עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by FPSbanana,

אני רוצה להתחבר למשב של אחי כדי להעביר סרטים אני לא יודע איך אני רוצה לשתף תקיות ברשת וHD אין אני עושה את זה?? וגם איך אני פותח פורטים ברואטר??? יש לי ראוטר של LEVEL ONE דגם FBR-1418TX

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  2. Started by idg83,

אני עושה עבודה במערכות מידע אני ישמח לעזרה בנושא למי שיש ידע . מה תחוייב כניסה מאסיבית לשילוב האינטרנט בפעילות של חברה ? תודה לכול עוזר

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  3. Started by afik zach,

אני מחובר כרגע בהירות של 750 אצל בזק בכל מקרה הם עשו לנו איזה תרגיל ושינו לנו את המחיר ל79 שקל לחודש בתענה שנגמר לנו ה"מבצע" אז החלטתי לבדוק את הנושא ומסתבר שבאותו מחיר הם נותנים חבילה של 2500/250 וכבלים נותנים חבילה 3000/278 באותו מחיר בכל מקרה הודעתי לבזק שאם הם לא נותנים לנו איזה הנחה משמעותית אנחנו מתנתקים ואז הם באו אלי בטענה שלא כדי לי לעבור לכבלים כי ברגע שיש עומס הם לא מתפקדים טוב התקשרתי להוט והם נותנים אחריות על המהירות שכתובה אז בכל מקרה אני רוצה לברר את העניין כמה זה נכון השמועה הזאת לגבי הכבלים והאם באמת לא שווה לעבור בגלל זה? ועוד שאלה האם לכבלים יש מודם שיכול לתפקד בתור ראוטר? כמו האלקטל שפעם היה בבזק

• 8 תגובות
    • 588 צפיות
  4. Started by pssheba,

שלום, נתקלתי פעמים רבות ב stories ב facebok בצורת וידאו. ניסיתי להעלות קובץ mp4 ל story שלי אך ניתנו לי 2 אפשרויות בלבד: העלאת טקסט העלאת תמונה כיצד אחרים מעלים וידאו? תודה

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  5. שלום לכולם. חבר בעל מסעדה מעוניין לחבר 12 מחשבים לאינטרנט. האם הראוטרים של בזק מספיק "חזקים" - הכוונה יעמדו בעומס בהנחה שמחברים לראוטר SWICH ? או שצריך לקנות משהו יעודי. אם כן - איך ה נתב AR7024 EDIMAX שכולל בתוכו כבר מודם? או אם יש רעיונות אחרים חשוב לציין המחשבים ישמשו לאינטרנט בלבד ללא תעבורת רשת והראוטר צריך להיות חוטי בלבד. תודה

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  6. דיברתי היום עם נציג של בזק בין לאומי לגבי חבילת אינטרנט של 1.5 מגה, שהמחיר שלה הוא 39.90 ש"ח. מה אתם אמרים שווה או לא? תודה למגיבים.

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  7. בעבודה אצלינו יש שרת ואליו מחוברים כל מחשבי המשרד על ידי תוכנה כזו (אולי טרמינל?) שאם אני לוקח את העכבר לראש המסך אז אני יכול למזער את המסך הנוכחי שלי (שהוא של השרת) ולחזור למחשב המקומי. (מדובר על WIN200). מה עלי לדעת כדי לתמוך ברשת הזו? והיכן אני מוצא חומר\הדרכה על כך? אציין שלא אני הקמתי אותה ואין לי שמץ של מושג ברשתות. צריך הכל מאפס.

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  8. בחיבור PCI יתחבר לראוטר שבזק חילקו בזמנו. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  9. היי, לאחרונה הוספתי לפטופ עם ויסטה לרשת אלחוטית קיימת. הגדרתי והפעלתי בויסטה רשת ביתית: שיניתי את קבוצת העבודה להיות אותה קבוצת עבודה של שאר המחשבים, הפעלתי את שיתוף הקבצים והמדפסות, ביטלתי כניסה עם סיסמה. שאר המחשבים ברשת מריצים XP. הויסטה רואה את כל התיקיות המשותפות במחשבים האחרים, אך משאר המחשבים שמריצים XP אי אפשר לגשת לשום תיקיה שאני משתף בויסטה. חיפשתי את הבעיה בגוגל, וראיתי שהרבה אנשים נתקלו בה. אחד הציע להפעיל אפשרות של שיתוף תיקיית PUBLIC, ואכן יש אפשרות כעת משאר המחשבים לראות את התיקיה PUBLIC, אך רק אותה. הכי מציק לי זה שאי אפשר להגדיר שיתוף למדפסת שמחוברת למחשב הזה. כשאני מנסה להיכנס לתיקיה בויסטה מאחד המחשבים שמריצים XP, אני מקבל שגיאה: Access is denied. \\C…

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  10. המחשב . אמרו לי לעשות חייגן חדש וזה לא עזר וגם להתקין מחדש את הדרייבר לכרטיס רשת וזה גם לא עזר. אז פירמטתי את המחשב הכל היה בסדר ואחרי שבוע ככה זה חזר מדוע?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  11. Started by nevoy,

שלום, איזה כרטיס שמתחבר ל-usb הוא הכי מומלץ? האם בעזרת כרטיסי רשת כאלה ניתן לחבר מחשב מרוחק לאינטרנט, דרך מחשב שיש לו חיבור?

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  12. Started by esaly,

יש לי בעיה להתחבר לשרת הכי טוב היום DONKEY SERVER NO 2 זה תיאור הבעיה מהLOG Error DonkeyServer No2 (62.241.53.16:4242) - Connection refused. Your IP is currently blacklisted. יש פתרון לזה? למה אני לא יכול פתאום להתחבר לשרת הזה?

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  13. שלום, יש לי בבית רשת אחוטית דרך ראוטר של 3COM וכמו כן אני משתמש בטלפון אלחוטי של חברתUNIDEN אשר עובד על אותו התדר של הראוטר 2.4GHz דבר שמפיל את רשת האינטרנט בכל פעם שהטלפון עובד. אשמח לשמוע דרכים לפתרון הבעיה כלומר שגם הטלפון וגם הרשת יעבדו ביחד- הבנתי שאפשר לשנות את תדר העבודה של הטלפון, האם זה נכון ואם כן - כיצד?.. תודה רבה לכל המגיבים.

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  14. שלום, אז ככה, אני משחק במשחק רשת כלשהו כבר הרבה זמן, ולפני כמה ימים החלו להיות לי לאגים גרועים מאוד. הדבר הזה קורה רק באותו משחק שאני משחק. הדפדפן ומשחקים אחרים עובדים לי בסדר גמור. גם שמתי לב שאם אני נכנס למשחק בבוקר, אין לי שום לאגים בכלל אבל כשאני חוזר מבית הספר, הם שם! אחרי כמה ימים שאני מנסה למצוא את הבעיה , השתמשתי בתוכנה שבודקת את החיבור עם שרת מסוים (בחרתי את השרת של המשחק) והנה התוצאות: http://img407.imageshack.us/my.php?imag ... terlo0.png כל השטחים האדומים אומרים שאיבדתי PACKETS בדרך. וכפי שאתם רואים, איבדתי הרבה.. זה מה שגורם לי ללאגים.. אז כתבתי על הבעיה הזאת בפורום של המשחק וענו לי ככה: thats a clear example of a terrible routing to our servers. Don…

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  15. Started by ArielN,

מלפני בערך שבועיים שמתי לב שהנורית של ה LAN בנתב של האלקטל SPEEDTOUCH כבר לא עובדת, אבל לאח שלי בכל זאת יש אינטרנט אז חשבתי שזה בסדר, היום אני בא למחשב שלו בכוונתי להעביר משהו ברשת, ואין לנו רשת בכלל!! נכנסתי להגדרות של האינטרנט שלו וכתוב שם שהוא מחובר למשהו בשם NETGEAR, והמחשב שלי ששמו ברשת הוא Ariel נראה לי נמצא למטה אבל הוא לא הרשת שעובדת.. כשאני נכנס למחשבים שברשת רשום שם איזה שם לא ידוע שבכלל לא נמצא ברשת, בקיצור! אח שלי מחובר למקום אחר לגמרי @!# מה הולך פה?? מה עושים? בבקשה תעזרו לי תודה מראש!! עריכה: חחח די די אני מת פה מצחוק, שבועיים הנורית של ה- LAN לא עבדה, לא עשיתי עכשיו שום דבר חוץ מלכתוב פה את ההודעה ופתאום היא עובדת. אלוהים ישמור.. בכל מקרה מישהו יודע בכל זא…

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  16. אבל לא POP3 אלה ב WEB שאני פשוט יברור בין שם לשם והוא יכנס ל WEBMAIL.

