רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
אוקי קניתי את הראוטר 3COM Wireless 11g Cable/DSL Route הגדרתי בו רשת והרשת מתפקדת בסדר גמור... אני מחובר לאינטרנט בכבלים אבל לא מצליח להתחבר לאינטרנט... האנשים ב012 בלבלו לי בשכל משהו שהראוטר הזה הם לא מבינים בו או משהו כזה אמרו לי לעבור לסטאטיק IP...עשיתי את זה ושום דבר...גם פה לא הצלחתי להתחבר ולא בטחי... מישהו יכול לעזור לי באיך להגדיר את הראוטר הניג'ס הזה? אני מחובר ל012 בכבלים
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת ביתית עם שישה מחשבים ועכשיו כאשר מעבירים ממני קבצים, המחשב נתקע. רציתי לדעת עם יש איזה תוכנה או משהו דומה שיוכל להראות לי מי מעביר ומה מעביר מהמחשב שלי ... יש כזה דבר ? _____________________________________
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
קורה לי כל הזמן שזה נתקע באמצע, מפסיק, מתנתק באמצע העלאה.... ניסיתי כבר יותר מ-7 אתרי upload שונים, בכולם נתקלתי בבעיה המעצבנת הזאת! זה קורה גם לעיתים כשאני שולח קבצים במסנג'ר. מה לעזאזל יכולה להיות הבעיה ??? ניסיתי לבטל את הקספרסקי, לא עזר. בזק עשו לי בדיקה של הקו - תקין. תשתית - יס ספק - אינטרנט זהב ראוטר ROTAL RTA 1025W WIN XP SP2 אשמח לכל עצה..... למה זה מעצבן אותי ... תודה
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום אני שחקן MOHAA הניק שלי זה ShOoKi פעם ועד היום יכולתי לשחק ולגלוש והכל אבל פעם יכולתי לפתוח פורטים כגון 21.. פיקססו לי דברים הכל טוב ויפה אחרי כמה ימים זה לא עבד יותר וכל הפורטים האחרים שאני מנסה לא עובדים עשיתי delete ושוב פתחתי וזה לא עזר.. יש לי את מודם אלקטל שהפכתי אותו לנתב.. היום אני רוצה להריץ DMW ואני לא מצליח בגלל שאני לא מצליח לארח הפורט שאני צריך לפתוח זה 25120 בTCP יש עוד דרך כל שהיא שאני יכול לפתוח את הפורט הזה?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מהי אופציית ה-Offload TCP_largesend, בדרך כלל כשהיא על ENABLE יש לי הרבה בעיות בהעברה ברשת, וכשאני שם אותה עם DISABLE הכל חלק יותר... אשמח להסבר אם מישהו מכיר\יודע...
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי נתב מסוג רוטל שיושב בממד עים המחשב יש לי פלייסטיישן 3 בסלון ואני לא מצליח להגיע לסיגנל טוב מגיע לי ל55 גג60 אחוז מה אפשר לעשות כדי לשפר את הקליטה? האים נתב עים שלוש אנטנות זה הפיתרון? תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
איך אני יכול לפקח על מחשבים אחרים ברשת שלי? כלומר איך אני יכול לראות כל מה שהמחשבים האחרים ברשת שלי עושים ושהם לא ידעו שאני מפקח עליהם
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי מצלמת אינטרנט למחשב ורציתי לדעת אם אני יכול להיות במקום אחר ולהתחבר למצלמה שמחוברת למחשב שנמצא בבית שלי והבנתי שזה אפשרי דרך רשת Wifi אשמח להסבר כיצד... בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
יש לי אפשרות ל4 מגה, תשתית+ספק 130 שקלים לחודש עם התחייבות לשנה. האם זה מחיר טוב??
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לידי בית קפה עם רשת אלחוטית וחוץ מזה יש לי חיבור adsl בדקתי ומערכת מסוגלת להתחבר ל-adsl ובאותו זמן גם לרשת האלחוטית. האם יש איזושהי תוכנה שבה אוכל לקבוע שתוכנות מסוימות (כמו הדפדפן למשל) יופנו לתקשורת דרך הרשת האלחוטית ותוכנות אחרות יופנו לתקשורת דרך ה-adsl אני מחפש תוכנה פשוטה שתתלבש על windows.
-
- 8 תגובות
- 624 צפיות
-
-
מחפש ראוטר להצבה בקומה ראשונה בבית בתוך חדר ממ"ד ושיהיה מספיק חזק לקבלת קליטה בינונית ומעלה בקומה מעל.. הראוטר שברשותי של סימנס קיבלתי מבזק עם התקנת ה adsl ויש קליטה טובה-בינונית בקומה ראשונה בלבד.
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום רב לכולם!!! אני רוצה להאריך את הכבל של ה USB שמחבר את הכרטיס הרשת האלחוטי למחשב ביתי שיקלוט אות יותר חזק, אורכו כרגע: 1 - 1.2 מטר ואני מעוניין להאריכו ל: 4 - 5 מטר, 1. מישהו פעם ניסה לעשות דבר כזה ולראות אם זה משפיע על האות? 2. האם הארכה של הכבל בצורה משמעותית כזו (יחסית) פוגעת בקצב העברת הנתונים בתקשורת? תודה רבה לעונים !
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום.. השאלה שלי היא אני רוצה כרגע להקים שרת FTP גדול כגון RapidShare, MegaUpload וכו' שרת שיאחסן כמות גדולה של קבצים כמו כן ידוע לי על עניין הזכויות יוצרים אך שאלתי היא כזו אם במידה ואני מוכן להשקיע באיזה סוג איחסון כדאי לי להעזר..?, איזה שרת? וכו' תודה מראש.!.
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום יש לי רשת מחשבים מחוברים בראוטר אלחוטי-4 מחשבים - 2 נייחים ו2 ניידים. כולם באותה קבוצת עבודה. בכולם יש תיקיות שעברו אישור לשיתוף אותן התיקיות ברשת. בכולם יש ווינדוס XP SP2 מכל המחשבים יש אפשרות לראות את כל המחשבים ולגשת למשאבים המשותפים חוץ מלאחד הניידים שאותו לא רואים מאף מחשב(רק הוא רואה את המחשבים האחרים) בנוסף אליו לא ניתן לגשת לתיקיות שהוא משתף(רק הוא יכול לגשת למשאבים של אחרים). מדוע? מה צריך לשנות או להוסיף בממשק הניהול שלו? האם זה שיש לו(היחידי) גירסת וינדוס של HOME ולכל השאר PRO זה קשור לבעיה? אני הרבה זמו מנסה לפתור זאת ותודה מראש לכל מי שיעזור...
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח עם וינדוס אקספי ובו 2 כרטיסי רשת: האחד מתחבר ישירות לראוטר והשני בכבל רשת מוצלב מתחבר למחשב נייד עם כרטיס רשת אחד. לאחרונה התקנתי ubuntu 9.04 במקביל לווינדוס אקספי שקיים לי במחשב הנייד (בנייח יש רק אקספי) רציתי לדעת כיצד אני מקשר ברשת ביתית (כמו שעשיתי ביניהם כאשר היה וינדוס) את שני המחשבים?? צריך להתקין SAMBA ?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
השאלה שלי היא כזאת: אם יש לי חיבור פשוט יחיד לאינטרנט בבית דרך מודם, האם אני יכול לקנות ראוטר/נתב אלחוטי, לחבר אותו לאותו קו ADSL או למודם ובעצם עכשיו לשדר אותו בכל הבית לכל לפטופ עם כרטיס אלחוטי בטווח? השאלה היא האם צריך לרכוש קו חדש מהספקית על מנת לחבר אליו ראוטר אלחוטי? אני מאמין שלא, אך בכל זאת אינני מבין כיצד הראוטר יבצע את החיוג וההתחברות לקו האינטרנט שלי. ושאלה נוספת, אם ואני בעל עסק של בית קפה/ מסעדה וכו', וברצוני להתקין שם רשת אלחוטית ציבורית בעזרת ראוטר שאקנה, האם לתת לספקית האינטרנט לחבר אותי לחבילה "עסקית" גראנדיוזית שתעלה הון, או פשוט לבקש קו ADSL פשוט וליישם את אותה התקנה של נתב ששאלתי עליה בשאלה הקודמת. אשמח לקבל עצות ותגובות- תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אחד DELL LATITUD 5410 השני HP 840 G4 ניסיתי עם כמה סימים שונים ובשני המחשבים אין שום תגובה לסים מישהו יודע אולי מה צריך לעשות בשביל שיקלט
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
- 1 follower
-
-
או netgear wgt624v4 ראוי לציין שברשותי מזרים מדיה אלחוטי תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
הוא טוב? יש לי אפשרות לקנות אותו בזול תודה
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום עד היום היו לנו 2 מחשבים שהיו מחוברים בעזרת כבל רשת מוצלב ובגלל קנית מחשב ניד חדש החלטנו לקנות ראוטר אל חוטי. השאלה שלי האם אני יכול לחבר את המחשב המרוחק מהראוטר בעזרת הקבל רשת מוצב שיש לי או שאני צריך כבל רשת רגיל?
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
זה האי סיקיו שלי 228406803 זה המסנגר amitblat@hotmail.co.il אני יודע לכם אם משיהו יוכל לבוא אלי ולעזור לי לא משהו רציני של חפירה תודה
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
טוב אז המודם שלי (MOTOROLA SB5101 אם זה משנה) מחובר למחשב דרך כבל רשת.. והראוטר אמור להתחבר למודם גם דרך כבל רשת.. הבעיה היא שהחיבור רשת במודם כבר תפוס ואני לא יודע מה לעשות.. יש איזה מפצל או משהו? כי אם אני מחבר את המודם דרך USB (ואז מתפנה החיבור רשת) אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט.. :-\
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
להפעיל את הפיירוואל של הראוטר או לבטל אותו? זה סתם מקור לבעיות?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
יש לחבר שלי אינטרנט 012 וכשהוא עושה התקשר זה אומר לו the device is not reachable מישהו יודע מה הבעיה?? והכי חשוב איך פותרים אותה???
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מצרף צילום מסך של השגיאה תודה!
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-