רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
אני עומד להיתחבר לאחרונה לaquanet ורציתי לשאול אם ידוע לכם על החברה הזאת ואם כדי לי להתחבר אליה הם גם אמרו לי שהם נותנים לי מודם pci במתנה מישהו יכול להסביר לי אם הוא טוב או שיש הבדל בינו לבין המודם החיצוני ???
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
ברשותי רכזת hub swich . רצוני לדעת איזה סוג נתב (ראוטר) עלי להשתמש לכבלים ? ובאיזה אופן יש לחבר את הנתב מהמודם אל ה מרכזת (ה-hub) אשמח לקבל שירטוט והסבר מפורט !!! ניסיונותיי "עלו בתוהו" תודה.
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
1. איזה כבלים אני צריך ומהם ההגדרות בשביל לעשות רשת עם סווטיצ' בין 2 מחשבים ומודם אדסל פרו ? 2. איזה כבל מקבלים עם האדסל ? 3. איך מזהים בין כבל מוצלב לרגיל ? 4. אם אני רוצה לעשות רשת בין 2 מחשבים... אבל שהמודם אדסל יהיה מחובר לאחר המחשבים ולא לסוויטצ'... זה אפשרי שיתוף אינטרנט ככה ? ואם כן... אז איך ? מה ההגדרות ? כבלים וכו'. 5. איך הסווטיצ' GENIUS SWITVH 8 PORT 10/100 ? 6. איך משתפים תיקייה, מדפסת, כונן וכו' ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אין לי ממש שום ידע ברשתות ואני שואל שאלה של ממש מתחילים אז תעזרו לי... טוב יש לי שני מחשבים שפועל אליהם XP ויש בניהם רשת רגילה אחד ברברר השני קלינט. עד עכשיו היה לי במחשב הקלינט מין תקייה משותפת שנמצאת בתוך ההארד-דרייב של הקלינט והיא הייתה משותפת אם הסרבר. כאילו אם הורדתי משהו בסרבר אז יכולתי להעבר אותו לקלינט וההפך. התקייה בקלינט הייתה בתוך הכונן D: שלי ובסרבר היא הייתה כמו כונן מדומה בשם X: פתאום שניסיתי להיכנס לכונן X בסרבר הוא כתב לי שגיאה שהיא משהו אם VPN וכל מיני דברים של מיקרוסופט ואחריי זה לחצתי בטעות על משהו והכונן X: פשוט נעלם. ובקלינט הוא עדיין מראה לי אותה כתקייה משותפת (אם היד האדומה הזאת על התקייה). עכשיו השאלה שלי היא איך להחזיר את זה שיהייה באותו מצב…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי רשת של שתי מחשבים שמחוברים בעזרת כרטיס רשת, ואחד מהם מחובר גם לאינטרנט. אבל זאת לא הבעייה.. האינטרנט עובד מצויין! הבעייה היא שכשאני מנסה לעבוד מהמחשב הראשי למחשב הישן יותר (לסדר תיקיות, למחוק קבצים...) זה עובד נורא לאט, לוקח הרבה זמן לגלגל את העמוד למטה, או לעבור בין תיקיות... מישהו יודע למה? ושאלה נוספת, יש איזשהי תוכנה טובה שנותנת לי שליטה מלאה על המחשב השני?
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
לאחרונה קיבלתי ADSL וגם מחשב חדש. היום קיבלתי את שני כרטיסי הרשת שלי וגם כבל רשת והתקנתי אותם בשמחה ובששון. שיתפתי את החיבור לאינטרנט ובשני המחשבים פעל האינטרנט. אבל ברגע שהפעלתי את הרשת, צנחה מהירות ההורדה שלי ממקום מסוים מ 55+- ל 5+-!! ושניות ספורות לאחר שכיביתי את הרשת, המהירות חזרה ל55+-, וכל זה מבלי שכאשר הרשת דלקה, גלשתי באינטרנט במחשב השני. האם יש פיתרון לבעיה הזאת? אולי להגביל את ה bandwidth של אחד המחשבים? אני נואש, מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כפי שהכותרת אומרת , יש לי בעייה להכנס מהמחשב של אחי שהוא מחובר דרכי לחלק גדול מן האתרים... אחרי שהתקנתי פיירוול , חבר שלי אמר לי שאני צריך להוריד תוכנה שנקראת Dr. TCP , אכן עשיתי זאת ושיניתי את ה- Internet MTU ל- 1400... עכשיו , הבעייה היא שהסרתי את הפיירול ואני זקוק ל-Default של Dr.TCP , או יותר נכון , את המספר שבא עם התוכנה לפני ששיניתי ל-1400 ( אני לא זוכר אותו .. :-\)מישהו יכול לעזור לי ? בתודה מראש לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, חיברתי שני מחשבים לרשת משותפת עם שני כרטיסים רשת וכבל מוצלב. אני לא מצליח לעשות PING ממחשב אחד לשני. בחלון בXP של מחשבים שביחד באותה WORKGROUP רואים את שניהם! אבל כאשר עושים PING, באחד פשוט יש HOST UNREUCHABLE ובשני זה מוצא את הIP אבל כל הPACKETS LOST. עשיתי פעם IP קבוע, פעם לא משנה, גם עשיתי עם דיסק לרשת ושום דבר לא עבד. יכול להיות שכבל או אחד מהכרטיסי רשת דפוק? מה לעשות? :-[
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כיצד אני מקנפג את המודם הזה תחת מערכת windows xp pro הגדרות+חייגן?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
מה הבדל בין כבל רשת עם 8 גדים ובין 4 גידים? שניהם יכולים להעביר 100BIT, אז מה הבדל?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
עכשיו חשבתי על זה לאחר שליחת הודעות לסין וקנדה בSMS דרך הICQ האם זה עולה לי כהודעה בICQ או שאני משלם תעריף שיחה לחו"ל ? כי אם כן אבא שלי נוראאאאאאאאאא יכעס :errr:
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הייתה לי בעיה מסויימת עם ה-WIN XP באיזה משחק אז החלטתי להתקין מחדש את ה-WIN XP (לעשות Upgrade) - זה תמיד עוזר. הבעיה באמת נפטרה (אני חושב) אבל נוצרה לי הבעיה הכי מעצבנת ומפריעה שיכולה להיות!: באתי להגדיר מחדש את החיבור ל-ADSL מכיוון שהוא נמחק אז לחצתי על Create a new connection וכשאני לוחץ על Connect to the Network at my workplace ועושה next שתי האפשרויות מסומנות באפור ואי אפשר ללחוץ עליהן או על Next. זה אומר שאי אפשר להתחבר לאינטרנט וזה בעיה מאוד רצינית בשבילי... אחרי שחיכיתי 6 שעות בתור של 012 האלו לא הצליחו לעזור לי ואמרו לי להתקשר למייקרוסופט - כאילו שהם יצליחו... ניסיתי להתקין את ה-XP כמה פעמים אחר"כ גם אחרי שהעפתי את ה-Norton Firewall וזה לא עזר... בכל מקרה, למישהו …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלוםםם יש לי רשת ביתית עובדת ותקינה, 2 המחשבים שלי: windows98sec windows98 התקנתי internet connection sharing וגם את הדיסקט במחשב השני, ניסיתי להפעיל את הרשת ולא עבד, ניסיתי עוד לשנות באינטרנט אקספלורר בconnectiong את הlan settings וגם זה לא עוזר... מה עוד אפשר לעשות?! תודה
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
מחשב ראשי מחובר לאינטרנט עם כרטיס 10mbps ומודם אלקטל ל-ADSL. יש בו עוד כרטיס רשת נוסף של 10/100 שמחובר עם כבל מוצלב למחשב משני (בו יש כרטיס 10/100 מובנה). בראשי מותקן WinXP Pro ועשיתי בו את ה-Wizard שלהם לשיתוף.. במשני מותקן Win2K Pro, ואין לי מושג איך אומרים לו להתחבר דרך המחשב הראשי.. אין שמה Wizard כזה נוח, ושניסיתי להריץ את זה של ה-XP הוא אמר שהוא תומך רק ב-98SE ו-ME. מה אני אמור להגדיר? צריך אולי עוד איזשהי תוכנה? שני המחשבים מזהים אחד את השני ברשת וניתן להעביר קבצים ביניהם... תודה..
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש לי בזק בינלאומי 0.5 ואני מקבל פינגים של 1200 - 2300 בשרתי משחקים! וזה מוריד לי קבצים על 20-40! (גרוע) איך לבדוק את הבעיה? האם זה ימשך או זה יעבור עוד כמה שעות?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכנתי כבל מוצלב (עפ"י הלינק http://www.duxcw.com/digest/Howto/network/cable/cable5.htm) כדי לחבר בין שני Switchים ונורת הלינק לא נדלקת אצל אף אחד מהם. הכבל הוא באורך 40 מטר. למישהו יש רעיון לא זה לא עובד ? תודה The Doorman
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אני אמור לחבר 2 מחשבים, עם אפשרות שיוכלו לנצל את אותו חיבור אינטרנט בו זמנית. מבחינת חומרה, יש ל2 המחשבים כניסות rj45 מהלוח, אז אני רק צריך כבל רשת מוצלב? מה אני צריך מבחינת תוכנה בשביל להתחבר בשניהם לאותו חשבון (כנראה adsl)? תודה רבה מראש, וכל טיפ יעזור.
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
אני רוצה להתחבר למחשב שלי מביה"ס או ממקומות אחרים , אז שמתי לי קובץ שמאפשר REMOTE ASSISTANCE ושמרתי אותו במקום שאני יוכל להוריד אותו... עכשיו , מביה"ס יש שם 98 , איך אני יכול להתחבר אלי ? נגיד אפילו בתור שרת FTP או משהו כזה , אני רוצה להתחבר ל-XP משום שהוא רץ אצלי הכי הרבה , הלינוקס וה-98 "נדירים". אין שם גם PCANYWHERE או משהו כזה , אתם מכירים תוכנה שתעשה לי מהמחשב FTP עם סיסמא שאני יוכל להיכנס , אבל שתהיה די קשה לפריצה ?
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
הורדתי את זה (התפלאתי שזה 20 מגה) ומה אני מגלה שזה הסרטון של הפרסומת שלהם אם הטניס מה זה חוסר האחריות הזה
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
לא הבנתי מה זה בדיוק kbps אם למודם יש 56kbps והוא מוריד רק על 5KB לשניה אז כמה מוריד האינטרנט בכבלים 750kbps ??? 750kbps זה לא מוריד על מקסימום 750kb לשניה? ?What is kbps
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
שאלו אותי היום אך לעשות שאי אפשר יהיה לגלות את הIP. ואז זה גרם לי לחשוב על כול הקטע של IP, כמובן שלא מצאתי את התשובות לשאלותי אז החלתתי לשאול אותכם. בשביל מה צריך IP? מה זה עושה? ומה זה בכלל IP? ומה החלק שלו בכל הקטע הזה של אינטרנט?
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
(IP כמו בחיוג אנלוגי ישן) או שזה IP קבוע כמו במודם כבלים?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-