רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,513 דיונים בפורום זה
-
אהלן אני רוצה להעביר שני כבלי רשת בבנין קומות. הכבלים יעברו בין הקומות מהצד החיצוני של הבנייןץ חשבתי על כבל מתקן CAT6 שהוא STP, ולנסות לשים תעלות פלסטיק מבחוץ. 1. האם זה אכן מה שאני צריך? 2. האם יש הבדל בסופיות (או מחברים, איך שקוראים לזה..) שאני צריך לקנות בגלל שאני צריך כבל CAT6 3. האם אני צריך להשתמש בעוד אמצעי מיגון לכבל? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי היום 1.5MB חיבור עם 128KB UP עם תשתית של כבלים וספק בזק בינלאומי ואני מאוד מרוצה אבל רוצה לשדרג את המהירות. מבחינת עלות הן זהות אבל יש לי התלבטות בין 2 החבילות הבאות: חבילת 2.5MB/250K שכוללת UP בקצב של 32K והורדה בקצב של 320K לעומת חבילת 3MB/156K שכוללת UP בקצב של 19K והורדה ב380K. השימוש העיקרי הוא לגלישה נטו, והורדת קבצים גדולים בפרוטוקול HTTP. שימושים נוספים אבל פחות שכיחים שליחת קבצים גדולים במייל, שימוש בתוכנות שיתוף, צפייה בסרטוני רשת ושימוש במשחקי רשת (WoW). על מה הייתם הולכים במקומי? יותר קורץ לי ה2.5MB בגלל שהUP גבוהה בצורה רצינית... אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
קודם כל שאני פותח את הפורטים של האימיול אז הוא אף פעם לא שומר אותם למרות שאני לוחץ שישמור. ואני רוצה לפתוח את טווח הפורטים 2000-3000 ואני לא יודע איך לעשות את זה (אני לא יודע מה לכתוב ב- port map) יש גם תמונה ויש לי גם בזמן האחרון בעיה - הוא כותב את זה: ERROR: cannot change a rule in use למרות שהוא לא בשימוש. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
בס"ד שלום שני TZ יש לי את המודם של אלקטל מהסוג שניתן לפרוץ אותט להגדירו כראוטר, הוא פועל לי רגיל (HOME ) אך שאני מנסה להכנס למסך ההגדרות (באינטרנט אקספלורר איני מצליח ,(משום שלפי האינטרנט אקספלורר מוגדר שימוש בפרוקסי (LAN ) איך אני יכול להגירו כך שאוכל להכנס להגדרות הללו ? יש לי 'WIN98SE
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
הראוטר מחובר למחשב עם מערכת הפעלה ויסטא +2 מחשבים עם XP +מזרימדיה TVIX לכול המחשבים IP סטאטי הראוטר במצב PPPOE עם כול המחשבים אני מצליח לגלוש ללא בעיות. כמו כן מצליח להזרים מדיה ל TVIX ללא בעיות .הבעיה היחידה שאנני מצליח לשתף קבצים אל אף ששיתפתי סיפריות בכול המחשבים תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום אני צריכך לבנות רשת ביתית אם שלושה מחשבים וראוטר מודם D-LINK 604+ יש לי כמה שאלות. 1.איך אני קובע IP קבוע לכול אחד מהמחשבים?ואיך אני יכול לקבוע את תווח ה-IP של הראוטר?(כלומר 100-200) 2.בכול אחד משלושת המחשבים יהיו את התוכנות הבאות. A.אימיול B.קאזה C.אי.סי.קיו. D.מסנג'ר E.סקייפ F.ומרידה(השאלה אם הפורטים שלה שונים משל האי סי קיו?) השאלה שלי איך אני יכול לפתוח לכול מחשב בנפרד פורטים לתוכנות האלה?ומה תווח הפורטים של כול תוכנה לקבלה ושליחת קבצים? אני יודע שיש בעיה אם תוכנות השיתוף ויש סיכוי לא רע שראוטר הקרוס בגללן ומכאן מגיעות עוד כמה שאלות האם אני יכול לקבוע לכול מחשב פס רוחב נפרד? אם כן איך אני עושה את זה בראוטר הזה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני אחרי שעתיים שפעלתי לפי החוברת והתייאשתי!!! סה"כ מה שעשיתי עד כה: חיברתי את נתב והמודם. חיברתי בכבל את המחשב המרוחק לנתב חיברתי את המחשב שהיה מחובר עד היום לרשת לנתב. מכאן ואילך הסתבכתי עם מיליון ואחת כתובות IP. מבקש שתצילו אותי!!!!! אני רוצה הסבר כמו לילד הכי מטומטם בעולם (אל תדאגו אני לא אעלב), ממש אם אפשר שלב שלב מה ללחוץ ומה להקיש. אני מתחנן!!!!! תודה.
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היי! חיבור ADSL בזק אני מצליח להתחבר אך איני מצליח לצפות בדפי אינטרנט. אני מקבל דף עם הודעה "אין אפשרות להציג דף זה". תודה!
-
- 9 תגובות
- 588 צפיות
-
-
י שלי מודם סמסונג AHT-E300 והוא משמש כראוטר גם הוא מתחבר לנתב (SWICH) ופתחתי פורטים והאימיול עשה לי HIGH ID עכשיו עבר יום אחד והכל שוב חזר ל LOW ID ... מישהו יכול להסביר לי למה? גם שמתי אותם ברשימה של הפיירוול וזה לא עוזר... :\
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי הוא לקוח של אקטקום בכבלים, ורכש לאחרונה ראוטר מסוג WRT54GLוLinkSys. משום מה הוא הסתבך עם התקנת הרשת, ולא ברור לי אם אצליח להגיע אליו (לנסות) לסדר את זה. האם מישהו מכם מכיר בעיות בחיבור זה, והאם יש מדריך כלשהו שמסביר כיצד לבצע את החיבור? תודה
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
אווקיי אז לפני כמה ימים קניתי ראוטר של LEVEL ONE מדגם FBR-1418TX בעקבות זאת הייתי צריך להחליף למודם רשת וקיבלתי מבזק את המודם של+ ECI 312 עכשיו המודם בנפרד בלי הראוטר פעול מצויין,אבל כשאני מחבר את הראוטר האינטרנט לא מתחבר . אין לי מושג איך ומה להגדיר,(חוץ מההגדרות הבסיסיות שהלכתי לפי הדף של הראוטר) . בבקשה תעזרו לי יש לי וינדוז אקספי עם סרביספאק 2
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
תמיד אומרים שמודם מחובר לקו טלפון וכדי שיהיה פקס צריך גם מודם מזתומרת המודם מחובר לטלפון למה עוד מודם לפקס?
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אממ אני די מיואש מכל הקטע, ניסיתי כבר לפתוח כמה פורטים וללא הצלחה אני עדיין מקבל את הסימון של הLow ID, פתחתי בפיירוול, בראוטר ואני עדיין מקבל את זה.. מה כבר יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט דרך הכבלים במהירות 5MB (אולי בעתיד אשדרג), הבית שלי בנוי מ3 קומות ללא ממ"ד כאשר הנתב נמצא בקומה העליונה ביותר ואני מתכוון לחבר אליו מחשב אחד בLAN ו2 מחשבים בWLAN. רוב הגלישה ה"כבדה" (הורדת קבצים, אימיול וכ"ו) מתבצעת מהמחשב המחובר דרך הLAN. אני מתלבט בין שני דגמים D-Link DIR-655 ו D-Link DIR-615 (אני יודע שההבדל הכספי בינהם משמעותי) השאלה שלי היא האם כדי שתהיה לי קליטה טובה בכל הבית אני חייב את ה655 או שאני יכול להסתפק ב615?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
ניסתי לפתוח פורטים לאזרוס ופעלתי ע''פ המדריך שנתנו כאן באיזה אתר. עכשיו בעצם יש שתי בעיות והבעיה הראשונה היא שהאזורוס אומר שהפורט סגור והבעיה השנייה היא שבעצם נעלמים לי הService Names בראוטר למרות שאם אני מנסה להזין אותם מחדש אז זה אומר שהפורט כבר בשימוש. בכל מקרה ניסיתי לפתוח פורטים גם לתוכנות אחרות וזה לא עובד (Utorrent, Abc, Warcraft III). וזה לא הפיירוול בגלל שהוא סגור. מישהו יכול לעזור לי? הדגם של הראוטר הוא Netgear WGR614 V7
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
עברתי לגלוש ב- ADSL מהכבלים. כשגלשתי בכבלים היה לי רק חייגן אחד - local area connection . כרגע יש לי גם אותו וגם את החייגן של בזק בינלאומי. (גולש דרך הכרטיס רשת במחשב). האם ה- firewall אמור להיות פתוח בשני החייגנים או שניתן לבטל אחד מהם? תודה
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בבית ואני רוצה לצרף מחשב נוסף לרשת - למחשב יש אינטרנט נפרד והוא מרוחק ממני, אני רוצה להדפיס דרכו והעביר דרכו קבצים. יש אפשרות כזאת? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני מתחבר מרחוק למחשב שלי דרך תוכנה הנ"ל אבל הבעיה שאחרי זמן מסויים הכתובת ip שלי משתנה ואני כבר לא יכול להתחבר כי אני לא יודע אותו. האם יש תוכנה או דרך מסויימת להתחבר בלי לדעת את הip או דרך לגלות את הip החדש? תודה
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום יש לי רשת אלחוטית. איך אני יכול לחבר את המדפסת כך שכל אחד בבית יוכל לשלוח לה עבודות הדפסה? תודה
-
- 6 תגובות
- 587 צפיות
-
-
היי יש לי את הלוח P5W DH ויש לו כרטיס מובנה אלחוטי , יש לי מודם רגיל ADSL דרך חייגן ויש לי עוד מחשב לידו, הכרטיס אלחוטי שבלוח יכול לעזור לי באיזה צורה לחבר רשת ביתית? ויש לי עוד USB של רשת אלחוטי,,, תודה
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, מאחר ואני קונה מחשב חדש, אני גם צריך להתקין את האינטרנט במחשב, ואני גם צריך רשת, למחשב של אחותי, אני צריך רק לקרוא לטכנאי מהחברה כדי שיתקין לי? כמה טכנאי אמור לעלות? ------------------------ עוד שאלה: אמא שלי אמרה לי שהיא רוצה לעבור לרשת דרך הכבלים, משהו של HOT, בגלל שיותר זול (מה אפשר לצפות מאמא ), מישהו יודע האם כדאי לעבור, ולא משנה מבחינת ההעברה של נתונים דרך הרשת? הרשת היא רשת אלחוטית. תודה לעונים .
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם , אז ככה - אני מעוניין להקים רשת אלחוטית בבית כאשר הטווח בין המחשבים הוא 10-15 מטר אווירי כאשר יש קומה מפרידה בניהם (המחשב עם הראוטר נמצא בקומה העליונה - אם זה משנה? ) . הראוטר שאני חושב לקנות הוא edimax BR-6204Wg שאלתי - האם יש מצב שהטווח והבדל הקומה בין המחשבים יהרסו לי את התוכניות ? תודה לכולם ! ד"א - אם יש המלצות לדגם אחר של ראוטר אני אשמח לשמוע ( טווח מחירים של 250-350 ש"ח )
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני מתכנן לעבור מ-ADSL לכבלים. הספק שלי הוא ברק. ברצוני לדעת, האם עלי להודיע לספק האינטרנט על המעבר, או שאוכל להתחבר לאינטרנט עם אותו שם וסיסמא תוך שנוי VPN אצלי. בנוסף, במידה ואודיע לספק, האם אוכל להמשיך להתחבר לאינטרנט עם אותו שם וסיסמא, כשאני נמצא בבית הורי, שם יש ADSL? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין זוגות הבאים: D-Link AirPlus G DI-524 Wireless Router מחיר 219 ש''ח D-Link AirPlus G DWL-G122 Wireless מחיר 115 ש''ח או Edimax Wireless Router BR-6204Wg מחיר 249 ש''ח Edimax 802.11g 54Mbps Wireless LAN PC Card EW-7108PCg מחיר 116 ש''ח השימושים הם רגיל גלישה וקצת הורדות, חשוב לי רק שיהיה יציב עד כמה שאפשר והמרחק שאני אשתמש בהם הוא כ-10-12 מטר. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-