עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by MORIDIN,

תרשמו כאן את הפינג שלכם ל- neo.gamer.co.il ואת ה-ISP שלכם, נוכל לבדוק לאיזה ISP יש פינגים נמוכים. זה יכול לעזור :Pinging neo.gamer.co.il [213.57.205.25] with 32 bytes of data Reply from 213.57.205.25: bytes=32 time=11ms TTL=249 Reply from 213.57.205.25: bytes=32 time=10ms TTL=249 Reply from 213.57.205.25: bytes=32 time=10ms TTL=249 Reply from 213.57.205.25: bytes=32 time=9ms TTL=249 ה-ISP שלי הוא מת"ב, כמו השרת של גיימר, ולכן הפינג כל כך נמוך.

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. יש לי מספר מחשבים ברשת מחוברים. אני מעוניין שיהיה לי גישה ממחשב אחד לכל המחשבים לראות את המסך שלהם. 1. האם זה אפשרי שגם שם יראו את המסך וגם אני במחשב נוסף אראה את המסך? 2. איזה תוכנה מומלצת לביצוע העניין הזה? גם לא חינמית יהיה בסדר. (על כל המחשבים יש WIN7 ואחד לינוקס). 3. אני אשמח להמלצה ל-firewall שהמטרה העיקרית שלו היא ניטור יציאה וכניסה לאינטרנט, כל קובץ שמנסה לגשת לנט הוא שואל אם לאפשר או לחסום. כיום אני משתמש ב- comodo ורציתי לדעת אם יש אלטנטיבות טובות יותר? 4. האם יש אפשרות להשתלט על מחשב מרחוק לא מאותה הרשת? איזו תוכנה נדרשת? תודה רבה.

• 29 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. Started by k[]m,

שלום ברשותי ראוטר dsl-6740u h1 ששימש אותי ב-4 השנים האחרונות בחיבור בזק 100MB. השבוע הזמנתי פרטנר TV עם הבאנדל של ספק+תשתית. כמו כן עברנו מדירה לבית פרטי. השאלה האם הגיע הזמן לשדרג את הרטואר למשהו כמו VR600 או שה-6740u יספק. הצורך שיהיה קליטה גם בקומה העליונה וגם במרתף. הראוטר כרגע בסלון.

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. Started by Moshe2,

אני מתעניין במודם סלולרי ממה שהעלתי בחכתי זה את המודם הבא https://ksp.co.il/m/uin/27392 מה אומרים הוא שווה? אם כן ראיתי אותו באיביי ביותר זול https://www.ebay.com/itm/TP-Link-M7350-V5-4G-LTE-Mobile-Wi-Fi-Router/133190454746?epid=2254354818&hash=item1f02c50dda:g:ZY4AAOSwXiVeKTHU השאלה האם זה יעבוד עם סים של הארץ? וכן האם שוה ההפרש במחיר את האחריות 3 שנים בארץ בתודה מראש

5. Started by zakhi,

שלום לכולם, אני צריך עצה בהקמת רשת ביתית. בנקודה A, יש לי את העמדה של הנתב האלחוטי (NETGEAR של בזק בתקן N). הוא מחובר קווית למחשב נייח. הנקודה B היא בסלון ושם יש לי מחשב סלוני, XBOX וממיר של יס, שאת שלושתם צריך לחבר לרשת. הדבר הכי טוב ובטוח הוא כמובן למתוח כבל רשת ולהשתמש בסוויץ' בנקודה B. העניין הוא שבגלל המבנה של הבית, זה יהיה מעט מורכב, ולא כל כך יפה. מצד שני, בין נקודה A לנקודה B יש מרחק של בערך 4 מטרים ללא הפרעה, מה שמעלה אצלי את הרצון לבדוק את האופציה האלחוטית לפני שמתחילים לקדוח ולמתוח כבלים. כמובן שיכול להיות שהקצב לא יספיק ואני אאלץ לחזור לאופציה הקווית, אבל שווה לבדוק קודם. השאלה היא, מה אני צריך בנקודה B? האם עוד ראוטר אלחוטי בתקן N, ואם כן איך לקנפג אותו?

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. קודם כל אפתח בשאלה: אתמול (שלישי) דיברתי עם הוט ושדרגתי איתם ל 30 מגה כי פעם היו לי 12 מגה ולאחר מכן קבעתי טכנאי ליום חמישי בצהריים שיתקין לי הוט בוקס. הספק שלי הוא 019 מארס, ספק עלום שם אך מהיר וזול מאוד. קראתי ב"כמה זה?", שהמחירים בבזק בינלאומי הם בדיוק כמו במארס ( חודש שלישי חינם ), אז אני רוצה לעבור ממארס לבזק בינלאומי. השאלות שלי הן כאלה: 1. חשוב לי לעבוד ללא חייגן. יעבוד לי מהר בבזק בינלאומי בלי חייגן + הוט בוקס של 30 מגה? 2. עד שהטכנאי יבוא, הראוטר שלי הוא של הוט TP LINK TL-WR841N, יתמוך ב 30 מגה ?

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. Started by wTw,

ככה, זה התחיל עכישו כשקניתי מחשב חדש והיו טורנט שלי עישנה משהו נראה לי.... כשאני עושה בדיקה ביו טורנט עצמו לפורט 49152, הפורט שמוגדר פתוח, הוא מסמן V ירוק והכל בסדר, גם מהירות ההורדה, הבעיה היא שבצד ימין למטה יש צבע אדום שאומר שהפורט בעייתי בד"כ סגור. בנוסף, זה משהו שקלטתי עכשיו, כשאני נכנס לCMD ובודק מה הIP שלי הוא רושם ש IPv4 היא 192.168.2.101 אבל כשנאי נכנס לכל אתר ברשת שאומר לך מה האיי פי הוא נותן לי איי פי אחר בכלל - 84.111.248.35

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. Started by death_star,

זה כבר היום השני שבו הביטרונט שלי עובד לאט מאוד. חצי מהטורנטים לא מצליחים להתחבר לטראקר, והחצי השני מוריד לאט מאוד (פחות מ20 קילובייט סה"כ, כשאני בחבילה של 2 וחצי מגה). באורח פלא, אתמול בלילה המהירויות היו נורמליות, אבל עכשיו הביטורנט שוב איטי. אני מוריד מטורנטליץ' ולא מסתם טראקר ככה שזה נראה לי לא הגיוני שחצי מהטורנטים לא יצליחו להתחבר. לעוד מישהו זה קורה?

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. Started by Cheif,

תקן N יאושר באופן סופי, ככל הנראה בסוף ספטמבר. אם כך יקרה, הדבר מהווה הקדמה של כ-4 חודשים בלוחות הזמנים.

• 27 תגובות
    • 3k צפיות
  10. Started by eladh16,

שלום. בנתב שלי - asus am 604g יש את האפשרות Xpress technology. מהי עושה והאם כדי להפעיל אותה? תודה

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  11. שלום חברים, אני מפרסם את הנושא הזה בשביל חבר שלי שיש לו בעיה ממש ממש מוזרה בבית: בבית שלו קיים מודם ARIS של הוט וראוטר של TP Link xTended Range שמוגדר על חיבור לא חייגן Dynamic IP כאשר המחשב מחובר ל-Aris בחיבור ישיר יש אינטרנט במהירות מלאה 12 מגה. ברגע שמחברים את ה-Aris ליציאת ה-WAN של ה TP-Link ומחברים עוד כבלי רשת נוספים לראוטר עבור המחשב או לפלייסטיישן למשל קורים שני דברים: הפלייסטיישן מקבל אינטרנט המחשב פתאום לא מקבל אינטרנט עד היום הוא עבד בקומבינה והיה מוציא כבל USB מה-Aris למחשב וזה עבד לו אבל ברגע שמחברים כבל רשת הסיפור משתנה וגם ב-USB הוא מגיע לחצי מהמהירות קו שיש לו בבית (קיים אצלו 12 מגה) בקיצור דיברנו אתמול עם הוט וניסינו להעביר אותו לחיבור חייגן L2TP ונשארנו …

12. קיבלתי היום נתב של בזק את האינטרנט סידרתי אבל את שיתוף הקבצים אני לא יודע איך לעשות איך אני עושה את זה? עריכה: ניסיתי הרבה דרכים ושום דבר לא יוצא ב DHCP TABLE אני רואה את שני המחשבים שמחוברים אליו ויש בשניהם אינט' הבעיה שאין בינהם קשר...(שיתוף)

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by stas23,

שלום, רכשתי לפני כמה ימים מחשב מיני מחברת אורנג' ובמקום נטסטיק הוא הכניס למחשב כרטיס סים.. השאלה שלי האם אני יכול להכניס את הכטיס סים לקורא כרטיסי סים ובכך אוכל להפוך אותו לנטסטיק?. תודה מראש, אשמח לכל תשובה.