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  17. עריכה: הסתדרתי לבד...

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  18. יש לי בבית נתב אלחוטי WRT54GL של Linksys. נתנו לי בחנות כרטיס רשת WUSB54GC אבל הוא לא קלט טוב (לכל היותר 29% והוא התנתק הרבה פעמים) הכרטיס רשת רחוק בערך 10 מ' מהמחשב עם קיר באמצע. אני רוצה כרטיס רשת שיוכל לקלוט יותר טוב את הנתב. אפשר המלצה? אני מעדיף USB אגב כי המחשב פונה אל הקיר והבנתי שעם USB על השולחן תהיה קליטה טובה יותר

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  19. מישהו מחובר כאן עם מגה העלאה במקרה ? (בכבלים) אני מעוניין להשוות נתונים בבקשה, בפרטי או על גבי הפורום. תודה.

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  20. כבר הרבה זמן שאני עובד עם רשת ביתית כאשר המחשב המשני מחובר למחשב הראשי עם כבל רשת ומקבל ממנו אינטרנט, זה קצת בעייתי שאני מפעיל תוכנית הורדה, הוא מרגיש את האיטיות אצלו, וזה יוצר ריבים ובעיות. השאלה שלי, ראוטר פותר את הבעיה הזאת נכון? הוא לא אמור להרגיש את מה שאני מוריד במחשב שלו, הוא ימשיך לגלוש רגיל, אני צודק? אם ובמידה ואני צודק, אבקש המלצות לראוטר אלחוטי שיעבוד עם אינטרנט בכבלים [ הוט], בתקציב של עד 300 ש"ח. ראיתי את הראוטר הזה, איך הוא? http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=19376111&type=2&product=1&category_name=%fa%f7%f9%e5%f8%fa+%e0%ec%e7%e5%e8%e9%fa3 תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  21. Started by zoar36,

יש לי ראוטר של בזק לטענתם הכי טוב HPNA3 כשאני גולש בסלון שנמצא 16 מטר מהראוטר אני מתקשה מאוד לגלוש ברמה נסבלת. יש לי נייד LG R400 כרטיס רשת פנימי איך ניתן לשפר הביצועים אינטרנט זהב ותשתית לבזק כמובן 5 מגה תודה

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  22. אהלן.. יש לי בעיה שאני לא שולח נתונים ולא מקבל נתונים.. האינטרנט מתחבר לי הכל טוב ויפה, למשך חצי שעה בערך אני יכול לגלוש ברשת ולפתוח מיילים וכד', ולאחר מכן החיבור פשוט מת. אם אני מפעיל מחדש את המחשב אז שוב פעם יש לי חלון של חצי שעה ואז זה שוב חוזר על עצמו. זה התחיל אתמול בערב שנכנסתי לאיזה אתר מפוקפק להוריד סריאל והוא נתקע לי ומאז החיבור לא עבד בכלל. ניסיתי לעשות שחזור מערכת וזה לא עזר, הקלדתי את הפקודה הבאה ב-CMD netsh winsock reset catalog ואחרי שהפעלתי את המחשב החיבור התחיל לעבוד ואחרי זה זה חזר על עצמו כל פעם אחרי חצי שעה. דיברתי עם נציג שירות והוא אמר שכנראה אני צריך לפרמט את המחשב. מישהו מכיר את הבעיה ומכיר דרך לפתור אותה ללא פירמוט? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  23. פתחתי פורטים לפי המדריך הנל http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=63356.0 אפשר להפוך את המודם לראוטר אבל לא עשיתי את זה אז איך הצלחתי לפתוח פורטים? יש לי גם ראוטר אם אני לא טועה זה קופסא קטנה שמחברת את המחשב השני לאינטרנט... יוצא מצב שאני פותח פורט בתכנת שיתוף ולאחר מכן אחרי זמן מה שהוא פתוח אני מגלה שהוא נסגר, למה זה?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  24. איך אני יכול לפקח על מחשבים אחרים ברשת שלי? כלומר איך אני יכול לראות כל מה שהמחשבים האחרים ברשת שלי עושים ושהם לא ידעו שאני מפקח עליהם

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  25. Started by 114508534,

היי רציתי לדעת האם יש אפשרות להשתמש במשאבי מערכת דרך רשת , כאילו לנצל את יכולח האיבוד של המחשב השני ברשת

• 1 תגובה
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.