עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by aracer,

שלום לכולם. בגלל יציאתה של רשת הngn החדשה התחלתי לחשוב על המחירים וכמה שאני משלם לחודש היום לאחר שיחה עם נטויזיון נכנסתי לשוק וגם המוקדן, הסיבה הייתה שאמא שלי לא דיברה איתם שנים ולא היה עידכון קרוב ל4 שנים!! והשוק היה בגלל שגיליתי שאנחנו משלמים 110 שקל לחודש על חבילה של 1.5mb!! כן מדהים ביותר ניראה לי זה שיא עולמי..וד"א זה המחיר לא כולל התשתית של בזק! שגם היא לא מעודכנן ואנחנו משלמים 70 שקלים לחודש אז אחרי חישוב זריר הבנתי שאנחנו משלמים 180 שקל לחודש על חבילה של 1.5mb!! מטורף רציתי פשוט לרצוח מישהו איך הלכו אלפי שקלים(מדובר על כמה שנים שאנחנו משלמים את המחיר הזה!) טוב בקיצור אחרי כל החפירות אני צריך עזרה לשידרוג. אני לא צריך מהירות אני מסתדר נהדר עם 1.5. בנטויזיון הציעו ל…

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  2. Started by david_fr,

שלום לכולם יש לי רשת ביתית שמחוברת על ידי מודם של בזק שהפכתי לראוטר וסוואיץ הכול עובד חלק ברשת אבל משום מה יש תקיות שאני משתף בין המחשבים ולפעמיים הוא לא מראה לי את את כול הקבצים ששתפתי בין המחשבים כלומר אם נגיד שתפתי במחשב 1 ספריה עם 10 קבצים אז במחשב השני לפעמיים אני יראה רק 7 תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  3. Started by vorlon_,

שלום. לאחר שהקמתי את הרשת הביתית אני מנסה להתחבר דרך הראוטר לאינטרנט. ברשותי ראוטר מסוג Edimax 6104k וחיבור של כבלים עם חייגן. מה עליי לעשות כדי להגדיר את החיבור לאינטרנט? דרך אגב, כשאני מחובר לרשת ומנסה להתחבר לאינטרנט דרך המחשב אני לא יכול עד שאני מנתק אותו מהרשת. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  4. Started by tomersbar,

יש לי עכשיו מודם USB ADSL MODEM ALE 130 ונמאס לי ממנו. אני רוצה ש-WOW /בזק תחליף לי אותו לדגם אחר, כזה ש: יהיה בחיבור רשת רגיל, יתחבר אוטומטית לאינטרנט (ללא חייגן) , ויעבוד בלינוקס . איזה דגם שיש להם עונה על הדרישות האלה?

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  5. Started by cynicism_killer,

יש לי רשת בין שני מחשבים שניהם עם מערכת הפעלה אקס פי sp2 מחשב אחד מחובר ישירות למודם והשני מחוב ר דרך הראשון. הבעיה היא שאני משתף תיקיות בין המחשבים במחשב שמחובר ישירות לאינרנט לא רואים את התיקיות שהמחשב השני משתף אבל במחשב השני רואים את התיקיות שהמחשב הראשון משתף אני מתליח לראות את השם של המחשבים בוורקגרופ אבל שאני מנסה לכנס במחשב הראשון למחשב השני הוא לא נותן לי מה הבעיה אולי מישהו יודע?? :s05:

6. שלום. יש לי ADSL עם מודם של אלקטל ספידטאץ' שהפכנו לראוטר. אני בברק 013 ותמיד היו לנו בבית שני קווים כשעל אחד מהם האינטרנט ועל אחד הטלפון. בשבוע שעבר ביטלנו את הקו שהיה רק לאנטרנט, והעברנו את האנטרנט לקו של הטלפון. מאז הוא כל כמה זמן (בסביבות הרבע שעה ככה) מאבד קשר לכמה שניות ואז מתחבר שוב. הבעיה היא שככה אני מתנתק משרתים של משחקים... יכול להיות שאני צריך לשנות משהו בהגדרות אצלי לפני שאני מתקשר אליהם?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  7. אני גולשת דרך מחשב נייד יש לנו רשת אלחוטית לכמה מחשבים בבית (יש לנו ראוטר של D Link) במחשב שלי יש המון אתרים שאני פשוט לא יכולה להכנס אליהם. גם מהארץ וגם מחו"ל. סתם דוגמא - אני לא מצליחה להכנס לאתר של אגד בכלל אבל מכל מחשב אחר בבית זה נכנס בלי שום בעיה. כשאני מנסה להכנס מאחד המחשבים האחרים שנמצאים בבית אני כן יכולה להכנס לאותם אתרים. העניין הוא שגם כשאני גולשת ממקומות אחרים אני לא מצליחה להכנס לאותם אתרים. מישהו יודע לעזור לי? ניסיתי כבר: לשחזר הגדרות יצרן בדפדפן לסגור את חומת האש שמתי את הקידוד על אוטומטי בדקתי שהIP הוא אוטומטי ושהקישורית לא מוגבלת הורדתי את האבטחה לרמה נמוכה ניסיתי להכנס דרך פרוקסי כל הדברים האלו לא עזרו שאלתי כבר בפורום אחר ולא הצליחו לעזור לי :'( …

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  8. Started by g2c,

שלום, מצאתי באשפה 6740U וצרבתי קושחה של בזק BZ_DSL-6740U_G2_R2v2.68.bin (תודה רבה ל- HelpSupport מכאן). לשם הנוחות שיניתי את הIP מ 10.0.0 ל 192.168.2 שמתאים לרשת שלי. משום מה לא מצליח להשתמש בקופסה כמתג: ניסיתי לחבר את המחשב לרשת חוטית דרך הקופסה ו- נאדה האם מישהו עשה זאת בהצלחה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  9. Started by ArZi17,

שלום לכולם, יש לי בבית 3 מחשבים, 2 מחשבים שמתחברים בחיבור כבל ומחשב אחד שמתחבר באלחוטי לראוטר trendnet tew-432brp לאחרונה אני מרגיש שיש בעיה בראוטר , אני חושב שברגע שיש עומס על הראוטר, כלומר 3 המחשבים נכנסים להרבה אתרים הוא פשוט מאבד חיבור עם המחשבים וחוזר אחרי כמה שניות (מתנתק). החלטתי לעבור לראוטר אחר ואבקש את המלצתכם. במחשבים משתמשים אני אחותי ואבא שלי, אני משתמש במחשב להורדות משחקים ולכן אני צריך ראוטר עם העברת נתונים גבוה. 2 המחשבים שמתחברים בכבל נמצאים באותה קומה ואילו המחשב שמתחבר באלחוטי נמצא קומה מתחת, ולכן הקליטה בדרך כלל לא הכי גבוה, ולכן אני גם צריך שלראוטר תהיה קליטה לטווח ארוך יחסית. יש ראוטר אחד שתפס את עיניי, אשמח אם תביעו את דעתכם. d-link dir-615 תודה מרא…

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  10. Started by WarMachine,

אני מעוניין לרכוש משתמש בשרת פרוקסי כלשהו, עדיפות לשרת בחו"ל, אודה אם מישהו יוכל לעזור לי בנוגע לשרתים מומלצים, טווחי מחירים, הסוגים השונים של השרתים, מה מקבלים בכל חבילה וכל מה שקשור בנושא. בתודה.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  11. שלום, אני מחפש נתב אלחוטי חזק היודע לעבוד ב-11n ובתדר 5.2Ghz, העובד ב-MSDU 8K. אין חשיבות למחיר. תודה.

12. Started by rapiz,

התקנתי את הIIS 5.1. הוא עובד בתוך המחשב (Localhost), אבל שאני מנסה להגיע אליו מהאינטרנט לא הולך. פתחתי והעברתי פורטים בראוטר ובפיירוול, בדקתי וכשהIIS רץ אני רואה פורט 80. כמו כן במידה ואני משנה את הIIS לפורט אחר לדוגמא 44444 אז אני רואה אותו פעיל ואת ה80 כבוי, ככה שהפורטים פתוחים והIIS עובד... כשאני מנסה להיכנס דרך הרשת http://20.20.20.20/ אני מקבל Internet Explorer cannot display the webpage (כמובן שבמקום ה20ים אני מכניס את הIP החיצוני שלי). ניסיתי כל מיני הגדרות כל מיני נסיונות שום דבר לא הלך בנתיים.... יש למישהו רעיון לפני שאני משתגע? תודות לעוזרים

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  13. Started by dasdas32,

יש לי בעייה של פורט חסום למרות שפתחתי אותו. נכנסתי לממשק של הנתב ודרך NAT לPort Forwarding .. ושם הגדרתי את הפורטים שאני רוצה לפתוח.. הבעייה נראת יל בכך שאת הפורטים הגדרתי עם IP הקבוע שיש לנתב ולא עם הIP שיש לי במחשב ולכן הפורט עדיין לא פתוח.. השאלה כיצד אני פותח פורט בנתב עם IP הפרטי במחשב שלי... בתודה מראש לעוזריםםם!

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  14. החומרה שיש לי: שני מחשבים עם כרטיסי רשת HUB עם שמונה כניסות מודם רשת (של אלקאטל) חיברתי את הקו טלפון למודם וכבל רשת מהמודם ל HUB (לפורט מספר 1) חיברתי את שני המחשבים שיש לי עם כבלי רשת ל HUB. עכשיו מה אני צריך לעשות כדי לגלוש באינטרנט בשני המחשבים בו זמנית? האם אני צריך להגדיר חייגן באחד מהם ולשתף את החיבור אינטרנט שלו? או משהו אחר?

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  15. אני צריך המלצה לנתב עד 300 ש"ח והמלצה למודם (אינטרנט ADSL של בזק).

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  16. שלום אני עובר לבניין חדש ורוצה לרכוש אנטנה או משהו שאוכל לקלוט את האינטרנט שיש בקומה מתחת לאדמה (מעין מרתף שעשו ששם יש אינטרנט חינם). אני הולך לגור בקומת קרקע אז משהו שאפשר לקלוט קומה או שניים אם אפשרי יכול להיות מצויין. כרגע יש לי ראוטר Deco X20-DSL מניח שאיתו אי אפשר לעשות משהו כמו לחבר אליו אנטנה נוספת? כלומר אשמח לקבל המלצות מה לעשות. אציין רק שמדובר על מדורים זמניים בגרמניה, אז אפשר לרכוש גם מאמאזון גרמניה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  17. Started by o.s,

שלום, יש לי מס' שאלות, אני מעוניין לרכוש ראוטר + 2 כרטיסי רשת אלחוטיים כדי לחבר 3 מחשבים,ואני מעוניין בעזרה לגבי בחירתם. בעיקרון התקציב שלי לראוטר (בלבד)הוא בסביבות 400-500 ש"ח. בנוסף אני ישמח לקבל עזרה במציאת מדריכים כדי לסדר את ההגדרות של הראוטר.(כנראה, אינטרנט של 2.5 מ' ספק-נטוויז'ן תשתית-HOT) והאם יש בעיה כלשהי עם נטוויז'ן או עדיף ספק אחר? והאם כדי לקנות את הראוטר כבר דרך הספק ולקבל גם תמיכה תכנית? תודה מראש

18. Started by Burkey,

שלום, יש לי בבית חיבור ADSL, במהירות 1.5 מגה, ואני מעוניין לחבר מחשב נוסף, את המחשב הישן כרגע ובעתיד חדש, וליצור רשת ביתית, כדי ששני המחשבים יהיו מחוברים לאינטרנט. אני לא בטוח שאני מעוניין להמשיך עם ADSL בתום תקופת ההתחייבות ושוקל לעבור לכבלים. שאלותיי עם כך הן הבאות: האם ניתן באמצעות נתב לחבר רשת ביתית, שלא תהיה תלוייה בכבלים/ADSL , כלומר, שניתן יהיה רק להחליף מודם ADSL במודם כבלים וזה יעבוד ? ראיתי במו עיני לפחות שתי רשתות ביתיות בעלות שני מחשבים בהן קצת הגלישה היה מחריד. האם מישהו יכול להמליץ לי על סוג נתב, או להגיד לי מה חשוב לבדוק לפני שקונים נתב ? ( אני מדבר על נתב במחיר ריאלי של עד 300 שקלים ). תודה !!

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  19. אני מנסה לחבר כמה מחשבים בבית בעזרת הראוטר הזה. עכשיו יש כמה בעיות. עדיין לא בדקתי אם לפחות הרשת בין המחשבים שמתחברים לראוטר עובדת, אבל אחרי שהגדרתי את כל ההגדרות כמו שכתוב בחוברת לא הצלחתי להתחבר לאינטרנט (לא הצליח להתחבר לwan מיניפורט). אין לי מושג למה זה. הכל היה תקין. אז אם מישהו יודע משהו אודות הראוטר הזה אני אשמח אם הוא יוכל לעזור לי. ועוד משהו: מישהו יודע אם אפשר להתקשר לספק שלי ולבקש תמיכה?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  20. Started by רון88,

נשבר לי מיופרס מייאש מאז שעברתי מלא תקלות. אמנם שירות מעניין אבל אי אפשר להמשיך ככה. למשל לאחרונה כאשר אני בא לשמור פוסט אז אני לוחץ על הכפתור והוא מעבד ולא קורה בסוף כלום. ככה זה רוב הזמן. זה לצד בעיות מוזרות אחרות שלא היו לי כמעט אצל אחרים. אפילו להעלות קובץ זיפ של התקנת הוורדפרס זה לא הרשה לי והייתי צריך להעלות קבצים מחולצים דרך FTP וזה לא הכל השאלה שלי היא מי מהשניים האלו עדיף לדעתכם? אני מחפש איכות לא זול או שאולי אירוח אחר ישראלי? https://www.ereznet.co.il/hosting-wordpress https://keshet.cloud/webhosting/ תודה נ.ב. כמו שאתם מבינים אני לא מומחה אלא פשוט רוצה שהדברים יעבדו

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  21. Started by dd7,

1. אחרי ששיתפתי תיקיה בין במחשב א'(מחובר לראוטר) למחשב ב' אני רואה במחשב ב' את השם שלי בסביבת העבודה הוא לא נותן לי להכנס ומבקש שם וסיסמא התקשרתי לתמיכה של הספק והם אמרו לי שהם לא מתעסקים בשיתוף בבקשה איך אני מבטל את זה? 2. שאלתי פה איך לחסום גלישה במחשב ואמרו לי פה משו על ip 80 ולא הבנתי במה מדובר אפשר הסבר שוב תודה רבה רבה

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  22. Started by YoTaMi,

יש לי 3 מחשבים אחד בצד ימין אחד צד שמאל ואחד באמצע.. המחשב באטמצע יש מודם של EDIMAX ואצלי יש ראוטר לי LEVEL ONE יש דרך שאני יוכל לארח במשחקין כמו פיפא ? כי הבנתי שאי אפשר לארח אם יש לך ראוטר זה כון ? ואם אפשר לארח בראוטר אפשר להסביר איך ? לפתוח פורטים או דברים כאלה ?! תודה רבה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  23. Started by mosheli,

אני מתכוון להגדיר את ה- B-focus 312 שלי כנתב ולא כמודם. מה שמעניין אותי זה האם הפיירוול שלי יהיה זה שבנתב או שכדאי להשאיר אותו בנורטון שלי. לרשת שלי מחוברים שני מחשבים.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  24. שלום אני מקים רשת אלחוטית ואני צריך המצלה לראוטר ו2 כרטיסי רשת...המרחק בין המחשבים הוא לא גדול כך שלא צריך רשת SUPER G בכל אופן התקציב סביבות ה 500 שח +\- לשלושת המוצרים....תודה רבה והמשך יום נעים

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  25. Started by Armageddon1,

יש אפשרות לפתוח סדרה של פורטים בראוטר הזה לדוגמה מ1000-1020 משהו כזה... מבלי לפתוח אחד אחד... ?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.