רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
בדיוק עברתי דירה ואני רוצה להתחבר לאינטרנט, יש לי כמה בעיות, קודם כל אי אפשר להתחבר להוט כי אין תשתית בבניין שבו אני גר, והבעיה השניה שלי היא שבזק הם גנבים ורק על אקטיבציה של קו הם דורשים 199 ש"ח. השאלה שלי האם יש לי עוד אופציות בנוגע לחיבור... תודה רבה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
לא יודע אם זה המקום היו היום ניתוקים בגלישה... התקשרתי *6900 נותן מס' טלפון, הם לא מזהים נותן שם ושם משפחה, כנ"ל לא מזהים ת"ז, לא מזהים מספר הסידורי מהמודם, שוב לא מופיע אצלם לא הייתי שיכור או משהו כזה בינתיים האינטרנט חזר, והחלטתי לסיים את השיחה. יש למישהו מושג מה פשר העיניין?
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי אפשרות ל4 מגה, תשתית+ספק 130 שקלים לחודש עם התחייבות לשנה. האם זה מחיר טוב??
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים לנתב הזה. אחד המחשבים הוחלף במחשב חדש ותקין. כאשר אני מפעיל מחדש/מכבה ומדליק את המחשב החדש אז התקשורת בין שני המחשבים נשמרת אבל הנתב מפסיק משום מה לתקשר עם המודם ורק לאחר שמנתקים אותו מהחשמל ומחברים מחדש (רק אותו, אין צורך לנתק ולחבר מחדש את המודם) אז האינטרנט חוזר לעבוד כשורה. כאשר אני מפעיל מחדש את המחשב החדש אז שני המחשבים שמחוברים לנתב לא מצליחים להתחבר לאינטרנט. יש רעיון לפתרון הבעיה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לידי בית קפה עם רשת אלחוטית וחוץ מזה יש לי חיבור adsl בדקתי ומערכת מסוגלת להתחבר ל-adsl ובאותו זמן גם לרשת האלחוטית. האם יש איזושהי תוכנה שבה אוכל לקבוע שתוכנות מסוימות (כמו הדפדפן למשל) יופנו לתקשורת דרך הרשת האלחוטית ותוכנות אחרות יופנו לתקשורת דרך ה-adsl אני מחפש תוכנה פשוטה שתתלבש על windows.
-
- 8 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי מודם-נתב של אלקטל דגם SpeedTouch 510 עם ארבעה פורטים. יש אפשרות באמצעות הממשק WEB של הראוטר, או באמצעות תוכנה אחרת, לדעת לאיזה פורט פיסי מבין ארבעת הפורטים של הראוטר מחובר כל מחשב? מעניין אותי לדעת אם יש אפשרות כזאת, חוץ מאשר ללכת לראוטר ולהסתכל. האם הראוטר יודע בכלל מהם הפורטים שלו, או שמדובר במתגים פיסיים שהוא לא עושה ביניהם אבחנה?
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום אנשים... היום הגדרתי רשת בבית בין 2 מחשבים... עשיתי את זה דרך האשף האוטומטי של ווינדוס ("הגדר רשת ביתית או רשת משרדית קטנה") כי רציתי להעביר כמה קבצים בין המחשבים בקיצור סיימתי עם ההעבדה ואני רוצה למחוק את הרשת... ואין לי מושג איך!!! חפרתי בכל המחשב ואני לא מוצא דרך להסיר את ההגדרות רשת ואת התיקיות השיתופיות! אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור לי פה תודה אנשים
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לכרטיס רשת חיצוני משהו במחיר של עד 150 שקל שאני יוכל לחבר למחשב נייח. החדר שלי נמצא בקומה מעל לקומה שהראוטר נמצא בה, יש לנו מהירות 100 מגה (אני יודע שזה לא יקלוט 100 מגה באלחוטי אבל אני רוצה משהו שיקלוט מאוד טוב). זה סידור זמני לבינתים עד שאני יוכל לחבר את המחשב ישירות לראוטר.
