עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by edenn,

יש לי אינטרנט 5MB נטוויז'ן, המון זמן לא יצא לי להוריד על 625KB\S שזאת המהירות המוצהרת, אז עשיתי SPEEDTEST מ-4 שרתים באזור והתוצאות לפניכם, השעה כרגע 1 וחצי בלילה אז אני לא חושב שיש עומס. שמתי לב שהפינג גבוהה בצורה מדאיגה אז עשיתי PINGTEST. מה יכול לפגוע לי ככה באינטרנט? רמאללה: ירושלים: קפריסין:

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. האם יש אפשרות להגדיר חייגן (שיהיה לי חיבור אוטומאטי) בראוטר הזה? יש לי אינטרנט בכבלים וספק הוא בזק (אני לא מוריד חייגן מבזק כי הם רוצים עוד כסף הזבלים האלו!) אם מישהו יודע כיצד להגדיר אשמח להשתמש בעזרתך תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אוקית ראשית רציתי לומר שקראתי פה המון אבל עדיין שומדבר פה לא ממש נהיר לי. קניתי מחשב נייד ורציתי לעשות רשת אלחוטית בין המחשב הנייח [win xp pro] לנייד[ויסטה ביזנס], עכשיו, הצלחתתי להתקין את הראוטר [מדגם tp-link tl-wr542g[ על המחשב הנייח האינטרנט עובד והכל טוב עכשיו השאלות: 1. איך אני מאבטח את החיבור האלחוטי כך שרק הנייד והנייח יוכלו להתחבר? 2. הצלחתי רק להתחבר לאינטרנט, איך אני יכול לשתף קבצים בין 2 המחשבים? אני בטוח שיש המון מידע פה, אני פשוט לא מבין כ-ל-ו-ם ברשתות אז אני באמת צריך אלף בית פה. תודה רבה וערב טוב!...

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  4. שכל אחד ירשום לכמה ערוצי הורדה ה- HOTBOX שלו מחובר ובאיזה עיר/יישוב הוא גר. איך בודקים ? נכנסים לכתובת הזו: http://192.168.100.1 או זו: http://192.168.1.1 מתחברים עם שם משתמש: admin וסיסמה: admin ונכנסים ל- Connection תחת לשונית Status ואז רואים בטבלה השנייה לכמה ערוצים ה- HOTBOX מחובר. אני אתחיל: ערוצים: 4 ערוצים. עיר: ראש העין. מאגר לפי מפה: http://maps.google.co.il/maps/ms?msid=206447422504781246255.0004bf1df93151b03ab5f&msa=0&ll=32.067447,34.81842&spn=0.452118,0.891953

• 31 תגובות
    • 4.5k צפיות
  5. Started by xXx Lid,

שלום! יש לי בבית שתי מחשבים שמוחברים לרשת הם מחוברים עם כבל רשת רגיל עכשיו יש לי עוד מחשב בבית ואני רוצה לחבר אותו גם לרשת מה אני צריך לקנות כדי לחבר אותו אם אני לא טועה קוראים לזה ראוטר אני צריך שתמליצו לי על מה לקנות במחיר סביר שבין 300-400 ש"ח תודה מראש ;D

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  6. שלום! המתאם שיש לי: יש ברשותי מתאם רשת D-Link DWA-548 המגיע עם זוג אנטנות בגודל של 2 dbi. בעיות הרשת אותן אני חווה: יש לי אינטרנט במהירות של 100 מגה, אבל לצערי אני מוריד רק לכל היותר במהירות של 1 מגה לשניה. בנוסף, אני צריך לשחק עם האנטנות כל הזמן כי לפעמים ה"בארים" של הקליטה יורדים לי מ 4 ל 1-2 ואז אני בכלל לא מצליח לגלוש. אני מניח שזה קורה כי יש שולחן זכוכית גדול מעל המחשב וכי החדר שלי יחסית רחוק מהראוטר. הפתרון: אני רוצה לקנות אנטנה ביתית שאחבר במקום אחת האנטנות הקיימות. חשבתי לקנות אנטנה עם בסיס מגנטי מיוחד: אנטנת omni בגודל 7 dbi: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=16939 אנטנטת omni בגודל 8 dbi: http://ksp.co.il/?store=dizingof&uin=12702 אנטנה כיוונ…

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  7. Started by hellyeahmofo,

יש לי מודם/נתב ECI 270 שדרגתי אותו לנתב כדי שיהיה לי NAT וחייגן pppoe אוטומטי אני רוצה עכשיו לשחזר את ההגדרות הראשוניות ולחזור לחייגן איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  8. Started by Globalization,

קניתי כרטיס רשת מדגם D Link DWA 584, חיברתי אותו, התקנתי לו את הדרייבר והוא פשוט לא מגיב.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Might,

שלום HW ZONE יש לי בעיה בראוטר wire less משו כזה... הוא מנתק את עצמו או ניכבה, לא יודע כל פרק זמן קצר של 10-30 דקות הוא מתחבר שוב לאחר שאני עושה ריסט, ולפעמים אם אני מוציא ומכניס אותו למחשב... הבעיה הזאת כבר הפכה למטרד, כיצד אני פותר אותה?

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  10. Started by יוליוס,

הייתי בפלאפון עם נט סטיק שלהם. כעת עברתי ל 012 , קיבלתי מספר חדש . איך אני מפעיל את הנט סטיק בנייד עם 012 ? מופיע לי עדיין פלאפון - - - תגובה אוחדה: - - - זה הדגם : net stick teilt

• 9 תגובות
    • 8.1k צפיות
  11. Started by aviramco1,

איך אני מאריך את טווח הקליטה של הרשת האלחוטית כך שתקלוט בכל הבית בצורה טובה? קראתי שניתן לחבר ראוטר אלחוטי נוסף ואני לא יודע איך.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by eli33,

אחרי פירמוט והתקנה של windows xp sp2 אני מתחבר לאינטרנט . אבל זה לא מציג אתרים.. חוץ מהתקנת הדרייבר של הכרטיס רשת שניסיתי (ואני בטוח ב 99 אחוז שזה הדרייבר הנכון) יש עוד משהו שאפשר לעשות? תודה נ.ב ניסיתי להריץ חיפוש בפורום ולא הצלחתי לפתור את הבעיה..

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. יש לי אינטרנט עם מהירות 2.5MB אם אני מוריד קובץ מהירות ההורדה זה 320 KB/SEC הבעיה שאם אני מוריד סרט HD מאתר מהירות ההורדה יורדת ל80 KB/SEC רוצה לדעת מה משתבש?

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  14. היי, כתבתי כאן בעבר על בעיה זו ומאז לא עדכנתי כי חשבתי שנפתרה אך לצערי הבעיה חזרה. תשתית בזק 8 מגה + ספק 8 מגה. מודם D-Link 2650U ב-Bridge Mode, ראוטר TP-Link 1043ND. הבעיה היא כזו: לפעמים אתרים לא עולים בניסיון הראשון אלא רק אחרי רענון הדף. זה קורה באתרים שונים ולאו דווקא באתר מסויים. ניסיתי דפדפנים שונים, החלפת מודם, החלפת ראוטר (זה קרה גם עם הראוטר הקודם שלי - לא ה-TP-Link), החלפת כבל, החלפת Switch ועבודה ללא ה-Switch. כמו כן התופעה קרתה עם שני ספקים (בזק בינלאומי וטריפל C). התופעה מתרחשת במחשב הנייח שלי (לא ידוע לי אם גם במחשבים אחרים) אשר מחובר קווית לראוטר. הרצתי עכשיו Wireshark וזה מה שקיבלתי כשקישור לא עלה: כשקישור לא עלה: ICMP Destination unreachable (Communicat…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Avi952,

שלום, לאחרונה אתמול ושלשום נתקלי באיטיות באינטרנט אני גולש בחבילת 30MB בהוט ספק 012 וכשאני אומר לאט אני מתכוון שהוא טוען במשך בקושי חמש דקות את וואלה, מראה לפעמים request time out בפינג צולע או לא טוען בכלל. לאחר בדיקת מהירות ב: speed.hot.net.il שהצביעה על 29MB מהירות הם טענו שזה לא בעיה שלהם למרות שבפעם אחרת שבדקתי עם הנייד הוא הראה 16MB. אני מציין שהבעיה מגיעה ב"גלים" כלומר כל כמה שעות הוא הופך ללא יציב ואז אחרי זמן מה הוא חוזר לעצמו. יש ברשותי את הנתב WR941ND במשך כשנה ושלושה חודשים. אני רוצה לציין כי אני מרוצה מהראוטר שיש לי ביחס לרדיוס שאני משתמש בו והוא מעולם לא עשה לי תקלות - הקריסות באינטרנט היו תמיד בעיות של HOT ו-012 ופעם אחת של הייתה בעיה עם מערכת ההפעלה. היי…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by mzlbat,

היי אפשר המלצה על מודם לחיבור ADSL2 שזה 8 מיגה נראה שיש 3 שווים אלקטל 516 אזתך 600E דיאמונד C50 למי יש אותו ? הכי חשוב שכל פעם שאני מנתנתק ומתחבר מהחייגן זה ישנה לי את ה IP

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by roeesnir,

הזמנתי 2 חבילות כבל STP. 100 מטר כל אחת. קיבלתי כבל FTP. האם ההבדל גדול שכדאי להחליף או להישאר כבר עם זה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Amir c,

ברשותי ראוטר של אדימקס 604 נראה לי זה הדגם לפני איזה שבועיים הוא התחיל לעשות רעשים ממש מציקים כזה צצסס צסס יש מישהו שנתקל בזה ויודע איך לפתור את הבעיה? יש לי עדין אחריות אני חושב לממש אותה אבל לפני כן אולי אפשר בלעדיה

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  19. שלום לכם. אני מתחבר לאינטרנט דרך תשתית של הוט במהירות 5Mb. האם יש הבדל משמעותי למשתמש הביתי בין ראוטר שהוא במהירות 54Mbps לבין כזה שבמהירות 300Mbps? אני שואל, כי במחיר הזה נראה שיש יותר ראוטרים שקיבלו ביקורות טובות במהירות 54Mbps. אני מתלבט בין הראוטרים הבאים: Edimax BR6504N שאין אותו בחנויות בקרבתי. Edimax AR7084GA שלמיטב הבנתי יש לו גם מודם מובנה (האם זה חשוב באמת?) LinkSys WRT54GL איזה מהם עדיף? אשמח לקבל תשובה עם קצת פירוט. האם יש ראוטר אחר יותר מומלץ באיזור ה-350 שקלים? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  20. Started by domuzy,

שני מחשבים בבית: אחד פנט' 4, 1500 והשני פנט' 3 800. שניהם עם XP. אינטרנט WOW של בזק בינ"ל נט, מהירות 750MB. אין לי מושג איזה כרטיס רשת לקנות, לפי מה בוחרים או כל מידע אחר. האם צריך אחד בשביל שניהם או שמתקינים אחד בכל מחשב? מה זה האב והאם זה קשור? סליחה על השאלות המפגרות- אין לי מושג, כאמור. תודה רבה מראש. נ.ב- אני רק יודע שאמור לעלות עד 100 ש"ח (ושלא יהיה אלחוטי).

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  21. Started by J0HNiE,

כבר כמה שבועות שקורה לי שאני מנסה לראות וידאו ביוטוב ושאני מפעיל את הוידאו אני לוחץ על הפאוז לתת לו להוריד טיפה ואז לנגן שירוץ חלק וזה מוריד ממש טיפה ואז מפסיק. עשיתי ריענון, אני משתמש בגרסה הכי חדשה של פלאש 10. פוקס 3.0.7 יש כמה סרטונים שיורידו עד הסוף...

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by ArielN,

תראו אנשים הבעיה שלי היא שהאינטרנט שלי קופא כל 5 דקות בערך לבין 10-15 שניות ואז חוזר, והבעיה היא לא בספק כי יש לי יוזר בבזק וב-013 ברק ובשתיהם הבעיה. אצל אח שלי במחשב מופיע לפעמים הודעת שגיאה של ה FIREWALL או משהו כזה שמישהו מנסה לגנוב נתונים מהרשת.. בקיצור ווירוסים. אח שלי קיבל את הווירוס ועכשיו אני סובל. עכשיו, לא מצאתי שום ווירוסים בעזרת סריקת ווירוסים אז זה חייב להיות ווירוס ברשת או משהו כזה. איך מתקנים דבר כזה אחים שלי? תודה מראש!

23. Started by yaron266,

מה ההבדל בין כרטיס רשת 10\100 לכרטיס רשת 10\100\1000 ?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  24. יש לי מצלמת לוג'יטק מחוברת לרשת. אני מחפש תוכנה שאנשים ילחצו IP או משהו דומה ויראו את מה שהמצלמה משדרת. יש הצעות ?

• 13 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.