רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי שני מתאמיי רשת על חשמל power line enthrnet adapter של חברת "Home plug" הם מחברים את המחשב השני למחשב הראשון דרך החשמל בלבד וזה עובד מצויין. השאלה אם אקנה יחידה שלישית מיצרן אחר ואחבר אותו למחשב שלישי זה יעבוד ? או שהמתאם השלישי חייב ליהיות מאותו היצרן של השניים הראשונים ?
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הנה כמה לינקים http://sunsite.dk/hwb/ca_Ethernet10BaseTCrossover.html http://sunsite.dk/hwb/ca_Ethernet10BaseTStraightThru.html http://sunsite.dk/hwb/ca_Ethernet100BaseT4Crossover.html
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
תרשמו כאן את הפינג שלכם ל- neo.gamer.co.il ואת ה-ISP שלכם, נוכל לבדוק לאיזה ISP יש פינגים נמוכים. זה יכול לעזור :Pinging neo.gamer.co.il [213.57.205.25] with 32 bytes of data Reply from 213.57.205.25: bytes=32 time=11ms TTL=249 Reply from 213.57.205.25: bytes=32 time=10ms TTL=249 Reply from 213.57.205.25: bytes=32 time=10ms TTL=249 Reply from 213.57.205.25: bytes=32 time=9ms TTL=249 ה-ISP שלי הוא מת"ב, כמו השרת של גיימר, ולכן הפינג כל כך נמוך.
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
טוב, הפעם נטוויזן באמת הגזימו. קצת רקע: תשתית: בזק, 100MB, גר באשדוד, ארון תקשורת של בזק נמצא בלוק אחד ליד הבניין שלי. ספק: נטוויז'ן, 100MB, עם סלקום TV (לא מחובר), לקוח מאוד וותיק (עוד לפני האיחוד של נטוויזן, 013 וברק) היה לי את הנטבוקס המחורבן שלהם, הזה של ABD, דגם VV22 ועוד כמה אפסים, התחיל לעשות ריסטים מעצמו (בעיית מתח פנימית (?)), בא טכנאי, נתן לי מודם של סלקום, גם של ABD רק דגם DD22 ועוד כמה אפסים ולמודם הזה אין קו טלפון מובנה (VOIP), אז הוא היה צריך לתת לי עוד ראוטר נוסף (!!!) שתומך בזה ולא רק שהוא לא ידע איך להגדיר אותו, בסוף בכלל לא היה קו טלפון עד שהתמיכה של נטוויזן החזירו לי את הקו. ועכשיו עם הראוטר החדש ה-CHANNEL תקוע על 1 (בק…
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי מספר מחשבים ברשת מחוברים. אני מעוניין שיהיה לי גישה ממחשב אחד לכל המחשבים לראות את המסך שלהם. 1. האם זה אפשרי שגם שם יראו את המסך וגם אני במחשב נוסף אראה את המסך? 2. איזה תוכנה מומלצת לביצוע העניין הזה? גם לא חינמית יהיה בסדר. (על כל המחשבים יש WIN7 ואחד לינוקס). 3. אני אשמח להמלצה ל-firewall שהמטרה העיקרית שלו היא ניטור יציאה וכניסה לאינטרנט, כל קובץ שמנסה לגשת לנט הוא שואל אם לאפשר או לחסום. כיום אני משתמש ב- comodo ורציתי לדעת אם יש אלטנטיבות טובות יותר? 4. האם יש אפשרות להשתלט על מחשב מרחוק לא מאותה הרשת? איזו תוכנה נדרשת? תודה רבה.
-
- 29 תגובות
- 3k צפיות
-
-
כמה עולה אינטרנט t1 ומי מוחר כזה אינטרנט
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם! כן גם לי יש את הנתב "המהולל" הזה. רק מה? יש בו יותר מדי אפשרויות שאין עליהם הסברים בספר הדרכה. בנוסף כל הזמן בהפעלת האימיול יש LOW ID. חרשתי את גוגל וגם את האתר. נראה שאין פתרון חד משמעי לזה. ראיתי בכמה מקומות שצריך להגדיר רשת עם IP קבוע או משהו כזה ואז לאפשר לה גישה בנתב.. בכל מקרה ניסיתי את זה וזה לא הלך. ניסיתי את האפשרות של ה-UPNP שאין לי מושג מה זה וגם לא הלך.. אני אובד עצות.. למישהו יש פתרון? אני בחיבור כבלים 2.5 מגה, תחת 012. הראוטר מוגדר ככה: חיבור L2TP cablelns.012.net. תחת הגדרות מתקדמות יש כמה אפשרויות.. QOS NAT FIREWALL DDNS PORT FORWARDINF DMZ. תחת NAT יש עוד אפשרויות של: virtual server SPECIAL APPLICATIONS UPNP SETTINGS ALG STATIC ROUTING אין …
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לא מזמן העברתי את המחשב שלי לחדר אחר ושמתי לב שה IP של המחשב השתנה לפני ההעברה, ה IP היה קבוע למשך שבועות זה מביא אותי לשאלה, לפי מה ה IP נקבע?
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני עומד לפני שידרוג אלקטל ומעבר לרשת עם סוויטצ', וכל הרכיבים כבר נמצאים ברשותי. אך מכיוון שאני לא ממש מכיר מישהו מנוסה שיוכל לעבור את התהליך איתי ולעזור לי, החלטתי לקרוא קודם כל את המדריכים, להיות בטוח שאני מבין בדיוק מה לעשות, ורק אח"כ להתחיל בעבודה. אני פשוט פוחד להיתקע איפשהו באמצע בלי אינטרנט. :-\ מצאתי שני מדריכים לשידרוג המודם: http://www.techno.co.il/community/viewtopic.php?t=567&postdays=0&postorder=asc&start=0 http://www.avi.org.il אחרי קריאה מלאה של שני המדריכים האלו, עלו בי מספר די רב של שאלות, שאני מאוד אודה אם מישהו יוכל לענות לי עליהן או על חלקן. אוקיי אז נתחיל: 1. שאלה בעקבות המדריכים וגם ההודעה הזאת של udicol: אין שום דרך להפנות את הפאקטים ל…
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
בחיים לא היה לי ראוטר ואין לי מושג מה לעשות אבל אני פשוט רוצה לגלוש גם בלפטופ ובאייפון בבית ממנו המודם הזה היה של חבר והוא לא צריך אותו יותר. הוא עובד ב100 אחוז חיברתי למודם הזה כבל טלפון וכבל אינטרנט מה אני עושה עכשיו? ניסיתי להיכנס ל10.0.0.138 וכלום לא קורה איך אני עושה שיהיה אינטרנט אלחוטי בבית? תודה
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני לפני קניית כרטיס רשת אלחוטית למחשב נייח, ומתלבט בין כרטיס פשוט התומך עד 150 Mbps לבין כרטיס יקר יותר עם שתי אנטנות התומך עד 300 Mbps. השימוש העיקרי שלי יהיה לצורך גלישה באינטרנט, וכנראה גם שיתוף בין מחשבים (אבל לא רציני). האם כדאי לי להשקיע יותר ולקנות את הכרטיס היקר, או להסתפק בפשוט? ובמה זה יהיה משמעותי?
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת די ישן - VIA Rhine II Fast Ethernet Adapter במחשב נייח, עד עכשיו הוא היה מחובר חוטי לראוטר. ניסיתי להגדיר לו שיתחבר אלחוטי, אחרי שהעברתי את הראוטר למקום אחר ופשוט זה לא נותן להגדיר אותו ''ווירלס''. הדרייברים מעודכנים לגרסה האחרונה, המערכת הפעלה היא windows xp. לחילופין הבנתי שהיום אפשר לקנות כרטיס רשת אלחוטי - USB במחיר זול דוגמא: http://www.ebay.co.uk/itm/Mini-150M-802-11n-g-b-USB-Wireless-Network-Card-WiFi-LAN-Adapter-5DBI-Antenna-/260867970891?pt=UK_Computing_Networking_SM&hash=item3cbcf1574b השאלה איך זה בדיוק עובד? אני רק מכניס את ה USB, מתקין את הדרייברים מהדיסק וזהו ? זה הכרטיס רשת החדש עכשיו ? יש אפשרות לחבר את הכרטיס רשת הקטן הזה ולהפעיל אותו …
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום. לחבר שלי יש 2760U של בזק, שמשמש כמודם-ראוטר-AP אלחוטי יש לו הרבה מאוד בעיות של ניתוקים ותקיעות אז הוא רוצה לקנות נתב חדש. איך אני מגדיר את ה-2760U להיות מודם פשוט? משום מה לא הצלחתי להגיע לממשק הוובי של הראוטר (אין לי נסיון עם הראוטר הזה, רק עם TNN 600E או 7850U) דרך 10.0.0.138 וניסיתי גם 192.168.1.1 בתקווה שאולי זה יעבוד.