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
תראו, בדקתי עם חבר שלי יש לו אינטרנט ADSL - וספקית בזק בינלאומי 014. יש לו חבילת אינטרנט 750, ולי 2 מגה עם אינטרנט זהב. נכנסתי דרך החשבון אינטרנט שלו בבית שלי, ולא היה לי לאג אחד הכל עבד חלק בלי בעיות. שאני משחק בשלי עם אותם התנאים, במיוחד במשחק maple story יש לי מלא לאגים ואי אפשר פשוט להמשיך ככה. מה לעשות? לאיזו חברה כדאי לעבור?.. תודה
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום אנשים חכמים, קניתי לפטופ חדש ואני מתחבר ברשת ביתית אלחוטית לראוטר של GIGABYTE GN-BR01G. נכנסתי להגדרות של הראוטר VIRTUAL SERVER-->STATIC CONFIGURATION והוספתי את הפורטים שדורשים בהתחלה 4662TCP\4672UDP\4242. עשיתי ריסטרט לראוטר ולכל המחשבים. אח"כ הגדרתי במקאפי שלי רולים לפורטים ולעוד כמה פורטים שמצאתי על הדרך (4662\4661\4665\4672\4711) לחצתי אישור ושוב עשיתי ריסטרט לכל העולם. נכנסתי מחדש לאימיול החדש של NFO.CO.IL ושוב זה אומר לי שיש לי LOW ID ולא מתחבר לי... איפה אני עוד צריך להגדיר בראוטר?בפייראול? איפה טעיתי??? תודה מראש. עפר
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
החומרה שיש לי: שני מחשבים עם כרטיסי רשת HUB עם שמונה כניסות מודם רשת (של אלקאטל) חיברתי את הקו טלפון למודם וכבל רשת מהמודם ל HUB (לפורט מספר 1) חיברתי את שני המחשבים שיש לי עם כבלי רשת ל HUB. עכשיו מה אני צריך לעשות כדי לגלוש באינטרנט בשני המחשבים בו זמנית? האם אני צריך להגדיר חייגן באחד מהם ולשתף את החיבור אינטרנט שלו? או משהו אחר?
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום.. השאלה שלי היא אני רוצה כרגע להקים שרת FTP גדול כגון RapidShare, MegaUpload וכו' שרת שיאחסן כמות גדולה של קבצים כמו כן ידוע לי על עניין הזכויות יוצרים אך שאלתי היא כזו אם במידה ואני מוכן להשקיע באיזה סוג איחסון כדאי לי להעזר..?, איזה שרת? וכו' תודה מראש.!.
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בחיבור לרשת רגילה במחשב נייח. הספק שלי הוא סמייל ואני על קו של בזק. אני מצליח להתחבר לרשת כאורה לכרגיל (הסימן מופיע כאילו הכל טוב). בפועל לא עולה הדפדפן. בנוסף - אלמנטים נוספים שעובדים על הרשת (skype, עדכונים לאנטי-וירוס) לא עובדים. בשיחה ארוכה עם מוקד התמיכה של בזק הם ניסו הרבה דברים אך לא זיהו את מקור הבעיה (אמרו שהקו חלק). לאחר השיחה בדקתי חיבור של לפטופ לאותה תשתית והכל עבד חלק (כולל דפדפן). אני לא מבין גדול במחשבים אבל מבין מכך שהבעיה היא באיזה אלמנט במחשב הנייח (כרטיס כלשהו א הגדרות כלשהם) ולא בתשתית. אשמח להצעות לטפל בבעיה לפני שאני נאלץ להזמין טכנאי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
היה לי רשת בבית לפני הפירמוט והייתי יכול להעביר קבצים מהמחשב של אח שלי לשלי בכמה שניות על ידי הMY NERTWORK PLACES, עכשיו אין לי כי פירטמתי מישהו יודע איך להחזיר את הרשת? גם כשהוא פירמט לי הוא עשה הכל משמאל לימין(כאילו ההתחל בעיברים האיקונים בצד ימין) אפשר לשנות את זה ולעשות שיהיה כתוב START ובקיצור וינדוס בעברית? או שצריך לפרמט?
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שאלה : אני רוצה לעבור מחיבור כבלים ל ADSL .. רציתי לדעת מה צריך לעשות להתקשר לספק 012 להגיד להם שאני רוצה לעבור... ואני בהתחייבות אצלהם...רציתי לדעת אם אני ישנה מסלול לADSL ההתחיבות מופרת וצריך לשלם כנס.... ומ HOT אני רוצה להתנתק ואני התחייבתי אליהם לשנה !! מה הכנסססססס שאני ידע מחר מה לדבר איתם בטלפון .. הסיבה שאני עובר היא התשתית של הכבלים על הפנים !! בגללה אני עובר !! יש לנו בבית כבלים ישנים ותבל רוצים להחליף לחדשים אבל לשים לנו כבלים על הקירות כמו איזה מחסןןןןןן ובגלל שהתשתית על הפנים האיטנרנט פתאום מתנת'ק!! אמרו לי שהתדר שעובר בכבלים נמוך וצריך להחליף אותם !! וכך גם אני לא יכול לחבר תראוטר שהתדר לפצל תאיטנרט ל4 מחשבים לא מספיק.....שאני מחבר אותו האינטרנט איטי מאוד ח…
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח עם וינדוס אקספי ובו 2 כרטיסי רשת: האחד מתחבר ישירות לראוטר והשני בכבל רשת מוצלב מתחבר למחשב נייד עם כרטיס רשת אחד. לאחרונה התקנתי ubuntu 9.04 במקביל לווינדוס אקספי שקיים לי במחשב הנייד (בנייח יש רק אקספי) רציתי לדעת כיצד אני מקשר ברשת ביתית (כמו שעשיתי ביניהם כאשר היה וינדוס) את שני המחשבים?? צריך להתקין SAMBA ?
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אחד DELL LATITUD 5410 השני HP 840 G4 ניסיתי עם כמה סימים שונים ובשני המחשבים אין שום תגובה לסים מישהו יודע אולי מה צריך לעשות בשביל שיקלט
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי את ה510, ואני מעוניין לפתוח פורטים ואני מבין שאי אפשר חיפשתי ברשת , ומצאתי את המשפט הזה : "מאחר שזה המצב ושאי אפשר לפתוח במודם משודרג פורט דינמי, מה שכן אפשר לעשות הוא ליזום את ההתקשרות מבפנים שאז המודם פותח אוטומטית את הפורט המדובר" אוקיי אז איך יכול אני ליזום התקשרות כדי שהמודם יפתח את הפורט(ואם צריך בכלל לעשות את זה מהמחשב הראשי , או מהמחשב שזקוק לפורט)? מצטער אם אני לא ברור , אני מקווה שזה מספיק מובן תודה.
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
הייתי מוריד על סביבות 100 - 130 כל הזמן אני מחובר דרך ראוטר אלחוטי אבל עם כבל לא WIFI. פורטים מוגדרים IP מוגדר הכל פיקס בדיקה של הפורטים באימיול נותנת תוצאה שהכל פיקס הייתי צריך לעשות ריסטרט ומאז המהירות צנחה לכמעט כלום כל הבדיקות מראות עדיין שהכל בסדר כשאני עושה בדיקת פורטים באימיול מתקבלת תוצאה שהכל תקין המזהה גבוה מה זה יכל להיות ? איפה לבדוק ?
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, מה שלומכם? ברשותי מודם אלקטל שחור ויש לי חייגן לאינטרנט במחשב וכשאני לוחץ לו על התחבר הוא לא מגיב פתאום המחשב לא מצליח להתחבר לאינטרנט, עשיתי סריקה במחשב עם ADAWRE והוא מצא דברים ומחקתי אותם. ניסתי גם להסיר את הכרטיס רשת ולהתקין אותו מחדש וגם ניסיתי ליצור את ההתחברות מחדש.... מישהו בבקשה יכול לעזור לי מה עליי לעשות?? תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
לכל מי שחווה איטיות ובעיות התחברות התקלה היא בחברת הכבלים, נקרע איזשהו סיב אופטי.
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מחפש המלצה לראוטר עד 1000 ש"ח שיהיה איכות שידור דרך קירות ולא יסבול מניתוקים וישיהיה לו כמות נכבדת של חיבורים בעיקרון הראוטר יהיה בקומה תחתונה ויצטרך להתמודד עם תקרה מבטון לקומה העליונה. תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שבת שלום . ברשותי נתב של SIEMENS ADSL SL2-141 אל הנתב אני מחבר את המחשב הביתי של בעזרת קבל RJ45 ואת המחשב הנניד שלי אני מחבר במקרה שאני רוצה להעביר קבצים מהמחשב הביתי , עכשיו הבעיה היא שאני לא מצליח להיכנס ברשת למחשב הביתי הוא מראה לי ב NETWORK את המחשב אבל הוא כותב לי שאין לי רשות לגשת למחשב ואם אני נגיד מנסה ההפך מהמחשב הביתי להיכנס למחשב הנייד הוא נותן לי להיכנס בלי שום בעיות , ואם נגיד אני פעול ב WI FI מהמחשב הנייד אז למחשב הביתי אני כן יכול להיכנס , מה יכולה להיות הבעיה ? תוכלו בבקשה לעזור לי ??? תודה .
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
מצרף צילום מסך של השגיאה תודה!
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת ביתית עם שישה מחשבים ועכשיו כאשר מעבירים ממני קבצים, המחשב נתקע. רציתי לדעת עם יש איזה תוכנה או משהו דומה שיוכל להראות לי מי מעביר ומה מעביר מהמחשב שלי ... יש כזה דבר ? _____________________________________
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-