עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. איזה מהספקים בארץ תומכים באפשרות Peercache ??

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  2. שאלה : אני רוצה לעבור מחיבור כבלים ל ADSL .. רציתי לדעת מה צריך לעשות להתקשר לספק 012 להגיד להם שאני רוצה לעבור... ואני בהתחייבות אצלהם...רציתי לדעת אם אני ישנה מסלול לADSL ההתחיבות מופרת וצריך לשלם כנס.... ומ HOT אני רוצה להתנתק ואני התחייבתי אליהם לשנה !! מה הכנסססססס שאני ידע מחר מה לדבר איתם בטלפון .. הסיבה שאני עובר היא התשתית של הכבלים על הפנים !! בגללה אני עובר !! יש לנו בבית כבלים ישנים ותבל רוצים להחליף לחדשים אבל לשים לנו כבלים על הקירות כמו איזה מחסןןןןןן ובגלל שהתשתית על הפנים האיטנרנט פתאום מתנת'ק!! אמרו לי שהתדר שעובר בכבלים נמוך וצריך להחליף אותם !! וכך גם אני לא יכול לחבר תראוטר שהתדר לפצל תאיטנרט ל4 מחשבים לא מספיק.....שאני מחבר אותו האינטרנט איטי מאוד ח…

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  3. אני מחובר דרך נטוויז'ן לאינטרנט והרבה פה אומרים שמשלמים יותר אם מורידים הרבה או שאי אפשר בכלל להוריד.. ואין לי מושג על מה אתם מדברים כי אני מוריד 3 גיגה כל לילה ולא משלם אגורה אחת יותר. מישהו מוכן להסביר לי?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  4. שלום, התקנתי אימיול גרסה 0.47c אבל לא את הגירסה הרישמית שמופיעה באתר הבית של אימיול, האימיול הזה הגיע עם הפורטים הבאים : TCP - 45074 UDP - 55563 . אישרתי לאימיול את הגישה לאינטרנט ופתחתי את הפורטים הנ"ל ידנית בפיירוול שלי, ( COMODO ) פיירוול מצוין דרך אגב... עכשיו למרות הכל שאני מנסה להיתחבר האימיול רושם לי את זה : אזהרה DonkeyServer No1 - No answer from your 45074 port. Please review your network config סגרתי את הפיירוול ואז ניסיתי להיתחבר והאימיול רשם לי את אותו הדבר ככה שזה לא בעיה בפיירוול. אני יודע שבאימיול הרשמי והמקורי מאתר הבית של האימיול ישנם פורטים אחרים, שונים מאלה של האימיול שהתקנתי אז השאלות שלי זה האם אני יכול להגדיר באימיול שלי את הפורטים שמופיעים באימיול ה…

5. Started by gforce,

שלום לכולם, קניתי ראוטר 3com 3crwer100-75 וכרטיס רשת אלחוטי של d--link. לפי ההוראות הקמתי את הרשת וקינפגתי אותה שתעבוד עם סיסמא (wpa). כאשר אני גולש ממחשב שמחובר לראוטר בכבל רשת אז המהירות טובה אבל כשאני גולש אלחוטי ממחשב אחר הגלישה מאוד איטית ומהירות ההורדה מאוד איטית (פחות 10kb/sec) החיבור מראה לי סטטוס very good או excelent . למישהו יש מושג איך משפרים את המהירות ??? Software version 1.1.13 תודה

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  6. Started by kkffiirr,

מבית שלי אני קולט רשת אלחוטית , איך אפשר לברר עליה פרטים (שם המחב המחובר, האם היא פרטית או ציבורית ועוד כל מיני)?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  7. Started by Burkey,

שלום, יש לי בבית חיבור ADSL, במהירות 1.5 מגה, ואני מעוניין לחבר מחשב נוסף, את המחשב הישן כרגע ובעתיד חדש, וליצור רשת ביתית, כדי ששני המחשבים יהיו מחוברים לאינטרנט. אני לא בטוח שאני מעוניין להמשיך עם ADSL בתום תקופת ההתחייבות ושוקל לעבור לכבלים. שאלותיי עם כך הן הבאות: האם ניתן באמצעות נתב לחבר רשת ביתית, שלא תהיה תלוייה בכבלים/ADSL , כלומר, שניתן יהיה רק להחליף מודם ADSL במודם כבלים וזה יעבוד ? ראיתי במו עיני לפחות שתי רשתות ביתיות בעלות שני מחשבים בהן קצת הגלישה היה מחריד. האם מישהו יכול להמליץ לי על סוג נתב, או להגיד לי מה חשוב לבדוק לפני שקונים נתב ? ( אני מדבר על נתב במחיר ריאלי של עד 300 שקלים ). תודה !!

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  8. אני מנסה לחבר כמה מחשבים בבית בעזרת הראוטר הזה. עכשיו יש כמה בעיות. עדיין לא בדקתי אם לפחות הרשת בין המחשבים שמתחברים לראוטר עובדת, אבל אחרי שהגדרתי את כל ההגדרות כמו שכתוב בחוברת לא הצלחתי להתחבר לאינטרנט (לא הצליח להתחבר לwan מיניפורט). אין לי מושג למה זה. הכל היה תקין. אז אם מישהו יודע משהו אודות הראוטר הזה אני אשמח אם הוא יוכל לעזור לי. ועוד משהו: מישהו יודע אם אפשר להתקשר לספק שלי ולבקש תמיכה?

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  9. Started by שון אלקוצר,

יש לי בעיה בכבל רשת מסוג cat 7 יש לי 200 מגה וכל פעם שאני עושה בדיקת מהירות זה מראה לי 90 מגה ואין לי מושג למה זה קורה מישהו יודע למה? (וכן הכרטיס רשת לי תומך במהירות של 1000 מגה)כי פעם זה עבד ופתאום זה הפסיק לעבוד.

10. שלום לכולם. ביום שני הקרוב באים אליי כמה חברים עם המחשבים שלהם ואנחנו עושים בוטקאמפ אצלי בבית (לאן קטן כזה). עכשיו , יש לי סוויטץ , ראוטר ומודם , הכל עובד סבבה והבנתי איך מפעילים את הסוויטץ. אנחנו משחקים במשחק Counter Strike , ורציתי לדעת אם יש דברים מסוימים שצריך לעשות בשביל שלא יהיו לנו תקיעות ולאגים , פקודות מסוימות במשחק , רייטים וכדומה .. אשמח לקבל תשובה , להתראות (: שכחתי לציין שיש לי אינטרנט 5mb

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  11. מישהו מוכן לאשר לי שבעזרת שני כרטיסי רשת אלחוטיים EW7128GוEdimax ניתן לשתף אינטרנט ממחשב אחד לשני ? (במהירות טובה ?) איך מבצעים את תהליך ההתקנה ? מחיפוש הבנתי שקוראים לזה AD HOC אבל לא מצאתי איך בדיוק עושים זאת.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  12. Started by trxman,

שלום לכולם יש ברשותי שניי מחשבים אשר מחוברים ע"י נתב. אני בטוח שגם בעוד 30 שנה יהיו לי 2 מחשבים ולכן שאלתי היא, מה ההבדל בין רואטר לבין כ.רשת מוצלב במקרה שלי? (אני יודע שמחשב אחד צריך להיות דלוק כדיי שלמחשב השני יהיה אינטרנט). יש פה חיסכון של יותר ממאתיים ש"ח... הכבל הוא מספיק אמין ומהיר?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  13. Started by dogy,

קצת רקע: מחשב חדש, XP PRO, NOD32, ADAWARE, FIREWALL XP, ראוטר אדימקס מחובר קווי, מעדכן בקביעות הבעיה: אני משתמש EMULE, לא כל כך לאחרונה נתקלתי בבעיות אי התחברות. כל מיני הודעות כי הפורטים שלי לא נגישים. אני משתמש בקיצור דרך של האימיול לבדיקת פתיחת הפורטים ושם כתוב לי על ההתחלה שפורט הTCP חסום. אני פתחתי את הפורטים חומת-אש ואישרתי את התוכנה, פתחתי בראוטר, יצרתי IP סטטי. העברתי הכל ואיתחלתי מחדש מה שלא תרצו. ייתכן ויש מצב ש"פעם ב..." הוא כן ייתחבר לי אבל אחרי כמה זמן זה חוזר שוב להיות חסום. האם יש תוכנה שתגלה לי מה חוסם אותי??? כי נראה לי שזה לא הNOD את המשגיח של ADAWARE נראה לי ניטרלתי ואני כבר ממש לא יודע. ממש מת להתחבר אבל לא מצליח. הבהרה אם לא היה מספיק מובן - התחברות ל…

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  14. Started by sahargt,

שלום חברים אני מעוניין לקנות ראווטר ולחבר 2 מחשבים שיש לי (מחשבים שולחניים). אני צריך שהראווטר היה חזק,מאובטח,ושיספק את הסוחרה כמו שאומרים איזה סוג רוואטר אתה ממליצים לרכוש,ואיזה סוג? ומה אתם ממליצים חיבור עם כבל טלפון,או לרכוש כרטיס אלחוטי למחשב השני? ועם אתם ממליצים על כרטיס אלחוטי מה היתרונות שלו מול הכבל הרגיל,ואיזה כרטיס אתם ממליצים שיספק את הסוחרה תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  15. Started by shlomom,

רוצה להגדיר רשת ביתית. כלומר חלוקת קבצים ומדפסת בין המחשבים. שני המחשבים כבר מחוברים ועובדים דרך ראוטר אלחוטי לאינטרנט. פינג ממחשב A ל B תקין. פינג מ B ל A לא עובד. יש רעיונות.

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  16. Started by david_fr,

שלום לכולם יש לי רשת ביתית שמחוברת על ידי מודם של בזק שהפכתי לראוטר וסוואיץ הכול עובד חלק ברשת אבל משום מה יש תקיות שאני משתף בין המחשבים ולפעמיים הוא לא מראה לי את את כול הקבצים ששתפתי בין המחשבים כלומר אם נגיד שתפתי במחשב 1 ספריה עם 10 קבצים אז במחשב השני לפעמיים אני יראה רק 7 תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  17. לדוגמא אתר ZAP הצלחתי להכנס לאתר ע"י PING לאתר וקבלתי IP באתר יד שניה לא ניתן לעשות זאת אך בכל זאת חבר שלי הצליח ולא רוצה לגלות לי ששאלתי אותו איך הצלחת הוא אומר לי בעזרת PROXY ולא נותן לי עוד שום רמז מה לדעתכם הוא עשה ?

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  18. Started by amisha,

יש חסרונות ו/או יתרונות לשידרוג המודם של סמסונג לראוטר ? האם זה קשה ועוד כול מיני דברים ? אני לא מי יודע מה מנוסה ברשתות אבל זה מעניין אותי מאוד מוכן ללמוד

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  19. יש מחשב א' הוא מחובר לאינטרנט דרך מודם ADSL PCI לצורך העניין יש מחשב ב' שמתחבר לאינטרנט דרך רשת בעזרת כרטיס רשת שמתחבר למחשב א .. עכשיו יש משחק מחשב, לצורך העניין זה Heroes 3 כשפותחים חדר TCP\IP אי אפשר להתחבר למחשב ב' לIP שלו . וגם מחשב ב' לא מצליח להתחבר במשחק ל IP אחר של מישהו באינטרנט.. מה יכולות להיות הסיבות לכך כאשר החומת אש שיש במחשב א לא פועלת ( ניתקו אותה ) ואם יש דרך כלשהי להפעיל את המשחק שיעבוד כמו שצריך אני אשמח לדעת אותה. תודה.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  20. הייי , מבקש עזרה בבקשה ASAP בהגדת ה IIS שיריץ ASP אני יודע את כל הבסיס, הIIS מותקן וכו' מפה אין לי שום מושג מדוע אינני מצליח לראות את האתר. [נ.ב כאשר אני פותח את האתר דרך VISUAL STUDIO האתר עובד מצוין] -פיירוול כבוי -אישרתי הכל בWeb services .Net 3.5 מותקן למי שיש מושג ורוצה לעזור אני מוכן לתת להתחבר מרחוק תודה מראש !!

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  21. Started by buuhaa,

אהלן. הסיפור הוא כזה: מחשב נייד די ישן, AMD אין לו אפילו USB מקביל לפנטיום 2 333 MHZ. אחרי פירמוט עם 98SE . התקנתי PCMCIA כרטיס רשת של REALTEK שעובד ומוכר ללא בעיה. אני והתומך של בזק עבדנו שעות עם הדיסק של WOW ואי אפשר פשוט להתקין PPPOE . אני מקבלת הודעה שהפרוטוקול מותקן, מבצעת ריסטרט, ו-כלום. ניסינו דרכים שונות גם ע"י התקנה ידנית של הפרוטוקול אבל כשבאים להגדיר חייגן - מוכר רק המודם הישן. הבחור אמר לי שמעולם לא נתקל בתופעה כזו - והציע לי לוותר !!! אשמח לכל עצה. תודה.

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  22. Started by quicky,

שלום לכל חכמי הפורום ... שאלת תם לי , שאולי תצחיק חלק מבאי הפורום , אבל אני מעדיף להתייעץ עם המומחים יש לי מחשב נייד של COMPAQ , ורכשתי לו לאחרונה כרטיס רשת אלחוטי של LG אם אני לא טועה , CLASS G , בתצורת PCMCIA . עקב ריבוי נסיעות עסקים בעולם , רציתי להתחבר לאינטרנט בנמלי תעופה ובבתי מלון . איך אני מתחבר לרשת אלחוטית וגולש דרכה באינטרנט ? את הכרטיס התקנתי , הוא מזדהה ומזהה רשתות ... הוא אפילו מתחבר לרשת אבל אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרכה . ז"א , אני מקבל מהרשת שהתחברתי אליה כת' IP ן GATEWAY ... יש לי פינג ל GATEWAY , אבל אני לא יוצא החוצה לאינטרנט . מישהו בבקשה יכול לתת לי הדרכה קצרה איך אני מתחבר לרשת ואיך אני מקבל ממנה גישה לאינטרנט מהרגע שזהיתי אותה .

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  23. Started by gshhar,

יש לחבר שלי ראוטר כזה. הוא עשה מהספקית שלו רשת בבית ומה שאני רואה זה 2WIRE שהוא אומר שזה ראוטר,זהו,יותר לא ראיתי אצלו כלום. אולי זה גם מודם?

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  24. Started by redead,

יש לי אינטרנט מהיר של הכבלים כבר איזה 3 שנים וזה גם גיל המודם.. MOTOROLA SB4200 אני רוצה שיחליפו לי לחדש.. מישהו יודע יזה מודמים הם נותנים היום? תודה..

• 0 תגובות
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים