רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
שלום ! שמי זיו ליטמנו יץ'. אני טכנאי רשתות תקשורת בח"א. יש שאלה לכל חברי הפורום. ספקית האינטרנט שלי היא בזק בינלאומי. יש בבית מודם של חברת ALCATEL מסוג SPEEDTOUCH 510. דגם המודם : 4.2.3.0.0 אני מעוניין להפוך את המודם, אשר סופק מהחברה, לנתב. אנא, ע?זרו לי ! בתודה מראש, זיו ליטמנוביץ'
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מספיק כרטיס רשת 802.11b/g או שצריך להתעקש שיהיה גם 802.11a? תודה.
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום, מחפש ראוטר אלחוטי טוב וכרטיס רשת. הראוטר יהיה בסלון והמחשב כרגע בממ"ד ובנוסף יש עוד חדרים לאחר הממ"ד(עד כמה שאני יודע הממ"ד מפריע לקליטה). התקציב הוא 350 ש"ח תודה, משה
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולפ מישהו מכיר אולי תוכנה להורדת מספר קבצים במקביל באתר רפידשייר,אשמח גם להסבר \ תודה
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מצטער מראש אם אני אשאל פה כמה שאלות, כי פשוט אני חדש בנושא הזה ויש לי גם בעיה עם תשתית הבית (כלומר בקומה הראשונה בתוך הממ"ד יש מחשב ובקומה השנייה יש 2 מחשבים בחדרים שונים - לא ממ"ד!) מחשב בקומה הראשונה בתוך הממ"ד - מחשב נייח (שולחני) מחשב בקומה השנייה - מחשב נייח (שולחני) ועוד מחשב בקומה השניה - מחשב נייד (לפטופ). אז קניתי את הראוטר הזה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Router&model_id=472971 ויש לי כמה שאלות: 1. איך אני יכול להגדיר את הרשת אינטרנט שאני אוכל לגלוש בכל המחשבים אפילו שחלק מהמחשבים סגורים (ללא מחשב שרת!). 2. כשאני עושה רשת משותפת (שיתוף קבצים, שיתוף מדפסת) האם אני חייב לעשות מחשב שרת? אם לא איך אני עושה זאת? אם יש מדריכים להקמת ר…
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
המצב הוא כזה: יש לי בבית ראוטר שמחובר על ידי חוט למחשב נייח בסלון נמצא מחשב נייד שאני מחובר לאינטרנט דרך נתב אלחוטי. עכשיו אני רוצה להוסיף מחשב חדש. אנני מתכוון לקנות את הלוח הזה GA-965P-S3 אני צריך גם להוסיף לו נתב אלחוטי ? או בקיצור: מה אני צריך לעשות כדי להיות מחובר לאינטרנט? כמה הסיפור יעלה לי? ועל איזה כרטיס אתם ממליצים? חשוב לציין כי יש לי רשת ביתית.
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
תקציב-ראוטר -200-300 שח כרטיס -100-150 (usb או רגיל ,מה עדיף ויציב יותר?) מיועד לראוטר הנמצא בקומה ראשונה ומחשב נייח הנמצא בקומת קרקע ביחידה נפרדת עם כניסה חיצונית נפרדת-כך שהראוטר צריך לעבור דרך קיר חיצוני רגיל- לא טרומי. (אין תשתית של בזק או כבלים ביחידהולא רוצה כבלים תקועים בקיר חיצוני) תודה.
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה זאת בדיוק סביבת העבודה החדשה Web 2.0 ומה השוני בינה לבין הישנה (איזו גירסה שלא תהיה)?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם, נרשמתי לאתר NO-IP הורדתי את התוכנה, הכנסתי שם מה שצריך, הוספתי A-RECORD וקיבלתי את החיוך המפורסם ואת החיבור כמו שצריך, לאחר מכן (מסיבה אחרת לגמרי) עשיתי ריסט לראוטר האלחוטי שלי בבית מסוג EDIMAX, אחרי הריסט (כמובן) קיבלתי IP אחר, ניסיתי להתחבר לתוכנה NO-IP ולא הצלחתי (רשם לי Checking) הבנתי שאני צריך לשנות את כתובת ה-IP שרשומה באתר NO-IP ועשיתי זאת, עדיין לא מצליח להתחבר (רושם לי CHECKING), ידוע לכם ? מכירים את הבעיה ? מודה לכם מראש על העזרה !
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני מתעסק עם זה יותר מידיי זמן בקישור הזה צרפתי http://static.tigerdirect.com/pdf/Asus_P5WDH-Deluxe_WiFi_Manual.pdf את המדריך אני מתעסק עם זה כבר יותר מחודש ולא הצלחתי עדיין להגדיר את המחשב כך שישמש לי כאלחוטי ל leptop
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אז ככה יש לי שתי מחשבים בבית שניהם מחוברים ברשת אלחוטית עכשיו אני ממנסה לשחק עם חברים ברשת בכל מיני משחקים ולא מצליח זה לא נותן אולי בגגל שאני צריך לשנות הגדרות או לפתוח פורטים או שאולי זה קשור לFirewall למרות שהגדרתי אותו גלא פיעל בלוח בקרה וזה עדיין ככה או אולי בגלל הסרויס פק 2 של הוינדוס אקס פי כה חבר אמר לי אז מי שיודע אולי מה לעשות בבקשה שיעזור..
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום, אז ככה, אני משחק במשחק רשת כלשהו כבר הרבה זמן, ולפני כמה ימים החלו להיות לי לאגים גרועים מאוד. הדבר הזה קורה רק באותו משחק שאני משחק. הדפדפן ומשחקים אחרים עובדים לי בסדר גמור. גם שמתי לב שאם אני נכנס למשחק בבוקר, אין לי שום לאגים בכלל אבל כשאני חוזר מבית הספר, הם שם! אחרי כמה ימים שאני מנסה למצוא את הבעיה , השתמשתי בתוכנה שבודקת את החיבור עם שרת מסוים (בחרתי את השרת של המשחק) והנה התוצאות: http://img407.imageshack.us/my.php?imag ... terlo0.png כל השטחים האדומים אומרים שאיבדתי PACKETS בדרך. וכפי שאתם רואים, איבדתי הרבה.. זה מה שגורם לי ללאגים.. אז כתבתי על הבעיה הזאת בפורום של המשחק וענו לי ככה: thats a clear example of a terrible routing to our servers. Don…
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
-
שלום אנשים יקרים כרגע אני מחובר בבית ל1.5 מגה במידה ואני רוצה לשדרג את המהירות אני צריך לפנות רק לספקית אינטרנט או גם לבזק? כדי שיעלו את המהירות...
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מחשב שני ברשת (משתמש במתאם אל חוטי USB (לבן קטנטן כזה...) (לוקח את החיבור מהמחשב הראשון עם הראוטר האל חוטי ...ADSL) הבעיה היא כזו ! ....הרשת האלחוטית אמורה לפעול ולהתחבר לבד עם העלאת הWINDOWS הבעיה היא שמשום מה הסרביס WIRELESS ZERO CONFIGURATION אחרי כל ריסטארט מתאפס חזרה ל DISABLE \ STOP AUTOMATIC .....ניסיתי גם לשנות ל MANUAL ....עדיין חוזר ל DISABLE אחרי ריסטארט ובשביל לאפשר את האינטרנט כל פעם אני חייב להיכנס לסרביסים ולעשות START לסרביס הזה ורק אז מזדהה כמובן הרשת ואפשר לגלוש ... מישהו ?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
אוקית ראשית רציתי לומר שקראתי פה המון אבל עדיין שומדבר פה לא ממש נהיר לי. קניתי מחשב נייד ורציתי לעשות רשת אלחוטית בין המחשב הנייח [win xp pro] לנייד[ויסטה ביזנס], עכשיו, הצלחתתי להתקין את הראוטר [מדגם tp-link tl-wr542g[ על המחשב הנייח האינטרנט עובד והכל טוב עכשיו השאלות: 1. איך אני מאבטח את החיבור האלחוטי כך שרק הנייד והנייח יוכלו להתחבר? 2. הצלחתי רק להתחבר לאינטרנט, איך אני יכול לשתף קבצים בין 2 המחשבים? אני בטוח שיש המון מידע פה, אני פשוט לא מבין כ-ל-ו-ם ברשתות אז אני באמת צריך אלף בית פה. תודה רבה וערב טוב!...
