עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום אני מעווניין לפתוח פורט מסוים המודם DSL2+modem דגם - B - FOCuS 312 + עם פירוול מובנה הנתב (ראוטר) הוא של EDIMAX BR 6204WF ואצלי יש Wirelless LAN USB גם של אדימקס והדגם EW-7317UG איך אני פותח פורט בהגדרות אצלי אני נכנס NAT ויש לי כמה אפשרוויות 2 מהם יש אפשרות להכניס פורטים ואני לא יודע איזה מהם יש את Virtual Server ויש את Port Forwarding

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by y_i_c,

משהו מוזר קורה לי לאחרונה! כשאני מוריד קובץ גדול יחסית בעזרת FLASHGETE הקובץ יורד ...עוצר לאיזו דקה ואז ממשיך את ה DOWNLOAD כאילו לא קרה כלום! אם אני מפסיק את ההורדה ומחדש אותא אז הוא ממשיך להוריד! למישהו יש מושג? נתקל במקרה דומה????????

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  3. אהלן! נניח שיש לי מחשב שאני מתחבר איתו לרשת במשרד, משוטט בתיקיות וגולש באינטרנט, ולאחר מכן אני מגיע הביתה ומחבר את המחשב לרשת הביתית שלי. האם אני חייב לשנות הגדרות? מה עלי לעשות ואיך זה פועל? תודה, גונז.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. Started by MasteRoi,

אשמח אם מישהו יוכל לתת לי לינק/מדריך/הסבר/כל דבר אחר, אשר מסביר כיצד לבנות את ה"שקע" של הכבלים כדי שאוכל להעביר את המודם לחדר אחר. כלומר יש ברשותי שקע של טלויזיה בחדר השני, מהם הדברים הדרושים ע"מ "לשדרג" את השקע שיתאים למודם כבלים. תודה מראש 8)

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  5. Started by yotam.m,

לא מזמן ניסיתי בעזרתכם להגדיר ראוטר של DYNAMODE אך התברר לבסוף שהוא לא תומך כבלים והוא הוחלף לראוטר של ASUS מהדגם RX-3041 שתומך ב100% בכבלים. עכשיו בתוך ההגדרות יש כמה דברים לא מובנים החלטתי כמו פעם שעברה שלעלות תמונה יהיה הדבר הכי חכם לעשות: רציתי לקבל הסבר על מה אני אמור להכניס בשורות הנ"ל service ip adress my ip adress ובתמונה השניה האם אני צריך או לא צריך להכניס את כתובות הDNS של נטויז'ן? רציתי לדעת כמובן למה הכוונה בMY IP ADRESS אני אמור להכניס את כתובת האיפי שלי :s05: נ.ב אי אפשר להשאיר אף תיבה על 0.0.0.0 או ריק או כל דבר דומה זאת אומרת חייב להיות רשום שם IP תקני. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

המבצע של החורף. אמרתי שיגיע

• 39 תגובות
    • 5.9k צפיות
  7. Started by raam123,

יש לי בבית פרטנר 1000 מגה מחובר בחדר עבודה.1 אני רוצה להפוך את ה Netgear vvg2000 לרפיטר בסלון ? יש דרך לעשות זאת ? (בזמנו נישאר ה Netgear vvg2000 במסגרת חיוב זיכוי של בזק... מחפש מה לעשות איתו...) תודה לכל מי שעונה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by MindSeeker,

יש לי את הכבל- אבל אני ממש לא יודע איך אני עושה את זה. מישהו יכול בבקשה להסביר לי?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. מדריכים יתקבלו בברכה... אם אפשר גם בצירוף תמונות תודה!

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  10. מישהו יוכל לביא לי Sniffer שמסוגל לשנות פקטים לפי הצורך ? תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  11. Started by vasyhov,

הם ישנו הבדל משמעותי (או לפחות כלשהו) בין שני נתבים של EDIMAX 6504N לבין 6524N??? ניסיתי לקרוא בתכונות והגדרת ולא מצאתי שום דבר. עובדה ששניהם קיימים בשוק. יכול להיות שהבדל הוא רק במיקום האנטנות? הוספת מרווח בין כניסת WAN לאנטנה C? או שישנם הבדלים אחרים ???

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  12. Started by maverick,

האם אפשר לשדרג תוכנה (או דריבר) למודם אלקטל (ADSL)?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Posford,

יש לי רשת אלחוטית בבית. במחשב האורח אני רוצה לשתף את כונן C. שיתפתי אותו ואפשרתי ברשת עצמה ע"פ מה שאני יודע וכשאני מחפש אותו ב- My Network Places אני לא מוצא אותו. יש בשתי המחשבים Kerio Personal Firewall v2.1.5 מה יכולה להיות הבעיה? אשמח אם תעברו איתי על ההגדרות שצריך שיהיו בשרת על הכרטיס רשת שמחובר לראוטר? על ההגדרות של הכרטיס רשת שצריך להיות במחשב האורח שמחובר לכרטיס האלחוטי? ומה בפיירוואל? שלב שלב ככה נפתור את הבעיה. ובראוטר צריך להגדיר משהו? תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  14. זה ממש מוזר... המליצו לי על הקליינט הזה כי אמרו שהוא ממש מצוין... למרות זאת, ואחרי שהגדרתי את מה שצריך (פורט מתאים, אין לי פירוול, הגדרות בהתאם לאשף של התוכנה ובהתאם למהירות האינטרנט שלי- 2.5MB/250KB) עם חיבור כמו שלי אני אמור להוריד בסביבות ה-300-320KB, למרות זאת אני מוריד "רק" על 100KB... וזאת הורדה מטראקר פרטי עם 1000 SEEDS... זה ממש מוזר. לעומת זאת ה-UPLOAD עובד טוב... אני מעלה על 30KB. אני אשמח שמישהו יוכל לעזור, כי זה ממש מציק. תודה לעוזרים מראש

• 32 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by SEangel,

המודם הפנימי של CNET מתאים לADSL בארץ?

• 0 תגובות
    • 940 צפיות
  16. Started by אבי11,

שלום אני מחפש תוכניות לבנייה עצמית של מכשיר לבדיקת כבל תקשורת. אם יש למישהו תוכניות או מידע - אנא , מייל ל- tzur_p@macam.ac.il תודה אבי

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by yon1000,

יש לי הוטבוקס 4 עם אינטרנט 500 מגה. בעיה אחת היא הטווח. בחנתי את אופציות הMESH ואופציות ראוטרים חזקים. כיום יש לי קליטה טובה בחלקי הבית(3 קומות) אך יש אזורים שהראוטר לא מגיע. אני מעוניין שתהיה מהירות טובה של לפחות 150-200 מגה באזורים המרוחקים ביותר. אשמח לשאול כמה שאלות כמה נחותים הביצועים(שידור חזק למרחק רחוק) של הוטבוקס4 מאשר נניח ראוטרים דוגמת AX20 של TP LINK (עזבו את הקטע של הWIFI 6 בינתיים) או דוגמת הR2350 של שיאומי וכדומה. אשמח לחוות דעת של אנשים שממש עשו את השינוי הזה. קראתי בהרבה מקומות שהMESH (נניח דגם DECO M5)משדרים יחסית חלש אבל יש הרבה מהם. הבעיה שלדוגמה ביחידה השלישית קראתי שאם קיבלת 600 מגה ביחידה השלישית אתה תקבל 50 מגה ביחידה השלישית. זה נ…

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  18. Started by itaic,

שלום לכולם האם ניתן להתחבר דרך הסלולרי שלי לתיבת המייל שלי בוואלה? כמו בג'יימייל? ואם כן מה הן ההגדרות? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by onetwo,

שלום, יש לי אינטרנט 100 מגה של הוט ואייטיסי שעבד הרבה זמן מצויין בוויפי. בחודשים האחרונים הוא הפך להיות מאד איטי ועם הרבה ניתוקים (בכל שעות היממה) בלי סיבה שאני יודע מהי. התמיכה הטכנית וגם שינוי הראוטר (הוטבוקס2) לא פתרו את הבעיה. האם כדאי לשדרג ל-200 מגה (ואז אקבל ראוטר מסוג הוטבוקס4)? האם זה יפתור את הבעיה או שזה לא יעשה כלום? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אז ככה... יש לי מחשב עם מודם שהפכתי לראוטר ECI 270 וסוויץ' שמחבר עוד מחשב ויש בינהם רשת. הוספתי מחיצה חדשה והתקנתי בה את הווינדוס החדש - וויסטה. אבל האינטרנט לא עובד לי גם אחרי שהגדרתי את כל ההגדרות בכרטיס רשת . אבל כשבדקתי PING בין המחשב עם הוויסטה לבין הראוטר אז היה בינהם וגם בין המחשב השני . אני לא יודע מה לעשות??

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  21. התקנתי לפני שבועים ראוטר אלחוטי של "אדימקס" אחרי ההתקנה שמתי לב שיש אתרים שהוא לא נותן לי להכנס אליהם ורק אחרי הרבה ניסיונות ניתן להכנס אליהם,אתרים כמו (גוגל,ואללה,נענע,מאקו),אחרי שאני מוציא את הרואטר מהחשמל ומחזיר זה מסתדר,ושוב קורה אחרי כמה שעות. אני לא יודע מה לעשות,ואשמח לקבל עזרה.

• 11 תגובות
    • 3.5k צפיות
  22. Started by matan_rozenn,

שתי שאלות: 1. אפשר לחבר כבל רשת ל-USB? 2. איך אני בדיוק מגדיר רשת, והאם בעזרת כבל רשת אני יכול לראות כל מה שקורא במחשב השני ולהדפיס במדפסת שלו?(תסבירו לי איך אני עושה את זה בשתי המחשבים) (יש לי WINDOWS XP - שניהם פנטיום 4). בתודה מתן.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. Started by idanpc,

מה זה MIME?

• 10 תגובות
    • 3.9k צפיות
  24. שלום, קניתי ראוטר HUAWEI Wi-Fi ax3 כשיש לנו אינטרנט רגיל של בזק, אבל מסיבה שלא ברור הוא לא מצליח לשדר ומראה כאילו אין רשת למרות שאני רואה את הנקודת גישה ברשת ויפי. מישהו יודע להגיד מדוע?

• 0 תגובות
    • 440 צפיות
  25. Started by shuky123,

אשמח להמלצה על כרטיס רשת אלחוטית רצוי שנמכר בחנות KSP כי שם אני רוכש את המחשב שלי.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.