רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
תקן N יאושר באופן סופי, ככל הנראה בסוף ספטמבר. אם כך יקרה, הדבר מהווה הקדמה של כ-4 חודשים בלוחות הזמנים.
-
- 27 תגובות
- 3k צפיות
-
-
ערב טוב חברים, אני צריך עזרה בנוגע לתוכנת יוטורנט.. זכור לי פה באתר שהיה ת'רד על איזה שהוא פורט מומלץ לתוכנה.. מעין פורט שהספקיות אינטרנט לא מרבות לחסום אולי פורט בטווחים נמוכים 1xxx-2xxx (?) מישהו יוכל להמליץ לי על פורט שהספקיות חוסמות פחות.. תודה
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
האם רציתם לגלות איזה פורט פתוח במחשב ? האם רציתם לגלות איזה פורט פתוח כאשר רץ במחשב משחק ואז לנסות ולהפנות אותו בעזרת ניתוב ב-Router ישירות למחשבכם? ובכן אחד הכלים המקצועיים הוא השימוש בעזרת Netstat -an ועוד מספר פרמוטציות של סוויצ'ים. אבל כאן: http://www.petri.co.il/quickly_find_local_open_ports_gui.htm תמצאו כלים פשוטים יותר ואני מניח יעילים יותר. שימו לב מדובר בכלים פשוטים קטנים וכמובן חינמים.
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
תרשמו כאן את הפינג שלכם ל- neo.gamer.co.il ואת ה-ISP שלכם, נוכל לבדוק לאיזה ISP יש פינגים נמוכים. זה יכול לעזור :Pinging neo.gamer.co.il [213.57.205.25] with 32 bytes of data Reply from 213.57.205.25: bytes=32 time=11ms TTL=249 Reply from 213.57.205.25: bytes=32 time=10ms TTL=249 Reply from 213.57.205.25: bytes=32 time=10ms TTL=249 Reply from 213.57.205.25: bytes=32 time=9ms TTL=249 ה-ISP שלי הוא מת"ב, כמו השרת של גיימר, ולכן הפינג כל כך נמוך.
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
שלום לאחרונה אני רואה ב"רשת" ב Windows 8 64bit המותקנת אצלי , בלשונית "טלפונים" מכשיר טלפון שאינו שלי או של בני ביתי. לחיצה כפולה עליו מביאה לי רק את דגם המכשיר ואת ה Mac address שלו. אני תוהה האם זה מישהו שחדר לרשת הביתית שלנו ? הנתב שלי מאובטח באופן די אופטימלי לרבות סיסמה ברמת wap 2 תודה לעונים (:
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם אולי זה לא מתאים לפורום הזה ספציפית אבל מכיוון שזה פורום רשתות ואינטרנט והטלפון עובר על VOIP, אז הנחתי את זה.. אז כרגע אני בHOT בקו הטלפון, די מרוצה, הקו יציב, חוצ מהפסקת חשמל.. כמובן שאין על היציבות של בזק אבל בשביל התדירות שהיני משתמש .. -50-150 דק בממוצע בחודש... גם הוט בסדר גמור. רציתי לדעת האם משתלם לעבור ל012, מבחינת המחיר יוצא לי בהכרח יותר זול בערך 10-15 שקל בחודש יותר זול. אך הבנתי שהקו אינו טוב, ודיי רע ולא יציב...(רעשים הפרעות) מה דעתכם למי יש ניסיון? אני על 2.5 תשתית הוט, ספק 014, ויש ראוטר בבית והאינטרנט עובד, גולשים ויש הורדות.. תודה...
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
כבר כמה ימים (4+-) שהטורנטים אצלי מורידים נורא לאט. יש לי אינטרנט 30 מגה. הייתי רגיל להוריד מטראקרים ציבוריים במהירות 1.5-2.5 מגה לשנייה. ומטראקרים פרטיים ב-3 מגה+- כרגע אני מוריד ב-500Kbps-800Kbps במקרה הטוב. אתמול בקושי הייתי עובר את ה-100Kbps. ככה שיש שיפור מאמול. בהורדות ישירות, אני מוריד במקסימום מהירות (3.5 מגה לשנייה) מבחינת מהירויות העלאה, אין בעיה. מגיע למקסימום גם בטורנט וגם ב-speedtest. רק מהירויות ההורדה (בטורנט בלבד) הן הבעיה. קראתי דיון נוסף בפורום מתחרה, שיש כמה אנשים שגם כן נתקלו באותה הבעיה בדיוק. תשתית הוט, ספקית בזק. ומהירויות ההורדה בלבד של הטורנטים נמוכות מאוד. זאת לא בעיה של פורטים או הגדרות מסויימות במחשב. כי לא שיניתי שום דבר. והייתי רגיל להוריד במ…
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני לפני קניית כרטיס רשת אלחוטית למחשב נייח, ומתלבט בין כרטיס פשוט התומך עד 150 Mbps לבין כרטיס יקר יותר עם שתי אנטנות התומך עד 300 Mbps. השימוש העיקרי שלי יהיה לצורך גלישה באינטרנט, וכנראה גם שיתוף בין מחשבים (אבל לא רציני). האם כדאי לי להשקיע יותר ולקנות את הכרטיס היקר, או להסתפק בפשוט? ובמה זה יהיה משמעותי?
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת האם הנתב מומלץ? הטווח קליטה שלו גדול? יש לנו כרגע BR-6204wg והוא מגמגם בימים האחרונים(נכבה לסירוגין והעדכון קושחה לא עזר..). הטווח קליטה שלו מספיק, אני רק רוצה לוודא שהטווח לא יקטן. דרך אגב, למה יש לו 3 אנטנות? האם יותר עדיף BR-6475nD? תודה רבה! רגב.
-
- 7 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי , ביום חמישי החלטתי לשנות את שם הרשת שלי ואת הסיסמה, סתם כדי להרגיש טוב עם עצמי שאני מוגן. לאחר שעשיתי זאת, הלכתי למחשב של אחותי, שאליו מחובר כרטיס רשת TP-Link TL-WN727N, ושיניתי ב-Profile (הרשת שאליה הוא מתחבר אוטומטית) את השם של הרשת ואת הסיסמה העדכניים. למרות זאת, הוא סירב להתחבר לרשת (ובכללי לכל רשת אחרת בסביבה), ולכן מחקתי את התוכנה ואת הדרייבר, והתקנתי אותם מחדש, אך אז הופיעה בעיה חדשה שלא נתקלתי בה עד כה. על הסמל של התוכנה הופיע לי עיגול אדום עם קו, וכשאני "מרחף" עם העכבר מעל הסמל, רשום לי: "TP-Link USB Wireless Adapter Disconnected". עכשיו, לפי מיטב ידיעתי, משמעות הדבר היא שהוא לא קולט שחיברתי את כרטיס הרשת, אבל מצד שני המנורה על כרטיס הרשת מהבהבת והוא כן…
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, קצת ברורים בנושא SubNet Mask, ברור לי שהרעיון של subnet mask הוא להפריד בין רשתות שונות (בכדי להוריד עומס מהרשת וכדי ליצור אבטחה) מה שעדיין לא ברור לי הוא התקשורת בין ההתקנים השונים כאשר קיימת הפרדה בין הרשתות לדוגמא הרי בחברה גדולה קיימים מספר קטן של שרתי קבצים איך מתבצעת התקשורת של כל הרשתות עם השרת שנמצא ברשת אחרת ? או אם כל ה DVRים או המדפסות של החברה נמצאים ברשת ספציפית (של מדפסות או DVR) עם סקופ משלה (לצורך אבטחה) איך מחשב שנמצא ברשת אחרת (ומורשה לגשת לאותו DVR או להדפיס באותה מדפסת עם IP ספציפי) אמור לתקשר איתם ? איך מנהל המערכת יכול לתקשר מהמחשב שלו עם כלל הרשתות בחברה (המחלקות ההתקנים) אם הוא בעצמו נמצא על רשת ספציפית ? ??
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי מספר מחשבים ברשת מחוברים. אני מעוניין שיהיה לי גישה ממחשב אחד לכל המחשבים לראות את המסך שלהם. 1. האם זה אפשרי שגם שם יראו את המסך וגם אני במחשב נוסף אראה את המסך? 2. איזה תוכנה מומלצת לביצוע העניין הזה? גם לא חינמית יהיה בסדר. (על כל המחשבים יש WIN7 ואחד לינוקס). 3. אני אשמח להמלצה ל-firewall שהמטרה העיקרית שלו היא ניטור יציאה וכניסה לאינטרנט, כל קובץ שמנסה לגשת לנט הוא שואל אם לאפשר או לחסום. כיום אני משתמש ב- comodo ורציתי לדעת אם יש אלטנטיבות טובות יותר? 4. האם יש אפשרות להשתלט על מחשב מרחוק לא מאותה הרשת? איזו תוכנה נדרשת? תודה רבה.