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שאני עובד עם רשת ביתית כאשר המחשב המשני מחובר למחשב הראשי עם כבל רשת ומקבל ממנו אינטרנט, זה קצת בעייתי שאני מפעיל תוכנית הורדה, הוא מרגיש את האיטיות אצלו, וזה יוצר ריבים ובעיות. השאלה שלי, ראוטר פותר את הבעיה הזאת נכון? הוא לא אמור להרגיש את מה שאני מוריד במחשב שלו, הוא ימשיך לגלוש רגיל, אני צודק? אם ובמידה ואני צודק, אבקש המלצות לראוטר אלחוטי שיעבוד עם אינטרנט בכבלים [ הוט], בתקציב של עד 300 ש"ח. ראיתי את הראוטר הזה, איך הוא? http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=19376111&type=2&product=1&category_name=%fa%f7%f9%e5%f8%fa+%e0%ec%e7%e5%e8%e9%fa3 תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לפרמט את המחשב המשמש כסרבר בין שלוש מחשבים (אחד מהם זה הסרבר). המחשבים מקושרים בסוויטצ' ללא כל תוכנה. מי שהגדיר את הרשת הוא תכנאי ולא אני, לכן אני לא יודע להגדיר את הרשת מחדש. אז השאלה שלי היא האם יש דרך לשמור איכשהו את הגדרות הרשת ? תודה. יוני.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אוקי אז ככה, בקרוב תסתיים לי ההתחייבות לברק 013 ואתנתק מהם בגלל שאיני יכול לשחק במשחקי אונליין.. אז יש הצעות לספקית אחרת? תשתית הוט כבלים =]
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
נתונים: יש לי מייל ביאהו. בניתי אתר ובו יש דרך למשתמשים לשלוח לי מייל, למייל שלי באתר (שכולל את הסיומת של האתר). הבעייה: אני רוצה לקרוא את המיילים שקיבלתי למייל באתר מתוך המייל שלי ביאהו וכשאני עונה למיילים האלה אז יהיה כתוב כתובת המייל של האתר ולא את הסיומת של יאהו. אבל שהסיומת תהיה של האתר שלי רק במקרה שאני עונה למיילים שמשכתי מהמייל של האתר, לענות לחברים שכותבים לי ישירות ליאהו, אני רוצה שהם יקבלו תשובה עם הסיומת של יאהו. זה אפשרי? כיצד? אם לא - אולי אפשרי בGMAIL?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום, יש לי כבל ישר , חתכתי אותו מהאמצע, איך אני הופך אותו למוצלב? לחבר מה במה..
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
מבקש חוות דעת לגבי המוצר שנותנת בזק בינלאומי 6003 LEVEL ONE . איך הוא בהשוואה ל 2760N של D-LINK שנותנת בזק. מה היתרונות/חסרונות ואיזה מהם עדיף ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
Zone Alarm Suite לא נותן למירק שלי להתחבר לשרתים! הוא רושם ככה - [01:03] -irc.rizon.net- [ Blocked by Zone Labs Security ] [01:03] -irc.rizon.net- [ Blocked by Zone Labs Security ] מוזר!? ניסיתי לפתוח פורטים ולא הלך! למישהו יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
התקנתי ראוטר והוא עובד אבל לא עובד לי אתרים, ICQ ועוד מלא דברים עובדים. יש לי ראוטר edimax br-6104k
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום חברים עריכה : הגדרתי את הכרטיס והוא עובד מול הנתב יפה וגם הגדרתי אותו לפי ה mac address שלו ככה שרק הוא יתחבר. הגדרתי לו גם את הקידוד כמו שציינתי. אני רואה את הכרטיס בclient list בנתב עם הכתובת שלו וגם אותו דבר בלקוחות מורשים (אני משתמש בנתב 3COM) לפי mac address אבל המחשב לא גולש דרך הכרטיס הוא רק מקושר לנתב ולא מעבר לזה.הגדרתי גם בחלונות את הקידוד כמו שעשיתי בתוך ה WPA בנתב ועדיין אין שינוי . עזרה בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-