רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
יש לי מודם של מת"ב ואני מחובר דרך בזק בינ"ל . אני צריך עוד מודם למחשב אחר, השאלה היא אם אני צריך להזמין מנוי נוסף אצל בזק או שאפשר להשתמש באותו username. ובכלל - מי הספקית הכי פחות איטית (...) והכי פחות בעייתית?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכווווולם! יש לי בעיה (או יותר נכון שאלה). יש ברשותי שני מחשבים עם WINXP PRO כל אחד. חיברתי את אחד מהם לכבלים שערוצי זהב. עכשיו, למחשב א' שמוחבר כבלים יש שני כרטיסי רשת. ולמחשב ב' יש כרטיס רשת אחד. הנה ההגדרות שמופיעות כאשר אני עושה IPCONFIG: Windows IP Configuration Ethernet adapter Local Area Connection 3: Connection-specific DNS Suffix . : gc IP Address. . . . . . . . . . . . : 10.30.154.6 Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.224.0 Default Gateway . . . . . . . . . : 10.30.128.1 Ethernet adapter Local Area Connection 2: Connection-specific DNS Suffix . : IP Address. . . . . . . . . . . . : 10.0.0.1 S…
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
אני לא יכול להתחבר לאינטרנט המהיר בגלל שאני גר רחוק מהמרכז. האם שווה לי להתחבר לאינטרנט בלוין???
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת, את ה"פריצה" הזו שמשדרגת את ה- ALCATEL לפרו ומאפשרת לשתף את המודם למספר מחשבים עם HUB כך שכל אחד יש לו חיבור DEDICATED לאינטרנט, מישהו הצליח לעשות עם 012 ? בינתיים אני רק רואה אנשים עם בעיות איתם, אולי הם מצאו פטנט שאי אפשר יהיה לעשות את זה? כי אני שוקל לעבור מכבלים ל ADSL רק בגלל זה.... אבל ספק אינטרנט אני לא אחליף... ואיך דואגים שיביאו לי את המודם מהסוג הנכון?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה הם הפורטים של כל אחד מהדברים: FTP - 21 HTTP - 80 SMTP - 110 אבל מה הפורטים של POP3 TELENT ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איך להשאיר את החיבור לNET מחובר כאשר אני מכבה את המחשב? נמאס לי להתחבר מחדש או להשאיר את המחשב דלוק! אפילו כשאני שם את המחשב במצב המתנה הוא מתנתק מהחיבור! שמעתי שיש תוכנה! מי מכיר?
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
יש לי במחשב אחד WIN2000PRO ובשני WIN98SE ה2000 רואה את ה98 אבל שה98 מנסה להיכנס ל2000 הוא דורש סיסמא וסמתי סיסמא ואם אני לא לוחץ כלום זה גם לא עובד מה לעשות כדי לבטל את הסיסמא?
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
אני וחברים שלי שיחנו SOF ברשת של שלושה מחשבים אצלי בבית, למרות שהיה נחמד הפינגים הגיעו עד ל100+! זה לא חריג ברשת ביתית? למישהו יש תוכנת בנצ'מרק לרשת?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מכוון שאני רואה הרבה שאלות וחוסר ידע בנושא המודם הנ"ל וחיבור ADSL חשוב לדעת שהחיבור הטוב ביותר ל- ADSL נעשה בעזרת המודם הזה כשהוא מחובר לכרטיס רשת או האב כדאי לכל אחד ולא חשוב אם יש לו רשת מחשבים או שהמודם מחובר למחשב בודד, לבצע את השינוי לגירסת PRO לאחר השינוי יש להעביר את שם המשתמש והסיסמה למודם ואז נפטרים מכל החייגנים ומקבלים חיבור רציף לאינטרנט. החיבור יציב ואינו מתנתק וגם מקבלים מהירות גבוהה יותר אומנם באחוזים בודדים אבל זה גם משהו. אלה שיש להם רשת מחשבים נהנים יותר מחברים את המודם ישירות להאב וכל מחשב מקבל חיבור ADSL רציף בלתי תלוי לא צריך להשאיר מחשב שרת דלוק 24 שעות ולא צריך מחשב עם 2 כרטיסי רשת ולא צריך שום תוכנת שיתוף מיוחדת הכל, כולל ההגדרות נעשה באופן אוטומטי…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הדיון הזה אמור לעזור להרבה אנשים כמו שהוא אמור לעזור לי. הבעיה ידועה, 2מחשבים מודם כבלים אחד ושיתוף אינטרנט!! אז אני אתחיל: 2 מחשבים שניהם עם XP הראשון שצריך להיות השרת מחובר דרך כרטיס הרשת ה O/B שלו למודם כבלים, עכשיו השאלה: איך לשתף אינטרנט בין שני המחשבים? ובבקשה תתחילו מההתחלה שזה מרגע התקנת כרטיסי הרשת!
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
חברים אני ממש בור בכל העניין לרשתות וכל הדברים האילה. יש לי בבית 3 משבחרים שהיתי רוצה לעשות ביניהם רשת ויש לי גם ADSL שהיתי רוצה לשתף אותו בכל המחשבים ושכל שלושתם יוכלו לגלוש בו בו זמנית. (אני שמעתי משהו שבשביל זה אני אצטרך להשאיר את הממחשב שאליו מחובר האינרנט המקורי פתוח כל הזמן.. ואין לי בעיה עם זה.) חוץ מזה בשלושת המחשבים יהיה מותקן WIN2K. ולא היתי רוצה לקנות האב או סוויטץ כי יש לי מספיק כרטיס רשת כדי לשרשר את המחשבים. אז מה דעתכם יהיה לי הכי כדאי לעשות? ומישהו יכול להסביר לי מזה שרת ומה תפקידו?? ואם אני אצטרך גם שרת? תודה רבה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס רשת של Realtek / CNET ושמתי אותה על מחשב ישן עם לינוקס, כשהמחשב עלה הוא אמרה System Board Failure שלבסוף התברר לא כבעיה בלוח אם (כשהסרתי את הכרטיס רשת זה נעלם), כשהפעלתי את לינוקס (עם הכרטיס רשת) הוא אמר: Chip does not respone יכול להיות שהכרטיס רשת נשרף? איך והאם אפשר לבדוק את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איך אפשר לעשות את זה? בWIN98 היה WINPOPUP, עכשיו שאני משתמש בXP אני לא מוצא אפשרות דומה...
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן חברה! המשרד החליט, סוף סוף, לרכוש SWITCH בעל 16 פורטים במקום ה HUB הישן שלנו. קיבלנו הצעה של 450$ עבור SWITCH של 3COM, מבדיקה שערכנו מצאנו סוויצ'ים זולים בהרבה. יש למישהו מושג למה? (מדובר על חצי מחיר לפחות), כמו כן יש לכם המלצות לסוויץ טוב ואמין? תודה! צחי
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברים, אתמול חזרתי מארה"ב עם Wireless Access Point של חברת SMC. להפתעתי הרבה גיליתי שהוא תומך ב-PPTP לצורכי הזדהות ב- ADSL ולא רק ב- PPoE (כמו שבד"כ עובדים בארה"ב). מייד הזנתי את החשבון שלי של ספק האינטרנט אולם זה לא עבד. אחרי התכתבות קצרה עם התמיכה הטכנית של SMC, קיבלתי Firmware חדש שפתר את הבעיה! מדהים! אני מחבר את המכשיר למודם של בזק, מתחבר עם כרטיס אלחוטי וזה פשוט עובד. הדגם של המכשיר נקרא SMC Barricade SMC7004VWBR. המכשיר עולה $149 אבל החודש הוא במבצע בחנויות Micro Center בארה"ב ועלה רק $59!!! מחיר מדהים! אם אתם מכירים מישהו מארה"ב שירוץ לקנות כמה לחברה.. תכונות של המכשיר: 1. תומך ב-WAN: כתובת קבועה, PPoE, PPTP. 2. DHCP Server פנימי. 3. תמיכה ברשתות אלחוטיות WiFi. 4.…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני יתחיל ככה...עשיתי חיפושש!!!!!!!! ל מצאתי משהו מדויק שיכול לעזור לי.. עכשיו , לעניין : 2 מחשבים אחד מריץ XP והשני 98. ב-XP מותקן כרטיס רשת שמחובר למודם בכבלים RCA. ועוד כרטיס רשת שמחובר לכרטיס רשת במחשב השני. כמובן שההוא עם ה-XP דולק כל הזמן... האינטרנט עובד והכל עובד טוב , חוץ מ..המהירות. המהירות של הרשת עצמה די טובה , המהירות של האינטרנט...על הפנים. במחשב עם ה-98 המהירות היא 10-15K לשניה....שזה ממש ממש גרוע! (אמור להיות 90!) !!! במחשב השני הגלישה יותר טובה וראיתי שהגיעה ל-80 אבל קפץ ל-30... למישהו יש רעיונות אולי לא הגדרתי טוב משהו ?
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
תקנו אותי אם אני טועה אבל רוב הפופאפים המעצבנים שקופצים באינטרנט ובכלל באים משרתי פרסומות. אולי יש איזו רשימה שמכילה אותם ואז אוסיף אותם ל-DENY ב-FIREWALL שלי. ואם אין רשימה אז אולי כדאי לבנות אחת... יש משהו כזה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה אני רוצה לדעת כי אם זה עובד אז ביי ביי WINDOWS
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
האם יש דרך להגביל את מהירות האינטרנט (נגיד מתוך 750KB לתת לו רק 50) אחד מהמחשבים שמחוברים ברשת?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי רשת ביתית של שתי מחשבים שמחוברים בעזרת כרטיס רשת, עכשיו, שאני מנסה להכנס לכל מיני ערוצים במירק זה כותב משהו שצריך להתקין IDNET ולא נותן לי להתחבר... מישהו יודע מה לעשות??
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
מישהו יודע איזה מהירות מגיעה aquanet בהורדות מיחול או בארץ שיגיד לי ???
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאלה שעוד לא התנסו באינטרנט המהיר של הכבלים .... תבררו יותר..... הדברים לא בהירים כמו שהם ניראים גולשים מהר מעבירים קבצים במהירות גבוהה..... אז אוקי אני מחובר בערך שבוע... ורק בעיות פתרתי בעיה אחרי בעיה...(כמובן שזה היה כרוך בהתקנות אין סופיות) אבל רציתי לישאול אם מישהו מכיר את בעית שליחת הקבצים בכבלים... ואם כן , מה הפיתרון....????? כי ניסיתי המון דברים וזה נגמר אפילו ברגיסטרי שם שיניתי גודל פאקט וזמן שהוא יחיה וכ'ו... קיץ קייץ לא עוזר... מישהו יוכל לעזור לי אולי...???? ???
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני משתמש בחלונות אקס.פי וחיבור מהיר לאינטרנט (באמצעות בזק)ואני רוצה להקים פאב פרטי FTP כמו כן יש לי את התוכנה לניהול פאב בשם : Bulletproof FTP Server 2.15 האם למישהו יש מדריך מפורט ופשוט...צעד אחר צעד... , אודה לו מאוד. תודה.
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היום התקינו אצלי את מודם הכבלים ונתקלתי בבעיות ההלו: 1. כמובן ששמו את זה ב USB, רציתי להעביר את זה לכרטיס הרשת שלי אבל זה פשוט לא לא עובד, הכרטיס בסדר גמור אבל הוא לא מתחבר ונדמה לי שאני צריך להכניס הגדרות, בבקשה אני צריך עזרה (יש לי WINDOWS XP)!! 2. למה בקאזה אני מוריד באותה מהירות שהורדתי על מודם ה 56 שלי?
-
- 2 תגובות
- 904 צפיות
-