עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by zxcvbnm,

יש לי 2 מחשבים עם כרטיס רשת בכל אחד מהם ומודם אלקטל משודרג לפרו. אני מעוניין להקים רשת בין שני המחשבים, השאלה שלי היא האם אני צריך לקנות סוויץ/האב (או מה שצריך :s05:). אם כן, אז איזה מומלץ? ועוד שאלה היא האם אני חייב שהמחשב יפעל כל הזמן כדי שיהיה אינטרנט או שמספיק שרק המודם יפעל? תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  2. Started by aracer,

שלום לכולם. בגלל יציאתה של רשת הngn החדשה התחלתי לחשוב על המחירים וכמה שאני משלם לחודש היום לאחר שיחה עם נטויזיון נכנסתי לשוק וגם המוקדן, הסיבה הייתה שאמא שלי לא דיברה איתם שנים ולא היה עידכון קרוב ל4 שנים!! והשוק היה בגלל שגיליתי שאנחנו משלמים 110 שקל לחודש על חבילה של 1.5mb!! כן מדהים ביותר ניראה לי זה שיא עולמי..וד"א זה המחיר לא כולל התשתית של בזק! שגם היא לא מעודכנן ואנחנו משלמים 70 שקלים לחודש אז אחרי חישוב זריר הבנתי שאנחנו משלמים 180 שקל לחודש על חבילה של 1.5mb!! מטורף רציתי פשוט לרצוח מישהו איך הלכו אלפי שקלים(מדובר על כמה שנים שאנחנו משלמים את המחיר הזה!) טוב בקיצור אחרי כל החפירות אני צריך עזרה לשידרוג. אני לא צריך מהירות אני מסתדר נהדר עם 1.5. בנטויזיון הציעו ל…

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  3. Started by Yuval933,

סיימתי את החיוב שלי עם 012 ואמרתי להם שאני רוצה להתנתק ואם יש להם להציע לי איזה חבילה יותר משתלמת. היא הציעה לי חבילה ב10 שקלים פחות, אמרתי לה נראה ושאני אדבר איתה כבר בערב. התקשרתי לנטוויז'ן והציעו לי חבילה הרבה יותר משתלמת מ012 אז אבל בתנאי שנסגור את זה בשיחה הזאת. אמרתי מעולה וסגרנו עסקה, קבלתי שם משתמש וסיסמא. התקשרתי לאבא שלי שעל שמו המנוי ב012 ובקשתי ממנו לנתק אותנו ב012. כאשר הוא התקשר לנתק הם הציעו לנו חבילה הרבה הרבה יותר משתלמת מנטוויז'ן ומהצעה הקודמת שלהם בכלל (משהו כמו 120% הבדל). בררתי טיפה ולפי חוק זכויות הלקוח יש לנו אפשרות לבטל עסקה טרם עברו 48 שעות אבל המוקדנית בנטוויז'ן אמרה שהחוק לא חל על אמצעי תקשורת. השאלה עכשיו מה עושים? אתם מכירה פירצה כל שהיא? אשמח…

4. Started by penny1,

שלום לכולם אני מחפש לדעת האם יש תוכנת FIREWALL טובה למחשב שרץ עם WIN98

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  5. היי אובחן חיברתי את שני המחשבים בכבל רשת היגדרתי קבוצת משתמשים בשני המחשבים אותו הדבר פתחתי את ה NETBIOS שיתפתי כוננים הכל הכל הכל כמו רוב המדריכים ברשת עכשיו אני מדליק את המחשבים חיכיתי טיפה כדי לתת להם להיסטנכרן אבל מחשב אחד רושם לי LIMITED OR CONSSIVITY משהו כזה הם רואים אחד את השני ב NETWORK PLACES אבל שאני לוחץ על מחשב אחד כדי להיכנס לשני הוא רושם לי שאין לי PROMISSION :\ אני ממש נואש (דרך אגב ניסיתי את זה גם עם ה NETWORK WIZARD) של WINDWOS XP עזרו לי בבקשה ליאור

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  6. יש לי כרטיס רשת במחשב נייד IBM pro/wireless lan 2100 3b mini pci אני רוצה להעביר את הערוץ מ 11 ל 1 ולחפש אופציה של fcf filter ושם לעשות all frames

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  7. Started by lordbd14,

יש לי מצלמת אינטרנט למחשב ורציתי לדעת אם אני יכול להיות במקום אחר ולהתחבר למצלמה שמחוברת למחשב שנמצא בבית שלי והבנתי שזה אפשרי דרך רשת Wifi אשמח להסבר כיצד... בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  8. שלום ושבת שלום יש לי ראוטר בבית ומחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי. דרך התוכנה Ralink אני מוצא את הראוטר שלי ואף מתחבר אליו אבל משום מה לא עובד לי האינטרנט. ניסתי להתקין שוב ושוב אך ללא הצלחה. יש למישהו רעיונות? נ.ב גם הראוטר וגם הכרטיס רשת של חברת edimax בברכה שבת שלום בר

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  9. שלום. לאחרונה קניתי מחשב נייד משומש עליו מותקן Windows 2000. קניתי למחשב זה כרטיס רשת המתחבר ליציאת PC-MCIA. כאשר הבאתי אותו הביתה וניסיתי לחבר אותו לרשת הביתית האלחוטית, ראיתי שהוא התחבר וניתן לגלוש באיטרנט, אבל כשניסיתי לפתוח את השיתוף קבצים בין המחשבים נתקלתי בהודעה שאומרת שעליי לשנות את ה-IP שהראוטר נותן למחשב. בכל המחשבים האחרים מותקנת מערכת Windows XP ואין בעיה כזו. אודה לכם אם תוכלו להסביר לי איך אני מסדר את השיתוף קבצים.

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  10. Started by amirn,

היי אני רוצה להקים אתר ומחפש חברה אמינה ולא יקרה להחזיק את האתר, בנוסף אני רוצה לרשום DOMAIN עם סיומת .COM אילו חברות מומלצות בארץ או בחו"ל? תודה

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  11. ב unternet options יש למעלה סמן שניקרא programs ובו ניתן לבחור באיזה תוכנת אימייל רוצים להישתמש מופיעים שם outlook outlook express hotmail אני משתמש ב yahoo.com איך אני יכול להוסיף שם גם את yahoo תודה

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  12. אני צריך נתב אלחוטי טוב עד 300 ש"ח היה לי נתב של LEVEL 1 אבל הוא הגביל לי את המהירות הורדה מ650 ל170 ולא הצלחתי לפתור את הבעיה גם אחרי שהחליפו לי מודם מהוט שחשבו שזאת הבעיה לא עזר בקיצור אני אני מחזיר את הנתב ולוקח אחר איזה המלצות לנתב יש לכם שלא יהיה לו את הבעיה הנ"ל תודה מראש איתי

13. העתיד הזה קרוב ? או שמדובר לצערינו בעתיד רחוק ?

14. Started by shaysil,

מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול לבנות לי רשת ביתית אלחוטית ומה טווח המחירים??? אני רוצה לחבר סה"כ 3 מחשבים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  15. אני לא מבין מה אני כותב שם דרך הגב הספק שלי זה זהב ואני לא מבין מה אני רושם שם איזה כתובת?? היוו כמה אפשרויות לפני זה לבחור איזה סוג חיבר אני מחובר אז בחרתי ב כבל מודם כי זה איך שאני מחובר מה אני בדיוק רושם שם?? תודהה ענקית לעוזריםםםםםםםםם!!! הקישור לתמונה http://www.moshepc.co.il/dc/user_files/21233.jpg

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  16. אפשר להדבק מוירוס רק ע"י כניסה לאיזשהו אתר? בלי להוריד ממנו כלום?

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  17. Started by dddddee,

אני מנסה לחבר שני מחשבים שעובדים על XP PRO ברשת עם כבל מוצלב, אבל למרות שהגדרתי הכל כמו שצריך הם לא מתחברים מה שאני לא מבין זה למה החיבור מראה על שידור חד כיווני בלבד? ז"א יש BYTES SENT אבל אין RECIEVED מה זה אומר?

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  18. Started by Idan Korngut,

שלום, יש לי תשתית של הוט והוטבוקס4 וקיבלתי מהעבודה ראוטר של LINKSYS. אני רוצה לחבר את הראוטר אלחוטית כדי שישמש שמגביר/מגדיל טווח ולא הצלחתי למצוא איך עושים את זה. תודה!

19. שלום, ברשותי מחשב נייח ונייד ורשת אלחוטית ביניהם. בשניהם מותקן וינדוס ויסטה. הרשת עובדת בסדר גמור, אני משתף אינטרנט, כוננים ומדפסת. אני מצליח להעתיק ממחשב למחשב קבצים קטנים אך בקבצים גדולים ההעברה נתקעת ב- מחשב זמן שנותר... ולאחר זמן מה אני מקבל הודעה יש בעיה בגישה אל המחשב שבו נמצא הקובץ שמתי לב שבמחשב ממנו אני מנסה להעתיק את הקובץ ה cpu usage עולה ל 100% בזמן החישוב במחשב שמושך את הקובץ למישהו יש מושג כיצד לפתור זאת? תודה

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  20. Started by atomic rooster,

אהלן. לאחרונה שדרגתי גרסה של אמיול ובטעות אישרתי מחיקת הגדרות קודמות, ונעלם לי קידום הפורטים מאז. הלכתי לפי הספר והגדרתי מחדש את הפורטים, את הIP בכרטיס הרשת...הכל. ועדיין אני מקבל LOW ID. אני יודע שזה לא המקום לבקש עזרה בנוגע לאמיול כי לשם כך נוסד פורום התוכנה, אך יש לי בעיה מסוג אחר- אחרי בירור קצר על QOS חשבתי לנסות ולפתוח אותו בהגדרות הנתב שלי, מתוך מחשבה שאולי זה מה שיעזור לאימיול. ...וזה דפק את החיבור האלחוטי. כרגע אני מחובר קווית . הראוטר שלי הוא Edimax BR6204 תודה מראש למי שיוכל לשפוך קצת אור בנושא לפחות באחת הבעיות...

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  21. Started by zamir-h,

שאלה למקצוענים: התקנתי לפני כחודשיים ראוטר חדש Linksis WRT54GL אשר למרבה הצער מנתק את המחשבים האלחוטיים בלבד. התופעה מתרחשת אחת לשעה בממוצע. החלפת ערוצים (11, 6) לא עזרה (חשש מהפרעות טלפונים אלחוטיים). ראוטר קודם (ללא שם) בן 6 שנים ונקודת גישה של אינטל במוד "a" עבדו יפה שנים. החלפתי את הציוד הישן עקב אי חוקיות שידור בתדר 5G. התמיכה של הספק יעצו לי להתקין קושחה קודמת מספר 4.30.5_US_Code בעוד שלי יש קושחה שנראית עדכנית יותר (ע"פ המספר) בשם 4.30.7_ETSI_code. מבדיקה שערכתי באתר היצרן, הקושחה העדכנית היא 4.30.5. שאלתי: האם גירסה 7 שהגיעה עם הקופסה היא גירסה ישראלית מבושלת? (הראוטר נקנה בארץ) מה הנסיון שלכם בעניין זה? מחובר ל- ADSL באמצעות מודם אלקטל שחור ישן 5 נוריות דרך זהב נ…

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  22. שלום לכם!!! ברשותי מחשב פנטיום 4 עם מערכת הפעלה win-xp בעברית. יש לי מודם של מתב (motorola). ספק האינטרנט שלי הוא netvision. לבעייה: 1.אז ככה מהמודם של מתב יוצא כבל של רשת אל המחשב שלי לכרטיס רשת שהוא מובנה בלוח. יש נורות דולקות גם במחשב וגם במודם. אבל הבעייה שאין אינטרנט הוא רושם לי קישוריות מוגבלת אוו חסרה. מה שעשיתי חיברתי את המודם עם חיבור usb והכל עבד מצויין. מה אתם חושבים הבעייה? האם התקנת win תסדר את הבעייה, כי היה לי מחשב גם עם בעייה כזאת והתקנתי את ה- windows מחדש ועבד לי מצויין. בתודה מראש בר לוי!!!

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  23. Started by Ac-Boy,

אוקי אז ככה, בקרוב תסתיים לי ההתחייבות לברק 013 ואתנתק מהם בגלל שאיני יכול לשחק במשחקי אונליין.. אז יש הצעות לספקית אחרת? תשתית הוט כבלים =]

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  24. Started by iem,

פעם הוא מוצא לי את הרשת ופעם לא מדובר בראוטר של אדימקס אלחוטי כאשר אני מחבר קווית הוא נותן לנייד אחלה אינטרנט אבל 2 מטר ממנו אלחוטית הוא לא נותן.... הכל היה בסדר אפילו כאשר הוא מזהה את הרשת בסיגנל גבוה הוא מנסה הרבה זמן להתחבר ובסוף זורק אותי עם הסמל הצהוב של חיבור מוגבל.... איך אני מתקן ומקבל אינטרנט אלחוטי איכותי? יש לציין כי אחרי פירמוט הוא עובד יופי ובלי סיבה ברורה תמיד אחרי כמה חודשים נדפק שוב בעניין הזה, וזאת בלי להתקין כלום עליו, או לשנות הגדרות... ולא שיניתי גם כלום בראוטר...

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  25. קניתי אותו רק ביום חמישי. הנצב הוא מסוג EDIMAX BR-6104K. ויש בחזית שלו נורות. בטור שמעליו רשום WAN יש שתי נורות אחת->לידה רשום 10/100M השניה (מתחתיה )-->לידה רשום LNK/ACT. כאשר חיברתי את המודם לנתב רק הנורה התחתונה נדלקה והעליונה נשארה כבויה. (זאת שלידה רשום 10/100M). ניסיתי לנתק לחבר,לחכות וכלום לא עזר. ביום חמישי, איך שפתחתי את הקופסא זה עבד. אבל בגלל שלא סיימתי את ההגדרות השארתי זאת להערב. ועכשיו הוא לא מדליק יותר את הנורה. מה לדעתכם הבעיה? קבלו ביטול!!!!!! זה עובד!!

• 0 תגובות
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים