עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by LIgor86,

שלום, יש לי בבית מחשב מסוג פנטיום 3 וקניתי עכשיו לפטופ. כרגע אני רוצה לעשות רשת אלחוטית בבית גם להעברת מידע וגם לאינטרנט. מה הם השלבים? מה אני צריך לקנות?(איזה ראוטר)

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  2. שלום רב.. קיבלתי מחשב נייד משומש מאחי ויש לי רשת המנותבת ע"י ראווטר של gigabite 401 יש בו 4 כניסות למחשבים...... ובאופן כללי מחוברים לרשת 2 מחשבים לראוטר מחובר מודם של בזק ... שמפוצל לשני המחשבים בעזרת הראוטר עכשיו ......... במקום המחשב הנייח (אחד מהשניים שמחוברים תמיד לרשת) חיברתי מחשב נייד של אי בי אמ עם ווינדווס 2000 ב'טראי' אני רואה שהמחשב מחובר לרשת אבל האינטרנט לא פועל באופן אוטומטי ... לפני חודשיים כשחיברתי אותו האינטרנט כן פעל .. המחשב היה מכובה כל החודשיים ולא נעשו בו שינויים... איפה הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  3. Started by manga05,

שלום, יש לי את הנתב המפורסם של בזק מעל קווי הטלפון בבית של חברת 2wire ששמו המלא SW1000 הבעייה היא שלמרות שהנתב המקורי מ 2WIRE לא מוגבל לחמש משתמשים, כשקנינו מבזק את הנתב הודיעו לנו (בלי קשר להסתבר שנתתי הרגע) שהוא מוגבל לחמש מחשבים, ואכן כך זה קורה... אני מניח שבזק שינו את הנתב כך שיסכים להתחברות רק מ-5 מחשבים. האם אני צודק ? האם יש דרך לעקוף את זה ? הרי אם אני אקנה נתב לא מבזק, הוא לא יהיה מוגבל למספר מחשבים... והאם למישהו כאן יש את הנתב החדש שלהם HomePNA3 ?

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  4. Started by DanielHatuka,

יש לי נתב קווי של Edimax דגם BR-6104K ואחרי כחצי שעה של עבודה הוא מתחמם מאוד, גם בתקע בחשמל (לדעתי בערך 60 מעלות C) וגם הנתב עצמו. הנה התמונה של התקע בחשמל אולי המתח לא מתאים או משהו לארץ (למרות שקניתי בארץ בחנות KSP שזה אמור להיות מותאם). תודה

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  5. Started by shon,

אהלן חברה! יש לי בעיה קלה, כשאני גולש בבית דרך הראוטר אני גולש על Ip adress אוטומטית, אולם כשאני בעבודה אני צריך כל פעם להזין את כתובת ה Ip ידנית. ניסיתי ליצור שני משתמשים ב windows על מנת להתחבר כל פעם שאני בעבודה למשתמש "העבודה" אולם לא רק שזה לא שומר לי את הגדרות הרשת זה גם מסרבל לי מאוד את העבודה. חייב עזרה!!! תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  6. Started by jorgito,

אני לא בטוח אם הנושא קשור דווקא לכאן או לאיזור תוכנה אבל בכל זאת אני אשאל אם מישהו מכיר תוכנה נורמלית להתחברות באלחוטי? ה WZC של WINXP פשוט חרא של דבר כל הזמן מתנתק ולא יודע להתחבר חזרה כמו שצריך אז רציתי לדעת אם מישהו יודע על משהו יותר טוב (התוכנה שבאה עם האנטנה מעפנה גם היא...) יש לי חבר שיש לו את התכנת ניהול אלחוטי של אינטל שהיא סבבה אבל זה עובד רק עם כרטיס אלחוטי של אינטל... אז מי שיודע שימליץ בבקשה

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  7. Started by dnslavin,

יש לי מיני לפטופ EEE PC של ASUS שקיבלתי מהעבודה ואני יכול לגלוש דרכו רק באמצעות רשת של אורנג', לא ידוע לי כיצד הרשת מותקנת במחשב. כשאני לוחץ על 'ניהול רשתות אלחוטיות' הוא לא מראה לי שום רשת מלבד אורנג'. אני רוצה לקחת את המחשב הזה לחו"ל והבנתי שלגלוש שם באמצעות הרשת של אורנג' יכול להגרר לנזק כספי כבד ואני גם לא צריך את זה כי יש לי מקור WIFI בחו"ל. שאלתי היא, האם יש דרך לבטל את הרשת של אורנג' ולהתחבר לרשת אלחוטית אחרת?

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  8. Started by zilbermm,

היי, יש לי 3 מחשבים זהים וחדשים יחסית, ניסיתי עליהם מספר מתאמי WiFi USB שונים (Ugreen, TPlink ועוד) והמהירות פשוט נוראית, כ-10-20Mbit/s. ניסיתי להתקין דרייברים, שדרגתי אפילו לWin11, עדכנתי Bios, שיניתי מיקומים של המחשב, בדקתי אפילו בדירה נוספת, קדחת. לפטופים ומכשירי סלולר\טבלטים באותה דירה מקבלים מהירות גבוה מאוד. יש למישהו המלצה על מתאם רשת עם פורט RJ45 שאוכל לנסות על אחד המחשבים? אני לא מעוניין לשים Router שישמש כנקודת גישה, רק יספר רשת לכל מחשב בנפרד. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  9. שלום, אני מחפש נתב אלחוטי חזק היודע לעבוד ב-11n ובתדר 5.2Ghz, העובד ב-MSDU 8K. אין חשיבות למחיר. תודה.

10. חובה ראוטר שלא צריך לפתוח לו פורטים, זאת אומרת שהוא פותח פורטים אוטומטי

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  11. עזרה בהגדרות חיבור אינטרנט בראוטר Linksys EtherFast BEFSR41 החיבור דרך כבלים ל012 תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  12. שלום לכולם, אני מצטער מראש אם אני אשאל פה כמה שאלות, כי פשוט אני חדש בנושא הזה ויש לי גם בעיה עם תשתית הבית (כלומר בקומה הראשונה בתוך הממ"ד יש מחשב ובקומה השנייה יש 2 מחשבים בחדרים שונים - לא ממ"ד!) מחשב בקומה הראשונה בתוך הממ"ד - מחשב נייח (שולחני) מחשב בקומה השנייה - מחשב נייח (שולחני) ועוד מחשב בקומה השניה - מחשב נייד (לפטופ). אז קניתי את הראוטר הזה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Router&model_id=472971 ויש לי כמה שאלות: 1. איך אני יכול להגדיר את הרשת אינטרנט שאני אוכל לגלוש בכל המחשבים אפילו שחלק מהמחשבים סגורים (ללא מחשב שרת!). 2. כשאני עושה רשת משותפת (שיתוף קבצים, שיתוף מדפסת) האם אני חייב לעשות מחשב שרת? אם לא איך אני עושה זאת? אם יש מדריכים להקמת ר…

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  13. Started by shmil_y,

אני מתכנן לפי המלצות הפורום לקנות את הראוטר WRT54GL. עכשיו עשיתי חיפוש בזאפ ומצאתי את החנות הזו: http://www.digitalsupport.co.il/buy/scripts/prodView.asp?idproduct=43 ששם כתוב ואני מצטט: "נתב זה לא תומך בכבלים והוא למעשה WRT54G V4 לשנת 2004. הנתב לא תומך או נתמך ב Windows Vista. נתב זה אינו מיועד למשתמשים רגילים אלה לאנשי לינוקס בלבד. כמו כן, חברת LINKSYS לא מספקת אחריות לנתב אם שונתה גרסת ה FIRMWARE שלו. אנו ממליצים ללקוחותינו לרכוש או את דגם WRT54G V7 לשנת 2007 בלינק הבא: או את דגם WRT54GL V1.1 האחרון לשנת 2007 אשר תומך בכבלים ומגיע עם ממשק GUI חדש! אחריות 3 שנים - שינוי גרסה מסיר אחריות. (הוראות חברת Linksys)." האם זה נכון??? האם נתב יכול שלא לתמוך במערכת הפעלה מסויימ…

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  14. Started by Eviljelly,

האם ניתן להגדיר דפדפן שהוא לא אקספלורר לגלוש מחיבור אינטרנט אחר מהחיבור הראשי ? לצורך הדוגמא אקספלורר מוגדר על אינטרנט מרשת והשועל על אינטרנט מ ADSL ?

