רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,514 דיונים בפורום זה
-
אהלן, יש לי נייד שאותו אני מחברת למחשב הנייח דרך כבל רשת... ואני מריצה על VPC את הסרבר 2003 למטרות לימודיות, העניין שבעבר הצלחתי לחבר את הנייד לרשת DNS שיש לי בנייח, אבל לאחרונה שיניתי את שם המחשב של הנייד והייתי צריכה להחזיר אותו לWORKGROUP ועכשיו לא משנה מה אני מגדירה בהגדרות IP של הרשת, הוא פשוט לא מתחבר לשרת שלי... כל פעם מחדש הוא אומר לבדוק אם הקשתי את השם הנכון של השרת, והוא נכון מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יעבוד? מדובר בראווטר LEVEL ONE, יש לי מודם שמחובר אליו, ומחשב שמחובר חוטי. אבל בלילה אני לא צריך שהראווטר ישדר , אלא רק מה שמחובר דרך חוט יעבוד זה אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס כזה ללפטופ שלי עם יציאה לאנטנה חיצונית, מה אתם אומרים על זה http://ubnt.com/products_srx.php4? האמת שזה היחיד שמצאתי, לא בטוח אם יש מוצרים אחרים כאלה. אבל באופן כללי, מישהו מכיר אותו\התנסה בו? האם המחיר כדאי? האם הוא טוב? תודה.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום! אני חדש בפורום הזה אבל קבלו מחמאה אחלה פורום! יש לי שני מחשבים בבית ואני רוצה לשתף אותם האותה רשת ואין לי מושג איך הייתי רוצה שמישהו יוכל להסביר לי(בעיקר את הכבלים הדרושים לחיבור המחשבים עצמם!) תודה מראש, איליה
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
היי, אני צריך לשלוח 5000 PACKETS מפורט מסויים בלינוקס, נגיד ETH2, ניסיתי BITTWIST כדי לשלוח קובץ PCAP והוא לא עובד, גם נותן לי שעיאות קומפילציה בהתקנה. משהוא מכיר תוכנה שמאפשרת לשלוח מס PACKETS או PCAP FILE בלינוקס? (FEDORA12)
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני צריך לחבר את הנייד לנט ואין לי מושג איזה כרטיס כזה מומלץ ליקנות לצערי את החיבור פיסיאימידיה הזה במחשב הנייד לכן אני צריך אותו USB האלה כמו הסטיקים. אך אני צריך שהוא יוכל לעבוד עם הנתב שנימצא 3 קומות מעליו. זה אפשרי בכלל??? תודה רבה מראש...
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום אני לא מבין ברשתות ביתיות יש לי חדר של אחי שהוא ממ"ד ושלי זה רגיל אני רוצה לעשות ששנינו נוכל לגלוש באותו זמן ויהיה גם שיתוף וטכנאי אמר לי שצריך לעשות רק עם רשת בית דרך התקרה עם ראוטר כי אם זה נתב אלחוטי אז יהיה בעיות גלישה ואיטיות בגלל שהחדר של אחי הוא ממ"ד אז כמה לדעתכם יעלה לי ראוטר טוב וכל הכבלים והעניין הזה ?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
יש מחשב א' הוא מחובר לאינטרנט דרך מודם ADSL PCI לצורך העניין יש מחשב ב' שמתחבר לאינטרנט דרך רשת בעזרת כרטיס רשת שמתחבר למחשב א .. עכשיו יש משחק מחשב, לצורך העניין זה Heroes 3 כשפותחים חדר TCP\IP אי אפשר להתחבר למחשב ב' לIP שלו . וגם מחשב ב' לא מצליח להתחבר במשחק ל IP אחר של מישהו באינטרנט.. מה יכולות להיות הסיבות לכך כאשר החומת אש שיש במחשב א לא פועלת ( ניתקו אותה ) ואם יש דרך כלשהי להפעיל את המשחק שיעבוד כמו שצריך אני אשמח לדעת אותה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם. הנתב שלי שבק חיים, וצריך חדש... יש לי 2 שאלות: 1. מה עדיף - מודם + ראוטר או מכשיר משולב? החיובי בנתב זה שהוא חוסך מקום, השלילי אין לי מושג... 2. הציעו לי בנטויז'ן 3 נתבים: DLINK - שהנתב הראשון שהיה לי היה שלהם, היה אמין אבל גם שבק חיים בשלב מסויים EDIMAX - הנסיון הקצר שלי איתם ( כרטיס רשת אלחותי ) היה מר - הכרטיס רשת האלחוטי לא הפסיק לעשות בעיות עם WINDOWS 7 ( מה שאין עם הכרטיס הנוכחי של TP LINK ). בנטויז'ן אמרו לי שזה נתב שמגיע עם 3 אנטנות והוא המומלץ ביותר ( באיזור 370 ש"ח ) LEVEL ONE - איתם לא היה לי ניסיון, ולפי האיש שדיברתי איתו בנטויז'ן זה נתב שעושה הרבה בעיות והרבה אנשים מתלוננים על התנתקויות ( המחיר שלו גבוה יותר מזה של EDIMAX, עולה 450 ש"ח ),…
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש בקרוב, ואני מעוניין לחבר אותו ברשת אלחוטית עם המחשב הראשי. אז איזה ציוד רשת אני צריך בעצם לקנות? האם זה ראוטר וכרטיס רשת על המחשב החדש? והאם יש דרך פשוטה יותר (ואלחוטית) לחבר את 2 המחשבים באינטרנט ללא ראוטר חיצוני? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אז אני מתכנן להקים רשת אלחוטית עם המחשב הישן. 1. אז לפני הכל יש איזה שהם הפתעות?(הטורנט לא יעבוד,אינטרנט איטי,פורטים חסומים וכו') 1.1 כשעושים רשת , האם אפשר לשלוח להדפסה מהמחשב שהמדפסת לא מחוברת אליו? 2. אז מה אני מחפש, אני לא מחפש רולס רויס, אבל אבל אני מחפש מרצדס, אין לי שום ידע קודם ברשתות, איזה חברה נחשבת לטובה או לא. אני מאמין ש ב300 ש"ח ניתן למצוא ראוטר איכותי. כמו כן צריך גם כרטיס רשת איכותי מבית טוב שיתאים לראוטר. סה"כ להוציא מעל 400-450 ש"ח נראה לי מיותר. מה חשוב לי? קודם כל אבטחה, לא רוצה שכל שכן יגלוש על חשבוני! כמו כן חשובה לי המהירות. חשוב לא פחות זה ידידותיות למשתמש. המרחק בין המחשבים לא גדול, כ 5 מטרים עם קיר מפריד. תנו בהמלצות.... תדוה
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
בחודש האחרון אני מרגיש האטה דרסטית במהירות האינטרנט באתרים מחו"ל אני לא מצליח לעבור את ה 25 לשניה בהורדות קבצים ניסיתי להחליף ספק אבל גם לא עוזר כל נסיונות בדיקת מהירות דירגו אותי איפשהוא בין מודם אנלוגי 56 לISDN (אתרים שונים, ספקי אינטרנט שונים , זמנים שונים) בארץ אין בעיה מוריד לי בשקט ב 150+ יש לי 1.5 מגה כרגע מחובר עם בזק בינלאומי לפני שבוע עם אינטרנט זהב ... יש רעיון ??? ???
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
בעקבות האשכול הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=307722.0 החלטתי להשקיע עוד קצת על ראוטר נורמלי אני גולש עם 5 מחשבים 1 מהם משמש גיבוי אז כל הזמן אני מעביר אליו קבצים חשוב מאד שיעמוד בעומס מטורף ולא יתנתק לי וחשוב מאד שיתמוך גם בתשתית ADSL וגם כבלים בלי בעיות כשארצה לעבור לא אצטרך להחליף שוב ראוטר בתודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום . עידכנתי את ווינדוז דרך windows update אחרי שפירמטתי את המחשב. . אחרי שעשיתי ריסטרט מסך כחול ולא יכול לעלות את ווינדוז בשום דרכים אלא לאחר שביטלתי את העידכון שעשה את הבעיה דרך recovery agent . עכשיו הכל טוב ויפה.. שמחתי שאני לא צריך לפרמט שוב.. אבל עכשיו קליק ימיני על my network places . נתקע קצת ואז אין כלום בפנים . שום Local are connection. דרך ה ipoconfig אני מקבל : ip config.exe - entry point not found the procedure entry point hrisipstatecheckingenabled could not be located in the dynamic link library netshell.dll עכשיו ניסיתי להסיר את הדייבר של הכרטיס רשת לא עזר . יש לי אינטרנט ואני מקבל דרך dhcp . אבל אני רוצה לפתור את זה . ניסיתי גם safe mode ,תו…
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
אז ככה הבעיה כנראה אצלי שאין לי הרשאה להתחבר למחשב אחר או מה? אני צריך להיכנס כאדמין ולשנות משו או מה?.
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה עברתי לvista ואני לא כל כך מוצא את הידיים והרגליים בכל מה שקשור לעבודה עם מספר מחשבים ברשת. עד עכשיו היו לי 2 מחשבים עם XP שהיו מחושברים בינהם עם שיתוף קבצים, תקיות, כוננים ואביסרים נוספים (מדפסת למשל). לאחר השדרוג של המחשב הראשי לוויסטיה אני לא מצליח לבצי שיתוף כזה בין המחשבים. בגדול מה שאני רוצה זה לקשר בין המחשבים כך שאחד יהיה מחובר לאינטרנט והשני יקבל אינטרנט דרך הראשון. בנוסף לשתף קבצים ומשאבים בין המחשבים. האם יש פה מישהו שיכול להסביר לי שלב אחרי שלב איך ניתן לעשות את זה? הערה: 1. אני משתמש ב NIS 2007 בתוך FW ואנטיווירוס. 2. אני מחובר לנטוויז'ן ולכבלים ע"י חייגן + מודם (לא ראוטר). תודה מראש, רם
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אוקיי אז אחרי מאמצים רבים כנראה גיליתי מדוע נוצרים המסכים הכחולים. יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים דרך קבל רשת. כאשר אני מחבר את המחשב השני למחשב שלי כדי שהרשת תעבוד נוצרים מסכים כחולים במחשב הראשי- שלי. כשאני מנתק אותו מהמחשב שלי אין... מה עליי לעשות? ד.א אני בטוח שהקבל רשת תקין כי ניסיתי לחבר בין המחשבים עם קבל אחר ועדין הופיעו המסכים ... אשמח לתגובות ..
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי סיבוך בבית ובסופו של דבר זה המצב - הספקית מחוברת למודם, שמחובר לראוטר חוטי [Edimax] שמגיע אלי לחדר, שמחובר לראוטר אלחוטי [NETGEAR] בשביל המחשב של אחי האם זה יצור בעיות שראוטר מחובר לראוטר נוסף ורק אז למחשב? כמו למשל האטות למינהן.. כי אני מוריד מהמחשב של אחי במהירות סבבה, פשוט הזהירו אותי בהתקנה O_ם תודה
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
בשביל להוריד ללא הגבלה מראפידשייר ניתן להשתמש בפרוקסי ולעקוף את הבעיה סתם ככה בלי נתב אני לא חושב שיש לי בעיה אין לי כוח לנסות אני פשוט מאמין שזה פועל אבל כאשר אני מנסה לגלוש בדפדפן דרך שרת פרוקסי אני לא מצליח לגלוש אני משתמש בנתב הנפוץ של 3com 3CRWER.... וכו'... אם מישהו יכול לתת איזה עצה אני אשמח מאוד...
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום. יש לי תוכנה שהופכת את המחשב שלי לשרת, אבל כשאני מעביר לאנשים הוא מעביר להם רק על 60 ק"ב (ויש לי 5 מ"ב!!!). איך אני יכול (אם אפשר בכלל) להגדיל את הכמות שאני "יוציא"?... תודה.
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אז ככה, הבעיה היא כזאת: בזמן האחרון קורה לי ממש הרבה פעמים שהאינטרנט פשוט מפסיק לעבוד, הסמל של שני המחשבים בתחתית מופיע כרגיל, אבל פתאום באמצע גלישה למשל, האינטרנט מפסיק לעבוד.. אם אני מנתק אותו הוא לא מתחבר שוב אחר כך, מה שאני צריך לעשות כדי שהוא יעבוד מחדש זה לנתק את המודם מהחשמל, ואחר כך לנתק את כבל הרשת, לחכות כמה שניות, לחבר את המודם מחדש, לחבר את כבל הרשת, ולהתחבר מחדש, ורק אז זה מסכים להתחבר שוב עד הניתוק הבא.. למישהו יש רעיון למה זה קורה?
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אהלן איך אפשר לחבר רשת WIFI אחת (כלומר SSID יחיד), עם כמה AP (למשל לכל קומה בבית)? חשוב לציין שה AP מחוברים קווית בינהם.
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי Internet Connection Firewall עם הגדרות ברירת המחדל. זה אומר שאי אפשר לעשות לי פינג?
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, היתה לי רשת עם שיתוף קבצים כשבשני המחשבים היה מותקן SP2.. הכל היה טוב ויפה. שדרתי את אחד המחשבים לSP3 ועכשיו אני לא שיתוף קבצים... פשוט יש אינטרנט ב2 המחשבים. כשאני בודק את המחשבים שב"קבוצת עבודה" זה מראה את שני המחשבים אז זה לא נותן לי להתחבר אל המחשב עם הSP3.. כשמחקתי את הSP3 הרשת חזרה.. יש דרך לבצע איזושהי התאמה ככה שתהיה רשת כשאצל מחשב אחד מותקן SP3 ובשני SP2?[br]
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
חבר'ה יש לי בעיה כאשר יש לי העברה של נתונים אין באפשרותי לגשת לרוטר לפי כתובת האי פי שלו אבל יש לי אליו פינג ולאחר שאני מרסט אותו יש לי גישה לראוטר עד שמתחילה העברת נתונים
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-