רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,514 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעייה בביצוע שיתוף קבצים אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי. אז ככה המחשבים שלי מחוברים דרך חייגן של הווינדוס. שני המחשבים מתחברים על אותו שם משתמש בשני המחשבים מה שאומר שבכל מחשב יש חייגן שמתחבר על אותו שם משתמש וסיסמא אבל ישנם איפי שונה בין המחשבים. שני המחשבים מתחברים לHUB ול-HUB יש 3 חיבורים שמתחברים אליו שני כבלים מוצלבים (אחד למחשב שלי ואחד למחשב של אחי) ומתחבר כבל שלישי שהוא בין המודם של הכבלים לבין הHUB הנה התמונות שצלומו מהמחשב שאני כותב בו עכשיו: בנוסף כאשר אני מבטל את חומש האש כאילו מוריד את שלושת הV שפה ומבצע את התהליך של ההגדרת רשת ברגע שזה מגיע לחלון הזה: זה מחזיר לי את החיבורי רשת למצב הזה של נעילה של חומת האש: אז מה עליי לכתוב בכל שלב תכת…
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
איפה האתר שאני יוצר עוד משתמש במסנג'יר?(יש לי כבר אחד אני רוצה ליצור לאחי משתמש)
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
ברשותי ראוטר Edimax Br-6524N . מחוברים אליו שני מחשבים בחיבור חוטי. מחשב 1 ממש קרוב אל הראוטר מתחבר אל המחשב בלי בעיה במהירות 100MB המחשב ה-2 נמצא במרחק של כ- 20 מטר מהראוטר הוא מחובר אליו בעזרת כבל רשת מוצלב (עוד מהתקופה שלא היה לי ראוטר) הוא מסרב להתחבר אל הראוטר בקצב של 100MB והוא מתחבר רק בקצב של 10MB. ניסיתי לעדכן דרייברים לכ.רשת, עדכנתי לראוטר את הקושחה. האם המרחק הגדול מהווה בעיה? אוליי עצם העובדה שכבל הרשת מוצלב?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
או netgear wgt624v4 ראוי לציין שברשותי מזרים מדיה אלחוטי תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום,אתמול הקמנו רשת של שני מחשבים בבית בעזרת HUB המחובר למודם(למרות שאני צריך להפעיל את החייגן מהמחשב שלי ובו נמצא הHUB והמודם) ושני המחשבים,בכל מקרה,הZONE ALARM שלי פשוט חוסם את הרשת,מידיי פעם הרשת עולה אבל האינטרנט במחשב השני לא עובד,רק כשאני מכבה את הפיירוואל הוא עובד,רציתי לדעת איך אני מאשר בZONE ALARM שהמחשב השני יוכל לקבל גישה מלאה למחשב שלי? ממש הסבר מפורט בפיירוואל,לאיזה אזור צריך ללכת,מה להוסיף וכו', תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים דרך ראוטר. יש אפשרות שמחשב אחד ישלוט בשני שליטה מוחלטת? כמו לפרמט ולהתקין ווינדוס מחדש?
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, אז ככה יש לי ראוטר מדגם SIEMENS SL2-141 והבעיות שלי הם אלה: הדבר הראשון הוא שאני לא מצליח להכנס לראוטר אני לא יודע מה קרה אני מקיש http://10.0.0.138/ והוא נותן לי את הארור הבא: Network Timeout The server at 10.0.0.138 is taking too long to respond. גם כאשר האנטי וירוס שלי כבוי הדף לא עולה... צריך לסדר את הבעיה הזאת על מנת לפתור את השנייה... מה אני אמור לעשות בנוגע לזה? עכשיו לבעיה השנייה... לא משנה מה אני עושה על פי איזה מדריך שאני לא מנסה אני לא מצליח לפתוח לו פורטים לuTorrent וגם אם לפעמים איכשהו זה מצליח לי (אני לא יודע למה לפעמים זה מצליח ולפעמים לא) אחריי כמה שעות או מקסימום יום יומיים זה פתאום עוד פעם מראה לי שהפורטים חסומים מה לעזאזל אני צריך לעשות שהפורטים ה…
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי ראוטר 3com 3crwer100-75 וכרטיס רשת אלחוטי של d--link. לפי ההוראות הקמתי את הרשת וקינפגתי אותה שתעבוד עם סיסמא (wpa). כאשר אני גולש ממחשב שמחובר לראוטר בכבל רשת אז המהירות טובה אבל כשאני גולש אלחוטי ממחשב אחר הגלישה מאוד איטית ומהירות ההורדה מאוד איטית (פחות 10kb/sec) החיבור מראה לי סטטוס very good או excelent . למישהו יש מושג איך משפרים את המהירות ??? Software version 1.1.13 תודה
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מבית שלי אני קולט רשת אלחוטית , איך אפשר לברר עליה פרטים (שם המחב המחובר, האם היא פרטית או ציבורית ועוד כל מיני)?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בדפדפן Internet Explorer 6 שמתי לב שמתישהו השתנה קידוד הטקסט של ברירת המחדל ואני לא יודע כיצד לשנות בחזרה. במקרה שלא מובן למה התכוונתי: בתגית View בIE יש את Encoding. באתרים מסוימים שמתי לב שהכתב באנגלית נהיה ממש קטן שאי אפשר לקרוא ושמתי לב שהקידוד היה על Unicode ואז כשהחלפתי לקידוד אחר זה הסתדר, אבל זה מפעיל את הUnicode כל פעם מחדש כשאני נכנס לאותו אתר בו זה קורה. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
ניסיתי את כל המדריכים ולא הצלחתי ואף היו תופעות משונות אם זה משנה המחשב שמחובר לאינטרנט הוא XP H והמתחבר אליו P ובשניהם יש norton ins 05
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
להפעיל את הפיירוואל של הראוטר או לבטל אותו? זה סתם מקור לבעיות?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
בעיקרון להקים רשת peer tp peer זו לא בעיה אבל עכשים אני צריך להקים רשת של cliaint\server חיפשתי בגוגל, פה בפורום ולא מצאתי כלום על הנושא. (חוץ ממידע מה זו הרשת הזו ומזה הרשת הזו) מישהו יודע איך להקים רשת כזו?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני מקווה שלא פספסתי משהו אבל לא מצאתי תשובות קונקרטיות... אני לא מחובר בבית (כן, כן, מתכלב...) ועכשיו צריך.... מה עדיף, בזק או כבלים? צריך להיות מנוי של הכבלים בשביל להתחבר לאינטרנט? איזה ספק? אני לא מוריד הרבה, אז משהו ממוצע ו... זול ככל האפשר :s05: רב תודות!!!
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני בצרה צרורה! ??? יש לי מחשב נייד שהיה עם הגדרות רשת במישרד > כבר לא משתמש בו במישרד! רציתי לחבר אותו לרשת הבייתית.... קראתי במדריכים כאן ששני המחשבים ( נייח ונייד) צרכים להיות על אותה הגדרת רקת WORKGROUP וכך עשיתי ! הגדרתי בנייד (שהיה מסומן בהגדרת הרשת כLOCAL ) הגדרת WORKGROUP ונתתי את שם הקבוצה של הרשת הביתית שלי הקפיץ לי חלון של שם מישתמש ושל סיסמא > עשיתי אנטר ( לא הגדרתי כלום) > קיוותי שיהיה ככה פתוח בלי סיסמאות אחרי כמה שניות הוא כתב לי "ברוכים הבאים " וביקש איתחול עכשיו אני לא מצליח להיכנס לנייד! הסיסמא כבר לא עובדת עם השם מישתמש הישן ומעבר לזה כשאני מנקה את השדות > זה גם לא מצליח להיכנס למחשב (בלי שם מישתמש ובלי סיסמא) מה עושים ? יאוש!…
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
היי, אשתדל לתמצת,העניין הוא כזה: מחובר על תשתית של כבלים ,הספקית היא SMILE, אתמול בבוקר פתאום אתרים הפסיקו לעלות,ואם עלו אז לאחר דקה או שתיים. היו לי מספר ניתוקים והנוריות במודם החלו להבהב. לפעמים גם להתחבר לא הצלחתי. התקשרתי לכבלים לשאול אם יש תקלה באיזורי (ב"ש) והם אמרו שלא. התומך של הכבלים ניסה לפתור את הבעיה ולא הצליח אבל הנוריות במודם כרגע דולקות ואין ניתוקים. דיברתי גם עם הספקית ושם אמרו לי להתקין מחדש את הדפדפן כי לתוכנות כמו אייסיקיו ומסן מצליח להתחבר. אבל אתרים כן עולים לי ,רק שזה לוקח להם המון זמן (דקה,שתיים,או שלוש). מישהו יכול לעזור לי לאבחן את הבעיה? למי עליי לפנות,כבלים או ספקית? איפה נמצאת הבעיה? תודה. אגב,מישהו שגר באיזורי חווה בעיות דומות ביום וחצי האחרונ…
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף כרטיס רשת אלחוטי למחשב שלי ברכב. אין לי צורך בתקן N. התקציב הוא 100-150, אם יש משהוא ב 200-220 שממש מצדיק אז סבבה. אולי יתאים כרטיס פשוט עם אנטנה חיצונית גם אין לי בעיה. יש לי בבית ראוטר אלחוטי של NETGEAR. ראיתי כמה מעניינים: D-Link DWA-110 עולה 71 ש"ח D-Link DWA-140 עולה 182 ש"ח, תומך בתקן N EW-7718IL עולה 154 ש"ח , תומך בתקן N EW-7318USg עולה 102 ש"ח EW-7316UG - עולה 61 ש"ח בתודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום, בשנה ומשהו האחרונות עבדתי עם שני מחשבים בבית, באמצעות נתב של Edimax מדגם BR-6204WLg. לאחרונה הוא קצת מזייף (גורם לתקלות בגלישה וניתוקים), ועתה לאחר שרכשתי את חלונות 7 עבור אחד המחשבים, אז המחשב שעובד בחיבור אלחוטי עם XP זוכה לגלישה יחסית טובה, בעוד המחשב שמחובר קווית עם חלונות 7 זוחל בגלישה, כאילו הנתב לא יודע להסתדר עם חלונות 7, או שיש בעיה אחרת. בקיצור חשבתי להחליף אותו, ואני מתלבט בין שתי אופציות: http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pl1_id=3&pl2_id=18&pl3_id=123&pd_id=263 מול http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=305&pl1_id=1&pl2_id=2 השאלה שלי היא איזה מהדגמים: א. טוב יותר ב. חדש יותר ג. יעבוד טוב יותר עם חלונות 7 (חיבור …
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום. לאחר שהקמתי את הרשת הביתית אני מנסה להתחבר דרך הראוטר לאינטרנט. ברשותי ראוטר מסוג Edimax 6104k וחיבור של כבלים עם חייגן. מה עליי לעשות כדי להגדיר את החיבור לאינטרנט? דרך אגב, כשאני מחובר לרשת ומנסה להתחבר לאינטרנט דרך המחשב אני לא יכול עד שאני מנתק אותו מהרשת. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
אני מנסה להיכנס ל-www.vans.com וכל הזמן הדןדפן (chrome & firefox) עושה redirect לישראלי.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי רשת בין שני מחשבים שניהם עם מערכת הפעלה אקס פי sp2 מחשב אחד מחובר ישירות למודם והשני מחוב ר דרך הראשון. הבעיה היא שאני משתף תיקיות בין המחשבים במחשב שמחובר ישירות לאינרנט לא רואים את התיקיות שהמחשב השני משתף אבל במחשב השני רואים את התיקיות שהמחשב הראשון משתף אני מתליח לראות את השם של המחשבים בוורקגרופ אבל שאני מנסה לכנס במחשב הראשון למחשב השני הוא לא נותן לי מה הבעיה אולי מישהו יודע?? :s05:
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני קונה נתב חדש ובאותה הזדמנות אני רוצה להחליף את המודם הישן של בזק (ALE 070....) שיתחבר לנתב. אז ככה: 1. איזה מודם ADSL הכי טוב לדעתכם ולמה? 2. המודם שיש לי כרגע הוא *לא* של בזק אלא בבעלותי. האם בזק יתנו לי מודם בחינם? אם לא - כמה זה אמור לעלות?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לחבר שלי ראוטר כזה. הוא עשה מהספקית שלו רשת בבית ומה שאני רואה זה 2WIRE שהוא אומר שזה ראוטר,זהו,יותר לא ראיתי אצלו כלום. אולי זה גם מודם?
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-