עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. כיצד ניתן בנתב הנ"ל להקצות רק רוחב פס מסוים לאחד הצחשבים ברשת?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  2. Started by Check_Point,

שלום. יש לי שני מחשבים אשר מחוברים לראוטר, שהראוטר כמובן מחובר למודם ה- ADSL. בשני המחשבים אפשר לגלוש באינטרנט, ושניהם נמצאים תחת אותה Workgroup. כשאני נכנס לוורקגרופ מהמחשב האחד ומנסה להיכנס לשני, הפעולה מתאפשרת בהצלחה. כאשר אני עושה את הפעולה ההפוכה- מנסה להתחבר מהמחשב השני לראשון, אני מקבל את ההודעת שגיאה המצורפת. שני המחשבים מחוברים כ-ADMIN. ניסיתי להגדיר רשת מחדש ללא הצלחה. מישהו יודע מה הבעיה? תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  3. Started by ashkenazone,

אהלן, יש לי חבר שיש לו ראוטר, מודם חיצוני ו2 מחשבים שהוא רוצה לחבר אליו. בהתחלה הרשת הוגדרה כרשת אלחוטית, עקב סיבות טכניות הם רוצים לעבור לרשת חוטית. הכבל קיים. עכשיו, מישהו יכול להסביר לי איך מגדירים את זה? הסתכלתי בסטיקי, אבל אצל חבר שלי בnetwork connections יש רק LAN, ובסטיקי יש שתיים... אז אני צריך קצת עזרה. תודה.

4. השאלה בכותרת, תודה

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  5. Started by pazer005,

אז ככה, קניתי עכשיו מבזק ראוטר של 600EW הוא מתחבר לי למחשב הראשי עם כבל רשת עשיתי wizard והאינטרנט עובד בסדר גמור במחשב הזה. במחשב השני יש מתאם USB שהתקנתי והוא אומר שם שהוא מוצא את הרשת אבל מצד שני אין אינטרנט שאלה נוספת, אני מנסה לפתוח פורטים לאימיול. הפורטים באימיול הם tcp 4400 ו-udp7700 הלכתי ל-port forwarding, הלכתי שם ל-user, לחצתי על add, הכנסתי לו שם את הפורטים הדרושים, לחצתי על apply, חזרתי אחורה והוספתי את אימיול לרשימה ושוב לחצתי apply ובסוף על save setting והאימיול בשלו, לא רוצה בכלל להתחבר למרות שיש גלישה רגילה באינטרנט

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  6. שלום נשמות.. יש לי מחשב אחד מחובר לאינטרנט ואחי הביא לי לא מזמן מחשב (מחבר שלו) ואני רוצה לחבר אותו לאינטרנט המרחק בין שני המחשבים הוא דיי גדול ולכן היחלטתי לקנות ראוטר אלחוטי אבל חוץ מהראוטר מה עוד צריך? (איך המחשב השני ידע שהוא הוא זה שהראוטר מדבר אליו)... והאם ביכלל זה אמין ראוטר אלחוטי זה הראוטר שאני מתכוון לקנות.. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=95&CatCode=47 אם מישהו בא לו לעזור לי באיי סיי קיו אז זה עוד יותר סבבה 160695693 ***שני המחשבים עם ווינדאוס 98 (הכי טוב)...***

7. Started by ac1240,

יש לי ראוטר אבל הוא עם דינאמי (משתנה כל פעם) ואני רוצה שזה יהיה סטטי איך אני עושה את זה ? יש לי ראוטר של TP-LINK

8. ^ ללא עוד משתמשים בבית. רק מחשב אחד משחובר למודם באופן חוטי. הדבר מפריע לגלישה\הורדה וכו'... האם הדבר נפוץ בדגם הזה? איפה הבעיה? אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  9. קניתי לא מזמן מחשב נייד חדש ויש לי גם מחשב נייח הבאתי ראוטר די ישן של dlink 614+ על מנת להקים רשת אלחוטית כדי שיהיה לי גם אינטרנט בנייד יש לי איניטרנט בכבלים אז הבנתי שאני צריך להגדיר חייגן בראוטר נכנסתי והפעלתי שם את האפשרות של l2tp אם כל ההגדרות של השם משתמש והסיסמא, הנייד קולט את הרשת שהגדרתי ומזהה אותה אך משום מה גם בנייח וגם בנייד אין אינטרנט ואני לא מצליח להבין למה... האם יש משהו שאני מפספס , עוד משהו שאני צריך להגדיר? אם למישהו יש רעיון או פתרון אני ישמח אני לא כל כך מבין בזה ויכול להיות שעשיתי כמה דברים שלא צריך אז תודה מראש למי שיענה

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  10. Started by Eviljelly,

האם ניתן להגדיר דפדפן שהוא לא אקספלורר לגלוש מחיבור אינטרנט אחר מהחיבור הראשי ? לצורך הדוגמא אקספלורר מוגדר על אינטרנט מרשת והשועל על אינטרנט מ ADSL ?

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  11. Started by id3232,

קיבלתי מבזק מודם שהוא כזה גדול וכתוב עליו: Eci b-focus router 312+ עכשיו אני רוצה לבטל את הפיירוול שלו . איך עושים את זה?? תודה רבה

12. Started by itzikcore,

שלום.יש לי ראוטר +b-focus wireless 352 עכשיו לפעמים דף האינטרנט לא עובד,וצריך להפעיל את הראוטר מחדש כדאי שהוא יעבוד שוב למה? והבעיה שהכי מטרידה אותי.זה פתיחת הפורטים.אני יודע איך לפתוח פורטים,אבל אחרי שפתחתי פורטים,אני לוחץ על הכפתור add למסגרת של Applied Rules בשביל לעדכן את הפורט.ואז רשום לי ERROR: rule (null) is in use for PC 10.0.0.1 אני לא מבין למה?פעם הייתי פותח פורטים בקלות.זה לא נותן לי עכשיו.צריך עזרה.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  13. Started by Vidati,

שלום. יש לי כרטיס אחד של VIGOR 510 ואני מרוצה ממנו עד הגג מאז שקבלתי אותו לפני שנתיים בערך לא היה לי בעיות איתו אף פעם. על המחשב השני שלי יש לי כרטיס של 3COM והוא עושה לי בעיות מפה ועד הודעה חדשה. מישהו יודע איפה מוכרים את הכרטיס הנל? הכוונה לVIGOR510 (אלחוטי). תודה.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  14. יש לי בבית נתב אלחוטי WRT54GL של Linksys הציעו לי בחנות מודם אלחוטי WUSB54GS האם הם מתאימים אחד לשני?

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  15. Started by DL,

היי, אני רוצה לחבר שני מחשבים בבית שלי לאינטרנט, ואני חושב על לקנות נתב, יש לי מודם אלקטל שחור SpeedTouch Home ושמעתי שאפשר להפוך אותו לנתב. מה אתם חושבים עדיף, לקנות נתב או להפוך את המודם לנתב? יתרונות\חסרונות של כל אפשרות יעזרו לי מאוד, והמלצה על נתב טוב או מדריך טוב לשינוי המודם גם תתקבל בברכה. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  16. Started by mor873,

שלום היתה לי רשת ביתית לאחר פירמוט הכל נעלם , יש לי Norton Internet Security 2003 , בעבר הפשרתי משהו וזה עזר להקים את הרשת רק שאני לא זוכר איך מאשרים שיתן לי להקים רשת ביתית תודה

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  17. האם קיים כזה דבר? אני מחפש משהו זול ותומך OSX. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  18. אז ככה, שאלה שלא הצלחתי לענות כבר הרבה זמן. כידוע הראוטרים שנמכרים סובלים מבעית איטיות האינטרנט בזמן שתוכנות ה P2P פתוחות. לדוגמא ה Linksys WRT54GL שלמרות הגדלתי לו החיבורים (עם קושחה של TOMATO) עדיין הוא סובל מבעיות, לדוגמא כשאני נותן אפלוד מקסימלי שאר האינטרנט מנוטרל .(ללא התערבות QOS) כל הבעיות שיש בראוטרים האלה לא קיימות עם האלקטל 510 בתצורת נתב. אני נותן אפלוד מקסימלי ואני יכול לגלוש באינטרנט ואני לא מרגיש שום איטיות. רציתי לקבל הסבר למה האלקטל 510 יותר טוב ל P2P? תודה

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  19. היי, יש ברשותי ראוטר TP-LINK, איתו אין לי ממש בעיה, הבעיה מתרחשת עם הכרטיס רשת שמחובר למחשב השני- כל כמה דקות הוא מתנתק - אני רואים את רמת הקליטה באפס, התוכנה מראה שהוא התנתק לגמרי ואחרי כמה שניות הוא מתחבר שוב... וחוסר חלילה.. מה אפשר לעשות כדאי לפתור את זה? הבעיה הזאת לא קרתה עד לפני שבוע-שבועיים, כשקנינו אותו , ביחד עם הראוטר, הכול פעל בסדר... יש לי שאלה נוספת: כשאני מגדיר אייפי סטטי דרך הראוטר, איזה כתובות DNS כאשר בבקרה של הראוטר כתובת ה DNS מראה X , אבל כשאני בודק בחלון הדוס (ipconfig /all) זה מראה לי כתובות אחרות לגמרי.. יכול להיות בגלל העובדה שהגדרתי כבר כמה פעמים ומחקתי זאת מסיבות שונות ואז שמתי כתובות אחרות? ואגב יש לי בעיות איטיות בזמן האחרון, יכול להיות בגל…

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  20. Started by Raz20,

יש לי עכשיו שני מחשבים בבית אחד מהם מחובר לאינטרנט , והשני לא , אני רוצה לחבר גם את המחשב השני לאינטרנט מה אני צריך כדי לעשות את זה , ואם יהיו לי בעיות שונות שקשורות ברשת כמו העברת קבצים וכו' ? (ואם יש עוד בעיות שעלולות להיווצר כתוצאה מהרשת ) תודה רבה לאנשים שעוזרים !!!!

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  21. אני יודע שאני צריך להגדיר את הTCP/IP העניין הוא שיש לי 2 מקומות בו ניתן להגדיר ואנני בטוח היכן המקום הראשון הוא local area connection המקום השני הוא broadband connection מצ"ב תמונות (אגב האם אני זקוק לכל מה שמופיע בתמונות? אני מתכוון לכל היישומים שמופעים בתמנות תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  22. שלום, יש לי בבית רשת אחוטית דרך ראוטר של 3COM וכמו כן אני משתמש בטלפון אלחוטי של חברתUNIDEN אשר עובד על אותו התדר של הראוטר 2.4GHz דבר שמפיל את רשת האינטרנט בכל פעם שהטלפון עובד. אשמח לשמוע דרכים לפתרון הבעיה כלומר שגם הטלפון וגם הרשת יעבדו ביחד- הבנתי שאפשר לשנות את תדר העבודה של הטלפון, האם זה נכון ואם כן - כיצד?.. תודה רבה לכל המגיבים.

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  23. Started by davis5,

אני מתחבר מרחוק למחשב שלי דרך תוכנה הנ"ל אבל הבעיה שאחרי זמן מסויים הכתובת ip שלי משתנה ואני כבר לא יכול להתחבר כי אני לא יודע אותו. האם יש תוכנה או דרך מסויימת להתחבר בלי לדעת את הip או דרך לגלות את הip החדש? תודה

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  24. Started by ras81,

שלום יש לי רשת אלחוטית. איך אני יכול לחבר את המדפסת כך שכל אחד בבית יוכל לשלוח לה עבודות הדפסה? תודה

• 6 תגובות
    • 567 צפיות
  25. Started by zachi0404,

שלום אני צריכך לבנות רשת ביתית אם שלושה מחשבים וראוטר מודם D-LINK 604+ יש לי כמה שאלות. 1.איך אני קובע IP קבוע לכול אחד מהמחשבים?ואיך אני יכול לקבוע את תווח ה-IP של הראוטר?(כלומר 100-200) 2.בכול אחד משלושת המחשבים יהיו את התוכנות הבאות. A.אימיול B.קאזה C.אי.סי.קיו. D.מסנג'ר E.סקייפ F.ומרידה(השאלה אם הפורטים שלה שונים משל האי סי קיו?) השאלה שלי איך אני יכול לפתוח לכול מחשב בנפרד פורטים לתוכנות האלה?ומה תווח הפורטים של כול תוכנה לקבלה ושליחת קבצים? אני יודע שיש בעיה אם תוכנות השיתוף ויש סיכוי לא רע שראוטר הקרוס בגללן ומכאן מגיעות עוד כמה שאלות האם אני יכול לקבוע לכול מחשב פס רוחב נפרד? אם כן איך אני עושה את זה בראוטר הזה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.