עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ArielN,

מלפני בערך שבועיים שמתי לב שהנורית של ה LAN בנתב של האלקטל SPEEDTOUCH כבר לא עובדת, אבל לאח שלי בכל זאת יש אינטרנט אז חשבתי שזה בסדר, היום אני בא למחשב שלו בכוונתי להעביר משהו ברשת, ואין לנו רשת בכלל!! נכנסתי להגדרות של האינטרנט שלו וכתוב שם שהוא מחובר למשהו בשם NETGEAR, והמחשב שלי ששמו ברשת הוא Ariel נראה לי נמצא למטה אבל הוא לא הרשת שעובדת.. כשאני נכנס למחשבים שברשת רשום שם איזה שם לא ידוע שבכלל לא נמצא ברשת, בקיצור! אח שלי מחובר למקום אחר לגמרי @!# מה הולך פה?? מה עושים? בבקשה תעזרו לי תודה מראש!! עריכה: חחח די די אני מת פה מצחוק, שבועיים הנורית של ה- LAN לא עבדה, לא עשיתי עכשיו שום דבר חוץ מלכתוב פה את ההודעה ופתאום היא עובדת. אלוהים ישמור.. בכל מקרה מישהו יודע בכל זא…

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  2. מישהו מחובר כאן עם מגה העלאה במקרה ? (בכבלים) אני מעוניין להשוות נתונים בבקשה, בפרטי או על גבי הפורום. תודה.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  3. Started by kisin,

אני רוצה לסדר רשת אלחוטית בבית ואני אשמח לקבל ממכם עזרה והצעות. יש לי 2 מחשבים וגם XBOX360 וגם XBOX שאני רוצה לחבר את כולם ברשת אלחוטית. מחשב אחד יהיה בממ"ד, מחשב שני יהיה בסלון וישמש לי כHTPC, הXBOX360 יהיה בסלון להנאת כל המשפחה, והXBOX הישן יהיה בחדר השינה. המרחק בין כל המחשבים והקונסולות הוא מקסימום 30 מטר בערך. איזה מודם אלחוטי אתם ממליצים לי? מה בנוסף למודם אני צריך לקנות? האם הקנפוג הוא משהו שדורש טכנאי או שאפשר להתמודד עם זה לבד? אני אשמח לכל העזרה שלכם כי אין לי שום ידע בנושא של רשתות, במיוחד אלחוטיות

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  4. שלום, בעקבות המחירים המאוד נוחים כרגע בHOT, אני שוקל לעבור. כרגע אני עובד על אלקטל 510 שהוסב לנתב, והוא בעצם מטפל בהתקשרות לאינטרנט(במקרה של ניתוק, כי הוא כל הזמן דלוק) וכו. עכשיו, אם אני עובר, יש מצב להמשיך לעבוד מאחורי הנתב שלי, ובעצם לגרום לו "לחייג" למודם של הכבלים? כלומר קונפיגורציה כזו : מחשבים--->אלקטל 510---> מודם כבלים? האם זה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  5. Started by idg83,

אני עושה עבודה במערכות מידע אני ישמח לעזרה בנושא למי שיש ידע . מה תחוייב כניסה מאסיבית לשילוב האינטרנט בפעילות של חברה ? תודה לכול עוזר

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  6. שלום לכולם. חבר בעל מסעדה מעוניין לחבר 12 מחשבים לאינטרנט. האם הראוטרים של בזק מספיק "חזקים" - הכוונה יעמדו בעומס בהנחה שמחברים לראוטר SWICH ? או שצריך לקנות משהו יעודי. אם כן - איך ה נתב AR7024 EDIMAX שכולל בתוכו כבר מודם? או אם יש רעיונות אחרים חשוב לציין המחשבים ישמשו לאינטרנט בלבד ללא תעבורת רשת והראוטר צריך להיות חוטי בלבד. תודה

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  7. איך אני יכול לפקח על מחשבים אחרים ברשת שלי? כלומר איך אני יכול לראות כל מה שהמחשבים האחרים ברשת שלי עושים ושהם לא ידעו שאני מפקח עליהם

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  8. Started by nevoy,

שלום, איזה כרטיס שמתחבר ל-usb הוא הכי מומלץ? האם בעזרת כרטיסי רשת כאלה ניתן לחבר מחשב מרוחק לאינטרנט, דרך מחשב שיש לו חיבור?

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  9. Started by Skippy,

שלום, נתקלתי פעם במדריך מצויין באתר של הגברת האות האל-חוטית בכרטיס רשת וראוטר אך אני לא מוצא אותו מישהו יכול בבקשה להכווין אותי את המדריך הזה?

10. Started by abc2007,

שלום רב, יש לי כבל רשת מוצלב(20 מטר)שחיבר בעבר בין שני מחשבים. כעת נוסף מחשב שלישי ולכן יש ראוטר.הראוטר קרוב פיזית למחשב אחד,למחשב השני הוא מתחבר בכבל ישיר אך מהמחשב השלישי הוא עדיין מרוחק. חיברתי את הכבל שהיה מחובר בין שני המחשבים בין הראוטר למחשב השלישי והרשת וגם האינטרנט עובדים(כלומר מחשב מתחבר לראוטר בכבל מוצלב). השאלה שלי היא האם זה יכול להאט את האינטרנט זה שאני מתחבר לראוטר בכבל מוצלב במקום ישיר?

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  11. Started by talmAn,

אני רוצה לעבור מרשת חוטית לרשת אלחוטית ושמתי לב שיש כמה תקנים של תקשרות 802.11x: 802.11g, 802.11b ועוד מה בעצם ההבדלים ביניהם? במה הם שונים? ואיזה מהירות של כרטיסי רשת ורשת אלחוטית מספיק מהירה לשיתוף אינטרנט וקבצים בין 3 מחשבים?? 54 מגה זה מספיק? תודה, טל

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  12. ברשותי הדגם בגרסא החדשה-לפי הוראות התצורה יש לבחור disable firewall אך זה אינו מבטל את הפיירוול מישהוא אולי מכיר את הבעיה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  13. Started by eins,

שלום אני מתכוון לעשות רשת אלחוטית, אז אני צריך המלצה על ראוטר וכרטיס רשת, אין הגבלה של תקציב כמובן שלא צריך להשתגע פשוט אני רוצה ראוטר שיעבוד טוב יציב בלי ניתוקים ובעיות . קו אווירי בין שני המחשבים הוא כ 10 מטר. אם אפשר המלצת הרכיבים מ KSP. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  14. Started by Blackflys,

אז ככה יש לי שתי מחשבים בבית שניהם מחוברים ברשת אלחוטית עכשיו אני ממנסה לשחק עם חברים ברשת בכל מיני משחקים ולא מצליח זה לא נותן אולי בגגל שאני צריך לשנות הגדרות או לפתוח פורטים או שאולי זה קשור לFirewall למרות שהגדרתי אותו גלא פיעל בלוח בקרה וזה עדיין ככה או אולי בגלל הסרויס פק 2 של הוינדוס אקס פי כה חבר אמר לי אז מי שיודע אולי מה לעשות בבקשה שיעזור..

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  15. שלום, אז ככה, אני משחק במשחק רשת כלשהו כבר הרבה זמן, ולפני כמה ימים החלו להיות לי לאגים גרועים מאוד. הדבר הזה קורה רק באותו משחק שאני משחק. הדפדפן ומשחקים אחרים עובדים לי בסדר גמור. גם שמתי לב שאם אני נכנס למשחק בבוקר, אין לי שום לאגים בכלל אבל כשאני חוזר מבית הספר, הם שם! אחרי כמה ימים שאני מנסה למצוא את הבעיה , השתמשתי בתוכנה שבודקת את החיבור עם שרת מסוים (בחרתי את השרת של המשחק) והנה התוצאות: http://img407.imageshack.us/my.php?imag ... terlo0.png כל השטחים האדומים אומרים שאיבדתי PACKETS בדרך. וכפי שאתם רואים, איבדתי הרבה.. זה מה שגורם לי ללאגים.. אז כתבתי על הבעיה הזאת בפורום של המשחק וענו לי ככה: thats a clear example of a terrible routing to our servers. Don…

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  16. אפשרי? :'(

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  17. שלום חבר'ה, הבעיה שלי היא כזאת. עברתי מהצפון למרכז. בצפון היה לי אינטרנט בתשתית כבלים, ספק- אינטרנט זהב, מהירות 1.5. כרגע במרכז אני במהירות 2.5, אותו ספק והתשתית הייתה adsl ועברתי לכבלים משיקולי מחיר בלבד (לא היו בעיות ב- adsl). מאז המעבר מadsl לכבלים אני פשוט לא מצליח להתמודד עם ריבוי חיבורים, כשאני פותח תוכנה שיתוף קבצים האינטרנט פשוט נחנק, הגלישה נהיית בלתי אפשרית. לוקח לאתר פשוט כמו "ואללה" משהו כמו 3 דקות להפתח וברגע שאני סוגר את תוכנת השיתוף הגלישה חוזרת למצב תקין. בדקתי את העוצמה דרך עמוד ההגדרות של המודם (מודם טומסון) והעוצמה תקינה, גם הטכנאי שהיה פה בדק את העוצמות והיה בסדר. העניין שמכיוון שבמשך שנים גלשתי בתשתית הכבלים ותקופה קצרה התנסתי פה עם adsl אני בטוח שהמצ…

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  18. Started by chenrp,

יש לי ויסטא. למה זה קרה? התקנתי NETLIMITE 1.3 אולי בגלל זה? איך מסדרים את זה?

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  19. היי לאחרונה חיברתי את המחשב שלי לראוטר קווי בבית. הבעיה היא שלעיתים קרובות המחשב פשוט מתכבה בעצמו. האם זה קשור לחיבור הרשת הקווי ואם כן מה אפשר לעשות?? תודה...

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  20. אני מנסה לשחק ב- BF2 ברשת (במשחק מול המחשב הכל עובד סבבה) המשחק נתקע מיד לאחר הכניסה לשרת כלשהו (עם העלאת המפה). סגרתי את הפיירוול בנורטון על המחשב בנתב שלי (B-Focus 312+) סגרתי את הפיירוול (NAT עם זאת מופעל) עדין המצב נותר בעינו (במקרה אחר השארתי את הפיירוול בנתב פעיל ופתחתי את הפורטים הרלוונטים ל-BF2 ע"י port forwarding ושום דבר לא השתנה) היכן יכולה להיות הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  21. Started by shabi08,

אני בעבודה ויש פה אינטרנט אלחוטי,התחברתי עם הנייד{מערכת ויסטה}האינטרנט עובד מעולה,אני מנסה להתחבר לתוכנת CARBONPOKER משחק פוקר למי שלא מכיר ותקוע במסך כניסה,יש לי גישה לראוטר,ביטלתי את החומת אש של ויסטה ועדיין לא עובד,נראהלי שצריך לעשות משהו בראוטר,תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  22. Started by alidanon,

טוב יש לי בעיה מאוד מאוד מוזרה! אחרי שהחלפתי רמקולים למחשב... מה שקרה שהם פשוט חלשים באינרנט... מה זאת אומרת? זה אומר שאני שומע מוסיקה במחשב הכל סבבה! אבל שאני מדבר לדוגמא באיסיקיו זה ממש חלש! או שאני רואה סרטים ביוטיוב אז הסאונד ממש חלש! עזרה...

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  23. כבר הרבה זמן שאני עובד עם רשת ביתית כאשר המחשב המשני מחובר למחשב הראשי עם כבל רשת ומקבל ממנו אינטרנט, זה קצת בעייתי שאני מפעיל תוכנית הורדה, הוא מרגיש את האיטיות אצלו, וזה יוצר ריבים ובעיות. השאלה שלי, ראוטר פותר את הבעיה הזאת נכון? הוא לא אמור להרגיש את מה שאני מוריד במחשב שלו, הוא ימשיך לגלוש רגיל, אני צודק? אם ובמידה ואני צודק, אבקש המלצות לראוטר אלחוטי שיעבוד עם אינטרנט בכבלים [ הוט], בתקציב של עד 300 ש"ח. ראיתי את הראוטר הזה, איך הוא? http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=19376111&type=2&product=1&category_name=%fa%f7%f9%e5%f8%fa+%e0%ec%e7%e5%e8%e9%fa3 תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  24. Started by zoar36,

יש לי ראוטר של בזק לטענתם הכי טוב HPNA3 כשאני גולש בסלון שנמצא 16 מטר מהראוטר אני מתקשה מאוד לגלוש ברמה נסבלת. יש לי נייד LG R400 כרטיס רשת פנימי איך ניתן לשפר הביצועים אינטרנט זהב ותשתית לבזק כמובן 5 מגה תודה

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  25. יש לי רשת ביתית במחשב הראשי שאני מנסה להתחבר לאימול יש לי לוידי ושאני מנסה במחשב השני יש לי אידי גבוה בדקתי בראשון ואיןןןןןן!!! פיירוואל וכלום תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים