עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by asus7,

איך הראוטר הזה של Tp-link ? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=418198

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  2. Started by Armageddon1,

אם אני מפרמט את המחשב ומתקין מחדש את המערכת אז כל ההגדרות של הנתב ישמרו או צריך להגדיר מחדש ...?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  3. Started by אוקיי,

שלום, אני מקווה שאני במקום הנכון או בפורום הנכון בכלל. בכל מקרה, אני רוצה להקים "מערכת" הזרמת וידאו למשתמש יחיד אחד. אבל, באמצעות לינק. מה הכוונה, בסופו של דבר אני מעוניין שמכל מקום בעולם תהיה אפשרות להיכנס ללינק הזה, ללחוץ על לינק פנימי שם שבאופן אוטומטי יפעיל נגן מדיה ויתחבר אל השרת שמזרים וידאו. אני קצת מעורה בנושא, יצא לי להתעסק עם רדיו אינטרנטי בעבר, אבל לא וידאו. רציתי לדעת מה הצרכים שלי. כרגע יש לי חיבור של 5M\500k לדעתי 60-65kbps אמור להספיק לשידור איכותי בהחלט של וידאו. אני מתאר לעצמי שהיות ואני רוצה שבאמצעות לינק פשוט (משמע גם הגולש הכי בור יצליח לצפות בו) אז העסק נהיה יותר מסובך אחרת SHOUTCAST פשוט יכול להיות הכלי היחיד שאני צריך... בקיצור, מה אני צר…

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  4. Started by benma,

השאלה היא כזאת: בהרבה בתי ספר יש שרת ראשי המריץ WINDOWS והרבה מחשבים חלשים מחוברים אליו בתור מסופים. האם אפשר לעשות דבר כזה בבית? האם אפשרי כאשר השרת הוא WINDOWS XP או שחייבים WINDOWS 2003 SERVER?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  5. האמת שקצת קשה לי לתאר את התופעה אבל אני אשתדל. יש לי בית בן שתי קומות בקומה ה ראשונה יש את המחשב הראשי שאליו מחובר המודם והרואטר בקומה העליונה יש שני מחשבים נוספים המחוברים עם כבלים לראוטר הראוטר הוא EDIMAX מהבסיסיים ביותר והבעיה היא כזאת: אני משחק בWORLD OF WARCRAFT ומידי פעם החיבור שלי פתאום נעצר כלומר אני לא מקבל upload/download בכלל. באותו רגע שזה קורה אני לא מוסגל לגלוש בכלל ואני צריך לעושות ריסטרט לראוטר. עכשיו העיניין הוא ש זה קורה רק במחשב שלי... במחשב של אבא שלי ושל אחי הנתונים זורמים כרגיל ואין להם את הבעיה הזו. אולי חשוב לציין שהאינטנט לא מתנתק הוא נשאר מחובר אבל אני פשוט לא מקבל זרימה של מידע מהרואטר. עכשיו יש לי כמה רעיונות לגבי מה יכולה להיות הבעיה. 1.אולי ה…

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  6. Started by MatanMaor,

שלום היום קניתי wireless G usb adapter של חברת intellinet חיברתי אותו למחשב התקנתי את הדיסק ואני תקוע, אני לא יודע מה אני אמור לעשות. אני אשמח לכל עזרה שאני אוכל לקבל, תודה. אני קניתי אותו כדי שאני אוכל לשחק בנינטנדו דיאס שלי במשחקים שתומכים wifi האם זה אפשרי עם המכשיר הזה?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  7. Started by fantax,

שלום. אני מעוניין לחבר את המחשב הנייד למחשב הביתי על מנת להעביר קבצים בין 2 המחשבים איך עושים את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  8. טוב, אז לפני כמה ימים (יום) נשרף לי הראוטר. אז קניתי ראוטר חדש של DIMAX. עכשיו יש לי בעיה קטנה. אני לא יודע איך להתקין אותו מישהו יכול להסביר לי מה אני צריך לעשות? תודה מראש לכל העוזרים....

9. יש לי PS3 נתב של D-LINK 524 מודם של בזק (כחול) אינטרנט של 012 מהירות 1.5MB (טוענים שכל הפורטים פתוחים) ובנתב ה-PS3 מוגדר על DMZ... ועדיין יש לי בלחץ אפשרות להתחבר לאינטרנט שלא לדבר על לשחק ברשת שזה מתנתק כל שנייה או לא מפעיל בכלל את המשחקים... אם מישהו יכול לעזור להציע עצה להמליץ המלצה או סתם להשתתף בצערי על המצב... זה יהיה נחמד... ושיהיה לכולם יום טוב...

10. Started by eitam_simchi,

יש לי רשת אלחוטית בבית ואני רוצה לצרף מחשב נוסף לרשת - למחשב יש אינטרנט נפרד והוא מרוחק ממני, אני רוצה להדפיס דרכו והעביר דרכו קבצים. יש אפשרות כזאת? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  11. Started by davis5,

אני מתחבר מרחוק למחשב שלי דרך תוכנה הנ"ל אבל הבעיה שאחרי זמן מסויים הכתובת ip שלי משתנה ואני כבר לא יכול להתחבר כי אני לא יודע אותו. האם יש תוכנה או דרך מסויימת להתחבר בלי לדעת את הip או דרך לגלות את הip החדש? תודה

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  12. שלום, מאחר ואני קונה מחשב חדש, אני גם צריך להתקין את האינטרנט במחשב, ואני גם צריך רשת, למחשב של אחותי, אני צריך רק לקרוא לטכנאי מהחברה כדי שיתקין לי? כמה טכנאי אמור לעלות? ------------------------ עוד שאלה: אמא שלי אמרה לי שהיא רוצה לעבור לרשת דרך הכבלים, משהו של HOT, בגלל שיותר זול (מה אפשר לצפות מאמא ), מישהו יודע האם כדאי לעבור, ולא משנה מבחינת ההעברה של נתונים דרך הרשת? הרשת היא רשת אלחוטית. תודה לעונים .

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  13. שבת שלום לכולם , אז ככה - אני מעוניין להקים רשת אלחוטית בבית כאשר הטווח בין המחשבים הוא 10-15 מטר אווירי כאשר יש קומה מפרידה בניהם (המחשב עם הראוטר נמצא בקומה העליונה - אם זה משנה? ) . הראוטר שאני חושב לקנות הוא edimax BR-6204Wg שאלתי - האם יש מצב שהטווח והבדל הקומה בין המחשבים יהרסו לי את התוכניות ? תודה לכולם ! ד"א - אם יש המלצות לדגם אחר של ראוטר אני אשמח לשמוע ( טווח מחירים של 250-350 ש"ח )

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  14. Started by TZ,

בס"ד שלום שני TZ יש לי את המודם של אלקטל מהסוג שניתן לפרוץ אותט להגדירו כראוטר, הוא פועל לי רגיל (HOME ) אך שאני מנסה להכנס למסך ההגדרות (באינטרנט אקספלורר איני מצליח ,(משום שלפי האינטרנט אקספלורר מוגדר שימוש בפרוקסי (LAN ) איך אני יכול להגירו כך שאוכל להכנס להגדרות הללו ? יש לי 'WIN98SE

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  15. ^ אם אפשר לכוון אותי - זה יהיה נהדר . תודה .

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  16. Started by oran37,

אני יודע html טוב אני יודע לעצב את האתר והכל אבל בסופו של דבר יש מסמך שצריך להעלות אותו לאינטרנט לאתרים שמאחסנים אותם איך אני עושה אתר שכולו מאוחסן על המחשב שלי שכל המסמכים נמצאים עליו. אשמח אם תעזרו זה מאוד יועיל לי.

17. אווקיי אז לפני כמה ימים קניתי ראוטר של LEVEL ONE מדגם FBR-1418TX בעקבות זאת הייתי צריך להחליף למודם רשת וקיבלתי מבזק את המודם של+ ECI 312 עכשיו המודם בנפרד בלי הראוטר פעול מצויין,אבל כשאני מחבר את הראוטר האינטרנט לא מתחבר . אין לי מושג איך ומה להגדיר,(חוץ מההגדרות הבסיסיות שהלכתי לפי הדף של הראוטר) . בבקשה תעזרו לי יש לי וינדוז אקספי עם סרביספאק 2

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  18. Started by o.s,

שלום, קניתי ראוטר של Linksys מדגם WRT54GL , אני גולש דרך HOT + 012 ולא הצלחתי להגדיר רשת ביתית עם עוד מחשב שמחובר עם כרטיס רשת של DLINK. התקשרתי ל 012 והם אמרו שהם שבגלל השילוב של הראוטר הזה ו HOT הם צריכים לבקש מ HOT שיהיה לי IP קבוע(חייגן אוטומטי) ואז הכל יסתדר , ורציתי לדעת 1)האם זה נכון? 2)האם יש דרך שאני יוכל לגלוש בינתיים עם 2 המחשביםבעזרת הראוטר והכ.רשת? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  19. Started by ZenMaster,

קניתי לאפטופ של Dell מותקנת בו מערכת הפעלה WINDOWS XP HOME E הוא מחובר ברשת לאינטרנט עשיתי לו עדכונים כמה שאפשר אבל מאיזו סיבה הוא לא נכנס לי לאתרים מסויימים שיש בהם JAVA ו FLASH וכו... וכותב לי "שגיאה בדף" או שגיאה בהצגת הדף. מה אני צריך לעשות כדי שיפעלו לי האתרים האלה (כמו בנק דיסקונט,NETEX ו כו...), לא ניתקלתי בבעיה זו בעבר מישהו יכול לעזור ? ראיתי שעוד מישהו עם אותה בעיה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?PHPSESSID=4c880abc267057d8086497aed9ff28fa&topic=107887.0 בבקשה עזרה.... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  20. שלום לכולם, לפני כחצי שעה חזרתי מביצפר,ואני רואה שהמחשב איתחל את עצמו ושהחיבור לאינטרנט נעלם. אחרי שעשיתי הפעלה מחדש החיבור חזר - וכך גם האינטרנט, אבל!!! - הוא לא פותח לי איסיקיו,חצי מהאתרים שאני צריך הוא לא נכנס,הוא לא נכנס למסנג'ר ולא ל-Steam. אני משתגע!, עשיתי אולי 10 איתחולים למחשב, ניתקתי את המודם והראוטר מהחשמל לכמה דקות וזה עדיין לא חזר. כאשר אני נכנס ל''מצב'' של הרשת אני רואה שאין שום בעיה,המחשב שולח ומקבל מנות, בבקשה תעזרו לי!. בתודה, רועי.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  21. Started by AdiR^SiNaI,

תמיד אומרים שמודם מחובר לקו טלפון וכדי שיהיה פקס צריך גם מודם מזתומרת המודם מחובר לטלפון למה עוד מודם לפקס?

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  22. Started by Rhx,

אממ אני די מיואש מכל הקטע, ניסיתי כבר לפתוח כמה פורטים וללא הצלחה אני עדיין מקבל את הסימון של הLow ID, פתחתי בפיירוול, בראוטר ואני עדיין מקבל את זה.. מה כבר יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  23. כיצד ניתן בנתב הנ"ל להקצות רק רוחב פס מסוים לאחד הצחשבים ברשת?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  24. שלום רב.. קיבלתי מחשב נייד משומש מאחי ויש לי רשת המנותבת ע"י ראווטר של gigabite 401 יש בו 4 כניסות למחשבים...... ובאופן כללי מחוברים לרשת 2 מחשבים לראוטר מחובר מודם של בזק ... שמפוצל לשני המחשבים בעזרת הראוטר עכשיו ......... במקום המחשב הנייח (אחד מהשניים שמחוברים תמיד לרשת) חיברתי מחשב נייד של אי בי אמ עם ווינדווס 2000 ב'טראי' אני רואה שהמחשב מחובר לרשת אבל האינטרנט לא פועל באופן אוטומטי ... לפני חודשיים כשחיברתי אותו האינטרנט כן פעל .. המחשב היה מכובה כל החודשיים ולא נעשו בו שינויים... איפה הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  25. טוב אני הפכתי את המודם אלקטל שלי לנתב... עכשיו אני רוצה להחזיר אותו בחזרה.. נכנסתי לדביק פה בפורום נכנסתי למדריך הכל טוב ויפי... הנה המדריך שיש שם... חזרו לממשק ה- WEB של המודם (http://10.0.0.138). 1 היכנסו ל- PPP. העבירו את PPP4 ל- off. לחצו על Apply ואז על Save all. לאחר מכן לחצו על delete בשורה של PPP4. שוב Apply ואז Save all. 2 לכו ל- Phonebook ומחקו משם את PPP4. שוב Apply ושוב Save all. 3 הוסיפו ערך חדש בשם RELAY_PPP1 עם VPI בערך 8 ו VCI בערך 48 וסוג pptp. שוב Apply ושוב Save all. 4 לכו ל pptp והוסיפו את RELAY_PPP1 עם encap בערך VC-MUX. שוב Apply ושוב Save all. עכשיו אתם אמורים להיות מסוגלים להתחבר כמו שהיה שקיבלתם את המודם בהתחלה. ניתן גם לבטל את השדרוג של המודם..…

• 1 תגובה
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים