רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם, בימים אלו אני מתלבט אם להקים אתר אינטרנט משלי, האתר אמור לעשות בתכני מולטימדיה שונים ולכן אני בודק מספר אפשרויות, הייתי שמח לקבל טיפים ולשמוע לעצכם. 1.קיבלתי הצעה להקמת האתר עם מערכת שתאפשר עדכונים בקלות, המחיר שמדובר עליו כרגע הוא אלפי דולרים, האם המחיר הוא מה שנהוג לשלם בשוק? 2. כמו כן מחר ומדובר באתר מולטימדיה שהכוונה היא להעלאת תמונות ואף סרטים (חלקם באיכות HD אבל על כך בהמשך), האם שווה לקנות שרת ייעודי, ממה שראיתי זה יכול לעלות גם אלף דולר בחודש, אבל מישהו שדיבר איתי אמר שניתן לקנות שרת כזה בתשלום חד פעמי של 30 אלף שקל ואולי פחות. 3. הכוונה שלי, לא בהכרח בשלב הראשוני היא להפיק סרטים בעזרת כרטיסי לכידה שונים, המליצו לי אישית על כרטיס בשם Intensity Pro, אמר…
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום מישהוא יכול בבקשה לעזור לי, אני רוצה למצוא פורט חלופי לאיי מיול מכייון שאני חושב שהספק אינטרנט שלי הקטין את כמות המידע שמועברת באמצעות הפורטים שידועים לשיתוף קבצים. אז אם מישהוא יכול לאמר לי איזה פורט חלופי אני יכול להשתמש? ואיפה אני כותב את ההגדרות באימיול? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום , אני צריך עזרה בנוגע לחיבור האינטרנט שלי , כל פעם שאני מתחבר זה מחכה שנה זה נתקע על התמונה Verifying user name and Password וניתקע ככה.. לאחר כמה זמן הוא אומר שיש בעיה בפורט הוא משהו כזה.. ושואל אותי אם אני רוצה לחייג שוב אז אני לוחץ כן.. ככה זה עוד פעם ניתקע ועוד פעם שואל אותי אם אני רוצה לחייג שוב ואני לוחץ כן רק לאחר איזה 6-7 פעמיים שלחצתי לחייג שוב זה חוזר לי ומתחבר לאינטרנט , מה הבעיה ? אם אפשר לעזור תודה. לבעיה קוראים : EROR 619
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
למה זה "מוגבל" בתמונה ואם זה בסדר?! יש לי נתב של לינקסיס WRT54GL תודה מראש! ofeky1 [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי, לאחרונה הוספתי לפטופ עם ויסטה לרשת אלחוטית קיימת. הגדרתי והפעלתי בויסטה רשת ביתית: שיניתי את קבוצת העבודה להיות אותה קבוצת עבודה של שאר המחשבים, הפעלתי את שיתוף הקבצים והמדפסות, ביטלתי כניסה עם סיסמה. שאר המחשבים ברשת מריצים XP. הויסטה רואה את כל התיקיות המשותפות במחשבים האחרים, אך משאר המחשבים שמריצים XP אי אפשר לגשת לשום תיקיה שאני משתף בויסטה. חיפשתי את הבעיה בגוגל, וראיתי שהרבה אנשים נתקלו בה. אחד הציע להפעיל אפשרות של שיתוף תיקיית PUBLIC, ואכן יש אפשרות כעת משאר המחשבים לראות את התיקיה PUBLIC, אך רק אותה. הכי מציק לי זה שאי אפשר להגדיר שיתוף למדפסת שמחוברת למחשב הזה. כשאני מנסה להיכנס לתיקיה בויסטה מאחד המחשבים שמריצים XP, אני מקבל שגיאה: Access is denied. \\C…
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום. אני מפעיל רשת ביתית אלחוטית דרך נתב של 3COM. אחד המחשבים מחובר בחיבור חוטי (המחשב בן כמה שנים), והוא פעל על הרשת בסדר. לפני כמה ימים התקנתי למחשב הזה כרטיס PCI נוסף (מדובר בכרטיס להוספת כניסות USB, מה שלא קשור אבל הבעיה התחילה אחרי התקנת הכרטיס), ואחרי ההתקנה, ראיתי שיש בעיה ברשת. הבעיה היא שלמרות שהאינטרנט עובד והמחשב מחובר לאינטרנט, שיתוף הקבצים עם שאר המחשבים ברשת לא עובד יותר. כשאני מנסה לראות את שאר המחשבים ברשת, לא רואים כלום, אפילו לא את המחשב המדובר. כשניסיתי לעשות Repair Connection מופיעה לי הודעה The following action cannot be completed: Clearing NetBT למישהו יש מושג איף פותרים את הבעיה הזאת?
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת אלחוטית שמחוברת ל7 מחשבים בבית עם מהירות של 2.5 מגה, רציתי לדעת אם כל מחשב מקבל מהירות מוגבלת או שנגיד ואני מוריד באימיול וביטורנט זה משפיע על המהירות של כל שאר המחשבים. תודה
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
1. יש לי מודם של AZTECH 600E שהפכתי אותו לנתב כאשר המודם\נתב ועוד 2 מחשבים מחוברים אל הסוויץ. ההתחברות כמובן ללא חייגן , מה שגורם לחיבור תמידי של המחשבים לאינטרנט.הבעיה היא שכל מספר ימים יש התנקתות של החיבור של הרשת , כלומר המודם מתנתק לבד ולא מאפשר להתבחר לאינטרנט. הפתרון הזמני שמצאתי הוא לנתק ולחבר את המודם לחשמל בכל פעם מחדש....רציתי לדעת אם למישהו יש הצעה אחרת שתפתור לי את הבעיה? 2. במידה ואני מעונין להקים רשת תקשורת אלחוטית , האם יספיק לי לקנות סוויץ אלחוטי ( במידה וקיים דבר כזה ) + כרטיסי רשת אלחוטים ולחבר את המודם\נתב והכרטיסים אל הסוויץ?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
בהוט, 2 התשתיות עולות אותו הדבר... הגיוני? כרגע יש לי 1.5 ואני רוצה לשדרג ליותר מהיר: תשתית הוט, ספק בזק אם אני רוצה לשדרג אני צריך לשלם יותר ל 2 החברות? או רק לאחת?
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני מעוניין להרחיב את הרשת הביתית שלי לעוד 2 מחשבים (נייד ונייח). מכיוון שאני כבר מבצע קנייה גדולה מTMS אשמח לקבל המלצות ל2 כרטיסי רשת אלחוטיים: * האחד לנייח ביבור PCI * השני לנייד (ישן ולכן אין לו כרטיס רשת אלחוטי). בנוגע לכרטיס רשת של הנייד, ראיתי שקיימים בחנות שני סוגי כרטיסים, חלקם בחיבור MINI PCI והשני בחיבור PCMCIA. השאלה שלי היא האם יש סיבה להעדיף את הכרטיס הבולט (PCMCIA) מהשני?? תודה רבה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי אני בדיוק קניתי מחשב חדש ואני מעוניין להעביר המון (באזור ה-80GB) מהמחשב הישן למחשב החדש. ניסיתי לחבר ביניהם כבל רשת ולהישתמש בfile transfer של ווינדוס אבל זה עבד. אני מעוניין בכישה לכונן הקשיח במחשב הישן שלי. איך עושים את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
יש לי מחשב שולחני - שמחובר לאינטרנט דרך ראוטר עם פייר וואל אליו אני מחבר עוד שלושה מחשבים: שניים ניידים ואחד נייח = כולם באמצעות כבלים ולא באופן אלחוטי הנקודה היא שאני לא מצליח לייצר שיתוף קבצים בצורת החיבור הזו לא הצלחתי לימצוא כאן מדריך לשיתוף קבצים ( אני גם רוצה לאחד את שמות המחשבים והרשתות - כי כל מחשב היגיע מימקות אחר מה השלבים ? איך פועלים...יש איזה שהוא מדריך מוכן בנושא? תודה
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום אני גר בבית 2 קומות כאשר יש 2 מחשבים בקומה למעלה ואחד למטה,בקומה למעלה במיסדרון המחשב מחובר קווית למכשיר SBOX וה SBOX מחובר קווית למודם ADSL ול ACCESS POINT של אדימקס.בקומה למעלה יש תיקשורת טובה בין המחשבים ואילו בחדר בקומה למטה החדר פינתי והתיקשורת ל ACCES POINT נמוכה מאוד והינטרנט מיתנתק לסירוגין וגם שיתוף הקבצים בין המחשב למטה למחשב למעלה נותן הודעת שגיאה שאין אפשרות גישה לקבצים למרות שכוננים בשיתוף ובאותו WORKGROUP ןעם הרשאות מלאות לכל המשתמשים,בכול המחשבים יש אינטרנט. מה יכולה להיות הבעיה שגורמת להודעת שגיאה מסוג של אין גישה למשאבים במחשב אפילו כאשר יש PING,אני חשבתי על גירסאות חלונות XP לא תואמות ואיזה פיתרון יכול להיות עבור המחשב בקומה למטה? תודה
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני משנה את ה-IP שלי שלא יהיה קבוע, במידה שאני יכול בלי לדבר עם ספקית האינטרנט...ועוד משהו לא ראיתי כאן אם כתוב איך אפשר לעשות כתובת IP שתוצג ולא יוכלו לראות את ה-IP שלך (התכוונתי ל-Proxy)
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם יש קשר בין ההתחברויות לשרתים באינטרנט לבין ספק האינטרנט(אינטרנט זהב,קווי זהב וכו'?
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי איזה משהו מדריך סיכום או משהו שמסביר על ריבוי מעבדים בשרת של windows 2000? אני צריך דחוף לדעת את זה למבחן שיהיה לי היום
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום רב, אני חדשה כאן . לא מצליחה להבין היכן לרשום שאלה בנושא, לעזרתכם אודה !
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
יש לנו בעבודה טרמינל. היינו כל אחד מפעיל את המחשב שלו ואז עושה לוג-אין לשם המשתמש לו ואז הוא בעצם נכנס לשרת. כשאר אני נשאר במחשב שלי לפני ה-login אז האאוטלוק פועל. כאשר אני עושה LOGIN ונכנס לשרת (לטרמינל, נדמה לי) אז האאוטלוק לא עובד. (זה לא אותה ספרייה ולא אותם קבצי אוטלוק שיושבים על המחשב האישי, המקומי). מה קורה כשהוא לא עובד? התמונה שלו עולה..המחשב קצת "חושב"...וזהו..התמונה נעלמת וכלום לא קורה. מה ניסיתי? לאתחל, לשים קובץ הפעלה של האאוטלוק של השרת אבל אין לי אפשרות למחוק את קובץ ההפעלה של האאוטלוק שיושב בשרת. מקווה שכעת הובנתי. איך אני בודק את ההגדרות שלו? (אולי זאת הבעייה??) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
יש לי רשת בין שני מחשבים, והבעיה היא שרק האינטרנט משותף. אני לא מצליח לשתף את המדפסת (לחצתי לחצן ימני ושרינג אבל זה עדיין עושה ארור כשמנסים להדפיס מהמחשב הלקוח) כמו כן אני לא מצליח לשתף קבצים ותמיד שנכנסים ל - show workgroup computers רואים שם רק את שם המחשב שלי (אם הלקוח נכנס רואים את שם המחשב של הלקוח) מה עושים ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
הקדמה: יש לי אינטרנט 2.5 מנטויזן על תשתית בזק של 4מגה עם ראוטר 1025W ביומיים האחרונים חלה האטה דרסטית במהירות הורדה וגלישה שלי בכל הרשת בבית. עד לפני כ 3שעות (מלפני הכתיבה ) לגלוש לא היה אפשרי כלל פניתי לספק מבחינתם הכל טוב ותקין... ושם העבירו אותי לבזק... בזק עשו בדיקות בפעם הראשונה התחברתי 1@1 ומהירות ההורדה/גלישה עמדה על כ512KBPS כרוחב הפס שלי ועשינו רסטרתים מרובים לראוטר ומבחינתם הכל תקין... נטוויזן לקחו אתה שם המשתמש והסיסמא וניסו לגלוש דרכם ולהם הכל היה טוב ויפה... ואז הם ארו לי לנסות לגלוש ופתאום אני יכול לגלוש.... אבל הלכנו לעשות בדיקת מהירות ואני מוריד על כמה בטים זעירים ומעלה באופן תקין.. בנוסף אתרים כמו דיזר וכו רצים באופן חלק... שלחו אותי לבזק.. בבזק עשינו HAR…
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
ראיתי כאן מדריך בפורום לרשת adhoc וזה לא מצליח לי. יש לי אינטרנט ברק עם חייגן ושני כרטיסי רשת, אחד אנטנה ואחד USB. עשיתי בדיוק כמוש שנאמר במדריך שם אבל זה לא פועל לי, וזה נראה כאילו חסר משהו לעשות. לא צוין שם גם במדריך הגדרת מחשב השרת.. עזרה?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שבהם אני אתקין כרטיסי רשת אלחוטיים. 1 מה קורה עם המודם של הספקית ? אני מחבר אליו את הראוטר האלחוטי ? 2 האם אני צריך האב\סוויץ' ? 3 על איזה ראוטר הייתם ממליצים לי לקנות ? ז"א קודם כל חברה מומלצת ומה חשוב שיהיה בו ? (אני מביא מניו יורק) 4 תודה.
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
כל כמה זמן יש לי איטיות במשחקי רשת, היום בבוקר שיחקתי על פינגים של 90 ו100 וככל שזה התקדם לצהריים הפינגים עלו ועכשיו הם עומדים על 400. וזה גם ככה בשישי ושבת. עשיתי TRACERT וגיליתי ששרת של בזק עושה בעיות, התקשרתי פעמיים לשם ואחד אמר לי שאין לו מה לעשות ואחת אמרה לי שיטפלו בזה. גם אצלכם זה ככה?
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, יש לנו שני מחשבים בבית שמחוברים בראוטר חוטי הכול עבד מצויין, ביומיים האחרונים אחד המחשבים הפך להיות איטי מאוד במשחקים ברשת כמו PLAY65, PLAY89 אך באתרים הוא בסדר גמור אבא שלי רוצה לפוצץ את המחשב מרוב עצבים , א. המחשב הוא פנטיום 4 , 512 זיכרון מפורמט עם וינדוס חדש, לא פראייר בכלל לצרכים האלה. ב. לפני שבוע היה לנו תקלה בבית של כבלים שתכלס זה התחיל מאז . ג. יכול ליהיות שהראוטר עושה בעיות פתאום (SWEEX) ? ד. אין לי אימיול שפועל או משהוא אחר שיכול להפריע לאינטרנט . יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-