רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע איך פותחים PORTS בראוטר של 3Com מדגם OfficeConnect ADSL Wireless ? אני צריך לפתוח את הPORTS כדי שאני אוכל להוריד במהירות מירבית בתוכנות להורדת Torrents תודה
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני מסיים לבנות אתר למועדון שלי. (ג'יו ג'יטסו) אשמח לקבל מכם המלצות על חברות אירוח אמינות ויציבות. האתר אמנם לא גדול או כבר במיוחד אבל לא בא לי לשלם בשביל אירוח ברמת מהירות של משהו חינמי.
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
חיברתי בין הנייד לנייח , אבל איך אני גולש באינרנט דרך הנייד? ואיך אני מסייר אחד במחשב של השני? תודה איתן
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
רכשתי נתב אלחוטי מסוג (NetGear WGT624 (v2, ניסיתי לחברו לאינטרנט באמצעות המודם שלי (Alcatel SpeedTouch@Home). בחנתי את ממשק ה-Web, הנתב מאפשר PPTP, אך לא הצלחתי לתפעל אותו כך שיתחבר לאלקטל! בשדה ה-Server ניתן להקיש כתובת IP בלבד, אז הקשתי: 10.0.0.138 לאחר מכן בא שדה ה-Name/ID, שם הקשתי: RELAY_PPP1 את שדה ה-IP שלי ניסיתי למלא כ-10.0.0.1, 10.200.0.1, וסתם ריק (שישאר דינאמי). הכל טוב ויפה, אבל הוא לא מצליח להתחבר לאלקטל. התוכלו לסייע? האם למישהו יש נסיון עם נתבים של NetGear?
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני מנסה לשכנע את ההנהלה בבצפר שלי להתקין wifi על כל הבצפר, ואני מנסה לקבל הצעות מחיר. אם יש פה מישהו שעובד בכאלה, אסור לך לפרסם את עצמך צור איתי קשר בפרטי. נ.ב- קראתי שוב את חוקי הפורום בשביל לוודא שהפוסט הזה חוקי, כתוב שמותר לפרסם שמות למטרות של השוואת מחירים, ואסור לאדם לפרסם את עצמו- נראה לי שהפוסט עונה על הקריריונים.
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
היי , פרמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש (כולל גרסה אחרונה של Bitcomet) אשר מכוון לפורט 1xxxx ומשהו מוזר קורה , כל פעם שהתוכנה עולה (עוד לפני שהיא מתחילה להוריד דברים בכלל) לא ניתן לגלוש לאף אתר דרך ה IE. מישהו מכיר את התופעה ?
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת האם ניתן לשנות את טווח הכתובות בראוטר אלקטל ששודרג ל פרו ואם כן כיצד.
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם. מטרת הת'רד הזה היא לתת מענה מהיר לשאלות נפוצות בנושא הרשתות והאינטרנט. בין אם זה בהגדרת נתבים, פרטי ספקיות האינטרנט, או כל מידע שיכול להיות רלוונטי לציבור הרחב. מי שמעוניין לתרום במדריך שהוא הכין או מצא באינטרנט, בלינק שהוא חושב שיכול להיות שימושי, שיפנה אליי בפרטי, ואני אוסיף את הדברים הרלוונטים. תוכנה (חינמית לשימוש אישי לא מסחרי) ליצירת פרופילי TCP/IP לכרטיסי רשת: http://www.netsetman.com/ (מיועדת לאנשים שצריכים לשנות כל הזמן בין IP סטטיים שונים, לאוטומטי, למשל פרופילים לבית/עבודה/לימודים/בית של חברים וכו') מדריך ללחיצת כבל רשת: אופן הכנת כבל רשת מדריך לבדיקת הכבילה בלי טסטר יעודי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=342043.msg2954952#msg2954952 מ…
-
- 0 תגובות
- 12.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי 3Com 3CRWE554G72T ובהגדרות תחת Advanced יש Syslog tab בו ניתן להגדיר כתובת של מחשב ולבצע Enable Syslog Server . אז הגדרתי שם את הכתובת של המחשב שלי ואפשרתי את האופציה, אבל אני מניח שצריך להגדיר גם משהו במחשב כדי לאפשר Logging. מישהו יודע איך משתמשים באופציה הזאת ???
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לפני בערך חודש התקנתי את הראווטר D-Link DI-604 הכל עבד מצויין במשך החודש הזה עד אתמול. כמה שעות אחרי שהדלקתי את המחשב בזמן משחק רשת האינטרנט התנתק אז עשיתי RESET לראווטר ועדיין לא התחבר רק לאחר שהגדרתי את הראווטר מחדש האינטרנט התחבר שוב ומאז אותו דבר קורה כל כמה שעות האם למישהו זה קרה פעם? האם יש פתרון? האם יכול להיות שזאת בעיה אצל ספק האינטרנט? (בזק בינלאומי) ד"א המודם שמוחובר לראווטר הוא Rotal RTA 1320 תודה.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכל חכמי הפורום ... שאלת תם לי , שאולי תצחיק חלק מבאי הפורום , אבל אני מעדיף להתייעץ עם המומחים יש לי מחשב נייד של COMPAQ , ורכשתי לו לאחרונה כרטיס רשת אלחוטי של LG אם אני לא טועה , CLASS G , בתצורת PCMCIA . עקב ריבוי נסיעות עסקים בעולם , רציתי להתחבר לאינטרנט בנמלי תעופה ובבתי מלון . איך אני מתחבר לרשת אלחוטית וגולש דרכה באינטרנט ? את הכרטיס התקנתי , הוא מזדהה ומזהה רשתות ... הוא אפילו מתחבר לרשת אבל אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרכה . ז"א , אני מקבל מהרשת שהתחברתי אליה כת' IP ן GATEWAY ... יש לי פינג ל GATEWAY , אבל אני לא יוצא החוצה לאינטרנט . מישהו בבקשה יכול לתת לי הדרכה קצרה איך אני מתחבר לרשת ואיך אני מקבל ממנה גישה לאינטרנט מהרגע שזהיתי אותה .
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי מודם-נתב של אלקטל דגם SpeedTouch 510 עם ארבעה פורטים. יש אפשרות באמצעות הממשק WEB של הראוטר, או באמצעות תוכנה אחרת, לדעת לאיזה פורט פיסי מבין ארבעת הפורטים של הראוטר מחובר כל מחשב? מעניין אותי לדעת אם יש אפשרות כזאת, חוץ מאשר ללכת לראוטר ולהסתכל. האם הראוטר יודע בכלל מהם הפורטים שלו, או שמדובר במתגים פיסיים שהוא לא עושה ביניהם אבחנה?
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
לפי הבנתי ניתן להשתמש במודם הזה כנתב, זה נכון? עכשיו בממשק ה WEB שלו יש את כל ההגדרות והכל, מישהו יודע איך אני מגדיר? חיפשתי בגוגל את כל העניין אבל מה שמצאתי אלו דברים ישנים יחסית,לגירסאות טיפה שונות מהמודם שלי... לשם הבהרה זה ה alcatel 510v4' גירסה 4.2.3. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום אז יש לי כתובת קבועה מהכבלים ויש לי את ה-DNS מנטויזין 1) האם הכתובת של הראוטר צריעה להיות הכתובת שקיבלתי מהכבלים? זאת אומרת שכתובת מקומית היא (LAN) כמו כתובת בכבלים (WAN) 2) כיצד אני מקנפג חיגן שהבנתי שאני זקוק לו בנטויזן? חסר לי הקטע הזה בתודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם החיבור לנטויזן מתבצע בדרך כלל PPTP עם חיגן בגלל סיבות כל שהן, ביקשתי והועברתי לחיבור ללא חיגן, DYNAMIC IP, ששמור למקרים יוצאי דופן כאלו. מה עדיף (בהנחה שכרגע זה לא משנה), מה מהיר יותר? מה היתרונות והחסרונות בכל חיבור? איזה חסרון SECURITY יש לי בחיבור כזה? מה !! אף אחד לא יודע את התשובה???? בתודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
רציתי המלצה על נתב אלחוטי טוב בטווח מחירים של 500 ש"ח וכולל כרטיס רשת אלחוטי תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
כנזכר בכותרת. מחיר ודגם מדויק אם אפשר תודה
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את VMWARE ועליה התקנתי את LINUX SUSE ו-WIN 2003 SERVER אני לא מצליח לעבוד עם התוכנות האלו באינטרנט כי אני לא יודע מה צריך להגדיר, איך אני מגדיר שהאינטרנט יעבוד לי ב-LINUX או ב-WIN שמותקן על VMWARE יש לי מודם פנימי PCI ADSL , תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
קניתי אותו רק ביום חמישי. הנצב הוא מסוג EDIMAX BR-6104K. ויש בחזית שלו נורות. בטור שמעליו רשום WAN יש שתי נורות אחת->לידה רשום 10/100M השניה (מתחתיה )-->לידה רשום LNK/ACT. כאשר חיברתי את המודם לנתב רק הנורה התחתונה נדלקה והעליונה נשארה כבויה. (זאת שלידה רשום 10/100M). ניסיתי לנתק לחבר,לחכות וכלום לא עזר. ביום חמישי, איך שפתחתי את הקופסא זה עבד. אבל בגלל שלא סיימתי את ההגדרות השארתי זאת להערב. ועכשיו הוא לא מדליק יותר את הנורה. מה לדעתכם הבעיה? קבלו ביטול!!!!!! זה עובד!!
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש לי Alcatel Speedtouch Pro (אחרי פריצה) ואני מנסה להחליף אייפי ואני לא מצליח... כיביתי אותו והדלקתי מחדש ולא השתנה... איך אני יכול לשנות?
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
-
היי אחרי שחיפשתי בפורום כאן ומצאתי מדריך למודם שלי, נתקעתי בחלון אחד אני אצרף תמונה: מה אני אמור להגדיר? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שאני לוחץ connect בחייגן אני מקבל את הודעת השגיאה 'The call was blocked by the remote computer - error 775' הבעיה נעלמת מעצמה , רבע שעה לקח לתומך טכני של בזק בינ"ל לנסות להבין מה קרה עד שזה נפטר אחרי שני ריסטים אז חבל לי אפילו לנסות להתקשר אליהם הם טענו שזאת בעיה שמתרחשת ב dial up , זה ממש לא עוזר לי
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן קיבלתי את המודם החדש או הלא חדש ALCATEL שכולנו מכירים מה הוא מסוגל לעשות. הבעיה היא כאשר אני נכנס לTELNET כדי להגיר אותו TELNET לא מכיר את הפקודות שלי. לא TD PROMPTEXPERT. יש לי רשת ואני מעוניין בROUTER הנחמד הזה. אםמישהו כבר התעסק עם THOMSON ALCATEL 510 גירסה 4.0.2.0.0 מאוד אשמח ומאוד אודה לכם. בתודה מראש. RIGARDS.
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
זה קינפוג קצת מוזר, ולכן מהחיפושים שהרצתי פה לא מצאתי עזרה בנושא. העניין הוא כזה: יש לי ראוטר אלחוטי שאני רוצה שהוא יקלוט רשת, ויעביר אותה דרך כבל רשת למחשב (נייד לצורך העניין) עם כרטיס רשת. עכשיו בגדול יש למחשב כרטיס רשת אלחוטי, שמאיפה שהוא נמצא לא קולט משהו ויש הרבה ניתוקים. ולכן אני רוצה לקחת את הרואטר האלחוטי שיקלוט במקום שיש בו ליטה טובה יותר ועם כבל רשת יעביר את המידע בצורה טובה. אילו הגדרות אני צריך לשים במחשב ואילו בראוטר ? ניסתי להגדיר אתמול ACESS POINT בנתב וזה לא עבד לי. אשמח לעזרה ותודה לכל מי שיעזור... נ.ב. לינק לראוטר
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-