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי , ביום חמישי החלטתי לשנות את שם הרשת שלי ואת הסיסמה, סתם כדי להרגיש טוב עם עצמי שאני מוגן. לאחר שעשיתי זאת, הלכתי למחשב של אחותי, שאליו מחובר כרטיס רשת TP-Link TL-WN727N, ושיניתי ב-Profile (הרשת שאליה הוא מתחבר אוטומטית) את השם של הרשת ואת הסיסמה העדכניים. למרות זאת, הוא סירב להתחבר לרשת (ובכללי לכל רשת אחרת בסביבה), ולכן מחקתי את התוכנה ואת הדרייבר, והתקנתי אותם מחדש, אך אז הופיעה בעיה חדשה שלא נתקלתי בה עד כה. על הסמל של התוכנה הופיע לי עיגול אדום עם קו, וכשאני "מרחף" עם העכבר מעל הסמל, רשום לי: "TP-Link USB Wireless Adapter Disconnected". עכשיו, לפי מיטב ידיעתי, משמעות הדבר היא שהוא לא קולט שחיברתי את כרטיס הרשת, אבל מצד שני המנורה על כרטיס הרשת מהבהבת והוא כן…
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
זה החל מלפני חודש. באמצע גלישה רגילה, פתאום מתנתק האינטרנט. רק כאשר אני נכנס לפאנל של המודם דרך 10.0.0.138 ולוחץ על התחברות, האינטרנט חוזר. עד שזה קרה היו ניתוקים נדירים של פעם בחודש, וגם אחרי שניה האינטרנט היה מתחבר בעצמו. יש לי אינטרנט במהירות 5MB תשתית בזק, וספקית נטוויז'ן 017. וד"א מאז שהתחילו הניתוקים האינטרנט התחיל להיות זוועה. הכל יותר איטי, בעיות גלישה בכל אתר הרבה שגיאות של טעינת דפים, שלא נדבר על זה שאי אפשר כבר להוריד קבצים גדולים כי אחרי כמה דקות האינטרנט מתנתק. אין הבדל בבעיות בין EE לבין פיירפוקס. בהתחלה כשהבעיות של הניתוקים החלו להופיע התקשרתי למוקד התמיכה הטכנית של בזק והם הציעו לאפס את המודם, עשיתי את זה ולא היה בעיות למשך מספר שעות, אבל אחרי זה הם חזרו. …
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
6470U DLINK מבזק. שני סטרימרים (BOXEE ו-XTREAMER) במרחק של כ-5 מטרים מה-ROUTER (עם קצת קירות). שניהם לא מצליחים לעשות סטרים למשהו רציני יותר ממוזיקה. המחשב עליו נמצאת המדיה מחובר קווית לראוטר. ה-BOXEE מנגן בלי בעיה ברגל שחיברתי אותו עם כבל לראוטר. הייתי רוצה מאוד ששניהם יעבדו עם WIFI... האם הראוטר של בזק פשוט רע או שזה משהו אחר? מה לבדוק, ואיך?
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי מדפסת משולבת הכוללת פקס. המדפסת שלי מחוברת למחשב דרך הראוטר בצורה אלחוטית בלבד. יש לי קו טלפון בבית ש"יושב" על המודם/ראוטר (לא קו של בזק). האם ישנה דרך כלשהי להגדיר את המדפסת לקבל פקסים בצורה אלחוטית ללא חיבורה לכבל טלפון (כשם שהמדפסת מחוברת למחשב להדפסות) ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, ברשותי נתב מדגם edimax br6204wg http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=11&pl1_id=1&pl2_id=2 לשם הארכת טווח קניתי נתב מדגם edimax br6424n. http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=263&pl1_id=3&pl2_id=18 מה הפרוצדורה בתכנות הגדרות הנתב הקיים והחדש על מנת שיעבדו בהרמונייה? חיפשתי כל מיני מדריכים באינטרנט אבל ראיתי מידע סותר (לדוגמא פעם ראיתי שמספר הערוץ צריך להיות זהה ופעם שונה). עוד משהו שלא הבנתי זה לגבי כתובת ה-MAC. לפי ההגדרות שראיתי לנתב יש כתובת MAC לכל פורט שמחובר אליו. זו כתובת ה-MAC אליה מתכוונים במדריכים, ואם כן באיזה כתובת להשתמש. הנתב הקיים שלי מחובר כרגע כ-AP האם צריך לשנות אותו ל-WDS או ל- POINT TO POINT?
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי בבית שני נתבים של Edimax: 1. סוג BR-6504n - ראוטר מרכזי מחבר בין המודם לשר המחשבים, עליו מותקן הDHCP 2. סוג BR-6524n - ראוטר משני שרציתי להפוך אותו לUniversal Repeater ולהציב אותו באזור אחר בבית כדי להרחיב את הקליטה. קינפגתי הכל כמו שצריך (לדעתי): הם על אותו צ'אנל, ראוטר משני מוגדר כUNIVERSAL REPEATER והראשי כAP, הROOT SSID תואם לSSID של הראוטר הראשי, ואפילו ביטלתי את SECURITY כך שאין צורך בסיסמה והתחברות.. בהתחלה זה עבד יפה עד שמתישהו זה התחיל לעשות בעיות כשמנסים להתחבר דרך הריפיטר לא תמיד הייתה גישה לאינטרנט (זה היה קורה באופן רנדומלי) ולפעמים סתם ככה הוא היה זורק אותי ולא מרשה להתחבר אליו שוב (Unable to connect...) חיפשתי פתרונות בגוגל אבל לא מצאתי הרבה …
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה של פינגים גבוהים לחול רק לאחרונה ובשעות מסויימות זה מחמיר התקשרתי לבזק ועשינו tracert לשרת אירופאי אחד הנזיג אמר שרק עד ה65MS זה קשור אליהם וכל השאר זה השרת, זה נכון? הוא גם אמר שזה תקין לחלוטין, שהסברתי לו שבעבר קבלתי פינגים טובים יותר (63-70), הוא אמר שיש בעיות בשרת המשחק הספציפי הזה ושאמרתי לו שלחברים שלי מחברות אחרות יש פינגים יותר נמוכים, הם מקבלים באיזור ה75, ולכולם יש ווי פי ועומס וחבילות יותר נמוכות משלי (לי יש 100 מגה) הוא אמר שמבחינתם מה שהוא רואה הכל תקין.. מה אני אמור לעשות? יעזור לי לחליף ספק? ואיזה ספק אתם ממליצים?
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
חברת הכבלים (HOT) כבר ערוכה לשידרוג הזה ומציאה רוחב פס העומד הלא פחות על 6 מגה, אין לי פרטים נוספים, חברות האינטרנט עוד שבוע שבועיים משדרגים את החבילות שלהם לזה, זה נכון על אינטרנט זהב, יש למה לחכות, לבנתיים אני עם רוחב פס 6 מגה דרך HOT. אבל אני עוד שבועיים יתקשר לספקית האינטרנט, לעלות את המהירות שלי. ניראה לי המהירות היא על, 6MG\600 יש למה לחכות. כרגע רק ברוחב פס, המהירות ההורדה אמורה לנועה 778KB לבין 775. בתור שחקן CS, אני רואה רק 11\10 פינג, שזה מדהים.
-
- 44 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי הראוטר Siemens SL2-141 פועל מצויין כבר כמה חודשים. אליו מחוברים: 10.0.0.1 המחשב הראשון xp sp 2 10.0.0.2 המחשב השני xp sp 2 10.0.0.3 אייפון ב-WiFi 10.0.0.138 הראוטר עצמו. פתאום ביום בהיר אחד המחשב השני לא מצליח לגלוש באינטרנט, דהיינו, המסנג'ר מתחבר, eMule מתחבר - באינטרנט אי אפשר לגלוש! השינוי האחרון שעשיתי לפני מספר ימים זה להתקין תוכנה שמשנה את האי פי כל כמה דקות, אבל הכל פעם כמו שצריך. ניסיתי להתחבר לכתובת 10.0.0.138 כרגיל, במחשב השני אי אפשר (באייפון ובמחשב הראשון הכל תקין). אם כי, מה שאני לא מצליח להבין, זה למה פינגים כן עוברים לעז*זל? פינג ל-10.0.0.138 או לכתובת אי פי של אתר מסויים עוברת! יש לי רקע מסויים ברשתות, ההגדות בסדר ב-100%, עברתי עליהן שוב…
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
ככה, זה התחיל עכישו כשקניתי מחשב חדש והיו טורנט שלי עישנה משהו נראה לי.... כשאני עושה בדיקה ביו טורנט עצמו לפורט 49152, הפורט שמוגדר פתוח, הוא מסמן V ירוק והכל בסדר, גם מהירות ההורדה, הבעיה היא שבצד ימין למטה יש צבע אדום שאומר שהפורט בעייתי בד"כ סגור. בנוסף, זה משהו שקלטתי עכשיו, כשאני נכנס לCMD ובודק מה הIP שלי הוא רושם ש IPv4 היא 192.168.2.101 אבל כשנאי נכנס לכל אתר ברשת שאומר לך מה האיי פי הוא נותן לי איי פי אחר בכלל - 84.111.248.35
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לא מזמן קניתי את הראוטר הזה, ומסיבה מסויימת אני לא מצליח לגרום לו לשדר בתדר N... הרשת נמצאת רק בתדר G.. גם לאחר עדכון ROM, ההצפנה היא WPA2-AES. תודה מראש! ספיר.
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
איזה חברה מוכרת ספק + תשתית 100 מגה במחיר הכי טוב? הכי זול שמצאתי זה אקספון 69 ש''ח לחודש ספק + תשתית. יש חברה שמוכרת ביותר זול מזה? אין לי שימושים מיוחדים... הולך להתחבר אלחוטית עם האייפון ולהיות בפייסבוק, יוטיוב, משחקים וכו'.. לא משהו כבד.
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-