רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, הצטרפתי לאחרונה לסיבים של פרטנטר. אני משתמש במודם נתב פרטי XIAOMI Redmi AX6. כאשר אני מתחבר למודם נתב עם כבל אני מקבל 280 מגה מהירות (הורדה). כאשר אני מחובר אלחוטית אני מקבל רק 50 מגה. את המהירות בחיבור אלחוטי אני רואה גם במחשב וגם בטלפון. מה אני יכול לבדוק/ לעשות/ לשנות ע"מ שאקבל מהירות דומה גם בחיבור אלחוטי? תודה מראש, איתי
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן קראתי את הביקרות על המכשיר של MSI שמחבר בין מחשבים אבל לא הבנתי כל כך איך מחברים את המחשבים לאינטרנט וכו' האם זה ככה: אינטרנט ---> מחשב שלי ---> HOME PLUG ---> חשמל ---> HOME PLUG בחדר אחר ---> מחשב של מישהו אחר ?? ואיפה משיגים את זה(את המכשיר) ?
-
- 33 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הvvg משמש כחיבור ADSL ואני רוצה להגביר את האות שלו עם הראוטר הישן שלי dgn2200v הסתבכתי עם ההגדרות מישהו יכול להעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן אני גר בדירה שכורה ונקלעתי לסיטואציה קצת בעייתית עם התשתית, בשעה טובה הבניין התחבר לסיבים של פרטנר והנקודת כניסה היחידה שדרכה הטכנאי הצליח להשחיל את הסיב היתה לנקודה שאין ממנה שום כבל רשת. מה שכן יש שם זו תעלה שכנראה חסומה [טכנאי של פרטנר לא הצליח עם הסטלבנד להשחיל דרכה את הסיב כדי להתקין בנקודה שרציתי ששם יש לי כבר כבל רשת לשאר הבית] כן יש שם קו בזק שכנראה מגיע לנקודה שבה יש את הסיב והראוטר שאליו אני רוצה להגיע, אבל זה כנראה חסום... השאלה שלי: מי כן אמור להצליח אולי להשחיל בכל מקרה בתעלה חסומה? חשמלאי? יש המלצות ספיציפיות מה לעשות? אם יש מישהו שנתקל בסיטואציה ויודע על בעל מקצוע באיזור המרכז[רמת גן] שיודע לעשות את זה -אשמ…
-
- 1 תגובה
- 3.6k צפיות
-
-
טוב אז השאלה היא כמו בכותרת...: האם אפשר להפוך מחשב רגיל לשרתשעליו אפשר להקים אתר באינטרנט להעלות קבצים וכו'???
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי לאחרונה מודם ADSL של בזק בשם ECI B-Focus Router 312+, ויש לי בבית 2 מחשבים - אני מעוניין לחבר את כולם ברשת בצורה כזו שלא יהיה צריך להיות מחשב אחד שיהיה מחובר כדי שהשני יהיה מחובר גם. אני רוצה לחבר את המודם לסוויטצ'/נתב ואת המחשבים עצמם לסוויטצ'/נתב. יש לי כמה שאלות בנושא: 1. מה אני צריך לקנות כדי לחבר את המחשבים והאינטרנט בצורה שכזו? סוויטצ' יספיק או שצריך לקנות נתב? 2. ברגע שחיברתי את הכל, כל מה שאני צריך לעשות זה להיכנס לתוכנה של המודם, להכניס את פרטי ההתחברות שלי לאינטרנט ובכל מחשב לכתוב את ה- Gateway של המודם כ- 10.0.0.138(לפי החוברת של המודם זה האייפי שלו), ואת ה- DNS ל- DNSים של הספקיות(או שאת זה לא צריך)? תודה, יובל
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח, יש לי כתובת אימייל פעילה שאני משתמש בה באופן יומיומי ב-"וואלה!", ואני מעוניין לשלוח מיילים דרך התוכנה OUTLOOK EXPRESS, ותמיד שאני מנסה להגדיר את ההגדרות שאני יוכל לשלוח מיילים דרך התוכנה הזאת אני לא מצליח. מישהו יכול להסביר לי איך אני מגדיר את התוכנה לדוא יוצא ודואר נכנס משהו עם POP3 ו-HTTP אלה דברים שאני ממש לא מבין מה צריך לעשות איתם ומה לרשום בנתונים אז אם אתם יכולים לעזור לי בזה אני מאוד אשמח, תודה רבה, מר דודי הסטלן
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
העוצמות אצלי הן כבתמונה. בנוסף, יש 2 מחשבים שהספידטסט שם יוצא נמוך ולא ברור לי למה. בחיבור עם כבל CAT5E, תודה
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
תסתכלו על הדו"ח הארוך הזה אני נמצא בחבילה 750K כבלים בנטווי'זן הבדיקה בוצעה בשעה 6:00 תראו יחסית לנטווי'זן התוצאות לא רעות לפני מלא זמן קיבלת על השרת הזה מינימום 190 MS Pinging clarity.jolt.co.uk [195.149.21.11] with 32 by Reply from 195.149.21.11: bytes=32 time=94ms TTL=249 Reply from 195.149.21.11: bytes=32 time=94ms TTL=249 Reply from 195.149.21.11: bytes=32 time=78ms TTL=249 Reply from 195.149.21.11: bytes=32 time=94ms TTL=249 Reply from 195.149.21.11: bytes=32 time=78ms TTL=249 Reply from 195.149.21.11: bytes=32 time=94ms TTL=249 Reply from 195.149.21.11: bytes=32 time=94ms TTL=249 Reply from 195.149.21.11: bytes=32 time=78ms TTL=249 Reply from 195.149.21.11: bytes=…
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, מקווה שהכותרת לא מפחידה . לאחרונה התקלקל לי המודם בראוטר של SIEMENS והחלטתי לחבר את המודם הישן שלי (AZTECH) ולהשתמש ב SIEMENS כראוטר בלבד . אני מודע לעיניין שיכול להיווצר מצב של חוסר יציבות, אבל בנתיים זה מה שיש . העיניין הוא שיש לי מה שנקרא "טלפון אינטרנטי" שכרגע מחובר באופן הבא למודם ADSL של AZTECH : מהמחשב ----> מתאם שיחות ----> מודם AZTECH 600E . עכשיו איך אני מגדיר ומוסיף לכל העסק הזה ראוטר בעצם ? אודה בקרב לב לעוזרים !
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
https://twitter.com/moc_israel/status/1769737172746174916?s=46 https://twitter.com/moc_israel/status/1769737175015244189?s=46 לידיעתכם !
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
- 2 followers
-
-
-
היי פתאום התחיל משעות הצהריים התנתקויות מהאינטרנט .. כל פעם אני צריך לכבות ולהדליק תראוטר ואז זה חוזר.. מה אפשר לעשות ? לעוד מישהו זה קורה ?
-
- 6 תגובות
- 967 צפיות
-
-
-
כרגע יש לי בבית רשת שהולכת ככה: יש מודם/נתב B-FOCUS של בזק שהגדרתי אותו בתור נתב ממנו יוצר כבל ל SWICH של 8 חיבורים שלשם מחובר המחשב שלי ועוד מחשב אחד. אני צריך להכניס לרשת הזאת עוד מחשב שיישב בוקמה השנייה בבית ואי אפשר למתוך לשם כבל בקיר אז אני צריך המלצה על איזה רכיבים לקנות בשביל להקים רשת אל חוטית בעקרון רק מחשב אחד יהיה מחובר אליה(אלחוטית רגיל יהיו שתים) אז אני צריך המלצה לנתב וכרטיס רשת. תנסו במחיר כמה שיותר נמוך ואני צריך שהרשת תתמוך בצורה טובה בשיתוף קבצים
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אחרי שחבר של אבא שלי מצא אצל הבת שלו מספר טלפון של מישהו ברמאללה, הוא שאל אותי אם יש דרך לברר מה אחותי עושה בICQ בלי שהיא תדע. אני החלטתי כמו גיק טיםוסי לא ללמד אותו לעבור על הHISTORY, אלא לכתוב sniffer שישב על הרשת ויפיק את זה בREAL-TIME. כבר יש לי את מה שמתחבר לרשת ומוציא את הפקטות (ואני עובד על משהו שיחבר sessionים, למרות שבICQ זה לא רלוונטי במיוחד). כל מה שאני צריך עכשיו זה תיעוד נורמלי של הפרוטוקול של ICQ (גרסאות 7-8, עד גרסה 5 קל למצוא). עשיתי חיפוש ולא מצאתי, אז חשבתי לבקש את עזרתכם... ד"א, אם אתם מרגישים שזה יותר מתאים לפורום תכנות תרגישו חופשי להעביר את הת'רד. תודה רבה, אוריאל
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, פתחתי נושא לפני כמה ימים, אחרי העזרה הנהדרת החלטתי לנסות את מזלי שוב P: יש לי ראוטר linksys wrt54gl - מופעל Unpnp מהירות חיבור 5mbps ספקית נטוויזיון. למרות כל אלה כאשר אני משחק ברשת יש לי laging וpings איומים... באזור ה 300 ברוב השרתים. העניין, שאנשים עם חיבור קטן משלי, גם עם ראוטר וחלקם מאותה ספקית מקבלים פינג 100 יציב או 150. אפילו בסרברים בארץ אני מקבל לפעמים באזור ה 50-70 לעומת אנשים שאני רואה עם 20... אין לי מושג מה הבעיה אבל אני משער שאכן יש בעיה מסויימת כי 300 פינג זה המון יחסית לכך שיש אנשים עם 100 בתנאים פחות טובים משלי, רציתי לדעת מה יכולות להיות הבעיות והפתרונות. תודה לכל העוזרים [= נ.ב אגב בזמן המשחק אני לא מפעיל תוכנות אחרות שדורשות רוחב פס (כגון מסנג'ר…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כשבוע הראוטר השתבש.. האינטרנט עובד רק דרך הwireless אבל בחיבור עם כבל אין אינטרנט.. המחשב כן מזהה את הרשת אבל יש אייקון אזהרה ורשום שאין גישה לאינטרנט.. הפכתי את ההגדרות של הראוטר, שום דבר לא עוזר.. ייתכן והפורטים של הראוטר נשרפו ? ואם כן איך אפשר לבדוק את זה ? הערה: זהו ראוטר WRT120N של LINKSYS
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם אני מחפש ראוטר יציב ועם שידור אלחוטי חזק מאוד. מוכן לשלם עד 500-600 שקל. יש לי 100mbit של בזק וספק בזק בינליומי. ועכשין יש לי NETGEAR שלהם. אז מחר הולך לקנות. אז מה שווה?
-
- 5 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שאלה, האם כאשר ההוטבוקס משמש כמודם בלבד הוא גם מחייג את ההתקשרות L2TP עם הספק או שהנתב שמחובר אליו צריך לבצע את החיוג הזה? האם משתלם להחליף את המודם מוטורולה אינטרנט והמודם מוטורולה טלפוניה שלי בהוט בוקס? אם ההוטבוקס מבצע את החיוג לשרת הL2TP בעצמו ואני יוכל להגדיר את הנתב 1043ND שלי לdynamic ip הרי זה יתן חיבור הרבה יותר יציב לא?
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
יש לי ראוטר ישן ADSL של 3com בן לפחות 7 שנים. אליו מחוברים 4 מחשבים + wifi למכשירים אחרים. אני מחובר באינטרנט דרך בזק + בב"ל ב 15 MB עם מודם קטן של בזק שמחובר לראוטר. הראוטר עובד מצויין. שדרגתי לחבילה של TOP40 - עד 40MB גלישה, של בזק וכמובן שאני חייב להתאים את הציוד. חלופה א': להשכיר ראוטר/מודם של בזק בעלות 10 ש"ח לחודש. ולחבר אותו בברידג' כמודם בלבד לראוטר הישן. חלופה ב': לחפש ולקנות כבר ראוטר חדש עם מודם VDSL/VDSLL2 . מה הייתם ממליצים? תודה על כל עזרה!
-
- 6 תגובות
- 5.2k צפיות
- 1 follower
-
-
ניסיתי דרך speed.hot.net.il אבל הלינק מת.יש אלטרנטיבה?
-
- 7 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום, 1) האם ניתן לחבר את מודם הכבלים SB5101 לנתב האלחוטי 2650U כדי ליצור רשת אלחוטית ביתית? 2) אם לא ניתן, איזה נתב מומלץ? 3) כמנוי HOT באינטרנט 2.5M, האם הם יסכימו לשדרג את הגלישה למהירות 38Mbit או לפחות ל-20M ללא החלפת המודם הקיים? תודה.
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
איך עדיף לשתף אינטרנט בכבלים ברשת ביתית בין שני מחשבים שמחוברים בינהם ע'י כרטיס רשת. 1) ע'י עשיית share לחיבור האינטרנט. 2) ע'י עשיית bridge בין הכרטיסי רשת (ב xp).
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-