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  15. Started by big454,

שלום! לאחרונה התקנתי ראוטר וחיברתי אותו לשני מחשבים עם wireless המחשבים מחוברים לאינטנט ועובדים בצורה תקינה . שאלותי הן כאלה: א. מדוע האינטרנט מחובר, אולם במחשב הראשי אליו מחובר הראוטר האינטרנט אינו מופיע כמחובר בחייגן, דבר אשר מפריע בשיתוף קבצים בין המחשבים. ב.האם חיבור כזה מאיט את מהירותו של האינטרנט בשני המחשבים ? יוצר מצב שמחלק את הפס רחב לחצי?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  16. Started by badmama,

שלום לכולם, ההקדמה: יש לי 2 מחשבים. אחד עתיק (פנטיום 3, 800 עם XP), השני חדש יותר (4 עם XP). החדש יותר מחובר לאינטרנט דרך מודם BFOCUS של בזק (ודרך כרטיס רשת נפרד). הישן מחובר באמצעות כבל רשת מוצלב מכרטיס הרשת שלו, לכרטיס הרשת ה ONBOARD שיש על הלוח של החדש. בהגדרות הרשת, זה נראה כך: לפני כשבועיים פתרתי בעייה באמצעותכם לגבי המחשב הנתמך באמצעות הגדרת IP ידני אליו. היום פירטמתי את המחשב החדש (צריך לרענן מדי כמה זמן), הגדרות הרשת נשארו אותו הדבר בחדש (אני חושב), אך לא קיים חיבור אינטרנט בין המחשבים, שלא לדבר על שיתוף מדפסות וקבצים. בשני החיבורים (גם בישן, גם בחדש), המחשב אינו מתריע על בעייה בחיבור, אלא פשוט לא גולש מהמחשב הישן. חשוב לציין, בישן כעת הוא גם לא מציג שום סטטו…

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  17. אני מנסה להשתמש בתוכנה http://www.hamachi.cc/ הבעיה היא הרשת שיש לי עם ECI 270 מה אני צריך להגדיר?? עוד מידע פשוט לא כל כך הבנתי אותו http://forums.hamachi.cc/viewtopic.php?t=2059 תודה רבה

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  18. שלום אנשים יקרים כרגע אני מחובר בבית ל1.5 מגה במידה ואני רוצה לשדרג את המהירות אני צריך לפנות רק לספקית אינטרנט או גם לבזק? כדי שיעלו את המהירות...

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  19. Started by orior123,

מבקש המלצות לנתב 524up . האם יציב או שיש לצפות לניתוקים. איך מתפקד בשיתוף מדפסת.תודה.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  20. Started by the kooks,

שלום. לאחרונה קורא לי פעם בכמה ימים שבועות שהאינטרנט לא מתחבר, לא הצלחתי למצוא סיבה הגינוי לכך כל הנורות של המודם דלוקות גם הרוטאר המסך מראה IP ראו תמונה האורות מהבהות כרגיל כל החוטים מחוברים+ ניתקתי וחיברתי מחדש ועדיין לא התחבר עד כעבור כמה דקות שהאינטרנט התחבר באופן פיתאומי וממש אין לי כוננות לבעיה בכול מקרה עשיתי IPCONFIG לראות אם המחשב מקבל IQ ונראה שכן (זה היה כאשר לא הצלחתי להתחבר) מישהו יודע ממה יכול להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  21. היי, הגיע הזמן לעשות רשת אלחוטית בבית... קיבלתי הצעה מנטוויזר ומבזק, שנייהם מציעים בערך את אותו הדבר, השאלה היא איך הן בתור נותנות שירות? יש למישהוא נסיון איתן? אם שנייהן לא באמת שוות משהוא, איזו אלטרנטיבה יש למי שרוצה עלשות רשת אלחוטית אבל לא רוצה להתעסק עם כל ההגדרות וכאלה לבד? תודה מראש, אור.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  22. Started by AdiR^SiNaI,

מזה שרת WEB? מזה שרת FAX? ומזה שרת בסיס נתוניםDATA BASE? מזה domain ?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  23. האם מבחינה הגיונית אפשר להוריד ב 500 ק"ב לשניה עם חיבור של 1.5 מיגה(כאמור אפשר להוריד עד 187 ק'ב לפי חישוב 1500 חלקי 8) בביטורנט או ב אתרים רגילים .??

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  24. Started by bbbbwa,

אני מחפש דרך להעביר את המסמכים הישנים

דיונים חדשים בפורומים