עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. הייתי מוריד על סביבות 100 - 130 כל הזמן אני מחובר דרך ראוטר אלחוטי אבל עם כבל לא WIFI. פורטים מוגדרים IP מוגדר הכל פיקס בדיקה של הפורטים באימיול נותנת תוצאה שהכל פיקס הייתי צריך לעשות ריסטרט ומאז המהירות צנחה לכמעט כלום כל הבדיקות מראות עדיין שהכל בסדר כשאני עושה בדיקת פורטים באימיול מתקבלת תוצאה שהכל תקין המזהה גבוה מה זה יכל להיות ? איפה לבדוק ?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  2. שלום עד היום היו לנו 2 מחשבים שהיו מחוברים בעזרת כבל רשת מוצלב ובגלל קנית מחשב ניד חדש החלטנו לקנות ראוטר אל חוטי. השאלה שלי האם אני יכול לחבר את המחשב המרוחק מהראוטר בעזרת הקבל רשת מוצב שיש לי או שאני צריך כבל רשת רגיל?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  3. זה האי סיקיו שלי 228406803 זה המסנגר amitblat@hotmail.co.il אני יודע לכם אם משיהו יוכל לבוא אלי ולעזור לי לא משהו רציני של חפירה תודה

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  4. Started by Liran3331,

טוב אז המודם שלי (MOTOROLA SB5101 אם זה משנה) מחובר למחשב דרך כבל רשת.. והראוטר אמור להתחבר למודם גם דרך כבל רשת.. הבעיה היא שהחיבור רשת במודם כבר תפוס ואני לא יודע מה לעשות.. יש איזה מפצל או משהו? כי אם אני מחבר את המודם דרך USB (ואז מתפנה החיבור רשת) אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט.. :-\

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  5. מחפש המלצה לראוטר עד 1000 ש"ח שיהיה איכות שידור דרך קירות ולא יסבול מניתוקים וישיהיה לו כמות נכבדת של חיבורים בעיקרון הראוטר יהיה בקומה תחתונה ויצטרך להתמודד עם תקרה מבטון לקומה העליונה. תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  6. Started by bringoroo,

להפעיל את הפיירוואל של הראוטר או לבטל אותו? זה סתם מקור לבעיות?

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  7. Started by raiman1,

יש לחבר שלי אינטרנט 012 וכשהוא עושה התקשר זה אומר לו the device is not reachable מישהו יודע מה הבעיה?? והכי חשוב איך פותרים אותה???

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  8. שלום, יש לי רשת ביתית עם שישה מחשבים ועכשיו כאשר מעבירים ממני קבצים, המחשב נתקע. רציתי לדעת עם יש איזה תוכנה או משהו דומה שיוכל להראות לי מי מעביר ומה מעביר מהמחשב שלי ... יש כזה דבר ? _____________________________________

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  9. Started by dominic16,

שמתי לב שגם כשאני לא עושה כלום המחשב שלי גם מעלה וגם מוריד ואני לא מבין למה איך אני יכול לברר איזה תוכנה עושה את זה? יש לי WIN 7 עם נוד 32 4.0 עם פירוול 100% אין וירוסים או שום דבר אחר ניראה לי זה הוינדוס

10. שלום. יש לי רשת בבית. ורציתי לדעת אם יש אפשרות בווינדוס או איזו תוכנה שאני יכול להגביל את המהירות הורדה והעלאה למחשב שני( אני מתכוון להגביל אותו) אשמח אם מישהו יוכל להסביר ואם זו תוכנה לתת קישור. תודה.

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  11. Started by e.s,

קניתי ראוטר מה אני צריך לעשות כדי שבמחשב השני יהיה אינטרנט??

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  12. Started by Cranchh,

אני מחפש תוכנה להפניית פורטים מקומית (כמו AutaPf) רק חינמית. למי שלא מכיר- התוכנה מנהלת את הפורטים המגיעים למחשב (כל מחשב לאו דווקא ראוטר) מבוסס חלונות, ומעבירה אותם לפורט\אייפי המבוקשים. לדוגמא: www-->192.168.1.1:80-->192.168.1.100:8000 מישהו פונה מהאינטרנט למחשב 192.168.1.1:80 והמחשב הזה מעביר את הפנייה למחשב בתוך הרשת הפנימית שלו: 192.168.1.100:8000 בפורט הרצוי. למי שיש תוכנה חינמית כזאת, רצוי כזאת שיכולה לרוץ בתור SERVICE או אם מישהו מכיר דרך לעשות את זה דרך ה WINDOWS (NETSH) אני אשמח לקבל תשובה. תודה

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  13. Started by KoM,

שלום, רציתי לדעת מהי אופציית ה-Offload TCP_largesend, בדרך כלל כשהיא על ENABLE יש לי הרבה בעיות בהעברה ברשת, וכשאני שם אותה עם DISABLE הכל חלק יותר... אשמח להסבר אם מישהו מכיר\יודע...

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  14. Started by Niv golan,

שלום אני רוצה לחבר שני מחשבים לרשת (מודם של כבלים)כיצד אני עושה את זה???ואם זה ניתן??? תודה.

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  15. Started by sagizur,

יש לידי בית קפה עם רשת אלחוטית וחוץ מזה יש לי חיבור adsl בדקתי ומערכת מסוגלת להתחבר ל-adsl ובאותו זמן גם לרשת האלחוטית. האם יש איזושהי תוכנה שבה אוכל לקבוע שתוכנות מסוימות (כמו הדפדפן למשל) יופנו לתקשורת דרך הרשת האלחוטית ותוכנות אחרות יופנו לתקשורת דרך ה-adsl אני מחפש תוכנה פשוטה שתתלבש על windows.

• 8 תגובות
    • 623 צפיות
  16. Started by bar_h92,

היי אני צריך המלצה לכרטיס רשת חיצוני משהו במחיר של עד 150 שקל שאני יוכל לחבר למחשב נייח. החדר שלי נמצא בקומה מעל לקומה שהראוטר נמצא בה, יש לנו מהירות 100 מגה (אני יודע שזה לא יקלוט 100 מגה באלחוטי אבל אני רוצה משהו שיקלוט מאוד טוב). זה סידור זמני לבינתים עד שאני יוכל לחבר את המחשב ישירות לראוטר.

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  17. Started by elad_jacoby,

תראו, בדקתי עם חבר שלי יש לו אינטרנט ADSL - וספקית בזק בינלאומי 014. יש לו חבילת אינטרנט 750, ולי 2 מגה עם אינטרנט זהב. נכנסתי דרך החשבון אינטרנט שלו בבית שלי, ולא היה לי לאג אחד הכל עבד חלק בלי בעיות. שאני משחק בשלי עם אותם התנאים, במיוחד במשחק maple story יש לי מלא לאגים ואי אפשר פשוט להמשיך ככה. מה לעשות? לאיזו חברה כדאי לעבור?.. תודה

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  18. שלום אנשים חכמים, קניתי לפטופ חדש ואני מתחבר ברשת ביתית אלחוטית לראוטר של GIGABYTE GN-BR01G. נכנסתי להגדרות של הראוטר VIRTUAL SERVER-->STATIC CONFIGURATION והוספתי את הפורטים שדורשים בהתחלה 4662TCP\4672UDP\4242. עשיתי ריסטרט לראוטר ולכל המחשבים. אח"כ הגדרתי במקאפי שלי רולים לפורטים ולעוד כמה פורטים שמצאתי על הדרך (4662\4661\4665\4672\4711) לחצתי אישור ושוב עשיתי ריסטרט לכל העולם. נכנסתי מחדש לאימיול החדש של NFO.CO.IL ושוב זה אומר לי שיש לי LOW ID ולא מתחבר לי... איפה אני עוד צריך להגדיר בראוטר?בפייראול? איפה טעיתי??? תודה מראש. עפר

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  19. החומרה שיש לי: שני מחשבים עם כרטיסי רשת HUB עם שמונה כניסות מודם רשת (של אלקאטל) חיברתי את הקו טלפון למודם וכבל רשת מהמודם ל HUB (לפורט מספר 1) חיברתי את שני המחשבים שיש לי עם כבלי רשת ל HUB. עכשיו מה אני צריך לעשות כדי לגלוש באינטרנט בשני המחשבים בו זמנית? האם אני צריך להגדיר חייגן באחד מהם ולשתף את החיבור אינטרנט שלו? או משהו אחר?

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  20. שלום.. השאלה שלי היא אני רוצה כרגע להקים שרת FTP גדול כגון RapidShare, MegaUpload וכו' שרת שיאחסן כמות גדולה של קבצים כמו כן ידוע לי על עניין הזכויות יוצרים אך שאלתי היא כזו אם במידה ואני מוכן להשקיע באיזה סוג איחסון כדאי לי להעזר..?, איזה שרת? וכו' תודה מראש.!.

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  21. שלום, יש לי בעיה בחיבור לרשת רגילה במחשב נייח. הספק שלי הוא סמייל ואני על קו של בזק. אני מצליח להתחבר לרשת כאורה לכרגיל (הסימן מופיע כאילו הכל טוב). בפועל לא עולה הדפדפן. בנוסף - אלמנטים נוספים שעובדים על הרשת (skype, עדכונים לאנטי-וירוס) לא עובדים. בשיחה ארוכה עם מוקד התמיכה של בזק הם ניסו הרבה דברים אך לא זיהו את מקור הבעיה (אמרו שהקו חלק). לאחר השיחה בדקתי חיבור של לפטופ לאותה תשתית והכל עבד חלק (כולל דפדפן). אני לא מבין גדול במחשבים אבל מבין מכך שהבעיה היא באיזה אלמנט במחשב הנייח (כרטיס כלשהו א הגדרות כלשהם) ולא בתשתית. אשמח להצעות לטפל בבעיה לפני שאני נאלץ להזמין טכנאי. תודה.

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  22. Started by rOnka,

היה לי רשת בבית לפני הפירמוט והייתי יכול להעביר קבצים מהמחשב של אח שלי לשלי בכמה שניות על ידי הMY NERTWORK PLACES, עכשיו אין לי כי פירטמתי מישהו יודע איך להחזיר את הרשת? גם כשהוא פירמט לי הוא עשה הכל משמאל לימין(כאילו ההתחל בעיברים האיקונים בצד ימין) אפשר לשנות את זה ולעשות שיהיה כתוב START ובקיצור וינדוס בעברית? או שצריך לפרמט?

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  23. Started by miki26,

שלום יש לי רשת מחשבים מחוברים בראוטר אלחוטי-4 מחשבים - 2 נייחים ו2 ניידים. כולם באותה קבוצת עבודה. בכולם יש תיקיות שעברו אישור לשיתוף אותן התיקיות ברשת. בכולם יש ווינדוס XP SP2 מכל המחשבים יש אפשרות לראות את כל המחשבים ולגשת למשאבים המשותפים חוץ מלאחד הניידים שאותו לא רואים מאף מחשב(רק הוא רואה את המחשבים האחרים) בנוסף אליו לא ניתן לגשת לתיקיות שהוא משתף(רק הוא יכול לגשת למשאבים של אחרים). מדוע? מה צריך לשנות או להוסיף בממשק הניהול שלו? האם זה שיש לו(היחידי) גירסת וינדוס של HOME ולכל השאר PRO זה קשור לבעיה? אני הרבה זמו מנסה לפתור זאת ותודה מראש לכל מי שיעזור...

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  24. שאלה : אני רוצה לעבור מחיבור כבלים ל ADSL .. רציתי לדעת מה צריך לעשות להתקשר לספק 012 להגיד להם שאני רוצה לעבור... ואני בהתחייבות אצלהם...רציתי לדעת אם אני ישנה מסלול לADSL ההתחיבות מופרת וצריך לשלם כנס.... ומ HOT אני רוצה להתנתק ואני התחייבתי אליהם לשנה !! מה הכנסססססס שאני ידע מחר מה לדבר איתם בטלפון .. הסיבה שאני עובר היא התשתית של הכבלים על הפנים !! בגללה אני עובר !! יש לנו בבית כבלים ישנים ותבל רוצים להחליף לחדשים אבל לשים לנו כבלים על הקירות כמו איזה מחסןןןןןן ובגלל שהתשתית על הפנים האיטנרנט פתאום מתנת'ק!! אמרו לי שהתדר שעובר בכבלים נמוך וצריך להחליף אותם !! וכך גם אני לא יכול לחבר תראוטר שהתדר לפצל תאיטנרט ל4 מחשבים לא מספיק.....שאני מחבר אותו האינטרנט איטי מאוד ח…

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  25. אחד DELL LATITUD 5410 השני HP 840 G4 ניסיתי עם כמה סימים שונים ובשני המחשבים אין שום תגובה לסים מישהו יודע אולי מה צריך לעשות בשביל שיקלט

דיונים חדשים בפורומים