטר שאני רוצה . זה לא עוזר לי לפחות , מה שאני רוצה זה למקם את ה EDIMAX בעוד מקום בבית , ושהוא יכל לקבל כתובת IP ושיהיה אפשר לגלוש דרכו ..וככה הקליטה שלי תהיה מרוחבת יותר , הכל טוב ויפה השאלה אם זה אפשרי , כי כרגע הדבר היחיד שמכשיל אותי זה הHOTBOX , זה אפשרי לחבר אותו עם EDIMAX כנקודת גישה אלחוטית ? תודה....... קראתי את המדריך כאן , בינתיים לאחר 5 נסיונות לא הצלחתי ..http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  13. [table] [tr] [td][/td][td][/td][/tr] [tr] [td][/td][td][/td][/tr] [tr] [td][/td][td]שלום לכולם, הבית שלי מרושת קווית כולו בכבלי תקשורת בכל חדר, בסלון, פינת אוכל, מרפסת וכו'. 60% מהזמן אני עובד על הרשת הקווית ו40% באופן אלחוטי. כרגע כל פעם שאני מעוניין לעשות סוויץ' בינהם אני צריך להיכנס להגדרות הראוטר ולחבר או לנתק את ה-wifi. האם יש אזושהי דרך אחרת, יותר מהירה, יותר נכונה ויותר יעילה לעשות זאת? תודה מראש לכולם. [/td][/tr][/table][/t]

14. למרות שאני עדיין מחובר דרך הראוטר לאינטרנט והDEFAULT GW שלי זה 192.168.1.1 אין לי גישה להגדרות הראוטר 192.168.1.1 לא מביא אותי לשום מקום לפעמים עובד לפעמים לא אני מחובר לרשת באלחוטי

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  15. Started by tecore,

כ. רשת אלחוטי USB, מ- KSP או IVORY טווח מחירים 40-70 שח. תקן N, קליטה כמה שיותר חזקה. היה לי ניסיון טוב עם EDIMAX כרגע יש לי ראוטר TPLINK 1043 שאני ממש לא מרוצה ממנו. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  16. Started by X7-007,

יש לי את הגירסה tomato-E3000USB-1.28.9054MIPSR2-beta-vpn3.6 שהורדתי מזמן מ http://tomatousb.org/download שמתי לב שיש גירסאות אחרות של Toastman שאמור לשפר דברים פה ושם, למרות שהגירסה שלי רשום שהיא יותר חדשה 9054 בהשוואה למספרים של הגירסאות האלו 7500, האם יש הבדל ? ואיזה גירסה נותנת גם IPv6 וגם VPN, את כל שאר הדברים אני לא ממש צריך כי אני גם לא יודע בדיוק איזה גירסה נותנת מה.

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  17. Started by wapz,

כרטיס רשת WIFI הכי משתלם מבחינת מחיר פר קליטה טובה וחזקה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  18. בעקבות שאלה שעלתה לפני כמה ימים, בדקתי עם חכמי ה-DD_WRT כיצד ניתן לקבוע את התאריך והשעה בנתב שמריץ DD_WRT ומשמש כ-AP. כזכור, אחת הבעיות עם DD_WRT היא שקביעת התאריך ושעה מתבצעת רק משרתי NTP. כאשר הנתב משמש כ-AP, אין לו גישה לשרתי ה-NTP ולכן אין למערכת מקור לקביעת התאריך והשעה. הפתרון לבעיה זו הוא קביעה ידנית של התאריך והשעה דרך ממשק ה-SSH של DD_WRT. ראשית יש לכבות בסוף מסך ה-SETUP->BASIC SETUP את מנגנון קביעת השעה באמצעות שרתי ה-NTP - כלומר NTP Client=DISABLE. עתה יש ללכת למסך ה-SSH שנמצא ב-ADMINISTRATIONS->COMMANDS, לרשום את הפקודה: date MMDDHHmmYYY וללחוץ על RUN COMMANDS, כאשר: MM - חודש DD יום HH - שעה mm - דקה YYYY - שנה בהצלחה.

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  19. לפני מספר שבועות פירסמה ועדה משותפת של משרד החינוך, משרד הבריאות ומשרד הגנת הסביבה דו"ח הממליץ לאסור על שימוש באינטרנט אלחוטי (WiFi) בבתי הספר. לדעתי, זו החלטה מטופשת. כל הפרטים בפוסט. http://www.netcheif.com/blog/?p=2526

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  20. בתודה מראש יש לי בית גדול והראוטר נמצא בצד הרחוק מהסלון רכשתי מעבירי רשת דרך החשמל דגם lea netplug 200+ ואני מקבל רשת במחשב שבסלון במהירות של 1.5 מגה אציין שבחדר שבו מחובר הראוטר אני מקבל מהירות של 15 מגה האם יש פתרון שמתאים לי..הראוטר הוא dsl276ou תודה אמיר

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by pavelb,

שלום, כרטיס רשת סטנדרטי מגיע עם אנטנה קטנה של 2 dbi האם ניתן לחבר אליו אנטנה עם הגבר גבוה יותר, למשל 15 dbi? לא ראיתי משהו דומה במפרטים. מישהו יודע האם זה באמת צפוי להועיל? תודה!

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  22. Started by Cheif,

למיטב ידיעתי, עד היום לא פורסמה בארץ סקירה מקיפה למצלמת IP. במצלמת IP כוונתי למצלמה המתחברת ישירות אל נתב הרשת תוך שהיא מקבלת ממנו כתובת IP. מצלמות מסוג זה נפוצות מאוד בשוק המקצועי אך לא זכו להצלחה גדולה בשוק הבייתי. אז בפעם הראשונה, קבלו סקירה מקיפה למצלמת IP המתאימה לבית ולעסק הקטן. בתמונות שמצלמה זו מפיקה ניתן לצפות באופן מקומי תוך שימוש בתוכנה ייעודית, או באופן מרוחק דרך רשת האינטרנט או תוך שימוש בטלפון חכם מבוסס iOS או אנדרויד. http://www.netcheif.com/Reviews/IC502w/IC502w.htm

• 0 תגובות
    • 872 צפיות
  23. אשמח לקבל המלצה לראוטר לרשת אלחוטית ביתית, אני לא כ"כ מבינה בזה (אבל כן בעלת ידע במחשבים) אז כל פירוט יהיה מבורך. אני מחוברת דרך הוט+נטוויז'ן בחיבור במהירות 12mbps, כרגע יש לי ראוטר די ישן של level one (אם אני לא טועה הדגם הוא wbr 3406). טווח השידור צריך להתאים לבית בן 2 קומות, לא משהו מטורף אבל בכל זאת (כרגע הראוטר בקצה אחד של הבית, בקצה השני כבר אין אות). הראוטר ישמש מחשב, 2 אייפונים, ו-boxee box (מזרימדיה). התקציב הוא עד 250 ש"ח. ושאלה נוספת - יכול להיות שהביצועים של הראוטר הנוכחים פוגעים בביצועי האינטרנט שלי? כי מהירות האינטרנט דרך האייפון כרגע די עלובה. אני רק רוצה לודא שאכן אראה שיפור עם הראוטר החדש. תודה!

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  24. Started by Motix,

שלום לכולם. יש לי הוט 100 מגה. יש לי כמה מכשירים שמחוברים לאינטרנט: בWIFI: טלוויזיה smart tv es8000 (בסלון), מחשב נייד, 4 סמארטפונים (גלקסי) בכבל רשת: מחשב נייח, טלוויזיה של פיליפס, בלורי ורסיבר (בסלון) . כרגע אני מחובר כשHotBox עובד כמודם ואליו מחובר edimax BR-6524n ואליו אני מחבר את הנייח והטלוויזיה פיליפס בחדר. בסלון ובבית נמצאים שאר הדברים. אני לא יכול לחבר ככה את הרסיבר והבלוריי כי אין לי ראוטר/מודם בסלון. שאלות: 1. דיברתי עם הוט לשאול אם אפשר לחבר עוד מודם ואמרו שאי אפשר, הציע לי לקנות איזה pci משהו כזה כמו usb ב25 שקל לחודש שאוכל לחבר אותו בסלון. האם זה טוב? 2. אם אני אעביר מהחדר שלי 15-20 מטר של כבל רשת דרך הקיר, אחבר את המודם והראוטר בסלון ודרך הכבל אני אחבר את ה…

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  25. בעקבות הסקירה על מצלמת ה-IP מדגם IC502w שפרסמתי לפני מספר ימים (LINK לסקירה יש למטה), מוזילה חברת בנדא-מגנטיק את מחיר המצלמה ב-50%. במקום מחיר של 1,000 שקל תעלה המצלמה לגולשי הפורום 500 שקל בלבד! מחיר זה כוללת את עלויות המשלוח של המצלמה לכתובת בישראל. המבצע תקף בחנות edigital ב-LINK הזה - http://www.edigital.co.il/edigital/product.aspx?p_id=5281 עד סוף השנה! את הסקירה המלאה אפשר לקרוא כאן - http://www.netcheif.com/Reviews/IC502w/IC502w.htm

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.