רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לדעת מה זאת בדיוק סביבת העבודה החדשה Web 2.0 ומה השוני בינה לבין הישנה (איזו גירסה שלא תהיה)?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום רב, אני הולך להיות עכשיו שנה בנגב ורציתי לדעת מה הפתרונות הכי טובים לטובת חיבור לאינטרנט. ובאופן כללי לגבי החיבור הסלולרי אם מישהו התנסה. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
התקנתי IIS ב SERVER 2003, הגדרתי באתר הדיפולטי, תיקייה וירטואלית, מסמך דיפולטי ונתתי הרשאות. הבעיה שאני לא מצליח לראות את הדף גם כשאני מה IIS לוחץ על BROWS !!! הוא נותן לי שגיאה "you are not authorized to view this page" אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
מה הכתובת שאני צריך להזין? לא מצאתי זאת בשום מקום. תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי היום 1.5MB חיבור עם 128KB UP עם תשתית של כבלים וספק בזק בינלאומי ואני מאוד מרוצה אבל רוצה לשדרג את המהירות. מבחינת עלות הן זהות אבל יש לי התלבטות בין 2 החבילות הבאות: חבילת 2.5MB/250K שכוללת UP בקצב של 32K והורדה בקצב של 320K לעומת חבילת 3MB/156K שכוללת UP בקצב של 19K והורדה ב380K. השימוש העיקרי הוא לגלישה נטו, והורדת קבצים גדולים בפרוטוקול HTTP. שימושים נוספים אבל פחות שכיחים שליחת קבצים גדולים במייל, שימוש בתוכנות שיתוף, צפייה בסרטוני רשת ושימוש במשחקי רשת (WoW). על מה הייתם הולכים במקומי? יותר קורץ לי ה2.5MB בגלל שהUP גבוהה בצורה רצינית... אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון אני חווה בעיות מוזרות כשאני מפעיל את הביטורנט,למשל היום אז הפעלתי את הביטורנט והוא הוריד איזה 5 שניות 60קב"ש ואז זה צנח לבין 0-3 שזה ממש גיחוח(והפורטים פתוחים) ולא אפילו שזה ככה אז פתאום כל האינטרנט קורס לאיזה 5 דקות ואני לא יכול להיכנס לשום אתר!! (ואפילו אם הוא עובד אז הוא מקרטע כשאני מוריד שאני מגביל על 100 ו30 UP). משום מה כל הבעיות האלו צצו מאז שעברתי ל012 ותשתית HOT זה יכול להיות הם? כי אתמול הביטכומט טס לי על 400 קב"ש 0_ם ויש לי מהירות 5מגה ביט אשמח לקבל תשובה איך לפתור את בעיית ההתנתקות כשאני מפעיל את הביטכומט ולגבי המהירות המזוויעה הזאת.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר אלחוטי ובגלל הממד הוא לא מכסה את כל הבית, השאלה שלי היא האם אפשר להוסיף עוד ראוטר אלחוטי למחשב בבית שנמצא בנקודה שהראוטר הראשון לא מכסה על מנת שהראוטר השני יאפשר לו גלישה וגם יכסה את האזור הבעייתי? תודה
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
אני יודע html טוב אני יודע לעצב את האתר והכל אבל בסופו של דבר יש מסמך שצריך להעלות אותו לאינטרנט לאתרים שמאחסנים אותם איך אני עושה אתר שכולו מאוחסן על המחשב שלי שכל המסמכים נמצאים עליו. אשמח אם תעזרו זה מאוד יועיל לי.
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
יש לי מודם-נתב של Aztech וכרטיס רשת מובנה על הלוח K8NF-9 של גיגה בייט. הבעיה היא שכאשר הכרטיס רשת מוגדר לעבודה במהירות של 100Mb בכל תצורה, המהירות Upload צונחת בחצי ואפילו יותר נמוך. כשאני מגדיר את הכרטיס רשת למהירות של 10Mb הכל עובד חלק. הדרייברים הכי עדכניים של nvidia והמחשב עבר כמה פעמים פרמוט מאז שגיליתי את הבעיה. ממה זה יכול לקרות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
יש מחשב א' הוא מחובר לאינטרנט דרך מודם ADSL PCI לצורך העניין יש מחשב ב' שמתחבר לאינטרנט דרך רשת בעזרת כרטיס רשת שמתחבר למחשב א .. עכשיו יש משחק מחשב, לצורך העניין זה Heroes 3 כשפותחים חדר TCP\IP אי אפשר להתחבר למחשב ב' לIP שלו . וגם מחשב ב' לא מצליח להתחבר במשחק ל IP אחר של מישהו באינטרנט.. מה יכולות להיות הסיבות לכך כאשר החומת אש שיש במחשב א לא פועלת ( ניתקו אותה ) ואם יש דרך כלשהי להפעיל את המשחק שיעבוד כמו שצריך אני אשמח לדעת אותה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
בבית החדש שלי יש לנו בשקע של הטלפון שישה או שמונה קבלים, שנים מהם מיועדים לכבל טלפון... את השאר אני רוצה לייעד לכבל רשת. כפי שאני יודע ציריכם שמונה כבלים לכבל רשת עבור תמיכה ב 1GBps , לעומת זאת, ניתן להשתמש בארבעה כבלים ולקבל תמיכה ב 10/100 MBps . השאלה שלי היא כזאת, האם עלי להתעקש ולהכין את הרשת שלי עבור 1G ולהעביר כבלים חדשים, או פשוט להשמתמש בארבע כבלים שיש לי וזה יפסיק... עוד שאלה, אילו כבלים כדי לי לקנות ? CAT5 או CAT5E או שאר הסוגים... הבנתי שהשוני הוא באיכות הכבל... אני ישמח אם מישהי יוכל להביא לי הסבר יותר לעומק על הדבר. בתודה מראש, מתן.
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
היי, יש ברשותי ראוטר TP-LINK, איתו אין לי ממש בעיה, הבעיה מתרחשת עם הכרטיס רשת שמחובר למחשב השני- כל כמה דקות הוא מתנתק - אני רואים את רמת הקליטה באפס, התוכנה מראה שהוא התנתק לגמרי ואחרי כמה שניות הוא מתחבר שוב... וחוסר חלילה.. מה אפשר לעשות כדאי לפתור את זה? הבעיה הזאת לא קרתה עד לפני שבוע-שבועיים, כשקנינו אותו , ביחד עם הראוטר, הכול פעל בסדר... יש לי שאלה נוספת: כשאני מגדיר אייפי סטטי דרך הראוטר, איזה כתובות DNS כאשר בבקרה של הראוטר כתובת ה DNS מראה X , אבל כשאני בודק בחלון הדוס (ipconfig /all) זה מראה לי כתובות אחרות לגמרי.. יכול להיות בגלל העובדה שהגדרתי כבר כמה פעמים ומחקתי זאת מסיבות שונות ואז שמתי כתובות אחרות? ואגב יש לי בעיות איטיות בזמן האחרון, יכול להיות בגל…
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אז ככה, קניתי עכשיו מבזק ראוטר של 600EW הוא מתחבר לי למחשב הראשי עם כבל רשת עשיתי wizard והאינטרנט עובד בסדר גמור במחשב הזה. במחשב השני יש מתאם USB שהתקנתי והוא אומר שם שהוא מוצא את הרשת אבל מצד שני אין אינטרנט שאלה נוספת, אני מנסה לפתוח פורטים לאימיול. הפורטים באימיול הם tcp 4400 ו-udp7700 הלכתי ל-port forwarding, הלכתי שם ל-user, לחצתי על add, הכנסתי לו שם את הפורטים הדרושים, לחצתי על apply, חזרתי אחורה והוספתי את אימיול לרשימה ושוב לחצתי apply ובסוף על save setting והאימיול בשלו, לא רוצה בכלל להתחבר למרות שיש גלישה רגילה באינטרנט
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט של 3 מגה של כבלים+ברק - עכשיו יש לי הרגשה שהם שמים הגבלות או חוסמים לגמרי חלק מהפורטים ניסיתי להסתכל על תוכניות וידאם דרך WINAMP בשרות הזה STREAMWIRED.COM וזה היה כל כך איטי שזה פשוט לא יאומן-ובאתר טענו שאצלהם אים שום בעיה היה לי גם פעם שניסיתי להוריד מקבוצות דיון דרך פורט מסוים וגם ההורדה הייתה איטית להחריד ודרך פורט אחר ההורדה הייתה טובה(עכשיו הבעיה של הקבוצות ידון נפטרה ואני מוריד טוב) עכשעו ברק טוענת שהם לא חוסמים והאתר טוען שאצלו אין בעיה אז איפה נמצאת הבעיה??? יש לי כמה מחשבים מחוברים דרך ראוטר אבל לא נראה לי שזה הבעיה כי ניתקתי את הראוטר והתחברתי ישירות ועדיין הייתה לי בעיה כמו כן לפעמים יש לי גם איטיות בלעלות קבצים לאתר שלי ב FTP -קובצ של 20K יכול לה…
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני הכול, קראתי את המדריך המפורט שיש בפורום בחשוב ואף קראתי בעמוד הנוכחי את הנושאים הרלוונטים לבעייתי ולא מצאתי שם פתרונות. אני בסך הכול מנסה לחבר 2 מחשבים ברשת רגילה(אפילו לא מעניינת אותי כרגע הגישה לאינטרנט, מספיק לי שיתוף הקבצים). OS: WINXP PRO על 2 המחשבים. אחד מהם מבוסס AMD והשני INTEL.(לא שנראה לי שזה רלוונטי, אבל בכול זאת.) בכול אופן אין לי שום הודעות שגיאה ושום בעיה נראית לעין, להיפך, זה מראה לי שכול החיבורים תקינים. האינדיקטור היחיד שמראה לי שזה לא תקין(לבד העובדה שאני לא רואה את המחשבים כשאני עושה חיפוש), זה במסך שמראה לך את הסטטוס של החיבור(מנות: נשלחו/התקבלו) אז בהתקבל זה לא זז. כלומר נשאר על 0. אשמח אם מישהו יכול להסביר לי למה זה (פאקינג) לא יכול…
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני מחבר שני מחשבים בתצורה של ICS, יהיה כרטיס רשת רגיל ואני רוצה שתהיה אופציה לאלחוט, מה כדאי לי לקחת? 3Com® OfficeConnect® Wireless 54Mbps 11g Compact USB Adapter http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=features&sku=3CRUSB10075&pathtype=purchase D-Link DWL-G122 http://www.dlink.com/products/?pid=334 Edimax - EW-7317Ug http://www.edimax.com/html/english/products/EW-7317Ug.htm
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום רב.. קיבלתי מחשב נייד משומש מאחי ויש לי רשת המנותבת ע"י ראווטר של gigabite 401 יש בו 4 כניסות למחשבים...... ובאופן כללי מחוברים לרשת 2 מחשבים לראוטר מחובר מודם של בזק ... שמפוצל לשני המחשבים בעזרת הראוטר עכשיו ......... במקום המחשב הנייח (אחד מהשניים שמחוברים תמיד לרשת) חיברתי מחשב נייד של אי בי אמ עם ווינדווס 2000 ב'טראי' אני רואה שהמחשב מחובר לרשת אבל האינטרנט לא פועל באופן אוטומטי ... לפני חודשיים כשחיברתי אותו האינטרנט כן פעל .. המחשב היה מכובה כל החודשיים ולא נעשו בו שינויים... איפה הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם , אז ככה - אני מעוניין להקים רשת אלחוטית בבית כאשר הטווח בין המחשבים הוא 10-15 מטר אווירי כאשר יש קומה מפרידה בניהם (המחשב עם הראוטר נמצא בקומה העליונה - אם זה משנה? ) . הראוטר שאני חושב לקנות הוא edimax BR-6204Wg שאלתי - האם יש מצב שהטווח והבדל הקומה בין המחשבים יהרסו לי את התוכניות ? תודה לכולם ! ד"א - אם יש המלצות לדגם אחר של ראוטר אני אשמח לשמוע ( טווח מחירים של 250-350 ש"ח )
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
תמיד אומרים שמודם מחובר לקו טלפון וכדי שיהיה פקס צריך גם מודם מזתומרת המודם מחובר לטלפון למה עוד מודם לפקס?
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אמור לתפקד במסיבות רשת של עד 30 אנשים לרכי רשת בלבד, מישהו יודע היכן ניתן לקנות דבר כזה? במידה וכן אנא כיתבו או דברו איתי במסנג'ר(rei6@nana.co.il) זה דחוף נורא, בתודה -רעי
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
מלפני בערך שבועיים שמתי לב שהנורית של ה LAN בנתב של האלקטל SPEEDTOUCH כבר לא עובדת, אבל לאח שלי בכל זאת יש אינטרנט אז חשבתי שזה בסדר, היום אני בא למחשב שלו בכוונתי להעביר משהו ברשת, ואין לנו רשת בכלל!! נכנסתי להגדרות של האינטרנט שלו וכתוב שם שהוא מחובר למשהו בשם NETGEAR, והמחשב שלי ששמו ברשת הוא Ariel נראה לי נמצא למטה אבל הוא לא הרשת שעובדת.. כשאני נכנס למחשבים שברשת רשום שם איזה שם לא ידוע שבכלל לא נמצא ברשת, בקיצור! אח שלי מחובר למקום אחר לגמרי @!# מה הולך פה?? מה עושים? בבקשה תעזרו לי תודה מראש!! עריכה: חחח די די אני מת פה מצחוק, שבועיים הנורית של ה- LAN לא עבדה, לא עשיתי עכשיו שום דבר חוץ מלכתוב פה את ההודעה ופתאום היא עובדת. אלוהים ישמור.. בכל מקרה מישהו יודע בכל זא…
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לחבר שני מחשבים בבית שלי לאינטרנט, ואני חושב על לקנות נתב, יש לי מודם אלקטל שחור SpeedTouch Home ושמעתי שאפשר להפוך אותו לנתב. מה אתם חושבים עדיף, לקנות נתב או להפוך את המודם לנתב? יתרונות\חסרונות של כל אפשרות יעזרו לי מאוד, והמלצה על נתב טוב או מדריך טוב לשינוי המודם גם תתקבל בברכה. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
לא מצליח להתחבר עם הנתב הזה לאינטרנט בכבלים, ניסיתי בlt2p ובpptp עם השמות של השרתים של א"ז בלי הצלחה ניסיתי גם הכנסת הכתובות שהוא מקבל בהתחברות אוטומטית וגם לא יצא כלום אני רואה את המודם של הכבלים (הוא מקבל כתובת 172) אבל הוא לא יוצא החוצה לאינטרנט (בהתחברות הוא אמור לקבל כתובת 82 אם אני לא טועה..) אם למישהו יש רעיון, הצעה או טלפון של קוסם טוב, אני אשמח
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות ראוטר ואני רוצה לרנות את הראוטר הזה http://www.lamir.co.il/product.asp?product=2378 העם הוא שווה את הכסף והעם הוא טוב כי שמעתי אליו רק דברים טובים
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלחתי את המחשב שלי לתיקון פייר וייר ומשום מה כשהוא חזר וגם את זה הם לא ממש תיקנו גיליתי שאני פתאום לא יכול להתחבר לאינטרנט דרך הכרטיסי רשת הובנים על המחשב. שניהים עבדו יש לציין כולל הקבלים שלהם כשהמחשב עוד היה אצלי בבית, אך עכשיו כשחזר שניהים מסומנים למטה בסרגל כלים באיקסים וגם בגלל דרך החיבור הפיזי שלהם למחשב אין שום סימן של אורות מה שבדרך כלל יש. מה יכול להיות הבעייה ? האם הכרטיסי רשת נדפקו לגמרי בגלל שלא רואים שום אורות שהם מוציאים כשמכניסים קבל כלשהו כשהוא מחובר בקצה השני למודום ? תודה לכל העוזרים !!
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-