עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי כרטיס רשת אלחוטי USB והמחשב לא מזהה אותו.. הוא כותב USB DEVICE אבל הוא לא כותר שזה מתאם רשת או משהו כזה.. התקנתי את הדרייברים והכל וזה לא עוזר.. ניסיתי להתקין ידנית והוא אומר שלא קיימת חומרה כזאת במחשב שלך.. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  2. Started by prelly,

שלום ). איך אני פותח פורט (port)? ואיך אני משתמש בtelnet 10.0.0.138? תודה. אני רוצה לפתוח port בשביל ליצור משחקים בwarcraft.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  3. Started by The-Fox,

לכל החברים שבת שלום, אני בונה לאבא שלי אתר ואני קצת תקוע... רשמתי DOMAIN ב ISOC והדומיים אושר... עכשיו אני צריך אתר איחסון חינמי, גודל הקבצים ממש קטן, כמה מגה בייטים בודדים. אבל אני צריך אתר שנותן DNS שאני יוכל לקשר את הדומיין אליו. תודה לכל מי שמכיר ויעזור.

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  4. אז ככה.... קניתי ראוטר אלחוטי של EDIMAX דגם:br6104wb(g ויש לי בבית מודם של הכבלים RCA DCM245 דיברתי ע הכבלים ודיברתי עם נטוויזיין ושום דבר לא עזר.... לא מצליח להתחבר!! יש לנטוויזיין מדריך נחמד שם בדף יש קישור להורדה של קובץ הסבר לחיבור מודם כבלים לנתב של EDIMAX הקיצר עבדתי על פי ההסבר הזה וכלום זה לא נותן לי!!! ניכנסתי גם ליבואן שזה פיקוק מחשבים וגם שם יש הסבר מאוד ברור אך להתחבר [url=]http://www.pikok.co.il/Tmicha.asp אבל שוב לא דובים ולא יער..... עכשיו הנתב תקין כי.... אצל חבר במחשב עם חיבר ADSL ומודם רשת מסוג B-FOCUS ROUTER 312 חיברתי בשתי שניות וחצי והכול עובד.... סה"כ הלכתי לחיבור של PPOE ואז הכנסתי שם מישתמש וסיסמה וזהו.... מה אני עושה לא נכון? דברתי הכבלים והם…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. היי השאלה הזאת מופנת למי שיש את הכרטיס הנ"ל או עבד איתו. מה הטווח של הכרטיס? האם האות יציב? אני מעוניין לקנות כרטיס רשת אלחוטי וזה בנתיים מראה את כל הנתונים שאני צריך. חיפשתי ומצאתי ביקורת עליו והוא קיבל 4 כוכבים מתוך 5 אבל עדיין אני מעדיף לשאול לפני הקנייה תודה

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  6. Started by ClassZ,

הי, אני מעוניין לרכוש כרטיס רשת אלחוטי (PCI) בתקן 802.11g. החנויות שבדקתי מציעות כרטיסים של כל מיני חברות שונות - מהן החברות שעליהן אתם ממליצים? תודה

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  7. Started by littleworm,

שלום אני לא יודע אם זה ממש קשור לפורום הזה אבל יש לי בעיה ואני מקווה שתעזרו לי, לפני שפרימטתי את המחשב (שבוע וחצי בערך) הייתי משתמש בתוכנה ללחיצה על פרוקסים כדי להעלות את עצמי במשחק אחד באינטרנט (לא משנה כרגע), זה היה תמיד לוקח לי בערך 5 דקות, אבל עכשיו זה לוקח יותר משעה וגם בסוף לא מסיים. חשבתי שזה אולי קשור לבעיה של הגדרה באינטרנט או משהו, אם מישהו יודע איך לפתור בבקשה שיעזור לי. תודה

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  8. הי אני לא מצליח להמשיך הורדה בביטורנט, חיפשתי בגוגל את ההסבר לשגיאה ומצאתי: urlopen error - (7, 'getaddrinfo failed') This means that the tracker is overloaded, just keep the torrent window open and wait. זה לא מצליח להתחבר כבר הרבה זמן, משהו יודע איך אפשר להמשיך הורדה דרך tracker אחר לפי הhash של הקובץ או משהו? תודה

