עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by AdiR^SiNaI,

יש לי מחשב נייד ומחשב רגיל הם מחוברים דרך ראוטר EDIMAX עכשיו המחשב השולחני עובד הכול טוב ובמחשב הנייד רשום הכבל רשת לא מחובר בדקתי הכול מחובר אני מנסה לעשות תקן לאיפים לא עוזר ובדקתי בדוס וזה רשום לי ככה כשאני עושה ipconfig media disconnection מה עושים? אין בכלל איפי למחשב הכרטיס רשת במחשב הנייד אלחוטי רק במחשב הניד הכבל מתחבר לראוטר

• 6 תגובות
    • 570 צפיות
  2. Started by the kooks,

שלום. רציתי לדעת אם יש לי דרך לשחזר את ההיסטורי שלי אפילו שעשיתי מחק עוגיות+קבצים זמנים ואת ההסטוריה עצמה ?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  3. Started by AdiR^SiNaI,

מזה שרת WEB? מזה שרת FAX? ומזה שרת בסיס נתוניםDATA BASE? מזה domain ?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  4. Started by Skull-Hunter,

בשעה טובה אני מחליף את המודם המעפן שלי (ALE 130) במודם רשת. איזה מודם כדאי לי לקחת מבזק?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  5. שלום. קודם כל, יש לי רשת ביתית עם נתב של אסוס (AM 604G שקיבלתי מבזק). בין שני המחשבים שמחוברים אליו אין שום בעיה והכל עובד בסדר. הבעיה היא כזו.. יש לי אייפון, בו האינטרנט עובד מעולה, רק מה.. אני לא יכול לצפות בשום סרטון באינטרנט. אני משתף אותכם פה כי הבעיה היא לא באייפון (במקרה זה הייתי פונה לפורום אייפונים). אני יודע את זה מכיוון שאצל חבר בבית או בבתי קפה למיניהם אין שום בעיה בצפייה. יש איזו הגדרה בנתב שיכולה למנוע דבר כזה? (זה ממש מוזר ) תודה מראש ושבת שלום, עודד ב.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  6. מעוניין להקים רשת אלחוטית, הרשת תחבר בין מדיה סנטר שנמצא בסלון (WIN 7) לבין מחשב שנמצא בחדר (WIN XP SP3) שאליו מחובר המודם בכבל רשת. אני לא מתכוון להזרים מדיה מהחדר לסלון אלא לתת אפשרות למדיה סנטר להוריד סרטים עצמאית מהרשת במהירות כמו בחדר, החיבור שיש לי הוא לכבלים במהירות 3M ללא חייגן. אני מעדיף נתב בתקן N-אם כבר קונים שיהיה משהו טוב אשמח לקבל פירוט על הרכיבים שאני צריך לרכוש והמלצה לדגמים. התקציב עומד על 300-400 ש"ח

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  7. Started by Ivgi04,

ערב טוב , יש לי מודם/נתב שקיבלתי בבזק שהוא AZTECH 600E ונתב אלחוטי של LEVEL ONE 3406TX ואני לא מצליח לפתוח פורטים או להוריד באימיול או בביטטורנט. אני ניסיתי הרבה דברים אבל ללא הצלחה.PLS HELP ME :'( לאזטק מחובר הקו טלפון וממנו יוצא חיבור איטרנט לנתב האלחוטי ומשם כבר למחשב אינני מצליח לפתוח פורטים או להוריד דברים במהירות נורמלית

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  8. Started by assaf990,

מהן היכולות שלה?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  9. יש לי מחשב שולחני - שמחובר לאינטרנט דרך ראוטר עם פייר וואל אליו אני מחבר עוד שלושה מחשבים: שניים ניידים ואחד נייח = כולם באמצעות כבלים ולא באופן אלחוטי הנקודה היא שאני לא מצליח לייצר שיתוף קבצים בצורת החיבור הזו לא הצלחתי לימצוא כאן מדריך לשיתוף קבצים ( אני גם רוצה לאחד את שמות המחשבים והרשתות - כי כל מחשב היגיע מימקות אחר מה השלבים ? איך פועלים...יש איזה שהוא מדריך מוכן בנושא? תודה

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  10. Started by MGABAY,

אני מחפש נתב אלחוטי באיזור ה200 שח שיכול ליתמוך בכבלים וגם ADSL וברוב הפונקציות והחיבורים אני אשמח לקבל קישור לאתר מכירה וממישהו שמבין..

11. ב unternet options יש למעלה סמן שניקרא programs ובו ניתן לבחור באיזה תוכנת אימייל רוצים להישתמש מופיעים שם outlook outlook express hotmail אני משתמש ב yahoo.com איך אני יכול להוסיף שם גם את yahoo תודה

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  12. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים... היום הגדרתי רשת בבית בין 2 מחשבים... עשיתי את זה דרך האשף האוטומטי של ווינדוס ("הגדר רשת ביתית או רשת משרדית קטנה") כי רציתי להעביר כמה קבצים בין המחשבים בקיצור סיימתי עם ההעבדה ואני רוצה למחוק את הרשת... ואין לי מושג איך!!! חפרתי בכל המחשב ואני לא מוצא דרך להסיר את ההגדרות רשת ואת התיקיות השיתופיות! אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור לי פה תודה אנשים

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  13. Started by shon,

אהלן חברה! יש לי בעיה קלה, כשאני גולש בבית דרך הראוטר אני גולש על Ip adress אוטומטית, אולם כשאני בעבודה אני צריך כל פעם להזין את כתובת ה Ip ידנית. ניסיתי ליצור שני משתמשים ב windows על מנת להתחבר כל פעם שאני בעבודה למשתמש "העבודה" אולם לא רק שזה לא שומר לי את הגדרות הרשת זה גם מסרבל לי מאוד את העבודה. חייב עזרה!!! תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  14. Started by mistaarvim,

של BELKIN דגם: F5D7130 הפיירוול מנותק, והבנתי שצריך להגיד בפיירוול הפנימי של הנתב איך עושים את זה? אין לי מושג בזה... תודה

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  15. אני חייב כרטיס רשת אלחוטי במחשב הראשי אליו מתחבר הנתב? כי קניתי מן מתאם USB כזה למחשב המשני, אבל במחשב הראשי אני פשוט מחבר את הנתב לכרטיס רשת הרגיל שלי שאליו האינטרנט ADSL שיש לי עכשיו מתחבר.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  16. חובה ראוטר שלא צריך לפתוח לו פורטים, זאת אומרת שהוא פותח פורטים אוטומטי

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  17. Started by sahargt,

שלום חברים אני מעוניין לקנות ראווטר ולחבר 2 מחשבים שיש לי (מחשבים שולחניים). אני צריך שהראווטר היה חזק,מאובטח,ושיספק את הסוחרה כמו שאומרים איזה סוג רוואטר אתה ממליצים לרכוש,ואיזה סוג? ומה אתם ממליצים חיבור עם כבל טלפון,או לרכוש כרטיס אלחוטי למחשב השני? ועם אתם ממליצים על כרטיס אלחוטי מה היתרונות שלו מול הכבל הרגיל,ואיזה כרטיס אתם ממליצים שיספק את הסוחרה תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  18. יש לי לפטופ עם כרטיס רשת RealTek RTL8100CL אבל אני חושב שבעתיד אני אוסיף לו כרטיס רשת שיתמוך ב DRAFT N כדי לקבל מהירות יותר גבוהה. אני גם רוצה שיהיה לראוטר mac filtering והצפנה חזקה בתודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  19. Started by lm007,

חיברתי לפטופ למחשב רגיל שכבר מחובר לאינטרנט באמצעות כבל מוצלב. הגדרתי את החיבור לפי המדריך שבסטיקי. השיתוף קבצים פועל, אבל הלפטופ לא מצליח להיכנס לאינטרנט. מה הבעיה? מקווה שתוכלו לעזור

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  20. אני מנסה לעשות רשת בין שלושה מחשבים שיהיה אפשר להתחבר ליוזר של מחשב 1 במחשב אחר ואני לא מצליח להגדיר קבוצת מחשבים יש לי ראוטר של EDIMAX וכשאני מריץ את הפקודה NSLOOKUP אני לא רואה שם של שרת רק את הכתובת של השער ברירת מחדל אני ישמח לעזרה בכל המחשבים מותקנת ווינדוס אקספי גירסה שנייה בעברית תודה

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  21. Started by deso,

1)פיירול מותקן בראוטר זה מומלץ? 2)בפיירול,איזה פורט צריך לחסום גישה בין שני מחשבים? 3)אני רוצה הדרכה קלה לשימוש בפיירוול, איך יודעים שמישהו מנסה לפרוץ,איזה פורטים פתוחים ואיזה לא... תודה

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  22. שלום! יש לי ראוטר Compex NP28G. הראוטר תומך בפרוטוקולי האבטחה הבאים: WPA-PSK, WEP, MAC. עד עכשיו, לא הגדרתי ססמה לרשת האלחוטית, והסתמכתי על Allowed MAC. אני מבין שמומלץ להגדיר ססמה בפרוטוקול WPA-PSK, ואני צריך עזרה בקנפוג, ככה שהוא ידבר עם מחשב נייד. Security Mode - בחרתי WPA-PSK. Key String Type - א. Hex (0~9, a~f, A~F) Length 64 ; ב. ASCII (0~9, a~z, A~Z) Length 8~63. מה לבחור? WPA-PSK Passphrase - מישהו מכיר אתרים שמייצר קודים אקראיים? Cipher Type - לבחור TKIP או AES או AUTO? GTK Update - כתוב 600 (אפשר לרשום 60~9999 seconds). להשאיר ככה, או לשנות? Closed System - כרגע זה Disable. האם לשנות ל-Enable? אחרי שאני מגדיר את הראוטר, מה אני צריך להגדיר במחשב הנייד…

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  23. היי, הנתב הוא: edimax br-6204wg המחשב: נייד IBM r50e U2G 1834 - מערכת הפעלה XP home תוכנת ניהול רשתות בנייד: IBM Access Connections הנייד מאומת ברשת (כלומר credentials נכונים) אך לא מקבל כתובת IP ולכן לא מתחבר. הנייד כן מתחבר בהצפנת WEP 128bit. אתר מיקוסופט מפרסמים פץ' ל windows xp לטובת הצפנת WPA אך אני לא יודע אם צריך את זה בכלל שכן אני כן יכול לבחור הצפנת WPA כשאני מקנפג רשת בנייד עם תוכנת ibm access connections (זה בעצם הגדרת פרופיל). אופיר

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  24. Started by d pro,

טוב אחריי חצי שנה של ריסטארטים4 פעמים בשבוע בויסטה (TCPIP.SYS) הארור אין פיתרון אלה להחליף כרטיס אני משתמש בכרטיס המובנה של הלוח dq6 גיגבייט וכנראה הוא לא עומד בעומס הטורנט.. הבעיה היחידה בלוח הזה שאין לי מקומות פנויים בסלוטים חוץ מ pcie אז מה כדאי לקנות? זה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_221_1801&products_id=18262 או זה http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=220_221_2096 תודה

• 2 תגובות
    • 570 צפיות

דיונים חדשים בפורומים