עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by eli33,

אחרי פירמוט והתקנה של windows xp sp2 אני מתחבר לאינטרנט . אבל זה לא מציג אתרים.. חוץ מהתקנת הדרייבר של הכרטיס רשת שניסיתי (ואני בטוח ב 99 אחוז שזה הדרייבר הנכון) יש עוד משהו שאפשר לעשות? תודה נ.ב ניסיתי להריץ חיפוש בפורום ולא הצלחתי לפתור את הבעיה..

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. יש לי אינטרנט עם מהירות 2.5MB אם אני מוריד קובץ מהירות ההורדה זה 320 KB/SEC הבעיה שאם אני מוריד סרט HD מאתר מהירות ההורדה יורדת ל80 KB/SEC רוצה לדעת מה משתבש?

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  3. היי, כתבתי כאן בעבר על בעיה זו ומאז לא עדכנתי כי חשבתי שנפתרה אך לצערי הבעיה חזרה. תשתית בזק 8 מגה + ספק 8 מגה. מודם D-Link 2650U ב-Bridge Mode, ראוטר TP-Link 1043ND. הבעיה היא כזו: לפעמים אתרים לא עולים בניסיון הראשון אלא רק אחרי רענון הדף. זה קורה באתרים שונים ולאו דווקא באתר מסויים. ניסיתי דפדפנים שונים, החלפת מודם, החלפת ראוטר (זה קרה גם עם הראוטר הקודם שלי - לא ה-TP-Link), החלפת כבל, החלפת Switch ועבודה ללא ה-Switch. כמו כן התופעה קרתה עם שני ספקים (בזק בינלאומי וטריפל C). התופעה מתרחשת במחשב הנייח שלי (לא ידוע לי אם גם במחשבים אחרים) אשר מחובר קווית לראוטר. הרצתי עכשיו Wireshark וזה מה שקיבלתי כשקישור לא עלה: כשקישור לא עלה: ICMP Destination unreachable (Communicat…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Avi952,

שלום, לאחרונה אתמול ושלשום נתקלי באיטיות באינטרנט אני גולש בחבילת 30MB בהוט ספק 012 וכשאני אומר לאט אני מתכוון שהוא טוען במשך בקושי חמש דקות את וואלה, מראה לפעמים request time out בפינג צולע או לא טוען בכלל. לאחר בדיקת מהירות ב: speed.hot.net.il שהצביעה על 29MB מהירות הם טענו שזה לא בעיה שלהם למרות שבפעם אחרת שבדקתי עם הנייד הוא הראה 16MB. אני מציין שהבעיה מגיעה ב"גלים" כלומר כל כמה שעות הוא הופך ללא יציב ואז אחרי זמן מה הוא חוזר לעצמו. יש ברשותי את הנתב WR941ND במשך כשנה ושלושה חודשים. אני רוצה לציין כי אני מרוצה מהראוטר שיש לי ביחס לרדיוס שאני משתמש בו והוא מעולם לא עשה לי תקלות - הקריסות באינטרנט היו תמיד בעיות של HOT ו-012 ופעם אחת של הייתה בעיה עם מערכת ההפעלה. היי…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by mzlbat,

היי אפשר המלצה על מודם לחיבור ADSL2 שזה 8 מיגה נראה שיש 3 שווים אלקטל 516 אזתך 600E דיאמונד C50 למי יש אותו ? הכי חשוב שכל פעם שאני מנתנתק ומתחבר מהחייגן זה ישנה לי את ה IP

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by roeesnir,

הזמנתי 2 חבילות כבל STP. 100 מטר כל אחת. קיבלתי כבל FTP. האם ההבדל גדול שכדאי להחליף או להישאר כבר עם זה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Amir c,

ברשותי ראוטר של אדימקס 604 נראה לי זה הדגם לפני איזה שבועיים הוא התחיל לעשות רעשים ממש מציקים כזה צצסס צסס יש מישהו שנתקל בזה ויודע איך לפתור את הבעיה? יש לי עדין אחריות אני חושב לממש אותה אבל לפני כן אולי אפשר בלעדיה

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  8. שלום לכם. אני מתחבר לאינטרנט דרך תשתית של הוט במהירות 5Mb. האם יש הבדל משמעותי למשתמש הביתי בין ראוטר שהוא במהירות 54Mbps לבין כזה שבמהירות 300Mbps? אני שואל, כי במחיר הזה נראה שיש יותר ראוטרים שקיבלו ביקורות טובות במהירות 54Mbps. אני מתלבט בין הראוטרים הבאים: Edimax BR6504N שאין אותו בחנויות בקרבתי. Edimax AR7084GA שלמיטב הבנתי יש לו גם מודם מובנה (האם זה חשוב באמת?) LinkSys WRT54GL איזה מהם עדיף? אשמח לקבל תשובה עם קצת פירוט. האם יש ראוטר אחר יותר מומלץ באיזור ה-350 שקלים? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  9. Started by domuzy,

שני מחשבים בבית: אחד פנט' 4, 1500 והשני פנט' 3 800. שניהם עם XP. אינטרנט WOW של בזק בינ"ל נט, מהירות 750MB. אין לי מושג איזה כרטיס רשת לקנות, לפי מה בוחרים או כל מידע אחר. האם צריך אחד בשביל שניהם או שמתקינים אחד בכל מחשב? מה זה האב והאם זה קשור? סליחה על השאלות המפגרות- אין לי מושג, כאמור. תודה רבה מראש. נ.ב- אני רק יודע שאמור לעלות עד 100 ש"ח (ושלא יהיה אלחוטי).

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  10. Started by J0HNiE,

כבר כמה שבועות שקורה לי שאני מנסה לראות וידאו ביוטוב ושאני מפעיל את הוידאו אני לוחץ על הפאוז לתת לו להוריד טיפה ואז לנגן שירוץ חלק וזה מוריד ממש טיפה ואז מפסיק. עשיתי ריענון, אני משתמש בגרסה הכי חדשה של פלאש 10. פוקס 3.0.7 יש כמה סרטונים שיורידו עד הסוף...

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  11. Started by ArielN,

תראו אנשים הבעיה שלי היא שהאינטרנט שלי קופא כל 5 דקות בערך לבין 10-15 שניות ואז חוזר, והבעיה היא לא בספק כי יש לי יוזר בבזק וב-013 ברק ובשתיהם הבעיה. אצל אח שלי במחשב מופיע לפעמים הודעת שגיאה של ה FIREWALL או משהו כזה שמישהו מנסה לגנוב נתונים מהרשת.. בקיצור ווירוסים. אח שלי קיבל את הווירוס ועכשיו אני סובל. עכשיו, לא מצאתי שום ווירוסים בעזרת סריקת ווירוסים אז זה חייב להיות ווירוס ברשת או משהו כזה. איך מתקנים דבר כזה אחים שלי? תודה מראש!

12. Started by yaron266,

מה ההבדל בין כרטיס רשת 10\100 לכרטיס רשת 10\100\1000 ?

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  13. יש לי מצלמת לוג'יטק מחוברת לרשת. אני מחפש תוכנה שאנשים ילחצו IP או משהו דומה ויראו את מה שהמצלמה משדרת. יש הצעות ?

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by Rule The Pc,

באיזה דפדפן אתם משתמשים? מדוע?

• 7 תגובות
    • 772 צפיות
  15. בעבר זה קרה לי שהייתי משאיר את האימיול כל הלילה דלוק אז שהייתי קם בבוקר האימיול היה עדיין מחובר אבל לאתרים אי אפשר להיכנס בכלל הוא מציג דף ריק. לאחר ששאלתי פה בפורום אמרו לי שצריך להוריד את מס' החיבורים לכל קובץ. אז הורדתי מ 2000 ל 500 וזה באמת הסתדר ויותר לא חזרה הבעיה. לאחרונה התחלתי להוריד קצת עם טורנטים ושוב זה קורה לי שהתוכנה נשארת מחוברת אבל בפועל אי אפשר להיכנס לאתרים בכלל. בדקתי את המספר החיבורים לכל קובץ זה עומד על 100 שזה ניראה לי סביר אפילו מעט. יש לי נתב של TP-LINK תודה לעוזרים! וחג שמח לכל משתמשי הפורום.

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  16. Started by ALÞHA,

הקאץ'? מחיר קבוע שלא ישתנה במשך 36 חודשים. אין התחייבות. 109 ש"ח לחבילת ה 20, 119 לחבילת ה 30, 129 ל 50 ו 149 ל TOP 100.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. שלום וברכה, יש לי בעיה מוזרה מאוד, החלפתי את הראוטר ל1043ND ומאז יש לי בעיה במהירות הגלישה במחשב אחד נייד. ז"א ישבתי עם 2 המחשבים אחד ליד השני ובאחד המהירות כמו שצריך (30 מגה) ובשני שבו הבעיה, האינטרנט לא זז. ניסיתי להתחבר עם המחשב הבעייתי לרשת אחרת והוא התחבר והגלישה הייתה טובה ומהירה. הבעיה התחילה אחרי שהחלפתי את הראוטר. אני מציין שוב שהבעיה של הגלישה היא אך ורק במחשב הנייד הספציפי הזה (כל המחשבים אצלי בבית גולשים אך ורק בצורה אלחוטית). מה יכולה להיות הבעיה שגורמת לחוסר גלישה/גלישה איטית במיוחד במחשב הנייד הבעייתי? (המחשב הוא חדש ) תודה.

• 13 תגובות
    • 6.2k צפיות
  18. יש ברשותי ראוטר של אדימקס BN 6524N לראוטר 3 אנטנות רגילות שהגיעו איתו. הבנתי שאם אני אחליף את אחת האנטנות באנטנה חזקה יותר האות יגבר ואני אוכל להתחבר גם מהממד. זה בכלל אפשרי ואם כן איזה אנטנה אני יכול להזמין? ראיתי הרבה אנטנות פה http://dx.com/c/computers-networking-399/networking-314/antennas-337?sort=price&sortType=asc אבל אין לי באמת מושג אם האנטנות האלה מתאימות לתדרים של הראוטר שלי. אביב.

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by Fighter,

זה ממש מעצבן כי אם אני רוצה לעשות טרייסינג אני צריך לחכות זמן מיותר בגלל זה הנה דוגמה (הכוכביות זה איפה שאין מענה) אה ותתעלמו מהפינגים המוזרים זה בגלל שהביטורנט פועל 1 43 ms 18 ms 27 ms bzq-179-37-1.static.bezeqint.net [212.179.37.1] 2 69 ms * * bzq-179-164-129.static.bezeqint.net [212.179.164 .129] 3 41 ms 15 ms 84 ms bzq-179-152-157.static.bezeqint.net [212.179.152 .157] 4 85 ms 15 ms 15 ms bzq-219-189-145.cablep.bezeqint.net [62.219.189. 145] 5 29 ms 28 ms 15 ms bzq-219-189-150.cablep.bezeqint.net [62.219.189. 150] 6 18 ms 15 ms 31 ms bzq-179-28-226.static.bezeqint.net [212.179.28.2 26] 7 41 ms * 28 ms CORE-1.PT-SUSITA-tengig10-3.b…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Vatos-Locos,

אוקי אז ככה יש לי רשת בין שתי מחשבים דרך כרטיסי רשת 100\10 ו... אני רק על שיתוף חיבור ADSL אבל בלי שיתוף קבצים השאלה שלי היא איך אני עושה שיתוף תיקיה מסויימת או משהו כזה.. ושיהיה רק בתוך הרשת ! כי אני יודע שיש ילדים שפורצים דרך "שכנים ברשת" למי שיש רשתות בבית בקיצקץ אני צריך שיהיה מאובטח וגם שיהיה שיתוף קבצים אפילו רק לתיקיה אחת שפתחתי בשתי המחשבים ICQ LITE ושלחתי קובץ מאחד לשני הגעתי רק ל 800K\SEC זה סביר? אני לא יגיע למהירויות גבוהות יותר ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by madror,

חברים יקרים שלום, לא אפרוס כאן את השתלשלות הבעיות שעברתי עם הראוטר החדש BR-6504 של EDIMAX שקניתי לפני שבוע. מבקש רק לדעת מבעלי הראוטר הזה3 דברים : א. האים גם אתם היתקלים בבעיות איתו (בחיבור אלחוטי, המחשב מתנתק מהרשת, בביצוע PING מהמחשב לרואטר אין תגובה , עד לכיבוי והדלקה מחדש של הרוטר !). ב. האים ביצעתם שידרוג ל Firmware לגירסה 1.41 ואם כן אז כיצד (דרך ממשק ה WEB מתקבל הודעת שגיאה של קובץ לא נכון ורק דרך התוכנה המצורפת מבבצע השידרוג). ג. איפה אתם רואים כי אכן בוצע עידכון תוכנה. תודה מראש לכל העוזרים , כי די נואשתי.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. שלום, קניתי לפני שבועיים~ את הראוטר WBR-3408 של LEVEL1, ואני לא מצליח לחבר אליו מחשב נייד (Acer 5672) עם WIN XP. אחרי שלא הצלחתי הלכתי לחנות והביאו לי אחד חדש, ועדיין אני לא מצליח. אני מחבר הכל והנייד לא רואה את הראוטר.. יש לי ראטור של AZTECH 600E של בזק שמחובר לטלפון ואותו אני מחבר לראוטר של LEVEL1 (לWAN). אח"כ אני מחבר 2 מחשבים ליציאות LAN של הLEVEL1, והכל פועל בסדר. (עשיתי ב600E ראוטינג לכל הפורטים הנכנסים שיעביר אותם לLEVEL1, ובLEVEL1 שיניתי את השאר, פעל בסדר) קודם היה ככה: ואני מנסה ככה: יש לראוטר (LEVEL1) נורה של WLAN שהיא נדלקת כשאני פותח את הראוטר ונכבית אחרי כמה זמן (כנראה בגלל אי-פעילות), אבל היא נפתחת כשאני אומר לנייד לחפש רשתות. בחלון שהוא מראה רשתות…

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  23. התקנתי לפני כשבוע כונן חדש של טרה, העברתי אליו חומר שיניתי אותיות ומחיצות ועכשיו משום מה אני לא מצליח לשתף אותו, כל מחשב אחר ברשת לא מורשה להכנס לאף מחיצה בכונן החדש, כשלכוננים הישנים ניתן להכנס ללא בעייה. למה זה קורה ? למעשה אני רואה שכל כונן אחר חוץ מהכונן של הוינדוס (כונן זה כולל מחיצות) אני לא מצליח לשתף. ההרשאות מן הסתם על FULL.

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  24. הראוטר של בזק עשה לי בעיות והיו הרבה ניתוקים של מיקרו שנייה במשחקי אוןליין שגרמו לי לעוף מהמשחק וחוץ מזה אי אפשר להשתמש ברשת ביתית על מנת לראות סרטים זה מעביר במשהו כמו 300K לשניה מקסימום לא מספיק לניגון של סרט בצורה חלקה הראוטר של TP LINK כן עובד ברשת ביתית מעביר משהו כמו 3-5 מגה לשניה ואפשר לנגן בסלון סרטים בצורה חלקה אבל ה TP LINK עושה לי עוד יותר בעיות של ניתוקים מאשר המכשיר של בזק והניתוקים הם לא מיקרו שנייה אלא ניתוקים שצריך להכנס להגדרות כל פעם ולשחק עם זה על מנת לקבל סינכרון לאינטרנט שוב וזה קורה כמה פעמים ביום אני צריך להכנס ולשחק עם ה dsl modulation type annex לשנות מ A ל B ולשחק שם עם כמ…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.