רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי את ה510, ואני מעוניין לפתוח פורטים ואני מבין שאי אפשר חיפשתי ברשת , ומצאתי את המשפט הזה : "מאחר שזה המצב ושאי אפשר לפתוח במודם משודרג פורט דינמי, מה שכן אפשר לעשות הוא ליזום את ההתקשרות מבפנים שאז המודם פותח אוטומטית את הפורט המדובר" אוקיי אז איך יכול אני ליזום התקשרות כדי שהמודם יפתח את הפורט(ואם צריך בכלל לעשות את זה מהמחשב הראשי , או מהמחשב שזקוק לפורט)? מצטער אם אני לא ברור , אני מקווה שזה מספיק מובן תודה.
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשתף את המדפסת שלי עם מחשב (שלא מחובר לרשת שלי) שיש לו IP קבוע. האם זה אפשרי? תודה מראש, עידו.
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
מי יכול להמליץ על נתב שעובד טוב מול כבלים ( כלומר ללא צורך בשידרוגים למנהם) וכמובן מבחינת אלחוטי ומספר חיבורים( שיהיה בסדר) . מחפש נתב לא יקר 100-300 ש"ח שעושה עבודה. סך הכל שני מחשבים 1 קווי אחד אלחוטי ראיתי גם שאין שום המלצות לגבי דגמים של LEVEL ONE ( העם הוא עד כדי כך גרועה או שפשוט לא יצאה לכם לעבוד איתו)?? (לא חייב גם נתב עם חייגן מובנה ,להפך עדיף ללא חייגן שיהיה ניתן לעבור לADSL). עודה על כל עזרה חברי תודה :-*
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
אני מחפש דרך להעביר את המסמכים הישנים
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום , אני צריך עזרה בנוגע לחיבור האינטרנט שלי , כל פעם שאני מתחבר זה מחכה שנה זה נתקע על התמונה Verifying user name and Password וניתקע ככה.. לאחר כמה זמן הוא אומר שיש בעיה בפורט הוא משהו כזה.. ושואל אותי אם אני רוצה לחייג שוב אז אני לוחץ כן.. ככה זה עוד פעם ניתקע ועוד פעם שואל אותי אם אני רוצה לחייג שוב ואני לוחץ כן רק לאחר איזה 6-7 פעמיים שלחצתי לחייג שוב זה חוזר לי ומתחבר לאינטרנט , מה הבעיה ? אם אפשר לעזור תודה. לבעיה קוראים : EROR 619
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
בשעה טובה אני מחליף את המודם המעפן שלי (ALE 130) במודם רשת. איזה מודם כדאי לי לקחת מבזק?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
היי, ברצוני לשתף 2 תיקיות על אותו מחשב, איך אני עושה את זה? אני משתמש בדיסק קשיח חיצוני ,כאשר אני מוריד קובץ כלשהו או מעביר קובץ לתיקייה אחת במחשב אני רוצה שהוא יראה או יורד גם בתיקייה השנייה ( לצורך העיניין זה הדיסק הקשיח החיצוני). איך עושים דבר כזה??? בבקשה משהו מפורט וברור. תודה רבה. נ.ב כל זה כי הלך לי הדיסק הקשיח לפני כמה ימים. יהיה יותר כל במקום להעביר קבצים לקשיח נשתף אותו .
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום! אני חן ויש לי 2-3 מחשבים נייחים בבית. השאלה שלי היא מה בעצם היתרון בשימוש בראוטר אלחוטי? פרט לכבלים כמובן... אני מעוניין להתקים בבית אבל.. לא בטוח ולא סגור על הפרטים. אז אשמח אם תוכלו לעזור לי בבקשה עם כמה שאלו: מה הטווח האפקטיבי - האם חודר קירות דלתות וכו' (סלחו לי על הבורות אני פשוט פחות מתמצא בתחום הזה דווקא..)? והאם הראוטרים של היום כוללים גם חומת אש? האם אפשר לסמוך על אחת שכזו ולהסיר את חומת האש-תוכנה שקיימת על המחשב? האם אפשר לחבר לראוטר גם כרטיס רשת קווי? מה המחירים והאם יש המלצות / ביקורות? המון תודה לכל מי שיעזור! חן.
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום! ברצוני להעביר את הקבצים שהורדתי מהאינטרנט למחשב נייד, אני רוצה לעשות זאת בעזרת כבל אז תגידו לי בדיוק איזה כבל אני צריך ואיך אני צריך להגדיר בדיוק את הרשת, אנא הדריכו אותו שלב אחרי שלב עד שאוכל להעביר את הקבצים. תודה מראש.. ניר.
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מצטער מראש אם אני אשאל פה כמה שאלות, כי פשוט אני חדש בנושא הזה ויש לי גם בעיה עם תשתית הבית (כלומר בקומה הראשונה בתוך הממ"ד יש מחשב ובקומה השנייה יש 2 מחשבים בחדרים שונים - לא ממ"ד!) מחשב בקומה הראשונה בתוך הממ"ד - מחשב נייח (שולחני) מחשב בקומה השנייה - מחשב נייח (שולחני) ועוד מחשב בקומה השניה - מחשב נייד (לפטופ). אז קניתי את הראוטר הזה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Router&model_id=472971 ויש לי כמה שאלות: 1. איך אני יכול להגדיר את הרשת אינטרנט שאני אוכל לגלוש בכל המחשבים אפילו שחלק מהמחשבים סגורים (ללא מחשב שרת!). 2. כשאני עושה רשת משותפת (שיתוף קבצים, שיתוף מדפסת) האם אני חייב לעשות מחשב שרת? אם לא איך אני עושה זאת? אם יש מדריכים להקמת ר…
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
לפניי כמה ימים קיבלתי אקס בוקס , האקס בוקס מחובר לכרטיס רשת וצריך להיות במחשב 2 כרטיסי רשת בשבילו 1 מכרטיסי הרשת שלי מכובה בביוס ואני לא יודע איך להפעיל אותו תודה לעוזרים![br]פורסם בתאריך: 6.05.2007 בשעה 19:55:27 בבקשה זה נורא דחופפ אני לא רוצה להספייםם בבקשששההה אני מתחנן לעזרה
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
התקציב הוא בסביבות 400 ש"ח, ראוטר אלחוטי, אין צורך במרחקים ארוכים, אין קומות בבית, ראוטר אמין ומקצועי. כמובן שיתאים גם לכבלים וגם לבזק מכיוון שהתחלופה ביניהם אפשרית כל הזמן.
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
חבר שיגיע מחו"ל עם המחשב הנייד שלו והוא רוצה עכשיו להיתחבר לאינטרנט בארץ ולגלוש בכל מקום האם זה אפשרי? האם יש כרטיס מיוחד לזה? כמה זה עולה? למי שלא אבין הוא רוצה פשוט לחבר כרטיס למחשב ולגלוש בכל מקום בלי בעיה האם זה קיים איך עושים וכמה עולה?
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך אני מבטל את זיכרון ההיסטוריה בגוגל וגם בווינדוס לא רוצה להשאיר עקבות מאחוריי תודה ואני לא יודע אם אני בפורום הנכון אז אם לא בבקשה להעביר תודה
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי מחשב שמריץ XP,אני רוצה לחבר אותו לרשת האלחוטית בבית שלנו ויש לי כרטיס רשת אלחוטי של חברת Sparklan מדגם wl-382F ואין לי איזשהו דיסק שלו,באתר כתוב שמחברים אותו והוא עובד,אבל הוא לא תודה
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אז ככה יש מחשב שאני רוצה להוסיף בחדר לידי (קוו אוירי מוערך בכפחות מ-4 מטר לכל היותר.עובר דרך קיר ממ"ד), כאשר התשתית היא ADSL במהירות 5 מגה, בחדר המיועד אין חיבור לטלפון, והמטרה במחשב שיהיה "סלייב" היא גלישה והורדה. אני צריך עזרה - איזה ציוד לקנות, ע"מ להפעיל את העסק הזה כמה שיותר טוב וחלק, בלי נפילות או כל שטות אחרת שציוד פשוט גורם. תקציב : נתחיל ב-300 ש"ח ונראה מה יש להציע. התקציב גמיש. הוא יכול להמתח אם יש משהו ששווה להשקיע בו. תודה, swg
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
י שלי מודם סמסונג AHT-E300 והוא משמש כראוטר גם הוא מתחבר לנתב (SWICH) ופתחתי פורטים והאימיול עשה לי HIGH ID עכשיו עבר יום אחד והכל שוב חזר ל LOW ID ... מישהו יכול להסביר לי למה? גם שמתי אותם ברשימה של הפיירוול וזה לא עוזר... :\
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שבהם אני אתקין כרטיסי רשת אלחוטיים. 1 מה קורה עם המודם של הספקית ? אני מחבר אליו את הראוטר האלחוטי ? 2 האם אני צריך האב\סוויץ' ? 3 על איזה ראוטר הייתם ממליצים לי לקנות ? ז"א קודם כל חברה מומלצת ומה חשוב שיהיה בו ? (אני מביא מניו יורק) 4 תודה.
-
- 6 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מה נותן עידכון FIRMWIRE לראוטר?.... והאם זה מאפס הגדרות של הראוטר?... אפשר קצת פרטים? תודה
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
-
אני רוצה להתחבר למשב של אחי כדי להעביר סרטים אני לא יודע איך אני רוצה לשתף תקיות ברשת וHD אין אני עושה את זה?? וגם איך אני פותח פורטים ברואטר??? יש לי ראוטר של LEVEL ONE דגם FBR-1418TX
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
האם מבחינה הגיונית אפשר להוריד ב 500 ק"ב לשניה עם חיבור של 1.5 מיגה(כאמור אפשר להוריד עד 187 ק'ב לפי חישוב 1500 חלקי 8) בביטורנט או ב אתרים רגילים .??
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום חברה אני רוצה המלצה לנתב עובר ממד בסביבות ה500 שקל ............
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום מישהוא יכול בבקשה לעזור לי, אני רוצה למצוא פורט חלופי לאיי מיול מכייון שאני חושב שהספק אינטרנט שלי הקטין את כמות המידע שמועברת באמצעות הפורטים שידועים לשיתוף קבצים. אז אם מישהוא יכול לאמר לי איזה פורט חלופי אני יכול להשתמש? ואיפה אני כותב את ההגדרות באימיול? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני מחפש לקנות ציוד לרשת עד 350 ש''ח אבל שיכלול 2 כרטיסי רשת אלחוטיים + ראוטר אז ככה אני רוצה ראוטר שיהיה קל לפתוח אצלו בממשק פורטים וגם יהיה קל להבנה (אני למשל אהבתי את הפאנל של Netgear אבל הם יקרים) אבל אשמח לקבל הצעות טובות ותיזכרו עד 350 ש''ח גג שזה גם כרטיסי רשת אלחוטיים וגם ראוטר. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-