עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by chukun,

שלום לכולם! (זו פעם ראשונה שאני מציג פה שאלה) לאחרונה רכשתי מחשב חדש וכתוצאה מכך נוצר מצב שבו יש לנו 3 מחשבים בבית אבא שלי ביקש ממני לחבר את כולם לאינטרנט ואמרתי לו שצריך נתב אז הוא השיג אחד כזה http://www.megawavz.com/product.asp?id=988 עכשוי השאלה היא איך אני מתקין כזה דבר. חשבתי שזה יהיה פשוט אבל כנראה שטעיתי אשמח לקבל עזרה

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  2. מישהו ניסה את הראוטר הזה?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  3. שלום! יש לי ראוטר Compex NP28G. הראוטר תומך בפרוטוקולי האבטחה הבאים: WPA-PSK, WEP, MAC. עד עכשיו, לא הגדרתי ססמה לרשת האלחוטית, והסתמכתי על Allowed MAC. אני מבין שמומלץ להגדיר ססמה בפרוטוקול WPA-PSK, ואני צריך עזרה בקנפוג, ככה שהוא ידבר עם מחשב נייד. Security Mode - בחרתי WPA-PSK. Key String Type - א. Hex (0~9, a~f, A~F) Length 64 ; ב. ASCII (0~9, a~z, A~Z) Length 8~63. מה לבחור? WPA-PSK Passphrase - מישהו מכיר אתרים שמייצר קודים אקראיים? Cipher Type - לבחור TKIP או AES או AUTO? GTK Update - כתוב 600 (אפשר לרשום 60~9999 seconds). להשאיר ככה, או לשנות? Closed System - כרגע זה Disable. האם לשנות ל-Enable? אחרי שאני מגדיר את הראוטר, מה אני צריך להגדיר במחשב הנייד…

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  4. Started by eToN,

שלום, בגלל שיש לי רשת ביתית ההורדות שאני מוריד מעוד לעט וגם במשחקים שאני רוצה לשחק אם מישו אני צריך לפתוח פורטים עכשיו השאלה איזה פורטים אני צריך לפתוח כדי שירד מהר ושאני יוכל לשחק ברשת אם ילדים...??? ???

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  5. לא יודע עד כמה הכותרת נכונה למה שאני אבקש אז אני מתנצל מראש... יש ברשותי קרוב ל30 מחשבים שצריכים לקבל אינטרנט, התשתית היא ADSL ומבחינת חומרה ותוכנה אין בעיה - כדי לממש את הפרוייקט. המטרה שאני זקוק לעזרתכם היא כזאת. יש לי מעבדת מחשבים שעד היום האינרנט התחלק בה דרך נתב שרק עשה בעיות. בגדול התשתית שמוקמת במקום הזה היא רשת לא קטנה של CISCO וזאת עדיין מערכת שעושה לי קצת בעיות... מה שאני רוצה לעשות זה בגדול לקחת מחשב ולהתקין עליו יישום שישמש אותי ב100% ראוטר -משמע מחשב שמחלק לי את האינטרנט בין כולם וכל הדברים הרגילים אבל שתיהיה לי אופציה לגשת למחשב הזה מכל מחשב דרך הקלדה של האייפי שלו (כמו כל ראוטר) והכי הכי חשוב לי שתיהיה לי שליטה מלאה בפורטים ולצערי החומת אש הרגילה לא ממש …

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  6. בהוט, 2 התשתיות עולות אותו הדבר... הגיוני? כרגע יש לי 1.5 ואני רוצה לשדרג ליותר מהיר: תשתית הוט, ספק בזק אם אני רוצה לשדרג אני צריך לשלם יותר ל 2 החברות? או רק לאחת?

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  7. Started by Gilo2005,

תראו יש לי בבית קו אינטרנט אחד אני רוצה לחבר עוד קו בנפרד לקן הקיים השאלה שלי היא האם אני צריך לשלם לספק+תשתית למרות שיש לי כבר קו אינטרנט בבית? האם קיימים מבצעים טובים של חברות ששוה לי לדבר איתם? הקו הקיים אצלי עכשיו הוא אינטרנט מהיר hot + בזק בן לאומי אינטרנט בכבלים 1.5

8. היי אובחן חיברתי את שני המחשבים בכבל רשת היגדרתי קבוצת משתמשים בשני המחשבים אותו הדבר פתחתי את ה NETBIOS שיתפתי כוננים הכל הכל הכל כמו רוב המדריכים ברשת עכשיו אני מדליק את המחשבים חיכיתי טיפה כדי לתת להם להיסטנכרן אבל מחשב אחד רושם לי LIMITED OR CONSSIVITY משהו כזה הם רואים אחד את השני ב NETWORK PLACES אבל שאני לוחץ על מחשב אחד כדי להיכנס לשני הוא רושם לי שאין לי PROMISSION :\ אני ממש נואש (דרך אגב ניסיתי את זה גם עם ה NETWORK WIZARD) של WINDWOS XP עזרו לי בבקשה ליאור

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  9. היי חברים, יש לי כרטיס רשת אלחוטי USB שקניתי מבזק: IEEE 802.11G WLAN USB 2.0 Adapter עכשיו מערכת הפעלה VISTA לא מזהה אותו וגם הדריברים שאני מתקין לא מתאימים כי זאת מערכת של 64bit... בקיצור אין לי אינטרנטטטטטטטט.. :'( מה עושיםם?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  10. Started by yeskim,

אני מעוניין להרחיב את הרשת הביתית שלי לעוד 2 מחשבים (נייד ונייח). מכיוון שאני כבר מבצע קנייה גדולה מTMS אשמח לקבל המלצות ל2 כרטיסי רשת אלחוטיים: * האחד לנייח ביבור PCI * השני לנייד (ישן ולכן אין לו כרטיס רשת אלחוטי). בנוגע לכרטיס רשת של הנייד, ראיתי שקיימים בחנות שני סוגי כרטיסים, חלקם בחיבור MINI PCI והשני בחיבור PCMCIA. השאלה שלי היא האם יש סיבה להעדיף את הכרטיס הבולט (PCMCIA) מהשני?? תודה רבה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  11. Started by STi,

שלום, יש לי HD ישן שהוא בעייתי ולכן קניתי אחד חדש, על הHD הקודם היה מותקן ה-XP עם כל ההגדרות של הרשת האלחוטית, הייתי רוצה לדעת איך אפשר להעתיק את ההגדרות האלו ולשים אותם בXP החדש על הדיסק החדש, איפה הם נמצאות תיקייה, קובץ וכ"ו איך עושים את זה וכ"ו. אם זה בכלל זה אפשרי.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  12. Started by Sango,

לפני יומים התקנתי משחק רשת ששיחקתי בו לפני זמן רב. היה לי DELAY דיי מעצבן אבל סביר של בערך 0.7שניות. אתמול שכשניסיתי לשחק בבוקר ראיתי שיש DELAY ענק בין שנייה לשתי שניות אז עשיתי בערך 5 פעמים איתחול עד שלבסוף הבעיה איכשהו הסתדרה. איך זה אפשרי שאני משנה לעצמי את הIP משתנה ה DELAY במשחק בצורה מורגשת? אני חושב על להתקשר לספקית שלי ולשאול אותם למה יש לי לגים . יש מצב הם יעזרו לי ? שמעתי גם שיש להם חבילה לגיימרים שאמורה לשפר את ה DELAY אז יש סיכוי שהיא באמת תשפר לי חווית המשחק? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  13. Started by Lion,

אהלן...יש לי בעייה מוזרה עם האינטרנט פעם הייתי מחובר לאינטרנט דרך רשת...היו כמה בעיות... אבל ההורדות של הביטורנט ומירק היו דיי סבבה החלטתי לשים אינטרנט כבלים של ברק ומאז ההורדות טורנט והמירק (לא רק ההורדות במירק גם התחברויות וכו...), ביום ממש איטי...למרות שכשאני בודק את המהירות הורדת בHTTP (מrapidshare לדוגמא) זה מוריד על מהירות מלאה (1.5)...עכשיו בלילה זה דיי מסתדר..למרות שעדיין הטורנט דיי איטי... התקשרתי לברק...הם אומרים שכלום לא חסום ונראה שהחיבור שלי הוא בסדר אין לי ראוטר וזה לא בעייה באנטי ווירוס או פיירוול... יש למישהו מושג מה הבעייה?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  14. Started by Xilver,

אני מתחבר לאתרים, ולמרות שאני עושה "זכור אותי" זה מתנתק. איפה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  15. שלום, אני מחפש נתב אלחוטי חזק היודע לעבוד ב-11n ובתדר 5.2Ghz, העובד ב-MSDU 8K. אין חשיבות למחיר. תודה.

16. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים... היום הגדרתי רשת בבית בין 2 מחשבים... עשיתי את זה דרך האשף האוטומטי של ווינדוס ("הגדר רשת ביתית או רשת משרדית קטנה") כי רציתי להעביר כמה קבצים בין המחשבים בקיצור סיימתי עם ההעבדה ואני רוצה למחוק את הרשת... ואין לי מושג איך!!! חפרתי בכל המחשב ואני לא מוצא דרך להסיר את ההגדרות רשת ואת התיקיות השיתופיות! אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור לי פה תודה אנשים

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  17. Started by Kcupid,

יש לי אינטרנט 5 מגה ADSL בזק (ספקית בזק בינלאומי). עד לפני שבוע וחצי-שבועיים הכל היה טוב, כשהורדתי מRapidshare לדוגמא הורדתי על 500-600, וככה מעוד המון אתרים אחרים. באתרים איטיים יותר הורדתי על 300. לפני שבוע וחצי בערך קרה איזה משהו, אין לי מושג מה. התחילו להיות בעיות. כשנכנסתי לRapidshare למשל, לפעמים לא יכולתי לבחור Free או Premium, העמוד היה עם "באג" או משו כזה, הייתי צריך לרענן עד שזה עבד. וגם אחרי שזה עובד, ואני לוחץ על להוריד זה מוביל אותי לעמוד שגיאה. לחברים שלי זה לא ככה וRapidshare אמרו לי שזה בעיה אצלי. גם העמוד שגיאה עובר בסוף אחרי כמה נסיונות. כשאני מוריד, במקום להוריד על ה500-600 זה מוריד לי על 15-80... אין לי מושג למה! לא משנה איזה אתר, כשאני עושה את הבדיקת …

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  18. Started by itaysp,

שלום, האם ישנה אפשרות "להחביא" מחשבים ברשת? והאם ישנה אפשרות לראות את כל המחשבים המחוברים לרשת? ע"י חיפוש או משהו כזה? תודה איתי.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  19. הקדמה: יש לי אינטרנט 2.5 מנטויזן על תשתית בזק של 4מגה עם ראוטר 1025W ביומיים האחרונים חלה האטה דרסטית במהירות הורדה וגלישה שלי בכל הרשת בבית. עד לפני כ 3שעות (מלפני הכתיבה ) לגלוש לא היה אפשרי כלל פניתי לספק מבחינתם הכל טוב ותקין... ושם העבירו אותי לבזק... בזק עשו בדיקות בפעם הראשונה התחברתי 1@1 ומהירות ההורדה/גלישה עמדה על כ512KBPS כרוחב הפס שלי ועשינו רסטרתים מרובים לראוטר ומבחינתם הכל תקין... נטוויזן לקחו אתה שם המשתמש והסיסמא וניסו לגלוש דרכם ולהם הכל היה טוב ויפה... ואז הם ארו לי לנסות לגלוש ופתאום אני יכול לגלוש.... אבל הלכנו לעשות בדיקת מהירות ואני מוריד על כמה בטים זעירים ומעלה באופן תקין.. בנוסף אתרים כמו דיזר וכו רצים באופן חלק... שלחו אותי לבזק.. בבזק עשינו HAR…

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  20. שלום, האם בגין מהירות הורדה נמוכה ואי יכולת החברה לטפל בבעיה אפשר להגיד שבכך הם בעצם הפרו את החוזה שהיה לי עימם ויש לי עילה להתנתק מהם ללא צורך בתשלום קנס בשל ביטול התחייבות לשנה (נשארו לי 3 חודשים)... האם אפשר לבקש מספקית האינטרנט החדשה יוזר ניסיון ליומיים שלושה לבדוק את המהירות וכו' לפני שאני מתחייב ? האם אפשר להכניס לחוזה ההתקשרות שלי מול הספקית שבאם מהירות ההורדה יהיית איטיות להחריד (כמו עם הספקית הנוכחית שלי) אוכל להתנתק מהם בו ביום בו התקשרתי ללא צורך בתשלום קנס על הפרת ההתחייבות ? תודה מראש על התשובות **הרציניות**

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  21. הייתי מוריד על סביבות 100 - 130 כל הזמן אני מחובר דרך ראוטר אלחוטי אבל עם כבל לא WIFI. פורטים מוגדרים IP מוגדר הכל פיקס בדיקה של הפורטים באימיול נותנת תוצאה שהכל פיקס הייתי צריך לעשות ריסטרט ומאז המהירות צנחה לכמעט כלום כל הבדיקות מראות עדיין שהכל בסדר כשאני עושה בדיקת פורטים באימיול מתקבלת תוצאה שהכל תקין המזהה גבוה מה זה יכל להיות ? איפה לבדוק ?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  22. Started by ruler_LA,

היי יש לי נתב של dynalink rta300w אני מנסה להכנס לתוך הנתב ולשנות הגדרות ולא מצליח(192.168.1.1) השמח לקבל עזרה תודה...

• 8 תגובות
    • 609 צפיות
  23. Started by montezooma,

שלום אני עובד אם מחשב נייד בעבודה אם תכונה מסיומת המחשב מחובר לרשת של העבודה יש אינטרנט אבל רק עבור עבודה אם התוכנה אין אפשרות לגלוש באינטרנט רציתי אם יש אפשרות לגלוש בלי שידוע בחברה שאני גולש תודה מראש

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  24. Started by Burned,

לחבר שלי יש מודם משולב ראוטר Level1 FBR-1407 במחשב שמחובר לראוטר יש אינטרנט והכל עובד. עכשיו הוא פירמט את המחשב השני ואנחנו לא מצליחים לחבר אותו לאינטרנט. הוא מחובר לראוטר דרך חוטים (לא אלחוטי). ניסינו לעשות את המדריך בנעוץ ולא הצלחנו. מישהו יכול לעזור לי להגדיר את האינטרנט אצלו? שני המחשבים WINDOWS XP

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  25. Started by Lmagus,

כל כמה זמן יש לי איטיות במשחקי רשת, היום בבוקר שיחקתי על פינגים של 90 ו100 וככל שזה התקדם לצהריים הפינגים עלו ועכשיו הם עומדים על 400. וזה גם ככה בשישי ושבת. עשיתי TRACERT וגיליתי ששרת של בזק עושה בעיות, התקשרתי פעמיים לשם ואחד אמר לי שאין לו מה לעשות ואחת אמרה לי שיטפלו בזה. גם אצלכם זה ככה?

• 2 תגובות
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים