רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
יש לי ויסטא. למה זה קרה? התקנתי NETLIMITE 1.3 אולי בגלל זה? איך מסדרים את זה?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, בעקבות המחירים המאוד נוחים כרגע בHOT, אני שוקל לעבור. כרגע אני עובד על אלקטל 510 שהוסב לנתב, והוא בעצם מטפל בהתקשרות לאינטרנט(במקרה של ניתוק, כי הוא כל הזמן דלוק) וכו. עכשיו, אם אני עובר, יש מצב להמשיך לעבוד מאחורי הנתב שלי, ובעצם לגרום לו "לחייג" למודם של הכבלים? כלומר קונפיגורציה כזו : מחשבים--->אלקטל 510---> מודם כבלים? האם זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ראוטר של level one WBR-3408 איפה אני מגדיר לו L2TP אני חיפשתי ולא מצאתי תחת מה זה
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
-
אני בעבודה ויש פה אינטרנט אלחוטי,התחברתי עם הנייד{מערכת ויסטה}האינטרנט עובד מעולה,אני מנסה להתחבר לתוכנת CARBONPOKER משחק פוקר למי שלא מכיר ותקוע במסך כניסה,יש לי גישה לראוטר,ביטלתי את החומת אש של ויסטה ועדיין לא עובד,נראהלי שצריך לעשות משהו בראוטר,תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
נתונים: יש לי מייל ביאהו. בניתי אתר ובו יש דרך למשתמשים לשלוח לי מייל, למייל שלי באתר (שכולל את הסיומת של האתר). הבעייה: אני רוצה לקרוא את המיילים שקיבלתי למייל באתר מתוך המייל שלי ביאהו וכשאני עונה למיילים האלה אז יהיה כתוב כתובת המייל של האתר ולא את הסיומת של יאהו. אבל שהסיומת תהיה של האתר שלי רק במקרה שאני עונה למיילים שמשכתי מהמייל של האתר, לענות לחברים שכותבים לי ישירות ליאהו, אני רוצה שהם יקבלו תשובה עם הסיומת של יאהו. זה אפשרי? כיצד? אם לא - אולי אפשרי בGMAIL?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום. יש לי תשתית של HOT, וביקשתי מהספק שלי לשנות לי את ההיתחברות לאינטרנט ללא חייגן. הודיעו לי כי הפעולה תיתבצע בין יומיים לשלושה. השאלה שלי היא.. האם אני צריך לשנות משהוא בהגדרות חיבור שלי, או שפשוט להשאיר את המצב שיש לי כרגע? אני מיתכוון שכרגע יש לי חייגן שמוגדר כחיבור ברירת מחדל. פשוט לא לעשות כלום, או שאני צריך להסיר את ההתקנה של החייגן? תודה מראש לעונים.
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
עשיתי את הגדרות לפי המדריך הזה: http://www.netcheif.com/Articles/FixedIP/FixedIP.htm וכשאני לוחץ על ה V בישביל לאפשר למחשבים אחרים להיתחבר לאינטרנט שלי דרך המחשב שלי (בהגדרות של החייגן לאינטרנט) אז זה עושה הודעה כמו שתבמונה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני הולך לקנות BELKIN PRE-N שקיבל ביקורות מצוינות ב CNET http://reviews.cnet.com/routers/belkin-wireless-pre-n/4505-3319_7-30993672.html?tag=box4505-a אם מישהו מכיר (אישית) את הנתב ועובד איתו בארץ, אשמח לשמוע המלצה או ביקורת. אני רוצה לשים אותו בממ"ד ולעבוד עד 20 מטר ממנו עם קירות ותיקרה (קומה מעל) מפרידים. החיבור שלי הוא ADSL תודה!
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ויש לי בו כרטיס רשת אלחוטי Wi-Fi 802.11a/b/g מה אני או איך אני אמור להתחבר לאינטרנט בעזרתו? אנטנה או נתב? אמרו לי שאני צריך נתב אלחוטי,אם אני צריך נתב אלחוטי על מה מומלץ ללכת? עד 350 ש"ח בתודה מראש, רועי
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
בחודש האחרון אני לא מצליח להכנס לrapidshare ולעוד אתרים אני לקוח של בזק בינלאומי. לאחרונה גיליתי שניתן להיכנס לאתרים דרך anonymouse אך יש בעיה בהורדות. האם ספקית האינטרנט חוסמת את הגישה לאתרים? מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
לחברי הפורום היה לי אלקטל 510 גירסא 4,2,7 והפכתי אותו לראוטר, המודם התקלקל וקיבלתי מבזק גירסא 4,0,2,0 האם ניתן לשדרג לגירסא 4,2,7 ? אם לא איך הופכים אותו לראוטר? תודה יעקב
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם... ברצוני לקנות את הנתב של אדימקס דגם BR-6204wg, מה אתם אומרים עליו? הוא עושה בעיות?(הרשת שלי בבית אינה אלחוטית..) האם עדיף לקנות אחר ואם כן אז איזה?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
איך אני יכול לפקח על מחשבים אחרים ברשת שלי? כלומר איך אני יכול לראות כל מה שהמחשבים האחרים ברשת שלי עושים ושהם לא ידעו שאני מפקח עליהם
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי בבית 5 מחשבי PC ועוד2 לפטופים,עד עכשיו הם כולם מחוברים לSWITCH 10/100 שמחובר למודם אלקטל שמשמש כראוטר. אני רוצה לאפשר תזוזה עם הניידים, אבל לשמור את המבנה הקיים של הרשת. איך אפשר לעשות את זה? האם אני רק צריך להוסיף ACCESS POINT?
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום ! שמי זיו ליטמנו יץ'. אני טכנאי רשתות תקשורת בח"א. יש שאלה לכל חברי הפורום. ספקית האינטרנט שלי היא בזק בינלאומי. יש בבית מודם של חברת ALCATEL מסוג SPEEDTOUCH 510. דגם המודם : 4.2.3.0.0 אני מעוניין להפוך את המודם, אשר סופק מהחברה, לנתב. אנא, ע?זרו לי ! בתודה מראש, זיו ליטמנוביץ'
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
היי! מחוברים 12 מחשבים ברשת . האם ניתן לעשות כל מיני פעולות במחשב הראשון ופעולות אלו יוצגו בשאר המחשבים? (כגון: משימות בוורד) תודה!
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם, כיום אני מחובר עם הספקית 013BARAK (נטויזין), אני משלם להם 59ש"ח בשביל 1.5 מגה . עכשיו דברתי עם 012 SMILE (אינטרנט זהב), ויש להם כזה מבצע : אם אני קונה אינטרנט 3מגה אז אני מקבל 6. בקיצור דברתי איתם על זה , עכשיו הם רוצים 55 ש"ח בשביל אינטרנט 6מגה . אבל שאני עם 013BARAK עכשיו יש לי חבילת "Gamers", שזה אומר שנגיד אני משחק Mu | MapleStory ועוד כאלו שרתים מח"ול וחלק מהארץ לא יהיהו לי שם לאגים והמשחק יפעל חלק , לפי מה שהם אמרו לי ה"חבילה" הזאת מרחיבה לי רק את ההעלאה, זה באמת נכון ? תודה לכל הועזרים .! ואם נגיד יש לי עכשיו אינטרנט 3 מגה כמה העלאה יהיה לי ? ואם יש לי אינטרנט 6 מגה כמה יהיה לי ? (והמשחקי רשת זה באמת פועל עפ"י ההעלאה שלי?) וזה ישפיע על הראוטר? תודה רבה…
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי רשת עם מערכות הפעלה WIN98 ועמדה 1 עם לינוקס איך אני רואה את המחשבים ברשת דרך לינוקס וההפך מWINDOWS? תודה מראש נ.ב ואיך משתפים תיקיות בלינוקס נ.ב.ב לינוקס מקבל כתובת IP
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
תקציב-ראוטר -200-300 שח כרטיס -100-150 (usb או רגיל ,מה עדיף ויציב יותר?) מיועד לראוטר הנמצא בקומה ראשונה ומחשב נייח הנמצא בקומת קרקע ביחידה נפרדת עם כניסה חיצונית נפרדת-כך שהראוטר צריך לעבור דרך קיר חיצוני רגיל- לא טרומי. (אין תשתית של בזק או כבלים ביחידהולא רוצה כבלים תקועים בקיר חיצוני) תודה.
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
היי שלום למי שיכול לעזור לי!! רכשתי את המודם לאחרונה ואינני יודע איך להגדיר אותו.. פשוט מאוד מה שקורה הוא חוסם לי את האיי מיול בכך שהוא כותב לי מזהה נמוך וכמו כן חוסם קבלת קבצים האיי סיי קיו.. איך אני מגדיר את המודם ולפתוח אותו שיוכל לקבל ... אבל בתנאי שפיירוול של הראווטר ישאר ! בברכה NB
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
עקב תקלה לא ברורה במודם הישן שלי - אלקטל 5 נורות - סיפקו לי מודם חדש של סימנס C2-010 יש למישהו מידע על המודם הזה? האם במודם הזה דרוש שידרוג לנתב או שהנתב כבר מובנה בו? הנה קישור לקובץ PDF http://www.netcheif.com/configuration.htm הוא אחרון ברשימה למטה בסוף.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם, נרשמתי לאתר NO-IP הורדתי את התוכנה, הכנסתי שם מה שצריך, הוספתי A-RECORD וקיבלתי את החיוך המפורסם ואת החיבור כמו שצריך, לאחר מכן (מסיבה אחרת לגמרי) עשיתי ריסט לראוטר האלחוטי שלי בבית מסוג EDIMAX, אחרי הריסט (כמובן) קיבלתי IP אחר, ניסיתי להתחבר לתוכנה NO-IP ולא הצלחתי (רשם לי Checking) הבנתי שאני צריך לשנות את כתובת ה-IP שרשומה באתר NO-IP ועשיתי זאת, עדיין לא מצליח להתחבר (רושם לי CHECKING), ידוע לכם ? מכירים את הבעיה ? מודה לכם מראש על העזרה !
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני מתעסק עם זה יותר מידיי זמן בקישור הזה צרפתי http://static.tigerdirect.com/pdf/Asus_P5WDH-Deluxe_WiFi_Manual.pdf את המדריך אני מתעסק עם זה כבר יותר מחודש ולא הצלחתי עדיין להגדיר את המחשב כך שישמש לי כאלחוטי ל leptop
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אבל לא POP3 אלה ב WEB שאני פשוט יברור בין שם לשם והוא יכנס ל WEBMAIL.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-