עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by oded250,

קניתי נתב אלחוטי ואני לא מצליח לחבר את אחד המחשבים הניידים שלי. זה מזהה את הרשת אבל כשאני עושה התחבר זה רושם windows is unable to connect to the selected server. the network might not be in range. אבל אני עומד צמוד לנתב

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  2. Started by asaftuito,

שלום האם ראוטר tplink ac1200 תומך במהירות של סיבים כלומר האם ניתן להתחבר דרך לדוגמא סלקום פייבר עם מתאם סיב והוא יתמוך ב 1 גיגה ?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  3. עריכה: הסתדרתי לבד...

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  4. שלום אנשים יקרים כרגע אני מחובר בבית ל1.5 מגה במידה ואני רוצה לשדרג את המהירות אני צריך לפנות רק לספקית אינטרנט או גם לבזק? כדי שיעלו את המהירות...

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  5. Started by Dark Respect,

אם אני משנה אייפי ומוחק קוקיז האם יש לי פרטיות מוחלטת מול אתרים? הם לא ידעו שבחיים ביקרתי אצלם? אם לא אז מה צריך לעשות כדי שתהיה פרטיות כזאת?

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  6. אני נוסע עוד מאת לדודים שלי ואני רוצה לקחת את המחשב הנייד שלי עכשיו לי בבית יש רשת אלחוטית ואני מחבר את זה ככה אבל לדודים שלי יש מודם רגיל עם מחוברים עם מודם ל 012 ואין להם אלחוטי איך אני יכול להתחבר שם לאינטרנט ? עזרה בבקשה !!?!? תודה לכול העוזרים!! אני ממש צריך את העזרה שלכם [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 596 צפיות
  7. Started by [NOS],

1 מגה UPLOAD ו2 מגה DOWNLOAD בברק אומרים שאני משלם להם 290 שקל בחודש והם מעבירים את הכסף לHOT ככה שאני צריך לשלם רק להם זה נכון?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  8. Started by FPSbanana,

אני רוצה להתחבר למשב של אחי כדי להעביר סרטים אני לא יודע איך אני רוצה לשתף תקיות ברשת וHD אין אני עושה את זה?? וגם איך אני פותח פורטים ברואטר??? יש לי ראוטר של LEVEL ONE דגם FBR-1418TX

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  9. אני רוצה להקים רשת אך יש לי מגבלה אני מנסה לעשות ומופיעה לי התמונה הבאה: אני מבטל את חומת האש אך במשך ההתקנה של השיתוף קבצים זה מחזיר לי את חומת האש יש לי ווינדוס XP ה-SERVICE PACK 2 אני ביטלתי את האנטיורוס(נורטון אנטי סקיוריטי) אמרתי לעצמי אולי זה קשור לזה אך גם לא אני ממש מיואש אני מנסה כבר הרבה ימים לסדר את זה ולא מצליח הרמתי ידיים אולי אתם תצליחו לסדר לי ולעזור לי גיא

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  10. Started by Vidati,

שלום. יש לי כרטיס אחד של VIGOR 510 ואני מרוצה ממנו עד הגג מאז שקבלתי אותו לפני שנתיים בערך לא היה לי בעיות איתו אף פעם. על המחשב השני שלי יש לי כרטיס של 3COM והוא עושה לי בעיות מפה ועד הודעה חדשה. מישהו יודע איפה מוכרים את הכרטיס הנל? הכוונה לVIGOR510 (אלחוטי). תודה.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  11. שלום, נתקלתי בבעיה במחשב שלי. הוא לא מזהה את המודם שאני מחבר אותו דרך הכרטיס רשת ישירות(ECI B-FOCus Router 312+) אני מסוגל לגלוש אך ורק שאני מחובר דרך האינטרנט האלחוטי. אני צריך לדעת איך מחברים את המודם ישירות למחשב שלא יתחבר בצורה אלחוטית אלא ישירה. איני יודע מה הבעיה שהמחשב אפילו לא מציג לי את ההתקן. אם מישהו יודע כיצד אני יכול לתקן את הבעיה אשמח. תודה מראש, עידו.

12. למה זה "מוגבל" בתמונה ואם זה בסדר?! יש לי נתב של לינקסיס WRT54GL תודה מראש! ofeky1 [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  13. דיברתי היום עם נציג של בזק בין לאומי לגבי חבילת אינטרנט של 1.5 מגה, שהמחיר שלה הוא 39.90 ש"ח. מה אתם אמרים שווה או לא? תודה למגיבים.

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  14. בחיבור PCI יתחבר לראוטר שבזק חילקו בזמנו. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  15. Started by Koko Ben Hamin,

שלום,אני גולש ב-5MB מהירות,אבל בפועל יש לי רק 2000-2100 ו-UPLOAD 200 כאשר מובטח 500 ! בדקתי ב-http://www.speedtest.net/index.php לשרת של חיפה וגם פתח תקוה,ויוצא לי בערך אותו דבר(בחיפה פחות 50-70)

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  16. המחשב . אמרו לי לעשות חייגן חדש וזה לא עזר וגם להתקין מחדש את הדרייבר לכרטיס רשת וזה גם לא עזר. אז פירמטתי את המחשב הכל היה בסדר ואחרי שבוע ככה זה חזר מדוע?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  17. יש לי 2 מחשבים שמחוברים דרך נתב+מודם באופן קווי. מה שאני מחפש זו תוכנה שתוכל לשלוט במהירות גלישה\הורדה לשני מחשבים בצורה שונה,לדוגמא: אני מחובר במהירות 2.5 מגה ואני מעוניין לגלוש במהירות 2 מגה והמחשב השני בחצי מגה,יש אפשרות בכלל? ואם כן ,אני מעדיף את התוכנה הכי קלה ופשוטה לייישום ,או מדריך אם יש. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  18. Started by shabo,

שלום לכולם... ברצוני לקנות את הנתב של אדימקס דגם BR-6204wg, מה אתם אומרים עליו? הוא עושה בעיות?(הרשת שלי בבית אינה אלחוטית..) האם עדיף לקנות אחר ואם כן אז איזה?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  19. יש לי כרטיס רשת במחשב נייד IBM pro/wireless lan 2100 3b mini pci אני רוצה להעביר את הערוץ מ 11 ל 1 ולחפש אופציה של fcf filter ושם לעשות all frames

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  20. Started by oren778,

יש לי נייד שיש לו WI-FI אך הייתי מעוניין בכרטיס רשת אלחוטי שיתחבר אליו עם קליטה עצבנית לטווח רחוק יותר מהרבה שיש לו האם יש כזה דבר ואם כן במה מדובר

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  21. Started by esaly,

יש לי בעיה להתחבר לשרת הכי טוב היום DONKEY SERVER NO 2 זה תיאור הבעיה מהLOG Error DonkeyServer No2 (62.241.53.16:4242) - Connection refused. Your IP is currently blacklisted. יש פתרון לזה? למה אני לא יכול פתאום להתחבר לשרת הזה?

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  22. שלום לכולם, כיום אני מחובר עם הספקית 013BARAK (נטויזין), אני משלם להם 59ש"ח בשביל 1.5 מגה . עכשיו דברתי עם 012 SMILE (אינטרנט זהב), ויש להם כזה מבצע : אם אני קונה אינטרנט 3מגה אז אני מקבל 6. בקיצור דברתי איתם על זה , עכשיו הם רוצים 55 ש"ח בשביל אינטרנט 6מגה . אבל שאני עם 013BARAK עכשיו יש לי חבילת "Gamers", שזה אומר שנגיד אני משחק Mu | MapleStory ועוד כאלו שרתים מח"ול וחלק מהארץ לא יהיהו לי שם לאגים והמשחק יפעל חלק , לפי מה שהם אמרו לי ה"חבילה" הזאת מרחיבה לי רק את ההעלאה, זה באמת נכון ? תודה לכל הועזרים .! ואם נגיד יש לי עכשיו אינטרנט 3 מגה כמה העלאה יהיה לי ? ואם יש לי אינטרנט 6 מגה כמה יהיה לי ? (והמשחקי רשת זה באמת פועל עפ"י ההעלאה שלי?) וזה ישפיע על הראוטר? תודה רבה…

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  23. Started by vipnisim,

יצאה גירסה חדשה לראוטר טלפון של 012 זה פותר את הבעיה של הגלישה שה EMULE פתוח הם לא מתקינים את הגירסה לבד צריך להתקשר ןלבקש עידכון גירסה

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  24. Started by Night,

המחשב שרת הוא XP והויסטה מתחברת דרך הראוטר... איך אפשר לשתף את המדפסת והקבצים שבXP? תודה

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  25. היי קראתי את המדריכים באתר אבל משהו לא מסתדר לי, במחשב הראשי(שמחובר ישירות לרשת,מדפסת,סורק) הוספתי כרטיס רשת חדש כי ה onbord תפוס בחיבור למודם עכשיו במחשב הראשי מופיע לי ככה בnetwork conncetins: 1.חייגן לאינטרנט החייגן הוא דרך הכרטיס רשת onbord 2.אייקון של הכרטיס רשת on bord 3.אייקון כרטיס רשת חדש במחשב השני: 1.אייקון כרטיס רשת onbord עם X הוא דפוק 2.אייקון כרטיס רשת חדש שהתקנתי מחשב הראשי: באיזה כרטיס רשת מכניסים את הכתובות של tcp/ip? 192.168.0.1 זה שמחובר למודם ה-onbord או החדש? במחשב המשני יש רק אופציה אחת כלומר בכרטיס רשת החדש שם אני מכניס 192.168.0.2 תודה

• 3 תגובות
    • 595 צפיות

דיונים חדשים בפורומים