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  9. Started by glassmoon,

שלום, אני מחפש פתרון לבעיית הדואר זבל והספאם שמגיע בכמויות לאימייל שלי בnetvision. בyahoo mail ובאתרים אחרים שמספקים אימייל יש מסנן דואר זבל מובנה שמסנן אותו ב100% (וגם דואר אמיתי לפעמים). איזה פתרון יש לכל הספאם שמגיע לי לאימייל בכמויות? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  10. שלום, איך אני מגדיר סיסמה לתיקיה משותפת בHome Edition? בכל אופן בProfessional זה ככה : Control Panel -> Performance and Maintenance -> Administrative Tools -> Computer Management -> Local Users and Groups -> Users -> Guest -> Right Click -> Set Password תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. ניסיתי לפני יותר משנה להפוך אותו לנתב, אך ללא הצלחה.. וכעת, עקב הרחבה עסקית שאבא שלי עושה (בונה משרד) הכוללת רכישת מחשבים (ככל הנראה) אני רוצה לשוב ולנסות על מנת שהרשת תעבוד בצורה חסכונית יעילה ובטיחותית (מבחינת אבטחת מידע) יותר. אם אתם מכירים מדריכים טובים לקינפוג המודם (השדרוג כבר קיים, רק צריך לקנפג) על מנת שינתב בין מחשבי הרשת ויתחבר לספק האינטרנט אני אודה לכם מאוד, כמו כן מדריכים להגדרת המחשבים ברשת. אין צורך במדריכים מפורטים מידי, מספיק אפילו רק ההגדרות שצריכות להיות, ואני כבר מכיר את התפריטים... (ככה זה עם רשת ביתית, אחרי כמה זמן - פשוט זוכרים בעל פה, אני אפילו זכרתי את הגדרות החיוג למודם בע"פ במשך תקופה ארוכה). בכל מקרה, אם יש לך טיפים, עצות, מדריכים ובעיות שנתקלת…

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  12. מישהו מכיר אולי אתרים טובים או מקומות שאני יכול ללמוד מהם ולהרחיב את הידע על רשתות, אינטרנט ,מחשבים וחכדומה???? רצוי בעברית...?????? תודה רבה....

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  13. Started by idofr,

הייי אחים יקרים שלי בשעה טובה קניתי מתאם בלוטות' למחשב (יש לי 6230) עכשיו גיליתי שבין היתר אני יכול להגיד ת'מחשב כדיבורית ולדבר דרכו השאלה היא אם יש איזה תוכנה שאפשר לחייג דרכה ולענות ולנתק דרכה (הכוונה היא שהסלולר יהיה בסלון ואני על המחשב ואני לא יצתרך להביא אותו כדי להתקשר...) ואם יש לכם עוד תוכנות יעילות לסלולר אתם מוזמנים לכתוב הם תמיד יתקבלו בברכה! חג שמייח שנה טובה וצום קל , עידו

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  14. Started by tembo,

שלום, מישהו יכול להסביר לי על 2 התצורות האלו, כלומר איך תוכנה עובדת בכל אחת מהם, מה בגדול אמור להיות מותקן על השרת ומה ההבדלים ברמת המשתמש כשהוא עובד בכל אחת מהתצורות האלו בבקשה? תודה. מוטי.

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  15. Started by barak19876,

התקנתי רשת ואני יכול עכשיו בשני המחשבים להכנס לאינטרנט אבל אני לא יודע איך לעשות שאני אוכל לשטף את כל הכוננים ואת כל הדברים בין המחשבים וגם אני רוצה לעשות שהמחשב הראשי ישלוט על המחשב המישני בכל דבר ושמעתי שיש איזו שהיא תוכנה שמאפשרת לעשות את זה כמו להשטל על העכבר ולראות בדיוק כל דבר שהמחשב השני עושה תודה רבה

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  16. שלום מחשב 3 בעל כרטיס PCI של ADSL מצד אחד מחובר לרשת 100 מב מצד שני מחשב 4 מכיל את כל נתונים לעבודה מחובר לרשת 100 מב מצד אחד בלבד מחשב 3 משתף אינטרנט ואכן מחשב 4 מחובר לאינטרנט מחשב 4 משתף דיסק נתונים אך מאתמול זה לא מצליח - ראו הודעה מה שהשתנה זה תוכנות שעלו על מחשה 4 במקום ישנות NERO וכו לעזרתכם אודה, יהודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  17. אני משתמש בAZEROUZ .... בימים האחרונים חטפתי כמה הפסקות חשמל בבית , וזה משהו מעצבן בAZEROUS שהוא חייב כיבוי נקי ויפה. הקיצר 8 מתוך 10 ההורדות שלו נדפקו- הוא כותב שזה על 0 אחוז , צבוע באדום ולא מוריד אותם, מיותר לציין שניסיתי לעשות OPEN לקבצי הטורנט, ולא עבד, והקבצים לא נמחקו, ז"א קובץ שהוא הוריד 90 אחוז ממנו וזה 1.9 ג'יגה אז זה קצת מעצבן- זה עדיין יושב אצלי על הHD- ז"א המידע עצמו לא נעלם- אבל הביטורנט כאילו לא מזהה אותו איך אני יכול לשחזר?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  18. Started by p_q,

בעיה שאשמח לקבל עזרה... יש לי:רשת WIN 2003 SERVER ו- WIN XP PRO(קליינטים) הבעיה התחילה מאז ששיניתי משהו בשרת ב- GROUP POLICY MANAGEMENT שאני לא זוכר מה הבעיה כזאת: שאני רושם שם משתמש(לא administrator) אז המחשב נותן לי את ההודעה : "המדיניות המקומית של מערכת זו אינה מאפשרת לך להיכנס למערכת באופן אינראקטיבי" ושאני ניכנס בשם: administrator אז אין בעיה? תודה מראש על כל תגובה

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  19. היום, לדוג', עברו 4 ימים שבהם הראוטר דלק רצוף. הדלקתי את המחשבים ולא היתה גישה לאינטרנט. כשניסיתי להתנתק ולהתחבר דרך הראוטר הממשק נתקע ואחרי זה לא הייתי יכול להיכנס לממשק שלו שוב, כאילו הוא לא היה ברשת. מה הבעיה ומהו הפתרון?

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  20. אני מחפש HUB עם כניסות USB וכניסת RJ-45 אני רוצה לבנות רשת אלחוטית מבוססת BT ואני מחפש HUB עם כניסות USB שיתחבר לנתב רגיל עם כבל RJ-45 ... נקלתי בעבר במוצר הזה למכירה אבל שכחתי איפה זה היה ועכשיו אני לא מוצא את זה... אז אם מישהו יודע איפה אני יכול לקנות את זה...

• 0 תגובות
    • 939 צפיות
  21. Started by wais,

נניח שיש לי חיבור ADSL. יש לי 2 מחשבים שמחוברים ברשת. הבעיה: באחד המחשבים מופעלות תוכנות כמו KAZAA EMULE ICQ וכו'... ש"גומרות" את כל רוחב הפס, ובמחשב השני לא ניתן לעשות דברים מסויימים כמו לשחק משחק רשת (הפינג קופץ...... אין צורך להסביר). השאלה שלי היא, האם יש תוכנה שיכולה לחלק את רוחב הפס בין 2 מחשבים? כלומר, להגביל מחשב אחד לרוחב פס מסוים (נניח בחיבור 1.5M לחלק את הרוחב ל750K לכל מחשב...) תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by idan1836,

כשאני נכנס לאתרים אז לפעמים לא נותן לי הדפדפן לפתוח אתרים אחרים או למשל תוכנות צ'ט למרות שיש ליג'אווה מותקן אבל הוא רושם, שיש בעיה בשורה התחתונה של המסך.. אם אפשר לדעת מה זה ואם כבר גם לקבל בבקשה לינק לאתר של הדפדפן מקסטון.. תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  23. שלום אני צריך המלצה על כרטיס רשת + ראוטר אלחוטיים אם אפשר אז גם המלצה למדפסת ושהכל ביחד יצא 900 שקל משהו כזה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  24. הרבה נושאים יש כאן על כל מיני DVD DIVX אבל הרוב מתלוננים נתקע לא עובד לא עובד בצורה טובה יש DVD שלא עושה בעיות ??? מחפש תשובה במהירות חשוב לקניה בארץ

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  25. אני רוצה להפעיל עליו שרת משחק.. השאלה אם זה אפשרי?. אם כן מאיפה אני משיג את הקבצים של שרת CSS לסרבר מרוחק?...

• 0 תגובות
    • 584 צפיות

דיונים חדשים בפורומים