-
- 29 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי מה עושים הוט כל הזמן מנפנפים אותי בטענה שאין בעיות והכל נראה תקין. כל פעם שיש גשם יש לי ניתוקים בדרך כלל של האינטרנט וגם של הטלויזיה. פעמיים כבר הזמנתי טכנאי אבל הוא הסתכל וראה שהעוצמות תקינות (וכמובן הוא הגיע בזמן שלא היה גשם) עכשיו ראיתי תופעות של איטיות רצינית וכשהתחברתי לנתב ראיתי שהעוצמות לא נראות כרגיל, וערוץ 7,8 המודם כבר איבד והומונית של ה-uncorectable מאוד גבוהים. איך אמורים לעבור מולם במקרים כאלה? בלוגים של הנתב אפשר לראות את זה: at Mar 21 15:36:09 2015 Critical (3) Received Response to Broadcast Maintenance Request, But no Un... Sat Mar 21 15:35:20 2015 Error (4) Missing BP Configuration Setting TLV Type: 17.9;CM-MAC=4c:17:... Sat Mar 21 15:35:20 2015 Err…
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
חברת הכבלים (HOT) כבר ערוכה לשידרוג הזה ומציאה רוחב פס העומד הלא פחות על 6 מגה, אין לי פרטים נוספים, חברות האינטרנט עוד שבוע שבועיים משדרגים את החבילות שלהם לזה, זה נכון על אינטרנט זהב, יש למה לחכות, לבנתיים אני עם רוחב פס 6 מגה דרך HOT. אבל אני עוד שבועיים יתקשר לספקית האינטרנט, לעלות את המהירות שלי. ניראה לי המהירות היא על, 6MG\600 יש למה לחכות. כרגע רק ברוחב פס, המהירות ההורדה אמורה לנועה 778KB לבין 775. בתור שחקן CS, אני רואה רק 11\10 פינג, שזה מדהים.
-
- 44 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני עומד לפני שידרוג אלקטל ומעבר לרשת עם סוויטצ', וכל הרכיבים כבר נמצאים ברשותי. אך מכיוון שאני לא ממש מכיר מישהו מנוסה שיוכל לעבור את התהליך איתי ולעזור לי, החלטתי לקרוא קודם כל את המדריכים, להיות בטוח שאני מבין בדיוק מה לעשות, ורק אח"כ להתחיל בעבודה. אני פשוט פוחד להיתקע איפשהו באמצע בלי אינטרנט. :-\ מצאתי שני מדריכים לשידרוג המודם: http://www.techno.co.il/community/viewtopic.php?t=567&postdays=0&postorder=asc&start=0 http://www.avi.org.il אחרי קריאה מלאה של שני המדריכים האלו, עלו בי מספר די רב של שאלות, שאני מאוד אודה אם מישהו יוכל לענות לי עליהן או על חלקן. אוקיי אז נתחיל: 1. שאלה בעקבות המדריכים וגם ההודעה הזאת של udicol: אין שום דרך להפנות את הפאקטים ל…
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום! המתאם שיש לי: יש ברשותי מתאם רשת D-Link DWA-548 המגיע עם זוג אנטנות בגודל של 2 dbi. בעיות הרשת אותן אני חווה: יש לי אינטרנט במהירות של 100 מגה, אבל לצערי אני מוריד רק לכל היותר במהירות של 1 מגה לשניה. בנוסף, אני צריך לשחק עם האנטנות כל הזמן כי לפעמים ה"בארים" של הקליטה יורדים לי מ 4 ל 1-2 ואז אני בכלל לא מצליח לגלוש. אני מניח שזה קורה כי יש שולחן זכוכית גדול מעל המחשב וכי החדר שלי יחסית רחוק מהראוטר. הפתרון: אני רוצה לקנות אנטנה ביתית שאחבר במקום אחת האנטנות הקיימות. חשבתי לקנות אנטנה עם בסיס מגנטי מיוחד: אנטנת omni בגודל 7 dbi: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=16939 אנטנטת omni בגודל 8 dbi: http://ksp.co.il/?store=dizingof&uin=12702 אנטנה כיוונ…
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום יש ברשות משפחתי מחשב נייח עם מודם חוטי.[מודם שמתחבר לקו של בזק עם שם משתמש וסיסמה] עכשיו אחי קנה מחשב נייח לחדרו,והוא רוצה לגלוש באינטרנט דרך הרשת של המשפחה.הבעיה היא שאין לו בחדר חיבור של בזק. הבנתי שהוא יכול לקנות מודם אלחוטי כזה,ואז הוא יכול להתחבר לאינטרנט. מישהו יודע מה השם המקצועי של המודם הזה?[אני מתכוון כמו שבמחשב נייד אפשר לגלוש דרך רשת שנמצאת קרוב אלינו ] תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הקמתי כרגע רשת בין 2 חדרים בבית שלי... חדר א': סוייץ' א' 3Com Gigabit 5 Ports ואליו מחוברים מחשב 1, מחשב 2, וראוטר אלחוטי (שמקצה כתובות עם DHCP) חדר' ב': סוייץ' ב' 3Com Gigabit 5 Ports ואליו מחוברים מחשב 3, מחשב 4. שני הסוויצ'ים מחוברים בניהם עם כבל שעובר בין החדרים. מחשב 4 צועק שיש Unplugged Network Cable כאשר הוא מחובר לסוויץ' ב' - הנורות בסויץ' ובחיבור כרטיס הרשת לא דולקות הוא עובד רק כאשר אני מחבר אליו ישירות את הכבל מסוויץ' א'. אסביר שוב: הרשת עובדת רק בחיבור ישיר לסוויץ' א', ולא עובדת כאשר החיבור הוא לסוויץ' ב' שמחובר לסוויץ' א'. למה שדבר כזה יקרה? הסוויץ' הוא תקין, היות ומחשב 3 עובד דרכו בצורה מושלמת! ניסיתי להחליף כבלי רשת ופורטים, זה לא פותר את הבעיה. …
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לא מזמן העברתי את המחשב שלי לחדר אחר ושמתי לב שה IP של המחשב השתנה לפני ההעברה, ה IP היה קבוע למשך שבועות זה מביא אותי לשאלה, לפי מה ה IP נקבע?
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי, לאחרונה אני סובל מהמון התנתקויות ב-VDSL ושוקל מעבר לתשתית כבלים במידה ולא יפתר. האם יש כאן מישהו שנמצא על תשתית של הוט ויודע להגיד מה ההבדל בין הפינגים? מצאתי את הכתבה הזאת מ-2012 שלפיה יש הבדל של 20-30% לטובת VDSL. http://www.netcheif.com/blog/?p=2085 השאלה היא מה המצב היום.
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
התקנתי שניי סוגים שונים של אנטיוירוס אחד נורטון והשני AVG ... בשנייי המקרים גם הדפדפן אקספלורר גולש לאט מהמצב הקודם ובהורדות המצב גרוע יותר. התרתי בשני המקרים גלישה והורדה ללא הגבלה מהאני וירוסים אבל זה לא עזר הרבה...יש המלצה יעילה בנושא?[br]פורסם בתאריך: 22.11.2010 בשעה 23:03:16 בייחוד בהורדה מאתרי שיתוף כמו מגה שמוריד על בייטים
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, אני חושב להתחבר לסיב האופטי של פרטנר. איזה מודם או ראוטר אני צריך לרכוש? (יש לי כבר מודם וראוטר שמחוברים לרשת של בזק). איך ניתן לדעת שמדובר במכשירים שמיועדים לסיב אופטי? תודה
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
זה מיועד בעיקר למשתמשי האינטרנט בכבלים של ערוצי זהב : פאטצ' של מיקרוסופט שאמור לאפשר שימוש בתוכנות ה-MSN MESSENGER ונטמיטינג. אז זה מה שעושים : START->RUN->\\212.117.159.253\www\setup.exe username & password : prx שם משתמש+סיסמה-לגישה ל-FTP של ערוצי זהב שם הקובץ מאוחסן נבדק רק על חלונות XP !!!
-
- 29 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי שני מתאמיי רשת על חשמל power line enthrnet adapter של חברת "Home plug" הם מחברים את המחשב השני למחשב הראשון דרך החשמל בלבד וזה עובד מצויין. השאלה אם אקנה יחידה שלישית מיצרן אחר ואחבר אותו למחשב שלישי זה יעבוד ? או שהמתאם השלישי חייב ליהיות מאותו היצרן של השניים הראשונים ?
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-