רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
אהלן,לאחרונה נוסף מחשב חדש בבית (מחשב שני במספר) על הקיים מחובר מודם של b-fucos 270 שעבר שדרוג ל"ראוטר",אך הוא לא אמין,נופל לעיתים קרובות,וזה כשמחובר אליו רק מחשב אחד,לא רוצה לדעת איך הוא עם שניים. אז החלטתי לקנות ראוטר אמיתי,השאלה היא איזה? אני מחפש משהו אמין שיש לו תמיכה באינטרנט ויהיה קל להתעסק איתו,התקציב הוא 350 ש"ח. החיבור הוא מסוג ADSL בפס 2 מגה. **שכחתי לציין: עדיף ראוטר קווי,לא סומך על ההאבטחה של האלחוטי.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון אני חווה בעיות מוזרות כשאני מפעיל את הביטורנט,למשל היום אז הפעלתי את הביטורנט והוא הוריד איזה 5 שניות 60קב"ש ואז זה צנח לבין 0-3 שזה ממש גיחוח(והפורטים פתוחים) ולא אפילו שזה ככה אז פתאום כל האינטרנט קורס לאיזה 5 דקות ואני לא יכול להיכנס לשום אתר!! (ואפילו אם הוא עובד אז הוא מקרטע כשאני מוריד שאני מגביל על 100 ו30 UP). משום מה כל הבעיות האלו צצו מאז שעברתי ל012 ותשתית HOT זה יכול להיות הם? כי אתמול הביטכומט טס לי על 400 קב"ש 0_ם ויש לי מהירות 5מגה ביט אשמח לקבל תשובה איך לפתור את בעיית ההתנתקות כשאני מפעיל את הביטכומט ולגבי המהירות המזוויעה הזאת.
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
התקנתי IIS ב SERVER 2003, הגדרתי באתר הדיפולטי, תיקייה וירטואלית, מסמך דיפולטי ונתתי הרשאות. הבעיה שאני לא מצליח לראות את הדף גם כשאני מה IIS לוחץ על BROWS !!! הוא נותן לי שגיאה "you are not authorized to view this page" אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לעשות רשת אלחוטית, אז אני צריך המלצה על ראוטר וכרטיס רשת, אין הגבלה של תקציב כמובן שלא צריך להשתגע פשוט אני רוצה ראוטר שיעבוד טוב יציב בלי ניתוקים ובעיות . קו אווירי בין שני המחשבים הוא כ 10 מטר. אם אפשר המלצת הרכיבים מ KSP. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
הראוטר מחובר למחשב עם מערכת הפעלה ויסטא +2 מחשבים עם XP +מזרימדיה TVIX לכול המחשבים IP סטאטי הראוטר במצב PPPOE עם כול המחשבים אני מצליח לגלוש ללא בעיות. כמו כן מצליח להזרים מדיה ל TVIX ללא בעיות .הבעיה היחידה שאנני מצליח לשתף קבצים אל אף ששיתפתי סיפריות בכול המחשבים תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני מחבר שני מחשבים בתצורה של ICS, יהיה כרטיס רשת רגיל ואני רוצה שתהיה אופציה לאלחוט, מה כדאי לי לקחת? 3Com® OfficeConnect® Wireless 54Mbps 11g Compact USB Adapter http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=features&sku=3CRUSB10075&pathtype=purchase D-Link DWL-G122 http://www.dlink.com/products/?pid=334 Edimax - EW-7317Ug http://www.edimax.com/html/english/products/EW-7317Ug.htm
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
כדי לעשות הצפנה יש לי ויסטה ואני כן מצליחה להתחבר עם הנייד לאינטרנט דרך אלחוט מה אפשר לעשות? יש לי ראוטר מסוג: TP-LINK תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לנו שני מחשבים שמחוברים דרך כבל מוצלב. המחשב שלי מחובר לאינטרנט עם מודם USB והמחשב של אחותי מחובר למחשב שלי עם כבל. לשנינו יש מערכת חלונות ויסטה, העניין הוא שבמחשב של אחותי הכל עובד, אימיול, מסנג'ר ודפדפנים, לעומת זאת אצלי הדפדפן עובד כמה דקות ואז כבר לא, האימיול והמסנג'ר ממשיכים לעבוד בלי בעיה. כנראה ישנה איזושהי בעיה עם הDNS... אבל אני לא מבין גדול בתקשורת מחשבים. הגדרתי לאחותי בחיבור שער 192.168.0.2 על מסכת משנה 255.255.255.0 ושער ברירת מחדל 192.168.0.1. הגדרתי גם שרתי DNS אצל אחותי. אצלי ה-IP וה-DNS מוגדרים להתקבל אוטומטית. מה אני לא עושה נכון? מה חסר לי בהגדרות? אלו היו בדיוק ההגדרות שלשנינו היו XP והכל עבד בסדר גמור. אני כבר נואש, ניסיתי להגדיר אצלי I…
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם ,יש לי ראוטר ישן של Intel Express 8100 router האם הוא ישן מידיי או שהוא יכול לעבוד טוב תודה TZ
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
שמעו חברה אני בטוח שזה קרה לכמה ממכם אני עושה אני כל ההגדרות נכון אפילו רשמתי פורטים ידני לכל המחשבים ותמיד יש לי בעיות להתחבר לקבוצת עבודה במחשב שלי (ויסטה) אני רואה רק מחשב אחד(אקס פי של אחי) אבל אני לא מצליח להתחבר אליו ואת המחשב של אחותי(אקס פי)אני בכלל לא רואה למרות שכאמור הגדרתי הכל נכון במחשב של אחותי בכלל אני לא מצליח לראות אפילו את המחשב שלה הוא נותן לי הודעה שהשרת לא זמין אצל אחי אני רואה אותי ואת המחשב שלו אבל את הקבצים שאני משתף אצלי אני לא רואה עשיתי פינג לאיי פי והוא קיבל תשובה אבל כשעשית פינג לשם מחשב הוא לא קיבל תשובה אפילו ניסיתי לשנות הגדרות דרך הקובץ nsc.log מה אפשר עוד לעשות?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
מבקש המלצה לראוטר תומך כבלים + חייגן l2tp + תמיכה בריבוי חיבורים של תוכנות p2p האם האדימקס 6204wg יתמוך במה שביקשתי תודה
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי פעמים רבות ב stories ב facebok בצורת וידאו. ניסיתי להעלות קובץ mp4 ל story שלי אך ניתנו לי 2 אפשרויות בלבד: העלאת טקסט העלאת תמונה כיצד אחרים מעלים וידאו? תודה
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש הבדל בין שתי הפרוטוקולים האלו?? ואיך זה משפיע על מהירות האינטרנט?
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
כיצד ניתן בנתב הנ"ל להקצות רק רוחב פס מסוים לאחד הצחשבים ברשת?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
1. יש לי מודם של AZTECH 600E שהפכתי אותו לנתב כאשר המודם\נתב ועוד 2 מחשבים מחוברים אל הסוויץ. ההתחברות כמובן ללא חייגן , מה שגורם לחיבור תמידי של המחשבים לאינטרנט.הבעיה היא שכל מספר ימים יש התנקתות של החיבור של הרשת , כלומר המודם מתנתק לבד ולא מאפשר להתבחר לאינטרנט. הפתרון הזמני שמצאתי הוא לנתק ולחבר את המודם לחשמל בכל פעם מחדש....רציתי לדעת אם למישהו יש הצעה אחרת שתפתור לי את הבעיה? 2. במידה ואני מעונין להקים רשת תקשורת אלחוטית , האם יספיק לי לקנות סוויץ אלחוטי ( במידה וקיים דבר כזה ) + כרטיסי רשת אלחוטים ולחבר את המודם\נתב והכרטיסים אל הסוויץ?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שאני במקום הנכון או בפורום הנכון בכלל. בכל מקרה, אני רוצה להקים "מערכת" הזרמת וידאו למשתמש יחיד אחד. אבל, באמצעות לינק. מה הכוונה, בסופו של דבר אני מעוניין שמכל מקום בעולם תהיה אפשרות להיכנס ללינק הזה, ללחוץ על לינק פנימי שם שבאופן אוטומטי יפעיל נגן מדיה ויתחבר אל השרת שמזרים וידאו. אני קצת מעורה בנושא, יצא לי להתעסק עם רדיו אינטרנטי בעבר, אבל לא וידאו. רציתי לדעת מה הצרכים שלי. כרגע יש לי חיבור של 5M\500k לדעתי 60-65kbps אמור להספיק לשידור איכותי בהחלט של וידאו. אני מתאר לעצמי שהיות ואני רוצה שבאמצעות לינק פשוט (משמע גם הגולש הכי בור יצליח לצפות בו) אז העסק נהיה יותר מסובך אחרת SHOUTCAST פשוט יכול להיות הכלי היחיד שאני צריך... בקיצור, מה אני צר…
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט של 3 מגה של כבלים+ברק - עכשיו יש לי הרגשה שהם שמים הגבלות או חוסמים לגמרי חלק מהפורטים ניסיתי להסתכל על תוכניות וידאם דרך WINAMP בשרות הזה STREAMWIRED.COM וזה היה כל כך איטי שזה פשוט לא יאומן-ובאתר טענו שאצלהם אים שום בעיה היה לי גם פעם שניסיתי להוריד מקבוצות דיון דרך פורט מסוים וגם ההורדה הייתה איטית להחריד ודרך פורט אחר ההורדה הייתה טובה(עכשיו הבעיה של הקבוצות ידון נפטרה ואני מוריד טוב) עכשעו ברק טוענת שהם לא חוסמים והאתר טוען שאצלו אין בעיה אז איפה נמצאת הבעיה??? יש לי כמה מחשבים מחוברים דרך ראוטר אבל לא נראה לי שזה הבעיה כי ניתקתי את הראוטר והתחברתי ישירות ועדיין הייתה לי בעיה כמו כן לפעמים יש לי גם איטיות בלעלות קבצים לאתר שלי ב FTP -קובצ של 20K יכול לה…
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה להתחבר לאינטרנט ולא מצליח.. אני מצליח לגלוש ברשת האלחוטית עם ה לפטופ.. אז זה אל בעיית רשת. הבעיה כנראה בnetwork connections במחשב שלי. איך פותר את הבעיה? אני מוחבר עם כבלים ובזק בינל. winxp תודה שחר
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את מיקום הראוטר ובשביל זה צריך להוסיף שקע כבלים, אבל לפני שאני מבצע את זה אני רוצה לברר האם תהיה קליטה במרחק 20 מטר מרחק אוירי מהנתב כשבתווך יש 7 קירות?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
יש לי נתב עם 2 מחשבים בבית.המחשב עם הנתב עובד רק עם חיגן.בלי הוא לא עובד למה? ובמחשב השני עם הכרטיס רשת הוא עובד תמיד
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אז ככה, קניתי עכשיו מבזק ראוטר של 600EW הוא מתחבר לי למחשב הראשי עם כבל רשת עשיתי wizard והאינטרנט עובד בסדר גמור במחשב הזה. במחשב השני יש מתאם USB שהתקנתי והוא אומר שם שהוא מוצא את הרשת אבל מצד שני אין אינטרנט שאלה נוספת, אני מנסה לפתוח פורטים לאימיול. הפורטים באימיול הם tcp 4400 ו-udp7700 הלכתי ל-port forwarding, הלכתי שם ל-user, לחצתי על add, הכנסתי לו שם את הפורטים הדרושים, לחצתי על apply, חזרתי אחורה והוספתי את אימיול לרשימה ושוב לחצתי apply ובסוף על save setting והאימיול בשלו, לא רוצה בכלל להתחבר למרות שיש גלישה רגילה באינטרנט
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
-
קניתי לא מזמן מחשב נייד חדש ויש לי גם מחשב נייח הבאתי ראוטר די ישן של dlink 614+ על מנת להקים רשת אלחוטית כדי שיהיה לי גם אינטרנט בנייד יש לי איניטרנט בכבלים אז הבנתי שאני צריך להגדיר חייגן בראוטר נכנסתי והפעלתי שם את האפשרות של l2tp אם כל ההגדרות של השם משתמש והסיסמא, הנייד קולט את הרשת שהגדרתי ומזהה אותה אך משום מה גם בנייח וגם בנייד אין אינטרנט ואני לא מצליח להבין למה... האם יש משהו שאני מפספס , עוד משהו שאני צריך להגדיר? אם למישהו יש רעיון או פתרון אני ישמח אני לא כל כך מבין בזה ויכול להיות שעשיתי כמה דברים שלא צריך אז תודה מראש למי שיענה
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית רשת אחוטית דרך ראוטר של 3COM וכמו כן אני משתמש בטלפון אלחוטי של חברתUNIDEN אשר עובד על אותו התדר של הראוטר 2.4GHz דבר שמפיל את רשת האינטרנט בכל פעם שהטלפון עובד. אשמח לשמוע דרכים לפתרון הבעיה כלומר שגם הטלפון וגם הרשת יעבדו ביחד- הבנתי שאפשר לשנות את תדר העבודה של הטלפון, האם זה נכון ואם כן - כיצד?.. תודה רבה לכל המגיבים.
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-