עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני עומד לפני שידרוג אלקטל ומעבר לרשת עם סוויטצ', וכל הרכיבים כבר נמצאים ברשותי. אך מכיוון שאני לא ממש מכיר מישהו מנוסה שיוכל לעבור את התהליך איתי ולעזור לי, החלטתי לקרוא קודם כל את המדריכים, להיות בטוח שאני מבין בדיוק מה לעשות, ורק אח"כ להתחיל בעבודה. אני פשוט פוחד להיתקע איפשהו באמצע בלי אינטרנט. :-\ מצאתי שני מדריכים לשידרוג המודם: http://www.techno.co.il/community/viewtopic.php?t=567&postdays=0&postorder=asc&start=0 http://www.avi.org.il אחרי קריאה מלאה של שני המדריכים האלו, עלו בי מספר די רב של שאלות, שאני מאוד אודה אם מישהו יוכל לענות לי עליהן או על חלקן. אוקיי אז נתחיל: 1. שאלה בעקבות המדריכים וגם ההודעה הזאת של udicol: אין שום דרך להפנות את הפאקטים ל…

• 18 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. שינוי IP בתשתית הוט ללא חייגן 100 מגה HOTBOX האם זה אפשרי? הפעלה מחדשה לראוטר /RELEASE/RENEW IP לא משנה את ה- IP הסיבה שאני בכלל רוצה לשנות IP: יש לי כל מיני בעיות משונות שלחלק מן האתרים בחו"ל אני מצליח להכנס וחלק לא... סתם לדוגמא: האתר http://www.ownedcore.com/ מאף מחשב בבית שמחובר לראוטר אני לא מצליח להכנס לאתר הזה, מהסלולרי 3G ברשת פלאפון אני מצליח בלי בעיה... פינג לכתובת האתר - תקין... אבל לאתר זה לא נכנס, גם לא דרך IP שלו וגם לא דרך הדומיין הרגיל. וזה לא האתר היחידי. אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  3. שלום, חוברתי לרשת הNGN החדשה של בזק במהירות 10MB, ברשותי הנתב(בגרסתו הישנה) ROTAL 1025W, ושמעתי על תקן -N הנחוץ לשימוש ברשת זו. האם הנתב הנ"ל יכול לנצל ולספק לי את רוחב הפס שחוברתי אליו, או שמא אני צריך להחליף אותו ובזק לא טרחו להודיע לי על כך. אשמח לעזרה בהקדם.

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. ככה הייתי כמה שנים ב012 וסבלתי מספיק תמיד רציתי לעבור לבזק ואז שאני סוף סוף עובר לבזק זה יותר גרוע מ012 זה התחיל ביום שעברתי, האינטרנט מממש איטי נגיד את האתר הזה לקח לי יותר מ30 שניות לטעון ושלא נדבר על אתרים מחול זה עוד יותר גרוע(יוטיוב לוקח לי10 דקות מינימום לטעון שיר של 2 דקות על האיכות הכי גרועה), יש לי חסימת הורדה ועוד.. ניסיתי לדבר איתם לא הלך(3 טלפונים, כל אחד לפחות 40 דקות) מה אני עושה?

• 25 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. Started by Tom Duany,

שלום, כיום יש לי אינטרנט 40 מגה בבית של ניטווזין, אני גר בבית פרטי 3 קומות, הראטור נמצא בקומת קרקע. במרתף ובקומה עליונה הקליטה של אינטרנט ממש לא טובה וגורמת להאטות וchromecast גם לא עובד לי כשורה בגלל זה. על איזה מגדיל טווח אתם ממליצים לרכוש? שלא יעלה יקר מדי אבל שיהיה שימושי נכון וטוב תודה וחג שמח!

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. Started by puhs,

היי אני מעוניין להתנתק מבזק ולהחזיר להם את הראוטר שלהם (N600). אני רוצה לקנות ראוטר חדש באופן פרטי - איזה ראוטר מומלץ יש? מאוד חשוב שטווח הWIFI יהיה נורמלי - עם הראוטר העכשווי אני נתקל בקשיים לגלוש מהקומה למטה. בנוסף - יש לי מודם ישן של בזק Aztech adsl2+ DSL-600E. האם ניתן להשתמש בו? יש בו איזשהי הגבלה בנוגע למהירות? אין לי בעיה לרכוש ראוטר גם מחול - האם תקציב של 300-350 ש"ח יספיק? מהירות האינטרנט אצלי היא 100 מגה. תודה רבה ושבוע טוב

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. Started by יניב51,

שלום לכולם. הבית שלי עבר קצת שיפוצים ובמהלכם הראוטר שהיה ממוקם בקומה השניה, ירד לקומה הראשונה. אין לי מושג מה הולך שם, אבל צירפתי תמונה של הארון אינטרנט ( או מה שזה לא יהיה ). אשמח גם להסבר קצר מה הולך שם כי אני לא הבנתי. בכל אופן, כרגע בקומה השניה האינטרנט האלחוטי מקרטע, ויש לנו 2 ניידים ( חוץ מכל האייפונים ), ככה שגם למעלה דרוש אינטרנט אלחוטי. הבנתי שצריך לעשות נקודת גישה ( שימוש בראוטר אלחוטי למעלה ), איך עושים זאת? הראוטר שלנו הוא של Netgear DG834NU שסופק ע"י בזק. בכל הבית יש הכנה לחיבור קווי, ז"א שאפשר את הראוטר לחבר באופן קווי לראוטר הראשי. האם מהירות האינטרנט תפגע ( המהירות באינטרנט האלחוטי פחות קריטית, רק שבקווי לא תהיה פגיעה )? האם צריך את אותו הראוטר בדיוק בשביל…

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. מדובר על קואונטר סטרייק סואורס סרבר מרוסיה הפינג יותר גבוהה ב20-30 ms מחבר שלי שגונב אינטרנט מהשכנים אני כבר 4 שנים עם הוט וסמייל לעבור לבזר בילתי אפשרי אני גר בחיפה ואין 100 מגא באזור שלי של בזק אז נישער לי רק להכליף ספק. אני לא יודע איזה ספקים ואיזה חבילות יש לספקים עכשיו תוכלו להמליץ לי על ספק למישחקים?

9. Started by simon_hr,

שלום,רציתי לדעת האם זה אפשרי לחבר 2 ראוטרים על אותו קו הטלפון פשוט יש לי ראוטר אחד(שקבלתי מבזק),ומחשב אחד מחובר אל חוטי,ויש מלא נפילות ורציתי לדעת האם זה אפשרי לחבר את הראוטרים על אותו קו טלפון,ואם אפשר אז איך עושים את זה

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. כנראה שהמודם אינטרנט שלי החליט לאפס את עצמו בגלל שהיה לו קר, או סתם ככה. יש לי NETGEAR ADSL רגיל שבזק סיפקה. אמרתי, טוב, צריך כרגיל (האמת לא קרה יותר מדי) להיכנס לפאנל ניהול להזין יוזר / סיסמא וכו'. אבל פתאום, הראוטר לוקח אותי לכתובת: http://prov.bezeq.co.il/Desktop/ ומאפשר לי דרך האתר שלהם בלי גלישה מוצפנת: [TABLE=class: TrInnerTable, width: 255] [TR] [TD]חיבור לספק האינטרנט[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: TrInnerTable, width: 255] [TR] [TD]הפעלת הרשת האלחוטית[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: TrInnerTable, width: 255] [TR] [TD]עדכון גרסת נתב[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: TrInnerTable, width: 255] [TR] [TD]התחברות לשירות Bezeq Free …

11. Started by אוקיי,

תראו, הגעתי לפורום הזה בערך לפני המממ חודשיים. מאז נתקלתי בכל מיני הודעות, בהן אנשים מדברים על מהירויות הורדה של 200-300... הקטע הכי אבסרוד היה שנתקלתי בהודעה משנת 2002 בא אנשים דיברו על מהירויות של 200 k כדבר של יום יום. עכשיו אני בשוק למה אני אישית ובעצם כל האנשים סביבי לא מכירים מהירויות כאלה. יש לי 1.5 מגה ואני מוריד איתו במהירות של 185k אלא אם כן זה מסרברים בארץ ואז בלחץ זה מגיע ל 200. אבל מה נסגר עם ה 300?!?! מזה החיבורים האלה? כולם עשירים פה? אז מה שבעצם אני מבקש, זה שכל מי שיש לו חיבור מעל 1.5 מגה אנא לכתוב פה מה סוג החיבור, מה מהירויות ההורדה (Upload+Download). ואם לא מפריע לכם גם כמה אתם משלמים, אולי אני פשוט חי בעולם משלי ובעצם זה לא יקר לקחת חיבור של 3 מגה..

• 39 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. Started by Cheif,

תקן N יאושר באופן סופי, ככל הנראה בסוף ספטמבר. אם כך יקרה, הדבר מהווה הקדמה של כ-4 חודשים בלוחות הזמנים.

• 27 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. שלום לכולם אני רוצה ללמוד להסמכה של CISCO ואני לומד בין השאר בעזרת הסרטונים של CBT Nuggets ממליצים בהם על כמה סוויצ'ים לצורך הקמת מיני מעבדה לתרגול אבל כשאני מחפש את הדגמים שהמליצו עליהם אני לא מוצא אותם למכירה בארץ ובאתרים כמו Ebay הם נמכרים במחיר ממש גבוה + משלוח + אולי מיסים שצריך לשלם על ציוד תקשורת (?) אני יודע שהמוצרים של CISCO אמורים להיות יקרים אבל רציתי לבדוק עם מישהו יכול להמליץ לי מניסיון על סוויץ' מתאים לתרגול שאפשר לקנות בארץ ? או שפשוט ללכת על אחד האתרים מחו''ל ?

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. לפני כמעט שלוש שנים, שמיכאל גולן פתח במהפיכת הסלולר, לא היה ספק - השוק הולך להשתנות וחברות הסלולר הותיקות נכנסות למשחק חדש לחלוטין. לעומת זאת, מידת ההצלחה של מהפיכת "השוק הסיטונאי" נתונה במחלוקת רבה. ישנם כאלה, כמו אמיר טייג מדה-מרקר, שחושבים שהשוק הסיטונאי עומד לפגוע אנושות בבזק. לעומתו, אבי וייס מטלקום-ניוז, חושב שבזק רק תצא מחוזקת מהמהלך הזה. מה אתם חושבים? דעתו של אמיר טייג - http://www.themarker.com/technation/1.2572177 דעתו של אבי וייס - http://www.telecomnews.co.il/%D7%9B%D7%9C-%D7%9E%D7%94-%D7%A9%D7%9C%D7%90-%D7%9E%D7%A1%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%9B%D7%9D-%D7%91%D7%AA%D7%97%D7%95%D7%9D-%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%A7-%D7%94%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%95%D7%A0%D…

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. שלום, צצה לי בעיה חדשה במחשב שלי, אתמול התחלתי להרגיש איטיות בגלישה באינטרנט, עשיתי בדיקת מהירות וראיתי שאני מקבל 15 מגה ו0.92 העלאה ופינג נורמלי 5... (RA). בדקתי בחיבור ישיר במחשב הנייד שלי ושם קיבלתי כמו שצריך, במחשב אחר שגם על WIFI קיבל 60 מגה (לפני הבעיה הייתי מקבל 76 מגה) ורק אצלי במחשב יש את הבעיה הזו.. מה לעשות ? הכרטיס רשת שלי tp-link tl-wn822n עריכה: הצלחתי לסדר את זה ! איך לא חשבתי על זה קודם.. מסתבר שהתכונה CFO SPEED גרמה לכל זה.. אפשר למחוק

• 0 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. יש לי מספר מחשבים ברשת מחוברים. אני מעוניין שיהיה לי גישה ממחשב אחד לכל המחשבים לראות את המסך שלהם. 1. האם זה אפשרי שגם שם יראו את המסך וגם אני במחשב נוסף אראה את המסך? 2. איזה תוכנה מומלצת לביצוע העניין הזה? גם לא חינמית יהיה בסדר. (על כל המחשבים יש WIN7 ואחד לינוקס). 3. אני אשמח להמלצה ל-firewall שהמטרה העיקרית שלו היא ניטור יציאה וכניסה לאינטרנט, כל קובץ שמנסה לגשת לנט הוא שואל אם לאפשר או לחסום. כיום אני משתמש ב- comodo ורציתי לדעת אם יש אלטנטיבות טובות יותר? 4. האם יש אפשרות להשתלט על מחשב מרחוק לא מאותה הרשת? איזו תוכנה נדרשת? תודה רבה.

• 29 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. שלום אני במעבר לדירה חדשה וכרגע יש בבית החדש מחשב אחד שמחובר לPRIVATE BOX של בזק בינלאומי ובו אינטרנט במהירות 10 מגה, יש עוד מחשב חדש בבית שעליו להתחבר גם לאינטרנט. איזה ראוטר לקנות?או שכדאי לקנות אינטרנט שמועבר בחוטים בחשמל?איפה אני יקבל את המהירות הגדולה ביותר בלי נפילות? הציעו לי את המכשיר הבא אינני יודע אם זה טוב או לא ..המלצתכם תעזור רבות בכלל האם ללכת על ראוטר או חיבור חשמל?מה לעשות? http://img156.imageshack.us/i/img20110210202701.jpg/ תודה

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. עדכון: הבעיה ככל הנראה בנתב, כשמפעילים הצפנה אין רשת. לפרטים - כאן. לשכנים שלי יש מחשב נייד שמריץ XP (עם SP2). למחשב הזה יש מודם סלולרי שאפשר לחייג דרכו לספק האינטרנט, וגם כרטיס רשת אלחוטי (Intel 2200BG). מוגדרות לו כרגע בעזרת המודם הסלולרי מספר התקשרויות חיוג. מצד שני, התקנתי להם בבית גם נתב אלחוטי. בעיה שפחות קשורה לעניין היא שחיבור ה-Ethernet של מודם הכבלים לא מתפקד, אז סידרתי שאחד המחשבים הנייחים ישתף אינטרנט (וכמובן שאין DHCP בנתב). הגדרתי למחשב הנייד IP ב-Alternate configuration ככה שהוא יוכל להתחבר דרך הנייח שמשתף אינטרנט (וגם להתחבר לרשתות אלחוטיות אחרות במקרה הצורך). הכרטיס רשת נותן אינדיקציה שהוא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית. עכשיו לבעיה - עם כל ההתקנה המסובכת הז…

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. Started by DANIELK27,

יש לי בבית 2 רשתות רשת ביתית -15 מגה רשת של העסק- 40 מגה אני רוצה לחבר את שניהם למחשב באמצעות 2 כרטיסי רשת ושני כבלים, האם ישנה אפשרות? האם אני יכול לתעדף כרטס אחד על השני? או שישנה אפשרות לגלוש בשניהם ביחד? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. Started by deso,

הראוטר הזה- BR6104K Edimax ב250 ש"ח מומלץ?? תוכלו לתת לי פרטים עליו? תודה רבה.

• 32 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. שלום, קניתי ראוטר מודם TP-Link Deco X20-DSL AX1800 VDSL Whole Home Mesh WiFi 6, המודם מחובר ל סוויצ' של TP-LINK, דגם: 8-Port 10/100/1000Mbps Desktop Switch, שהוא אמור להיות Plug and play, ללא צורך בהגדרות. בנוסף יש לי יחידה נוספת של TP-Link Deco M4 Mesh Dual-Band Wi-Fi עד AC1200 , שמחוברת לסוויצ', שעובד תקין ומקבל רשת. מבחינת הרשת היא עובד מעולה, גם מהירות גבוהה, גם יש רשת אחידה בכל הבית, כולל את היחידה הנוספת של ה Deco M4 Mesh. כאשר אני מחבר tv box android - ממיר של חבר פרטנר, אני מצליח לקבל רשת רק לממיר אחד בלבד בחיבור קווי, שאר הממירים לא מקבלים תקשורת. כאשר אני מחבר את הממירים בעזרת ה WIFI הם עובדים תקין לחלוטין. הסוויצ' תקין לחלוטין, כאשר הוא מחובר למ…

• 0 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. Started by THE_LORD,

שלום לכולם אני צריך את עזרתכם בבחירת נתב, אני כעט עם נתב של hotbox ואני לא ממש מרוצה ממנו, אני יגדיר אותו כמודם ויחבר אליו ראוטר אני ב100 מגה אז חשוב לציין שהוא יתמוך במהירות כזו אני צריך נתב שיהיה בו 1 חלוקת כתובת ע"פ כתובות mac 2 dns service עם אפשרות ל dyndns ו no-ip 3 אפשרות לחבר אנטת wifi חיצונית להגדלת הטווח (ואפשרות לרמות עוצמת ה wifi )gain תקן N 4 אפשרות לכבות את ה WPS PIN או להסתיר אותו (מטעמי אבטחה) 5 אם אפשר להתחבר אליו ב telnet יהיה נוח. 6 מהירות lan 1giga שיהיה יציב, השקעה לטווח ארוך. טווח מחיר עד 600 ~ 700 שח תודה

• 16 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. Started by [ViT],

כשאני שולח בקשת HTTP המחשב שלי, אז הכתובת היעד במסגרת ה- Ethernet יהיה רשום ה-MAC של הראוטר, ואז אחרי שהראוטר יקבל את זה הוא יערוך את זה ויכניס לשם את ה-MAC של הראוטר הבא בתור? ומה קורה אחר-כך כשמגיעים לראוטר אחרון, והמחשב נמצא נגיד באיזה LAN, אצל הראוטר יהיה מקונפג לאיזה מחשב לגשת לפי ה-IP הפנימי שלו? תודה רבה

24. Started by loladc,

שלום לכולם, משהו יודע האם אפשר להשיג חבילת gamers אצל בזק בינלאומי בפחות מ 25 שקל?

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. Started by idoleff,

שלום, יש לי בבית רשת בין 2 מחשבים (כבל רשת).. הווינדוס הגדיר לי אותה אוטומטית... יש לי אפשרות לכבות את המחשב המשני דרך המחשב הראשי?

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים