רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
אני אמור לפרק פלאג מהמחשב של אחותי שכבר לא נמצאת בבית, ולחבר אותו אצלי עכשיו אין לי מושגגגג איך נראה בכלל הפלאג של האינטרנט האלחוטי, שאני אמור לפרק ולהרכיב.. אם מישהו יוכל להסביר לי איך הוא נראה, איפה אני אוכל למצוא אותו במחשב ואם אפשר אפילו תמונה זה מאוד יעזור לי תודה.
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לחבר 3 מחשבים לאינטרנט ברשת שמשולבת קווית ואלחוטית. לפטופ אחד עם WIRELESS ו 2 מחשבים שיהיו מחוברים קווית. ראיתי באתר זאפ את הנתב הזה: Edimax 6204wg כתוב שם שהוא גם קווי וגם אלחוטי אבל בכל האתרים שמוכרים אותו מציינים שהוא ראוטר אלחוטי ולא כתוב משהו על קווי. בקיצור.. אני יוכל לעשות את מה שאני רוצה עם הראוטר הזה? שאלה נוספת : מה ההבדל במהירות בין מחשב שגולשים איתו ב WIRELESS ומחשב שמחובר רגיל (עם כבל רשת)? (אם נגיד שהקליטה של האות WIRELESS הוא הכי טוב שיש) ושאלה אחרונה : מה האורך המקסימלי של הכבל רשת שמחבר בין הנתב למחשב השני יכול להיות ?
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
לעוד מישהו קרה שבזמן האחרון המהירות ירדה פלאים?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
אני מקווה שלא פספסתי משהו אבל לא מצאתי תשובות קונקרטיות... אני לא מחובר בבית (כן, כן, מתכלב...) ועכשיו צריך.... מה עדיף, בזק או כבלים? צריך להיות מנוי של הכבלים בשביל להתחבר לאינטרנט? איזה ספק? אני לא מוריד הרבה, אז משהו ממוצע ו... זול ככל האפשר :s05: רב תודות!!!
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה רציתי לדעת איך אני יכול לדעת עם המהירות שיש לי זה המהירות שהספק אמור לתת לי תודה
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
יש אפשרות לפתוח סדרה של פורטים בראוטר הזה לדוגמה מ1000-1020 משהו כזה... מבלי לפתוח אחד אחד... ?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
מתלבט בין שתיי הדגמים האלו WRT54GS WRT54GL מה לקנות ?
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אם נניח אני עושה ראוטר בין שני מחשבים, ושני המחשבי משחקים נניח CSS \ AA עם אינטרנט 1.5 נניח, האם זה יצור תקיעות ו\או פינגים גבוהים?
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
של BELKIN דגם: F5D7130 הפיירוול מנותק, והבנתי שצריך להגיד בפיירוול הפנימי של הנתב איך עושים את זה? אין לי מושג בזה... תודה
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי מודם ECI 312 ,הפכתי אותו לראוטר, לפעמים המנורה INTERNET LINK נכבית ואני מנותק למרות שהמנורה של הסינכרון ממשיכה לדלוק, האם מישהו יודע מה הסיבה ומה הפתרון ? יעקב
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
רוצה להגדיר רשת ביתית. כלומר חלוקת קבצים ומדפסת בין המחשבים. שני המחשבים כבר מחוברים ועובדים דרך ראוטר אלחוטי לאינטרנט. פינג ממחשב A ל B תקין. פינג מ B ל A לא עובד. יש רעיונות.
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רשת ביתית שמחוברת על ידי מודם של בזק שהפכתי לראוטר וסוואיץ הכול עובד חלק ברשת אבל משום מה יש תקיות שאני משתף בין המחשבים ולפעמיים הוא לא מראה לי את את כול הקבצים ששתפתי בין המחשבים כלומר אם נגיד שתפתי במחשב 1 ספריה עם 10 קבצים אז במחשב השני לפעמיים אני יראה רק 7 תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
לדוגמא אתר ZAP הצלחתי להכנס לאתר ע"י PING לאתר וקבלתי IP באתר יד שניה לא ניתן לעשות זאת אך בכל זאת חבר שלי הצליח ולא רוצה לגלות לי ששאלתי אותו איך הצלחת הוא אומר לי בעזרת PROXY ולא נותן לי עוד שום רמז מה לדעתכם הוא עשה ?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
-
שלום אני בעל מחשב אחד שולחני ADSL 5MB משתף קבצים לא צריך אלחוטי מחפש מודם או נתב שיתן יותר מהמממודם שיש לי מבזק לשיתוף קבצים איזה כדאי ? למה ?
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית שלי, לעתים הוא מראה לי את הרשת אבל הוא כותב שאין אות. המצב החמיר, לפני כמה ימים זה מדי פעם התחבר, כעת הוא בכלל לא מתחבר, גם לא כשאני ממש סמוך לראוטר. חיבור ע"י כבל עובד. אני חושב שזה קרה בגלל שחיברתי בטעות כבל חשמל של מכשיר אחר לראוטר. האם יש דרך לבדוק מה הבעיה, והאם ניתן לתקן את הבעיה. במידה וזה לא יצליח, על איזה ראוטר אתם ממליצים, מחיר זול, ושניתן לשים עליו קושחה של dd-wrt. תודה לכל המסייעים.
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות רשת אלחוטית בין מחשב אישי ומחשב נייד בבית של 80 מ"ר. יש מעליי שכנים וחשוב לי שתהיה חסימה טובה- שהם לא יוכלו "להתעלק" לחיבור שלי לאינטרנט ושלא יוכלו להכנס למחשב שלי. כמו כן, חשוב שתהיה ירידה כמה שפחות משמעותית במהירות העברת קבצים בין מחשבים/חיבור לאינטרנט דרך קירות. מתוך חיפוש שהרצתי הבנתי שהראוטרים של LinkSys נחשבים איכותיים. התקציב שלי לא מי יודע מה גדול, אבל אני יכול לעמוד בקנייה של הדגם WRT54G. השאלה הראשונה שלי היא האם הדגם הזה מתאים לצרכים שלי (שמפורטים למעלה). השאלה השנייה היא האם המחיר (360 ש"ח מתוך זאפ) שווה את הקנייה, שהרי ניתן להשיג ב-100 ש"ח פחות ראוטרים של 3COM / D-LINK... תודה
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני מתחבר לאתרים, ולמרות שאני עושה "זכור אותי" זה מתנתק. איפה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אז ככה קודם כל, אני מחובר לכבלים עם נטוויז'ן, ויש לי את הראוטר כבר חודשיים בהם הוא עבד בלי בעיות מיוחדות (בעצם, בהתקנה הראשונית הוא לא עבד עד שלא הגדרתי בכרטיס הרשת כתובת IP ו-DNS ספציפית, אבל אחרי זה לא הייתה בעיה). כבר כמה ימים שיש מצבים שבהם אני מנסה להכנס לאתר כלשהו והדפדפן מתעכב זמן ארוך עד שהדף נטען (זה קורה עם אתרים שונים), ובמקביל אני מבחין בירידה במהירות ההורדה בP2P. אחרי שהדלקתי וכיביתי את המודם והראוטר בתקווה שחיבור מחדש יפתור את הבעיה נוצר מצב מוזר שבו הראוטר מתחבר לאינטרנט - אבל אני לא מצליח לגלוש, לא במחשב הנייח שמחובר בכבל ולא במחשב נייד שמתחבר אלחוטית. עברתי עם נציג תמיכה טכנית של נטוויז'ן על כל ההגדרות, זה מופיע להם שהראוטר אכן מחובר, אבל בפועל לא ניתן לג…
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
המצב הוא כזה : יש לי כבר כבל בין החדר שלי למחשב השני שמחובר ברשת ע"י כבל אבל מוצלב ! הבעיה פה שזה נבנה שם שהכבל בעצם חלק מהקיר הראוטר EDIMAX 6104 יקבל את המוצלב הזה של 10 מטר ? או שאני צריך רגיל ? עכשיו מה לגבי האי מיול שמחברים ראוטר חדש ? יש בעיות ? הורדת מהירות ? כי אני זוכר ששמתי איזסה פא'צ של ווינדוס שלא תהיה לי הגבלת ה 50 הזה שמייקרוסופט שמה . ? 10X
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת מה דרוש בכדי להקים מערך של הוסטינג? אני זקוק לכל המידע שיש ברשותכם... תודה ואם זה הפורום הלא נכון אז תעבירו
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 1.5 של נטויז'ן והמהירות הורדה שלי היא 10-20 קילוביט בהורדה ישירה ועד לפני שבוע ככה הייתי מוריד על 180+ להתקשר לנטויז'ן או שזה יכול להיות משהו אחר?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
כשאני קונה מחשב בחו"ל (ארה"ב) יש במחשב הנייד רשת אלחוטית מסוג Intel PRO/Wireless 3945 Internal Wireless האם אותה רשת תיהיה טובה גם לשימוש בארץ ואם לא איך אני יוכל להתאים אותה שיהיה לי רשת אלחוטית מסוג 802.11 (לסוגיהן a,b,g...(
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
-
או netgear wgt624v4 ראוי לציין שברשותי מזרים מדיה אלחוטי תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-