רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
בעבודה אצלינו יש שרת ואליו מחוברים כל מחשבי המשרד על ידי תוכנה כזו (אולי טרמינל?) שאם אני לוקח את העכבר לראש המסך אז אני יכול למזער את המסך הנוכחי שלי (שהוא של השרת) ולחזור למחשב המקומי. (מדובר על WIN200). מה עלי לדעת כדי לתמוך ברשת הזו? והיכן אני מוצא חומר\הדרכה על כך? אציין שלא אני הקמתי אותה ואין לי שמץ של מושג ברשתות. צריך הכל מאפס.
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי נתב מסוג רוטל שיושב בממד עים המחשב יש לי פלייסטיישן 3 בסלון ואני לא מצליח להגיע לסיגנל טוב מגיע לי ל55 גג60 אחוז מה אפשר לעשות כדי לשפר את הקליטה? האים נתב עים שלוש אנטנות זה הפיתרון? תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם ניסיתי כבר בכמה פורומים ואני כבר מיואש וצריך את עזרתכם מטרתי היתה רשת אלחוטית רכיבים: ראוטר Edimax ומודם Alcatel Speed Touch HOME מצב נתון: כרטיס הרשת האלחוטי מזהה את הראוטר וטוען שהחיבור מצויין בדקתי בסטטוס של הראוטר ואני רואה שהאינטרנט מחובר גם הוא. הבעיה: לא ניתן לגלוש באינטרנט במחשב, הראוטר על פניו לא משתף את האינטרנט. חשוב לציין שהרכיבים: NAT וה- FIREWALL לא מופעלים כרגע על הראוטר. כל רעיון או עצה יתקבלו בברכה תודה לכולם מראש רונן
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש ברשותי כרגע AP של חברת Planet....אחד המכשירים היותר גרועים שהיו לי (בעיות קליטה). אני מעוניין להחליף אותו ולקנות ראוטר אלחוטי בתקן N שישמש לי כAP. העניין הוא שיש לי 2 מחשבים ניידים - אחד תומך בתקן N והשני לא. האם זה אומר שאני לא יכול לעבוד בתקן N בכלל, או שפשוט המחשב שלא תומך בו יעבוד בתקן הפחות מהיר? ועניין נוסף: איך אני בודק אם הרשת שלי עובדת במהירות של 10 או 100? תודה
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי אפשרות ל4 מגה, תשתית+ספק 130 שקלים לחודש עם התחייבות לשנה. האם זה מחיר טוב??
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני מחפש אתר לאיכסון קבצים עד 10 מגה ויוכלו להשאר באתר להרבה זמן או אפילו לתמיד?
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש משתמש בשרת פרוקסי כלשהו, עדיפות לשרת בחו"ל, אודה אם מישהו יוכל לעזור לי בנוגע לשרתים מומלצים, טווחי מחירים, הסוגים השונים של השרתים, מה מקבלים בכל חבילה וכל מה שקשור בנושא. בתודה.
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני מתחבר לאתרים, ולמרות שאני עושה "זכור אותי" זה מתנתק. איפה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
ראוטטר ...לא משנה איזה..לכל מי שיש ראוטר הוא לא מצליח להתחבר למיול ועם הוא מצליח זה לגריסא הרגילה של המיול על LOW ID השאלה שלי אך פותרים את הבעיה הארורה הזו שחוזרת על עצמה אצל כל מי שאני מכיר .. xp sp2 כמובן המיול בחריגים שמורשים לעבוד . ועדיין המיול לא מתחבר ..וזה לכל מי שיש ראווטר . אך פותרים את זה? לפתוח פורטים אמרו לי פעם ...מישהו מוכן להסביר לי ?
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני צריך לדעת אם זה מודם, אם לא מה זה, אם זה מודם עד איזה מהירות זה תומך וכו' ניסיתי את גוגל ולא היה לי מזל (כמו שאומרים, אני לא יודע איך לחפש נכון) *ואני צריך לדעת אם אחד מאלה מודם רשת. תודה. הרכיבים: (אני בודק את האתר של החברות בלי הצלחה בינתיים). Intel PRO/100 VE Network Connection ESS ES56T-PI Data Fax Modem
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי את ה- 2CRWE754G72T ואני מתקשה בפתחית טורנטים עבור ה- uTorrent בנוסף, אני לא מצליח לשלוח דואר בעזרת חיבור הכבלים שלי (לא מחובר לראוטר הנ"ל אבל כן מחובר למחשב שמחובר לראוטר בעזרת כרטיס רשת אחר. חשבון 014. תמונה מצורפת) תודה רבה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לחבר עם כבלים 3 מחשבים ושגם יהיה בכולם את האינטרנט כבלים שלו... עכשיו... הוא הזמין רשת אל-חוטית אבל זה עובד לו ממש גרועה כי יש לו הרבה דברים שמפריעים לקליטה וגם זה רחוק מדי אמרו לו... בקיצר הוא רוצה לחבר אותם ולשתף אינטרנט איך עושים את זה?!? כמו שהבנתם לא חסר לו כסף... צריך ראוטר או משהו?!? איזה כבלים? איזה כרטיס רשת צריך במחשבים? איזה ראוטר? תעזרו לי בבקשה... תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אז ככה אני חדש בכל העסק הזה אז להתחשב איזה סיומות של קבצים אני יכול לצרוב על דיסק DVD כדי לראות בDVD שלי כי כבר 3 סרטים אני פשוט לא יכול לצרוב תודה עידן
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח עם וינדוס אקספי ובו 2 כרטיסי רשת: האחד מתחבר ישירות לראוטר והשני בכבל רשת מוצלב מתחבר למחשב נייד עם כרטיס רשת אחד. לאחרונה התקנתי ubuntu 9.04 במקביל לווינדוס אקספי שקיים לי במחשב הנייד (בנייח יש רק אקספי) רציתי לדעת כיצד אני מקשר ברשת ביתית (כמו שעשיתי ביניהם כאשר היה וינדוס) את שני המחשבים?? צריך להתקין SAMBA ?
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, אז ככה, אני משחק במשחק רשת כלשהו כבר הרבה זמן, ולפני כמה ימים החלו להיות לי לאגים גרועים מאוד. הדבר הזה קורה רק באותו משחק שאני משחק. הדפדפן ומשחקים אחרים עובדים לי בסדר גמור. גם שמתי לב שאם אני נכנס למשחק בבוקר, אין לי שום לאגים בכלל אבל כשאני חוזר מבית הספר, הם שם! אחרי כמה ימים שאני מנסה למצוא את הבעיה , השתמשתי בתוכנה שבודקת את החיבור עם שרת מסוים (בחרתי את השרת של המשחק) והנה התוצאות: http://img407.imageshack.us/my.php?imag ... terlo0.png כל השטחים האדומים אומרים שאיבדתי PACKETS בדרך. וכפי שאתם רואים, איבדתי הרבה.. זה מה שגורם לי ללאגים.. אז כתבתי על הבעיה הזאת בפורום של המשחק וענו לי ככה: thats a clear example of a terrible routing to our servers. Don…
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
הייתי מוריד על סביבות 100 - 130 כל הזמן אני מחובר דרך ראוטר אלחוטי אבל עם כבל לא WIFI. פורטים מוגדרים IP מוגדר הכל פיקס בדיקה של הפורטים באימיול נותנת תוצאה שהכל פיקס הייתי צריך לעשות ריסטרט ומאז המהירות צנחה לכמעט כלום כל הבדיקות מראות עדיין שהכל בסדר כשאני עושה בדיקת פורטים באימיול מתקבלת תוצאה שהכל תקין המזהה גבוה מה זה יכל להיות ? איפה לבדוק ?
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, אני מחובר היום בנטויז'ן וHOT לחבילת 1.5/128 (נטויז'ן 45 ש"ח בחודש, הוט 29 ש"ח בחודש). גיליתי שבהפרש של 2 ש"ח בחודש לHOT אני יכול לקבל 3/150 (אני לא יודע מה עם נטויז'ן, בעיקרון נגמרת לי ההתחייבות השבוע וכתגובה על הגניבה במחיר של השנה האחרונה אני מתכוון לאיים עליהם שאני עובר ושהם יתנו לי משהו יותר זול). השאלה היא, אם במחיר זהה יתנו לי 2.5/278 עדיין ישתלם לי לעבור ל3/150 או שה2.5/278 יהיה כדאי יותר? רוב השימוש באינטרנט אצלי הוא E-MAIL, אתרים קלים, וYOUTUBE, שיתוף קבצים רציני אצלי לא נמשך יותר משבועיים עד חודש בשנה. תודה (וסליחה אם זה לא בפורום הנכון)
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום, בצפיה של סרטים באתרי אינטרנט שונים (ynet, walla וכדומה) המחשב שומר את הוידאו כקובץ DAT בספריות של temp. איך ניתן להפעיל את הקובץ באופליין ? או שאולי יש שיטה אחרת להוריד קבצי וידאו מאתרים אלה? תודה
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
ניסיתי את כל המדריכים ולא הצלחתי ואף היו תופעות משונות אם זה משנה המחשב שמחובר לאינטרנט הוא XP H והמתחבר אליו P ובשניהם יש norton ins 05
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי ראוטר לינקסיס כזה עם 2 אנטנות... ובצד שמאל יש כזה כפתור cisco systems וכשלוחצים עליו הוא מהבהב כזה עם אור לבן ואין לי מושג מה הוא עושה... מישהו יודע מה זה עושה...???
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
בעיקרון להקים רשת peer tp peer זו לא בעיה אבל עכשים אני צריך להקים רשת של cliaint\server חיפשתי בגוגל, פה בפורום ולא מצאתי כלום על הנושא. (חוץ ממידע מה זו הרשת הזו ומזה הרשת הזו) מישהו יודע איך להקים רשת כזו?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני זוכר פעם ... שיחקתי והמשחק פעל כל כך יפה וחלק ... אתמול ניסיתי לשחק אם חבר ליגת האלופות והמשחק כל כך גימגם .. ולא פעל .. אך שהוא אומר לפעול זזתי אם הכדור תקיעה אחרי שניה ממשיך עוד תקיעה וככה, אי אפשר לשחק אז יצאתי עכשיו אני חושד שזה בגלל שמותקן לי zone alarm פיירואל.....שגולשים או משתמשים באיטרנאט הוא מראה קו ירוק וקו אדום .. זה כאילו מראה כמה שאני משתמש באיטרנאט וכמה מוציא משהו כזה.. נראה לי שזה מאט... בכל אופן מה אפשר לעשותאני לא יכל לכבות את הפירוואל כי ישר יכנס לה xp כל הדברים
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שאני עושה cmd -> ipconfig וכשאני נכנס ל whatismpip.com אני רואה 2 כתובות שונות ( באתר אני רואה את הכתובת שהייתה לי לפני הראוטר) מישהו יכול להסביר את העניין ?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
אני יודע שזה דיי LONG SHOT אבל שווה לנסות בכל זאת, נפל לידי ראוטר CISCO uBR924 ,סידרת 900 לא מיוצרת יותר - end of sale. הראוטר מסוגל להתחבר לכבלים ללא מודם ,באופן ישיר. אני מעוניין לחבר אותו עם המודם ,פשוט ETHERNET עם DIALER , כאן הסתבכתי ולא ברור לי לגמרי אם הוא תומך ב PPTP או L2TP . אני מעריך שלא תהיה שום בעיה לחבר אותו ללא DIALER אם אני אצליח להשיג חיבור כזה אך אני דיי רוצה את היכולת לשנות IP מתי שאני רוצה וללא DIALER ה IP קבוע לזמנים ארוכים יותר ולא מתחלפים בחיבור מיידי מחדש. כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
לדוגמא אתר ZAP הצלחתי להכנס לאתר ע"י PING לאתר וקבלתי IP באתר יד שניה לא ניתן לעשות זאת אך בכל זאת חבר שלי הצליח ולא רוצה לגלות לי ששאלתי אותו איך הצלחת הוא אומר לי בעזרת PROXY ולא נותן לי עוד שום רמז מה לדעתכם הוא עשה ?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-