עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי בדקתי במספר אתרים כמו DSLREPORT.COM ובכולם יצא לי 500K בערך DOWNLOAD ו150K UPLOAD שאלתי היא האם האתרים האלה באמת משקפים את התעבורה לשרתים בארה"ב?

2. היי , לאחר כל מיני אילתורים שניסיתי להוציא מתוך המדריך לשיתוף אינטרנט לא עלה בידי כל הצלחה עם מישהו יכול להסביר בקצרה מה להגדיר ואיפה זה יהיה סבבה .... אני מעלה תמונה של כל חיבורי האינטרנט : ה - LOCAL AREA CONNECTION הוא הכרטיס רשת שאליו מחובר המודם . וה - LOCAL AREA CONNECTION 2 הוא הכרטיס רשת שאליו מחובר המחשב השני ( עם כבל מוצלב ) . אז בקיצור לפי מה שאני מבין זה לגרום לחייגן לשתף את האינטרנט ואז הוא גורם לאי פי בפרוטוקול ה TCP IP בכרטיס רשת הראשון להשתנות באופן אותומטי ל- 192.168.0.1 ומכאן כבר איבדתי את הכיוון .... מה להגדיר איפה ולמה .... תודה .

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  3. Started by MGABAY,

אני מחפש נתב אלחוטי באיזור ה200 שח שיכול ליתמוך בכבלים וגם ADSL וברוב הפונקציות והחיבורים אני אשמח לקבל קישור לאתר מכירה וממישהו שמבין..

4. אבל לא POP3 אלה ב WEB שאני פשוט יברור בין שם לשם והוא יכנס ל WEBMAIL.

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  5. רציתי לדעת איך אני מבטל את זיכרון ההיסטוריה בגוגל וגם בווינדוס לא רוצה להשאיר עקבות מאחוריי תודה ואני לא יודע אם אני בפורום הנכון אז אם לא בבקשה להעביר תודה

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  6. Started by אביקו,

שלום לכולם. אני מהאנשים שלא ממש מבינים והייתי שמח אם מישהו יוכל (למרות שבטח עשיתם את זה מליון פעם) לענות לי על השאלות ולתת לי מעט הדרכה : יש לי מחשב אחד נייח שמחובר לאינטרנט (עם כבלים ונטוויז'ן) ואני רוצה לחבר מחשב אחר שנמצא במרחק 3 מטרים ע"י רשת אלחוטית. הבנתי שאני צריך ראוטר אלחוטי וכרטיס רשת אלחוטי אחד, אבל : 1. מה אני מחבר למה ? כל אחד אומר לי משהו אחר.... 2. איזה ראוטר ואיזה כרטיס עליי לקנות ? יש הרבה באותו המחיר ואני לא יודע מה ההבדל בניהם וחושש שאולי אקנה משהו שלא יתאים לי. 3. ב "נטוויז'ן" הציעו לי את הכל תמורת התקנה בקצת יותר מאלף ש"ח. עדיך לתת להם לעשות לי את זה למרות שזה עולה כמעט פי שניים ? אם אפשר לקבל תשובה מאוד מפורטת, כולל דגמים, זה יהיה ממש טוב. אגב, קראתי…

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  7. Started by shoam67,

שלום מישהו פה יכול להגיד לי אך אני יכול לדעת את המהירות של האינטרנט שלי תודה

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  8. יש איזה מקום שמשכיר מחשב חזק לשרת עם שרת שיש בו כזאת מהירות Upload..?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  9. שלום אנשים. איך אני מחבר מודם שהוא גם ראוטר למתג כדי ששתי המחשבים יהיו מחוברים ברשת ומחוברים לאנטרנט. סליחה על הבורות בתקשורת. תודה

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  10. Started by AmL1,

יש לי מדפסת לקסמרק X5470. כשאני מדפיס מהמחשב שהיא מחוברת אליו אין בעיה זה מדפיס עיברית בעיברית אבל כשאני מדפיס ברשת יוצא בג'יבריש0... קרה למישהו? איך פותרים? תודה....

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  11. Started by zamir-h,

שאלה למקצוענים: התקנתי לפני כחודשיים ראוטר חדש Linksis WRT54GL אשר למרבה הצער מנתק את המחשבים האלחוטיים בלבד. התופעה מתרחשת אחת לשעה בממוצע. החלפת ערוצים (11, 6) לא עזרה (חשש מהפרעות טלפונים אלחוטיים). ראוטר קודם (ללא שם) בן 6 שנים ונקודת גישה של אינטל במוד "a" עבדו יפה שנים. החלפתי את הציוד הישן עקב אי חוקיות שידור בתדר 5G. התמיכה של הספק יעצו לי להתקין קושחה קודמת מספר 4.30.5_US_Code בעוד שלי יש קושחה שנראית עדכנית יותר (ע"פ המספר) בשם 4.30.7_ETSI_code. מבדיקה שערכתי באתר היצרן, הקושחה העדכנית היא 4.30.5. שאלתי: האם גירסה 7 שהגיעה עם הקופסה היא גירסה ישראלית מבושלת? (הראוטר נקנה בארץ) מה הנסיון שלכם בעניין זה? מחובר ל- ADSL באמצעות מודם אלקטל שחור ישן 5 נוריות דרך זהב נ…

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  12. Started by DeaglinG,

שלום, שמי שחר ואני חייל המשרת בתור מנהל רשת. המפקד שלי ואני רוצים לסדר את כל עניין הרשתות אצלנו בבסיס מאחר ודבר כזה לא נעשה מאז ומעולם. התחלנו כבר בסינון המשתמשים שלא קיימים, וכעת הגענו לסידור שרת הקבצים. כרגע מותקן על השרת Windows 2000 server, ואנחנו בתהליכי עדכון ל2003 server. השרת מחולק לכוננים לכל גדוד\אגף ומפוצץ במידע מלפני שנים רבות שאף אחד כבר לא צריך וסתם תופס מקום. מה שאנחנו רצינו לעשות זה לפרמט את הכל, להתקין 2003 וכל מה שצריך, ולסדר מחדש את הכוננים. * עכשיו השאלה שלי היא קודם כל איך לפי דעתכם הכי כדאי לסדר שרת קבצים? האם כדאי לעשות כונן אישי\תיקיה לכל אגף ולתת לה הרשאות רק לאנשים מאותו אגף, ולעשות בנוסף כונן משותף שימחק אחת לחודש? או אם יש למישהו רעיונות נוספי…

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  13. Started by iem,

פעם הוא מוצא לי את הרשת ופעם לא מדובר בראוטר של אדימקס אלחוטי כאשר אני מחבר קווית הוא נותן לנייד אחלה אינטרנט אבל 2 מטר ממנו אלחוטית הוא לא נותן.... הכל היה בסדר אפילו כאשר הוא מזהה את הרשת בסיגנל גבוה הוא מנסה הרבה זמן להתחבר ובסוף זורק אותי עם הסמל הצהוב של חיבור מוגבל.... איך אני מתקן ומקבל אינטרנט אלחוטי איכותי? יש לציין כי אחרי פירמוט הוא עובד יופי ובלי סיבה ברורה תמיד אחרי כמה חודשים נדפק שוב בעניין הזה, וזאת בלי להתקין כלום עליו, או לשנות הגדרות... ולא שיניתי גם כלום בראוטר...

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  14. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

קישור עקרונית אני רק רוצה לשחק עם חברים בלאן זה בסדר? וכן אני לא מבין בזה שום דבר

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  15. האחד מהמחשבים בעבודה שלי נהרס הכרטיס רשת האלחוטי מדובר במחשב High end שרק מבחינת כרטיס רשת הכל אצלו מושלם לכן אני מחפש כרטיס רשת מהיר במיוחד עדיפות לכרטיס רשת פנימי עם אנטנה חיצונית בקיצור לפני שאני קונה למישהו יש המלצות או הערות ? כמה דגמים שחשבתי שאולי יתאימו http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6719 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15656 כל הארה/הערה תתקבל בברכה תודה

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  16. שלום לכולם,אני מחפש לקנות ציוד לרשת עד 350 ש''ח אבל שיכלול 2 כרטיסי רשת אלחוטיים + ראוטר אז ככה אני רוצה ראוטר שיהיה קל לפתוח אצלו בממשק פורטים וגם יהיה קל להבנה (אני למשל אהבתי את הפאנל של Netgear אבל הם יקרים) אבל אשמח לקבל הצעות טובות ותיזכרו עד 350 ש''ח גג שזה גם כרטיסי רשת אלחוטיים וגם ראוטר. בתודה מראש

17. Started by eliau21071981,

חברים אתם יכולים להמליץ איך הכי טוב להתחבר לרשת דרך מודם כרטיס רשת או מודם USB אנא נמקו את המלצותייכם תודה מראש

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  18. Started by dand4,

מי שמעוניין שישלח לי הודעה למייל rams2@walla.co.il

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  19. ברשותי כמה מחשבים ורציתי לדעת האם יש אפשרות לחברם אותם ליצירת מחשב "על" אחד אשר יתן לי יותר כוח עיבוד. אם כן האם יש מדריך ? אם לא אני אודה לכם אם תסבירו לי מראש

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  20. Started by hichcock,

קודם כל, אני מקווה שפניתי לפורום הנכון.... רכשתי ראוטר של אדימקס מהסוג הזה: http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Router&model_id=369809 מה שקורה, כשהראטור מחובר הוא מאט את האינטרנט. בדקתי מספר פעמים. כשהמודם מחובר ישירות למחשב יש לי מהירות הורדה של כ-6 מגה ביט וכשהמודם מחובר דרך המודם (ורק מחשב אחד מחובר) יש מהירות הורדה של כ-4 מגה ביט. עשינו גם בדיקה לראות אם אולי הרטואר מפצל את המהירות... עשינו בדיקת מהירות בשני מחשבים דרך הראוטר במקביל והוא חילק מהירות בת 4 מגה ביט בין שני המחשבים. אם למישהו יש מושג מה לעשות אודה לי מאוד כי אני באמת כבר ניסיתי הכל... תודה מראש!!!

21. Started by kuBBia,

[קראתי את המדריכים וזה לא עזר] יש לי בבית רשת אלחוטית ויש שלושה מחשבים שפועלים איתה מצוין. ניסיתי לחבר עוד מחשב אבל יש לי בעיה מוזרה: המחשב מזהה את הרשת ומתחבר אליה אבל לא מצליח לקבל ממנה חיבור לאינטרנט וכשאני עושה פינג [PING] ל-gateway [המחשב עם הראוטר] זה מראה כאילו אני לא מחובר לרשת :-\ מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  22. אני רוצה לעשות רשת אלחוטית בין 2 מחשבים כל הקטע שהמחשבים נמצאים בקומות שונות בבית ואני רוצה לחסוך כסף במקום לקנות 2 מתאמי PCI אלחוטים לקנות אחד ומחשב אחד לחבר ב RJ45 . אני רוצה לקנות ראוטר טוב עם טווח טוב שיתחבר למודם של כבלים לא ADSL הדגם שחשבתי עליו הוא אדימקס 6204BR ביחד עם הכרטיס רשת שלו . עכשיו אני רוצה את ההערכה שלכם האם הטווח יגיע או לא שימו לב לתרשים שבקובץ יש לי מחשב בקומה 2 ומחשב בקומה 1 2 שאלות חשובות : 1.פה כדאי לשים את הראוטר ? ליד מחשב 1 ? או מחשב 2 ? ( זה שבקומה העליונה או התחתונה או אין הבדל ?) 2.האם הטווח בכלל יגיע כל מה שיש לראוטר לעבור זה קיר >>> קומה >>> קיר עבה יותר ... האם אתם חושבים שיש בכלל סיכוי שיקלוט משהו אם לוקחים את המרח…

23. Started by amirn,

היי אני רוצה להקים אתר ומחפש חברה אמינה ולא יקרה להחזיק את האתר, בנוסף אני רוצה לרשום DOMAIN עם סיומת .COM אילו חברות מומלצות בארץ או בחו"ל? תודה

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  24. Started by miki26,

שלום שרת ה IIS על מחשב מסויים ברשת הפנימית שלי מאחורי ראוטר שמפנה אליו כניסות מפורט 80 ואני יודע שהבקשות כן מגיעים למכונה שעליה יושב השרת בגלל שהפיירוול שהתקנתי שם מראה בכל פעם שאני רוצא להכנס שיש כניסה (הפעלתי את הפיירוול רק כאשר רציתי לראות אם בכלל הראוטר מפנה למחשב הנכון הוא מכובה בד"כ).כלומר ווידאתי שכל קינפוג הרשת נכון ואין שום בעיה מבחינת הפניית פורטים וכדומה ,לכן אני מדבר רק על קינפוג ה IIS .התקנתי SERVER 2003 WEB ישר מהקופסא ולא שיניתי שום דבר בהגדרות לכן אולי יש משהו שצריך להגדיר בIIS כדי שהוא כן יקבל בקשות מהרשת בחוץ (ושוב אני מדבר על IIS של SERVER 2003 WEB ולא של XP PRO שהוא שונה במקצת בהגדרות הדיפולטיות שלו בעיקר מטעמי ביטחון). מה ההגדרות שאני צריך לשנות? האם …

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  25. יש לי מחשב שמריץ XP,אני רוצה לחבר אותו לרשת האלחוטית בבית שלנו ויש לי כרטיס רשת אלחוטי של חברת Sparklan מדגם wl-382F ואין לי איזשהו דיסק שלו,באתר כתוב שמחברים אותו והוא עובד,אבל הוא לא תודה

• 0 תגובות
    • 597 צפיות

דיונים חדשים בפורומים