עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by nuctornal wisdom,

אני צריך עזרה בהתקנת פקס במחשב עם מודם פקס. ככה, יש לי שתי מחשבים, עם מפרט דומה שמחוברים ברשת (חוטית). במחשב השני התקנתי את המודם, הגדרתי הכול עם התוכנה של הוונדוס ובניסיון שליחה\קבלת פקס יש פופ אפ שאומר שהמודם כבר בשימוש בתוכנה אחרת. התקנתי את fax machine, בטלתי את התוכנה של הוונדוס ואותה בעיה. בדקתי בFAQ, ניתקתי את הרשת, וניסיתי את הפעולות שיש שם וללא עזרה. זקוק לעזרה, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  2. Started by ben060,

המצב הוא כזה: יש לי בבית ראוטר שמחובר על ידי חוט למחשב נייח בסלון נמצא מחשב נייד שאני מחובר לאינטרנט דרך נתב אלחוטי. עכשיו אני רוצה להוסיף מחשב חדש. אנני מתכוון לקנות את הלוח הזה GA-965P-S3 אני צריך גם להוסיף לו נתב אלחוטי ? או בקיצור: מה אני צריך לעשות כדי להיות מחובר לאינטרנט? כמה הסיפור יעלה לי? ועל איזה כרטיס אתם ממליצים? חשוב לציין כי יש לי רשת ביתית.

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  3. Started by Check_Point,

יש לי רשת בין שני מחשבים, והבעיה היא שרק האינטרנט משותף. אני לא מצליח לשתף את המדפסת (לחצתי לחצן ימני ושרינג אבל זה עדיין עושה ארור כשמנסים להדפיס מהמחשב הלקוח) כמו כן אני לא מצליח לשתף קבצים ותמיד שנכנסים ל - show workgroup computers רואים שם רק את שם המחשב שלי (אם הלקוח נכנס רואים את שם המחשב של הלקוח) מה עושים ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  4. Started by shahar07,

אני מתעסק עם זה יותר מידיי זמן בקישור הזה צרפתי http://static.tigerdirect.com/pdf/Asus_P5WDH-Deluxe_WiFi_Manual.pdf את המדריך אני מתעסק עם זה כבר יותר מחודש ולא הצלחתי עדיין להגדיר את המחשב כך שישמש לי כאלחוטי ל leptop

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  5. שלום אנשים יקרים כרגע אני מחובר בבית ל1.5 מגה במידה ואני רוצה לשדרג את המהירות אני צריך לפנות רק לספקית אינטרנט או גם לבזק? כדי שיעלו את המהירות...

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  6. שלום חבר'ה, הבעיה שלי היא כזאת. עברתי מהצפון למרכז. בצפון היה לי אינטרנט בתשתית כבלים, ספק- אינטרנט זהב, מהירות 1.5. כרגע במרכז אני במהירות 2.5, אותו ספק והתשתית הייתה adsl ועברתי לכבלים משיקולי מחיר בלבד (לא היו בעיות ב- adsl). מאז המעבר מadsl לכבלים אני פשוט לא מצליח להתמודד עם ריבוי חיבורים, כשאני פותח תוכנה שיתוף קבצים האינטרנט פשוט נחנק, הגלישה נהיית בלתי אפשרית. לוקח לאתר פשוט כמו "ואללה" משהו כמו 3 דקות להפתח וברגע שאני סוגר את תוכנת השיתוף הגלישה חוזרת למצב תקין. בדקתי את העוצמה דרך עמוד ההגדרות של המודם (מודם טומסון) והעוצמה תקינה, גם הטכנאי שהיה פה בדק את העוצמות והיה בסדר. העניין שמכיוון שבמשך שנים גלשתי בתשתית הכבלים ותקופה קצרה התנסתי פה עם adsl אני בטוח שהמצ…

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  7. Started by Dark Respect,

אם אני משנה אייפי ומוחק קוקיז האם יש לי פרטיות מוחלטת מול אתרים? הם לא ידעו שבחיים ביקרתי אצלם? אם לא אז מה צריך לעשות כדי שתהיה פרטיות כזאת?

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  8. Started by dddddee,

אני מנסה לחבר שני מחשבים שעובדים על XP PRO ברשת עם כבל מוצלב, אבל למרות שהגדרתי הכל כמו שצריך הם לא מתחברים מה שאני לא מבין זה למה החיבור מראה על שידור חד כיווני בלבד? ז"א יש BYTES SENT אבל אין RECIEVED מה זה אומר?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  9. יש לי מחשב אחד שמותקן עליו Windows XP Professional SP2 ומחשב נוסף שמותקנות עליו שתי מערכות הפעלה: 1. Windows XP Professional x64 SP2 2. Windows Vista Ultimate 64-bit שני המחשבים נמצאים על אותו Workgroup, ובשניהם עשיתי Share לחלק מהמחיצות. במחשב עם שתי מערכות הפעלה אני יכול לגשת לקבצים המשותפים במחשב הראשון בלי בעיות (גם מ-XP וגם מ-Vista). במחשב הראשון (עם XP x86) אני יכול לגשת לקבצים המשותפים ב-XP x64, אבל כשאני מנסה לגשת לקבצים המשותפים ב-Vista, מופיע לי חלון שמבקש שם משתמש וסיסמה. ניסיתי להכניס את השם משתמש וסיסמה שלי (זה אותו שם משתמש וסיסמה בשני המחשבים), אבל הוא לא קיבל אותו. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  10. Started by ron_42,

שלום אנשים ! אני לא בטוח שכאן זה המקום המתאים להצגת הבעיה אבל אנסה: יש ברשותי שלושה מחשבים עם win xp pro שמחוברים לשרת win server 2003 sbs כקליינטים. הכל תקין , עובד , חוץ מבעיה אחת קטנה: רק במחשב אחד כשמכבים אותו ומדליקים מחדש כונן הרשת שהיה מחובר מתנתק וצריך להיכנס שוב לשרת ולהגדיר אותו מחדש.במחשבים הנוספים הוא לא מתנתק וממשיך להיות מחובר. השאלה היא מה כדאי לבדוק כדי לאתר מהיכן מגיעה הבעיה. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  11. Started by J0n1,

שלום. התקנתי IIS על המחשב אבל הוא לא נותן לי לגשת לדפי ASP. יש לכם מושג איך מסדרים את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  12. המחשב . אמרו לי לעשות חייגן חדש וזה לא עזר וגם להתקין מחדש את הדרייבר לכרטיס רשת וזה גם לא עזר. אז פירמטתי את המחשב הכל היה בסדר ואחרי שבוע ככה זה חזר מדוע?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  13. Started by shabo,

שלום לכולם... ברצוני לקנות את הנתב של אדימקס דגם BR-6204wg, מה אתם אומרים עליו? הוא עושה בעיות?(הרשת שלי בבית אינה אלחוטית..) האם עדיף לקנות אחר ואם כן אז איזה?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  14. Started by Nahum2,

טוב אז נראה שכולם ממליצים ללכת על WRT54GLוLinkSys וכך אני אעשה. השאלה שנותרה זה איזה כרטיס רשת אלחוטי לקנות? הבנתי שזה לא ממש משנה אבל בכל זאת? מה עובד טוב עם הנתב הנל?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  15. יש לי מודם ALCATEL הישן והפכתי אותו לראוטר כי היו לי בעיות התנתקות מן הרשת ומאז האי מיול והביטורנט עובדות לאט. הבנתי לפי מה שקראתי שאני צריך לפתוח פורטים רק הבעיה שאני בור בזה ולא יודע (היות וזו הפעם הראשונה שלי ) אודה מאוד עם תוכלו לעזור לי או להפנות אותי למדריכים למינהם המסבירים על פתיחת פורטים במודם הנ"ל שלי. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  16. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי סרבר 2003 ואני מעוניין להגדיר מרחב כתובות מסוים בשרת ה DHCP לחלק כתובות מטווח 192.168.1.100 ועד 192.168.1.150 האם זה הדיפולט?איך אני בודק אז או לחילופין מכניס פיזית ב DHCP

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  17. Started by owen,

אז ככה: יש לי מחשב אחד שמתחבר לרשת (לצורך העניין נקרא לו - "שרת") ומספק חיבור אינטרנט בICS ל מחשב אחד שולחני ובאלחוט למחשב נייד. הבעיה היא שרק מהמחשב השולחני אני מוריד מהאימיול ותמיד יש לי lowid כל המחשבים הם XP עם SP1. איך אני פותר את זה? כי זה משגע אותי.

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  18. יש לי בבית 5 מחשבי PC ועוד2 לפטופים,עד עכשיו הם כולם מחוברים לSWITCH 10/100 שמחובר למודם אלקטל שמשמש כראוטר. אני רוצה לאפשר תזוזה עם הניידים, אבל לשמור את המבנה הקיים של הרשת. איך אפשר לעשות את זה? האם אני רק צריך להוסיף ACCESS POINT?

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  19. היי! מחוברים 12 מחשבים ברשת . האם ניתן לעשות כל מיני פעולות במחשב הראשון ופעולות אלו יוצגו בשאר המחשבים? (כגון: משימות בוורד) תודה!

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  20. יש לי שלושה מחשבים מחוברים ברשת אלחוטית החלפתי את אחד המחשבים במחשב חדש התקנתי לו את הכרטיס רשת האלחוטי הוא זיהה את הרשת ולאחר כ 30 שניות המחשב עושה ריסטרט מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  21. Started by hal,

תקציב-ראוטר -200-300 שח כרטיס -100-150 (usb או רגיל ,מה עדיף ויציב יותר?) מיועד לראוטר הנמצא בקומה ראשונה ומחשב נייח הנמצא בקומת קרקע ביחידה נפרדת עם כניסה חיצונית נפרדת-כך שהראוטר צריך לעבור דרך קיר חיצוני רגיל- לא טרומי. (אין תשתית של בזק או כבלים ביחידהולא רוצה כבלים תקועים בקיר חיצוני) תודה.

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  22. ברשותי הדגם בגרסא החדשה-לפי הוראות התצורה יש לבחור disable firewall אך זה אינו מבטל את הפיירוול מישהוא אולי מכיר את הבעיה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  23. יש לנו בעבודה טרמינל. היינו כל אחד מפעיל את המחשב שלו ואז עושה לוג-אין לשם המשתמש לו ואז הוא בעצם נכנס לשרת. כשאר אני נשאר במחשב שלי לפני ה-login אז האאוטלוק פועל. כאשר אני עושה LOGIN ונכנס לשרת (לטרמינל, נדמה לי) אז האאוטלוק לא עובד. (זה לא אותה ספרייה ולא אותם קבצי אוטלוק שיושבים על המחשב האישי, המקומי). מה קורה כשהוא לא עובד? התמונה שלו עולה..המחשב קצת "חושב"...וזהו..התמונה נעלמת וכלום לא קורה. מה ניסיתי? לאתחל, לשים קובץ הפעלה של האאוטלוק של השרת אבל אין לי אפשרות למחוק את קובץ ההפעלה של האאוטלוק שיושב בשרת. מקווה שכעת הובנתי. איך אני בודק את ההגדרות שלו? (אולי זאת הבעייה??) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  24. אוקי שמעו ככה.. יש לנו מחשב בסלון ומחשב בחדר .. והמחשב בחדר אינלו רשת.. עכשו יש איזה 17 מטר בין הסלון למחשב.. ואין לי כוח להסתבך עם התקנת ראוטר וזה.. אז ככה אני גר במקום שיש בוא הרבה נקודות חמות.. יענו גר ליד רחוב מרכזי ויש פה הרבה מגורים.. ולחבר שלי יש palm וב-wifi של המכשיר שלו הוא מצא מלא רשתות פתוחות.. אז חשבתי לרכוש את הכ.רשת האלחוטי הנ"ל ‏D-Link DWA-110 Wireless G USB Adapter‎ ב-90 שקל וקראתי עליו בזאפ תגובות ממש טובות על הקליטה והוא לא מתנתק וזה והייתרון הגדול שהוא שכרטיס הזה מתחבר דרך ה-usb אז השאלה היא כזאת כמה מטרים הכרטיס הזה יקלוט של רשתות? והאם יש לכם איתו ניסיון? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  25. Started by eins,

שלום אני מתכוון לעשות רשת אלחוטית, אז אני צריך המלצה על ראוטר וכרטיס רשת, אין הגבלה של תקציב כמובן שלא צריך להשתגע פשוט אני רוצה ראוטר שיעבוד טוב יציב בלי ניתוקים ובעיות . קו אווירי בין שני המחשבים הוא כ 10 מטר. אם אפשר המלצת הרכיבים מ KSP. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים