עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Vortex,

כל כך פשוט, קל ונוח........

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  2. Started by Zadu,

היי פתאום התחיל משעות הצהריים התנתקויות מהאינטרנט .. כל פעם אני צריך לכבות ולהדליק תראוטר ואז זה חוזר.. מה אפשר לעשות ? לעוד מישהו זה קורה ?

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  3. השאלה בכותרת...

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. כרגע יש לי בבית רשת שהולכת ככה: יש מודם/נתב B-FOCUS של בזק שהגדרתי אותו בתור נתב ממנו יוצר כבל ל SWICH של 8 חיבורים שלשם מחובר המחשב שלי ועוד מחשב אחד. אני צריך להכניס לרשת הזאת עוד מחשב שיישב בוקמה השנייה בבית ואי אפשר למתוך לשם כבל בקיר אז אני צריך המלצה על איזה רכיבים לקנות בשביל להקים רשת אל חוטית בעקרון רק מחשב אחד יהיה מחובר אליה(אלחוטית רגיל יהיו שתים) אז אני צריך המלצה לנתב וכרטיס רשת. תנסו במחיר כמה שיותר נמוך ואני צריך שהרשת תתמוך בצורה טובה בשיתוף קבצים

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  5. Started by Nigga_Lover,

אחרי שחבר של אבא שלי מצא אצל הבת שלו מספר טלפון של מישהו ברמאללה, הוא שאל אותי אם יש דרך לברר מה אחותי עושה בICQ בלי שהיא תדע. אני החלטתי כמו גיק טיםוסי לא ללמד אותו לעבור על הHISTORY, אלא לכתוב sniffer שישב על הרשת ויפיק את זה בREAL-TIME. כבר יש לי את מה שמתחבר לרשת ומוציא את הפקטות (ואני עובד על משהו שיחבר sessionים, למרות שבICQ זה לא רלוונטי במיוחד). כל מה שאני צריך עכשיו זה תיעוד נורמלי של הפרוטוקול של ICQ (גרסאות 7-8, עד גרסה 5 קל למצוא). עשיתי חיפוש ולא מצאתי, אז חשבתי לבקש את עזרתכם... ד"א, אם אתם מרגישים שזה יותר מתאים לפורום תכנות תרגישו חופשי להעביר את הת'רד. תודה רבה, אוריאל

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  6. Started by R)X(Z,

שלום, פתחתי נושא לפני כמה ימים, אחרי העזרה הנהדרת החלטתי לנסות את מזלי שוב P: יש לי ראוטר linksys wrt54gl - מופעל Unpnp מהירות חיבור 5mbps ספקית נטוויזיון. למרות כל אלה כאשר אני משחק ברשת יש לי laging וpings איומים... באזור ה 300 ברוב השרתים. העניין, שאנשים עם חיבור קטן משלי, גם עם ראוטר וחלקם מאותה ספקית מקבלים פינג 100 יציב או 150. אפילו בסרברים בארץ אני מקבל לפעמים באזור ה 50-70 לעומת אנשים שאני רואה עם 20... אין לי מושג מה הבעיה אבל אני משער שאכן יש בעיה מסויימת כי 300 פינג זה המון יחסית לכך שיש אנשים עם 100 בתנאים פחות טובים משלי, רציתי לדעת מה יכולות להיות הבעיות והפתרונות. תודה לכל העוזרים [= נ.ב אגב בזמן המשחק אני לא מפעיל תוכנות אחרות שדורשות רוחב פס (כגון מסנג'ר…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ronzilca,

לפני כשבוע הראוטר השתבש.. האינטרנט עובד רק דרך הwireless אבל בחיבור עם כבל אין אינטרנט.. המחשב כן מזהה את הרשת אבל יש אייקון אזהרה ורשום שאין גישה לאינטרנט.. הפכתי את ההגדרות של הראוטר, שום דבר לא עוזר.. ייתכן והפורטים של הראוטר נשרפו ? ואם כן איך אפשר לבדוק את זה ? הערה: זהו ראוטר WRT120N של LINKSYS

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  8. Started by ZeroUP,

ערב טוב לכולם אני מחפש ראוטר יציב ועם שידור אלחוטי חזק מאוד. מוכן לשלם עד 500-600 שקל. יש לי 100mbit של בזק וספק בזק בינליומי. ועכשין יש לי NETGEAR שלהם. אז מחר הולך לקנות. אז מה שווה?

• 5 תגובות
    • 3.6k צפיות
  9. Started by Torian,

שאלה, האם כאשר ההוטבוקס משמש כמודם בלבד הוא גם מחייג את ההתקשרות L2TP עם הספק או שהנתב שמחובר אליו צריך לבצע את החיוג הזה? האם משתלם להחליף את המודם מוטורולה אינטרנט והמודם מוטורולה טלפוניה שלי בהוט בוקס? אם ההוטבוקס מבצע את החיוג לשרת הL2TP בעצמו ואני יוכל להגדיר את הנתב 1043ND שלי לdynamic ip הרי זה יתן חיבור הרבה יותר יציב לא?

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by Kukishin,

עיקר השימוש-טורנטים.

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  11. יש לי ראוטר ישן ADSL של 3com בן לפחות 7 שנים. אליו מחוברים 4 מחשבים + wifi למכשירים אחרים. אני מחובר באינטרנט דרך בזק + בב"ל ב 15 MB עם מודם קטן של בזק שמחובר לראוטר. הראוטר עובד מצויין. שדרגתי לחבילה של TOP40 - עד 40MB גלישה, של בזק וכמובן שאני חייב להתאים את הציוד. חלופה א': להשכיר ראוטר/מודם של בזק בעלות 10 ש"ח לחודש. ולחבר אותו בברידג' כמודם בלבד לראוטר הישן. חלופה ב': לחפש ולקנות כבר ראוטר חדש עם מודם VDSL/VDSLL2 . מה הייתם ממליצים? תודה על כל עזרה!

12. ניסיתי דרך speed.hot.net.il אבל הלינק מת.יש אלטרנטיבה?

• 7 תגובות
    • 5.1k צפיות
  13. Started by electrokid,

שלום, 1) האם ניתן לחבר את מודם הכבלים SB5101 לנתב האלחוטי 2650U כדי ליצור רשת אלחוטית ביתית? 2) אם לא ניתן, איזה נתב מומלץ? 3) כמנוי HOT באינטרנט 2.5M, האם הם יסכימו לשדרג את הגלישה למהירות 38Mbit או לפחות ל-20M ללא החלפת המודם הקיים? תודה.

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by itamo,

איך עדיף לשתף אינטרנט בכבלים ברשת ביתית בין שני מחשבים שמחוברים בינהם ע'י כרטיס רשת. 1) ע'י עשיית share לחיבור האינטרנט. 2) ע'י עשיית bridge בין הכרטיסי רשת (ב xp).

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  15. ??? על איזה תוכנה חינמית אתם ממליצים עליה? ואם תתנו קישור להורדה אני אשמח וזה יעזור לי... תודה

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  16. Started by Cheif,

למי שלא הציץ הבוקר בלוח השנה, התאריך הוא ה-17/2/2015 והיום מתחילה רפורמת ה-"שוק הסיטונאי". המשמעות של הרפורמה הזו היא שספקיות האינטרנט יכולות להציע, החל מהיום, חבילות תקשורת משולבות הכוללת תשתית של בזק וספק אינטרנט. בפוסט המצ"ב אני מנתח את ההצעות של אקספון 018 ו-012 סמייל שהיו הראשונות להציג חבילות חדשות, מפענח את האותיות הקטנות של הצעות ואת היקף החסכון האמיתי הצפוי ללקוחות שיעברו אליהן. http://www.netcheif.com/blog/?p=5565

• 24 תגובות
    • 8.7k צפיות
  17. שלום, אחרי שהתקנתי את ה TPLINK 1043ND שקיבלתי היום אני חווה הרבה בעיות. הגדרתי את ה 6740U כ BRIDGE, וכיביתי לו WIRELESS + DHCP. הגדרתי את ה PPPoE ל1043 ואני מצליח להתחבר בהצלחה. אבל הבעיה היא שהאינטרנט פשוט מתנתק ולא חוזר, וזה קורה בצורה אקראית. הנורה של ה SYS על ה TPLINK מפסיקה להבהב, ואז אני חייב לעשות לו ריסט כדי שזה יסתדר. התקנתי את הקושחה הכי אחרונה שמצאתי באתר שלהם, ועדיין....אותם ניתוקים. אין לי מושג מה הולך איתו, יש למישהו רעיונות? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by jetman,

האלן חברה, אוקי אני יגש ישר לעניין ,עד כו מלאתי את הקשיח החיצוני במדיה ,עכשיו יש שם די הרבה חומר, אבל הנה הבעיה , יש לי 2 ניידים ואחד נייח , על אחד ויסטה + בוקסי ,על שני XP + בוקסי ,כנ"ל הנייח. הנייח נמצע בסלון ומחובר בעל חוטי (הכונן החיצוני על shared) והכל יופי, עכשיו הבעיה שאני לא רוצה שכל פעם שאני ירצה לראות סרט ,2 מחשבים צריכים להיות דלוקים, האופרויות הם|: חיבור של הכשיח החיצוני למחשב שבסלון בUSB רגיל, או חיבור ל ראוטר שמאפשר לחבר עליו כשיח חיצוני ב USB ועובד על פרוטוקול SMB והנה אנחנו מגיעם לבעיה (חיבור רגיל ב USB למחשב , מהירות קריה 30MBps) חיבור דרך ראוטר כ 2MBps ,וכמוון ש....אין מצב לעשות הרצה קדימה בMKV של 720P ב8GB... כי אין cache. לפי חוברת היצרן …

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  19. שלום, רציתי לדעת כיצד ניתן להפעיל את האינטרנט (ADSL אם זה משנה) מיד כאשר ה-Windows (XP) עולה (או כאשר מתחבר משתמש מסוים? תודה מראש. נ.ב. (כפול) 1. מנהלים, אם יש אפשרות להמליץ למתכנת האתר לשים maxlength לשדה הנושא בפורומים, יהיה נהדר. 2. מקוה שלא טעיתי בפורום :-) סליחה אם כן.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by shlom_eminob,

חברים שלום יש לי כרגע שני מחשבים בבית והגיע זמן לעשות רשת אך אני לא יודע איך להפוך את המודם שלי לראוטר (aztech 600E) וקניתי גם hub אני נכנס לממשק של מודם-ראוטר אך אני לא יודע איך אני בונה שם חייגן... בקשה יש כאן את התמונה אך לא הבנתי חלק מהדברים מה שמסומן בכחול אני יודע מה למלות מה שבאדום אני לא יודע מה למלות תודה לכל מי שעוזר .... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  21. Started by yp3,

שלום לכולם יש לי ברשת שני חיבורים לאינטרנט אני רוצה להגדיר במחשב שלי שרק פורט 21 יעבור דרך החיבור הראשון ושאר הפורטים יעברו דרך החיבור השני יש לי WIN XP תודה

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  22. מדובר בחלק מחומר לימודי שאני לומד , יש שם דוגמא לכתובת 192.255.255.0 שמקבל כתובת מסיכת תת רשת 255.255.255.192. אחר - כך עוד דוגמא כתובת 192.2.2.135 מקבלת 255.255.255.224. זה מה הסיפור כאן זה סתם עוד נתון שאני מקבל.? אני אמור לדעת לפי כתובת IP מה הכתובת MASK או שזה לא משהו שאני אמור לדעת איכשהו?

• 47 תגובות
    • 10.2k צפיות
  23. שלום אני משתמש בדפדפן Internet Explorer 6 שמתי לב שמתישהו השתנה קידוד הטקסט של ברירת המחדל ואני לא יודע כיצד לשנות בחזרה. במקרה שלא מובן למה התכוונתי: בתגית View בIE יש את Encoding. באתרים מסוימים שמתי לב שהכתב באנגלית נהיה ממש קטן שאי אפשר לקרוא ושמתי לב שהקידוד היה על Unicode ואז כשהחלפתי לקידוד אחר זה הסתדר, אבל זה מפעיל את הUnicode כל פעם מחדש כשאני נכנס לאותו אתר בו זה קורה. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  24. Started by drumtroll85,

אני לא יודע אם זה מתאים לפורום הזה, אבל זה נראה לי הכי קרוב... יש לי NORTON INTERNET SECURITY 2003 וכשאני מפעיל אימיול או אידונקי אני תמיד מקבל LOWID או FIREWALLED. רציתי לדעת איך אני יכול להתחבר כמו שצריך ועדיין לשמור על הפיירוול שלי. ניסיתי לכתוב חוק לאימיול, אבל זה רק גרם לכך שלא הצלחתי להתחבר בכלל. אני מעדיף שהפורטים יהיו 4662 ל-TCP ו-4672 ל-UDP. קראתי את הת'רד השני על פתיחת פורטים, אבל הוא ממש לא עזר לי, כי אין לי ראוטר/נתב או מודם אלקטל, או מה שזה לא יהיה. אני מחובר דרך קווי זהב - כבלים - מודם מוטורולה ואני משתמש ב-LH EMULE. לפי זה השתמשתי בEDONKEY HYBRID, אבל מאז ששינו את הדונקי לHYBRID לא היה לי HIGH ID. תודה מראש למי שיעזור לי לפתור את הבעייה הזאת...

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by yoni_h,

רציתי להבין מה בדיוק עושה הכרטיס הזה ומה השימושים שלו? אם אני רוצה להתחבר לאינטרנט במחשב דרך WIFI, אני חייב שיהיה לי כרטיס רשת כזה? לא צריך גם ראוטר? מה ההבדל בין כרטיס רשת אלחוטי, לכרטיס הרשת המובנה בלוח האם?

• 5 תגובות
    • 30.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.