עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי חברה... ;D שמעתי לאחרונה שעוד מעט יעבירו את כל משתמשי הכבלים במת"ב לשימוש בחייגן... אני גולש דרך בזק בינלאומי... המעבר הזה יגרום לי המון בעיות, כי השימוש חייגן ימנע ממני להשתמש בנתב לחיבור הרשת שלי... זה פשוט אסון!! כמובן שבעיה זו כבר שנעתם עליה פה, ואין צורך לפרט.. : שמעתי ממישהו שדווקא בבזק בינלאומי, יש אפשרות להתחבר בשתי השיטות: הן בחייגן, או בלי חייגן!! למישהו יש שמץ של מושג בעניין הזה???? תודה

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  2. מחשב 1 עם xphome מחובר לאינטרנט במודם כבלים דרך USB. מחשב 2 עם win98 מחובר למחשב 1 ב LAN. תחת הגדרות Network Connections במחשב 1 יש שני icons: האחד מיועד למודם כבלים והשני לחיבור LAN. כרגע אני מקבל שיתוף באינטרנט בלבד בעוד שיתוף העברת הקבצים - לא מתאפשר. בהגדרות של מודם הכבלים מאופשרים 2 רכיבי שיתוף הקבצים: Client For Microsoft Networks File and Printer Sharing for Microsoft Networks וכן 2 רכיבים נוספים: QoS Packet Scheduler Internet Protocol (TCP/IP) במודם LAN מופיעים ג"כ אותם 4 רכיבים אולם 2 רכיבי שיתוף הקבצים אינם מאופשרים. אני מעוניין לבטל את איפשור 2 רכיבי שיתוף הקבצים במודם האינטרנט ולאפשר אותם במודם LAN. כשאני מסמן את תיבות האיפשור ולוחץ OK אני מקבל הודעה ששני רכיב…

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  3. Started by Matanr,

שלום, יש ברשותי מחשב אחד עם WIN98SE שהוא מחובר ישירות לאינטרנט ממודם לכרטיס רשת ומחשב שני עם WIM ME התקנתי כמו שמתואר פה: התקנת תוכנת Ics: http://users.tapuz.co.il/broadband/guides/ics/ics-srv-98-me.asp קליינטים: http://users.tapuz.co.il/broadband/guides/ics/ics-clnt-98-me.asp יש לזכור, שהאינטרנט מחובר לא דרך חייגן הוא מחובר כל הזמן. עשיתי את כל מה שרשום שם והאינטרנט לא עובד במחשב השני, יש לכם אוליי רעיון מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  4. יש לי ADSL 1.5MBPS של בזק בינלאומי. מכל האתרים אני מוריד יפה, אני מגיע גם לקצבים של 166KB. אבל בקאזה (גם לייט וגם רגיל), אני אף פעם לא מצליח לעבור את ה 10KBPS. חבר שלי שגר 20 מטר ממני וגם מחובר אצל בזק בינלאומי מצליח להוריד ב 100 ואפילו יותר. מישהו יכול להגיד לי מה הבעיה פה?

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  5. יש לי שני מחשבי 98SE ומודם מוטורולה כבלים הייתי רוצה לחבר את שני המחשבים ולעשות שיתוף חיפשתי אבל לא מצאתי כל מדריך, העם יש דרך לשתף דרך USB עם 98 או שצריך עם רשת עם כן האם זה אותה פעולה כמו ICS האם למישהו יש מדריך בנושא אשמח לקבל תודה

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  6. Started by drumtroll85,

אני לא יודע אם זה מתאים לפורום הזה, אבל זה נראה לי הכי קרוב... יש לי NORTON INTERNET SECURITY 2003 וכשאני מפעיל אימיול או אידונקי אני תמיד מקבל LOWID או FIREWALLED. רציתי לדעת איך אני יכול להתחבר כמו שצריך ועדיין לשמור על הפיירוול שלי. ניסיתי לכתוב חוק לאימיול, אבל זה רק גרם לכך שלא הצלחתי להתחבר בכלל. אני מעדיף שהפורטים יהיו 4662 ל-TCP ו-4672 ל-UDP. קראתי את הת'רד השני על פתיחת פורטים, אבל הוא ממש לא עזר לי, כי אין לי ראוטר/נתב או מודם אלקטל, או מה שזה לא יהיה. אני מחובר דרך קווי זהב - כבלים - מודם מוטורולה ואני משתמש ב-LH EMULE. לפי זה השתמשתי בEDONKEY HYBRID, אבל מאז ששינו את הדונקי לHYBRID לא היה לי HIGH ID. תודה מראש למי שיעזור לי לפתור את הבעייה הזאת...

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. ראיתי באחת בחנויות שמוכרים ראוטרים שעובדים על רשת החשמל. אף ראיתי תיאור של המוצר בלינק הזה: http://www.phonex.com/prd_nw14.htm. מישהו ניסה/יודע מה המגבלות או התפוקה של המכשיר הזה?

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  8. Started by Matan.K,

לאחרונה התחברתי לשירות הADSL. שמתי לב לתופעה משונה שיש לי - אני צריך להתקשר למספר כלשהו בעזרת חיבור המודם (בפעם אחרונה סתם כתבתי מספר, הוא לא משנה) ורק אז נורית הLINK נדלקת. עד אז - כלום. לא שזה מפריע לי יותר מדי, אבל מדוע זה ככה? תודה לעונים. מתן.

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  9. יש דבר כזה בכלל? אני פשוט צריך פורטים מסוימים שיהיו פתוחים אצלי קבוע (4662,4661 בשביל הEMULE) ואם אפשר שיהיה גם פשוט וקל להפעלה ולא מטחנת משאבי מערכת. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  10. Started by Athlon-WINGS,

אהלן, אני לא ממש בקטע של רשתות, ואני לא מומחה בנושא הזה. אני מחפש למכירה בישראל איפשהו באתר ROUTER שיתאים למוד של ADSL USB (של ROTAL), יש כזה דבר בכלל למודם ADSL USB ? חיפשתי בפנדס, אבל לא רשום שם מתחת לכל ראוטר האם הוא מתאים למודם USB או אלקטל, אז אני צריך לינק למקום שמוכרים כזה דבר. בתודה, Athlon~WINGS.

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  11. שאני רוצה לראות ב INBOX את קבלת ההודעות, מופיעה לי הודעה הזאת: Your current security setting prohibit running ActiveX controls on this page as a result The pagemey not display corect. אני משתמש בWIN XP , outlook 6

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  12. הרשת עבדה מצויין גם עם התוכנות מסרים מידיים וגם האתרים, אתמול הדבר היחיד שעשיתי זה לשים סיסמא לADMINISTRATOR בשני המחשבים, וביטול היוזר GEUST. מה יכולה להיות הסיבה לזה שב IE הוא גולש והכל עובד טוב אך במסרים המידיים זה לא מתחבר !?

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  13. אני מחפש אתרים טובים ומקצועיים שיבדקו אם יש לי פירצות אבטחה במחשב ואם הפיירוול שלי מתפקד כראוי אנא אני מחפש אתרים מקצועיים

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  14. קיבלתי מחשב 166מגה הרץ, ואני כרגע יש לי שני מחשבים ברשת, המחשב שלי הוא משתף אינטנרט, המודם הוא USB. עכשיו שמעתי וקראתי את המדריך שבוא אפשר להפוך את המחשב ה166 לשרת אבל לא הבנתי את החלק החומרי של המדריך, מה לחבר ואיפה. דרך אגב האם כדאי לי לעשות את זה או שעדיף להישאר במצב כמו עכשיו שאני משתף את האינטרנט והמחשב השני תלוי במחשב שלי כדי להפעיל אינטרנט?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  15. Started by theduck,

מישהו מכיר ויודע היכן ניתן לרכוש כרטיסים לרשת אלחוטית, ומחירים? אשמח לקבל תגובות

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  16. התקציב הוא עד 300 דולר בארה"ב ככה שאתם יכולים להציע דברים יקרים. בשביל לשתף אינטרנט אני צריך עם ראוטר? אני צריך משהו שיהיה עם טווחי קליטה כמה שיותר ארוכים. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  17. Started by danny70,

יש לי מודם pci של בזק ורציתי לדעת אם אפשר לשדרג אותו כלומר לשנות לו את הפונקציות כמו ב usb ואם כן איך תודה דני

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  18. יש לי ראוטר/גייטווי אלחוטי של אינטל שמחובר למודם אלקטל פרו של איידיאסאל... עכשיו אתם בוודאי מכירים את התופעה ששליחת קבצים דרך איסיקיו או שימוש בתוכנות כמו eMule הופכים להיות קשים ואף בלתי אפשריים... בהתחלה חשבתי שהבעיה היא במודם ועשיתי את העניין הזה עם הפורטים אבל זה עדיין לא עזר... אז נכסנתי להגדרות של הראוטר/גייטווי שלי וראיתי שמה משהו על Intruder detection והתפלאתי לראות שהמקרים האלו הם בדיוק המקרים שניסיתי לנתב למחשב שלי והם כנראה נעצרו בראוטר/גייטווי... מישהו יודע במקרה איך אפשר לגרום למכשיר הזה של אינטל להעביר את המידע בכל זאת למחשב שלי ולא לעצור אותו אצלו...?

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  19. ברצוני לעקוף את חסימת פורט 80 ע"י פרוקסי שפועל בפורט אחר (למשל 8080 או 9000). האם ניתן לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  20. Started by e-r-a-n,

אהלן, אני מחפש אחר תוכנה שתאפשר לי בדומה לתוכנת ה G6 FTP SERVER שיוצרת שרת FTP, ליצור דבר זהה רק לגבי HTTP, משהו קטן ופשוט שיאפשר לי ליצור יוזרים עם סיסמאות או כניסה אנונימית ותאפשר לי לתת קישורים ישירים דרך Http://... רצוי משהו שיהיה כמה שיותר בטוח ופשוט.. אין צורך במשהו מיוחד, כל מה שצריך זה לפתוח פעם בכמה זמן לדקה או אפילו פחות את השרת עצמו. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  21. Started by NuXeR,

שלום ! אוקיי אני ייתן 2 מצבים : 1. לחבר שלי יש ADSL עם מודם (האם יש אפשרות לשדררג ושהוא יתפקד כנתב גם ?) עכשיו הוא רוצה לחבר את המחשב שלו , ומחשב נייד בחיבור אחלוטי. הבנתי שנתב אלחוטי כמו LINKSIS או D-LINK יעשו את העבודה מעולה , כלומר כבל רשת אליו וכרטיס אלחוטי לנייד.... וזה מתחבר למודם ועושה גם את עבודת הניתוב , אני צודק ? 2.אצלי מכיוון שהנתבים האלחוטיים האלו הוא קונה בחול בבערך 50 דולר רציתי לשאול אם כדאי לי לבקש גם אחד , כרגע יש לי את המחשב שלי במפרט שעובד מצוין , ולאחי מחשב פנטיום 133....האם אפשר לשתף איתו אינטרנט ככה ? כמובן שבעתיד אנחנו מתכננים לקנות עוד 2 מחשבים חדשים (עוד חצי שנה) כך שהמחיר בארץ הוא יותר מפי 3 מח'ול... שווה לקנות ? והאם צורת החיבור היא באמת כמו ש…

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  22. Started by Bang,

במדריכים באתר יש ראוטר של לינוקס רציתי לדעת 1. אם יש בעיות עם ADSL 2. אם התוכנה תומכת במודם USB

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  23. האם יש כאן מישהו שיש לו מצלמת רשת, ומוכן לעזור לי לבדוק את שלי ( לבדיקה צריכים שניים ). התוכנה שמותקנת אצלי היא ה- Messenger שאמור לתמוך בזה, הבעיה היחידה היא שאני אחרי Firewall שיכול לעשות בעיות... או לחילופין, האם מישהו יכול לומר איך אני עושה חיפוש ב- Messenger של חברה שיש להם מצלמה ומעוניינים ב- Video conferencing אם מישהו מזדמן ? (לשם בדיקה של המצלמה שלי... ) תודה מראש, גיא.

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  24. יש אולי תוכנה/אתר שמאפשר לחפש תמונות לפי אתר?

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  25. איני חבר קבוע בפורומים כך שיכול להיות שאני לא מחדש כלום אבל מי שהייתה לו בעייה בהפעלת המצלמה והקול בתוכנת מסנג'ר בשימוש במודם אלקטל המשודרג ל פרו שבו הפיירואל מופעל. ובכן בא לציון גואל. גירסה 6 של המסנג'ר פותרת את הבעיה. שדרגו לגירסה 6 והוידאו והאודיו חוזר לחיות. תהנו !!!

• 0 תגובות
    • 863 צפיות

דיונים חדשים בפורומים