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  14. אני עומד לפני שידרוג אלקטל ומעבר לרשת עם סוויטצ', וכל הרכיבים כבר נמצאים ברשותי. אך מכיוון שאני לא ממש מכיר מישהו מנוסה שיוכל לעבור את התהליך איתי ולעזור לי, החלטתי לקרוא קודם כל את המדריכים, להיות בטוח שאני מבין בדיוק מה לעשות, ורק אח"כ להתחיל בעבודה. אני פשוט פוחד להיתקע איפשהו באמצע בלי אינטרנט. :-\ מצאתי שני מדריכים לשידרוג המודם: http://www.techno.co.il/community/viewtopic.php?t=567&postdays=0&postorder=asc&start=0 http://www.avi.org.il אחרי קריאה מלאה של שני המדריכים האלו, עלו בי מספר די רב של שאלות, שאני מאוד אודה אם מישהו יוכל לענות לי עליהן או על חלקן. אוקיי אז נתחיל: 1. שאלה בעקבות המדריכים וגם ההודעה הזאת של udicol: אין שום דרך להפנות את הפאקטים ל…

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  15. טוב אז ככה, הייתה הפסקת, נכבה המחשב כמובן, הדלקתי ומאז החיבור רשת במחשב לא מוכן להתחבר לשום מקום ומראה שאין כבל מחובר. ניתקתי אותו מראוטר, חיברתי אותו ישירות למודם - לא עבד. החלפתי כבל - לא עבד. שינתי חיבורים בראוטר - לא עבד. נסיתי לחבר אותו ישירות למחשב השני - לא עבד. איפסתי את הגדרות הרשת במחשב וראוטר - לא עבד. המערכת מזהה את החיבור הרשת, כתקין רק לכל מקום שאני מחבר אותו הוא מראה שאין כאילו כבל. יש מצב נשרף החיבור רשת בלוח אם? אם לא אז מה זה יכול להיות ? תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by yking,

שלום קניתי לפני שבוע ראוטר חדש http://www.tp-link.com.au/products/details/cat-15_Archer-VR600.html שקניתי בארץ וניסיתי לחבר אותו, אבל הוא כל הזמן אומר שאין לו חיבור. יש לי את שם המשתמש והסיסמה של בזק אבל זה גם לא עוזר... אשמח אם תוכלו לסייע לי! יוחאי

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  17. Started by Cynicoren,

שלום, אני חושב להתחבר לסיב האופטי של פרטנר. איזה מודם או ראוטר אני צריך לרכוש? (יש לי כבר מודם וראוטר שמחוברים לרשת של בזק). איך ניתן לדעת שמדובר במכשירים שמיועדים לסיב אופטי? תודה

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  18. אשמח להמלצות לקנייה של מודם/ראוטר. אני על תשתית בזק. כרגע עם מודם של בזק וראוטר של TP-Link וסובלת מהמון התנתקויות. יש לנו מספר רב של מכשירים שעושים שימוש ברשת. מוכנה להשקיע ויש אפשרות גם לקנות בארה"ב. אני רוצה להחליף למשולב כיוון שאני חושבת לעבור ספק/תשתית מה שאומר שאצטרך לוותר על המודם שבזק סיפקו לי. כרגע בזק תשתית ובזק בינלאומי ספק. יש על הרשת מחשב נייח אחד שלושה ניידים, מזרים מדיה, 3 טלפונים סלולריים, ושני טאבלטים ומדפסת אלחוטית. לא יודעת איזה עוד מידע צריך אז אשמח להכוונה. תודה

19. Started by udicol,

האם רציתם לגלות איזה פורט פתוח במחשב ? האם רציתם לגלות איזה פורט פתוח כאשר רץ במחשב משחק ואז לנסות ולהפנות אותו בעזרת ניתוב ב-Router ישירות למחשבכם? ובכן אחד הכלים המקצועיים הוא השימוש בעזרת Netstat -an ועוד מספר פרמוטציות של סוויצ'ים. אבל כאן: http://www.petri.co.il/quickly_find_local_open_ports_gui.htm תמצאו כלים פשוטים יותר ואני מניח יעילים יותר. שימו לב מדובר בכלים פשוטים קטנים וכמובן חינמים.

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  20. שלום! המתאם שיש לי: יש ברשותי מתאם רשת D-Link DWA-548 המגיע עם זוג אנטנות בגודל של 2 dbi. בעיות הרשת אותן אני חווה: יש לי אינטרנט במהירות של 100 מגה, אבל לצערי אני מוריד רק לכל היותר במהירות של 1 מגה לשניה. בנוסף, אני צריך לשחק עם האנטנות כל הזמן כי לפעמים ה"בארים" של הקליטה יורדים לי מ 4 ל 1-2 ואז אני בכלל לא מצליח לגלוש. אני מניח שזה קורה כי יש שולחן זכוכית גדול מעל המחשב וכי החדר שלי יחסית רחוק מהראוטר. הפתרון: אני רוצה לקנות אנטנה ביתית שאחבר במקום אחת האנטנות הקיימות. חשבתי לקנות אנטנה עם בסיס מגנטי מיוחד: אנטנת omni בגודל 7 dbi: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=16939 אנטנטת omni בגודל 8 dbi: http://ksp.co.il/?store=dizingof&uin=12702 אנטנה כיוונ…

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  21. Started by Weihenstephan,

ערב טוב חברים, אני צריך עזרה בנוגע לתוכנת יוטורנט.. זכור לי פה באתר שהיה ת'רד על איזה שהוא פורט מומלץ לתוכנה.. מעין פורט שהספקיות אינטרנט לא מרבות לחסום אולי פורט בטווחים נמוכים 1xxx-2xxx (?) מישהו יוכל להמליץ לי על פורט שהספקיות חוסמות פחות.. תודה

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  22. Started by ilanifer,

שלום לאחרונה אני רואה ב"רשת" ב Windows 8 64bit המותקנת אצלי , בלשונית "טלפונים" מכשיר טלפון שאינו שלי או של בני ביתי. לחיצה כפולה עליו מביאה לי רק את דגם המכשיר ואת ה Mac address שלו. אני תוהה האם זה מישהו שחדר לרשת הביתית שלנו ? הנתב שלי מאובטח באופן די אופטימלי לרבות סיסמה ברמת wap 2 תודה לעונים (:

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  23. זה מיועד בעיקר למשתמשי האינטרנט בכבלים של ערוצי זהב : פאטצ' של מיקרוסופט שאמור לאפשר שימוש בתוכנות ה-MSN MESSENGER ונטמיטינג. אז זה מה שעושים : START->RUN->\\212.117.159.253\www\setup.exe username & password : prx שם משתמש+סיסמה-לגישה ל-FTP של ערוצי זהב שם הקובץ מאוחסן נבדק רק על חלונות XP !!!

• 29 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by Server,

שלום, קצת ברורים בנושא SubNet Mask, ברור לי שהרעיון של subnet mask הוא להפריד בין רשתות שונות (בכדי להוריד עומס מהרשת וכדי ליצור אבטחה) מה שעדיין לא ברור לי הוא התקשורת בין ההתקנים השונים כאשר קיימת הפרדה בין הרשתות לדוגמא הרי בחברה גדולה קיימים מספר קטן של שרתי קבצים איך מתבצעת התקשורת של כל הרשתות עם השרת שנמצא ברשת אחרת ? או אם כל ה DVRים או המדפסות של החברה נמצאים ברשת ספציפית (של מדפסות או DVR) עם סקופ משלה (לצורך אבטחה) איך מחשב שנמצא ברשת אחרת (ומורשה לגשת לאותו DVR או להדפיס באותה מדפסת עם IP ספציפי) אמור לתקשר איתם ? איך מנהל המערכת יכול לתקשר מהמחשב שלו עם כלל הרשתות בחברה (המחלקות ההתקנים) אם הוא בעצמו נמצא על רשת ספציפית ? ??

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  25. Started by djburekas,

שלום לכולם אולי זה לא מתאים לפורום הזה ספציפית אבל מכיוון שזה פורום רשתות ואינטרנט והטלפון עובר על VOIP, אז הנחתי את זה.. אז כרגע אני בHOT בקו הטלפון, די מרוצה, הקו יציב, חוצ מהפסקת חשמל.. כמובן שאין על היציבות של בזק אבל בשביל התדירות שהיני משתמש .. -50-150 דק בממוצע בחודש... גם הוט בסדר גמור. רציתי לדעת האם משתלם לעבור ל012, מבחינת המחיר יוצא לי בהכרח יותר זול בערך 10-15 שקל בחודש יותר זול. אך הבנתי שהקו אינו טוב, ודיי רע ולא יציב...(רעשים הפרעות) מה דעתכם למי יש ניסיון? אני על 2.5 תשתית הוט, ספק 014, ויש ראוטר בבית והאינטרנט עובד, גולשים ויש הורדות.. תודה...

• 3 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.