עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by maverick,

האם אפשר לשדרג תוכנה (או דריבר) למודם אלקטל (ADSL)?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Posford,

יש לי רשת אלחוטית בבית. במחשב האורח אני רוצה לשתף את כונן C. שיתפתי אותו ואפשרתי ברשת עצמה ע"פ מה שאני יודע וכשאני מחפש אותו ב- My Network Places אני לא מוצא אותו. יש בשתי המחשבים Kerio Personal Firewall v2.1.5 מה יכולה להיות הבעיה? אשמח אם תעברו איתי על ההגדרות שצריך שיהיו בשרת על הכרטיס רשת שמחובר לראוטר? על ההגדרות של הכרטיס רשת שצריך להיות במחשב האורח שמחובר לכרטיס האלחוטי? ומה בפיירוואל? שלב שלב ככה נפתור את הבעיה. ובראוטר צריך להגדיר משהו? תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  3. זה ממש מוזר... המליצו לי על הקליינט הזה כי אמרו שהוא ממש מצוין... למרות זאת, ואחרי שהגדרתי את מה שצריך (פורט מתאים, אין לי פירוול, הגדרות בהתאם לאשף של התוכנה ובהתאם למהירות האינטרנט שלי- 2.5MB/250KB) עם חיבור כמו שלי אני אמור להוריד בסביבות ה-300-320KB, למרות זאת אני מוריד "רק" על 100KB... וזאת הורדה מטראקר פרטי עם 1000 SEEDS... זה ממש מוזר. לעומת זאת ה-UPLOAD עובד טוב... אני מעלה על 30KB. אני אשמח שמישהו יוכל לעזור, כי זה ממש מציק. תודה לעוזרים מראש

• 32 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by SEangel,

המודם הפנימי של CNET מתאים לADSL בארץ?

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  5. Started by אבי11,

שלום אני מחפש תוכניות לבנייה עצמית של מכשיר לבדיקת כבל תקשורת. אם יש למישהו תוכניות או מידע - אנא , מייל ל- tzur_p@macam.ac.il תודה אבי

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by yon1000,

יש לי הוטבוקס 4 עם אינטרנט 500 מגה. בעיה אחת היא הטווח. בחנתי את אופציות הMESH ואופציות ראוטרים חזקים. כיום יש לי קליטה טובה בחלקי הבית(3 קומות) אך יש אזורים שהראוטר לא מגיע. אני מעוניין שתהיה מהירות טובה של לפחות 150-200 מגה באזורים המרוחקים ביותר. אשמח לשאול כמה שאלות כמה נחותים הביצועים(שידור חזק למרחק רחוק) של הוטבוקס4 מאשר נניח ראוטרים דוגמת AX20 של TP LINK (עזבו את הקטע של הWIFI 6 בינתיים) או דוגמת הR2350 של שיאומי וכדומה. אשמח לחוות דעת של אנשים שממש עשו את השינוי הזה. קראתי בהרבה מקומות שהMESH (נניח דגם DECO M5)משדרים יחסית חלש אבל יש הרבה מהם. הבעיה שלדוגמה ביחידה השלישית קראתי שאם קיבלת 600 מגה ביחידה השלישית אתה תקבל 50 מגה ביחידה השלישית. זה נ…

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  7. Started by itaic,

שלום לכולם האם ניתן להתחבר דרך הסלולרי שלי לתיבת המייל שלי בוואלה? כמו בג'יימייל? ואם כן מה הן ההגדרות? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by onetwo,

שלום, יש לי אינטרנט 100 מגה של הוט ואייטיסי שעבד הרבה זמן מצויין בוויפי. בחודשים האחרונים הוא הפך להיות מאד איטי ועם הרבה ניתוקים (בכל שעות היממה) בלי סיבה שאני יודע מהי. התמיכה הטכנית וגם שינוי הראוטר (הוטבוקס2) לא פתרו את הבעיה. האם כדאי לשדרג ל-200 מגה (ואז אקבל ראוטר מסוג הוטבוקס4)? האם זה יפתור את הבעיה או שזה לא יעשה כלום? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אז ככה... יש לי מחשב עם מודם שהפכתי לראוטר ECI 270 וסוויץ' שמחבר עוד מחשב ויש בינהם רשת. הוספתי מחיצה חדשה והתקנתי בה את הווינדוס החדש - וויסטה. אבל האינטרנט לא עובד לי גם אחרי שהגדרתי את כל ההגדרות בכרטיס רשת . אבל כשבדקתי PING בין המחשב עם הוויסטה לבין הראוטר אז היה בינהם וגם בין המחשב השני . אני לא יודע מה לעשות??

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  10. התקנתי לפני שבועים ראוטר אלחוטי של "אדימקס" אחרי ההתקנה שמתי לב שיש אתרים שהוא לא נותן לי להכנס אליהם ורק אחרי הרבה ניסיונות ניתן להכנס אליהם,אתרים כמו (גוגל,ואללה,נענע,מאקו),אחרי שאני מוציא את הרואטר מהחשמל ומחזיר זה מסתדר,ושוב קורה אחרי כמה שעות. אני לא יודע מה לעשות,ואשמח לקבל עזרה.

• 11 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. Started by matan_rozenn,

שתי שאלות: 1. אפשר לחבר כבל רשת ל-USB? 2. איך אני בדיוק מגדיר רשת, והאם בעזרת כבל רשת אני יכול לראות כל מה שקורא במחשב השני ולהדפיס במדפסת שלו?(תסבירו לי איך אני עושה את זה בשתי המחשבים) (יש לי WINDOWS XP - שניהם פנטיום 4). בתודה מתן.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. Started by idanpc,

מה זה MIME?

• 10 תגובות
    • 3.9k צפיות
  13. שלום, קניתי ראוטר HUAWEI Wi-Fi ax3 כשיש לנו אינטרנט רגיל של בזק, אבל מסיבה שלא ברור הוא לא מצליח לשדר ומראה כאילו אין רשת למרות שאני רואה את הנקודת גישה ברשת ויפי. מישהו יודע להגיד מדוע?

• 0 תגובות
    • 416 צפיות
  14. Started by shuky123,

אשמח להמלצה על כרטיס רשת אלחוטית רצוי שנמכר בחנות KSP כי שם אני רוכש את המחשב שלי.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by shtrum,

חבר שלי פירמט את המחשב. עכשיו המחשב לא מזהה את כרטיס הרשת והמודם לא מתחבר לאינטרנט. אין לו את הדריוור ואין לנו מושג איזה כרטיס זה כי אנחנו לא מבינים בזה כלום. איך אני מתקין את הכרטיס בלי דריוור ובלי אינטרנט (שאיתו הייתי מתקים את הדריוור לכרטיס הרשת דרך האינטרנט)?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Zadu,

יש לי כמה שאלות בקשר למרכזיה/ות של בזק: 1. כמה מרכזיות יש לבזק בארץ? 2. איפה המרכזיות נמצאות? 3. ככל שאני קרוב יותר למרכזייה ככה הdown speed יהיה יותר גדול אם אני מחובר בadsl..? 4.אם ונגיד המרחק שלי מהמרכזייה גדול וזה גורם להתנתקויות מהראוטר מה אפשר לעשות בנידון?

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  17. Started by dududs,

שלום לכולם, יש לי רשת ביתית בין 2 מחשבים. מחשב ראשון עם 2 כרטיסי רשת - אחד לאינטרנט והשני למחשב השני. התקנתי את הרשת לפני חודש בעזרת המדריך כאן בפורום - עבד מצויין. אך לפתע מאתמול , הרשת לא תקינה האינטרנט במחשב הראשון ( המארח\שרת) תקין. אבל החיבור בין שניהם לא תקין.. בהגדרות רשת בלוח בקרה : הכרטיס הראשון הראשון connected. ( זה שמחובר למודם ולאינטרנט). הכרטיס רשת השני limited or not connected - כמובן כאן הבעיה. אני מנסה לעשות repair - לא עוזר. ניטרלתי לגמרי \ אפילו הסרתי את 2 פיירוול משני המחשבים.הפיירוול של הוינדוס מנוטרל. במנהל ההתקנים החומרה תקינה.שני הכרטיס רשת תקינים. הכבלים מחוברים היטב לשני המחשבים. אין לי ניסיון בכלל ברשת ביתית. מה הצעדים הראשונים שאני צריך לעשות …

• 3 תגובות
    • 948 צפיות
  18. Started by Nzep1,

שלום. ברשת הביתית יש לי כרגע מודם ראוטר של D-Link DSL-2650U מבזק. לראוטר מחוברים כעת המחשב הביתי, NAS, סטרימר, HTPC. שלושת האחרונים מסוגלים לעבוד עם רשת 1G. אם אני מתקין switch גיגה מחבר אליו את הראוטר - ומחבר את ה - NAS, סטרימר, HTPC אליו - האם התקשורת בין ה nas לסטרימר ול HTPC תהיה במהירות גיגה? יש למשהו המלצה על switch גיגה הנמכר בארץ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם .. יש לי בבית 2 מחשבים שמחוברים ברשת ... הנתב של בנק asus am 604g מחובר למחשב שלי והמחשב השני מחובר ברשת.. עכשיו כשאני נכנס נגיד לאימיול אז הוא מוריד לי על המקסימום -על 300 בערך (אינטרנט 2.5) וכשהמחשב השני המחובר ברשת נכנס במקביל אז הוא מקבל את רוב המהירות של האינטרנט ואז האימיול אצלי יורד ל-20 ולו מתחיל פתאום להוריד על 280 למרות שאני התחלתי להוריד קודם וגם הנתב אצלי .. אז איך אני עושה שזה יהיה שווה בשני המחשבים או עם העדפה לי חחח ? תודה רבה מראש..

• 7 תגובות
    • 996 צפיות
  20. Started by Guyn,

שלום חברים אני זקוק לתוכנה שתאפשר גישה למחשב בעבודה. העניין הוא, שאני מחפש תוכנה שלא יהיה צורך לאשר את ההתחברות שלה בצד השני, כך שבכל זמן שאני ארצה אני פשוט אתחבר למחשב המרוחק (כמובן כל עוד הוא דולק ומחובר לאינטרנט). החיבור יעשה בין שני מחשבים בעלי XP. עד עכשיו עבדתי עם PCAnywhere, שדורשת להיכנס למצב המתנה בצד השני לפני החיבור. האם יש לכם תוכנה מומלצת? והאם מישהו יודע מה שווה החיבור המרוחק שמציע ווינדוס XP?

• 27 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. Started by Sargon,

לפניי כמה זמן סיפרתי על מהירויות איטיות להחריד בבזק בין לאומי. כתוצאה התנתקתי מבזק בין לאומי באמצעות NETEK.CO.IL ועשיתי מנוי ל012. בתגובה בזק בין לאומי התקשרו להוריי ואמרו שאני אשלם קנס גבוהה ושאני צריך לחזור אליהם בטלפון(בהמשך תבינו למה). התקשרתי אליהם והם אמרו לי שיתנו לי שלושה חודשים חינם, עד שהכבל החדש יונח ואז אני יגלוש בכבל ה"מדהים" שלהם במחיר מוזל. הסכמתי ובנתיים גלשתי ב012. אלא מה, שמתי לב יום אחד שפתאום שוב המהירות שלי איטית. וחשבתי, גם 012? ואז גיליתי שאני שוב מחובר לבזק בין לאומי, ושוב המהירות שלי איטית. ב012 אמרו לי שאני חייב להתנתק מבזק בין לאומי, אחרת הם לא יכולים לספק לי את האינטרנט. לא רק זה, אלא שבזק בין לאומי חייבו אותי בחודש האחרון, בניגוד להבטחה של שלו…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. שלום לא מזמן חיברו לי ממירים YES+ ויש לי 4 ממירים כבלים YES+ . רואים טוב טלויזיה בסלון וגם חדר שלי. בלי תקלות. יש לי ספק אינטרנט של בזק. רק בחדר ממד וגם חדר הורים היה טלויזיה רואים טוב. בחדר ממד וגם הורים ואני מכבה טלויזיה ומדליק ופתאום יש בעיה ממיר YES+ לא תמיד מיתחבר אינטרנט ויש הודעה שאומר "אין אינטרנט". הנתב ראוטר של בזק נימצא בחדר חדר שלי מחובר ישירות לממיר YES+ שנותן לכולם גישה אינטרנט. ובסלון וגם בחדר שלי עובד אינטרנט קווי תקין וגם אלחוטי עובד אינטרנט תקין. ורק חדר ממד וגם חדר ההורים יש הודעה תקלה "אין אינטרנט" הם מחוברים בחדר ממד וגם חדר הורים דרך קווי של כבלים YES. שיש בעיה ממיר YES+ הודעה תקלה כתוב "אין אינטרנט" למי ליפ…

23. Started by BotLike,

לאבא שלי מחשב נייד חדש, במחשב הנייד יש לו כרטיס Wi Fi שבעזרתו הוא רוצה להתחבר לאינטרנט בבית, בנתיים יש לי בבית שני מחשבים שמחוברים למודם/נתב שאילתרתי, Terayon TJ715. אין לי חייגן לאינטרנט, המחשבים מחוברים כל עוד המודם פועל. איך אני יכול בדרך הכי זולה, לגרום למחשב של אבא שלי להתחבר לאינטרנט בבית?

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  24. אני מחפש את הספר "רשתות תקשורת מחשבים" בהוצאת האוניברסיטה הפתוחה כבר המון זמן. חבר אמר לי לפנות לאן אולי אקבל עזרה.... אם יש למישהו מושג כלשהו היכן אוכל להשיג את הספר אודה לו מאוד.. הספר מתורגם לעברית והמחבר שמו אנדרו טננבאום.

• 4 תגובות
    • 7.2k צפיות
  25. עד עתה השתמשתי במחשב נייח מחובר לאינטרנט באמצעות מודם (חייגן) קניתי מחשב נייד והוספתי למודם ראוטר בשביל שידור אלחוטי מאז איני מצליח להכנס בנייד לשום אתר של גוגל המחשב כותב שהחשבון אינו פרטי ולכן הוא חוסם הכל מחשש לפריצה אשמח לעצה אביאל

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.