עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ron_42,

שלום אנשים ! אני לא בטוח שכאן זה המקום המתאים להצגת הבעיה אבל אנסה: יש ברשותי שלושה מחשבים עם win xp pro שמחוברים לשרת win server 2003 sbs כקליינטים. הכל תקין , עובד , חוץ מבעיה אחת קטנה: רק במחשב אחד כשמכבים אותו ומדליקים מחדש כונן הרשת שהיה מחובר מתנתק וצריך להיכנס שוב לשרת ולהגדיר אותו מחדש.במחשבים הנוספים הוא לא מתנתק וממשיך להיות מחובר. השאלה היא מה כדאי לבדוק כדי לאתר מהיכן מגיעה הבעיה. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  2. Started by RX7,

אני רוצה לדעת איך אני יכול להוריד שם ללא הגבלה דברים זה נותן לי לחכות כל פעם שאני מוריד משהו בין לינק ללינק כמובן אשמח אם מישהו יעזור לי כפי שידוע לי זה לא נוגד את הכללים של הפורום לא ידעתי איפה לרשום את ההודעה בדיוק אבל נדמה לי שהמקום כאן הכי מתאים תודה

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  3. בחיבור PCI יתחבר לראוטר שבזק חילקו בזמנו. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  4. או בעצם לא רנדומלית? יש דבר כזה?? וגם: מה זה IP CONFIGURATION

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  5. אני משתמש ב REMOTE ADMINISTRATOR 2.2 יש לי בבית שני מחשבים ....על המחשב האחד עובד יפה ברשת הביתית מתחבר ב2 שניות ...הכל חלק שנוצר החיבור והשני הנייד החדש עושה בעיות ....לוקח 10 דקות עד שרואים את ה DESKTOP של המחשב וגם שרואים התמונה באה קפואה ואין תקשורת LIVE כמו שצריך להיות ....בקיצור משהו דפוק יכול להיות שהRADMIN עובדת יפה רק בין XP PRO ל XP PRO ? לא בין XP PRO ל XP HOME EDITION ? תודה. עריכה !!!!!.... אוקיי ניסיתי גם את REAL VNC על הנייד וגם שם היתה אטיות נוראית מה שלא היתה במחשב השני משמע זה או במחשב עצמו(הנייד) עם הכרטיס רשת שלו ...או ב XP HOME שיוצר בעיות איטיות ? כל הרשת איטית יכול להיות שהיא עובדת בכלל על 10 במקום 100 ? איך אני בודק את זה ומתקן את העניין ?

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  6. חיפשתי במדריכים ניסיתי לא עובד מה עושים איך אני מגדיר את הווינדוס 2000 שיכנס לאינטרנט דרך המחשב השני וגם שיהיה שיתוף קבצים שני כרטיסי הרשת בשני המחשבים מראים שאין קישור במחשב אם האקס פי יש מודם ADSL פנימי הגדרתי שהוא משותף והגדרתי את המחשב עצמו כאחד שמתחבר לאינטרנט ואחרים מתחברים דרכו צריך עזרה בבקשה תודה (לצערי אני לא יכול לשים אאקס פי על המחשב השני כי הוא פשוט מחשב חרא שימות עוד רגע אני לא מבין איך אנשים חיים אם מחשבים כאלה P3 500MHZ מחשב של DELL )

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  7. יש לי מודם ALCATEL הישן והפכתי אותו לראוטר כי היו לי בעיות התנתקות מן הרשת ומאז האי מיול והביטורנט עובדות לאט. הבנתי לפי מה שקראתי שאני צריך לפתוח פורטים רק הבעיה שאני בור בזה ולא יודע (היות וזו הפעם הראשונה שלי ) אודה מאוד עם תוכלו לעזור לי או להפנות אותי למדריכים למינהם המסבירים על פתיחת פורטים במודם הנ"ל שלי. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  8. Started by shibie,

אהלן חברה, רציתי לדעת איזה ספק אינטרנט הוא הכי מומלץ? תודה.

9. יש לי שלושה מחשבים מחוברים ברשת אלחוטית החלפתי את אחד המחשבים במחשב חדש התקנתי לו את הכרטיס רשת האלחוטי הוא זיהה את הרשת ולאחר כ 30 שניות המחשב עושה ריסטרט מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  10. יש לי שתי מחשבים בשתי קומות בחדרים שהם בדיוק אחד מעל השני ,יש נתב שיכול לעבוד טוב ככה ושהקליטה תיהיה טובה? האם עדיף שיש הפרשי קומות להשתמש בנתב חוטי?

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  11. ראיתי את ההודעה הזאת כבר לפני יומיים. מישהו יודע מה זה יכול להיות? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  12. שלום, רציתי לדעת האם יש כזה דבר (כותרת). המחשב המארח הוא VISTA ULTIMATE, המתארח XP PRO. רשת מסוג ICS. עוד דבר, כאשר אני משחק במשחק מסויים, וביינתים במחשב השני ברשת, גולשים באקספלורר, קופצים לי הפינגים לשמיים.. זה המשחק היחיד שזה קורה לי.. בשאר המשחקים אין קפיצות פינגים במקרה הזה.. האם אני אפתח פורטים מסויימים שקשורים למשחק, זה יכול לפתור את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  13. טוב, אז לפני כמה ימים (יום) נשרף לי הראוטר. אז קניתי ראוטר חדש של DIMAX. עכשיו יש לי בעיה קטנה. אני לא יודע איך להתקין אותו מישהו יכול להסביר לי מה אני צריך לעשות? תודה מראש לכל העוזרים....

14. Started by RX7,

שלום רב יש לי ראוטר של SIEMENS SL2-141 שמחוברים אליו שני מחשבים איך אני יכול להעביר קבצים בין שני המחשבים? יש מדריך? *חיפשתי מדריכים בדביק אבל אני לא מבין כ"כ במושגים, אשמח אם תתנו לי לינק ישיר תודה מראש עומרי

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  15. Started by gurululu,

איך ניתן לדעת איזה פורטים פתוחים אצלי במחשב ואילו חסומים? ניסיתי פקודת Netstat אבל אז הוא מתחיל לספור לי אחד אחד ואני מעוניין לדעת לגבי פורטים ספציפיים. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  16. Started by ras81,

שלום יש לי רשת אלחוטית. איך אני יכול לחבר את המדפסת כך שכל אחד בבית יוכל לשלוח לה עבודות הדפסה? תודה

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  17. שלום לכולם אחה"צ טובים, לאחרונה נתקלתי בתופעה מוזרה, בעת מעבר קבצים ברשת ביתית אלחוטית וחוטית, הקובץ כביכול עובר למחשב היעד אך בצורה לא תקינה ולא ניתן לפתוח אותו, ורק בעת ניסיון שני או שלישי הוא מגיע בצורה תקינה, מבחינת תהליך העברה הוא מתבצע בצורה מושלמת ע"פ הנראה לעיין, הוא מעביר את הקובץ ואז כשאני מנסה לפתוח הוא נתקל בשגיאה. האם יש פתרון לבעיה זו?

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  18. Started by shahar07,

אני מתעסק עם זה יותר מידיי זמן בקישור הזה צרפתי http://static.tigerdirect.com/pdf/Asus_P5WDH-Deluxe_WiFi_Manual.pdf את המדריך אני מתעסק עם זה כבר יותר מחודש ולא הצלחתי עדיין להגדיר את המחשב כך שישמש לי כאלחוטי ל leptop

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  19. Started by Trol,

שלום, לא ידעתי כל כך איפה לפתוח את זה, בכל מקרה הרצתי חיפוש ולא מצאתי. אני מחפש תוכנה שיכולה להגדיר כמה אחוזים מהאינטרנט יקבל מחשב א' וכמה יקבל מחשב ב' שמחוברים ברשת (יש לי אינטרנט 1.5 מגה והכוונה שלי זה לתת את רוב המהירות של האינטרנט למחשב אחד וקצת למחשב השני).. מקווה שזה אפשרי... שבוע טוב, תודה רבה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  20. Started by Dark Respect,

אם אני משנה אייפי ומוחק קוקיז האם יש לי פרטיות מוחלטת מול אתרים? הם לא ידעו שבחיים ביקרתי אצלם? אם לא אז מה צריך לעשות כדי שתהיה פרטיות כזאת?

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  21. אני מחבר שני מחשבים בתצורה של ICS, יהיה כרטיס רשת רגיל ואני רוצה שתהיה אופציה לאלחוט, מה כדאי לי לקחת? 3Com® OfficeConnect® Wireless 54Mbps 11g Compact USB Adapter http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=features&sku=3CRUSB10075&pathtype=purchase D-Link DWL-G122 http://www.dlink.com/products/?pid=334 Edimax - EW-7317Ug http://www.edimax.com/html/english/products/EW-7317Ug.htm

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  22. שלום וערב טוב לכולם... אני ככל הנראה קונה נתב WRT54GLוLinkSys כי ראיתי שהרבה ממליצים עליו פה... השאלה שלי היא אני צריך רק כרטיס רשת אחד נכון?....משום שהנתב יהיה מחובר ישירות למחשב ואחד והוא צריך לשלוח אות רק לעוד מחשב כלומר 2 מחשבים ברשת...אז רק כרטיס רשת אלחוטי אחד לקנות כן?.. ואם אפשר דגם של כרטיס רשת אלחוטי שיתאים לנתב... ועוד שאלה ...אני נמצא במסלול עם חצי מגה העלאה ...ואני משתמש כבד באימיול....אני יצטרך לתת הגדרות מיוחדות בשביל האימיול בנתב?.... והאם הוא יוכל לעמוד בקצב העלאה של חצי מגה.... ואם יש כמובן מקום שאפשר להתקשר לשירות שלהם כדי להקבל עזרה בהתקנת הנתב כי זאתהפעם הראשונה שלי ...זה יהיה סיפור?..יש להם אתר עם טלפון של תמיכה כמו לאדימקס? מצטער על החפירה מקווה שת…

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  23. Started by alidanon,

טוב יש לי בעיה מאוד מאוד מוזרה! אחרי שהחלפתי רמקולים למחשב... מה שקרה שהם פשוט חלשים באינרנט... מה זאת אומרת? זה אומר שאני שומע מוסיקה במחשב הכל סבבה! אבל שאני מדבר לדוגמא באיסיקיו זה ממש חלש! או שאני רואה סרטים ביוטיוב אז הסאונד ממש חלש! עזרה...

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  24. הסיסמה של האינטרט משתנה כל כמה זמן ואני מחפש ראוטר שיאפשר לי לעשות חיוג עם הקלדת הסיסמה וגם שהמחשבים לא יהיו תלויים אחד בשני מחפש פתרון ודגם ספיצי תודה מראש

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  25. Started by Zorito,

שלום, יש לי מדפסת המחוברת ברשת. אני מצליח להדפיס מכל המחשבים המחוברים אבל וינדוס ויסטה לא מצליח לבדפיס למרות שהוא מזהה את המדפסת ברשת. כשאני כותב לו בתיבת ההדפסה FIND PRINTER הוא רושם לי THE ACTIVE DIRECTORY DOMAIN IS CURRENTLY UNAVILABLE מה הבעיה ואיך פותרים אותה? תודה

• 4 תגובות
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים