רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
אוקית ראשית רציתי לומר שקראתי פה המון אבל עדיין שומדבר פה לא ממש נהיר לי. קניתי מחשב נייד ורציתי לעשות רשת אלחוטית בין המחשב הנייח [win xp pro] לנייד[ויסטה ביזנס], עכשיו, הצלחתתי להתקין את הראוטר [מדגם tp-link tl-wr542g[ על המחשב הנייח האינטרנט עובד והכל טוב עכשיו השאלות: 1. איך אני מאבטח את החיבור האלחוטי כך שרק הנייד והנייח יוכלו להתחבר? 2. הצלחתי רק להתחבר לאינטרנט, איך אני יכול לשתף קבצים בין 2 המחשבים? אני בטוח שיש המון מידע פה, אני פשוט לא מבין כ-ל-ו-ם ברשתות אז אני באמת צריך אלף בית פה. תודה רבה וערב טוב!...
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
שלום יש לי בבית 3 מחשבים כולם מחוברים לאינטרנט דרך ראוטר אחד עכשיו אני פתחתי באחת המחשבים HD אחד שהיה נגיש ממחשבים אחרים בבית (בשביל לחלוק מוסיקה ווידיו) ואני לא מצליח לראות מהמחשבים השניים את המחשב ששיתפתי מה עושים? תודה
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני מעוניין שיהיה לי אינטרנט אלחוטי בבית כדי שאני יוכל להתחב עם ה PS3... כרגע יש לי מודם של בזק B Fous 270 שמחובר למחשב עם כבל רשת רגיל. רציתי לדעת איך אני הופך את האינטרנט שלי לאלחוטי? מה אני צריך לקנות כדי שיהיה אלחוטי ואשמח לקבל הוראות. תודה אנשים
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום, יש לי כבל ישר , חתכתי אותו מהאמצע, איך אני הופך אותו למוצלב? לחבר מה במה..
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
מבקש חוות דעת לגבי המוצר שנותנת בזק בינלאומי 6003 LEVEL ONE . איך הוא בהשוואה ל 2760N של D-LINK שנותנת בזק. מה היתרונות/חסרונות ואיזה מהם עדיף ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
אווקיי אז לפני כמה ימים קניתי ראוטר של LEVEL ONE מדגם FBR-1418TX בעקבות זאת הייתי צריך להחליף למודם רשת וקיבלתי מבזק את המודם של+ ECI 312 עכשיו המודם בנפרד בלי הראוטר פעול מצויין,אבל כשאני מחבר את הראוטר האינטרנט לא מתחבר . אין לי מושג איך ומה להגדיר,(חוץ מההגדרות הבסיסיות שהלכתי לפי הדף של הראוטר) . בבקשה תעזרו לי יש לי וינדוז אקספי עם סרביספאק 2
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לרכוש נייד Dell Inspiron 6400 ורציתי לשאול בקשר לכרטיס התקשורת האלחוטית שלו - שמעתי שיש איתו בעיות לפעמים, אבל הנייד הזה מגיע עם הצ'יפ הזה (ולא של אינטל). אשמח לחוות דעת בקשר לצ'יפ של Dell, ולשמוע (בעיקר מבעלי נסיון) האם אפשר לקנות אותו ולהיות רגוע או שזה יעשה בעיות. תודה מראש, ליאור.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
היי האם יש איזה תוכנה שאתה אפשר לבדוק פינג במשחקם ובנוסף פרימים
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי סרבר 2003 ואני מעוניין להגדיר מרחב כתובות מסוים בשרת ה DHCP לחלק כתובות מטווח 192.168.1.100 ועד 192.168.1.150 האם זה הדיפולט?איך אני בודק אז או לחילופין מכניס פיזית ב DHCP
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אהלן. הסיפור הוא כזה: מחשב נייד די ישן, AMD אין לו אפילו USB מקביל לפנטיום 2 333 MHZ. אחרי פירמוט עם 98SE . התקנתי PCMCIA כרטיס רשת של REALTEK שעובד ומוכר ללא בעיה. אני והתומך של בזק עבדנו שעות עם הדיסק של WOW ואי אפשר פשוט להתקין PPPOE . אני מקבלת הודעה שהפרוטוקול מותקן, מבצעת ריסטרט, ו-כלום. ניסינו דרכים שונות גם ע"י התקנה ידנית של הפרוטוקול אבל כשבאים להגדיר חייגן - מוכר רק המודם הישן. הבחור אמר לי שמעולם לא נתקל בתופעה כזו - והציע לי לוותר !!! אשמח לכל עצה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני הכול, קראתי את המדריך המפורט שיש בפורום בחשוב ואף קראתי בעמוד הנוכחי את הנושאים הרלוונטים לבעייתי ולא מצאתי שם פתרונות. אני בסך הכול מנסה לחבר 2 מחשבים ברשת רגילה(אפילו לא מעניינת אותי כרגע הגישה לאינטרנט, מספיק לי שיתוף הקבצים). OS: WINXP PRO על 2 המחשבים. אחד מהם מבוסס AMD והשני INTEL.(לא שנראה לי שזה רלוונטי, אבל בכול זאת.) בכול אופן אין לי שום הודעות שגיאה ושום בעיה נראית לעין, להיפך, זה מראה לי שכול החיבורים תקינים. האינדיקטור היחיד שמראה לי שזה לא תקין(לבד העובדה שאני לא רואה את המחשבים כשאני עושה חיפוש), זה במסך שמראה לך את הסטטוס של החיבור(מנות: נשלחו/התקבלו) אז בהתקבל זה לא זז. כלומר נשאר על 0. אשמח אם מישהו יכול להסביר לי למה זה (פאקינג) לא יכול…
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש לי מיני לפטופ EEE PC של ASUS שקיבלתי מהעבודה ואני יכול לגלוש דרכו רק באמצעות רשת של אורנג', לא ידוע לי כיצד הרשת מותקנת במחשב. כשאני לוחץ על 'ניהול רשתות אלחוטיות' הוא לא מראה לי שום רשת מלבד אורנג'. אני רוצה לקחת את המחשב הזה לחו"ל והבנתי שלגלוש שם באמצעות הרשת של אורנג' יכול להגרר לנזק כספי כבד ואני גם לא צריך את זה כי יש לי מקור WIFI בחו"ל. שאלתי היא, האם יש דרך לבטל את הרשת של אורנג' ולהתחבר לרשת אלחוטית אחרת?
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
צריך עזרה בשימוש בוירטואל סרבר יש לי קביצי אימג' שמוכנים להעלאה ופתיחה ואני לא יודע איך להעלות אותם ומה לרשום בשורת הפקודה. תודה לעוזרים..
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
בבקשה אפשר להסביר על ה-password policy כל שנוי ברמת הדומין לא חל על ה-client למשל דרישת סיסמה מורכבת שיניתי ללא מורכבת (לא פועל) מספר התווים של הסיסמה שיניתי (לא פועל) ודבר נוסף האם יש אפשרות להגדיר ב-OU הגדרות password policy מסוימות וב-OU אחר להגדיר הגדרות password policy שונות ידוע שניתן לבצע זאת ב-SERVER 2008 רציתי לדעת אם ניתן גם ב-2003 תודה.. ואם אפשר מדריך בעיברית
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
מבנה הרשת: רכזץ גדולה של 24 פורטים אליה מחוברים 22 מחשבים, ראוטר של "סיסקו פיקס" ורכזת של 8 פורטים של אדימקס שאליה מחוברים 4 מחשבים. הנתב מחלק כתובות לכל מחשבי האירגון. הכל עבד פיקס עד לחיבור רכזת אדימקס ועכשיו 4 המחשבים שמחוברים לרכזת אדימקס תמיד עושים בעיה בלקבל כתובת מהראוטר, ישנה הודעת שגיאה "קישוריות מוגבלת" וכשאני עושה RESET ל סוויטץ' אז הם מקבלים כתובת אבל שוב רק לכמה ימים ואז הבעיה חוזרת. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
המחשב שרת הוא XP והויסטה מתחברת דרך הראוטר... איך אפשר לשתף את המדפסת והקבצים שבXP? תודה
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה להעביר שני כבלי רשת בבנין קומות. הכבלים יעברו בין הקומות מהצד החיצוני של הבנייןץ חשבתי על כבל מתקן CAT6 שהוא STP, ולנסות לשים תעלות פלסטיק מבחוץ. 1. האם זה אכן מה שאני צריך? 2. האם יש הבדל בסופיות (או מחברים, איך שקוראים לזה..) שאני צריך לקנות בגלל שאני צריך כבל CAT6 3. האם אני צריך להשתמש בעוד אמצעי מיגון לכבל? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה זאת בדיוק סביבת העבודה החדשה Web 2.0 ומה השוני בינה לבין הישנה (איזו גירסה שלא תהיה)?
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
בס"ד שלום שני TZ יש לי את המודם של אלקטל מהסוג שניתן לפרוץ אותט להגדירו כראוטר, הוא פועל לי רגיל (HOME ) אך שאני מנסה להכנס למסך ההגדרות (באינטרנט אקספלורר איני מצליח ,(משום שלפי האינטרנט אקספלורר מוגדר שימוש בפרוקסי (LAN ) איך אני יכול להגירו כך שאוכל להכנס להגדרות הללו ? יש לי 'WIN98SE
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
יש לי שלושה מחשבים שמחוברים דרך ראוטר למחש אחד אני יכול להכנס ולמחשב השני לא מופיע הארור הזה מה לעשות
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
אז ככה יש לי שתי מחשבים בבית שניהם מחוברים ברשת אלחוטית עכשיו אני ממנסה לשחק עם חברים ברשת בכל מיני משחקים ולא מצליח זה לא נותן אולי בגגל שאני צריך לשנות הגדרות או לפתוח פורטים או שאולי זה קשור לFirewall למרות שהגדרתי אותו גלא פיעל בלוח בקרה וזה עדיין ככה או אולי בגלל הסרויס פק 2 של הוינדוס אקס פי כה חבר אמר לי אז מי שיודע אולי מה לעשות בבקשה שיעזור..
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה מאוד, על פניו נראה שהאינטרנט פועל כרגיל הבעיה היא שאני לא מקבל התראות בפלאפון באפליקציות כמו וואטסאפ וסקייפ, בדקתי ב3 מכשירים (אחד חדש מהניילון) של שיאומי וסמסונג בכולם אותה הבעיה... ברשת הסלולרית או על ויי פיי אחר הכל פועל כרגיל רק בויי פיי שלי יש את הבעיה אני עם דקו X20, מחובר ישירות עם ממיר סיב, ניסיתי להחליף אותו עם ראוטר של VTECH שיש לי בבית ועדיין אותה בעייה דיברתי עם בזק ובזק בינלאומי ואף אחד לא יודע לתת מענה... הבעיה לא בהגדרות בפלאפון כי אם זה היה המצב לא היה פועל על שום רשת, חוץ מזה שזה קורה ב3 מכשירים שונים וגם לאחר פירמוט ואיפוס של הראוטר... מה יכולה להיות הבעיה אני כבר מאבד את השפיות
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אנשים יקרים כרגע אני מחובר בבית ל1.5 מגה במידה ואני רוצה לשדרג את המהירות אני צריך לפנות רק לספקית אינטרנט או גם לבזק? כדי שיעלו את המהירות...
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לרכוש לאישתי למשרד נתב אלחוטי על מנת לתמוך ב-2 מחשבים (נייח ונייד). בבית יש לי DLINK דגם 614+ אבל הוא נדפק :-[.... אבל עדיין יש לנו את הכרטיס PCMCIA שהיינו מחברים לנייד על מנת להתחבר לרשת בבית. הבעיה עם ה-DLINK היא שלא הצלחתי לחבר מחשבים עם כרטיס רשת אלחוטי שאיננו של DLINK. הייתי מעוניין לקבל המלצות על נתב אלחוטי וכרטיס רשת אלחוטי. האם כרטיס רשת בחיבור USB יהיה מספק? המחשב משמש לגלישה בלבד. תודה
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות אפשרות של התחברות עם יוזר שנמצא במחשב א במחשב ב במחשבים יש אקספי פרופשונל גירסה שנייה וישנם 3 מחשבים אני עובד אם ראוטר של אדימקס חוטי אני לא מצליח למצוא / להגדיר את קבוצת המחשבים רק את קבוצת העבודה תודה
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-