עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by elias710,

הי חברים אני לקוח של בזק ובזק בין לאומי . אני הייתי על חבילה 40 מגה ובתחילת השבוע הזה עברתי לחבילת ה TOP 100 , לאחר המעבר אני מקבל תוצאות מצחיקות . פה בדיקה מהירות פי אתר בזק [ATTACH=CONFIG]4574[/ATTACH] ופה בדיקה לפי בזק בין לאומי [ATTACH=CONFIG]4575[/ATTACH] טוב אחרי שדיברתי עם התמיכה הטכנית של בזק ענה לי איזה נציג משועמם שם אותי בהמתנה לשתי דקות ואמר לי שהוא קנפג את הראוטר ועשה כל מני פעולות בתוך המערכת , אבל ללא כל תועלת . והוא טען שזה בגלל המרחק מהמרכזיה כי התשתית תקינה לחלוטין ושאלתי לגבי הפינגים והוא ענה שזה נורמאלי לחלוטין , ביקשתי טכנאי שיבוא לבדוק אם אפשר לסדר משהוא במרכזיה והוא סירב טכנאי לא יכול לעזור לך . יש לי כמה שאלות . 1. האם טכנאי באמת לא יכול לעזור במ…

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by sxs,

טוב, אני רוצה לקנות Switch בקרוב ונתקלתי במשהו מעניין ולא מובן. עד היום ידעתי שיש כזה דבר Hub ו Switch שאת ההבדלים ביניהם אני יודע. אבל בחיפושי אחרי מוצר טוב נתקלתי בדבר שנקרא Hub Switch! מה זה? מה זה עושה? (המחיר שלו יותר גבוה מ-Hub אבל יותר נמוך מ-Switch משרדי כזה) ???

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום רב לכולם. מקווה שזה הפורום הנכון לרשום בו את שאלותיי. יש לי במחשב מודם שמחובר גם לטלפון רגיל. האם אפשרי לחייג באמצעות המודם, לדבר אל הצד השני דרך מיקרופון המחובר לי במחשב ולשמוע את הצד השני באמצעות הרמקולים המחוברים לי למחשב ?? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  4. Started by ozba77,

שלום, בצפיה של סרטים באתרי אינטרנט שונים (ynet, walla וכדומה) המחשב שומר את הוידאו כקובץ DAT בספריות של temp. איך ניתן להפעיל את הקובץ באופליין ? או שאולי יש שיטה אחרת להוריד קבצי וידאו מאתרים אלה? תודה

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  5. אוקי כולם עשיתי את המדריך לתקשרות ICS וחבירתי בין שני מחשבים ככה מודם --> כבל רשת רגיל ---> מחשב של אחי עם 2 כרטיסי רשת אחד למודם אחד לי ---> כבל רשת מוצלב -----> המחשב שלי עכשיו עבדתי לפי המדריך שיתפתי את ה dilar ושמתי עליו ת firewall של ה xp עכשיו על ה local area conicton כלומר הכרטיס רשת OB שמחבר בין המשחב למודם גם שמתי עליו firewall של xp וה local area conitcon כלומר הכרטיס רשת pci ששמתי שמחבר בין המחשב שלי למחשב של אחי וגם עליו שמתי firewall של xp עכשיו אצלי יש firewall של ה nforce 3 250gb שעובד ובכול זאת שמתי על ה local area conitocn עוד firewall של ה xp קיצר בוא נתחיל מזה שאני רוצה לדעת האם אפשר לפרוץ אלי בגלל השיתופים ? ואיזה firwalls אני יכול לסג…

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  6. קניתי ראוטר של EDIMAX 6204WG, חיברתי אותו בצורה קווית למחשב נייח, הגדרתי את הרשת והכל עובד יפה. אבטחה לבנתיים, לא שמתי. אפשרות של wireless בנתב פעילה. אני מנסה לחבר את המחשב הנייד לרשת באלחוטי, אבל כשהוא מנסה להתחבר אליה מקבל הודעה "קישורית מוגבלת או חסרה", כשהוא מחובר לרשת אבל לא גולש (ואין ממנו פינג לאתרים). איך אני יכול לפתור את זה?

• 17 תגובות
    • 9.4k צפיות
  7. שלום! לפני כמה חודשים רכשתי נתב של TP-LINK מדגם TL-WR1043ND בשביל להקים רשת רחבה דרך WDS, אבל לא הצלחתי והנתב חזר לקופסא שלו כמאט ללא שימוש. שכחתי מהעניין, עברתי דירה, הצרפתי לבזק וקיבלתי מהם את DLINK מדג DSL-6850U (כנראה ממותג על ידי בזק כ N600). שתי רשתות אלחוטיות: 2.4GZ ו 5GZ (שבאחת אני לא עושה שימוש ולכן ביטלתי). אחרי כחודש לא היו בעיות (חוץ מזה שהקליטה קצת חלשה בדירה לא גדולה בכלל). וחבל לי על ה TPLINK כי הוא חדש בקופסא ועם אחראיות ולכן אני שוקל למכור אותו. השאלה שלי, האם הנתב של בזק ידוע לעשות בעיות ועדיף לי להשאיר את TPLINK למקרה גיבוי? לצורך העניין מדובר על בין 2-3 מחשבין שיחוברו חוטית, טלפון אנדרויד אלחוטי, לפטופ אלחוטי. אשמח לתשובות לגבי הביצועים של ה DLINK של ב…

• 2 תגובות
    • 16.1k צפיות
  8. Started by ofer_shm,

שלום לכולם. כרגי יש לי בבית 2 מחשבים שמחוברים בינהים עם כבל מוצלב שאחד מהם מחובר אליו גם המודם והשני גולש דרכו שבוע הבא אני מקבל רואטר...ורציתי לחבר את שני החשבים לראוטר...ואת המודם לראוטר.. עכשיו השאלה שלי היא כזו: כרגע בין המחשבים יש כבל מוצלב ...ואני יודע שבין מחשב לראוטר צריך כבל רגיל...ובגלל שהכבל כרגע מושחל דרך הצינורות תיקשורת בבית רציתי לדעת עם איזה שהיא דרך שאנ יוכל להשתמש בו לחיבר בין מחשב לראטר...האם יש איזה שהוא "מעביר" שהופך כבל מוצלב לכבל רגיל? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  9. Started by Inter,

בדגול יש לי בבית שני מחשבים פעילים 24/7 שאחד מהם מחובר דרך אלחוט והשני מחובר קוי לנתב של 3COM בנוסף אליהם יש שלושה מחשבים שיהיו פעילים בצורה מאוד חלקית דרך חיבור קוי שלא ידרשו יותר מידי, הבעיה שאני נתקל בא בימים האחרונים היא בעיות מאוד רציניות מנתב אשר מתאפס ומנתק כל כמה דקות (משהו כמו חמש) לאחר ניסיונות לסדר את המצב לא הצלחתי ולמצוא עדכון תוכנה גם לא ממש עבד לי. השאלה שלי היא כזאת... עדיך לי לקנות את אותו נתב ולהמשיך את המסורת או נתב אחר ? אם כן על איזה נתב אתם ממליצים ? חשוב לי מאוד שיהיה עם פייראול. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  10. Started by Dano,

שלום! יש לי מודם אחד ויש לי 2 מחשבים שבשניהם כרטיסי רשת אני כמובן לא יכול להעביר לשניהם מהמודם ולכן רציתי לשאול אם יש איזה פתרון שאני יוכל מהמודם להוציא 2 כבלי רשת ל2 המחשבים תודה!

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  11. Started by beneven,

טוב אז ככה. אני אנסה לעשות את זה קצר וותמציתי אך עם כל המידע הדרוש: יש לי בבית שני מחשבים. מחשב נייח - שמחובר בכבל USB למדפסת DELL ALL IN ONE 928 PHOTO ויש לי עוד מחשב נייד. המחשב הנייח מחובר לראוטר (ROUTER) והמחשב הנייד מחובר לראוטר גם כן (בצורה אלחוטית כמובן) השאלה שלי היא כזו: איך אני יכול להגדיר את המחשב הנייד שידפיס מהמדפסת שאליה מחובר המחשב הנייח?? לפני שתענו הנה הפעולות שניסיתי: ניסיתי למצוא ולהגדיר את המדפסת במחשב הנייד באמצעות "הוספת מדפסת רשת" בלוח הבקרה. הבעייה היא שהמחשב הנייד מחפש את המדפסת ולא מוצא אותה מסיבה מסויימת. מערכת ההפעלה של המחשב הנייח היא WINDOWS VISTA מערכת ההפעלה של המחשב הנייד היא WINDOWS XP HELP!!!! תודה מראש לכולם, BENEV…

