רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,522 דיונים בפורום זה
-
מישהו ניסה את הראוטר הזה?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי מודם-נתב של Aztech וכרטיס רשת מובנה על הלוח K8NF-9 של גיגה בייט. הבעיה היא שכאשר הכרטיס רשת מוגדר לעבודה במהירות של 100Mb בכל תצורה, המהירות Upload צונחת בחצי ואפילו יותר נמוך. כשאני מגדיר את הכרטיס רשת למהירות של 10Mb הכל עובד חלק. הדרייברים הכי עדכניים של nvidia והמחשב עבר כמה פעמים פרמוט מאז שגיליתי את הבעיה. ממה זה יכול לקרות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
יש לי מצלמת אינטרנט למחשב ורציתי לדעת אם אני יכול להיות במקום אחר ולהתחבר למצלמה שמחוברת למחשב שנמצא בבית שלי והבנתי שזה אפשרי דרך רשת Wifi אשמח להסבר כיצד... בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לידי בית קפה עם רשת אלחוטית וחוץ מזה יש לי חיבור adsl בדקתי ומערכת מסוגלת להתחבר ל-adsl ובאותו זמן גם לרשת האלחוטית. האם יש איזושהי תוכנה שבה אוכל לקבוע שתוכנות מסוימות (כמו הדפדפן למשל) יופנו לתקשורת דרך הרשת האלחוטית ותוכנות אחרות יופנו לתקשורת דרך ה-adsl אני מחפש תוכנה פשוטה שתתלבש על windows.
-
- 8 תגובות
- 627 צפיות
-
-
היי אני אשמח מאוד באם אוכל לקבל הדרכה לפי XP בעברית לגבי חיבור שני מחשבים בבית באמצות כבל מוצלב. אלי 0544502063
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לעשות רשת אאלחוטית בין שתי מחשבים עכשיו מישהו אמר לי שיש נתבים שאפשר להגדיר בהם שלדוגמא אם מהירות האינטרנט שלי היא 3 מגה אז מחשב אחד יקבל 2 מגה והשני יקבל מגה אחד לפי מה שאני רואה יש פה אנשים שמבינים בזה חזקקק אז בקשה אם אתם יכולים להמליץ לי על נתב שתומך במה שאמרתי התקציב שיש לי לנתב זה עד 700 שקל תודה לכל העוזריםם
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
http://www.paidcontent.org/entry/419-comcast-defends-slowing-down-p2p-traffic-regulators-introduce-neutralit/ http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2008/02/12/AR2008021202778.html?hpid=moreheadlines הם פשוט מודים שהם עושים את כל מה שאנחנו חושדים שעושים גם אצלנו בלי בושה... Comcast compared its practices to a traffic-ramp control light that regulates the entry of additional vehicles onto a freeway during rush hour. "One would not claim that the car is 'blocked' or 'prevented from entering the freeway; rather it is briefly delayed," the company's statement said.
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יצאה גירסה חדשה לראוטר טלפון של 012 זה פותר את הבעיה של הגלישה שה EMULE פתוח הם לא מתקינים את הגירסה לבד צריך להתקשר ןלבקש עידכון גירסה
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
החומרה שיש לי: שני מחשבים עם כרטיסי רשת HUB עם שמונה כניסות מודם רשת (של אלקאטל) חיברתי את הקו טלפון למודם וכבל רשת מהמודם ל HUB (לפורט מספר 1) חיברתי את שני המחשבים שיש לי עם כבלי רשת ל HUB. עכשיו מה אני צריך לעשות כדי לגלוש באינטרנט בשני המחשבים בו זמנית? האם אני צריך להגדיר חייגן באחד מהם ולשתף את החיבור אינטרנט שלו? או משהו אחר?
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי בעיה יש לי ולאחי רשת משותפת שאני מחובר אליו דרך כבל רשת מוצלב והמודם מחובר אליו והוא שיתף לי את האינטרנט והכל עובד, יש רק בעיה אחת זה שהכל חסום באיסיקיו אני לא מקבל קבצים והאימיול הוא על LOWID כאילו זה חסום בפיירוול אבל הפיירוול של וינודס מכובה גם אצלי וגם אצלו ויש לשנינו אינטרנט סיקיורטי ששם אישרנו את שני המחשבים ואינטרנט אני מקבל בקיצור מה אני צריך לפתוח בשביל שזה לא יחסום לי את הקבלת קבצים באיסיקיו ושהאימיול לא יהיה חסום? נ.ב. זה לא קשור לאינטרנט סיקיורטי כי גם שאני מכבה את הפיירוול שלו בשני המחשבים זה עדיין עושה את הבעיה בתודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
אני רוצה להקים רשת אך יש לי מגבלה אני מנסה לעשות ומופיעה לי התמונה הבאה: אני מבטל את חומת האש אך במשך ההתקנה של השיתוף קבצים זה מחזיר לי את חומת האש יש לי ווינדוס XP ה-SERVICE PACK 2 אני ביטלתי את האנטיורוס(נורטון אנטי סקיוריטי) אמרתי לעצמי אולי זה קשור לזה אך גם לא אני ממש מיואש אני מנסה כבר הרבה ימים לסדר את זה ולא מצליח הרמתי ידיים אולי אתם תצליחו לסדר לי ולעזור לי גיא
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום יש לי רשת אלחוטית. איך אני יכול לחבר את המדפסת כך שכל אחד בבית יוכל לשלוח לה עבודות הדפסה? תודה
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-
-
בלי קשר למחיר, מבחינת ביצועים ואמינות איזה נתב עדיף לרשת אלחוטית ביתית (כשהמחשבים לא רחוקים מאוד זה מזה) : Edimax EW-7206 Access Point 802.11G או Edimax BR-6204WG Router
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
היי לכולם קניתי לפטופ חדש ומותקן בו ויסטה יש לי בבית ראוטר של לינקסוס שמחוברים אליו שני מחשבים בצורה חוטית אני מסה לחבר את הלפטופ לרשת בצורה אלחוטית ...הוא מזהה את הרשת ..אני מצליח לגלוש אבל אני לא מצליח לראות את התקיות המשותפות ברשת... נסיתי שם את כל ההגדרות ...מישהו יודע איך מסדרים את זה? תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
היה לי רשת בבית לפני הפירמוט והייתי יכול להעביר קבצים מהמחשב של אח שלי לשלי בכמה שניות על ידי הMY NERTWORK PLACES, עכשיו אין לי כי פירטמתי מישהו יודע איך להחזיר את הרשת? גם כשהוא פירמט לי הוא עשה הכל משמאל לימין(כאילו ההתחל בעיברים האיקונים בצד ימין) אפשר לשנות את זה ולעשות שיהיה כתוב START ובקיצור וינדוס בעברית? או שצריך לפרמט?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים הראשון מחובר ישירות לאינטרנט השני דרך ICS . למחשב הראשי יש FIRE WALL המחשב השני צריך פייר וול או אפשר להסתמך על הפייר וול של המחשב הראשון ??
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
יש לי רשת בין שני מחשבים, והבעיה היא שרק האינטרנט משותף. אני לא מצליח לשתף את המדפסת (לחצתי לחצן ימני ושרינג אבל זה עדיין עושה ארור כשמנסים להדפיס מהמחשב הלקוח) כמו כן אני לא מצליח לשתף קבצים ותמיד שנכנסים ל - show workgroup computers רואים שם רק את שם המחשב שלי (אם הלקוח נכנס רואים את שם המחשב של הלקוח) מה עושים ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני רוצה לסדר רשת אלחוטית בבית ואני אשמח לקבל ממכם עזרה והצעות. יש לי 2 מחשבים וגם XBOX360 וגם XBOX שאני רוצה לחבר את כולם ברשת אלחוטית. מחשב אחד יהיה בממ"ד, מחשב שני יהיה בסלון וישמש לי כHTPC, הXBOX360 יהיה בסלון להנאת כל המשפחה, והXBOX הישן יהיה בחדר השינה. המרחק בין כל המחשבים והקונסולות הוא מקסימום 30 מטר בערך. איזה מודם אלחוטי אתם ממליצים לי? מה בנוסף למודם אני צריך לקנות? האם הקנפוג הוא משהו שדורש טכנאי או שאפשר להתמודד עם זה לבד? אני אשמח לכל העזרה שלכם כי אין לי שום ידע בנושא של רשתות, במיוחד אלחוטיות
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
-
שאלה למקצוענים: התקנתי לפני כחודשיים ראוטר חדש Linksis WRT54GL אשר למרבה הצער מנתק את המחשבים האלחוטיים בלבד. התופעה מתרחשת אחת לשעה בממוצע. החלפת ערוצים (11, 6) לא עזרה (חשש מהפרעות טלפונים אלחוטיים). ראוטר קודם (ללא שם) בן 6 שנים ונקודת גישה של אינטל במוד "a" עבדו יפה שנים. החלפתי את הציוד הישן עקב אי חוקיות שידור בתדר 5G. התמיכה של הספק יעצו לי להתקין קושחה קודמת מספר 4.30.5_US_Code בעוד שלי יש קושחה שנראית עדכנית יותר (ע"פ המספר) בשם 4.30.7_ETSI_code. מבדיקה שערכתי באתר היצרן, הקושחה העדכנית היא 4.30.5. שאלתי: האם גירסה 7 שהגיעה עם הקופסה היא גירסה ישראלית מבושלת? (הראוטר נקנה בארץ) מה הנסיון שלכם בעניין זה? מחובר ל- ADSL באמצעות מודם אלקטל שחור ישן 5 נוריות דרך זהב נ…
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה או כל כלי עזר אחר אשר יוכל להראות לי את התעבורה ברשת הביתית שלי או את התעבורה רק דרך כרטיס הרשת שלי. כלומר עם מישהו מעביר ממני קבצים וכו' אז אני יוכל לראות מה הוא מעביר והכל... האם יש כזה דבר ?
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
פעם הוא מוצא לי את הרשת ופעם לא מדובר בראוטר של אדימקס אלחוטי כאשר אני מחבר קווית הוא נותן לנייד אחלה אינטרנט אבל 2 מטר ממנו אלחוטית הוא לא נותן.... הכל היה בסדר אפילו כאשר הוא מזהה את הרשת בסיגנל גבוה הוא מנסה הרבה זמן להתחבר ובסוף זורק אותי עם הסמל הצהוב של חיבור מוגבל.... איך אני מתקן ומקבל אינטרנט אלחוטי איכותי? יש לציין כי אחרי פירמוט הוא עובד יופי ובלי סיבה ברורה תמיד אחרי כמה חודשים נדפק שוב בעניין הזה, וזאת בלי להתקין כלום עליו, או לשנות הגדרות... ולא שיניתי גם כלום בראוטר...
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
קיצר יש לי בעיה דפוקה לפני כמה שבועות התקנתי ווינוס 7 64 ביט אכשיו אני משתמש בכרטיס רשת אלחוטי ככה הבעיה זה שלא מתחבר לי לכל דבר שקשור לאינטרנט חוץ מIE 64 BIT זה כולל מסנגר סטים פיירפוקס גוגל קרום משחקי אונליין כל הפורטים פתוחים אין שום פיירוול ושם תוכנה לא מפריע מישהו יודע למה זה ככה ואיך אפשר לפתור את הבעיה...???
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום מישהוא יכול בבקשה לעזור לי, אני רוצה למצוא פורט חלופי לאיי מיול מכייון שאני חושב שהספק אינטרנט שלי הקטין את כמות המידע שמועברת באמצעות הפורטים שידועים לשיתוף קבצים. אז אם מישהוא יכול לאמר לי איזה פורט חלופי אני יכול להשתמש? ואיפה אני כותב את ההגדרות באימיול? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
האחד מהמחשבים בעבודה שלי נהרס הכרטיס רשת האלחוטי מדובר במחשב High end שרק מבחינת כרטיס רשת הכל אצלו מושלם לכן אני מחפש כרטיס רשת מהיר במיוחד עדיפות לכרטיס רשת פנימי עם אנטנה חיצונית בקיצור לפני שאני קונה למישהו יש המלצות או הערות ? כמה דגמים שחשבתי שאולי יתאימו http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6719 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15656 כל הארה/הערה תתקבל בברכה תודה
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-