רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,503 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם. כיצד אני מזרים מוזיקה מהמחשב לרסיבר DEMON AVR X3300? . הממשק של הרסיבר לא נוח .גם לא תומך בעברית וגם הוא רואה תיקיות עם מוזיקה . אבל שנכנסים לתיקיה הוא רושם empty . בתיקיות יש שירים ב Mp3 . הרסיבר תומך בפורמט mp3 .כל הבית מרושת . כל טלויזיות הסטרימרים וקולנוע ביתי כולל הנגן בלוריי של pioneer BDP 180
-
- 0 תגובות
- 999 צפיות
-
-
נתב מולטימדיה אלחוטי WMU-9000VPN מחירו כ 360 ש"ח - מישהו מכיר ? אני זקוק למוצר שיהווה : 1. פיירוול 2. נקודת גישה ללפטום עם כרטיס רשת אלחוטי (Access Point) 3. כניסות לחיבור רשת של מחשב נייח 4. כניסות נוספות למימוש רשת בייתיץ 5. שרת הדפסות 6. שיכין קפה (לא חובה) ;D האם המותר הנ"ל מומלץ ? האם יש משהו מומלץ יותר ? האם לא תהיה לא בעיה עם כרטיס רשת אלחוטי של DLink ? תודה ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
התקנתי מערכת הפעלה XP 32BIT דרך כונן DOK היום, על מחשב נייד שקיבלתי מזמן מפלאפון LG X120. הכל נראה תקין, אפילו התקנתי בצורה רגילה את כרטיס הרשת, כשרק ההתקנה של האלחוטי לא בסדר! אני מתקין את הדרייבר, מתבקש לבצע ריסטרט אחרי הודעה שההתקנה עברה בהצלחה, אבל עדיין הכרטיס לא מופיע בחיבורי רשת או במנהל ההתקנים! באחרון הוא מופיע אגב כסימן שאלה צהוב תחת network controlles. איך אפשר לפתר את הבעיה הזו?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים בבית הם מחוברים להאב אני רוצה לחבר גם את המודם של האינטרנט להאב היה פעם מדריך פה ועכשיו אין =\ אולי משהו יכל הלביא לי מדירך ?
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שמו לנו במעונות באוניברסיטה ראוטרים של הוטבוקס. עכשיו הלפטופ שלי תמיד חווה ניתוקים/אי התחברויות לwifi ואצל שאר האנשים בדירה זה בסדר. אם אני מתחבר להוטבוקס בכבל האינטרנט עובד לי טוב. יש לציין שהלפטופ כן מצליח להתחבר לרשתות WIFI אחרות שיש בפקולטה/בבית. מה אני עושה כדי לסדר את זה? אם זה עוזר יש לי מחשב dell vostro
-
- 0 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני עומד לעבור להתגורר ביחידת דיור ואני רוצה להשתמש בחיבור 5 מגה שיש לדיירים שגרים מעלי. אני לא מבין בזה הרבה, אבל אני מאמין שמה שאני צריך זה כרטיס אלחוטי טוב בחיבור USB או כרטיס רשת PCI אבל לא יודע מה עדיף. יש לי WIN 7 64 אז כמובן אני רוצה משהו שקל להתקין ושמתאים לוינדוס החיבור ישמש אותי להכל. גלישה רגילה וגם להורדות תודה
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
לכל חברי הפורום שלום! רציתי לקבל המלצות לנתב שיעבוד מממ"ד. אם אפשר עד 450 ש"ח. התשתית שיש לי זה כבלים. תודה
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להסתכל על יומן אירועים של הוטבוקס שלי? נראה לי יש שגיאות שחוזרות על אצמן.
