רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, התקנתי את הרשת האלחותית של בזק בביתי (רשת של שני מחשבים). הכל פועל נפלא רק שהעברת קבצים לוקחת שנים! מה יכולה להיות הסיבה? יכול להיות שזה בגלל שהמתאם רשת הוא USB? אולי בגלל שזה |USB1? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי נתב של 3קום ויש לי מספר שאלות בנושא ההגדרות (ככל הנראה). הבעיה שלי היא בכך שיש לי בעיה לעלות קבצים לררשת האינטרנט, ניתן לראות את התקלה כאשר אני מנסה לעשות "בדיקת מהירות העלאה" ובשליחת הודעות דא"ל. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
האם קיים כזה דבר? אני מחפש משהו זול ותומך OSX. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם,המון זמן לא כתבתי פה מעצלות, אז ככה בבית יש ADSL , 750 קילובייט חבילה טוב כרגע רק אני מנצל אותו בעיקרון. יש אחד מחשב נייח שלי ועוד 2 ניידים של השותפים. יש נתב אלחוטי EDIMAX. כולם מחוברים באלחוטי. 1,אימיול כל הזמן מדווח על LOWID ביגלל שהפורטים סגורים והם פתוחים פתחתי אותם ב NAT ועדיין אימיול מסרב והבדיקה מסרת להגיד שהם פתוחים. מה עושים? הפיירוואל של הנתב מכובה כמו כן אין פיירוואל תוכנה. 2.קצב ההורדות עלוב באימיול וגם בביטרונט . 3.ב HALF LIFE 2 פינגים גבוהים יש מפות שביכלל אי אפשר לשחק בהן כי זה איטי מדי וכל הזמן נתקע, שהיה לי ADSL עם מחשב יחיד עבד נהדר. 4.והבעיה הכי גדולה שלי כרגע יש לו איזה סוס טראוייני מטורלל שאני לא מצליח להסיר אותו וגם נורטון לא ממש מזהה אות…
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום. יש לי שאלה בקשר לאימיול החדש . כאשר אני משתמש באימיול , אני מסדר לעצמי תיקיות מוכנות מראש , למשל תקית סרטים , תקית משחקים וכו' וכל תיקיה כזאת יש צבע ומיקם הורדה אחר . עכשיו, באימיולים הקודמים כאשר הייתי עושה את הדבר הזה , היה מופיע לי קובץ בשם : Category.ini שאם הייתי מתקין אימיול מחדש הייתי פשוט מעביר את הקובץ הזה , והוא היה מחזיר לי את כל התיקיות שיצארתי . לעומת זאת באימיול החדש , אני לא מוצא את הקובץ הזה , גם שיצרתי את התיקיות מחדש , הוא פשוט לא שם לי את הקובץ הזה אולי משהו מכם יוכל לעזור לי בקשר לזה , האם משהו יודע היכן או , או אולי יש קובץ בשם אחר שאני לא מכיר !? תודה מראש .
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך למצוא מאכסן לאתר שפונה בעיקר לציבור ברחבי אירופה (מספרד במערב ועד רוסיה במזרח, למעשה כל אירופה חוץ מבריטניה). האם זה נכון שכדאי לי לעשות זאת על שרתים שממוקמים באירופה ? מישהו יודע אולי באיזו מדינה זה הכי כדאי ? או אולי המלצות למאכסן ספציפי ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה קניתי מחשב נייד משומש עליו מותקן Windows 2000. קניתי למחשב זה כרטיס רשת המתחבר ליציאת PC-MCIA. כאשר הבאתי אותו הביתה וניסיתי לחבר אותו לרשת הביתית האלחוטית, ראיתי שהוא התחבר וניתן לגלוש באיטרנט, אבל כשניסיתי לפתוח את השיתוף קבצים בין המחשבים נתקלתי בהודעה שאומרת שעליי לשנות את ה-IP שהראוטר נותן למחשב. בכל המחשבים האחרים מותקנת מערכת Windows XP ואין בעיה כזו. אודה לכם אם תוכלו להסביר לי איך אני מסדר את השיתוף קבצים.
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב נייד חדש ויש לי גם מחשב נייח הבאתי ראוטר די ישן של dlink 614+ על מנת להקים רשת אלחוטית כדי שיהיה לי גם אינטרנט בנייד יש לי איניטרנט בכבלים אז הבנתי שאני צריך להגדיר חייגן בראוטר נכנסתי והפעלתי שם את האפשרות של l2tp אם כל ההגדרות של השם משתמש והסיסמא, הנייד קולט את הרשת שהגדרתי ומזהה אותה אך משום מה גם בנייח וגם בנייד אין אינטרנט ואני לא מצליח להבין למה... האם יש משהו שאני מפספס , עוד משהו שאני צריך להגדיר? אם למישהו יש רעיון או פתרון אני ישמח אני לא כל כך מבין בזה ויכול להיות שעשיתי כמה דברים שלא צריך אז תודה מראש למי שיענה
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 1.5 מגה של בזק ואני מרוצה לאללה... אבל קיבלתי הצעה מפתה פ33ות מברק כמעט חינם! (10 שקל בחודש בלי התחייבות - מסלול סטודנטים של אחותי) השאלה אם כדאי לעבור אליהם?!? איך האינטרנט שלהם!?! יש הרבה ניתוקים?? הפינגים גבוהים?! לא לשכוח שהמחשב שלי דלוק כל השבוע ורק מוריד כל הזמן מכל מיני מקומות ואני משחק מלא ברשת ככה שהפינגים חשובים לי בבזק אפעם לא התנתק והפינגים היו נמוכים.. מה אתם ממליצים?!?! לעבור או כבר להישאר בבזק..?
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
במחשב הישן הכל עבד לי טוב.. ועכשיו החלפתי מחשב ורק בחיבור בלי הראוטר דרך חייגן עובד לי האינטרנט אבל כשנאי מנסה להפעיל את האינטרנט דרך הראוטר האינטרנט לא עולה לי.. הראוטר הוא מחברת level 1 דגם wbr 3406tx מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
לאחר פירמוט המחשב שהיה לקוח ברשת ICS מה אני צריך להגדיר ? קראתי איפה שהוא . . . שאני צריך להביא IP פנימי, ידני (192.168.0.2 כי המחשב המארח הוגדרו לו IP פנימי של 192.168.0.1) ואז לרשום את המחשב המארח (ה"שרת") כ-Deafult G.W (שוב 192.168.0.1) וזהו . . . ? זה בטוח יעבוד ? לא צריך כלום ? ספק: בזק. תשתית: HOT. האם זה אומר שהחיבור יהיה אוטומטי ואני יצטרך רק לערוך או שני יצטרך "התקשרות חדשה". תודה.
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום, שמי שחר ואני חייל המשרת בתור מנהל רשת. המפקד שלי ואני רוצים לסדר את כל עניין הרשתות אצלנו בבסיס מאחר ודבר כזה לא נעשה מאז ומעולם. התחלנו כבר בסינון המשתמשים שלא קיימים, וכעת הגענו לסידור שרת הקבצים. כרגע מותקן על השרת Windows 2000 server, ואנחנו בתהליכי עדכון ל2003 server. השרת מחולק לכוננים לכל גדוד\אגף ומפוצץ במידע מלפני שנים רבות שאף אחד כבר לא צריך וסתם תופס מקום. מה שאנחנו רצינו לעשות זה לפרמט את הכל, להתקין 2003 וכל מה שצריך, ולסדר מחדש את הכוננים. * עכשיו השאלה שלי היא קודם כל איך לפי דעתכם הכי כדאי לסדר שרת קבצים? האם כדאי לעשות כונן אישי\תיקיה לכל אגף ולתת לה הרשאות רק לאנשים מאותו אגף, ולעשות בנוסף כונן משותף שימחק אחת לחודש? או אם יש למישהו רעיונות נוספי…
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכם כהקדמה עלי לציין שאני לא מבינה כלום ברשתות ולכן מקווה שאתן לכם את כל האינפורמציה הרלוונטית. הותקנה אצלנו רשת בין שני מחשבים. מערכת הפעלה אחת xppro-sp1(מחשב ראשי)והשניה xppro-sp2 . הראוטר של חברת Edimax . לא ברור שיש קשר אמיתי, אך בטוח שיש קשר נסיבתי לבעיות שנוצרו , שכן מיד עם ההתקנה, יש קשיים בהטענה של אתרים כבדים , כגון ynet או Symantec או Yahoo ועוד ועוד. לפעמים פשוט הדף לא עולה, או עולה ללא תמונות וכולי. ישנם קשיים בעידכוני תוכנות כמו AVG או Ewido וחייבים לעדכן ידנית (לא תמיד)גם NOD32 שאי אפשר לעדכן ידנית כשהיה לנו רק מחשב אחד , זה לא קרה מעולם. התופעה קיימת בשני המחשבים בלי קשר אם שניהם פועלים או רק אחד מהם , וגם אם אין תוכנות שיתוף ברקע. לעיתים רק אחד פועל ו…
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אהלן, קניתי במיוחד כבל רשת מוצלב על מנת להעביר קבצים ממחשב אחד לשני, חיברתי הכל כמו שצריך, הגדרתי הכל, ביטלתי פיירוול בכל מחשב, ועדיין לא מצליח זאת אומרת, אני מצליח לראות את המחשבים, אבל מהלפטופ אני לא מצליח להיכנס למחשב השני. (ב-my network places, שעושים add a network place). אבל מהחשב הנייח אני מצליח להיכנס ללפטופ ולקבצים המשותפים שבו. יש למישהו הצעות? במחשב הנייח יש windows xp במחשב הנייד יש windows media center, אני מקווה שזה לא מה שמפריע, או שאולי צריך להגדיר עוד משהו...[br]פורסם בתאריך: 26.01.2007 בשעה 09:48:08 אני לא מאמין, הצלחתי. בלי הכבל רשת אפילו, אלא עם הרשת האלחוטית. הבעיה היית שכשחיפשתי את המחשב ב-add a network place הוא לא נתן להיכנס אליו אז פשוט רשמ…
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני וחבר שלי רוצים לשחק ברשת, הבעיה שהוא לא גר קרוב אליי. שמעתי שיש תוכנה שמשתפת את שני המחשבים ברשת אחת, משו דומה לאימיול. וככה נוכל לשחק, כמו רשת ביתית, רק שהוא לא מחובר אלינו עם ככבל.. יש דבר כזה? עם כן, אפשר הסבר איך ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית רשת שמחוברת לראוטר Edimax BR-6104K, אליו מחובר AccessPoint WAG102 של Netgear. אני מעוניין לפתוח עוד "תחנה" בבית, אבל שתהיה מחוברת באלחוט ל-AccessPoint ולא ישירות לראוטר החוטי (Edimax). בגלל שה-AccessPoint הוא מתוצרת Netgear חשבתי שהכי טוב ללכת על כרטיס רשת אלחוטי של אותה יצרנית (Netgear). הבנתי פחות או יותר מה כדאי לי לקנות וכרגע ההתלבטות היחידה שיש לי היא בין ה-WG111 וה-WG311. האחד הוא בחיבור PCI ויש לו אנטנה והשני בחיבור USB, ללא אנטנה. חוץ מהשיקול של נוחות (USB לעומת PCI), רציתי לדעת אם יש עוד איזשהו הבדל בין שני הכרטיסים והאם האנטנה של ה-PCI משפרת את הקליטה או משהו כזה. כל העניין של רשת אלחוטית הוא נושא דיי רגיש וכבר היו לי כמה נסיונות רעים בנושא (קלי…
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לפני בערך חודש התקנתי את הראווטר D-Link DI-604 הכל עבד מצויין במשך החודש הזה עד אתמול. כמה שעות אחרי שהדלקתי את המחשב בזמן משחק רשת האינטרנט התנתק אז עשיתי RESET לראווטר ועדיין לא התחבר רק לאחר שהגדרתי את הראווטר מחדש האינטרנט התחבר שוב ומאז אותו דבר קורה כל כמה שעות האם למישהו זה קרה פעם? האם יש פתרון? האם יכול להיות שזאת בעיה אצל ספק האינטרנט? (בזק בינלאומי) ד"א המודם שמוחובר לראווטר הוא Rotal RTA 1320 תודה.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
ברשת דומיין כמובן לבחור להתחבר ל GC אחר?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני מחפש מודם פקס סטנדרטי פנימי שיהיו לו drivers התואמים גם למערכת Vista x64 bit. אומנם עדיף מודם פנימי אך כל פתרון יתקבל בברכה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות רשת בבית שבה 3 מחשבים יהיו מחוברים ללא חוט ואחד המחשבים עם חוט. זה אפשרי? אם כן איזה ראוטר טוב יש?
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
עברתי דירה ואני ושותפתי רוצות לעשות אינטרנט ברשת אלחוטית. אנחנו מתכוונת להצטרף דרך HOT וכנראה נטוויז'ן. איזה ראוטר כדאי לנו לקנות?(בתקציב של עד 250 ש"ח) חשוב מאוד שלא יהיו לנו התנתקויות כי אנחנו סטודנטיות שצריכות את האינטרנט כל הזמן. מהו ספק האינטרנט הטוב ביותר? תודה עינת
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
אהלן חברה, רציתי לדעת איזה ספק אינטרנט הוא הכי מומלץ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מצטער מראש אם אני אשאל פה כמה שאלות, כי פשוט אני חדש בנושא הזה ויש לי גם בעיה עם תשתית הבית (כלומר בקומה הראשונה בתוך הממ"ד יש מחשב ובקומה השנייה יש 2 מחשבים בחדרים שונים - לא ממ"ד!) מחשב בקומה הראשונה בתוך הממ"ד - מחשב נייח (שולחני) מחשב בקומה השנייה - מחשב נייח (שולחני) ועוד מחשב בקומה השניה - מחשב נייד (לפטופ). אז קניתי את הראוטר הזה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Router&model_id=472971 ויש לי כמה שאלות: 1. איך אני יכול להגדיר את הרשת אינטרנט שאני אוכל לגלוש בכל המחשבים אפילו שחלק מהמחשבים סגורים (ללא מחשב שרת!). 2. כשאני עושה רשת משותפת (שיתוף קבצים, שיתוף מדפסת) האם אני חייב לעשות מחשב שרת? אם לא איך אני עושה זאת? אם יש מדריכים להקמת ר…
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי איזה משהו מדריך סיכום או משהו שמסביר על ריבוי מעבדים בשרת של windows 2000? אני צריך דחוף לדעת את זה למבחן שיהיה לי היום
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
הראוטר מחובר למחשב עם מערכת הפעלה ויסטא +2 מחשבים עם XP +מזרימדיה TVIX לכול המחשבים IP סטאטי הראוטר במצב PPPOE עם כול המחשבים אני מצליח לגלוש ללא בעיות. כמו כן מצליח להזרים מדיה ל TVIX ללא בעיות .הבעיה היחידה שאנני מצליח לשתף קבצים אל אף ששיתפתי סיפריות בכול המחשבים תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-