עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש איזה מקום שמשכיר מחשב חזק לשרת עם שרת שיש בו כזאת מהירות Upload..?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  2. Started by shabi08,

אני בעבודה ויש פה אינטרנט אלחוטי,התחברתי עם הנייד{מערכת ויסטה}האינטרנט עובד מעולה,אני מנסה להתחבר לתוכנת CARBONPOKER משחק פוקר למי שלא מכיר ותקוע במסך כניסה,יש לי גישה לראוטר,ביטלתי את החומת אש של ויסטה ועדיין לא עובד,נראהלי שצריך לעשות משהו בראוטר,תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  3. כי זה שונה מ XP...

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  4. תודה.

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  5. Started by thebenjamin,

שלום, היתה לי רשת עם שיתוף קבצים כשבשני המחשבים היה מותקן SP2.. הכל היה טוב ויפה. שדרתי את אחד המחשבים לSP3 ועכשיו אני לא שיתוף קבצים... פשוט יש אינטרנט ב2 המחשבים. כשאני בודק את המחשבים שב"קבוצת עבודה" זה מראה את שני המחשבים אז זה לא נותן לי להתחבר אל המחשב עם הSP3.. כשמחקתי את הSP3 הרשת חזרה.. יש דרך לבצע איזושהי התאמה ככה שתהיה רשת כשאצל מחשב אחד מותקן SP3 ובשני SP2?[br]

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  6. שלום לכם!!! ברשותי מחשב פנטיום 4 עם מערכת הפעלה win-xp בעברית. יש לי מודם של מתב (motorola). ספק האינטרנט שלי הוא netvision. לבעייה: 1.אז ככה מהמודם של מתב יוצא כבל של רשת אל המחשב שלי לכרטיס רשת שהוא מובנה בלוח. יש נורות דולקות גם במחשב וגם במודם. אבל הבעייה שאין אינטרנט הוא רושם לי קישוריות מוגבלת אוו חסרה. מה שעשיתי חיברתי את המודם עם חיבור usb והכל עבד מצויין. מה אתם חושבים הבעייה? האם התקנת win תסדר את הבעייה, כי היה לי מחשב גם עם בעייה כזאת והתקנתי את ה- windows מחדש ועבד לי מצויין. בתודה מראש בר לוי!!!

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  7. יש לי כרגע בבית שני מחשבים. אחד נמצא בחדר אחד - מחובר באמצעות מודם ADSL לאינטרנט מהיר. (1.5). אני מעוניין לחבר את המחשב השני שלי גם כן לאינטרנט באמצעות רשת אלחוטית. אני יוצא שאני צריך לקנות נתב אלחוטי, וכרטיס רשת אלחוטי. ואלו השאלות שלי: 1) האם את כרטיס הרשת האלחוטי אני צריך להניח במחשב שכבר היום יש לו מודם, והוא זה שמתחבר לאינטרנט כל הזמן ואת הנתב אחבר למחשב השני? או שאין חשיבות לאן אחבר את הכרטיס ולאן את הנתב. 2) האם אוכל לגלוש באופן חופשי וללא כל קשר למחשב הראשון (זה עם המודם)-כלומר המחשב השני, זה שיהיה לו רק את הנתב, יוכל להתחבר באופן חופשי לאינטרנט גם כאשר מחשב א' כבוי-ולא מחובר לאינטרנט? או , המחשב עם המודם חייב לדלוק וגם חייב להיות מחובר לאינטרנט על מנת שגם אני א…

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  8. Started by shay360,

שלום לכולם. אני רוצה לחבר 3 מחשבים לאינטרנט ברשת שמשולבת קווית ואלחוטית. לפטופ אחד עם WIRELESS ו 2 מחשבים שיהיו מחוברים קווית. ראיתי באתר זאפ את הנתב הזה: Edimax 6204wg כתוב שם שהוא גם קווי וגם אלחוטי אבל בכל האתרים שמוכרים אותו מציינים שהוא ראוטר אלחוטי ולא כתוב משהו על קווי. בקיצור.. אני יוכל לעשות את מה שאני רוצה עם הראוטר הזה? שאלה נוספת : מה ההבדל במהירות בין מחשב שגולשים איתו ב WIRELESS ומחשב שמחובר רגיל (עם כבל רשת)? (אם נגיד שהקליטה של האות WIRELESS הוא הכי טוב שיש) ושאלה אחרונה : מה האורך המקסימלי של הכבל רשת שמחבר בין הנתב למחשב השני יכול להיות ?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  9. אני פשוט חייב לזוז למישהו בכדי להתקין לו את המודם ואין לו מושג איזה מודם יש לו. תודה לעוזרים! (מודם של ערוצי זהב)

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  10. Started by קיפוד,

שלום לכולם יש לי מחשב ישן ואני רוצה להפוך אותו לשרת שמארח את האתר הפרטי שלי מה צריך לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  11. Started by eladbu,

שלום לכולם! אתמול נכנסתי לאחת המחיצות שלי וסימנתי בטעות וי על שיתוף מאז כל ניסיון לחזור אחורה עולה בתוהו. אני אדמין במחשב ולא מצליח לחזור אחורה כל ריבוט זה חוזר לשיתוף! איך אני יוצא מזה! תמונה מצורפת. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  12. Started by emule2,

אז ככה ביצעתי את הבדיקה של SHILDS UP ולהפתעתי גילתי שהפורט 1028 הוא לא מוסתר כמו שאר הפורטים אלה סגור עכשיו זה דיי מדאיג אותי אני משמש ב ZONE ALAREM PRO ככה שאין סיבה שהפורט יהיה גלוי מישהו יודע מה עושים?

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  13. שלום חבר'ה האינרטנט שלי לא עובד לאחר התקנה : הסיפר הולך ככה, נרשמתח למנוי באינטרנט של HOT, הגיע טכנאי והתקין את האינטרנט כתהליך המקובל ואז נוכחנו לבעיה ב internet coneection -> status - כתוב שם automaticly assigned הטכנאי ה"מבין" אמר שבגלל המצב הקיים האינטרנט לא עובד אך הוא לא הסביר מה גרם לinternet connection להגיע למצב automaticly assigned או מה המצב הזה מבטא . אין לו פתרון והתקנו כבר את ה windows מחדש ואין שינוי הכרטיס רשת הוא onboard של הלוח Gigabyte GA-K8NS (nForce3 250). לפני האינטרנט של הוט היה לי מנוי באינטרנט ADSL שעבד, המנוי נגמר בזמנו ומאז התקנתי את ה WIN מחדש מספר פעמים (וקיבלתי בדרך את הלוח החדש) הלוח תקין לגמרי, הרשת הביתית שלי עובדת מצויין אבל אני לא …

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  14. Started by ylehman,

אינני מצליח להתקשר מטווח של 15 מטר האם יש דרך לפתור את הבעיה ?? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  15. שלום אנשים כשמפעיל את איימיול וUטוריינט במקביל הקו נופל דיי מהר. גם אם ההורדות לא זזות (בגלל זה מפעיל את שניהם במקביל). לאחר הבעיה יש צורך בלנתק את הנתב מהחשמל ולחברו לאחר חצי דקה בערך ואז הקו חוזר לחיים. אם יש דרך לשנות את זה? האם מדובר על הצפת קישוריות במקביל? דגם הנתב או מודם, Aztech ADSL2+ Ethernet Bridge router DSL-600E

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  16. טוב אז ככה יש לי ראוטר מיושן של 3COM סך הכל הוא תומך בWII ופעל בסדר גמור במשך כמה שנים טובות הוא עדיין פועל אבל אני חושב שהוא מיתקשה במהירות האינטרנט שיש לי היום (5 מגה ) ומוריד לי את המירות (שאני מחבר לבד את המודם זה הרבה יותר מהר) גם המרחק קליטה שלו מסריח בקיצור אני צריך ככה 1-ראוטר איכותי אם מרחק קליטה נורמלי 2-תמיכה בWII ובDS\(בטח רשום באתר של נינטנדו מה תומך )

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  17. Started by WarMachine,

אני מעוניין לרכוש משתמש בשרת פרוקסי כלשהו, עדיפות לשרת בחו"ל, אודה אם מישהו יוכל לעזור לי בנוגע לשרתים מומלצים, טווחי מחירים, הסוגים השונים של השרתים, מה מקבלים בכל חבילה וכל מה שקשור בנושא. בתודה.

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  18. לפניי כמה ימים קיבלתי אקס בוקס , האקס בוקס מחובר לכרטיס רשת וצריך להיות במחשב 2 כרטיסי רשת בשבילו 1 מכרטיסי הרשת שלי מכובה בביוס ואני לא יודע איך להפעיל אותו תודה לעוזרים![br]פורסם בתאריך: 6.05.2007 בשעה 19:55:27 בבקשה זה נורא דחופפ אני לא רוצה להספייםם בבקשששההה אני מתחנן לעזרה

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  19. Started by leonbd,

שלום לכולם! יש לי נייד עם כרטיס רשת (מובנה) INTEL WIRELESS 2200 B/G ליד מקום עבודה שלי יש "נקודה חמה" שאני מהמקום שאני עובד בו לא יכול להתחבר לנקודה. ברגע שאני מתקרב לנקודה רגלית עם נייד אז מתחבר, זאת אומרת אני צריך משהו שיגביר את הכרטיס רשת או עם יש לכם פיתרון אחר מאוד אשמח(המרחק הוא 250-300 מטרים). P.S. אולי אני צריך כרטיס רשת אחר או אנטנה, אם אתם יכולים צורפו קישורים לחומרה. תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 21.01.2007 בשעה 20:27:36 http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=16936&catid=320חשבתי אולי אנטנה כזאת תפתור לי את הבעיה....

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  20. Started by ben060,

המצב הוא כזה: יש לי בבית ראוטר שמחובר על ידי חוט למחשב נייח בסלון נמצא מחשב נייד שאני מחובר לאינטרנט דרך נתב אלחוטי. עכשיו אני רוצה להוסיף מחשב חדש. אנני מתכוון לקנות את הלוח הזה GA-965P-S3 אני צריך גם להוסיף לו נתב אלחוטי ? או בקיצור: מה אני צריך לעשות כדי להיות מחובר לאינטרנט? כמה הסיפור יעלה לי? ועל איזה כרטיס אתם ממליצים? חשוב לציין כי יש לי רשת ביתית.

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  21. שלום אנשים חכמים, קניתי לפטופ חדש ואני מתחבר ברשת ביתית אלחוטית לראוטר של GIGABYTE GN-BR01G. נכנסתי להגדרות של הראוטר VIRTUAL SERVER-->STATIC CONFIGURATION והוספתי את הפורטים שדורשים בהתחלה 4662TCP\4672UDP\4242. עשיתי ריסטרט לראוטר ולכל המחשבים. אח"כ הגדרתי במקאפי שלי רולים לפורטים ולעוד כמה פורטים שמצאתי על הדרך (4662\4661\4665\4672\4711) לחצתי אישור ושוב עשיתי ריסטרט לכל העולם. נכנסתי מחדש לאימיול החדש של NFO.CO.IL ושוב זה אומר לי שיש לי LOW ID ולא מתחבר לי... איפה אני עוד צריך להגדיר בראוטר?בפייראול? איפה טעיתי??? תודה מראש. עפר

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  22. שלום לכולם, לאחרונה עברתי לvista ואני לא כל כך מוצא את הידיים והרגליים בכל מה שקשור לעבודה עם מספר מחשבים ברשת. עד עכשיו היו לי 2 מחשבים עם XP שהיו מחושברים בינהם עם שיתוף קבצים, תקיות, כוננים ואביסרים נוספים (מדפסת למשל). לאחר השדרוג של המחשב הראשי לוויסטיה אני לא מצליח לבצי שיתוף כזה בין המחשבים. בגדול מה שאני רוצה זה לקשר בין המחשבים כך שאחד יהיה מחובר לאינטרנט והשני יקבל אינטרנט דרך הראשון. בנוסף לשתף קבצים ומשאבים בין המחשבים. האם יש פה מישהו שיכול להסביר לי שלב אחרי שלב איך ניתן לעשות את זה? הערה: 1. אני משתמש ב NIS 2007 בתוך FW ואנטיווירוס. 2. אני מחובר לנטוויז'ן ולכבלים ע"י חייגן + מודם (לא ראוטר). תודה מראש, רם

23. Started by maz,

רציתי לדעת מה הכוונה במושג דומיין? אני הבנתי שזה חיבור של קבוצת מחשבים כך שההגדרות, משאבים, משתמשים נשמרים תחת שרת הנקרא בקר קבוצת מחשבים... מצד שני קראתי שדומיין זה גם שמות האתרים באינרנט , כדי שלא יווצר מצב של שני אתרים בעלי אותו כתובות? אשמח לקבל הסבר האם דומיין מה הקשר בין הדברים שכתבתי או שדומיין ניתן לפרש כ 2 מושגים שונים?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  24. שלום חבר'ה, הבעיה שלי היא כזאת. עברתי מהצפון למרכז. בצפון היה לי אינטרנט בתשתית כבלים, ספק- אינטרנט זהב, מהירות 1.5. כרגע במרכז אני במהירות 2.5, אותו ספק והתשתית הייתה adsl ועברתי לכבלים משיקולי מחיר בלבד (לא היו בעיות ב- adsl). מאז המעבר מadsl לכבלים אני פשוט לא מצליח להתמודד עם ריבוי חיבורים, כשאני פותח תוכנה שיתוף קבצים האינטרנט פשוט נחנק, הגלישה נהיית בלתי אפשרית. לוקח לאתר פשוט כמו "ואללה" משהו כמו 3 דקות להפתח וברגע שאני סוגר את תוכנת השיתוף הגלישה חוזרת למצב תקין. בדקתי את העוצמה דרך עמוד ההגדרות של המודם (מודם טומסון) והעוצמה תקינה, גם הטכנאי שהיה פה בדק את העוצמות והיה בסדר. העניין שמכיוון שבמשך שנים גלשתי בתשתית הכבלים ותקופה קצרה התנסתי פה עם adsl אני בטוח שהמצ…

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  25. אני נוסע עוד מאת לדודים שלי ואני רוצה לקחת את המחשב הנייד שלי עכשיו לי בבית יש רשת אלחוטית ואני מחבר את זה ככה אבל לדודים שלי יש מודם רגיל עם מחוברים עם מודם ל 012 ואין להם אלחוטי איך אני יכול להתחבר שם לאינטרנט ? עזרה בבקשה !!?!? תודה לכול העוזרים!! אני ממש צריך את העזרה שלכם [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים