רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
הזמנתי עם המחשב מזיגזג כבל 10 מטר כדי לחבר 2 מחשבים עם כרטיסי רשת אבל הוא לא מוצלב... זה בעיה?? ולהחליף למוצלב??
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הייתי משחק הרבה במשחקים באינטרנט עד שהתקנתי Windows XP בגלל שעכשיו יש לי פינגים גבוהים של מ200 עד 500 ויש לי ADSL!!! לפני שהתקנתי XP הפינגים שלי היו 30-100 :'( :'( מישהו יכול לעזור לי לסדר את זה????? ??? ??? ??? :'( :'( :'(
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עוד מעט נגמרים לי החודשיים עם נטויזיון ואני צריך לעבור לספקית אחרת למשהו יש המלצות על ספקית אחרת ושזה יהייה דיל לא התחייבות ארוכת טווח
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אני רוצה לשים ADSL ויש עכשיו המון חברות טובות עם מבצעים מצויינים (ברור שאני לא מדבר על aquanet), אבל אף פעם לא ראיתי ADSL, והרבה חברים ואנשים שאני מכיר אומרים לי מהירויות שונות. מישהוא יכול להגיד לי אחת ולתמיד מה המהירות האמיתית בdownload וב upload ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו שיחק עם הגדרות ה TCPIP ב REGISTRY כמו שכתוב ב www.adsl.org.il ובאמת קיבל שיפורי ביצועים משמעותיים ? אם כן, עם איזה ערכים ואיזה שיפור ? מישהו יודע מהם הערכים הדיפולטיים של XP לפני השינוי ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי יש לי בעייה עם השיתוף אינטרנט של win XP בתכלס, התחנות מקבלות ip וגולשות והכל טוב ויפה הבעייה היא שלא כל האתרים עולים יש פורומים שלא פועלים, ויש כמה אתרים ישראלים שלא עולים, מישהוא יודע משהו על זה? יש לי כמה מחשבים, אחד מהם עם 2 כרטיסי רשת, אחד למודם adsl שני ל hub כולם על win xp
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום,אפשרי לעשות רשת מחשבים בי מחשב שמערכת ההפעלה שלו זה WIN98 ואד WIN XP ??? שאלה חשובה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שהנושא נדוש אבל לכן עשיתי סקר ולא ביקשתי תגובות בכתב...
-
כבר ניסיתי פעם לשדרג את המודם והצלחתי, אבל אז שידרגתי אותו לגירסה 281 ואז הוא כבר הפסיק לעבוד (הייתי צריך לדבר עם נזק כדי ש"ישדרגו" לי אותו בחזרה לגירסה 270).. זה האתר: www.nzdsl.co.nz עכשיו, מישהו מוכן בבקשה להסביר לי מה נותנת לי גירסת הPro 281? מה ההבדל בין Pro לרגיל? ועוד דבר, מה זאת אומרת "להפוך את המודם לראוטר"? כבר ראיתי מישהו בפורום (לא כאן) שהסביר איך עושים את זה אבל הוא לא אמר בדיוק למה זה משמש. אז אם מישהו פה מבין בדברים האלה קצת יותר ממני, אני אשמח לשמוע תגובות... :user:
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחברתי לadsl דרך אקונט ל1.5 Mbps אמרו לפני כן שהם מגבילים את המהירות ל30k לאתריחם מחו"ל ולא האמנתי אבל היום אחרי שגמרתי לתפעל אותו באמת ההורדה מחו"ל הגיעה רק עד 30k בעוד שההורדות מאתרים מהארץ עברו את קו ה200 האם החארות מגבילים את המהירות?????? :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ניסיתי כבר את כל האפשרויות לשיתוף אינטרנט (אני משתמש ב ICS) המחשב הלקוח מצליח לעשות פינג - רק לאתרים בארץ!! - ולא לחו"ל. המחשב הלקוח מצליח לעשות FTP לכל העולם המחשב הלקוח לא מצליח לגלוש אפילו לאתר של הספר שלי!!! מישהו נתקל בבעיה? האם יש אלטרנטיבה?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי רק מחשב אחד - לא רשת... ויש לי אדסל מודם כרטיס רשת של אלקטל בחבילה 0.5 של אינטרנט זהב... עכשיו... אני מוריד די טוב... רק הפינג שלי לא טוב חשבתי אולי שאם אני יהפוך ל- PRO אז הפינג יהיה יותר טוב... האם כדאי להפוך את ה- ADSL ל- PRO מבחינת פינג ובכללי ?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום נירשמתי לאינטרנט המהיר של נטוויזן (כן אחרי ששיגעתי אתכם שנה היצטרפתי לadsl א אצל 012 ) במהירות 0.5 עכשיו כשהמחשב יהיה מחובר בadsl כדי להתקין תוכנת firewall או שאין צורך אמיתי בכך
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מישהו יודע מה צריך על מנת לפרוש רשת אלחוטית על פני איזור של כ 3 ק"מ מרובע? מיכשור? עלות? מה צריך להיות לכל מחשב שרוצה להתחבר... מדובר על רשת Public זמינה לכל מי שנמצא באיזור ובעל כרטיס רשת אלחוטי... איזה פרוטוקול מומלץ (802.11???) האם מישהו התנסה במשהו בהיקף כזה או בחיבור אלחוטי בכלל, מה היחס בין מחיר לכזה פרוייקט לעומת פריסת רשת קווית דומה (100 MBPS)? בתודה משה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי mandrake SNF ובגלל הפיירוול אנלא מצליח לשחק קאונטר סטרייק ניסיתי לפתוח את הפורטים הרלונטיים.. אבל אנלא מצליח אולי מישהו יכול לעזור לי??
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו שמע פעם על הדבר הזה ? אני לא יכול לעשות פינג לשום מקום אפילו לא לכרטיס רשת יכול להיות שזה קשור ל-zone alarm ? למרות שהיא לא פעילה כרגע ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מאז שהתקנתי את הadsl יש לי בעיות בקאזה וכמעט כל הורדה שאני מסיים מתלווה בהודעת failed ורוב הזמן נמחקת לעוד מישהו יש את הבעיה הזאת ? מי כאן החוליה החלשה ? (סליחה נסחפתי)
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעייה רצינית ברשת הבייתית שלי, אשר נהפכה למאד מאד איטית, יש לי שלושה מחשבים המחוברים לרשת הזאת המגיעים כולם לאותם סוויטצ'. עכשיו לאחרונה קצב ההעברות בין המחשבים ירד בצורה מדהימה לפשוט קצב מגוחך של 80 מגה בייט ב-40 דקות !!! מה עושים ? מה יכול לגרום לזה ?
-
- 53 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
אררררררררררררררררררררררררררררררר מה זה הדרעק הזה כל פעם שדף לא עולה תוך 5 שניות או שלא נמצא דף ברשת האקספלורר פונה לאתר www.lop.com לא רוצה את זה אבל אין דרך להסיר אותו ! אוףףףףףףףף תעזרו אם אתם יודעים ואין לי מושג אגב איך זה הגיע אליי גם זה מעניין אותי
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה אני רואה פרסומות של בזק ל ADSL תחת הכותרת "עשה זאת בעצמך". בנוסף, רשום שם שהמודם שרוכשים לא מצריך כרטיס רשת... איזה מודם זה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי מספר האטות בעיקר לקראת הערב, והסתכלתי על המודם שלי ושמתי לב שהוא לא נח שנייה ושולוח ומקבל מידע כל הזמן ללא הפסקה גם כשהכל הכל סגור, מה יכול לגרום לזה ?
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בסוף הכתבה הוא ממליץ לחבר את המודם ליציאה של Usb ודווקא אני חשבתי שכמובן שעדיף לחבר את המודם דרך כרטיס רשת . גם מכיוון שדרך כרטיס רשת החיבור יותר יעיל ומהיר מיציאה רגילה של Usb כמו כן ניתן להרחיב את "הרשת" כאשר אני עובד עם כבל רשת. עריכה - לפי התגובות בסוף הכתבה , כנראה מתברר שהכותב טעה .
-
- 37 תגובות
- 4k צפיות
-