עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by PayneBack3251,

שלום... יש לי מודם eci 270pr שהפכתי אותו לראוטר כבר שנתיים הוא פועל ככה...ובימים האחרונים הוא עושה לי בעיות כמו ריסטרט לעצמו ככה שהוא מנתק אותי מהכל... ולפעמים המנורה האדומה של המודם נדלקת ואני צריך לכבות אותו ולהדליק אותו מחדש... השינויים שעשיתי בזמן האחרון הם שהעברתי את המודם למקום אחר...(אבל כבר במקום הישן התחילו הבעיות) ושהוספתי עוד מחשב לרשת ככה שכבר יש לי 5 מחשבים מחוברים ברשת...אחד (שלי) עובד בדרך כלל הם הורדות והמחשבים האחרים אם הם בכלל עובדים אז הם רק לגלישה... המהירות חיבור שלי היא של 2 מגה מהירות העלאה עלובה כמו של כולם... מישהו מכיר את הבעיה ? ואני לא רוצה לשדרג את המודם לדגם החדש יותר למה הממשק שלו שונה ממה שאני רגיל... תודה מראש לעוזרים.

2. Started by loadstone007,

מישהו כאן מחובר אליהם? אשמח לשמוע מה תהליך ההתקנה בבניין והאם מותקן משהו בכל דירה. אפילו צילום מאוד יעזור. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אז ככה יש לי תקלה בהוטבוקס הנוכחי אז פניתי להוט בנידון וקבוע לי לשבוע הבא שליח שאני אמור למסור לו את ההוטבוקס הבעייתי ותוך כדי לקחת מהשליח הוטבוקס חילופי וכעת מה שלא הבנתי לגבי העברת הגדרות מההוטבוקס התקול לחילופי כי ידוע לי כשטכנאים מחליפים הוטבוקסים אז אחרי שמחברים הוטבוקס לחשמל לרשת הוט ולמחשבים אז בהתחלה אין אינטרנט עד שלא פותחים איזה הגדרות או משהו ורק אז אפשר להתחיל לגלוש אז לכן השאלה היא אז מי אמור לבצע לי את העברת ההגדרות בין ההוטבוקסים השליח להוט או שאני אמור לבצע זו בכוחות עצמית מול תמיכה טכנית של הוט אינטרנט אני לא מדבר על רשת אלחוטית wifi אלה על אינטרנט וטלפון כי אני גם מנוי לשירות של אינטרנט וטלפון תודה רבה על המענה

4. המצב : בית מגורים רגיל, אך בניה באיכות טובה, לא חסכו בברזל ביציקת הקומות והתקרות. מעל קומת הקרקע יש עוד 3 קומות, להלן קומות 1-3. בקומת הקרקע יש מודם כבלים, נתב קווי ומחשב אחד רגיל. כמו כן יש כבל העולה משם אל קומה 3 על קיר החיצון של הבנין ומחבר מחשב אחד. כעת יש צורך לחבר עוד מחשב אחד בקומה 1 ועוד מחשב אחד בקומה 2. המחשב בקומה 1 יהיה בחיבור אלחוטי בגלל אופי השימוש במחשב נייד. המחשב בקומה 2 יהיה אלחוטי בגלל בעיה בהוספת כבלים, למרות שזה מחשב נייח. ידועה בעיית העברת אות בקומות. הציעו לי נתב אלחוטי אדימקס 6204 בקומת הקרקע במקום הנתב הקוי הקיים, ועוד נקודת גישה אדימקס מתפקדת גם כיחידה מגבירת אות (REPEATER) בקומה 1 בתקווה שזה יספיק לאות חזק לקומה 2. אנא חוות דעתכם, המלצותיכם …

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  5. Started by incentive,

אהלן חבר'ה יש לי בעיה יש לי סבבה די סי (בעברית) והיום פתאום גיליתי שחלון ה"הורדות" שלי ריק והוא לא מציג את התיקיה בכלל - מסך ריק לא יודע מה יכל לגרום לזה או מה השתנה..בדקתי שלא השתנו הגדרות תיקיה בתוכנה עצמה והתקנתי שוב את התוכנה עליה וזה לא עזר. מה שכן, כשאני מתחיל להוריד משהו חדש זה כן מופיע בחלון ההורדות והתיקיה כן מופיעה אבל רק עם ההורדה החדשה... מה קרה מישהו יכול להגיד לי? עוד משהו: יש מהירות הורדה..לא ברור לי מה נסגר עם זה..איך אני מחזיר את זה? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  6. עריכה 2: הבעיה נפתרה, הסאבנט פשוט לא היה זהה בשני המחשבים..

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  7. Started by matityahoo,

כשאני משנה את שם הקובץ ל index אייקון הדפדפן נהיה לא מזוהה בממשק התוכנה וכמובן שהאתר לא רץ ברשת עם אני לא משנה ל index אין שום בעיה חוץ מזה שצריך לכתוב בדפדפן את השם המלא .html האתר הוא 100 אחוז פלאש אשמח לקבל יעוץ [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  8. Started by rOnka,

היה לי רשת בבית לפני הפירמוט והייתי יכול להעביר קבצים מהמחשב של אח שלי לשלי בכמה שניות על ידי הMY NERTWORK PLACES, עכשיו אין לי כי פירטמתי מישהו יודע איך להחזיר את הרשת? גם כשהוא פירמט לי הוא עשה הכל משמאל לימין(כאילו ההתחל בעיברים האיקונים בצד ימין) אפשר לשנות את זה ולעשות שיהיה כתוב START ובקיצור וינדוס בעברית? או שצריך לפרמט?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  9. Started by yaloner,

שלום לכולם, בימים האחרונים אני מקבל כל יום בין 10 ל-20 מיילים שכותבים לי שלא יכלו לשלוח דואר ששלחתי לכל מיני כתובות שאני אפילו לא מכיר. עשיתי בדיקה מקיפה ואין לי שום וירוס או תוכנה מזיקה אחרת על המחשב. מה עושים עם זה ? והאם יכול להיות שהמון אנשים מקבלים כל יום דואר זבל עם האימייל שלי ? ------------------------------------------------------------------------------------ עדכון: מאז שכתבתי את ההודעה קיבלתי עוד 17 כאלה. מה עושים ? :s05: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  10. שלום לכולם, אשמח להמלצה לראוטר בתקציב 200 שח +- שיחליף את הנוכחי DSL-G256DG. אני על תשתית בזק 40mb כרגע. אין דרישות מיוחדות, חשוב לי דיליי טוב בחיבור עם כבל. wifi פחות משמעותי. תודה!

11. שלום אני עובר לבניין חדש ורוצה לרכוש אנטנה או משהו שאוכל לקלוט את האינטרנט שיש בקומה מתחת לאדמה (מעין מרתף שעשו ששם יש אינטרנט חינם). אני הולך לגור בקומת קרקע אז משהו שאפשר לקלוט קומה או שניים אם אפשרי יכול להיות מצויין. כרגע יש לי ראוטר Deco X20-DSL מניח שאיתו אי אפשר לעשות משהו כמו לחבר אליו אנטנה נוספת? כלומר אשמח לקבל המלצות מה לעשות. אציין רק שמדובר על מדורים זמניים בגרמניה, אז אפשר לרכוש גם מאמאזון גרמניה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  12. שלום חברים, בבית שלי אנחנו עובדים בעיקרון עם 2 ראוטרים, אחד - הראשי הוא הראוטר של בזק, Netgear DGN2200(ראוטר\מודם). ובקומה התחתונה, משורשר אליו Asus RT-AC68U עם כבל מושחל. עד עכשיו הגדרתי את השרשור כ- Lan to Lan. זה היה די פשוט ועובד אפילו אם לא הגדרתי מצב Access point. הבעיה שעכשיו אני רוצה להוסיף DDNS. ובגלל שלאסוס יש שירות כזה בחינם, חשבתי למה לא? הבעיה שצריך לשרשר LAN TO WAN. חשבתי שזה היה פשוט גם, אבל משום מה הסתבכתי. הגדרתי IP קבוע בראוטר הראשי לאסוס(10.0.0.1) והוצאתי אותו מתחום ה-DHCP, באסוס ווידאתי LAN IP זהה למה שנקבע. לגבי ה-WAN באסוס: לא הייתי בטוח מה אני אמור לעשות ב-SUBNET MASK. אז השארתי בברירת מחדל 255.0.0.0. ה-WAN IP הבנתי שאני צריך לשנות את ספרת התחום לכן…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. פלונטר יוצאת שוב במבצע על נתב ה-VDSL של חברת Draytek ומוכרת את הדגם 2760N במחיר של 599 שקל. לנתב זה 4 יציאות LAN של 1G, הוא תומך ב-Vectoring (עם עדכון קושחה) והממשק האלחוטי שלו מקוטלג כ-N300. הוא כולל שתי כניסות USB 2.0 התומכות גם במודם סלולרי. http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=Vigor-2760n

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. היי, המחשב מחובר לראוטר אלוחטי עם כרטיס אלחוטי שמותקן בו. כשאני עושה bridge בין החיבור הקווי לאלחוטי במחשב הזה, האלחוט מתנתק. אם אני מוחק את הגשר האלחוט חוזר. מה קורה פה? אופיר

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  15. http://www.ebay.com/itm/Wireless-N-Wifi-Repeater-802-11N-Router-Range-Expander-New-/170833678601?pt=US_Networking_Boosters_Extenders_Antennas&hash=item27c67b1109#ht_2753wt_1344 זה הדגם הוא באמת מחזק אות בצורה טובה? או שעדיף להביא AP איכותי של EDIMAX?

• 0 תגובות
    • 974 צפיות
  16. Started by Runny,

ברשותי Domain מחובר לארבעה מחשבים. משום מה אחרי זמן מה שכל אחד משמחשבים מחובר לסרבר ללא שימוש ממושך מתבצע ניתוק של הUser ועד שלא מתבצע Restart אין אפשרות לגשת לFile Server אשר על השרת. חיפשתי הגדרות Idle Time בWindows Server 2003 ללא הצלחה הניתוק אינו פיזי היות ויש אפשרות להיכנס למחשבים (ע"י בניית מחיצה בShare) ע"י השרת. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 826 צפיות
  17. Started by esaly,

אהלן! אני מעוניין לקנות את הנתב 3com 3CRWER100-75 ועברתי בכמה חנויות וראיתי שחלק נותנים 3 שנים אחריות וחלק רק שנה... איפה הכי מומלץ לקנות במחיר הכי טוב? אשמח אם תוכלו לתת לי לינקים...בגדול אני מהצפון אבל גם חנויות במרכז יכולות לעזור... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  18. הקיצר אין לי מושג איך אני מתפעל את הרשת... הנתב מחובר למחשב שלי, אגב הוא רשום שיש בעיה שהחיבור מוגבל או משהו , בכל מקרה איפה אני מגדיר הגדרות וכל זה? המחשב השני זהו מחשב נייד שאגב הוא מזהה את הרשת אך האינטרנט לא עובד כלל..

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  19. Started by Cheif,

נראה שסכר מתאמי ה-HomePlug נפרץ לחלוטין ועוד דגמים מעניינים מגיעים וזמינים בארץ. לפני החג העלתי פוסט על הזמינות של ה-TL-PA7020 - קיט של שני מתאמים בתקן AV1000 של חברת TP-LINK. היום, החל לצוץ ברחבי חנויות בישראל קיט חדש המכונה TL-PA8010, אף הוא של TP-LINK, הכולל שני מתאמים בתקן AV1200! למתאמים בקיט זה יש רק יציאת LAN אחת, הפועלת במהירות של 1G ועלותו - קצת פחות מ-500 שקל. מתאם זה תומך גם הוא ברשת ביתית תלת-פאזית והמהירות שהוא יספק תהיה גבוהה בכ-20% מזו של ה-PA7020. מידע נוסף על המתאמים ניתן למצוא כאן - http://uk.tp-link.com/products/details/cat-18_TL-PA8010-KIT.html

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. האם יש תוכנה להעברת קבצים באינטרנט בין שני משתמשים, שמסוגלת לשלוח בהמשכים? אני שולח כרגע עם team viewer. אבל הוא מתנתק כל הזמן, ואז אי אפשר להמשיך מאיפה שהוא התנתק, וזה מאוד מתסכל. תודה.

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  21. תביעו את עמדתכם בקישור הבא זה נראה לי חשוב http://www.shituf.gov.il/discussion/455 זה אתר ממשלתי

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by fedora,

שלום. התקנתי REALVNC על מחשב עם WIN7 ומצליח להתחבר ממחשב אחר. כאשר אני מקיש ALT +SHIFT זה מראה שהשפה משתנה בין EN ל HE, אבל כאשר מתחילים לכתוב זה נשאר קבוע על אנגלית! ניסיתי למחוק את האנגלית מהמערכת הפעלה ועדיין כותב רק באנגלית. ניסיתי להחליף את התוכנה לTIGHTVNC ועדיין אותו דבר. רעיונות נוספים? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. הנה החוברת שלו [ftp=ftp://files.dlink.com.au/products/DSR-1000N3G/REV_A/Manuals/DSR-1000N_User_Manual_v1.01%28AUS%29.pdf]ftp://files.dlink.com.au/products/DSR-1000N3G/REV_A/Manuals/DSR-1000N_User_Manual_v1.01(AUS).pdf[/ftp] בחוברת שלו בעמודים האחרונים יש מלא שורות שרשום בהם debug ו error מה זה השורות האלו מה ? debug ו error של מה ? הנה עוד פרטים http://www.speedguide.net/routers/d-link-dsr-1000n-wireless-11n-router-with-ssl-vpn-1148 ועמוד של דלינק עם כם הקבצים שלו http://www.dlink.com.au/tech/Download/download.aspx?product=DSR-1000N3G האם הוא שווה 1000 שקל חיפשתי מלא אופציות אחרות וצימצמתי לזה בגלל המחיר הוא הכי זול {בהשוואה לאחרים} יש עוד דגמים שמתאימים אבל לא מוכ…

24. ב"ה שלום חברים תמליצו לי בבקשה על דגמים טובים לנתב אלחוטי לכבלים שיהיה מהיר כמה שאפשר האלחוטי לא כמו הישנים האיטיים האלה באיזו חברה כדאי לדבוק ? Level One EDIMAX TRENDWARE ובאיזו טכנולוגיה של מהירות ? הרבה תודה.

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  25. Started by חגיב,

נרשמתי באתר של NO-IP. אם אני מפעיל את התוכנה על המחשב אז זה עובד מצוין ואני מצליח להיכנס מרחוק דרך הכתובת שהקצו לי באתר. יש לי נתב של TP-LINK דגם TL-WR741ND. בנתב מובנית אפשרות של NO-IP. כשאני מזין שם משתמש וסיסמא ועושה SAVE. הוא רושם לי שהתקשורת בוצעה וזה נראה שכל כמה שניות הוא מעדכן מחדש את ה-DNS. הבעיה שלי שבפועל אין תקשורת לשירות NO-IP והנתב לא מעדכן את הכתובת שלי. אני אדגיש שוב שבמחשב זה עובד לי כך שנרשמתי באופן תקין. אודה לכם על תגובתכם

• 0 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.