עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני ממש לא מבין בנושא, יש לי ראוטר "נט לינק" שקניתי מ"בזק בינלאומי" כשעשיתי רשת, הוא יכול לשמש כרשת אלחותית אבל אני משתמש בו ועושה רשת דרך קוי החשמל.... אני מעוניין לפתוח את הפורטים שלו בשביל לאפשר לאי מיול מזהה גבוה.... מה הסכנה? איך עושים את זה? האם זה בכלל נכון שהוא חוסם לי פורטים?......

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  2. Started by אבי ברזני,

יש לי מגדיל טווח tp link re200. חיברתי אותו לסטרימר במרפסת, 15 מטר מהראוטר, עם כבל והאות חלש. בדקתי בטלפון ויש קליטה מלאה. האם המגדיל טווח חלש? ואם כן איזה מומלץ

3. Started by Zorito,

שלום, יש לי מדפסת המחוברת ברשת. אני מצליח להדפיס מכל המחשבים המחוברים אבל וינדוס ויסטה לא מצליח לבדפיס למרות שהוא מזהה את המדפסת ברשת. כשאני כותב לו בתיבת ההדפסה FIND PRINTER הוא רושם לי THE ACTIVE DIRECTORY DOMAIN IS CURRENTLY UNAVILABLE מה הבעיה ואיך פותרים אותה? תודה

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  4. Started by Niv16,

היי עובר ליחידת דיור יום ראשון, יש שם ממיר מיני הוטבוקס של הוט עם חיבור לאן שהבנתי שאפשר למשוך משם אינטרנט, השאלה שלי היא אם אני יכול לחבר לממיר ראוטר כדי לכסות את כל היחידה בקליטה של וויפי ולהוסיף לי עוד יצירות קוויות על הדרך. דבר שני, אם כן אפשרי, ה ראוטר יוצר לי רשת נפרדת (סיסמא וssid) שונה או שאני עדיין צריך לגשת דרך הסיסמא של בבעלי דירה?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  5. יש לי תיקיה במעודפים ואני רוצה שהיא בלתי נראת או שיצרכו סיסמא כדי להכנס אליה.אפשרי?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  6. Started by donAM,

שלום יש לי שני ראוטרים של LIMKSYS 1 WRT54G 2 WRT54GL הורדתי לשניהם עדכון קשוחה (Tarifa) בכדי לקבל את האופציה של WDS אבל אני לא מצליח לקנפג אותם אני צריך שראוטר השני פשוט ימשיך את האות של הראשון ויגביר אותו מישהו יכול לעור בבקשה

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  7. Started by twistedl,

התקנתי ראוטר והוא עובד אבל לא עובד לי אתרים, ICQ ועוד מלא דברים עובדים. יש לי ראוטר edimax br-6104k

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  8. יש לי מודם-נתב של Aztech וכרטיס רשת מובנה על הלוח K8NF-9 של גיגה בייט. הבעיה היא שכאשר הכרטיס רשת מוגדר לעבודה במהירות של 100Mb בכל תצורה, המהירות Upload צונחת בחצי ואפילו יותר נמוך. כשאני מגדיר את הכרטיס רשת למהירות של 10Mb הכל עובד חלק. הדרייברים הכי עדכניים של nvidia והמחשב עבר כמה פעמים פרמוט מאז שגיליתי את הבעיה. ממה זה יכול לקרות? תודה.

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  9. יש לי רשת ביתית במחשב הראשי שאני מנסה להתחבר לאימול יש לי לוידי ושאני מנסה במחשב השני יש לי אידי גבוה בדקתי בראשון ואיןןןןןן!!! פיירוואל וכלום תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  10. יש לי 2 מחשבים שמחוברים דרך נתב+מודם באופן קווי. מה שאני מחפש זו תוכנה שתוכל לשלוט במהירות גלישה\הורדה לשני מחשבים בצורה שונה,לדוגמא: אני מחובר במהירות 2.5 מגה ואני מעוניין לגלוש במהירות 2 מגה והמחשב השני בחצי מגה,יש אפשרות בכלל? ואם כן ,אני מעדיף את התוכנה הכי קלה ופשוטה לייישום ,או מדריך אם יש. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  11. Started by FlameThrow,

ב 4.4 שידרגתי מ 750KBPS ל 3MBPS ומאז כל פעם שאני מנסה להוריד מ RAPIDSHARE אני מוריד על 20-30 בקביעות וכשהיה לי את החיבור של ה 750 הורדתי בקביעות על 95-97 כנ"ל לגבי הרבה אתרים אחרים לדוגמא ניסיתי להוריד FF וזה הוריד לי אותו על 10 לפעמים זה מוריד לי על 3XX אבל ברוב המקרים על 10-30 יש למשהו מושג מה יכולה להיות הסיבה? טוב הסיבה היא שהספק שלח ל הוט קובץ שגוי של 3MB ואני עכשיו צריך לחכות ככה עד יום שלישי

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  12. כמה שיותר זול אבל לא סתם זבל יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  13. Started by ליאן,

שלום. יש לי מחשב נייד מחברת HP ואני מחוברת באמצעות ווירלס לרשת אלחוטית הנמצאת בביתי. כשאני מנסה להוריד את הדפדפן החדש של מייקרוסופט ההורדה מתבצעת אך באמצע ההתקנה זה כותב יש בעיית חומר. מחשבים אחרים המחוברים לרשת הצליחו לגלוש.. השאלה שלי: האם אני צריכה להוריד דרייבר עדכני לכרטיס הרשת? אם כן. מאיפה? וכיצד אדע מהו כרטיס הרשת שלי? תודה לעונים במהירות

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  14. Started by Lion,

אהלן...יש לי בעייה מוזרה עם האינטרנט פעם הייתי מחובר לאינטרנט דרך רשת...היו כמה בעיות... אבל ההורדות של הביטורנט ומירק היו דיי סבבה החלטתי לשים אינטרנט כבלים של ברק ומאז ההורדות טורנט והמירק (לא רק ההורדות במירק גם התחברויות וכו...), ביום ממש איטי...למרות שכשאני בודק את המהירות הורדת בHTTP (מrapidshare לדוגמא) זה מוריד על מהירות מלאה (1.5)...עכשיו בלילה זה דיי מסתדר..למרות שעדיין הטורנט דיי איטי... התקשרתי לברק...הם אומרים שכלום לא חסום ונראה שהחיבור שלי הוא בסדר אין לי ראוטר וזה לא בעייה באנטי ווירוס או פיירוול... יש למישהו מושג מה הבעייה?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  15. Started by EVGA-yuvalll22,

היי לכולם.. איך אני מוצא פורטים בשביל לפתוח ? אני לא זוכר שהיה דרך למצוא מספר שרת של המודם שלי האינטרנט שלי דרך ההפעלה בXP ומוצא מספר שרת בתודה לעוזרים עריכה:אם זה הפורום לא נכון אז נא להעביר לפורום אחר בתודה

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  16. Started by shacharch,

שלום אני גר בבית 2 קומות כאשר יש 2 מחשבים בקומה למעלה ואחד למטה,בקומה למעלה במיסדרון המחשב מחובר קווית למכשיר SBOX וה SBOX מחובר קווית למודם ADSL ול ACCESS POINT של אדימקס.בקומה למעלה יש תיקשורת טובה בין המחשבים ואילו בחדר בקומה למטה החדר פינתי והתיקשורת ל ACCES POINT נמוכה מאוד והינטרנט מיתנתק לסירוגין וגם שיתוף הקבצים בין המחשב למטה למחשב למעלה נותן הודעת שגיאה שאין אפשרות גישה לקבצים למרות שכוננים בשיתוף ובאותו WORKGROUP ןעם הרשאות מלאות לכל המשתמשים,בכול המחשבים יש אינטרנט. מה יכולה להיות הבעיה שגורמת להודעת שגיאה מסוג של אין גישה למשאבים במחשב אפילו כאשר יש PING,אני חשבתי על גירסאות חלונות XP לא תואמות ואיזה פיתרון יכול להיות עבור המחשב בקומה למטה? תודה

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  17. Started by crik,

שלום, מחפש ראוטר אלחוטי טוב וכרטיס רשת. הראוטר יהיה בסלון והמחשב כרגע בממ"ד ובנוסף יש עוד חדרים לאחר הממ"ד(עד כמה שאני יודע הממ"ד מפריע לקליטה). התקציב הוא 350 ש"ח תודה, משה

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  18. Started by abc2007,

שלום רב, יש לי כבל רשת מוצלב(20 מטר)שחיבר בעבר בין שני מחשבים. כעת נוסף מחשב שלישי ולכן יש ראוטר.הראוטר קרוב פיזית למחשב אחד,למחשב השני הוא מתחבר בכבל ישיר אך מהמחשב השלישי הוא עדיין מרוחק. חיברתי את הכבל שהיה מחובר בין שני המחשבים בין הראוטר למחשב השלישי והרשת וגם האינטרנט עובדים(כלומר מחשב מתחבר לראוטר בכבל מוצלב). השאלה שלי היא האם זה יכול להאט את האינטרנט זה שאני מתחבר לראוטר בכבל מוצלב במקום ישיר?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  19. Started by ben060,

המצב הוא כזה: יש לי בבית ראוטר שמחובר על ידי חוט למחשב נייח בסלון נמצא מחשב נייד שאני מחובר לאינטרנט דרך נתב אלחוטי. עכשיו אני רוצה להוסיף מחשב חדש. אנני מתכוון לקנות את הלוח הזה GA-965P-S3 אני צריך גם להוסיף לו נתב אלחוטי ? או בקיצור: מה אני צריך לעשות כדי להיות מחובר לאינטרנט? כמה הסיפור יעלה לי? ועל איזה כרטיס אתם ממליצים? חשוב לציין כי יש לי רשת ביתית.

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  20. Started by lior1992,

מי שהוא יכול להסביר לי מה זה webos בהסבר פשוט יותר, קראתי באינטרנט עליו ולא הבנתי כל כך בבקשה אם משהו יכול להסביר לי אני ישמח

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  21. Started by o.s,

שלום, יש לי מס' שאלות, אני מעוניין לרכוש ראוטר + 2 כרטיסי רשת אלחוטיים כדי לחבר 3 מחשבים,ואני מעוניין בעזרה לגבי בחירתם. בעיקרון התקציב שלי לראוטר (בלבד)הוא בסביבות 400-500 ש"ח. בנוסף אני ישמח לקבל עזרה במציאת מדריכים כדי לסדר את ההגדרות של הראוטר.(כנראה, אינטרנט של 2.5 מ' ספק-נטוויז'ן תשתית-HOT) והאם יש בעיה כלשהי עם נטוויז'ן או עדיף ספק אחר? והאם כדי לקנות את הראוטר כבר דרך הספק ולקבל גם תמיכה תכנית? תודה מראש

22. כלומר הוא לא מחובר לכרטיס רשת... אני גולש באינטרנט בעזרת המתאם. זה רק אני או שחושב שזה לא יכול לעבוד... ד"א ניסתי להקים את הרשת אבל בדיקת הפינג למחשב שאליו מחובר הנתב עברה אבל הבדיקה למחשב עם המתאם לא עברה טוב... ד"א אני עובד עם המדריך הזה http://www.websamba.com/networksecurity/LAN/LAN_Router.htm יש לכם המלצה למדריך אחר אולי? או תשובה פשוט אם זה אפשרי או שאני סתם עובד על זה כבר כמה ימים... תודה לעוזרים...

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  23. Started by dddddee,

אני מנסה לחבר שני מחשבים שעובדים על XP PRO ברשת עם כבל מוצלב, אבל למרות שהגדרתי הכל כמו שצריך הם לא מתחברים מה שאני לא מבין זה למה החיבור מראה על שידור חד כיווני בלבד? ז"א יש BYTES SENT אבל אין RECIEVED מה זה אומר?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  24. מחשב שני ברשת (משתמש במתאם אל חוטי USB (לבן קטנטן כזה...) (לוקח את החיבור מהמחשב הראשון עם הראוטר האל חוטי ...ADSL) הבעיה היא כזו ! ....הרשת האלחוטית אמורה לפעול ולהתחבר לבד עם העלאת הWINDOWS הבעיה היא שמשום מה הסרביס WIRELESS ZERO CONFIGURATION אחרי כל ריסטארט מתאפס חזרה ל DISABLE \ STOP AUTOMATIC .....ניסיתי גם לשנות ל MANUAL ....עדיין חוזר ל DISABLE אחרי ריסטארט ובשביל לאפשר את האינטרנט כל פעם אני חייב להיכנס לסרביסים ולעשות START לסרביס הזה ורק אז מזדהה כמובן הרשת ואפשר לגלוש ... מישהו ?

25. יש איזה מקום שמשכיר מחשב חזק לשרת עם שרת שיש בו כזאת מהירות Upload..?

• 0 תגובות
    • 575 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.