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום! מצאתי איך מתחברים בעזרת netsh לרשת אלחוטית (באמצעות הפקודה wlan) אני אשמח לדעת איך מתחברים דרך חייגן . . . תודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לאח שלי בבית בעיה מאוד מוזרה שלא הצלחתי לסדר. יש ברשותו ראוטר TPLink wr541g אליו מתחבר מודם כבלים של Thomson. יש לו 2 מחשבים בבית - מחשב נייח שמתחבר בעזרת כבל ומחשב נייד שמתחבר בעזרת כרטיס רשת אלחוטי פנימי Intel 3945AB. הבעיה מתחרשת כאשר המחשב הנייד מתחבר לרשת - ברגע שהמחשב הנייד מתחבר לרשת, האינטרנט מתנתק בשני המחשבים. ברגע שהנייד מתנתק - האינטרנט חוזר לעבוד במחשב הנייח. האינטרנט אצלו עובד תמיד כל עוד המחשב הנייד לא מחובר לרשת. כאשר רק המחשב הנייד מחובר לרשת - האינטרנט גם לא עובד. ניסיתי הכל - עדכנתי Firmware של הנתב, נתתי IP סטטי למחשבים וניסיתי לכבות את השרת DHCP של הראוטר(חשבתי שאולי, איכשהו, יש אייפי קונפליקט). ושום דבר לא עוזר - ברגע הנייד מתחבר, אין …
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
אני משתמש בפיירוול של kerio והוא הכי נוח לי עד עכשיו כי הקודמים שהשתמשתי בהם כדוגמת lavasoft ו-sygate הקפיצו לי כל שנייה היערות וזה די עיצבן אותי אז חזרתי לראשון. החשש שלי הוא שהוא מאט לי בצורה נוראית ביותר את האימיול על אף המזהה הגבוהה שיש לי כי פתאום מוריד לי נוראה לאט לעומת התקופה שהשתמשתי בפיירוול של Mcafee. האם יש אמת בדברי והוא באמת גורם לאיטיות? אני לא בוטח בפיירוול של ווינדוס ולא משתמש כבר במקאפי מסיבות כאלה ואחרות. מחכה לתשובות מעניינות וגם להצעות שונות על פיירוולס טובים בלי חלונות והתראות שקופצים כל שנייה.
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש מצב שיהיה שם בזמן הקרוב ? אולי מישהוא מהוט יכול לתת הערכה
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
לא יכול לפתוח אתר PAYPAL.COM: לא מבין למה כל האתרים האחרים עובדים תקין בדקתי להכנס אם משתשמש אחר של חברה אחרת אותו הדבר כניסה דרך IP לא עובד גם. במחשבים אחרים גם יש לי VISTA במחשב הנייד XP נתב בזק 1025 DNS תקינים גלישה דרך 014 גיימרים ניסיון כניסה אם משתמש שלי במקום אחר תקין. ביצעתי NETSH כולל WINSOCK ו FIREWALL לא עוזר > PING אי אפשר לבצע כניראה באתר הזה זה נחסם. TRACERT חושב יותר מידי הרבה זמן: Tracing route to paypal.com [66.211.168.193] over a maximum of 30 hops: 1 2 ms 1 ms 1 ms 192.168.0.11 2 19 ms 20 ms 19 ms bzq-82-80-129-1.dsl.bezeqint.net [82.80.129.1] 3 * * 35 ms bzq-179-164-81.static.bezeqint.net [212.179.164. 81] 4 35 ms 19 ms 21 ms bzq…
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
http://sherlockhost.co.il/ ??? וגם אשמח לקישור שמסביר איך להתקין SSL חינמי בסיפאנל כאילו מדריך בוידאו הם אמרו לי באימייל שזה אפשרי אצלהם אבל הם לא מוכנים לעשות את זה בשבילי
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ככה יש לי רשת ביתית שנראה לי שזה ראוטר זה מתחבר למחשב שלי ושל אחותי משם למחשיר (אני חושב ראוטר) ומשם לממיר של האינטרנט ... קיצר אני לא יכול לשלוח קבצים דרך האיסיקיו ואמרו שלי שזה בפייר וואל ואצלי במחשב הוא לא דלוק אז אמרו לי שזה בראוטר אז רציתי לדעת מה לעשות כדי לחבות אותו .... בבקשה זה מאוד דחוף לי אני ממש שמח לקבל עזרה ... בתודה רום .
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
כבר כמה ימים שאני צריך להתחבר אליו 3-4 פעמים עד שהוא יסכים ברוב טובו לבדוק דואר זה קורה אצל כולם או שזאת בעיה ספציפית אצלי? (בשרתים אחרים אין בעיה...)
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי בדומיין בעיה מאד מאד מוזרה יש לנו שני שרתי exchange אחד 2003 ואחד 2010. 90 אחוז מעמדות הקצה עם מ"ה XP והתיבה שלהם יושבת על השרת exchange 2003. 10 אחוז מעמדות הקצה עם מ"ה 7 והתיבה שלהם יושבת על השרת exchange 2010. לפני כמה ימים התחילה בעיה מאד מוזרה : באופן אקראי לחלוטין, חלק מהיוזרים עם הXP (שיושבים על הexchange 2003) רואים את שמות הנמענים/העתקים/שם השולח בג'יבריש. כאשר לוחצים בהודעה שהתקבלה עם שמות הנמענים בג'יבריש דאבל קליק על שם בג'יבריש, נפתח החלון עם פרטי המשתמש בצורה תקינה רואים את השם וכל שאר הפרטים בעברית. ניסנו למצוא חוקית בתקלה ואין. בחלק מההודעות כל השמות מופיעים בג'יבריש, בחלק מההודעה חלק מהשמות מופיעים בג'יבריש ובחלק מההודעות כל השמות תקינים. אצל היוזרי…
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם. סילחו לי מראש על הבורות - אני לא בקיא בעניינים אלו. אני אדריכל שעובד על קבצים שלעתים יכולים להיות ממש ענקיים (הקובץ הכי גדול שאני עובד עליו הוא בגודל של 1 גיגה בייט - 1GB). יש לי קבצי AutoDesk, AutoCad, Revit, Maya, Photoshop, וכן הלאה. הבעיה שאני נתקל בה לאחרונה במשרד היא קשורה לגיבוי של הקבצים ועבודה עם אחרים (אני מבין שאלו הם שני דברים שלאו דווקא קשורים). אני עובד עם עוד 3 אדריכלים ב Open Workspace, והחיבור רשת שלנו ממש לא טוב. נאמר לי שהחבילה שהם רכשו עבור המשרד כולו (!) היא של 100 על 5. ז"א שה UPLOAD שלנו עומד על 5MBPS. שזה גרוע, אני יודע. השאלה שלי היא האם שימוש בתוכנה כמו DROPBOX (בהנ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אני לקראת מעבר לבית חדש מקבלן וברצוני לבצע תשתית איטנרנט חוטית בכל רחבי הבית לגלישה באינטרנט וכן לtv (גם דרך האינטרנט) לשם כך ברצוני לברר תחילה את הנקודות הבאות: 1. האם הכנה לטלוויזיה בנקודה כלשהי מתחברת לנקודת תקשורת מרכזית בבית או לאו דווקא וייתכן שזה עובר ישירות לצלחת בחוץ? (רלוונטי כי אני רוצה להשתמש בסלקום tv שם נדרש חיבור אינטרנט ע"י כבל רשת)? 2. איך באמת מחברים אינטרנט לטלוויזיה כאשר יש הכנה רק לטלוייזיה בחדרים? האם יש צורך להחליף את הכבל tv בכבל רשת או שניתן להשתמש במתאם מוקה ? איפה נמצא ויושב המתאם מוקה הזה? 3. בבית יהיה נקודות טלפון. האם ניתן להתלבש על קו הטלפון קיים ולהשחיל במקביל כבל רשת? האם כל נקודת טלפון מתחברת בסופו…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ADSL 2MB דרך בזק בינלאומי ואני התקנתי SP2 ולפני ההתקנה תוכנות השיתוף הורידו לי 200 +- ואחרי ההתקנה של SP2 קצב ההורדה ירד ל 70 גג יש משהו לעשות.. נ.ב פתחתי את כול הפורטים של תוכנות השיתוף ב FIREWALL של ה SP2
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי ללא הצלחה, להפעיל רשת על ידי כבל מוצלב, בין מחשב עם Windows Vista ומחשב עם Windows XP. גם כאשר הגדרתי זיהוי אוטומטי, וגם כשהגדרתי כתובות ידנית, במחשב עם Vista כתוב "unidentified network". מה אוכל לעשות?
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
-
עריכה: הסתדרתי לבד, אפשר לנעול שלום כולם. המצב הוא כזה: יש שתי מחשבים שהיו מחוברים ברשת והכול עבד יופי. חיברתי מחשב אחר במקום אחד הישנים, הגדרתי הכול, יש פינג, אבל העברת קבצים לא עובדת. נסיתי עם FlashFXP, והמחשבים לא מתחברים (connection refused) ודרך הווינדוס, כשאני נכנס לתיקיה של המחשב השני הוא דורש סיסמא למרות שלא הגדרתי אחת. כול כרטיסי הרשת הם OB תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
טוב- אין לי מושג מה אני עושה,אני מנסה לקנפג את המודם שלי(ROTAL 1320) שיעבוד כראוטר. מפה לשם, הצלחתי להכנס להגדרות שלו ע"י CMD+TELNET10.0.0.38 הסיסמא כפי שמשהו הציע למודם אחר היתה ADMIN ושם המשתמש גם הוא היה ADMIN. משם הגעתי לתפריט שבאחת מהאפשרויות שלו היה "ADD ROUTE" שזו האופציה בה בחרתי. במחשב השני ביצעתי IPCONFIG, והזנתי את הנתונים: DESTINATION NETWORK IP-10.0.0.1 DESTINATION NETWORK SUBNET-255.255.255.0 GATEWAY IP ADDRESS-10.0.0.138 ואז נשאלתי ל GATEWAY INTERFACE NAME...... מה זה??? S.O.S
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-