עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום. יש לי רשת בבית. ורציתי לדעת אם יש אפשרות בווינדוס או איזו תוכנה שאני יכול להגביל את המהירות הורדה והעלאה למחשב שני( אני מתכוון להגביל אותו) אשמח אם מישהו יוכל להסביר ואם זו תוכנה לתת קישור. תודה.

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  2. 1}ויש לי מחשב כף יד דגם אסוס 6110 וראוטר מסוג דגם LEVEL ONE WBR-3407 איך אני מסנכרן את שניהם כדי לגלוש דרך המחשב כף יד ? 2}אני יכול לסנכרן את המחשב הנייד עם הכף ייד כדי לקבל אימילם ולעדכן לוח שנה והכול?או שחייב חיבור חוטי בשביל זה? נ.ב למחשב כף יד יש Wifi

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  3. Started by gbguy,

שלום לכל הקהילה, בשבוע הבא, בעזרת ה', אני הולך לקנות ראוטר ל-3 מחשבים: 2 מחשבים בעל מערכת הפעלה ויסטה (אחד אולטימט, והשני הום פיריום) וה-3 הוא בעל מערכת הפעלה אקס.פי. עכשיו התשתית עובדת כך: 2 מחשבים בקומה העליונה בחדר הילדים. מחשב אחד בקומה למעטה בממד! אז אני צריך ראוטר טוב, מצידי לשלם עליו איזה 600 ש"ח אבל שיעבוד חלק. עכשיו אני רוצה גם לקנות את דונגל, מה כדאי לקנות? או שאין לזה מבחר גדול..? תודה רבה..

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  4. Started by Skull-Hunter,

בשעה טובה אני מחליף את המודם המעפן שלי (ALE 130) במודם רשת. איזה מודם כדאי לי לקחת מבזק?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  5. Started by cynicism_killer,

יש לי רשת בין שני מחשבים שניהם עם מערכת הפעלה אקס פי sp2 מחשב אחד מחובר ישירות למודם והשני מחוב ר דרך הראשון. הבעיה היא שאני משתף תיקיות בין המחשבים במחשב שמחובר ישירות לאינרנט לא רואים את התיקיות שהמחשב השני משתף אבל במחשב השני רואים את התיקיות שהמחשב הראשון משתף אני מתליח לראות את השם של המחשבים בוורקגרופ אבל שאני מנסה לכנס במחשב הראשון למחשב השני הוא לא נותן לי מה הבעיה אולי מישהו יודע?? :s05:

6. Started by lordbd14,

יש לי מצלמת אינטרנט למחשב ורציתי לדעת אם אני יכול להיות במקום אחר ולהתחבר למצלמה שמחוברת למחשב שנמצא בבית שלי והבנתי שזה אפשרי דרך רשת Wifi אשמח להסבר כיצד... בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  7. Started by yeskim,

אני מעוניין להרחיב את הרשת הביתית שלי לעוד 2 מחשבים (נייד ונייח). מכיוון שאני כבר מבצע קנייה גדולה מTMS אשמח לקבל המלצות ל2 כרטיסי רשת אלחוטיים: * האחד לנייח ביבור PCI * השני לנייד (ישן ולכן אין לו כרטיס רשת אלחוטי). בנוגע לכרטיס רשת של הנייד, ראיתי שקיימים בחנות שני סוגי כרטיסים, חלקם בחיבור MINI PCI והשני בחיבור PCMCIA. השאלה שלי היא האם יש סיבה להעדיף את הכרטיס הבולט (PCMCIA) מהשני?? תודה רבה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  8. שלום ושבת שלום יש לי ראוטר בבית ומחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי. דרך התוכנה Ralink אני מוצא את הראוטר שלי ואף מתחבר אליו אבל משום מה לא עובד לי האינטרנט. ניסתי להתקין שוב ושוב אך ללא הצלחה. יש למישהו רעיונות? נ.ב גם הראוטר וגם הכרטיס רשת של חברת edimax בברכה שבת שלום בר

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  9. לדוגמא לhwzone.co.il. תודה

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  10. שלום לכולם, יש לי מתאם אלחוטי של הראוטר, וכשתמיד חיברתי אותו למחשב השני שלי הוא עבד, ועכשיו כשאני מחבר אותו אז יש לי מסך כחול שבו יש את השגיאה הבאה: 0x000000B8 מה לעשות?? ניסיתי למחוק את ההתקן אבל עדיין זה ככה...

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  11. Started by omri_ro,

יש לי רשת עם שלושה מחשבים+מחשב נייד באלחוטי ועד לפני יומיים הכל עבד חלק (שיתוף קבצים ואינטרנט). מה שמוזר ששמתי לב שבSAFE MODE WITH NETWORKING זה עובד בסדר ובמצב עבודה רגיל זה לא. מישהו אולי מכיר את התופעה?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  12. מצטער אם זה לא קשור לפורום, אך אין פורום מתאים יותר

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  13. Started by elad_jacoby,

תראו, בדקתי עם חבר שלי יש לו אינטרנט ADSL - וספקית בזק בינלאומי 014. יש לו חבילת אינטרנט 750, ולי 2 מגה עם אינטרנט זהב. נכנסתי דרך החשבון אינטרנט שלו בבית שלי, ולא היה לי לאג אחד הכל עבד חלק בלי בעיות. שאני משחק בשלי עם אותם התנאים, במיוחד במשחק maple story יש לי מלא לאגים ואי אפשר פשוט להמשיך ככה. מה לעשות? לאיזו חברה כדאי לעבור?.. תודה

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  14. Started by dasdas32,

יש לי בעייה של פורט חסום למרות שפתחתי אותו. נכנסתי לממשק של הנתב ודרך NAT לPort Forwarding .. ושם הגדרתי את הפורטים שאני רוצה לפתוח.. הבעייה נראת יל בכך שאת הפורטים הגדרתי עם IP הקבוע שיש לנתב ולא עם הIP שיש לי במחשב ולכן הפורט עדיין לא פתוח.. השאלה כיצד אני פותח פורט בנתב עם IP הפרטי במחשב שלי... בתודה מראש לעוזריםםם!

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  15. במחשב נייד יש כרטיס רשמת אלחוטי או שצריך לחבר אותו למודם בבית? יש לי עוד 2 מחשבים רגילים בבית עם נתב אלחוטי

16. היי אז בהמשך לדיון הקודם שאח שלי פתח בקשר להקמת רשת אלחוטית בבית הבנתי שאני צריך נתב ו3 כרטיסי רשת . עכשיו לפי מה שהבנתי יש הרבה סוגים של נתבים וכרטיסי רשת אלחוטיים. אני לא מעוניין בכרטיסי רשת איטיים שיאטו לי את כל הרשת והחיבור לאינטרנט, לכן אני שואל אתכם - איזה כרטיסי רשת ונתב מומלצים בכדי לקבל רשת אלחוטית מהירה בלי לאגים . תודה מראש

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  17. Started by itai_1813,

לפני כחצי שעה הגדלתי את הרוחב פס שלי באינטרנט ואמרו לי לנתק את המודם ולחבר אותו לאחר 5 דקות. עשיתי את זה ועכשיו אני רוצה לבדוק אם הרוחב-פס שלי אכן גדל ולכן אני צריך תוכנה (לא מסובכת מדי) לבדיקת הרוחב-פס. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  18. Started by seladr,

שלום, קניתי לפני כשבוע ראוטר אלחוטי של אדימקס, 6114. בנוסף קניתי שני כרטיסי רשת אלחוטיים בחיבור usb, הם נראים כמו disk-on-key. קינפגתי את החיבורים כמו שצריך, (נדמה לי) האינטרנט פועל טוב ובמהירות. הבעיה היא שמידי כמה דקות, החיבור מתנתק. איפה שרואים את ה signal strangth, רואים ירידה מ very good ל ניתוק מן הסתם, ואז זה מתחבר שוב פעם. מה שמוזר הוא שהראוטר נמצא חדר אחד ליד. טווח שלכל הדעות אמור להספיק. למישהו יש פתרון לבעיה המעצבנת הזאת? תודה אלעד

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  19. היי לכולם. תופעה מוזרה שאני חווה לאחרונה - החיבור לרשת מתנתק זמן קצר אחרי הפעלת bitcomet. בנוסף לכך, אני עדיין אני מקבל אתרעת פורט חסום, זאת למרות שחומת האש (comodo) הוגדרה לאפשר לביטקומט לפעול (הוכנסה לרשימת allowed application), והנתב הוגדר לאפשר את הפורט שבו אני משתמש, (בוצעה גם הפניית פורטים). המחשב (win10 מעודכן) מחובר לרשת דרך ממיר הוט פיברבוקס מהדור החדש. אהיה אסיר תודה לכל מי שיודע כיצד לפתור את הבעיות הנ"ל.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  20. אוקי קניתי את הראוטר 3COM Wireless 11g Cable/DSL Route הגדרתי בו רשת והרשת מתפקדת בסדר גמור... אני מחובר לאינטרנט בכבלים אבל לא מצליח להתחבר לאינטרנט... האנשים ב012 בלבלו לי בשכל משהו שהראוטר הזה הם לא מבינים בו או משהו כזה אמרו לי לעבור לסטאטיק IP...עשיתי את זה ושום דבר...גם פה לא הצלחתי להתחבר ולא בטחי... מישהו יכול לעזור לי באיך להגדיר את הראוטר הניג'ס הזה? אני מחובר ל012 בכבלים

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  21. זה האי סיקיו שלי 228406803 זה המסנגר amitblat@hotmail.co.il אני יודע לכם אם משיהו יוכל לבוא אלי ולעזור לי לא משהו רציני של חפירה תודה

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  22. שלום אני משתמש בדפדפן Internet Explorer 6 שמתי לב שמתישהו השתנה קידוד הטקסט של ברירת המחדל ואני לא יודע כיצד לשנות בחזרה. במקרה שלא מובן למה התכוונתי: בתגית View בIE יש את Encoding. באתרים מסוימים שמתי לב שהכתב באנגלית נהיה ממש קטן שאי אפשר לקרוא ושמתי לב שהקידוד היה על Unicode ואז כשהחלפתי לקידוד אחר זה הסתדר, אבל זה מפעיל את הUnicode כל פעם מחדש כשאני נכנס לאותו אתר בו זה קורה. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  23. Started by aeea,

כרטיסים כאלה בדומה למודמים מעמיסים על המחשב? יש משמעות לחברה כל עוד מדובר בתקן 802.11g?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  24. קניתי אותו רק ביום חמישי. הנצב הוא מסוג EDIMAX BR-6104K. ויש בחזית שלו נורות. בטור שמעליו רשום WAN יש שתי נורות אחת->לידה רשום 10/100M השניה (מתחתיה )-->לידה רשום LNK/ACT. כאשר חיברתי את המודם לנתב רק הנורה התחתונה נדלקה והעליונה נשארה כבויה. (זאת שלידה רשום 10/100M). ניסיתי לנתק לחבר,לחכות וכלום לא עזר. ביום חמישי, איך שפתחתי את הקופסא זה עבד. אבל בגלל שלא סיימתי את ההגדרות השארתי זאת להערב. ועכשיו הוא לא מדליק יותר את הנורה. מה לדעתכם הבעיה? קבלו ביטול!!!!!! זה עובד!!

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  25. Started by abarbotel,

היי שאני מגדיר בראוטר פורטים אני רושם אי פי (פנימי של הרשת הפנימית) ואז את הפורט אבל במידה ואני רוצה לפתוח את אותו פורט למחשב אחר בבית שלי כלומר למחשב אחר ברשת הפנימית אז אני רושם את האי פי שלו ואת אותו מספר פורט שפתחתי למחשב הקודם, אבל אז זה מודיע לי שכבר קיים פורט כזה למרות שרשמתי את זה בפעם השניה על אי פי אחר מה עושים?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.