רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
שלום, קניתי ראוטר של Linksys מדגם WRT54GL , אני גולש דרך HOT + 012 ולא הצלחתי להגדיר רשת ביתית עם עוד מחשב שמחובר עם כרטיס רשת של DLINK. התקשרתי ל 012 והם אמרו שהם שבגלל השילוב של הראוטר הזה ו HOT הם צריכים לבקש מ HOT שיהיה לי IP קבוע(חייגן אוטומטי) ואז הכל יסתדר , ורציתי לדעת 1)האם זה נכון? 2)האם יש דרך שאני יוכל לגלוש בינתיים עם 2 המחשביםבעזרת הראוטר והכ.רשת? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כחצי שעה חזרתי מביצפר,ואני רואה שהמחשב איתחל את עצמו ושהחיבור לאינטרנט נעלם. אחרי שעשיתי הפעלה מחדש החיבור חזר - וכך גם האינטרנט, אבל!!! - הוא לא פותח לי איסיקיו,חצי מהאתרים שאני צריך הוא לא נכנס,הוא לא נכנס למסנג'ר ולא ל-Steam. אני משתגע!, עשיתי אולי 10 איתחולים למחשב, ניתקתי את המודם והראוטר מהחשמל לכמה דקות וזה עדיין לא חזר. כאשר אני נכנס ל''מצב'' של הרשת אני רואה שאין שום בעיה,המחשב שולח ומקבל מנות, בבקשה תעזרו לי!. בתודה, רועי.
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
תמיד אומרים שמודם מחובר לקו טלפון וכדי שיהיה פקס צריך גם מודם מזתומרת המודם מחובר לטלפון למה עוד מודם לפקס?
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום חברים עריכה : הגדרתי את הכרטיס והוא עובד מול הנתב יפה וגם הגדרתי אותו לפי ה mac address שלו ככה שרק הוא יתחבר. הגדרתי לו גם את הקידוד כמו שציינתי. אני רואה את הכרטיס בclient list בנתב עם הכתובת שלו וגם אותו דבר בלקוחות מורשים (אני משתמש בנתב 3COM) לפי mac address אבל המחשב לא גולש דרך הכרטיס הוא רק מקושר לנתב ולא מעבר לזה.הגדרתי גם בחלונות את הקידוד כמו שעשיתי בתוך ה WPA בנתב ועדיין אין שינוי . עזרה בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
טוב אני הפכתי את המודם אלקטל שלי לנתב... עכשיו אני רוצה להחזיר אותו בחזרה.. נכנסתי לדביק פה בפורום נכנסתי למדריך הכל טוב ויפי... הנה המדריך שיש שם... חזרו לממשק ה- WEB של המודם (http://10.0.0.138). 1 היכנסו ל- PPP. העבירו את PPP4 ל- off. לחצו על Apply ואז על Save all. לאחר מכן לחצו על delete בשורה של PPP4. שוב Apply ואז Save all. 2 לכו ל- Phonebook ומחקו משם את PPP4. שוב Apply ושוב Save all. 3 הוסיפו ערך חדש בשם RELAY_PPP1 עם VPI בערך 8 ו VCI בערך 48 וסוג pptp. שוב Apply ושוב Save all. 4 לכו ל pptp והוסיפו את RELAY_PPP1 עם encap בערך VC-MUX. שוב Apply ושוב Save all. עכשיו אתם אמורים להיות מסוגלים להתחבר כמו שהיה שקיבלתם את המודם בהתחלה. ניתן גם לבטל את השדרוג של המודם..…
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתחבר למחשב ברשת אז אני לא יכול וכשאני במחשב שלי לוחץ תשם של המחשב שלי על מנת להתחבר הוא רושם לי תשגיע הבאה וככה לכל מחשב שנימצא ברשת....מה יכולה להיות הסיבה בהגדרות ניסיתי כבר כמעט הכל... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של גיגה בייט שתומך ב 108 הבעיה היא שהכרטיס היחידי שמצאתי הוא מיני PCI ולא מתאים. עכשיו אני שוקל מה יהיה טוב יותר מבחינת קליטה: GNWPKG Gigabyte GN-WPKG Wireless PCI card 802.11b/g 54MBps GNWBKG Gigabyte GN-WBKG Wireless USB 2.0 card 802.11b/g 54 MBps GNWB01GS Gigabyte GN-WB01GS Wireless USB 2.0 card 802.11b/g 54 MBps או בכלל יש אופציה טובה יותר מחברה אחרת? אגב, יש חשיבות בקליטה לכרטיס/USB, או שהכל בראוטר? תודה מראש רום
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
לא מצליח להתחבר עם הנתב הזה לאינטרנט בכבלים, ניסיתי בlt2p ובpptp עם השמות של השרתים של א"ז בלי הצלחה ניסיתי גם הכנסת הכתובות שהוא מקבל בהתחברות אוטומטית וגם לא יצא כלום אני רואה את המודם של הכבלים (הוא מקבל כתובת 172) אבל הוא לא יוצא החוצה לאינטרנט (בהתחברות הוא אמור לקבל כתובת 82 אם אני לא טועה..) אם למישהו יש רעיון, הצעה או טלפון של קוסם טוב, אני אשמח
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
יש לי מיני לפטופ EEE PC של ASUS שקיבלתי מהעבודה ואני יכול לגלוש דרכו רק באמצעות רשת של אורנג', לא ידוע לי כיצד הרשת מותקנת במחשב. כשאני לוחץ על 'ניהול רשתות אלחוטיות' הוא לא מראה לי שום רשת מלבד אורנג'. אני רוצה לקחת את המחשב הזה לחו"ל והבנתי שלגלוש שם באמצעות הרשת של אורנג' יכול להגרר לנזק כספי כבד ואני גם לא צריך את זה כי יש לי מקור WIFI בחו"ל. שאלתי היא, האם יש דרך לבטל את הרשת של אורנג' ולהתחבר לרשת אלחוטית אחרת?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
מבנה הרשת: רכזץ גדולה של 24 פורטים אליה מחוברים 22 מחשבים, ראוטר של "סיסקו פיקס" ורכזת של 8 פורטים של אדימקס שאליה מחוברים 4 מחשבים. הנתב מחלק כתובות לכל מחשבי האירגון. הכל עבד פיקס עד לחיבור רכזת אדימקס ועכשיו 4 המחשבים שמחוברים לרכזת אדימקס תמיד עושים בעיה בלקבל כתובת מהראוטר, ישנה הודעת שגיאה "קישוריות מוגבלת" וכשאני עושה RESET ל סוויטץ' אז הם מקבלים כתובת אבל שוב רק לכמה ימים ואז הבעיה חוזרת. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אם אני מנסה לפתוח קישור לא מתוך הדפדפן(לא משנה מה) במקוםלהכנס לדף זה מוריד לי קובץ שלו מישהו יכול לעזור???????
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
יש לי בעיה יש לי ולאחי רשת משותפת שאני מחובר אליו דרך כבל רשת מוצלב והמודם מחובר אליו והוא שיתף לי את האינטרנט והכל עובד, יש רק בעיה אחת זה שהכל חסום באיסיקיו אני לא מקבל קבצים והאימיול הוא על LOWID כאילו זה חסום בפיירוול אבל הפיירוול של וינודס מכובה גם אצלי וגם אצלו ויש לשנינו אינטרנט סיקיורטי ששם אישרנו את שני המחשבים ואינטרנט אני מקבל בקיצור מה אני צריך לפתוח בשביל שזה לא יחסום לי את הקבלת קבצים באיסיקיו ושהאימיול לא יהיה חסום? נ.ב. זה לא קשור לאינטרנט סיקיורטי כי גם שאני מכבה את הפיירוול שלו בשני המחשבים זה עדיין עושה את הבעיה בתודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
היי לכולם קניתי לפטופ חדש ומותקן בו ויסטה יש לי בבית ראוטר של לינקסוס שמחוברים אליו שני מחשבים בצורה חוטית אני מסה לחבר את הלפטופ לרשת בצורה אלחוטית ...הוא מזהה את הרשת ..אני מצליח לגלוש אבל אני לא מצליח לראות את התקיות המשותפות ברשת... נסיתי שם את כל ההגדרות ...מישהו יודע איך מסדרים את זה? תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם אחה"צ טובים, לאחרונה נתקלתי בתופעה מוזרה, בעת מעבר קבצים ברשת ביתית אלחוטית וחוטית, הקובץ כביכול עובר למחשב היעד אך בצורה לא תקינה ולא ניתן לפתוח אותו, ורק בעת ניסיון שני או שלישי הוא מגיע בצורה תקינה, מבחינת תהליך העברה הוא מתבצע בצורה מושלמת ע"פ הנראה לעיין, הוא מעביר את הקובץ ואז כשאני מנסה לפתוח הוא נתקל בשגיאה. האם יש פתרון לבעיה זו?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין להתקין Web Access על המחשב שלי ע"מ שאוכל להתחבר לאאוטלוק שלי מכל מקום? 1. האם Web Access עובד רק עם שרת Exchange? 2. אם יש לי חשבון POP3 רגיל - האם אוכל להתקין Web Access ע"מ שאוכל לצפות בו (וכמובן גם בפגישות, אנשי קשר וכו')? 3. האם ניתן להתקין WebAccess על WinXP רגיל או שצריך Server? תודה מראש (:
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
היי לכולם. לאחר שהתייאשתי מספק האינטרנט הנוכחי שלי(אינטרנט זהב), שמתעקשים לטעון בכל פעם שאני מתקשר לתמיכה הטכנית שאני בכלל לא מופיע אצלם כמחובר(למרות שאני יכול לגלוש, אם כי במהירות איטית בצורה מחרידה). עשיתי השוואה אל מול חבר שמשתמש בנטויז'ן, ונמצא שכשנינו מורידים באותו זמן בביטורנט - בעוד שאצלי ההורדה בכלל לא מתחילה ונשארת על 0.0 לכמה שעות. הוא לאחר 3 דקות כבר הוריד ב80KB לשנייה! לאחר לילה שלם של 'הורדה', ההורדה הגיעה למהירות מקסימלית של 5.2KB לשנייה! מיותר לציין שהחבר סיים להוריד את הקובץ בשעה. מדובר בקובץ עם כמות משתפים מטורפת שנבחר בכוונה לשם בדיקת המהירות. כמו כן, מאתרים שבודקים מהירות נמצא שהאינטרנט שלי לא עובר את מהירות הISDN . כדאי גם לציין את הברור מאליו - כל הפו…
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
אני מתכנן לעבור מ-ADSL לכבלים. הספק שלי הוא ברק. ברצוני לדעת, האם עלי להודיע לספק האינטרנט על המעבר, או שאוכל להתחבר לאינטרנט עם אותו שם וסיסמא תוך שנוי VPN אצלי. בנוסף, במידה ואודיע לספק, האם אוכל להמשיך להתחבר לאינטרנט עם אותו שם וסיסמא, כשאני נמצא בבית הורי, שם יש ADSL? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
יש לי רשת בין שני מחשבים, והבעיה היא שרק האינטרנט משותף. אני לא מצליח לשתף את המדפסת (לחצתי לחצן ימני ושרינג אבל זה עדיין עושה ארור כשמנסים להדפיס מהמחשב הלקוח) כמו כן אני לא מצליח לשתף קבצים ותמיד שנכנסים ל - show workgroup computers רואים שם רק את שם המחשב שלי (אם הלקוח נכנס רואים את שם המחשב של הלקוח) מה עושים ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני מתעסק עם זה יותר מידיי זמן בקישור הזה צרפתי http://static.tigerdirect.com/pdf/Asus_P5WDH-Deluxe_WiFi_Manual.pdf את המדריך אני מתעסק עם זה כבר יותר מחודש ולא הצלחתי עדיין להגדיר את המחשב כך שישמש לי כאלחוטי ל leptop
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים כרגע אני מחובר בבית ל1.5 מגה במידה ואני רוצה לשדרג את המהירות אני צריך לפנות רק לספקית אינטרנט או גם לבזק? כדי שיעלו את המהירות...
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני מחבר שני מחשבים בתצורה של ICS, יהיה כרטיס רשת רגיל ואני רוצה שתהיה אופציה לאלחוט, מה כדאי לי לקחת? 3Com® OfficeConnect® Wireless 54Mbps 11g Compact USB Adapter http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=features&sku=3CRUSB10075&pathtype=purchase D-Link DWL-G122 http://www.dlink.com/products/?pid=334 Edimax - EW-7317Ug http://www.edimax.com/html/english/products/EW-7317Ug.htm
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לנו שני מחשבים שמחוברים דרך כבל מוצלב. המחשב שלי מחובר לאינטרנט עם מודם USB והמחשב של אחותי מחובר למחשב שלי עם כבל. לשנינו יש מערכת חלונות ויסטה, העניין הוא שבמחשב של אחותי הכל עובד, אימיול, מסנג'ר ודפדפנים, לעומת זאת אצלי הדפדפן עובד כמה דקות ואז כבר לא, האימיול והמסנג'ר ממשיכים לעבוד בלי בעיה. כנראה ישנה איזושהי בעיה עם הDNS... אבל אני לא מבין גדול בתקשורת מחשבים. הגדרתי לאחותי בחיבור שער 192.168.0.2 על מסכת משנה 255.255.255.0 ושער ברירת מחדל 192.168.0.1. הגדרתי גם שרתי DNS אצל אחותי. אצלי ה-IP וה-DNS מוגדרים להתקבל אוטומטית. מה אני לא עושה נכון? מה חסר לי בהגדרות? אלו היו בדיוק ההגדרות שלשנינו היו XP והכל עבד בסדר גמור. אני כבר נואש, ניסיתי להגדיר אצלי I…
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום! המצב אצלי הוא כזה. בעבר שני המחשבים אצלינו בבית היו מחוברים ומתקשרים ברשת ביתית דרך כבל רשת. עברנו דירה, וכעת אחד המחשבים נמצא בממ"ד, והשני בקצה השני של הבית - מה שדורש רשת אלחוטית. אין לי ידע בנושא ולכן אני פונה אליכם: 1. הבנתי שאני צריך לקנות נתב אלחוטי. יש לכם המלצה לאחד זול וטוב? יש להתחשב בעובדה שאחד מהמחשבים נמצא בממ"ד. 2. כרטיסי הרשת שכבר נמצאים במחשב מספיקים? או שצריך לשדרג אותם? 3. אני גולש באינטרנט בכבלים, האם יש לזה השלכות כלשהן? 4. יש עוד משהו שאני צריך לדעת לפני שאני מקים רשת אלחוטית? אשמח לקבל תשובות מכם, זה ממש חשוב לי. תודה מראש!! תומר
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
היי לאחרונה חיברתי את המחשב שלי לראוטר קווי בבית. הבעיה היא שלעיתים קרובות המחשב פשוט מתכבה בעצמו. האם זה קשור לחיבור הרשת הקווי ואם כן מה אפשר לעשות?? תודה...
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות אפשרות של התחברות עם יוזר שנמצא במחשב א במחשב ב במחשבים יש אקספי פרופשונל גירסה שנייה וישנם 3 מחשבים אני עובד אם ראוטר של אדימקס חוטי אני לא מצליח למצוא / להגדיר את קבוצת המחשבים רק את קבוצת העבודה תודה
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-