עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכם!!! ברשותי מחשב פנטיום 4 עם מערכת הפעלה win-xp בעברית. יש לי מודם של מתב (motorola). ספק האינטרנט שלי הוא netvision. לבעייה: 1.אז ככה מהמודם של מתב יוצא כבל של רשת אל המחשב שלי לכרטיס רשת שהוא מובנה בלוח. יש נורות דולקות גם במחשב וגם במודם. אבל הבעייה שאין אינטרנט הוא רושם לי קישוריות מוגבלת אוו חסרה. מה שעשיתי חיברתי את המודם עם חיבור usb והכל עבד מצויין. מה אתם חושבים הבעייה? האם התקנת win תסדר את הבעייה, כי היה לי מחשב גם עם בעייה כזאת והתקנתי את ה- windows מחדש ועבד לי מצויין. בתודה מראש בר לוי!!!

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  2. Started by Ac-Boy,

אוקי אז ככה, בקרוב תסתיים לי ההתחייבות לברק 013 ואתנתק מהם בגלל שאיני יכול לשחק במשחקי אונליין.. אז יש הצעות לספקית אחרת? תשתית הוט כבלים =]

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  3. Started by harry,

שלום מישהוא יכול בבקשה לעזור לי, אני רוצה למצוא פורט חלופי לאיי מיול מכייון שאני חושב שהספק אינטרנט שלי הקטין את כמות המידע שמועברת באמצעות הפורטים שידועים לשיתוף קבצים. אז אם מישהוא יכול לאמר לי איזה פורט חלופי אני יכול להשתמש? ואיפה אני כותב את ההגדרות באימיול? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  4. Started by AdiR^SiNaI,

יש לי מחשב נייד ומחשב רגיל הם מחוברים דרך ראוטר EDIMAX עכשיו המחשב השולחני עובד הכול טוב ובמחשב הנייד רשום הכבל רשת לא מחובר בדקתי הכול מחובר אני מנסה לעשות תקן לאיפים לא עוזר ובדקתי בדוס וזה רשום לי ככה כשאני עושה ipconfig media disconnection מה עושים? אין בכלל איפי למחשב הכרטיס רשת במחשב הנייד אלחוטי רק במחשב הניד הכבל מתחבר לראוטר

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  5. האחד מהמחשבים בעבודה שלי נהרס הכרטיס רשת האלחוטי מדובר במחשב High end שרק מבחינת כרטיס רשת הכל אצלו מושלם לכן אני מחפש כרטיס רשת מהיר במיוחד עדיפות לכרטיס רשת פנימי עם אנטנה חיצונית בקיצור לפני שאני קונה למישהו יש המלצות או הערות ? כמה דגמים שחשבתי שאולי יתאימו http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6719 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15656 כל הארה/הערה תתקבל בברכה תודה

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  6. Started by nuctornal wisdom,

יש לי קצת בעיה עם להתחבר לשרתי פרוקסי, בFF אני מקבל timout, מכול השרתים בIE הוא פשוט לא עובד איתם ואני ממשיך לגלוש כאילו אין proxy איזה הגדרות צריך לעשות כדי שהם יעבדו? השרתים הם: 65.39.224.164:80 64.69.68.142:80 210.252.128.15:80 148.244.91.10:80

7. Started by Fostex,

שלום , אני צריך עזרה בנוגע לחיבור האינטרנט שלי , כל פעם שאני מתחבר זה מחכה שנה זה נתקע על התמונה Verifying user name and Password וניתקע ככה.. לאחר כמה זמן הוא אומר שיש בעיה בפורט הוא משהו כזה.. ושואל אותי אם אני רוצה לחייג שוב אז אני לוחץ כן.. ככה זה עוד פעם ניתקע ועוד פעם שואל אותי אם אני רוצה לחייג שוב ואני לוחץ כן רק לאחר איזה 6-7 פעמיים שלחצתי לחייג שוב זה חוזר לי ומתחבר לאינטרנט , מה הבעיה ? אם אפשר לעזור תודה. לבעיה קוראים : EROR 619

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  8. Started by XDude,

שלום אני משתמש במודם של dawoo\daewoo(שני שמות לחברה או משהו כזה) דגם xcm-2300 ואני מחפש דרייב נואשות ולא מצאתי!! הדיסק של הדרייבר שלי נשבר ואני מחפש באינטרנט ולא מוצא!! אם למישהו יש את המודם הזה ויכול לשלוח לי ת'דרייבר שיגיד לי בבקשה! או שלמישהו יש קישור?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  9. יש לי בעיה במודם: המודם לא עושה Reconnect לאחר שהוא מתנתק, למרות שהוא אמור להתחבר אוטומטית בעת ניתוק. יש לציין שהמודם עבר עדכון קושחה למצב המקורי שלו, כלומר ראוטר AHT-E300, ללא חייגן. בהגדרות הWAN סימנתי לו להתחבר מחדש, אבל זה לא עוזר. הדבר היחיד שאני יכול לעשות בעת ניתוק הוא לכבות את המודם ולהדליק מחדש. לפעמים הניתוק הוא ניתוק מהאינטרנט, ואז אני יכול לראות ב10.0.0.2 שאין חיבור WAN, אבל לפעמים אני לא יכול להכנס לשם - הוא לא מזהה את המודם בכלל כשאני מכניס לו את הכתובת הזו. אז אני חייב לכבות אותו, להדליק מחדש, ואז הכל בסדר. למה זה קורה? ומה אני יכול לעשות בשביל לטפל בזה..? האם הבעיה ידועה? תודה, נדב.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  10. Started by itzik2k5,

התקנתי השבוע ROUTER, וכמעט הכל עובד מצוין - חוץ ממספר אתרים בודדים כמו נענע, וואלה ועוד. ניסיתי לעשות PING לנענע וואלה אך אינני מצליח לכל שאר האתרים יש PING וכולם עובדים מצוין מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  11. Started by yairg,

שלום, רציתי לדעת, מכשיר שיכול לנהל כמה רשתות אלחטיות במקביל, אני מדבר כמובן על ACCESS POINT. אני מדבר על ניהול רשת אחת בהצפנה WPA2, והרשת השנייה הוא מתחבר אליה בשביל האינטרנט שהיא יכולה להיות בהצפנות אחרות או ללה הצפנות. בעבודה הנוכחית של AP שלי היא רק מאריך את התווח ולכן הוא משתמש באותה הצפנה של רשת המקור בעצם יש לי רשת של שלושה מחשבים ומתחברים של AP שלי, חיברתי לו אנטה גדולה ואני והתחברתי אל רשת מרוחקצ בשביל האינטרנט, ולם יש לי שרת ברשת שלי שהוא ללא מסך ומקלדת, לכן כל פעם שאני מתחבר אל רשת אחרת ב AP שלי אני צריך, לחבר לו מקלדת ומסך ולהכניס את הסיסמא של הרשת ש AP התחבר אליה, אז רציתי לדעת אם יש מכשיר - אחד. שיכול לנהל את הרשת שלי שהיא בהצפנה מסוג שלשהוא, ולעשות גשר לרשת …

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  12. בהוט, 2 התשתיות עולות אותו הדבר... הגיוני? כרגע יש לי 1.5 ואני רוצה לשדרג ליותר מהיר: תשתית הוט, ספק בזק אם אני רוצה לשדרג אני צריך לשלם יותר ל 2 החברות? או רק לאחת?

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  13. שלום ושבת שלום יש לי ראוטר בבית ומחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי. דרך התוכנה Ralink אני מוצא את הראוטר שלי ואף מתחבר אליו אבל משום מה לא עובד לי האינטרנט. ניסתי להתקין שוב ושוב אך ללא הצלחה. יש למישהו רעיונות? נ.ב גם הראוטר וגם הכרטיס רשת של חברת edimax בברכה שבת שלום בר

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  14. יש לי מחשב שולחני - שמחובר לאינטרנט דרך ראוטר עם פייר וואל אליו אני מחבר עוד שלושה מחשבים: שניים ניידים ואחד נייח = כולם באמצעות כבלים ולא באופן אלחוטי הנקודה היא שאני לא מצליח לייצר שיתוף קבצים בצורת החיבור הזו לא הצלחתי לימצוא כאן מדריך לשיתוף קבצים ( אני גם רוצה לאחד את שמות המחשבים והרשתות - כי כל מחשב היגיע מימקות אחר מה השלבים ? איך פועלים...יש איזה שהוא מדריך מוכן בנושא? תודה

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  15. כדי שמתי שאני מתחבר אליה יהיה לי אינטרנט ורשת בין המחשבים כמו שאני מתחבר לראוטר תודה

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  16. שלום אני מעונין להתקין Smoothwall Express - חומת אש במחשב הישן. יש לציין שיש לי נתב אלחוטי של בזק. הבנתי שאני צריך שני כרטיסי רשת, מדוע צריכים שני כרטיסי רשת במחשב? לאן כל אחד מתחבר? בנוסף לכך רשום פה: http://www.osnews.com/story/5897/Review-Smoothwall-Express-2.0-Final/ שאפשר להשתמש בכרטיס רשת אחד ומודמם אחד. בשורה שאחריה רשום במאמר "מי משתמש במודם בימנו", לא הם מתכוונים? אז אני כן יכול להשתמש בכרטיס רשת אחד שאותו אני יחבר ישירות ליציאה בנתב? הדבר אפשרי? תודה

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  17. שלום לכולם, כיום אני מחובר עם הספקית 013BARAK (נטויזין), אני משלם להם 59ש"ח בשביל 1.5 מגה . עכשיו דברתי עם 012 SMILE (אינטרנט זהב), ויש להם כזה מבצע : אם אני קונה אינטרנט 3מגה אז אני מקבל 6. בקיצור דברתי איתם על זה , עכשיו הם רוצים 55 ש"ח בשביל אינטרנט 6מגה . אבל שאני עם 013BARAK עכשיו יש לי חבילת "Gamers", שזה אומר שנגיד אני משחק Mu | MapleStory ועוד כאלו שרתים מח"ול וחלק מהארץ לא יהיהו לי שם לאגים והמשחק יפעל חלק , לפי מה שהם אמרו לי ה"חבילה" הזאת מרחיבה לי רק את ההעלאה, זה באמת נכון ? תודה לכל הועזרים .! ואם נגיד יש לי עכשיו אינטרנט 3 מגה כמה העלאה יהיה לי ? ואם יש לי אינטרנט 6 מגה כמה יהיה לי ? (והמשחקי רשת זה באמת פועל עפ"י ההעלאה שלי?) וזה ישפיע על הראוטר? תודה רבה…

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  18. Started by shmil_y,

אני מתכנן לפי המלצות הפורום לקנות את הראוטר WRT54GL. עכשיו עשיתי חיפוש בזאפ ומצאתי את החנות הזו: http://www.digitalsupport.co.il/buy/scripts/prodView.asp?idproduct=43 ששם כתוב ואני מצטט: "נתב זה לא תומך בכבלים והוא למעשה WRT54G V4 לשנת 2004. הנתב לא תומך או נתמך ב Windows Vista. נתב זה אינו מיועד למשתמשים רגילים אלה לאנשי לינוקס בלבד. כמו כן, חברת LINKSYS לא מספקת אחריות לנתב אם שונתה גרסת ה FIRMWARE שלו. אנו ממליצים ללקוחותינו לרכוש או את דגם WRT54G V7 לשנת 2007 בלינק הבא: או את דגם WRT54GL V1.1 האחרון לשנת 2007 אשר תומך בכבלים ומגיע עם ממשק GUI חדש! אחריות 3 שנים - שינוי גרסה מסיר אחריות. (הוראות חברת Linksys)." האם זה נכון??? האם נתב יכול שלא לתמוך במערכת הפעלה מסויימ…

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  19. ב unternet options יש למעלה סמן שניקרא programs ובו ניתן לבחור באיזה תוכנת אימייל רוצים להישתמש מופיעים שם outlook outlook express hotmail אני משתמש ב yahoo.com איך אני יכול להוסיף שם גם את yahoo תודה

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  20. Started by badmama,

שלום לכולם, ההקדמה: יש לי 2 מחשבים. אחד עתיק (פנטיום 3, 800 עם XP), השני חדש יותר (4 עם XP). החדש יותר מחובר לאינטרנט דרך מודם BFOCUS של בזק (ודרך כרטיס רשת נפרד). הישן מחובר באמצעות כבל רשת מוצלב מכרטיס הרשת שלו, לכרטיס הרשת ה ONBOARD שיש על הלוח של החדש. בהגדרות הרשת, זה נראה כך: לפני כשבועיים פתרתי בעייה באמצעותכם לגבי המחשב הנתמך באמצעות הגדרת IP ידני אליו. היום פירטמתי את המחשב החדש (צריך לרענן מדי כמה זמן), הגדרות הרשת נשארו אותו הדבר בחדש (אני חושב), אך לא קיים חיבור אינטרנט בין המחשבים, שלא לדבר על שיתוף מדפסות וקבצים. בשני החיבורים (גם בישן, גם בחדש), המחשב אינו מתריע על בעייה בחיבור, אלא פשוט לא גולש מהמחשב הישן. חשוב לציין, בישן כעת הוא גם לא מציג שום סטטו…

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  21. Started by itak,

בלי קשר למחיר, מבחינת ביצועים ואמינות איזה נתב עדיף לרשת אלחוטית ביתית (כשהמחשבים לא רחוקים מאוד זה מזה) : ‏Edimax EW-7206 Access Point 802.11G‎ או ‏Edimax BR-6204WG Router‎

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  22. חבר שיגיע מחו"ל עם המחשב הנייד שלו והוא רוצה עכשיו להיתחבר לאינטרנט בארץ ולגלוש בכל מקום האם זה אפשרי? האם יש כרטיס מיוחד לזה? כמה זה עולה? למי שלא אבין הוא רוצה פשוט לחבר כרטיס למחשב ולגלוש בכל מקום בלי בעיה האם זה קיים איך עושים וכמה עולה?

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  23. היי , לאחר כל מיני אילתורים שניסיתי להוציא מתוך המדריך לשיתוף אינטרנט לא עלה בידי כל הצלחה עם מישהו יכול להסביר בקצרה מה להגדיר ואיפה זה יהיה סבבה .... אני מעלה תמונה של כל חיבורי האינטרנט : ה - LOCAL AREA CONNECTION הוא הכרטיס רשת שאליו מחובר המודם . וה - LOCAL AREA CONNECTION 2 הוא הכרטיס רשת שאליו מחובר המחשב השני ( עם כבל מוצלב ) . אז בקיצור לפי מה שאני מבין זה לגרום לחייגן לשתף את האינטרנט ואז הוא גורם לאי פי בפרוטוקול ה TCP IP בכרטיס רשת הראשון להשתנות באופן אותומטי ל- 192.168.0.1 ומכאן כבר איבדתי את הכיוון .... מה להגדיר איפה ולמה .... תודה .

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  24. Started by yoahe,

יש לי מודם IDSL של בזק כל פעם שאני מתנתק מאינטרנט הוא תוקע לי את המחשב(יש לי אמיול שרץ מהר) גם אחרי שאני עושה כיבוי לXP הוא נתקע על שומר הגדרות מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  25. Started by maorsh18,

שלום לכולם היום הצלחתי בשעה טובה ומוצלחת לחבר את שתי המחשבים שלי לראוטר, סידרתי את האינטרנט ואני מנסה לשתף קבצים בין שתי המחשבים... הבעיה היא שרק המחשב של אחי מזהה את המחשב שלי ברשת, ואני לא מצליח לזהות את המחשב של אחי... זאת אומרת שאחי יכול לקחת ממני קבצים כמו בכל רשת ואני לא מצליח לזהות אותו יש למשהו רעיון למה זה ככה ???

• 2 תגובות
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים