רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום, שאני מנסה להפעיל REMOTE ASSISTANCE ממחשב אחד למחשב מרוחק, אז הוא פועל לי אבל מאפשר רק לצפיית מסך, אני לא יכול לשנות דבר במחשב המרוחק אלא רק לראות את המסך שלו? אני עובד ב-MESSANGER LIVE ב-WINDOWS XP PRO (פועל על שני המחשב) מישהו יודע איך אני מאפשר שליטה מלאה על המחשב המרוחק ולא רק צפייה על המסך שלו מהמחשב שלי? תודה
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
לאחר פירמוט המחשב שהיה לקוח ברשת ICS מה אני צריך להגדיר ? קראתי איפה שהוא . . . שאני צריך להביא IP פנימי, ידני (192.168.0.2 כי המחשב המארח הוגדרו לו IP פנימי של 192.168.0.1) ואז לרשום את המחשב המארח (ה"שרת") כ-Deafult G.W (שוב 192.168.0.1) וזהו . . . ? זה בטוח יעבוד ? לא צריך כלום ? ספק: בזק. תשתית: HOT. האם זה אומר שהחיבור יהיה אוטומטי ואני יצטרך רק לערוך או שני יצטרך "התקשרות חדשה". תודה.
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום יש לי רשת אלחוטית. איך אני יכול לחבר את המדפסת כך שכל אחד בבית יוכל לשלוח לה עבודות הדפסה? תודה
-
- 6 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר שתי רשתות ביחד כל אחת מהם נמצאת בבנין אחר והכבל בין שתי הרשתות יצא באורך של 106 מטרים ואין אפשרות לשים ראוטר או מתג באמצע הכבל. כשאני מנסה לחבר את הכבל למתג ולחבר את המחשבים ברשת המחשבים לא מצליחים להתחבר כשביררתי בקשר לבעיה זאת נודע לי שמקור הבעיה יכול להיות בגלל שאורך הכבל יותר מ-100 מטר ושישנו מכשיר שנקרא Reapeater אשר מגביר את האות אבל אני לא מוצא נכשיר כזה בשום חנות מחשבים שאני מכיר. מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בפתרון בעיה זאת!!!
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני מעונין להגיד מי כן ומי לא ברשת שלי יוכל להיכנס למחשב שלי בעזרת שולחן עבודה מרוחק הדרך שאני מנסה לעשות זאת עלידי כניסה מאפיני עבודה מרחוק בחירת משתמשים מרוחקים הוספה במיקומים אני רואה רק את המחשב שלי ברשת ולא מחשבים נוספים בשביל לבחור מהם את המשתמש שאני מעונין שיכנס אז יש דרך לבחור מי יכנס לי לשולחן עבודה ומי לא או שזה פתוח לכל מי אשר מכיר את הסיסמה
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
מה קורה אני צריך לחבר שתי מחשבים לאינטרנט עם מודם אחד מה עדיף לי נתב או ממתגת
-
- 5 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לכם כהקדמה עלי לציין שאני לא מבינה כלום ברשתות ולכן מקווה שאתן לכם את כל האינפורמציה הרלוונטית. הותקנה אצלנו רשת בין שני מחשבים. מערכת הפעלה אחת xppro-sp1(מחשב ראשי)והשניה xppro-sp2 . הראוטר של חברת Edimax . לא ברור שיש קשר אמיתי, אך בטוח שיש קשר נסיבתי לבעיות שנוצרו , שכן מיד עם ההתקנה, יש קשיים בהטענה של אתרים כבדים , כגון ynet או Symantec או Yahoo ועוד ועוד. לפעמים פשוט הדף לא עולה, או עולה ללא תמונות וכולי. ישנם קשיים בעידכוני תוכנות כמו AVG או Ewido וחייבים לעדכן ידנית (לא תמיד)גם NOD32 שאי אפשר לעדכן ידנית כשהיה לנו רק מחשב אחד , זה לא קרה מעולם. התופעה קיימת בשני המחשבים בלי קשר אם שניהם פועלים או רק אחד מהם , וגם אם אין תוכנות שיתוף ברקע. לעיתים רק אחד פועל ו…
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה קניתי מחשב נייד משומש עליו מותקן Windows 2000. קניתי למחשב זה כרטיס רשת המתחבר ליציאת PC-MCIA. כאשר הבאתי אותו הביתה וניסיתי לחבר אותו לרשת הביתית האלחוטית, ראיתי שהוא התחבר וניתן לגלוש באיטרנט, אבל כשניסיתי לפתוח את השיתוף קבצים בין המחשבים נתקלתי בהודעה שאומרת שעליי לשנות את ה-IP שהראוטר נותן למחשב. בכל המחשבים האחרים מותקנת מערכת Windows XP ואין בעיה כזו. אודה לכם אם תוכלו להסביר לי איך אני מסדר את השיתוף קבצים.
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום, מאחר ואני קונה מחשב חדש, אני גם צריך להתקין את האינטרנט במחשב, ואני גם צריך רשת, למחשב של אחותי, אני צריך רק לקרוא לטכנאי מהחברה כדי שיתקין לי? כמה טכנאי אמור לעלות? ------------------------ עוד שאלה: אמא שלי אמרה לי שהיא רוצה לעבור לרשת דרך הכבלים, משהו של HOT, בגלל שיותר זול (מה אפשר לצפות מאמא ), מישהו יודע האם כדאי לעבור, ולא משנה מבחינת ההעברה של נתונים דרך הרשת? הרשת היא רשת אלחוטית. תודה לעונים .
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
אני וחבר שלי רוצים לשחק ברשת, הבעיה שהוא לא גר קרוב אליי. שמעתי שיש תוכנה שמשתפת את שני המחשבים ברשת אחת, משו דומה לאימיול. וככה נוכל לשחק, כמו רשת ביתית, רק שהוא לא מחובר אלינו עם ככבל.. יש דבר כזה? עם כן, אפשר הסבר איך ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים לנתב הזה. אחד המחשבים הוחלף במחשב חדש ותקין. כאשר אני מפעיל מחדש/מכבה ומדליק את המחשב החדש אז התקשורת בין שני המחשבים נשמרת אבל הנתב מפסיק משום מה לתקשר עם המודם ורק לאחר שמנתקים אותו מהחשמל ומחברים מחדש (רק אותו, אין צורך לנתק ולחבר מחדש את המודם) אז האינטרנט חוזר לעבוד כשורה. כאשר אני מפעיל מחדש את המחשב החדש אז שני המחשבים שמחוברים לנתב לא מצליחים להתחבר לאינטרנט. יש רעיון לפתרון הבעיה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
יש לי בעיה בכבל רשת מסוג cat 7 יש לי 200 מגה וכל פעם שאני עושה בדיקת מהירות זה מראה לי 90 מגה ואין לי מושג למה זה קורה מישהו יודע למה? (וכן הכרטיס רשת לי תומך במהירות של 1000 מגה)כי פעם זה עבד ופתאום זה הפסיק לעבוד.
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
היי עובר ליחידת דיור יום ראשון, יש שם ממיר מיני הוטבוקס של הוט עם חיבור לאן שהבנתי שאפשר למשוך משם אינטרנט, השאלה שלי היא אם אני יכול לחבר לממיר ראוטר כדי לכסות את כל היחידה בקליטה של וויפי ולהוסיף לי עוד יצירות קוויות על הדרך. דבר שני, אם כן אפשרי, ה ראוטר יוצר לי רשת נפרדת (סיסמא וssid) שונה או שאני עדיין צריך לגשת דרך הסיסמא של בבעלי דירה?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב אחד xp במחשב שני ויסטה שהיה לי xp היה לי היה לי תקיה בשם שרדוקס ששמה היתה מעביר דברים ממחשב למחשב היא היתה קיימת במיקומי הרשת שלי. איך אני עושה את זה עכשוי? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בקופסאת מיתוג שתאפשר לי לחבר אליה זוג רשתות ובעזרת כפתור לעבור בינהם לחיבור רשת אחד, כלומר לבחור בין רשת א לרשת ב לפי בחירה.
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון להקים רשת אלחוטית בבית שלי. עד היום עבדתי עם התקן ה G ועשיתי שימוש במודם-ראוטר של LEVEL ONE דגם WBR-3407A. החלטתי שאני רוצה משהו יותר מהיר. אני מחפש מודם(ADSL)+נתב קווי של (1GB)+אלחוט תקן N. האם יש חיה כזאת? ואם לא אז אילו רכיבים אצטרך לקנות בנפרד? בנוסף אני מחפש גם כרטיסי רשת אלחוטיים שיתאימו לעבודה עם הראוטר החדש. תודה רבה על העזרה. שרון.
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
היי, ברצוני לשתף 2 תיקיות על אותו מחשב, איך אני עושה את זה? אני משתמש בדיסק קשיח חיצוני ,כאשר אני מוריד קובץ כלשהו או מעביר קובץ לתיקייה אחת במחשב אני רוצה שהוא יראה או יורד גם בתיקייה השנייה ( לצורך העיניין זה הדיסק הקשיח החיצוני). איך עושים דבר כזה??? בבקשה משהו מפורט וברור. תודה רבה. נ.ב כל זה כי הלך לי הדיסק הקשיח לפני כמה ימים. יהיה יותר כל במקום להעביר קבצים לקשיח נשתף אותו .
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני משתמש ב REMOTE ADMINISTRATOR 2.2 יש לי בבית שני מחשבים ....על המחשב האחד עובד יפה ברשת הביתית מתחבר ב2 שניות ...הכל חלק שנוצר החיבור והשני הנייד החדש עושה בעיות ....לוקח 10 דקות עד שרואים את ה DESKTOP של המחשב וגם שרואים התמונה באה קפואה ואין תקשורת LIVE כמו שצריך להיות ....בקיצור משהו דפוק יכול להיות שהRADMIN עובדת יפה רק בין XP PRO ל XP PRO ? לא בין XP PRO ל XP HOME EDITION ? תודה. עריכה !!!!!.... אוקיי ניסיתי גם את REAL VNC על הנייד וגם שם היתה אטיות נוראית מה שלא היתה במחשב השני משמע זה או במחשב עצמו(הנייד) עם הכרטיס רשת שלו ...או ב XP HOME שיוצר בעיות איטיות ? כל הרשת איטית יכול להיות שהיא עובדת בכלל על 10 במקום 100 ? איך אני בודק את זה ומתקן את העניין ?
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אין מגבלת תקציב... מחפש את הנתב עם הקליטה הכי טובה + העברת נתונים הכי מהירה... תודה.
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב. ברשותי נתב אדימקס 6104K חוטי, המחבר שני מחשבים המצויים ברשת ביניהם ומחוברים לאינטרנט. בעקבות רכישת מחשב נייד, קניתי נתב חדש יותר של אדימקס 6204Wg וברצוני לדעת האם ניתן ניתן לטעון את קובץ ההגדרות bin של הנתב הישן בחדש? כלומר לחסוך לעצמי קצת זמן בהגדרות שכבר גם ככה קיימות ורק להותיר לעצמי הגדרת ההתחברות האל-חוטית. תודה!
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
היי. !! אני די חדש פה ולא יודע אם שאלו כבר את השאלה. איזה ספק יותר טוב ברק כבלים או חברה אחרת? אני מחובר לברק וספק אינטרנט שלי זה בזק (אמרתי נכון?) יש לי רשת אלחוטית ובזמן האחרון הורדות בקושי זז ברק התחילו לעשות בעיות וזה די מעצבן!!! השאלה: אם אני יעבור חברה ושם הם גם יחסמו את ההורדות. יש איזה משהו שאפר לנסות חוץ מלעבור חברה ?.
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש לי רשת אל חוטית בבית, ואני לא מצליח לשחק במשחקתי MMORPG לדוגמא : WOW, UO וכד', מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
האינטרנט עובד בכל המחשבים (שלושה), אבל רק למחשב אחד ניתן להיכנס לתיקיות המשותפות (בכל המחשבים אפשרות "שיתוף קבצים פשוט" מבוטלת). את שני המחשבים האחרים רואים בENTIRE NETWORK וגם במחשבים בקבוצת העבודה (כולם קבוצת עבודה MSHOME), אבל כדי להיכנס לתיקיות המשותפות בשני המחשבים הללו מאחד המחשבים האחרים צריך להכניס שם משתמש וסיסמא ??? בעוד שלמחשב השלישי הכל עובד כמו שצריך ואפשר לשתף תיקיות ולהיכנס אליהם בלי לכתוב שם משתמש וסיסמא. תעזרו לי בבקשה ??? :
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אז ככה פעם בזמנו היה לי שיתוף קבצים בין שני המחשבים הכוונה הייתה לי תיקייה שיכלתי לשתף בין שני המחשבים ששם הייתי מוריד ממחשב אחד משחקים סרטים וכו' מעתיק את הקבצים לתייקייה המשותפת והולך למחשב שלי ורואה או משחק בקבצים. משום מה העבירו אותי עכשיו לחיבור עם חייגן של 013 ומשום מה אני לא מצליח לבצע רשת אני רוצה לדעת האם קיימת איזשהו אפשרות להעברת קצבים למחשב השני בצורה המהירה ביותר אולי איזו דרך מהירה של ftp או HTTP או משהו כזה שתוך שניות או מספר דקות הכל עובר לשרת וככה אני יוכל לצפות ולשחק במחשב שלי. אשמח מאוד אם מישהו יוכל לתת לי פיתרון מהיר ויעיל בתודה מראש אורן
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום יש לי שני שאלות קטנות בקשר לחיבור נכון בין מתג לראוטר... 1. את המתג אני מחבר לראוטר בכבל רשת מוצלב או רגיל? 2. זה לא משנה לאיזו כניסה אני מחבר בראוטר את המתג? זהו..זה כול השאלות תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-