עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by 8-Ball,

יש לי מדפסת מדגם HP OFFICEJET G85, זהו מכשיר שהוא גם מדפסת גם סורק וגם פקס. יש בבית 3 מחשבים ולכן קניתי JET DIRECT זה מכשיר שאליו מחברים את המדפסת ואותו מחברים לHUB או ראוטר וככה כל מי שברשת יכולל הדפיס. הבעיה היא שמכל מחשב אפשר להתקין את המדפסת רשת עם הפונקציה היחידה(בעזרת הדרייבר של הJET DIRECT) של הדפסה כלומר לא ניתן לסרוק. הדרייבר המורחב שמאפשר המון פונקציות לא מוצא את המדפסת ברשת ולכן אני יכול רק להדפיס ולא שום דבר אחר. קראתי את הלינק הבא: http://www.campinghounds.com/links/Networking%20HP%20G85%20Printer/index.php ועשיתי הכל, התוכנה מזהה את המדפסת אבל לא מצליחה להתקין אותה בגלל שהיא לא מאשר את הPORT NAME שאני כותב בעיקרון היא אמורה לאשר את ה DEFAULT והיא לא מאשרת לא…

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  2. Started by Rhx,

אממ אני די מיואש מכל הקטע, ניסיתי כבר לפתוח כמה פורטים וללא הצלחה אני עדיין מקבל את הסימון של הLow ID, פתחתי בפיירוול, בראוטר ואני עדיין מקבל את זה.. מה כבר יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  3. Started by Nirgaz,

אני הולך לקנות BELKIN PRE-N שקיבל ביקורות מצוינות ב CNET http://reviews.cnet.com/routers/belkin-wireless-pre-n/4505-3319_7-30993672.html?tag=box4505-a אם מישהו מכיר (אישית) את הנתב ועובד איתו בארץ, אשמח לשמוע המלצה או ביקורת. אני רוצה לשים אותו בממ"ד ולעבוד עד 20 מטר ממנו עם קירות ותיקרה (קומה מעל) מפרידים. החיבור שלי הוא ADSL תודה!

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  4. יש לי מחשב לפטופ עם תוכנת הפעלה של ויסטה שלא מצליח להתחבר לרשת אל-חוטית. לרשת הזו מצליחים להתחבר מחשבים אחרים הנמצאים פה, אבל שלי מסרב בכל תוקף........ המחשב שלי מתחבר במקומות אחרים בלי בעיה. המחשב שלי מזהה את הרשת בבירור (ורואה רק אותה בסביבה הקרובה) אבל לא מוכן להתחבר (רושם unsecured network ואז כשמנסים להתחבר הוא רושם windows cannot connect ולא מצליח לאתר את מקור הבעיה). ניסינו לעשות סיסמא לרשת, גם לא עזר - הוא אפילו לא מגיע לשלב בקשת הסיסמא הוא ישר רושם שאינו יכול להתחבר. כשמעדכנים את שם הרשת שם הרשת מתעדכן גם אצלי במחשב, אבל שוב, לא מתחבר. מדובר במודם של כבלים וראוטר אל-חוטי מחברת edimax. תודה מראש על העזרה.

5. Started by nevoy,

שלום, איזה כרטיס שמתחבר ל-usb הוא הכי מומלץ? האם בעזרת כרטיסי רשת כאלה ניתן לחבר מחשב מרוחק לאינטרנט, דרך מחשב שיש לו חיבור?

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  6. Started by thealon,

הפכתי את המודם eci 270 לנתב ומאז אני לא מצליח להתחבר לכלום חוץ מלאתרי אינטרנט ניסתי לפתוח פורטים לפי המדריך הזה http://www.fresh.co.il/dcforum/Networking/8844.html וזה לא עוזר ניסתי גם לפתוח את כל הפורטים בין 1ל 65535 אנא עיזרו לי לפני שאני מאבד את השפיות

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  7. Started by shibie,

אהלן חברה, רציתי לדעת איזה ספק אינטרנט הוא הכי מומלץ? תודה.

8. Started by shlem,

שלום לכולם, האם מספיק כרטיס רשת 802.11b/g או שצריך להתעקש שיהיה גם 802.11a? תודה.

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  9. במחשב נייד יש כרטיס רשמת אלחוטי או שצריך לחבר אותו למודם בבית? יש לי עוד 2 מחשבים רגילים בבית עם נתב אלחוטי

10. Started by zionbut,

שלום, רציתי בבקשה לדעת איזה FIRMWARE הכי כדאי להתקין לנתב מסוג LINKSYS WRT54GS, אמרו לי שהכי טוב זה של dd-wrt עכשיו ראיתי באתר שלהם שיש להם 4 גרסאות: 1. MINI 2.STANDARD 3.VOIP 4.VPN איזה מבין כולם עליי להתקין?מה הכי מומלץ? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  11. Started by nb800,

היי שלום למי שיכול לעזור לי!! רכשתי את המודם לאחרונה ואינני יודע איך להגדיר אותו.. פשוט מאוד מה שקורה הוא חוסם לי את האיי מיול בכך שהוא כותב לי מזהה נמוך וכמו כן חוסם קבלת קבצים האיי סיי קיו.. איך אני מגדיר את המודם ולפתוח אותו שיוכל לקבל ... אבל בתנאי שפיירוול של הראווטר ישאר ! בברכה NB

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  12. Started by 1,

התקציב הוא בסביבות 400 ש"ח, ראוטר אלחוטי, אין צורך במרחקים ארוכים, אין קומות בבית, ראוטר אמין ומקצועי. כמובן שיתאים גם לכבלים וגם לבזק מכיוון שהתחלופה ביניהם אפשרית כל הזמן.

13. שלום לכולם אחה"צ טובים, לאחרונה נתקלתי בתופעה מוזרה, בעת מעבר קבצים ברשת ביתית אלחוטית וחוטית, הקובץ כביכול עובר למחשב היעד אך בצורה לא תקינה ולא ניתן לפתוח אותו, ורק בעת ניסיון שני או שלישי הוא מגיע בצורה תקינה, מבחינת תהליך העברה הוא מתבצע בצורה מושלמת ע"פ הנראה לעיין, הוא מעביר את הקובץ ואז כשאני מנסה לפתוח הוא נתקל בשגיאה. האם יש פתרון לבעיה זו?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  14. Started by primo,

אוקיי אז ככהף עד היום איזה 5 שנים 012 היו הספק של האיטרנט שלי. הכל היה טוב עד לפני חודשיים שהשירות שלהם היה פשוט גרוע ומבייש, מה עוד שחודש הייתי בגללם בלי אינטרנט. בקיצור יש לי שאלה כזאת: לאיזה ספק כדאי לעבור ולמה? תודה..

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  15. Started by eins,

שלום אני מתכוון לעשות רשת אלחוטית, אז אני צריך המלצה על ראוטר וכרטיס רשת, אין הגבלה של תקציב כמובן שלא צריך להשתגע פשוט אני רוצה ראוטר שיעבוד טוב יציב בלי ניתוקים ובעיות . קו אווירי בין שני המחשבים הוא כ 10 מטר. אם אפשר המלצת הרכיבים מ KSP. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  16. Started by oded250,

קניתי נתב אלחוטי ואני לא מצליח לחבר את אחד המחשבים הניידים שלי. זה מזהה את הרשת אבל כשאני עושה התחבר זה רושם windows is unable to connect to the selected server. the network might not be in range. אבל אני עומד צמוד לנתב

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  17. Started by yigal33,

יש לי אינטרנט דרך הוט כבלים ללא חייגן לאינטרנט אייך אני יכול לשנות את האיפי כי הבנתי שהוא קבוע? תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  18. Started by moish77,

http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B000JCPD6U/nextag-tools-20/ref=nosim מחפש בארץ את הרכיב שבקישור אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  19. Started by __MIKO__,

היי. אני מחפש שרת שתומך בMP3 , עם מהירות סבירה ונפח של לפחות 50 MB וכמובן חינמי . יש חיה כזו?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  20. Started by miki26,

שלום שרת ה IIS על מחשב מסויים ברשת הפנימית שלי מאחורי ראוטר שמפנה אליו כניסות מפורט 80 ואני יודע שהבקשות כן מגיעים למכונה שעליה יושב השרת בגלל שהפיירוול שהתקנתי שם מראה בכל פעם שאני רוצא להכנס שיש כניסה (הפעלתי את הפיירוול רק כאשר רציתי לראות אם בכלל הראוטר מפנה למחשב הנכון הוא מכובה בד"כ).כלומר ווידאתי שכל קינפוג הרשת נכון ואין שום בעיה מבחינת הפניית פורטים וכדומה ,לכן אני מדבר רק על קינפוג ה IIS .התקנתי SERVER 2003 WEB ישר מהקופסא ולא שיניתי שום דבר בהגדרות לכן אולי יש משהו שצריך להגדיר בIIS כדי שהוא כן יקבל בקשות מהרשת בחוץ (ושוב אני מדבר על IIS של SERVER 2003 WEB ולא של XP PRO שהוא שונה במקצת בהגדרות הדיפולטיות שלו בעיקר מטעמי ביטחון). מה ההגדרות שאני צריך לשנות? האם …

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  21. שלום, אני מתלבט בין זוגות הבאים: D-Link AirPlus G DI-524 Wireless Router מחיר 219 ש''ח D-Link AirPlus G DWL-G122 Wireless מחיר 115 ש''ח או Edimax Wireless Router BR-6204Wg מחיר 249 ש''ח Edimax 802.11g 54Mbps Wireless LAN PC Card EW-7108PCg מחיר 116 ש''ח השימושים הם רגיל גלישה וקצת הורדות, חשוב לי רק שיהיה יציב עד כמה שאפשר והמרחק שאני אשתמש בהם הוא כ-10-12 מטר. תודה מראש!

22. Started by קיפוד,

שלום לכולם קניתי DI524 של DLINK ואני רוצה לנתק מידיי פעם את האלחוט שבו ולהשאיר אותו רק כנתב קוי האם זה אפשרי ? אם כן איך לעשות את זה? המון תודה

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  23. Started by amitgv1,

אני מחובר באמצעות ראוטר בין שני מחשבים : XP ו- vist. המחשבים מחוברים ואין בעיית תקשורת בין השניים. יש משהו מוזר : בהצגת הרשת תחת network ב- vista, לא תמיד רואים את מחשב ה- XP ( למרות שהוא נגיש ). לדעתי, רואים את ה- XP רק כאשר ה- XP מודלק לאחר שעלה ה- Vista. האם מישהו ניתקל בתופעה ? יתכן וזה בעיה של כרטיס הרשת או באג בויסטה ?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  24. Started by Zorito,

שלום, יש לי מדפסת המחוברת ברשת. אני מצליח להדפיס מכל המחשבים המחוברים אבל וינדוס ויסטה לא מצליח לבדפיס למרות שהוא מזהה את המדפסת ברשת. כשאני כותב לו בתיבת ההדפסה FIND PRINTER הוא רושם לי THE ACTIVE DIRECTORY DOMAIN IS CURRENTLY UNAVILABLE מה הבעיה ואיך פותרים אותה? תודה

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  25. Started by Armageddon1,

אם אני מפרמט את המחשב ומתקין מחדש את המערכת אז כל ההגדרות של הנתב ישמרו או צריך להגדיר מחדש ...?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים