רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
שלום אני הגדרתי אבטחה wpa 2 בראוטר אני רואה ב ralink wireless utility את הרשתות הקימות ומעתיק את הסיסמא לרשת שלי ויש אינטרנט הבעיה שאני מפעיל את המחשבים בכל פעם שוב אין אינטרנט בהם ואני צריך להכניס את הסיסמא בשביל שהאינטרנט יחזור איך להמנע מלהכניס סיסמא בכל פעם?
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולפ מישהו מכיר אולי תוכנה להורדת מספר קבצים במקביל באתר רפידשייר,אשמח גם להסבר \ תודה
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
צריך עזרה בשימוש בוירטואל סרבר יש לי קביצי אימג' שמוכנים להעלאה ופתיחה ואני לא יודע איך להעלות אותם ומה לרשום בשורת הפקודה. תודה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בהתקנת פקס במחשב עם מודם פקס. ככה, יש לי שתי מחשבים, עם מפרט דומה שמחוברים ברשת (חוטית). במחשב השני התקנתי את המודם, הגדרתי הכול עם התוכנה של הוונדוס ובניסיון שליחה\קבלת פקס יש פופ אפ שאומר שהמודם כבר בשימוש בתוכנה אחרת. התקנתי את fax machine, בטלתי את התוכנה של הוונדוס ואותה בעיה. בדקתי בFAQ, ניתקתי את הרשת, וניסיתי את הפעולות שיש שם וללא עזרה. זקוק לעזרה, תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
תקציב-ראוטר -200-300 שח כרטיס -100-150 (usb או רגיל ,מה עדיף ויציב יותר?) מיועד לראוטר הנמצא בקומה ראשונה ומחשב נייח הנמצא בקומת קרקע ביחידה נפרדת עם כניסה חיצונית נפרדת-כך שהראוטר צריך לעבור דרך קיר חיצוני רגיל- לא טרומי. (אין תשתית של בזק או כבלים ביחידהולא רוצה כבלים תקועים בקיר חיצוני) תודה.
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
יש לנו בעבודה טרמינל. היינו כל אחד מפעיל את המחשב שלו ואז עושה לוג-אין לשם המשתמש לו ואז הוא בעצם נכנס לשרת. כשאר אני נשאר במחשב שלי לפני ה-login אז האאוטלוק פועל. כאשר אני עושה LOGIN ונכנס לשרת (לטרמינל, נדמה לי) אז האאוטלוק לא עובד. (זה לא אותה ספרייה ולא אותם קבצי אוטלוק שיושבים על המחשב האישי, המקומי). מה קורה כשהוא לא עובד? התמונה שלו עולה..המחשב קצת "חושב"...וזהו..התמונה נעלמת וכלום לא קורה. מה ניסיתי? לאתחל, לשים קובץ הפעלה של האאוטלוק של השרת אבל אין לי אפשרות למחוק את קובץ ההפעלה של האאוטלוק שיושב בשרת. מקווה שכעת הובנתי. איך אני בודק את ההגדרות שלו? (אולי זאת הבעייה??) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
היי קראתי את המדריכים באתר אבל משהו לא מסתדר לי, במחשב הראשי(שמחובר ישירות לרשת,מדפסת,סורק) הוספתי כרטיס רשת חדש כי ה onbord תפוס בחיבור למודם עכשיו במחשב הראשי מופיע לי ככה בnetwork conncetins: 1.חייגן לאינטרנט החייגן הוא דרך הכרטיס רשת onbord 2.אייקון של הכרטיס רשת on bord 3.אייקון כרטיס רשת חדש במחשב השני: 1.אייקון כרטיס רשת onbord עם X הוא דפוק 2.אייקון כרטיס רשת חדש שהתקנתי מחשב הראשי: באיזה כרטיס רשת מכניסים את הכתובות של tcp/ip? 192.168.0.1 זה שמחובר למודם ה-onbord או החדש? במחשב המשני יש רק אופציה אחת כלומר בכרטיס רשת החדש שם אני מכניס 192.168.0.2 תודה
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, הבעיה שלי היא כזאת. עברתי מהצפון למרכז. בצפון היה לי אינטרנט בתשתית כבלים, ספק- אינטרנט זהב, מהירות 1.5. כרגע במרכז אני במהירות 2.5, אותו ספק והתשתית הייתה adsl ועברתי לכבלים משיקולי מחיר בלבד (לא היו בעיות ב- adsl). מאז המעבר מadsl לכבלים אני פשוט לא מצליח להתמודד עם ריבוי חיבורים, כשאני פותח תוכנה שיתוף קבצים האינטרנט פשוט נחנק, הגלישה נהיית בלתי אפשרית. לוקח לאתר פשוט כמו "ואללה" משהו כמו 3 דקות להפתח וברגע שאני סוגר את תוכנת השיתוף הגלישה חוזרת למצב תקין. בדקתי את העוצמה דרך עמוד ההגדרות של המודם (מודם טומסון) והעוצמה תקינה, גם הטכנאי שהיה פה בדק את העוצמות והיה בסדר. העניין שמכיוון שבמשך שנים גלשתי בתשתית הכבלים ותקופה קצרה התנסתי פה עם adsl אני בטוח שהמצ…
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, בעקבות המחירים המאוד נוחים כרגע בHOT, אני שוקל לעבור. כרגע אני עובד על אלקטל 510 שהוסב לנתב, והוא בעצם מטפל בהתקשרות לאינטרנט(במקרה של ניתוק, כי הוא כל הזמן דלוק) וכו. עכשיו, אם אני עובר, יש מצב להמשיך לעבוד מאחורי הנתב שלי, ובעצם לגרום לו "לחייג" למודם של הכבלים? כלומר קונפיגורציה כזו : מחשבים--->אלקטל 510---> מודם כבלים? האם זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
אוקית ראשית רציתי לומר שקראתי פה המון אבל עדיין שומדבר פה לא ממש נהיר לי. קניתי מחשב נייד ורציתי לעשות רשת אלחוטית בין המחשב הנייח [win xp pro] לנייד[ויסטה ביזנס], עכשיו, הצלחתתי להתקין את הראוטר [מדגם tp-link tl-wr542g[ על המחשב הנייח האינטרנט עובד והכל טוב עכשיו השאלות: 1. איך אני מאבטח את החיבור האלחוטי כך שרק הנייד והנייח יוכלו להתחבר? 2. הצלחתי רק להתחבר לאינטרנט, איך אני יכול לשתף קבצים בין 2 המחשבים? אני בטוח שיש המון מידע פה, אני פשוט לא מבין כ-ל-ו-ם ברשתות אז אני באמת צריך אלף בית פה. תודה רבה וערב טוב!...
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
אני מנסה לשחק ב- BF2 ברשת (במשחק מול המחשב הכל עובד סבבה) המשחק נתקע מיד לאחר הכניסה לשרת כלשהו (עם העלאת המפה). סגרתי את הפיירוול בנורטון על המחשב בנתב שלי (B-Focus 312+) סגרתי את הפיירוול (NAT עם זאת מופעל) עדין המצב נותר בעינו (במקרה אחר השארתי את הפיירוול בנתב פעיל ופתחתי את הפורטים הרלוונטים ל-BF2 ע"י port forwarding ושום דבר לא השתנה) היכן יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני בעבודה ויש פה אינטרנט אלחוטי,התחברתי עם הנייד{מערכת ויסטה}האינטרנט עובד מעולה,אני מנסה להתחבר לתוכנת CARBONPOKER משחק פוקר למי שלא מכיר ותקוע במסך כניסה,יש לי גישה לראוטר,ביטלתי את החומת אש של ויסטה ועדיין לא עובד,נראהלי שצריך לעשות משהו בראוטר,תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לפרמט את המחשב המשמש כסרבר בין שלוש מחשבים (אחד מהם זה הסרבר). המחשבים מקושרים בסוויטצ' ללא כל תוכנה. מי שהגדיר את הרשת הוא תכנאי ולא אני, לכן אני לא יודע להגדיר את הרשת מחדש. אז השאלה שלי היא האם יש דרך לשמור איכשהו את הגדרות הרשת ? תודה. יוני.
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
מבקש חוות דעת לגבי המוצר שנותנת בזק בינלאומי 6003 LEVEL ONE . איך הוא בהשוואה ל 2760N של D-LINK שנותנת בזק. מה היתרונות/חסרונות ואיזה מהם עדיף ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום. יש לי תשתית של HOT, וביקשתי מהספק שלי לשנות לי את ההיתחברות לאינטרנט ללא חייגן. הודיעו לי כי הפעולה תיתבצע בין יומיים לשלושה. השאלה שלי היא.. האם אני צריך לשנות משהוא בהגדרות חיבור שלי, או שפשוט להשאיר את המצב שיש לי כרגע? אני מיתכוון שכרגע יש לי חייגן שמוגדר כחיבור ברירת מחדל. פשוט לא לעשות כלום, או שאני צריך להסיר את ההתקנה של החייגן? תודה מראש לעונים.
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
עשיתי את הגדרות לפי המדריך הזה: http://www.netcheif.com/Articles/FixedIP/FixedIP.htm וכשאני לוחץ על ה V בישביל לאפשר למחשבים אחרים להיתחבר לאינטרנט שלי דרך המחשב שלי (בהגדרות של החייגן לאינטרנט) אז זה עושה הודעה כמו שתבמונה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום יש לי שני ראוטרים של LIMKSYS 1 WRT54G 2 WRT54GL הורדתי לשניהם עדכון קשוחה (Tarifa) בכדי לקבל את האופציה של WDS אבל אני לא מצליח לקנפג אותם אני צריך שראוטר השני פשוט ימשיך את האות של הראשון ויגביר אותו מישהו יכול לעור בבקשה
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
ברשת דומיין כמובן לבחור להתחבר ל GC אחר?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
התקנתי רשת אלחוטית בבית עכשיו יש לי נתב MSI RG54GS2 וההגדרות של ה udp וtcp הovernet(הפרוץ) צריכות להיות udp:5783 tcp:5773 עכשיו הוא אומר לי שהפורטים סגורים בגלל פיירול(אין לי כנראה שזה מהנתב) ואני לא יכול להוריד. איך אני פותח את הפורטים האלה? נסיתי דרך האתר של MSI אבל אין שם שום מקום לשינוי הפורטים בפיירול... מה אפשר לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ויש לי בו כרטיס רשת אלחוטי Wi-Fi 802.11a/b/g מה אני או איך אני אמור להתחבר לאינטרנט בעזרתו? אנטנה או נתב? אמרו לי שאני צריך נתב אלחוטי,אם אני צריך נתב אלחוטי על מה מומלץ ללכת? עד 350 ש"ח בתודה מראש, רועי
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית במחשב הראשי שאני מנסה להתחבר לאימול יש לי לוידי ושאני מנסה במחשב השני יש לי אידי גבוה בדקתי בראשון ואיןןןןןן!!! פיירוואל וכלום תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
ב 4.4 שידרגתי מ 750KBPS ל 3MBPS ומאז כל פעם שאני מנסה להוריד מ RAPIDSHARE אני מוריד על 20-30 בקביעות וכשהיה לי את החיבור של ה 750 הורדתי בקביעות על 95-97 כנ"ל לגבי הרבה אתרים אחרים לדוגמא ניסיתי להוריד FF וזה הוריד לי אותו על 10 לפעמים זה מוריד לי על 3XX אבל ברוב המקרים על 10-30 יש למשהו מושג מה יכולה להיות הסיבה? טוב הסיבה היא שהספק שלח ל הוט קובץ שגוי של 3MB ואני עכשיו צריך לחכות ככה עד יום שלישי
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש אצלי איזה בעייה שמשגעת אותי. (אני חושב שזה התחיל אתמול) אז ככה, יש אצלי רשת של שלושה מחשבים עם ראוטר. כמעט על אתר שאני מנסה להכנס אליו מראה שגיעה שלא ניתן להציג את הדף. זה קורה כל הזמן. זה גם מראה במן טעינה ממש קצר לדף, כאילו שהאינטרנט לא מחובר אבל האינטרנט בסדר לפעמים אחרי שאני עושה כמה פעמים ריפרש לדף זה עולה בסדר דרך אגב, הבעייה גם בפיירפוקס וגם בIE. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני הכול, קראתי את המדריך המפורט שיש בפורום בחשוב ואף קראתי בעמוד הנוכחי את הנושאים הרלוונטים לבעייתי ולא מצאתי שם פתרונות. אני בסך הכול מנסה לחבר 2 מחשבים ברשת רגילה(אפילו לא מעניינת אותי כרגע הגישה לאינטרנט, מספיק לי שיתוף הקבצים). OS: WINXP PRO על 2 המחשבים. אחד מהם מבוסס AMD והשני INTEL.(לא שנראה לי שזה רלוונטי, אבל בכול זאת.) בכול אופן אין לי שום הודעות שגיאה ושום בעיה נראית לעין, להיפך, זה מראה לי שכול החיבורים תקינים. האינדיקטור היחיד שמראה לי שזה לא תקין(לבד העובדה שאני לא רואה את המחשבים כשאני עושה חיפוש), זה במסך שמראה לך את הסטטוס של החיבור(מנות: נשלחו/התקבלו) אז בהתקבל זה לא זז. כלומר נשאר על 0. אשמח אם מישהו יכול להסביר לי למה זה (פאקינג) לא יכול…
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
היי! מחוברים 12 מחשבים ברשת . האם ניתן לעשות כל מיני פעולות במחשב הראשון ופעולות אלו יוצגו בשאר המחשבים? (כגון: משימות בוורד) תודה!
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-