עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. עברתי על כמה ספקיות אינטרנט ונטויזן יצאה הכי זולה 49 ש"ח לחצי שנה ל1.5 מגה ו 59 לחודש מאחרי החצי שנה (עריכה: קיבלתי הרגע הצעה של 84 ש"ח כולל הכל לכבלים דרך אינטרנט זהב לשנה) האם קיימות בעיות עם נטויזן שאני צריך לדעת עליה? עוד שאלה אחת- יותר בקשה איך אני יכול לבקש מודם מסוים בהתקנה של הכבלים? ואיזה מודם לבקש? ואיפה קיים מדריך שיעזור לי להפוך את המודם לראוטר? כי הם לוקחים איזה 1000 ש"ח להתקנת רשת ביתית...שזה כולל ראוטר שעולה להם איזה 400 ש"ח + התקנה 200-300 + עוד כל מיני יש לי כבר רשת ביתית של 2 מחשבים עם SWITCH ועם אלקטל מרובע שחור ישן שהפכתי לראוטר בעזרת מדריך תודה לכולם על העזרה אני צריך את זה לזמן הקרוב ביותר כי כרגע אני מנותב לחבילה מאוד יקרה עד שא…

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  2. היי אז בהמשך לדיון הקודם שאח שלי פתח בקשר להקמת רשת אלחוטית בבית הבנתי שאני צריך נתב ו3 כרטיסי רשת . עכשיו לפי מה שהבנתי יש הרבה סוגים של נתבים וכרטיסי רשת אלחוטיים. אני לא מעוניין בכרטיסי רשת איטיים שיאטו לי את כל הרשת והחיבור לאינטרנט, לכן אני שואל אתכם - איזה כרטיסי רשת ונתב מומלצים בכדי לקבל רשת אלחוטית מהירה בלי לאגים . תודה מראש

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  3. חבר שלי רוצה לחבר עם כבלים 3 מחשבים ושגם יהיה בכולם את האינטרנט כבלים שלו... עכשיו... הוא הזמין רשת אל-חוטית אבל זה עובד לו ממש גרועה כי יש לו הרבה דברים שמפריעים לקליטה וגם זה רחוק מדי אמרו לו... בקיצר הוא רוצה לחבר אותם ולשתף אינטרנט איך עושים את זה?!? כמו שהבנתם לא חסר לו כסף... צריך ראוטר או משהו?!? איזה כבלים? איזה כרטיס רשת צריך במחשבים? איזה ראוטר? תעזרו לי בבקשה... תודה!!!

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  4. יש לי בעייה בביצוע שיתוף קבצים אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי. אז ככה המחשבים שלי מחוברים דרך חייגן של הווינדוס. שני המחשבים מתחברים על אותו שם משתמש בשני המחשבים מה שאומר שבכל מחשב יש חייגן שמתחבר על אותו שם משתמש וסיסמא אבל ישנם איפי שונה בין המחשבים. שני המחשבים מתחברים לHUB ול-HUB יש 3 חיבורים שמתחברים אליו שני כבלים מוצלבים (אחד למחשב שלי ואחד למחשב של אחי) ומתחבר כבל שלישי שהוא בין המודם של הכבלים לבין הHUB הנה התמונות שצלומו מהמחשב שאני כותב בו עכשיו: בנוסף כאשר אני מבטל את חומש האש כאילו מוריד את שלושת הV שפה ומבצע את התהליך של ההגדרת רשת ברגע שזה מגיע לחלון הזה: זה מחזיר לי את החיבורי רשת למצב הזה של נעילה של חומת האש: אז מה עליי לכתוב בכל שלב תכת…

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  5. שלום. הראוטר הנוכחי (Linksys BEFSR41) שהוא בן 5 שנים כבר, מתחיל לעבוד בצורה מזעזעת. כל דף לוקח שנים להטעין, ורוב הפעמים זה בכלל מסתיים ב- problem loading page ו- connection timed out. מכל בחינה אפשרית המהירויות מזעזעות. לפעמים הוא מהיר, אבל זה רק %1 מהזמן. לעומת זאת, אם אני מחבר את המחשב שלי ישר למודם, הכל טס ואין שום בעיות (Alcatel SpeedTouch Home ואותו אני רוצה להשאיר - כך גם אמרו לי בפורום). אז כמו בכותרת, אני מחפש ראוטר ל- 4 מחשבים (עדיף עם אפשרות לעוד), שיהיה מהיר מאוד, ובעיקר אמין מאוד (בלי ניתונים, שנפילת מתח אחת או קצר אחד לא יהרגו אותו), ושיעבוד טוב מול המודם שלי ויאפשר לי לפתוח פורטים. אני מחובר בחבילה של 5 מגה. אין לי מה להגיד על המחיר כיוון שאני לא יודע כמה…

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  6. Started by black colt,

אז ככה אני חדש בכל העסק הזה אז להתחשב איזה סיומות של קבצים אני יכול לצרוב על דיסק DVD כדי לראות בDVD שלי כי כבר 3 סרטים אני פשוט לא יכול לצרוב תודה עידן

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  7. ברשותי ראוטר Edimax Br-6524N . מחוברים אליו שני מחשבים בחיבור חוטי. מחשב 1 ממש קרוב אל הראוטר מתחבר אל המחשב בלי בעיה במהירות 100MB המחשב ה-2 נמצא במרחק של כ- 20 מטר מהראוטר הוא מחובר אליו בעזרת כבל רשת מוצלב (עוד מהתקופה שלא היה לי ראוטר) הוא מסרב להתחבר אל הראוטר בקצב של 100MB והוא מתחבר רק בקצב של 10MB. ניסיתי לעדכן דרייברים לכ.רשת, עדכנתי לראוטר את הקושחה. האם המרחק הגדול מהווה בעיה? אוליי עצם העובדה שכבל הרשת מוצלב?

8. Started by psxr,

אני מוריד באזאורס מטרקר פרטי והמהירות הכללית של הטורנט גבוהה יש שניים שלוש ליצרים בלבד ואני עדיין מוריד רק במהירות של גג 10K ובדרך כלל אפילו פחות. המחשב מחובר לראוטר לינקסיס wrt54gl עם קושחה dd-wrt בחיבור חוטי, כל הפורטים פתוחים גם בנתב וגם בפירוול של וינדוס. וגם המהירות שליחה שלי נמוכה מאוד, אני מגביל את המהירות עם netlimuter ל13-14K (יש לי אפלוד של 150Kb שיוצא בערך 19) והמהירות אפלוד שלי היא בערך 1-2K בלבד מה שמקשה מאוד לשמור על רטיו טוב אפילו אם אני ישאיר את המחשב פועל שנה. אני צריך עזרה דחופה בפיתרון הבעיה לפני שיעיפו אותי לכל הרוחות מהטרקר

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  9. זה ככה ב- אימיול, ביטוקומט, ביטלורד, ביטספרינט ואפילו DC++. באימיול וDC++ החיפוש מוצא תוצאות, אבל בכל התוכנות אין שום התקדמות של שום הורדה ואני משוכנע שזאת בעיה באינטרנט. יש לי רשת אלחוטית ראוטר EDIMAX של 012- אם יש איזה פתרון לא משנה איזה בבקשה תעזרו לי כי נמאס לי מזה כבר.. תודה מראש

10. אני מחובר היום לבזק בינלאומי באינטרנט בכבלים וחושב על להתנתק מהם ע"ב להתחבר שחברה אחרת לחבילות עם הUPLOAD המוגדל (חבל שזה לא 1.99 ש"ח ) קיצר רציתי לדעת אם מישהו יודע מה גובה הקנס שמשלמים במקרה כזה?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  11. כי זה שונה מ XP...

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  12. שלום אני רוצה להקים רשת אלחוטית בבית, יש לי 2 מחשבים נייחים, ומחשב נייד אני רוצה ראוטר אלחוטי שיתחבר למחשב שלי (ראשי) דרך חוט, ואליו יתחבר המודם, והוא יספק רשת אלחוטית לנייד ולנייח השני שנמצא בערך כ 20 מטר מהמחשבים הראשי עם הפרדה של קירות (לא נמצא בממד) עכשיו השאלה שלי היא: לבזק יש מבצע עכשיו 9.9 לחודש (כפול 24 חודשים) והם מסדרים רשת אלחוטית בבית... מכיוון שזהו מבצע רק למשדרגים/מצטרפים ואני כבר מחובר אליהם, המבצע עלי הוא 12.90 לחודש (כפול 24 חודשים) שזה יוצא 309.60 ש"ח האם באותו מחיר (309 ש"ח) אני אוכל לקנות נתב זול, אך אמין ושלא יהרס ויהיה איכותי. + כרטיס רשת אלחוטי אחד, שיש להרכיב אותו במחשב הנייח??? או שעדיף לי ללכת על המבצע הזה ושהם יסדרו לי הכל ב 309 ש"ח תודה …

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  13. יש לי את ראוטר של אדימקס AR7024 והיום שידרגתי את האינטרנט מ750K ל4מ"ב שזה 4M\500K השאלה אם הראוטר יחזיק את המהירות הזאת כי אני לא מבין בזה ואני יודע שהוא מיושן יחסית? תודה!

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  14. שלום לכולם אני מאוד צריך עזרה, ניסיתי ללא הצלחה להתחבר דרך BITTORNADO, BITSPIRIT, Azureus וכל פעם ניזרקתי מהתוכנה. אני גולש ללא פיירוול, פתחתי פורטים שהתוכנות צריכות ועשיתי דרך התוכנות שהראו שאין בעיית חסימה אז למה אני לא מצליח להוריד כלום !!! יכול להיות שהספק (נטוויזין) חוסם אותי או משהו כזה ? איך אני יכול לבדוק ... מה יכולה להיות הסיבה לכך ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  15. שלום אני מקים רשת אלחוטית ואני צריך המצלה לראוטר ו2 כרטיסי רשת...המרחק בין המחשבים הוא לא גדול כך שלא צריך רשת SUPER G בכל אופן התקציב סביבות ה 500 שח +\- לשלושת המוצרים....תודה רבה והמשך יום נעים

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  16. Started by Bug,

אני מעוניין לקנות כרטיס כזה ללפטופ שלי עם יציאה לאנטנה חיצונית, מה אתם אומרים על זה http://ubnt.com/products_srx.php4? האמת שזה היחיד שמצאתי, לא בטוח אם יש מוצרים אחרים כאלה. אבל באופן כללי, מישהו מכיר אותו\התנסה בו? האם המחיר כדאי? האם הוא טוב? תודה.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  17. Started by shlomom,

רוצה להגדיר רשת ביתית. כלומר חלוקת קבצים ומדפסת בין המחשבים. שני המחשבים כבר מחוברים ועובדים דרך ראוטר אלחוטי לאינטרנט. פינג ממחשב A ל B תקין. פינג מ B ל A לא עובד. יש רעיונות.

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  18. Started by ras81,

?D-Link DI-704P או ?Edimax BR-6104K או שיש משהו עדיף משניהם? (אני לא צריך אלחוטי)

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  19. Started by cynicism_killer,

יש לי רשת בין שני מחשבים שניהם עם מערכת הפעלה אקס פי sp2 מחשב אחד מחובר ישירות למודם והשני מחוב ר דרך הראשון. הבעיה היא שאני משתף תיקיות בין המחשבים במחשב שמחובר ישירות לאינרנט לא רואים את התיקיות שהמחשב השני משתף אבל במחשב השני רואים את התיקיות שהמחשב הראשון משתף אני מתליח לראות את השם של המחשבים בוורקגרופ אבל שאני מנסה לכנס במחשב הראשון למחשב השני הוא לא נותן לי מה הבעיה אולי מישהו יודע?? :s05:

20. הי, יש לי רשת בייתית חוטית של שני מחשבים (INTERNET CONNECTION SHARING) ללא ראוטר. במחשב המארח מוגדרות כמה ספריות כ-SHARED. הבעייה שהכניסה הראשונית לספריות הנ"ל מהמחשב הלקוח לוקחת כדקה (עד שרואים את הרשימה של הקבצים) - את רשימת הספריות המשותפות אני רואה מהר. ברגע שנכנסתי לספרייה הכל עובד מהר (וגם כל הפעולות האחרות כמו גלישה וניגון סרטים עובדות מהר) XP SP1 על שני המחשבים. רעיונות מה אפשר לעשות? תודה.

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  21. Started by motaboy,

כבר יומיים שיש אתרים שהוא לא מוצא... ולא סביר שהם נסגרו בין לילה עוד מישהו בקטע? אני שונא להתקשר לשם.... :-\ טוב, הסתבר שהכתובות DNS שלי היו ישנות והחליטו לא לתפקד. עכשיו הכל טוב.

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  22. שלום אני בעל מחשב אחד שולחני ADSL 5MB משתף קבצים לא צריך אלחוטי מחפש מודם או נתב שיתן יותר מהמממודם שיש לי מבזק לשיתוף קבצים איזה כדאי ? למה ?

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  23. Started by Xilver,

אני מתחבר לאתרים, ולמרות שאני עושה "זכור אותי" זה מתנתק. איפה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  24. יש לי שני מחשבים. לשנייהם יש מערכת הפעלה XP. מחשב השרת מחובר לאינטרנט דרך הכבלים, בחיבור USB , דרך חייגן, כמו כן יש למחשב השרת כרטיס רשת. למחשב השרת מתחבר המחשב השני בחיבור דרך כבל מוצלב דרך כרטיס רשת. בניתי את הרשת בעזרת ההסבר שיש פה בפורום (עם הגדרות של IP ו DNS , ההסבר עם התמונות וכו'... הסבר מצויין דרך אגב). הרשת עובדת מצויין ואני יכול לגלוש בלי בעיות באינטרנט במחשב השני. הבעיה שלי היא : ברגע שאני מכבה את מחשב השרת או שמתנתק לי החיבור אני מאבד את החיבור שלי לאינטרנט במחשב השני , ואז אני צריך להתחיל עם כל ההגדרות מחדש (במחשב השרת). ברצוני לדעת אם ישנה אפשרות שההגדרות ישארו ולא אצטרך להגדיר כל פעם מחדש. (חייב לציין שכאשר אני נכנס להגדרות הם מופיעות כמו שצריך להיות כמ…

25. אני מנסה לעשות רשת בין שלושה מחשבים שיהיה אפשר להתחבר ליוזר של מחשב 1 במחשב אחר ואני לא מצליח להגדיר קבוצת מחשבים יש לי ראוטר של EDIMAX וכשאני מריץ את הפקודה NSLOOKUP אני לא רואה שם של שרת רק את הכתובת של השער ברירת מחדל אני ישמח לעזרה בכל המחשבים מותקנת ווינדוס אקספי גירסה שנייה בעברית תודה

• 1 תגובה
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים