עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. מישהו ניסה את הראוטר הזה?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  2. Started by eToN,

שלום, בגלל שיש לי רשת ביתית ההורדות שאני מוריד מעוד לעט וגם במשחקים שאני רוצה לשחק אם מישו אני צריך לפתוח פורטים עכשיו השאלה איזה פורטים אני צריך לפתוח כדי שירד מהר ושאני יוכל לשחק ברשת אם ילדים...??? ???

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  3. הי, יש לי רשת בייתית חוטית של שני מחשבים (INTERNET CONNECTION SHARING) ללא ראוטר. במחשב המארח מוגדרות כמה ספריות כ-SHARED. הבעייה שהכניסה הראשונית לספריות הנ"ל מהמחשב הלקוח לוקחת כדקה (עד שרואים את הרשימה של הקבצים) - את רשימת הספריות המשותפות אני רואה מהר. ברגע שנכנסתי לספרייה הכל עובד מהר (וגם כל הפעולות האחרות כמו גלישה וניגון סרטים עובדות מהר) XP SP1 על שני המחשבים. רעיונות מה אפשר לעשות? תודה.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  4. לא יודע עד כמה הכותרת נכונה למה שאני אבקש אז אני מתנצל מראש... יש ברשותי קרוב ל30 מחשבים שצריכים לקבל אינטרנט, התשתית היא ADSL ומבחינת חומרה ותוכנה אין בעיה - כדי לממש את הפרוייקט. המטרה שאני זקוק לעזרתכם היא כזאת. יש לי מעבדת מחשבים שעד היום האינרנט התחלק בה דרך נתב שרק עשה בעיות. בגדול התשתית שמוקמת במקום הזה היא רשת לא קטנה של CISCO וזאת עדיין מערכת שעושה לי קצת בעיות... מה שאני רוצה לעשות זה בגדול לקחת מחשב ולהתקין עליו יישום שישמש אותי ב100% ראוטר -משמע מחשב שמחלק לי את האינטרנט בין כולם וכל הדברים הרגילים אבל שתיהיה לי אופציה לגשת למחשב הזה מכל מחשב דרך הקלדה של האייפי שלו (כמו כל ראוטר) והכי הכי חשוב לי שתיהיה לי שליטה מלאה בפורטים ולצערי החומת אש הרגילה לא ממש …

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  5. Started by the kooks,

שלום. רציתי לדעת אם יש לי דרך לשחזר את ההיסטורי שלי אפילו שעשיתי מחק עוגיות+קבצים זמנים ואת ההסטוריה עצמה ?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  6. Started by pincher77,

שלום, התקנתי רשת ביתית רגילה לא אלחוטית הכל עובד מצויין רק יש בעיה אחת שהמחשב המשני לא יכול להיכנס למחשב השרת נגיד לתיקיית PROGRAM FILES וכו' (והמחשב השרת אין שום בעיה יש גישה להכל !) זה מקבל הודעה כזאת: http://www.netcheif.com/Articles/SolveHomeNet/1.jpg הבנתי שזו בעיה נפוצה אבל אפשר לפתור אותה.. אשמח לעזרה ממכם.

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  7. Started by Xilver,

אני מתחבר לאתרים, ולמרות שאני עושה "זכור אותי" זה מתנתק. איפה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  8. שלום, אני מחפש נתב אלחוטי חזק היודע לעבוד ב-11n ובתדר 5.2Ghz, העובד ב-MSDU 8K. אין חשיבות למחיר. תודה.

9. שלום רציתי לדעת האם יש קשר בין ההתחברויות לשרתים באינטרנט לבין ספק האינטרנט(אינטרנט זהב,קווי זהב וכו'?

10. שלום, יש לי בעיה בחיבור לרשת רגילה במחשב נייח. הספק שלי הוא סמייל ואני על קו של בזק. אני מצליח להתחבר לרשת כאורה לכרגיל (הסימן מופיע כאילו הכל טוב). בפועל לא עולה הדפדפן. בנוסף - אלמנטים נוספים שעובדים על הרשת (skype, עדכונים לאנטי-וירוס) לא עובדים. בשיחה ארוכה עם מוקד התמיכה של בזק הם ניסו הרבה דברים אך לא זיהו את מקור הבעיה (אמרו שהקו חלק). לאחר השיחה בדקתי חיבור של לפטופ לאותה תשתית והכל עבד חלק (כולל דפדפן). אני לא מבין גדול במחשבים אבל מבין מכך שהבעיה היא באיזה אלמנט במחשב הנייח (כרטיס כלשהו א הגדרות כלשהם) ולא בתשתית. אשמח להצעות לטפל בבעיה לפני שאני נאלץ להזמין טכנאי. תודה.

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  11. אני ממש חדש בקטע של הרשתות ובקרוב אקנה רואטר כמו כולם ,יש לי שני מחשבים בבית ואין לי אפשרות לחבר בינהם בכבל ולכן עלי להשתמש בחיבור אל-חוטי. שאלתי היא, איזה ראוטר כדי ליקנות בסביבות ה-300 ש"ח שיחלק את המהירות בין שני מחשבים בבית ברשת על חוטית, האם ספק האינטרנט שלי מעורב בפעילות חילוק האינטרנט, ואיך אני גורם לכל זה לעבוד, כלומר לאן לחבר את הראוטר ואת המודם ופעולות תיכנות כדומה... תודה D:

• 7 תגובות
    • 607 צפיות
  12. Started by itaysp,

שלום, האם ישנה אפשרות "להחביא" מחשבים ברשת? והאם ישנה אפשרות לראות את כל המחשבים המחוברים לרשת? ע"י חיפוש או משהו כזה? תודה איתי.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  13. עקב תקלה לא ברורה במודם הישן שלי - אלקטל 5 נורות - סיפקו לי מודם חדש של סימנס C2-010 יש למישהו מידע על המודם הזה? האם במודם הזה דרוש שידרוג לנתב או שהנתב כבר מובנה בו? הנה קישור לקובץ PDF http://www.netcheif.com/configuration.htm הוא אחרון ברשימה למטה בסוף.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  14. אהלן חברים, אני עומד לפני רכישה של הנתב האלחוטי 3CRWER100-75 מבית 3com. עכשיו ראיתי ב user manual שלהם שמחשב אחד חייב להיות מחובר אל הנתב; http://support.3com.com/infodeli/tools/wireless/3crwer10075/3CRWER100-75_User-Guide.pdf האם זה אכן המצב ? או שמא לא הבנתי נכון.. ? תודה לכולכם !

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  15. Started by rjjb7,

יש לי מחשב נייח עם וינדוס אקספי ובו 2 כרטיסי רשת: האחד מתחבר ישירות לראוטר והשני בכבל רשת מוצלב מתחבר למחשב נייד עם כרטיס רשת אחד. לאחרונה התקנתי ubuntu 9.04 במקביל לווינדוס אקספי שקיים לי במחשב הנייד (בנייח יש רק אקספי) רציתי לדעת כיצד אני מקשר ברשת ביתית (כמו שעשיתי ביניהם כאשר היה וינדוס) את שני המחשבים?? צריך להתקין SAMBA ?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  16. Started by AdiR^SiNaI,

במדריך הזה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 יש מדריך לשתף אינטרנט דרך חייגן ודרך ללא חייגן מזה אומר דרך חייגן וללא חייגן? כיצד אני יודע מתי לשתף רק חייגן וכיצד את המודם עצמו וזה משנה ?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  17. שלום, האם בגין מהירות הורדה נמוכה ואי יכולת החברה לטפל בבעיה אפשר להגיד שבכך הם בעצם הפרו את החוזה שהיה לי עימם ויש לי עילה להתנתק מהם ללא צורך בתשלום קנס בשל ביטול התחייבות לשנה (נשארו לי 3 חודשים)... האם אפשר לבקש מספקית האינטרנט החדשה יוזר ניסיון ליומיים שלושה לבדוק את המהירות וכו' לפני שאני מתחייב ? האם אפשר להכניס לחוזה ההתקשרות שלי מול הספקית שבאם מהירות ההורדה יהיית איטיות להחריד (כמו עם הספקית הנוכחית שלי) אוכל להתנתק מהם בו ביום בו התקשרתי ללא צורך בתשלום קנס על הפרת ההתחייבות ? תודה מראש על התשובות **הרציניות**

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  18. הייתי מוריד על סביבות 100 - 130 כל הזמן אני מחובר דרך ראוטר אלחוטי אבל עם כבל לא WIFI. פורטים מוגדרים IP מוגדר הכל פיקס בדיקה של הפורטים באימיול נותנת תוצאה שהכל פיקס הייתי צריך לעשות ריסטרט ומאז המהירות צנחה לכמעט כלום כל הבדיקות מראות עדיין שהכל בסדר כשאני עושה בדיקת פורטים באימיול מתקבלת תוצאה שהכל תקין המזהה גבוה מה זה יכל להיות ? איפה לבדוק ?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  19. Started by ruler_LA,

היי יש לי נתב של dynalink rta300w אני מנסה להכנס לתוך הנתב ולשנות הגדרות ולא מצליח(192.168.1.1) השמח לקבל עזרה תודה...

• 8 תגובות
    • 607 צפיות
  20. Started by shoam67,

שלום מישהו פה יכול להגיד לי אך אני יכול לדעת את המהירות של האינטרנט שלי תודה

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  21. Started by orior123,

מבקש המלצות לנתב 524up . האם יציב או שיש לצפות לניתוקים. איך מתפקד בשיתוף מדפסת.תודה.

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  22. Started by Lmagus,

כל כמה זמן יש לי איטיות במשחקי רשת, היום בבוקר שיחקתי על פינגים של 90 ו100 וככל שזה התקדם לצהריים הפינגים עלו ועכשיו הם עומדים על 400. וזה גם ככה בשישי ושבת. עשיתי TRACERT וגיליתי ששרת של בזק עושה בעיות, התקשרתי פעמיים לשם ואחד אמר לי שאין לו מה לעשות ואחת אמרה לי שיטפלו בזה. גם אצלכם זה ככה?

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  23. Started by YoTaMi,

יש לי 3 מחשבים אחד בצד ימין אחד צד שמאל ואחד באמצע.. המחשב באטמצע יש מודם של EDIMAX ואצלי יש ראוטר לי LEVEL ONE יש דרך שאני יוכל לארח במשחקין כמו פיפא ? כי הבנתי שאי אפשר לארח אם יש לך ראוטר זה כון ? ואם אפשר לארח בראוטר אפשר להסביר איך ? לפתוח פורטים או דברים כאלה ?! תודה רבה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  24. אצלי יש רשת אלחוטית עם 2 מחשבים נייחים (אחד מהם מחובר לראוטר DLINK DI-524) ושני מחשבים ניידים. הרשת עובדת טוב מאוד, למעט נושא אחד: אני לא מצליח להתחבר לממשק הרשת של הראוטר שלי! כשאני נכנס לכתובת (192.168.0.1) דרך המחשב ה"ראשי" אני מקבל שגיאה ש"האתר לא נמצא". כיביתי פירוולים למיניהם, ועדיין לא. אני לא ממש צריך את ממשק הרשת כרגע, אבל במידה ואני אתקל בבעיה כלשהי (וזה מתקשר לשאלה הבאה) הייתי רוצה לדעת שהממשק עובד. השאלה השנייה: בשני המחשבים הניידים בבית יש XP עם SP2. במחשב הנייח הראשון, יש XP עם SP1 וגם במחשב הנייח ה"ראשי". אני רוצה לשדרג לSP2 במחשב הנייח הראשי. האם בכלל משתלם לי? ואם כן, האם יש איזשהם שינויים בקונפיגורציה של הרשת שאני צריך לעשות? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים