רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, האם קיים מודם usb סלולרי stick עם כניסה RJ45?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלחתי את המחשב שלי לתיקון פייר וייר ומשום מה כשהוא חזר וגם את זה הם לא ממש תיקנו גיליתי שאני פתאום לא יכול להתחבר לאינטרנט דרך הכרטיסי רשת הובנים על המחשב. שניהים עבדו יש לציין כולל הקבלים שלהם כשהמחשב עוד היה אצלי בבית, אך עכשיו כשחזר שניהים מסומנים למטה בסרגל כלים באיקסים וגם בגלל דרך החיבור הפיזי שלהם למחשב אין שום סימן של אורות מה שבדרך כלל יש. מה יכול להיות הבעייה ? האם הכרטיסי רשת נדפקו לגמרי בגלל שלא רואים שום אורות שהם מוציאים כשמכניסים קבל כלשהו כשהוא מחובר בקצה השני למודום ? תודה לכל העוזרים !!
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
יש לי רשת בבית ואני הייתי רוצה לשתף תיקיות ויש תיקיות שאני גם רוצה לשתף אבל שיהיה נעולות על סיסמאות למשל כשאני הייתי פעם בבית ספר הייתי מחטת ברשת והיו תיקיות ברשת שכדי להיכנס אליהן צריך להקיש סיסמה אז אני הייתי רוצה לדעת איך אפשר לעשות את זה ולדעתי זה יהיה מצוין אם לעשות מדריך לאנשים שידעו את זה כי בטח אם יש רשת בבית ורוצים נגיד לשתף רק משהו בתיקיה ושרק הוא יוכל להיכנס אם סיסמה
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות אפשרות של התחברות עם יוזר שנמצא במחשב א במחשב ב במחשבים יש אקספי פרופשונל גירסה שנייה וישנם 3 מחשבים אני עובד אם ראוטר של אדימקס חוטי אני לא מצליח למצוא / להגדיר את קבוצת המחשבים רק את קבוצת העבודה תודה
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
כשיותר ממחשב אחד מנסה להתחבר לרשת האלחוטית יש בעיה של קישוריות חסרה ו- Windows רומז על קונפליקטים עם כתובות IP. אני משתמש בראוטר שהוא גם מודם ADSL של Edimax. איך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני מחובר באמצעות ראוטר בין שני מחשבים : XP ו- vist. המחשבים מחוברים ואין בעיית תקשורת בין השניים. יש משהו מוזר : בהצגת הרשת תחת network ב- vista, לא תמיד רואים את מחשב ה- XP ( למרות שהוא נגיש ). לדעתי, רואים את ה- XP רק כאשר ה- XP מודלק לאחר שעלה ה- Vista. האם מישהו ניתקל בתופעה ? יתכן וזה בעיה של כרטיס הרשת או באג בויסטה ?
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון להקים רשת אלחוטית בבית שלי. עד היום עבדתי עם התקן ה G ועשיתי שימוש במודם-ראוטר של LEVEL ONE דגם WBR-3407A. החלטתי שאני רוצה משהו יותר מהיר. אני מחפש מודם(ADSL)+נתב קווי של (1GB)+אלחוט תקן N. האם יש חיה כזאת? ואם לא אז אילו רכיבים אצטרך לקנות בנפרד? בנוסף אני מחפש גם כרטיסי רשת אלחוטיים שיתאימו לעבודה עם הראוטר החדש. תודה רבה על העזרה. שרון.
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבים בבית ואני רוצה לחבר אותם זמנית בשיטת ics כלומר מחשב אחד יהיה מחשב השרת בו יש שתי כרטיסי רשת והשני יהיה מחשב הלקוח כמו במדריך למעלה רק שבמחשב אחד יש vista ובמחשב השני יש xp אפשר לעשות את זה ?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
יש לי XP, GEFORCE קודקים KLITE 7.2 סרטים שיש לי על המחשב אני רואה במדיה פלייר 10 כרגיל, אך בבואי לראות סירטונים מהאינטרנט אני רק שומע ולא רואה (באתרים כמו ביפ, ארץ נהדרת וכד') מה הבעייה?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי את הרשת האלחותית של בזק בביתי (רשת של שני מחשבים). הכל פועל נפלא רק שהעברת קבצים לוקחת שנים! מה יכולה להיות הסיבה? יכול להיות שזה בגלל שהמתאם רשת הוא USB? אולי בגלל שזה |USB1? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם : אני מחובר דרךהכבלים ו014 יש לי מודם של תומסון, קניתי ראווטר נטגר 614 אני לא מצליח להתחבר אני צריך הסבר מדויק לפי הסדר מה עושים אבל בשפה פשוטה תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש אפשרות לעשות דבר כזה כי אחרי שאני מפרמט אין לי כוח להתקשר כל פעם לבזק שיסבירו לי איך מתקינים...
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שאני במקום הנכון או בפורום הנכון בכלל. בכל מקרה, אני רוצה להקים "מערכת" הזרמת וידאו למשתמש יחיד אחד. אבל, באמצעות לינק. מה הכוונה, בסופו של דבר אני מעוניין שמכל מקום בעולם תהיה אפשרות להיכנס ללינק הזה, ללחוץ על לינק פנימי שם שבאופן אוטומטי יפעיל נגן מדיה ויתחבר אל השרת שמזרים וידאו. אני קצת מעורה בנושא, יצא לי להתעסק עם רדיו אינטרנטי בעבר, אבל לא וידאו. רציתי לדעת מה הצרכים שלי. כרגע יש לי חיבור של 5M\500k לדעתי 60-65kbps אמור להספיק לשידור איכותי בהחלט של וידאו. אני מתאר לעצמי שהיות ואני רוצה שבאמצעות לינק פשוט (משמע גם הגולש הכי בור יצליח לצפות בו) אז העסק נהיה יותר מסובך אחרת SHOUTCAST פשוט יכול להיות הכלי היחיד שאני צריך... בקיצור, מה אני צר…
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט של 3 מגה של כבלים+ברק - עכשיו יש לי הרגשה שהם שמים הגבלות או חוסמים לגמרי חלק מהפורטים ניסיתי להסתכל על תוכניות וידאם דרך WINAMP בשרות הזה STREAMWIRED.COM וזה היה כל כך איטי שזה פשוט לא יאומן-ובאתר טענו שאצלהם אים שום בעיה היה לי גם פעם שניסיתי להוריד מקבוצות דיון דרך פורט מסוים וגם ההורדה הייתה איטית להחריד ודרך פורט אחר ההורדה הייתה טובה(עכשיו הבעיה של הקבוצות ידון נפטרה ואני מוריד טוב) עכשעו ברק טוענת שהם לא חוסמים והאתר טוען שאצלו אין בעיה אז איפה נמצאת הבעיה??? יש לי כמה מחשבים מחוברים דרך ראוטר אבל לא נראה לי שזה הבעיה כי ניתקתי את הראוטר והתחברתי ישירות ועדיין הייתה לי בעיה כמו כן לפעמים יש לי גם איטיות בלעלות קבצים לאתר שלי ב FTP -קובצ של 20K יכול לה…
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי מודם ALCATEL הישן והפכתי אותו לראוטר כי היו לי בעיות התנתקות מן הרשת ומאז האי מיול והביטורנט עובדות לאט. הבנתי לפי מה שקראתי שאני צריך לפתוח פורטים רק הבעיה שאני בור בזה ולא יודע (היות וזו הפעם הראשונה שלי ) אודה מאוד עם תוכלו לעזור לי או להפנות אותי למדריכים למינהם המסבירים על פתיחת פורטים במודם הנ"ל שלי. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את מיקום הראוטר ובשביל זה צריך להוסיף שקע כבלים, אבל לפני שאני מבצע את זה אני רוצה לברר האם תהיה קליטה במרחק 20 מטר מרחק אוירי מהנתב כשבתווך יש 7 קירות?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
יש לי ראוטר אבל הוא עם דינאמי (משתנה כל פעם) ואני רוצה שזה יהיה סטטי איך אני עושה את זה ? יש לי ראוטר של TP-LINK
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
הבנתי שיש כאלה שעושים בעיות, אני צריך משהו בסביבות ה200 ש"ח שלא יעשה בעיות עם האינטרנט. תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
אני מתחבר מרחוק למחשב שלי דרך תוכנה הנ"ל אבל הבעיה שאחרי זמן מסויים הכתובת ip שלי משתנה ואני כבר לא יכול להתחבר כי אני לא יודע אותו. האם יש תוכנה או דרך מסויימת להתחבר בלי לדעת את הip או דרך לגלות את הip החדש? תודה
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
המחשב שלי והמחשב של אח שלי מחוברים דרך הראוטר, אנחנו נמצאים באותו Workgroup ובכל זאת.. אני יכול לראות את הSharedDocs שלו ולהעביר אליה קבצים, אבל הוא לא יכול לראות את שלי. ובנוסף, כשאני לוחץ על View workgroup computers זה נותן לי שגיאה של Inaccessible ("אין לך רשות מהאדמין בלה בלה") איך אני מאפשר שיראו את התיקיה שלי בקבוצת עבודה? תודה
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
-
שלום. אני רוצה לחבר 2 מחשבים לרשת ביתית אל חוטית- לשתף ביניהם אינטרנט וקבצים. המרחק בין 2 המחשבים הוא כ-5 מטר עם קיר אחד בדרך. אני משתמש בחיבור עם חיגן לאינטרנט בכבלים אבל אולי אני אעבור לADSL בעתיד. אשמח לקבל הצעות לחיבור G ו Super G אם הפרש המחירים קטן יחסית. אני צריך גם כרטיס רשת אל חוטיי אחד לחיבור G ו2 לSuper G אלא אם בראוטר יהיה חיבור gigabit. בתודה מראש, מיכאל.
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לכבלים מבצע תשתית 1.5, ספק (013, netvision, 012 או זהב), ציוד לרשת אלחוטית (לא ברור מה זה כולל אבל לבטח מודם-נתב) במחיר של 99 ש"ח (או 89 עבור 0.75 במקום 1.5). השאלות שלי: 1. מישהו פה עשה את המבצע הזה ויודע פרטים? 2. אמרו לי שהציוד האלחוטי מהספק. יש איזה ספק שאתם ממליצים על הציוד שלו (לצערי אין רשימה מסודרת של מי נותן מה)? 3. המחיר לדעתכם שווה? 4. אף פעם לא הייתי מחובר לכבלים. יש משהו שאתם ממליצים לדרוש בזמן ההתחברות (הבנתי שיש סיפור עם חייגן)? עד היום היה לי נתב-מודם של 2WIRE והייתי מחובר דרך ADSL אבל אני אוצה לעבור לכבלים כי אני רחוק מהמרכזיה של בזק ולכן יש ניתוקים תכופים (הם בעצמם המליצו לי לעבור!). אגב המודם-ראוטר הוא בבעלותי (קניתי מבזק). יש לכם מושג כמה הוא שווה י…
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לנו שני מחשבים שמחוברים דרך כבל מוצלב. המחשב שלי מחובר לאינטרנט עם מודם USB והמחשב של אחותי מחובר למחשב שלי עם כבל. לשנינו יש מערכת חלונות ויסטה, העניין הוא שבמחשב של אחותי הכל עובד, אימיול, מסנג'ר ודפדפנים, לעומת זאת אצלי הדפדפן עובד כמה דקות ואז כבר לא, האימיול והמסנג'ר ממשיכים לעבוד בלי בעיה. כנראה ישנה איזושהי בעיה עם הDNS... אבל אני לא מבין גדול בתקשורת מחשבים. הגדרתי לאחותי בחיבור שער 192.168.0.2 על מסכת משנה 255.255.255.0 ושער ברירת מחדל 192.168.0.1. הגדרתי גם שרתי DNS אצל אחותי. אצלי ה-IP וה-DNS מוגדרים להתקבל אוטומטית. מה אני לא עושה נכון? מה חסר לי בהגדרות? אלו היו בדיוק ההגדרות שלשנינו היו XP והכל עבד בסדר גמור. אני כבר נואש, ניסיתי להגדיר אצלי I…
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות רשת אלוטית אבל אומרים שלמי שיש רשת אלחוטית לא יכול לשחק במשחקי רשת(fifa07) האים זה נכון ומה אפשר לעשות
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-