עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. עריכה: הסתדרתי לבד...

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  2. היי, אני מחפש מערכת תקשורת (ראוטר ונקודות גישה) מומלצת לרכישה בישראל לבית פרטי עם נקודות גישה לכיסוי מלא. הבית על מספר קומות, מחובר לסיבים ומחווט כולו ברשת חוטית, עם זאת צריך כמובן מערכת שתספק רשת וויפי טובה. בקירות יש הרבה ברזל שמקשה על מעבר וויפי כך שיהיה צורך לפזר נקודות גישה אבל אפשרי שיהיו מחוברות לתשתית המחווטת ברוב המקומות (אולי בכולם). כך שאין צורך בפתרון Mesh אלחוטי. אני מעוניין לייצר רשתות פנימית/אורחים/מכשירים-חכמים על הרשת האלחוטית עם הפרדה מלאה ויכולת הגדרות גישה בין רשתות (כלומר כנראה צריך תמיכה ב VLAN), ואם אפשרי גם על הרשת החוטית למרות שפחות קריטי - החוטית יכולה להיות כולה על הרשת הפנימי. אני מעדיף שניתן יהיה לנהל את הכל בצ…

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  3. Started by iem,

פעם הוא מוצא לי את הרשת ופעם לא מדובר בראוטר של אדימקס אלחוטי כאשר אני מחבר קווית הוא נותן לנייד אחלה אינטרנט אבל 2 מטר ממנו אלחוטית הוא לא נותן.... הכל היה בסדר אפילו כאשר הוא מזהה את הרשת בסיגנל גבוה הוא מנסה הרבה זמן להתחבר ובסוף זורק אותי עם הסמל הצהוב של חיבור מוגבל.... איך אני מתקן ומקבל אינטרנט אלחוטי איכותי? יש לציין כי אחרי פירמוט הוא עובד יופי ובלי סיבה ברורה תמיד אחרי כמה חודשים נדפק שוב בעניין הזה, וזאת בלי להתקין כלום עליו, או לשנות הגדרות... ולא שיניתי גם כלום בראוטר...

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  4. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

קישור עקרונית אני רק רוצה לשחק עם חברים בלאן זה בסדר? וכן אני לא מבין בזה שום דבר

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  5. שלום לכולם, רכשתי נתב של xiaomi ax6s עם מתאם סיב של tp-link (https://bstore.bezeq.co.il/internet/network/42255?WT.action_av=product_page_clicked&WT.action=product_page_clicked&WT.stage_desc=product_page_clicked ) עם מתאם sfp שרכשתי מבזק עצמם. אני נכנס להגדרות הנתב, מגדיר pppoe. שם משתמש: gilad***@014 סיסמה: ****** אבל הנתב לא מתחבר לספק. יש למישהו תובנה איך עושים את זה נכון?

6. Started by Nirgaz,

אני הולך לקנות BELKIN PRE-N שקיבל ביקורות מצוינות ב CNET http://reviews.cnet.com/routers/belkin-wireless-pre-n/4505-3319_7-30993672.html?tag=box4505-a אם מישהו מכיר (אישית) את הנתב ועובד איתו בארץ, אשמח לשמוע המלצה או ביקורת. אני רוצה לשים אותו בממ"ד ולעבוד עד 20 מטר ממנו עם קירות ותיקרה (קומה מעל) מפרידים. החיבור שלי הוא ADSL תודה!

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  7. יש לי אינטרנט עם רשת אלחוטית, עכשיו קניתי מחשב ואני צריך לחבר אותו לרשת, אצלי הרשת ( אם אני לא תועה קוראים לי המארח, לא להרוג אותי אם אני טועה ). עכשיו יש לי בעיה, אני לא יודע לבד לעדכן את האינטרנט וכל מה שצריך כדי שהאינטרנט יפעל, השאלה שלי היא, האם אני יכול לעשות את זה עם תמיכה טלפונית או חייב שיבוא מישהו לבית שלי שיסדר לי את זה? תודה רבה לכם .

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  8. Started by nuctornal wisdom,

אני צריך עזרה בהתקנת פקס במחשב עם מודם פקס. ככה, יש לי שתי מחשבים, עם מפרט דומה שמחוברים ברשת (חוטית). במחשב השני התקנתי את המודם, הגדרתי הכול עם התוכנה של הוונדוס ובניסיון שליחה\קבלת פקס יש פופ אפ שאומר שהמודם כבר בשימוש בתוכנה אחרת. התקנתי את fax machine, בטלתי את התוכנה של הוונדוס ואותה בעיה. בדקתי בFAQ, ניתקתי את הרשת, וניסיתי את הפעולות שיש שם וללא עזרה. זקוק לעזרה, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  9. Started by ben060,

המצב הוא כזה: יש לי בבית ראוטר שמחובר על ידי חוט למחשב נייח בסלון נמצא מחשב נייד שאני מחובר לאינטרנט דרך נתב אלחוטי. עכשיו אני רוצה להוסיף מחשב חדש. אנני מתכוון לקנות את הלוח הזה GA-965P-S3 אני צריך גם להוסיף לו נתב אלחוטי ? או בקיצור: מה אני צריך לעשות כדי להיות מחובר לאינטרנט? כמה הסיפור יעלה לי? ועל איזה כרטיס אתם ממליצים? חשוב לציין כי יש לי רשת ביתית.

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  10. Started by Check_Point,

יש לי רשת בין שני מחשבים, והבעיה היא שרק האינטרנט משותף. אני לא מצליח לשתף את המדפסת (לחצתי לחצן ימני ושרינג אבל זה עדיין עושה ארור כשמנסים להדפיס מהמחשב הלקוח) כמו כן אני לא מצליח לשתף קבצים ותמיד שנכנסים ל - show workgroup computers רואים שם רק את שם המחשב שלי (אם הלקוח נכנס רואים את שם המחשב של הלקוח) מה עושים ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  11. Started by Aviv C,

אני רוצה לדעת מה זאת בדיוק סביבת העבודה החדשה Web 2.0 ומה השוני בינה לבין הישנה (איזו גירסה שלא תהיה)?

12. Started by oded250,

קניתי נתב אלחוטי ואני לא מצליח לחבר את אחד המחשבים הניידים שלי. זה מזהה את הרשת אבל כשאני עושה התחבר זה רושם windows is unable to connect to the selected server. the network might not be in range. אבל אני עומד צמוד לנתב

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  13. אפשר להדבק מוירוס רק ע"י כניסה לאיזשהו אתר? בלי להוריד ממנו כלום?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  14. Started by dddddee,

אני מנסה לחבר שני מחשבים שעובדים על XP PRO ברשת עם כבל מוצלב, אבל למרות שהגדרתי הכל כמו שצריך הם לא מתחברים מה שאני לא מבין זה למה החיבור מראה על שידור חד כיווני בלבד? ז"א יש BYTES SENT אבל אין RECIEVED מה זה אומר?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  15. מישהו מחובר כאן עם מגה העלאה במקרה ? (בכבלים) אני מעוניין להשוות נתונים בבקשה, בפרטי או על גבי הפורום. תודה.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  16. Started by kisin,

אני רוצה לסדר רשת אלחוטית בבית ואני אשמח לקבל ממכם עזרה והצעות. יש לי 2 מחשבים וגם XBOX360 וגם XBOX שאני רוצה לחבר את כולם ברשת אלחוטית. מחשב אחד יהיה בממ"ד, מחשב שני יהיה בסלון וישמש לי כHTPC, הXBOX360 יהיה בסלון להנאת כל המשפחה, והXBOX הישן יהיה בחדר השינה. המרחק בין כל המחשבים והקונסולות הוא מקסימום 30 מטר בערך. איזה מודם אלחוטי אתם ממליצים לי? מה בנוסף למודם אני צריך לקנות? האם הקנפוג הוא משהו שדורש טכנאי או שאפשר להתמודד עם זה לבד? אני אשמח לכל העזרה שלכם כי אין לי שום ידע בנושא של רשתות, במיוחד אלחוטיות

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  17. אני נוסע עוד מאת לדודים שלי ואני רוצה לקחת את המחשב הנייד שלי עכשיו לי בבית יש רשת אלחוטית ואני מחבר את זה ככה אבל לדודים שלי יש מודם רגיל עם מחוברים עם מודם ל 012 ואין להם אלחוטי איך אני יכול להתחבר שם לאינטרנט ? עזרה בבקשה !!?!? תודה לכול העוזרים!! אני ממש צריך את העזרה שלכם [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 603 צפיות
  18. Started by [NOS],

1 מגה UPLOAD ו2 מגה DOWNLOAD בברק אומרים שאני משלם להם 290 שקל בחודש והם מעבירים את הכסף לHOT ככה שאני צריך לשלם רק להם זה נכון?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  19. Started by idg83,

אני עושה עבודה במערכות מידע אני ישמח לעזרה בנושא למי שיש ידע . מה תחוייב כניסה מאסיבית לשילוב האינטרנט בפעילות של חברה ? תודה לכול עוזר

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  20. Started by afik zach,

אני מחובר כרגע בהירות של 750 אצל בזק בכל מקרה הם עשו לנו איזה תרגיל ושינו לנו את המחיר ל79 שקל לחודש בתענה שנגמר לנו ה"מבצע" אז החלטתי לבדוק את הנושא ומסתבר שבאותו מחיר הם נותנים חבילה של 2500/250 וכבלים נותנים חבילה 3000/278 באותו מחיר בכל מקרה הודעתי לבזק שאם הם לא נותנים לנו איזה הנחה משמעותית אנחנו מתנתקים ואז הם באו אלי בטענה שלא כדי לי לעבור לכבלים כי ברגע שיש עומס הם לא מתפקדים טוב התקשרתי להוט והם נותנים אחריות על המהירות שכתובה אז בכל מקרה אני רוצה לברר את העניין כמה זה נכון השמועה הזאת לגבי הכבלים והאם באמת לא שווה לעבור בגלל זה? ועוד שאלה האם לכבלים יש מודם שיכול לתפקד בתור ראוטר? כמו האלקטל שפעם היה בבזק

• 8 תגובות
    • 602 צפיות
  21. Started by orenmj23,

שלום לכולם, בימים אלו אני מתלבט אם להקים אתר אינטרנט משלי, האתר אמור לעשות בתכני מולטימדיה שונים ולכן אני בודק מספר אפשרויות, הייתי שמח לקבל טיפים ולשמוע לעצכם. 1.קיבלתי הצעה להקמת האתר עם מערכת שתאפשר עדכונים בקלות, המחיר שמדובר עליו כרגע הוא אלפי דולרים, האם המחיר הוא מה שנהוג לשלם בשוק? 2. כמו כן מחר ומדובר באתר מולטימדיה שהכוונה היא להעלאת תמונות ואף סרטים (חלקם באיכות HD אבל על כך בהמשך), האם שווה לקנות שרת ייעודי, ממה שראיתי זה יכול לעלות גם אלף דולר בחודש, אבל מישהו שדיבר איתי אמר שניתן לקנות שרת כזה בתשלום חד פעמי של 30 אלף שקל ואולי פחות. 3. הכוונה שלי, לא בהכרח בשלב הראשוני היא להפיק סרטים בעזרת כרטיסי לכידה שונים, המליצו לי אישית על כרטיס בשם Intensity Pro, אמר…

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  22. יש לי מחשב אחד שמותקן עליו Windows XP Professional SP2 ומחשב נוסף שמותקנות עליו שתי מערכות הפעלה: 1. Windows XP Professional x64 SP2 2. Windows Vista Ultimate 64-bit שני המחשבים נמצאים על אותו Workgroup, ובשניהם עשיתי Share לחלק מהמחיצות. במחשב עם שתי מערכות הפעלה אני יכול לגשת לקבצים המשותפים במחשב הראשון בלי בעיות (גם מ-XP וגם מ-Vista). במחשב הראשון (עם XP x86) אני יכול לגשת לקבצים המשותפים ב-XP x64, אבל כשאני מנסה לגשת לקבצים המשותפים ב-Vista, מופיע לי חלון שמבקש שם משתמש וסיסמה. ניסיתי להכניס את השם משתמש וסיסמה שלי (זה אותו שם משתמש וסיסמה בשני המחשבים), אבל הוא לא קיבל אותו. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  23. עשיתי את הגדרות לפי המדריך הזה: http://www.netcheif.com/Articles/FixedIP/FixedIP.htm וכשאני לוחץ על ה V בישביל לאפשר למחשבים אחרים להיתחבר לאינטרנט שלי דרך המחשב שלי (בהגדרות של החייגן לאינטרנט) אז זה עושה הודעה כמו שתבמונה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  24. דיברתי היום עם נציג של בזק בין לאומי לגבי חבילת אינטרנט של 1.5 מגה, שהמחיר שלה הוא 39.90 ש"ח. מה אתם אמרים שווה או לא? תודה למגיבים.

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  25. Started by J0n1,

שלום. התקנתי IIS על המחשב אבל הוא לא נותן לי לגשת לדפי ASP. יש לכם מושג איך מסדרים את זה? תודה

• 0 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים