רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,524 דיונים בפורום זה
-
המצב הוא כזה : יש לי כבר כבל בין החדר שלי למחשב השני שמחובר ברשת ע"י כבל אבל מוצלב ! הבעיה פה שזה נבנה שם שהכבל בעצם חלק מהקיר הראוטר EDIMAX 6104 יקבל את המוצלב הזה של 10 מטר ? או שאני צריך רגיל ? עכשיו מה לגבי האי מיול שמחברים ראוטר חדש ? יש בעיות ? הורדת מהירות ? כי אני זוכר ששמתי איזסה פא'צ של ווינדוס שלא תהיה לי הגבלת ה 50 הזה שמייקרוסופט שמה . ? 10X
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
המצב הוא כזה: יש לי בבית ראוטר שמחובר על ידי חוט למחשב נייח בסלון נמצא מחשב נייד שאני מחובר לאינטרנט דרך נתב אלחוטי. עכשיו אני רוצה להוסיף מחשב חדש. אנני מתכוון לקנות את הלוח הזה GA-965P-S3 אני צריך גם להוסיף לו נתב אלחוטי ? או בקיצור: מה אני צריך לעשות כדי להיות מחובר לאינטרנט? כמה הסיפור יעלה לי? ועל איזה כרטיס אתם ממליצים? חשוב לציין כי יש לי רשת ביתית.
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה עברתי לvista ואני לא כל כך מוצא את הידיים והרגליים בכל מה שקשור לעבודה עם מספר מחשבים ברשת. עד עכשיו היו לי 2 מחשבים עם XP שהיו מחושברים בינהם עם שיתוף קבצים, תקיות, כוננים ואביסרים נוספים (מדפסת למשל). לאחר השדרוג של המחשב הראשי לוויסטיה אני לא מצליח לבצי שיתוף כזה בין המחשבים. בגדול מה שאני רוצה זה לקשר בין המחשבים כך שאחד יהיה מחובר לאינטרנט והשני יקבל אינטרנט דרך הראשון. בנוסף לשתף קבצים ומשאבים בין המחשבים. האם יש פה מישהו שיכול להסביר לי שלב אחרי שלב איך ניתן לעשות את זה? הערה: 1. אני משתמש ב NIS 2007 בתוך FW ואנטיווירוס. 2. אני מחובר לנטוויז'ן ולכבלים ע"י חייגן + מודם (לא ראוטר). תודה מראש, רם
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אוקי שמעו ככה.. יש לנו מחשב בסלון ומחשב בחדר .. והמחשב בחדר אינלו רשת.. עכשו יש איזה 17 מטר בין הסלון למחשב.. ואין לי כוח להסתבך עם התקנת ראוטר וזה.. אז ככה אני גר במקום שיש בוא הרבה נקודות חמות.. יענו גר ליד רחוב מרכזי ויש פה הרבה מגורים.. ולחבר שלי יש palm וב-wifi של המכשיר שלו הוא מצא מלא רשתות פתוחות.. אז חשבתי לרכוש את הכ.רשת האלחוטי הנ"ל D-Link DWA-110 Wireless G USB Adapter ב-90 שקל וקראתי עליו בזאפ תגובות ממש טובות על הקליטה והוא לא מתנתק וזה והייתרון הגדול שהוא שכרטיס הזה מתחבר דרך ה-usb אז השאלה היא כזאת כמה מטרים הכרטיס הזה יקלוט של רשתות? והאם יש לכם איתו ניסיון? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחבר לרשת נייח מה עדיף? כרטיס USB או כרטיס PCI?? מה דעתכם על אלו: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=22669 http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=390002&Cat2Cat1ID=62&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=387
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
ברגע שמחברים את המודם בסדר הגלישה לאינטרנט עובדת והכל וכאשר אני מחבר את המודם דרך ראוטר אלחוטי עם כבל רשת אז אני מצליח להתתחבר לאינטרנט SKYPE עובד והכל אבל אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט איך אני יכול לסדר את זה? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה הכוונה במושג דומיין? אני הבנתי שזה חיבור של קבוצת מחשבים כך שההגדרות, משאבים, משתמשים נשמרים תחת שרת הנקרא בקר קבוצת מחשבים... מצד שני קראתי שדומיין זה גם שמות האתרים באינרנט , כדי שלא יווצר מצב של שני אתרים בעלי אותו כתובות? אשמח לקבל הסבר האם דומיין מה הקשר בין הדברים שכתבתי או שדומיין ניתן לפרש כ 2 מושגים שונים?
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח עם וינדוס אקספי ובו 2 כרטיסי רשת: האחד מתחבר ישירות לראוטר והשני בכבל רשת מוצלב מתחבר למחשב נייד עם כרטיס רשת אחד. לאחרונה התקנתי ubuntu 9.04 במקביל לווינדוס אקספי שקיים לי במחשב הנייד (בנייח יש רק אקספי) רציתי לדעת כיצד אני מקשר ברשת ביתית (כמו שעשיתי ביניהם כאשר היה וינדוס) את שני המחשבים?? צריך להתקין SAMBA ?
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, הבעיה שלי היא כזאת. עברתי מהצפון למרכז. בצפון היה לי אינטרנט בתשתית כבלים, ספק- אינטרנט זהב, מהירות 1.5. כרגע במרכז אני במהירות 2.5, אותו ספק והתשתית הייתה adsl ועברתי לכבלים משיקולי מחיר בלבד (לא היו בעיות ב- adsl). מאז המעבר מadsl לכבלים אני פשוט לא מצליח להתמודד עם ריבוי חיבורים, כשאני פותח תוכנה שיתוף קבצים האינטרנט פשוט נחנק, הגלישה נהיית בלתי אפשרית. לוקח לאתר פשוט כמו "ואללה" משהו כמו 3 דקות להפתח וברגע שאני סוגר את תוכנת השיתוף הגלישה חוזרת למצב תקין. בדקתי את העוצמה דרך עמוד ההגדרות של המודם (מודם טומסון) והעוצמה תקינה, גם הטכנאי שהיה פה בדק את העוצמות והיה בסדר. העניין שמכיוון שבמשך שנים גלשתי בתשתית הכבלים ותקופה קצרה התנסתי פה עם adsl אני בטוח שהמצ…
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי בבית נתב אלחוטי WRT54GL של Linksys. נתנו לי בחנות כרטיס רשת WUSB54GC אבל הוא לא קלט טוב (לכל היותר 29% והוא התנתק הרבה פעמים) הכרטיס רשת רחוק בערך 10 מ' מהמחשב עם קיר באמצע. אני רוצה כרטיס רשת שיוכל לקלוט יותר טוב את הנתב. אפשר המלצה? אני מעדיף USB אגב כי המחשב פונה אל הקיר והבנתי שעם USB על השולחן תהיה קליטה טובה יותר
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר שני מחשבים שעובדים על XP PRO ברשת עם כבל מוצלב, אבל למרות שהגדרתי הכל כמו שצריך הם לא מתחברים מה שאני לא מבין זה למה החיבור מראה על שידור חד כיווני בלבד? ז"א יש BYTES SENT אבל אין RECIEVED מה זה אומר?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
אני נוסע עוד מאת לדודים שלי ואני רוצה לקחת את המחשב הנייד שלי עכשיו לי בבית יש רשת אלחוטית ואני מחבר את זה ככה אבל לדודים שלי יש מודם רגיל עם מחוברים עם מודם ל 012 ואין להם אלחוטי איך אני יכול להתחבר שם לאינטרנט ? עזרה בבקשה !!?!? תודה לכול העוזרים!! אני ממש צריך את העזרה שלכם [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
לכל מי שחווה איטיות ובעיות התחברות התקלה היא בחברת הכבלים, נקרע איזשהו סיב אופטי.
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
כרטיסים כאלה בדומה למודמים מעמיסים על המחשב? יש משמעות לחברה כל עוד מדובר בתקן 802.11g?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
שלום. אני עוזר למישהו בבנית מפרט מחשב ואני צריך למצוא כרטיס רשת שיעבוד ברשת אלחוטית עם ראוטר אז אשמח לכרטיס מתאים וכמה שיותר זול כי הכי פשוט ואיכותי יספיק לו ואין לי ידע במחירים של כרטיסי רשת והתאמתם. בתודה , לידור.
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לחבר 3 מחשבים לאינטרנט ברשת שמשולבת קווית ואלחוטית. לפטופ אחד עם WIRELESS ו 2 מחשבים שיהיו מחוברים קווית. ראיתי באתר זאפ את הנתב הזה: Edimax 6204wg כתוב שם שהוא גם קווי וגם אלחוטי אבל בכל האתרים שמוכרים אותו מציינים שהוא ראוטר אלחוטי ולא כתוב משהו על קווי. בקיצור.. אני יוכל לעשות את מה שאני רוצה עם הראוטר הזה? שאלה נוספת : מה ההבדל במהירות בין מחשב שגולשים איתו ב WIRELESS ומחשב שמחובר רגיל (עם כבל רשת)? (אם נגיד שהקליטה של האות WIRELESS הוא הכי טוב שיש) ושאלה אחרונה : מה האורך המקסימלי של הכבל רשת שמחבר בין הנתב למחשב השני יכול להיות ?
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני מתכוון להגדיר את ה- B-focus 312 שלי כנתב ולא כמודם. מה שמעניין אותי זה האם הפיירוול שלי יהיה זה שבנתב או שכדאי להשאיר אותו בנורטון שלי. לרשת שלי מחוברים שני מחשבים.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב ישן ואני רוצה להפוך אותו לשרת שמארח את האתר הפרטי שלי מה צריך לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
לקחתי (קניתי ועוד לא שילמתי) עכשיו ממישהו ראוטר של 2WIRE דגם 1000S ואין לו את הדיסק התקנה של הHome Portal אם אני לא משיג אותה עד מחר אני מחזיר לו את זה והוא נוסע לחו"ל בבקשה תעזרו לי להוריד את זה מאיפה שהוא
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני בצרה צרורה! ??? יש לי מחשב נייד שהיה עם הגדרות רשת במישרד > כבר לא משתמש בו במישרד! רציתי לחבר אותו לרשת הבייתית.... קראתי במדריכים כאן ששני המחשבים ( נייח ונייד) צרכים להיות על אותה הגדרת רקת WORKGROUP וכך עשיתי ! הגדרתי בנייד (שהיה מסומן בהגדרת הרשת כLOCAL ) הגדרת WORKGROUP ונתתי את שם הקבוצה של הרשת הביתית שלי הקפיץ לי חלון של שם מישתמש ושל סיסמא > עשיתי אנטר ( לא הגדרתי כלום) > קיוותי שיהיה ככה פתוח בלי סיסמאות אחרי כמה שניות הוא כתב לי "ברוכים הבאים " וביקש איתחול עכשיו אני לא מצליח להיכנס לנייד! הסיסמא כבר לא עובדת עם השם מישתמש הישן ומעבר לזה כשאני מנקה את השדות > זה גם לא מצליח להיכנס למחשב (בלי שם מישתמש ובלי סיסמא) מה עושים ? יאוש!…
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי, אשתדל לתמצת,העניין הוא כזה: מחובר על תשתית של כבלים ,הספקית היא SMILE, אתמול בבוקר פתאום אתרים הפסיקו לעלות,ואם עלו אז לאחר דקה או שתיים. היו לי מספר ניתוקים והנוריות במודם החלו להבהב. לפעמים גם להתחבר לא הצלחתי. התקשרתי לכבלים לשאול אם יש תקלה באיזורי (ב"ש) והם אמרו שלא. התומך של הכבלים ניסה לפתור את הבעיה ולא הצליח אבל הנוריות במודם כרגע דולקות ואין ניתוקים. דיברתי גם עם הספקית ושם אמרו לי להתקין מחדש את הדפדפן כי לתוכנות כמו אייסיקיו ומסן מצליח להתחבר. אבל אתרים כן עולים לי ,רק שזה לוקח להם המון זמן (דקה,שתיים,או שלוש). מישהו יכול לעזור לי לאבחן את הבעיה? למי עליי לפנות,כבלים או ספקית? איפה נמצאת הבעיה? תודה. אגב,מישהו שגר באיזורי חווה בעיות דומות ביום וחצי האחרונ…
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי מודם ECI 312 ,הפכתי אותו לראוטר, לפעמים המנורה INTERNET LINK נכבית ואני מנותק למרות שהמנורה של הסינכרון ממשיכה לדלוק, האם מישהו יודע מה הסיבה ומה הפתרון ? יעקב
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
אני יודע שזה דיי LONG SHOT אבל שווה לנסות בכל זאת, נפל לידי ראוטר CISCO uBR924 ,סידרת 900 לא מיוצרת יותר - end of sale. הראוטר מסוגל להתחבר לכבלים ללא מודם ,באופן ישיר. אני מעוניין לחבר אותו עם המודם ,פשוט ETHERNET עם DIALER , כאן הסתבכתי ולא ברור לי לגמרי אם הוא תומך ב PPTP או L2TP . אני מעריך שלא תהיה שום בעיה לחבר אותו ללא DIALER אם אני אצליח להשיג חיבור כזה אך אני דיי רוצה את היכולת לשנות IP מתי שאני רוצה וללא DIALER ה IP קבוע לזמנים ארוכים יותר ולא מתחלפים בחיבור מיידי מחדש. כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אהלן,בעצם את ההזמנה כבר ביצעתי,אני רק מחכה שייתקשרו לקחת את פרטי האשראי. ורק עכשיו עלו לי מספר תהיות..דברים שלא חשבתי עליהם כמו : 1. יש לי עכשיו ראוטר של B-Focus מדגם 270 שהיה בעבר מודם,אבל עכשיו הוא עם חייגן ומשמש בעצם כראוטר לכל דבר,איך אני מחבר אותו ללינקסיס? אפשר בכלל לחבר ראוטר לראוטר? ואיך הלינקסיס יחייג אם ה b-focus בעצם מחובר קבוע? 2. האם בשביל לחבר שני מחשבים לרשת בבית עם הלינקסיס אני אצטרך בעצם כרטיס רשת אלחוטי בכל מחשב? כי התכוונתי לחבר מחשב אחד (המחשב שמחובר כעט לאינטרנט,מחשב האב בעצם) עם כבל ישירות לראוטר החדש,ואת המחשב השני בעזרת כרטיס רשת. שורה תחתונה : כמה כרטיסי רשת אלחוטיים אני צריך בשביל לחבר את שני המחשבים לרשת? כי לא בא לי לקנות עוד כרטיס רשת עכשיו,וב…
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית במחשב הראשי שאני מנסה להתחבר לאימול יש לי לוידי ושאני מנסה במחשב השני יש לי אידי גבוה בדקתי בראשון ואיןןןןןן!!! פיירוואל וכלום תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-