רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,522 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. בגלל יציאתה של רשת הngn החדשה התחלתי לחשוב על המחירים וכמה שאני משלם לחודש היום לאחר שיחה עם נטויזיון נכנסתי לשוק וגם המוקדן, הסיבה הייתה שאמא שלי לא דיברה איתם שנים ולא היה עידכון קרוב ל4 שנים!! והשוק היה בגלל שגיליתי שאנחנו משלמים 110 שקל לחודש על חבילה של 1.5mb!! כן מדהים ביותר ניראה לי זה שיא עולמי..וד"א זה המחיר לא כולל התשתית של בזק! שגם היא לא מעודכנן ואנחנו משלמים 70 שקלים לחודש אז אחרי חישוב זריר הבנתי שאנחנו משלמים 180 שקל לחודש על חבילה של 1.5mb!! מטורף רציתי פשוט לרצוח מישהו איך הלכו אלפי שקלים(מדובר על כמה שנים שאנחנו משלמים את המחיר הזה!) טוב בקיצור אחרי כל החפירות אני צריך עזרה לשידרוג. אני לא צריך מהירות אני מסתדר נהדר עם 1.5. בנטויזיון הציעו ל…
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד ואני רוצה להתקין רשת אלחוטית ביתית (יש לי מחשב נייח ומחשב נייד) בזמן השימוש שלי בנייד (אין לו שום גישה לאינטרנט) התגלה לי שקיימת גישה לאינטרנט והתחברתי לרשת זו (כמובן היא התנתקה רבות.. אבל עדיין), אני רוצה להוסיף שהרשת אינה שלי ואני לא מכיר את בעל הרשת יש לי כמה שאלות: 1. מהי הדרך הטובה ביותר להקים רשת? 2. האם תיהיה התנגשות בין הרשתות? (הקיימת ולבין זו שאני רוצה להקים)... בעצם אם קיימות שתיי רשתות קרובות האם הראוטרים התנגשו 3. שמעתי שברגע שיש אינטרנט אלחוטי ומופעל מיקרוגל למשל, יהיו הפרעות ברשת... האם זה נכון? ואם כן איך אני יכול לטפל בזה? ואיך הם באות לידי ביטוי? 4. אם יש לי ראוטר אלחוטי (D-Link Airplus G לדוגמא), ואני רוצה לחבר אותי בצורה חוטית... זה אפש…
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום. אני מפעיל רשת ביתית אלחוטית דרך נתב של 3COM. אחד המחשבים מחובר בחיבור חוטי (המחשב בן כמה שנים), והוא פעל על הרשת בסדר. לפני כמה ימים התקנתי למחשב הזה כרטיס PCI נוסף (מדובר בכרטיס להוספת כניסות USB, מה שלא קשור אבל הבעיה התחילה אחרי התקנת הכרטיס), ואחרי ההתקנה, ראיתי שיש בעיה ברשת. הבעיה היא שלמרות שהאינטרנט עובד והמחשב מחובר לאינטרנט, שיתוף הקבצים עם שאר המחשבים ברשת לא עובד יותר. כשאני מנסה לראות את שאר המחשבים ברשת, לא רואים כלום, אפילו לא את המחשב המדובר. כשניסיתי לעשות Repair Connection מופיעה לי הודעה The following action cannot be completed: Clearing NetBT למישהו יש מושג איף פותרים את הבעיה הזאת?
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
התקנתי השבוע ROUTER, וכמעט הכל עובד מצוין - חוץ ממספר אתרים בודדים כמו נענע, וואלה ועוד. ניסיתי לעשות PING לנענע וואלה אך אינני מצליח לכל שאר האתרים יש PING וכולם עובדים מצוין מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
1. יש לי מודם של AZTECH 600E שהפכתי אותו לנתב כאשר המודם\נתב ועוד 2 מחשבים מחוברים אל הסוויץ. ההתחברות כמובן ללא חייגן , מה שגורם לחיבור תמידי של המחשבים לאינטרנט.הבעיה היא שכל מספר ימים יש התנקתות של החיבור של הרשת , כלומר המודם מתנתק לבד ולא מאפשר להתבחר לאינטרנט. הפתרון הזמני שמצאתי הוא לנתק ולחבר את המודם לחשמל בכל פעם מחדש....רציתי לדעת אם למישהו יש הצעה אחרת שתפתור לי את הבעיה? 2. במידה ואני מעונין להקים רשת תקשורת אלחוטית , האם יספיק לי לקנות סוויץ אלחוטי ( במידה וקיים דבר כזה ) + כרטיסי רשת אלחוטים ולחבר את המודם\נתב והכרטיסים אל הסוויץ?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
האם יש דרך לרשת ולשתף אינטרנט בין 2 לפטופים (שאחד מהם מחובר למודם כבלים בכבל רשת) באלחוט ללא צורך בנתב?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
פתחתי פורטים לפי המדריך הנל http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=63356.0 אפשר להפוך את המודם לראוטר אבל לא עשיתי את זה אז איך הצלחתי לפתוח פורטים? יש לי גם ראוטר אם אני לא טועה זה קופסא קטנה שמחברת את המחשב השני לאינטרנט... יוצא מצב שאני פותח פורט בתכנת שיתוף ולאחר מכן אחרי זמן מה שהוא פתוח אני מגלה שהוא נסגר, למה זה?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
צריך המלצה אחרי שהלך לי הראוטר הישן של EDIMAX אני צריך ראוטר חוטי בעקרון אבל אולי אני יחבר מחשב אחד אלחוטי
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
הפרטים של הרשת הם כאלו: מחשב נייח אחד שמחובר לאינטרנט בכבלים. מחשב נייד אחד שמצוייד בתקשורת אלחוטית, ומחשב נייח נוסף. למחשב הנייח עם האינטרנט חיברתי מתאם USB והגדרתי רשת AdHoc מאז יש שתי בעיות. האחת המחשב הנייד מתנתק לעיתים ומדובר בטווח של 5 מטרים מהמחשב הנייח. הבעיה השנייה היא שאני לא מצליח להגדיר אבטחה לרשת הזו. גם נסיונות להשתמש באשף התקנת הרשת האלחוטית של XP, שכולל שימוש בדיסק און קי, לא עזרו. שאלה נוספת: יש בתוכנה של המתאם (שמנוטרלת כרגע) אפשרות לשמש כ AP. האם מישהו יודע איך אפשר להפוך את אחד המחשבים ל AP ואז אולי יהיה יותר קל להגדיר את האבטחה בין המחשבים? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי מחשב אחד שמתחבר לרשת (לצורך העניין נקרא לו - "שרת") ומספק חיבור אינטרנט בICS ל מחשב אחד שולחני ובאלחוט למחשב נייד. הבעיה היא שרק מהמחשב השולחני אני מוריד מהאימיול ותמיד יש לי lowid כל המחשבים הם XP עם SP1. איך אני פותר את זה? כי זה משגע אותי.
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
אני מעוניין להרחיב את הרשת הביתית שלי לעוד 2 מחשבים (נייד ונייח). מכיוון שאני כבר מבצע קנייה גדולה מTMS אשמח לקבל המלצות ל2 כרטיסי רשת אלחוטיים: * האחד לנייח ביבור PCI * השני לנייד (ישן ולכן אין לו כרטיס רשת אלחוטי). בנוגע לכרטיס רשת של הנייד, ראיתי שקיימים בחנות שני סוגי כרטיסים, חלקם בחיבור MINI PCI והשני בחיבור PCMCIA. השאלה שלי היא האם יש סיבה להעדיף את הכרטיס הבולט (PCMCIA) מהשני?? תודה רבה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום היום קניתי wireless G usb adapter של חברת intellinet חיברתי אותו למחשב התקנתי את הדיסק ואני תקוע, אני לא יודע מה אני אמור לעשות. אני אשמח לכל עזרה שאני אוכל לקבל, תודה. אני קניתי אותו כדי שאני אוכל לשחק בנינטנדו דיאס שלי במשחקים שתומכים wifi האם זה אפשרי עם המכשיר הזה?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה למתג (סווי'ץ) לחיבור 8 יציאות למהירות גבוהה, במחיר סביר תודה
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני לא בטוח אם הנושא קשור דווקא לכאן או לאיזור תוכנה אבל בכל זאת אני אשאל אם מישהו מכיר תוכנה נורמלית להתחברות באלחוטי? ה WZC של WINXP פשוט חרא של דבר כל הזמן מתנתק ולא יודע להתחבר חזרה כמו שצריך אז רציתי לדעת אם מישהו יודע על משהו יותר טוב (התוכנה שבאה עם האנטנה מעפנה גם היא...) יש לי חבר שיש לו את התכנת ניהול אלחוטי של אינטל שהיא סבבה אבל זה עובד רק עם כרטיס אלחוטי של אינטל... אז מי שיודע שימליץ בבקשה
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי מיני לפטופ EEE PC של ASUS שקיבלתי מהעבודה ואני יכול לגלוש דרכו רק באמצעות רשת של אורנג', לא ידוע לי כיצד הרשת מותקנת במחשב. כשאני לוחץ על 'ניהול רשתות אלחוטיות' הוא לא מראה לי שום רשת מלבד אורנג'. אני רוצה לקחת את המחשב הזה לחו"ל והבנתי שלגלוש שם באמצעות הרשת של אורנג' יכול להגרר לנזק כספי כבד ואני גם לא צריך את זה כי יש לי מקור WIFI בחו"ל. שאלתי היא, האם יש דרך לבטל את הרשת של אורנג' ולהתחבר לרשת אלחוטית אחרת?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום! ברצוני להעביר את הקבצים שהורדתי מהאינטרנט למחשב נייד, אני רוצה לעשות זאת בעזרת כבל אז תגידו לי בדיוק איזה כבל אני צריך ואיך אני צריך להגדיר בדיוק את הרשת, אנא הדריכו אותו שלב אחרי שלב עד שאוכל להעביר את הקבצים. תודה מראש.. ניר.
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מצטער מראש אם אני אשאל פה כמה שאלות, כי פשוט אני חדש בנושא הזה ויש לי גם בעיה עם תשתית הבית (כלומר בקומה הראשונה בתוך הממ"ד יש מחשב ובקומה השנייה יש 2 מחשבים בחדרים שונים - לא ממ"ד!) מחשב בקומה הראשונה בתוך הממ"ד - מחשב נייח (שולחני) מחשב בקומה השנייה - מחשב נייח (שולחני) ועוד מחשב בקומה השניה - מחשב נייד (לפטופ). אז קניתי את הראוטר הזה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Router&model_id=472971 ויש לי כמה שאלות: 1. איך אני יכול להגדיר את הרשת אינטרנט שאני אוכל לגלוש בכל המחשבים אפילו שחלק מהמחשבים סגורים (ללא מחשב שרת!). 2. כשאני עושה רשת משותפת (שיתוף קבצים, שיתוף מדפסת) האם אני חייב לעשות מחשב שרת? אם לא איך אני עושה זאת? אם יש מדריכים להקמת ר…
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית בבית ואני רוצה לצרף מחשב נוסף לרשת - למחשב יש אינטרנט נפרד והוא מרוחק ממני, אני רוצה להדפיס דרכו והעביר דרכו קבצים. יש אפשרות כזאת? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם, אין לי הרבה ידע בנתבים,זאת הרשת האלחוטית הראשונה שלי. אמרו לי שבפורום הזה יש מומחים שיכולים לעזור.. אז ככה,הנה הצרכים: 1.תקציב-230 עד 350 ש"ח. 2.התקנה וממשק פשוט. 3.פיירוול מובנה. 4.אפשרות לא להיות מחובר לאינטרנט כל הזמן-ולהתחבר עם הסיסמה והיוזר ניים של הספק(כדי שהמכורים בבית שאין להם את הסיסמה לא יהיו על המחשב כל היום). 5.בלי ניתוקים. 6.תקן 802.11 7.מתאים לתשתית ADSL 8.עדיף שיתפקד גם כמודם,אבל לא חובה. יש כזה ראוטר בתקציב כזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני משתף במחשב של אבא שלי מדפסת והכול עובד. מחשב אחד מחובר עם כבל לEDIMAX שלי ואני יכול להדפיס. אבל החשב השלישי שמחובר באלחוטי מזהה תמדפסת ושאני מאשר תהדפסה לא יוצא כלום.. איך מסדרים את זה?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
ראיתי כאן מדריך בפורום לרשת adhoc וזה לא מצליח לי. יש לי אינטרנט ברק עם חייגן ושני כרטיסי רשת, אחד אנטנה ואחד USB. עשיתי בדיוק כמוש שנאמר במדריך שם אבל זה לא פועל לי, וזה נראה כאילו חסר משהו לעשות. לא צוין שם גם במדריך הגדרת מחשב השרת.. עזרה?
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
מזה שרת WEB? מזה שרת FAX? ומזה שרת בסיס נתוניםDATA BASE? מזה domain ?
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני עושה עבודה במערכות מידע אני ישמח לעזרה בנושא למי שיש ידע . מה תחוייב כניסה מאסיבית לשילוב האינטרנט בפעילות של חברה ? תודה לכול עוזר
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים אלו אני מתלבט אם להקים אתר אינטרנט משלי, האתר אמור לעשות בתכני מולטימדיה שונים ולכן אני בודק מספר אפשרויות, הייתי שמח לקבל טיפים ולשמוע לעצכם. 1.קיבלתי הצעה להקמת האתר עם מערכת שתאפשר עדכונים בקלות, המחיר שמדובר עליו כרגע הוא אלפי דולרים, האם המחיר הוא מה שנהוג לשלם בשוק? 2. כמו כן מחר ומדובר באתר מולטימדיה שהכוונה היא להעלאת תמונות ואף סרטים (חלקם באיכות HD אבל על כך בהמשך), האם שווה לקנות שרת ייעודי, ממה שראיתי זה יכול לעלות גם אלף דולר בחודש, אבל מישהו שדיבר איתי אמר שניתן לקנות שרת כזה בתשלום חד פעמי של 30 אלף שקל ואולי פחות. 3. הכוונה שלי, לא בהכרח בשלב הראשוני היא להפיק סרטים בעזרת כרטיסי לכידה שונים, המליצו לי אישית על כרטיס בשם Intensity Pro, אמר…
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אהלן. לאחרונה שדרגתי גרסה של אמיול ובטעות אישרתי מחיקת הגדרות קודמות, ונעלם לי קידום הפורטים מאז. הלכתי לפי הספר והגדרתי מחדש את הפורטים, את הIP בכרטיס הרשת...הכל. ועדיין אני מקבל LOW ID. אני יודע שזה לא המקום לבקש עזרה בנוגע לאמיול כי לשם כך נוסד פורום התוכנה, אך יש לי בעיה מסוג אחר- אחרי בירור קצר על QOS חשבתי לנסות ולפתוח אותו בהגדרות הנתב שלי, מתוך מחשבה שאולי זה מה שיעזור לאימיול. ...וזה דפק את החיבור האלחוטי. כרגע אני מחובר קווית . הראוטר שלי הוא Edimax BR6204 תודה מראש למי שיוכל לשפוך קצת אור בנושא לפחות באחת הבעיות...
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-