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  12. Started by Tiger,

היי, ראיתי באתר של וואלה, ש MSN בקרוב מקבלים רישיון לספק אינטרנט בארץ , האם זה נכון או שלא הבנתי נכון ?.... זה כולל את האינטרנט המהיר גם כן ???

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by wild_3d_raptor,

יש קישורים שלed2kלאימיול, כמו באתר lionetworkשלוחצים וזה ישר זורק להורדה את הקובץ באימיול, אז זה עבד אצלי ופיתאום זה נותן על כל קישור ולא משנה מאיזה אתר הודעת שגיאה. מה עושים ? איך מסדרים את זה ? ואני חוזר ואומר שוב,זה עבד אצלי ,באימיול אני חושב שזה מוגדר נכון. אשמח לעזרה בתודה, עמית

14. Started by shmuelkp,

מישהו יודע אולי מאיפה אני יכול להוריד את הגירסה החדשה (הבנתי שיש איזושהי גירסה או הסבר למשתמשים ישראלים ואני לא מוצא כלום באתר הישראלי של די לינק)... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  15. Started by Itai Seri,

שלום לכולם, הצטרפתי לאחרונה לסיבים של פרטנטר. אני משתמש במודם נתב פרטי XIAOMI Redmi AX6. כאשר אני מתחבר למודם נתב עם כבל אני מקבל 280 מגה מהירות (הורדה). כאשר אני מחובר אלחוטית אני מקבל רק 50 מגה. את המהירות בחיבור אלחוטי אני רואה גם במחשב וגם בטלפון. מה אני יכול לבדוק/ לעשות/ לשנות ע"מ שאקבל מהירות דומה גם בחיבור אלחוטי? תודה מראש, איתי

16. אהלן קראתי את הביקרות על המכשיר של MSI שמחבר בין מחשבים אבל לא הבנתי כל כך איך מחברים את המחשבים לאינטרנט וכו' האם זה ככה: אינטרנט ---> מחשב שלי ---> HOME PLUG ---> חשמל ---> HOME PLUG בחדר אחר ---> מחשב של מישהו אחר ?? ואיפה משיגים את זה(את המכשיר) ?

• 33 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. הvvg משמש כחיבור ADSL ואני רוצה להגביר את האות שלו עם הראוטר הישן שלי dgn2200v הסתבכתי עם ההגדרות מישהו יכול להעזור לי?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. אהלן אני גר בדירה שכורה ונקלעתי לסיטואציה קצת בעייתית עם התשתית, בשעה טובה הבניין התחבר לסיבים של פרטנר והנקודת כניסה היחידה שדרכה הטכנאי הצליח להשחיל את הסיב היתה לנקודה שאין ממנה שום כבל רשת. מה שכן יש שם זו תעלה שכנראה חסומה [טכנאי של פרטנר לא הצליח עם הסטלבנד להשחיל דרכה את הסיב כדי להתקין בנקודה שרציתי ששם יש לי כבר כבל רשת לשאר הבית] כן יש שם קו בזק שכנראה מגיע לנקודה שבה יש את הסיב והראוטר שאליו אני רוצה להגיע, אבל זה כנראה חסום... השאלה שלי: מי כן אמור להצליח אולי להשחיל בכל מקרה בתעלה חסומה? חשמלאי? יש המלצות ספיציפיות מה לעשות? אם יש מישהו שנתקל בסיטואציה ויודע על בעל מקצוע באיזור המרכז[רמת גן] שיודע לעשות את זה -אשמ…

• תודה!
    • 1 תגובה
    • 3.5k צפיות
  19. Started by sSs Dragon,

טוב אז השאלה היא כמו בכותרת...: האם אפשר להפוך מחשב רגיל לשרתשעליו אפשר להקים אתר באינטרנט להעלות קבצים וכו'???

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Etus,

שלום, קיבלתי לאחרונה מודם ADSL של בזק בשם ECI B-Focus Router 312+, ויש לי בבית 2 מחשבים - אני מעוניין לחבר את כולם ברשת בצורה כזו שלא יהיה צריך להיות מחשב אחד שיהיה מחובר כדי שהשני יהיה מחובר גם. אני רוצה לחבר את המודם לסוויטצ'/נתב ואת המחשבים עצמם לסוויטצ'/נתב. יש לי כמה שאלות בנושא: 1. מה אני צריך לקנות כדי לחבר את המחשבים והאינטרנט בצורה שכזו? סוויטצ' יספיק או שצריך לקנות נתב? 2. ברגע שחיברתי את הכל, כל מה שאני צריך לעשות זה להיכנס לתוכנה של המודם, להכניס את פרטי ההתחברות שלי לאינטרנט ובכל מחשב לכתוב את ה- Gateway של המודם כ- 10.0.0.138(לפי החוברת של המודם זה האייפי שלו), ואת ה- DNS ל- DNSים של הספקיות(או שאת זה לא צריך)? תודה, יובל

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  21. שלום לכולם וחג שמח, יש לי כתובת אימייל פעילה שאני משתמש בה באופן יומיומי ב-"וואלה!", ואני מעוניין לשלוח מיילים דרך התוכנה OUTLOOK EXPRESS, ותמיד שאני מנסה להגדיר את ההגדרות שאני יוכל לשלוח מיילים דרך התוכנה הזאת אני לא מצליח. מישהו יכול להסביר לי איך אני מגדיר את התוכנה לדוא יוצא ודואר נכנס משהו עם POP3 ו-HTTP אלה דברים שאני ממש לא מבין מה צריך לעשות איתם ומה לרשום בנתונים אז אם אתם יכולים לעזור לי בזה אני מאוד אשמח, תודה רבה, מר דודי הסטלן

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  22. Started by y_i_c,

העוצמות אצלי הן כבתמונה. בנוסף, יש 2 מחשבים שהספידטסט שם יוצא נמוך ולא ברור לי למה. בחיבור עם כבל CAT5E, תודה

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  23. Started by benor,

תסתכלו על הדו"ח הארוך הזה אני נמצא בחבילה 750K כבלים בנטווי'זן הבדיקה בוצעה בשעה 6:00 תראו יחסית לנטווי'זן התוצאות לא רעות לפני מלא זמן קיבלת על השרת הזה מינימום 190 MS Pinging clarity.jolt.co.uk [195.149.21.11] with 32 by Reply from 195.149.21.11: bytes=32 time=94ms TTL=249 Reply from 195.149.21.11: bytes=32 time=94ms TTL=249 Reply from 195.149.21.11: bytes=32 time=78ms TTL=249 Reply from 195.149.21.11: bytes=32 time=94ms TTL=249 Reply from 195.149.21.11: bytes=32 time=78ms TTL=249 Reply from 195.149.21.11: bytes=32 time=94ms TTL=249 Reply from 195.149.21.11: bytes=32 time=94ms TTL=249 Reply from 195.149.21.11: bytes=32 time=78ms TTL=249 Reply from 195.149.21.11: bytes=…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. אהלן, מקווה שהכותרת לא מפחידה . לאחרונה התקלקל לי המודם בראוטר של SIEMENS והחלטתי לחבר את המודם הישן שלי (AZTECH) ולהשתמש ב SIEMENS כראוטר בלבד . אני מודע לעיניין שיכול להיווצר מצב של חוסר יציבות, אבל בנתיים זה מה שיש . העיניין הוא שיש לי מה שנקרא "טלפון אינטרנטי" שכרגע מחובר באופן הבא למודם ADSL של AZTECH : מהמחשב ----> מתאם שיחות ----> מודם AZTECH 600E . עכשיו איך אני מגדיר ומוסיף לכל העסק הזה ראוטר בעצם ? אודה בקרב לב לעוזרים !

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by A-10,

https://twitter.com/moc_israel/status/1769737172746174916?s=46 https://twitter.com/moc_israel/status/1769737175015244189?s=46 לידיעתכם !

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.