רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,523 דיונים בפורום זה
-
כי של xp מסירחה ומגושמת!!! תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי מחברה 1000 אימיילים ועכשיו אני רוצה לפרסם את החברה שלי איך אני יכול לשלוח את מה שאני רוצה במכה? כאילו לכול ה1000 אימיילים את התוכן שאני רוצה מישהו מכיר? תודה על העזרה. נ.ב: מנהלים אם זה לא מתאים לפה אנא תעבירו ולא תמחקו תודה.
-
- 8 תגובות
- 645 צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שצריך להיות איזה אתר.... תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני זוכר פעם ... שיחקתי והמשחק פעל כל כך יפה וחלק ... אתמול ניסיתי לשחק אם חבר ליגת האלופות והמשחק כל כך גימגם .. ולא פעל .. אך שהוא אומר לפעול זזתי אם הכדור תקיעה אחרי שניה ממשיך עוד תקיעה וככה, אי אפשר לשחק אז יצאתי עכשיו אני חושד שזה בגלל שמותקן לי zone alarm פיירואל.....שגולשים או משתמשים באיטרנאט הוא מראה קו ירוק וקו אדום .. זה כאילו מראה כמה שאני משתמש באיטרנאט וכמה מוציא משהו כזה.. נראה לי שזה מאט... בכל אופן מה אפשר לעשותאני לא יכל לכבות את הפירוואל כי ישר יכנס לה xp כל הדברים
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
בוקר טוב, קיבלתי היום dlink dir 300. יש לי כרגע dlink 6740U שמחובר למתאם שיחות של בזק בינלאומי. יש לי כמה שאלות: האם כדאי לי לחבר את הdir 300 ל- dlink 6740U? (אני עושה את זה מכיוון שקרו לי נפילות וכל מיני ב(6740U) ואם כדאי, איך אני מחבר ומגדיר את הdir300'? תודה רבה על העזרה!.
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
של BELKIN דגם: F5D7130 הפיירוול מנותק, והבנתי שצריך להגיד בפיירוול הפנימי של הנתב איך עושים את זה? אין לי מושג בזה... תודה
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מה דעתכם על הראוטר הזה ? הוא טוב עם תשתית כבלים ? פשוט קניתי אותו במחיר ממש ברצפה ואני מקווה שהוא שווה משהו תודה
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
התקנתי רשת אלחוטית לפני מס ימים, המחשב מזהה את שאר המחשבים בבית אך לא את הPS3 מה אני צריך לעשות עלמנת שיזהה אותו? :kopfpatsch:
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי עכשיו מודם USB ADSL MODEM ALE 130 ונמאס לי ממנו. אני רוצה ש-WOW /בזק תחליף לי אותו לדגם אחר, כזה ש: יהיה בחיבור רשת רגיל, יתחבר אוטומטית לאינטרנט (ללא חייגן) , ויעבוד בלינוקס . איזה דגם שיש להם עונה על הדרישות האלה?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
סיימתי את החיוב שלי עם 012 ואמרתי להם שאני רוצה להתנתק ואם יש להם להציע לי איזה חבילה יותר משתלמת. היא הציעה לי חבילה ב10 שקלים פחות, אמרתי לה נראה ושאני אדבר איתה כבר בערב. התקשרתי לנטוויז'ן והציעו לי חבילה הרבה יותר משתלמת מ012 אז אבל בתנאי שנסגור את זה בשיחה הזאת. אמרתי מעולה וסגרנו עסקה, קבלתי שם משתמש וסיסמא. התקשרתי לאבא שלי שעל שמו המנוי ב012 ובקשתי ממנו לנתק אותנו ב012. כאשר הוא התקשר לנתק הם הציעו לנו חבילה הרבה הרבה יותר משתלמת מנטוויז'ן ומהצעה הקודמת שלהם בכלל (משהו כמו 120% הבדל). בררתי טיפה ולפי חוק זכויות הלקוח יש לנו אפשרות לבטל עסקה טרם עברו 48 שעות אבל המוקדנית בנטוויז'ן אמרה שהחוק לא חל על אמצעי תקשורת. השאלה עכשיו מה עושים? אתם מכירה פירצה כל שהיא? אשמח…
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! קיבלתי במתנה ראוטר אלחוטי של level one wbr 3406tx הראטור עובד טוב אבל הטווח שידור/קליטה קצת חלשים. ברצוני לרכוש ראוטר חדש לשימוש ביתי אבל שיהיה חזק וטווח שידור רחב. כמו כן חשוב לציין שבבית שלי יש שתיים שלוש קירות בעתיים. לשכן שלי ממול יש נתב אלחוטי מצויין שמשדר לו בעוצמה גובהה לכל חלקי הבית ללא יחס לקירות. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על דגם של נתב למשתמש הבייתי ללא הגבלת תקציב!! תודה רבה גל
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
לאח שלי יש אינטרנט ואחרי כמה זמן איזה חצי שעה זה מתנתק לו, ואז אני צריך לכבות את המחשב ולהדליק מחדש ואז יש לו אינטרנט, ואחרי חצי שעה עוד פעם מתנתק... ולמה?? זה יכל להיות ביגלל הפירוול? יש לי פירוול של קספרסקי איך אני מגדיר בו את הרשת? למי שיש את הפירוול הזה בטוח יודע הבאתי תמונה ככה?? תודה למי שעוזר זה די דחוף ...
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
האם יש דבר כזה יש לי תוכנה שעושה שיתוף ברשת לטלוויזיה מלווין זאת אומרת שבמחשב שיש שם את הכרטיס לוויני אני משדר ובמחשב אחר אני רואה את השידור שמשודר במחשב הראשי... עכשיו הבעיה שלי שהכל מגיע מקוטע והשידור איטי מאוד. אצל חבר שלי יש את זה והשידור עובד חלק.. לי יש ראוטר אלחוטי של comehome בתקןg ואצל חבר שלי ראוטר אלחוטי cnet יכול להיות שפורטים סגורים ולכן זה איטי או שצריך לשנות משהו בהגדרות של הראוטר? או שהבעיה היא בראוטר? תענו לי בבקשה, רק המבינים כדי שלא תטעו אותי...
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
הראוטר הוא מדגם BR-6104. אני משתמש ב-sababadc. הראוטר עובד בסדר ומוריד גם במהירות גבוהה, עד שאני מריץ חיפוש, ואז הוא תמיד מתנתק ועושה restart. אחרי דקה בערך הוא שב לפעול. זה לא משנה אם אני במצב passive או active ב-dc. בקובץ לוג שלו הוא כותב הרבה פעמים משהו על bogus. הפורטים בסדר. למישהו יש רעיון ? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. כמו שכתבתי יש לי מודם SB4101 של MOTOROLA. החיבור שלי לרשת הוא ללא חייגן. אני מחבר את שני המחשבים למודם ישירות (אחד ב-RJ45 ואחד ב-USB) עם החיבור לאינטרנט אין בעיה! כשאני מתחבר ממחשב אחד לשני (אני שם באחד את אותו default gateway של השני) הכל עובד סבבה אבל אחרי איזה 10 דק' של עבודה בין 2 המחשבים הרשת כאילו קופאת. כשאני עושה RESET זה מסתדר עד שזה נתקע שוב. אני אשמח לקבל פתרון לעניין, אם יש דרך אחרת לעשות רשת בין 2 המחשבים (דרך המודם) מה טוב. אה ואני לא רוצה לחבר מחשב אחד לשני במוצלב, תודה!
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום אנשים... היום הגדרתי רשת בבית בין 2 מחשבים... עשיתי את זה דרך האשף האוטומטי של ווינדוס ("הגדר רשת ביתית או רשת משרדית קטנה") כי רציתי להעביר כמה קבצים בין המחשבים בקיצור סיימתי עם ההעבדה ואני רוצה למחוק את הרשת... ואין לי מושג איך!!! חפרתי בכל המחשב ואני לא מוצא דרך להסיר את ההגדרות רשת ואת התיקיות השיתופיות! אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור לי פה תודה אנשים
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לכרטיס רשת חיצוני משהו במחיר של עד 150 שקל שאני יוכל לחבר למחשב נייח. החדר שלי נמצא בקומה מעל לקומה שהראוטר נמצא בה, יש לנו מהירות 100 מגה (אני יודע שזה לא יקלוט 100 מגה באלחוטי אבל אני רוצה משהו שיקלוט מאוד טוב). זה סידור זמני לבינתים עד שאני יוכל לחבר את המחשב ישירות לראוטר.
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום . עידכנתי את ווינדוז דרך windows update אחרי שפירמטתי את המחשב. . אחרי שעשיתי ריסטרט מסך כחול ולא יכול לעלות את ווינדוז בשום דרכים אלא לאחר שביטלתי את העידכון שעשה את הבעיה דרך recovery agent . עכשיו הכל טוב ויפה.. שמחתי שאני לא צריך לפרמט שוב.. אבל עכשיו קליק ימיני על my network places . נתקע קצת ואז אין כלום בפנים . שום Local are connection. דרך ה ipoconfig אני מקבל : ip config.exe - entry point not found the procedure entry point hrisipstatecheckingenabled could not be located in the dynamic link library netshell.dll עכשיו ניסיתי להסיר את הדייבר של הכרטיס רשת לא עזר . יש לי אינטרנט ואני מקבל דרך dhcp . אבל אני רוצה לפתור את זה . ניסיתי גם safe mode ,תו…
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
התקנתי ויסטה 64 ביט האינטרנט לא פועל (הראוטר) יש לי D-LINK 604+ אולי הוא לא תומך בווינדוס
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני צריך לדעת אם זה מודם, אם לא מה זה, אם זה מודם עד איזה מהירות זה תומך וכו' ניסיתי את גוגל ולא היה לי מזל (כמו שאומרים, אני לא יודע איך לחפש נכון) *ואני צריך לדעת אם אחד מאלה מודם רשת. תודה. הרכיבים: (אני בודק את האתר של החברות בלי הצלחה בינתיים). Intel PRO/100 VE Network Connection ESS ES56T-PI Data Fax Modem
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שאלה : אני רוצה לעבור מחיבור כבלים ל ADSL .. רציתי לדעת מה צריך לעשות להתקשר לספק 012 להגיד להם שאני רוצה לעבור... ואני בהתחייבות אצלהם...רציתי לדעת אם אני ישנה מסלול לADSL ההתחיבות מופרת וצריך לשלם כנס.... ומ HOT אני רוצה להתנתק ואני התחייבתי אליהם לשנה !! מה הכנסססססס שאני ידע מחר מה לדבר איתם בטלפון .. הסיבה שאני עובר היא התשתית של הכבלים על הפנים !! בגללה אני עובר !! יש לנו בבית כבלים ישנים ותבל רוצים להחליף לחדשים אבל לשים לנו כבלים על הקירות כמו איזה מחסןןןןןן ובגלל שהתשתית על הפנים האיטנרנט פתאום מתנת'ק!! אמרו לי שהתדר שעובר בכבלים נמוך וצריך להחליף אותם !! וכך גם אני לא יכול לחבר תראוטר שהתדר לפצל תאיטנרט ל4 מחשבים לא מספיק.....שאני מחבר אותו האינטרנט איטי מאוד ח…
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
היי, הנתב הוא: edimax br-6204wg המחשב: נייד IBM r50e U2G 1834 - מערכת הפעלה XP home תוכנת ניהול רשתות בנייד: IBM Access Connections הנייד מאומת ברשת (כלומר credentials נכונים) אך לא מקבל כתובת IP ולכן לא מתחבר. הנייד כן מתחבר בהצפנת WEP 128bit. אתר מיקוסופט מפרסמים פץ' ל windows xp לטובת הצפנת WPA אך אני לא יודע אם צריך את זה בכלל שכן אני כן יכול לבחור הצפנת WPA כשאני מקנפג רשת בנייד עם תוכנת ibm access connections (זה בעצם הגדרת פרופיל). אופיר
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-