רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,505 דיונים בפורום זה
-
אהלן אנשים....גיליתי משהו נדיר פתאום... יש לי 2 מחשבים בבית ושניהם מחוברים לאינטרנט לאותו מודם... Thompson RCA Cable Modem אחד מחובר למודם דרך USB והשני מחובר למודם דרך כרטיס רשת.. באתי לשלוח ממחשב אחד לשני באיסקיו והמהירות הייתה 500 K ואפילו יותר!!!!!!!!! לא נראה לי שזה רגיל המהירות הזאת...אז אם זה ככה אפשר לעשות רשת בניהם?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי ראוטר d-link dl-724 וכרטיס אלחוטי dwl-520 בתקן g+ אני לא יכול לעשות הצפנה מסוג wep בכרטיס ובראוטר הצלחתי לעשות ובכרטיס לא כלומר כאשר אני עושה הצפנה בכרטיס הוא מנסה להתחבר אבל לא מצליח אבל חוץ מזה הכרטיס עובד בסדר אני יודה לכם אם תוכלו לעזור לי
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
??? ??? יש לי שני כרטיסי רשת ושני מחשבים יש לי כבל שהוא לא מוצלב ולכן אני לא יכול לחבר אותם ככה אבל קניתי היום בבוקר קבל שמתחבר לחור של ה- USB בשני המחשבים (שניהם הוא זכר) ואני מנסה לעשות חיבור רשת ככה האים זה אפשרי בכלל ואם כן אז איך????? תודה רבה אני ממש רוצה היום עוד להשתמש ברשת אלון נ.ב תודה רבה למי שיכול לעזור לי
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
יש לי רשת בייתית אלחוטית חדשה , במחשב עם הראוטר קיים רק LOCAL EREA CONNECTION , בעבר היה לי גם חיבור אינטרנט במקביל , כך שאם הייתי רוצה להחליף IP הייתי יכול להתנתק רק מהאינטרנט ולא מהרשת כולה , יש מצב לעשות את זה , או אפילו למצוא סתם דרך שאוכל להחליף את ה-IP בלי להתנתק לגמרי - ההשלכה - ניתן להחליף IP גם ממחשבים אחרים , כי הרשת עדיין תדלוק .
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אז ככה יש לי רשת בבתי ואם המחשב הראשי מכובה אז אין לי אינטרנט אז חשבתי ופשוט חיברתי את הכבל רשת המצולב למודם עצמו !! רציתי לשאול האם זה יעזור לי? והאם זה פוגע במודם או מאיט את מהירות הגלישה?
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום אני לא מבין ברשתות ביתיות יש לי חדר של אחי שהוא ממ"ד ושלי זה רגיל אני רוצה לעשות ששנינו נוכל לגלוש באותו זמן ויהיה גם שיתוף וטכנאי אמר לי שצריך לעשות רק עם רשת בית דרך התקרה עם ראוטר כי אם זה נתב אלחוטי אז יהיה בעיות גלישה ואיטיות בגלל שהחדר של אחי הוא ממ"ד אז כמה לדעתכם יעלה לי ראוטר טוב וכל הכבלים והעניין הזה ?
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים, בשניהם יש כרטיס רשת ויש לי מודם speedtouch 500 series. עכשיו השאלה שלי, איך אני נעזר במודם הזה בשביל לעשות רשת, והאם זה אפשרי? מה אני אמור לקנות, חוץ מחוטים. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
בניתי רשת אלחוטית בעזרת הנתב Linksys WRT54GL בבית והכל עובד בסדר. כל המחשבים ברשת רואים אחד את השני. הבעיה היא כשאני מנסה להעביר קבצים בין המחשבים ברשת האלחוטית. זה מתחיל להעביר ואז תוך שניות המהירות יורדת עד שהיא מגיעה לאפס ואז סתם עומדת ככה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
טוב חברה יש לי העיה גדול ובילתי מוזברת אני כבר לא יודע מה לעשות ונישיתי ארבה דברים בישביל לשפר את זה אז חשבתי אל לבקש עזרה מימחהם אז תקשיבו בבקשה יש לי אינטרנט של 2.5מג של 012 ואני לא מבין דבר אחד למה כשאני מוריד משהו מי האינטרנט זה מוריד לי מושלהם במהירות גבועה וזה טוב כשני מתחיל לשחק במישחקי MMORPG כמו GUILD WARS הMS של במישחק אולה לה 20000 וזה מתחיל ליתקבה וליפני יומים ששיחקתי זה היה מעולה עכשיו עם הפשר שמישהו יעזור לי עם זה אני יודעה לו מאוד
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתחבר לרשת האלחוטית שלי, לעתים הוא מראה לי את הרשת אבל הוא כותב שאין אות. המצב החמיר, לפני כמה ימים זה מדי פעם התחבר, כעת הוא בכלל לא מתחבר, גם לא כשאני ממש סמוך לראוטר. חיבור ע"י כבל עובד. אני חושב שזה קרה בגלל שחיברתי בטעות כבל חשמל של מכשיר אחר לראוטר. האם יש דרך לבדוק מה הבעיה, והאם ניתן לתקן את הבעיה. במידה וזה לא יצליח, על איזה ראוטר אתם ממליצים, מחיר זול, ושניתן לשים עליו קושחה של dd-wrt. תודה לכל המסייעים.
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אהלן! אחרי שהרבה הרבה זמן חיפשתי מה גורם לכך שאני לא מצליח לשתף תקיות כמו הפרוגרם פיילס וחלונות (http://support.microsoft.com/?kbid=810881&sd=RMVP - צריך לקחת אחריות על הקבצים, מפתיע) הגדרתי את השיתוף (תחת SECURITY שבPROPERTIES של תקיית השיתוף) כ EVERYONE. ז"א שכל משתמש שמתחבר למחשב שלי\לרשת המקומית מקבל גישה להכל. אני רוצה לשנות את השיתוף הזה שיתן גישה מלאה רק למחשב השני שברשת, (ז"א שיתוף מלא רק לשם הספציפי) הבעיה היא שאני יכול לחפש שמות הרשאות משתמשים רק תחת המיקום-location של המחשב שלי. ז"א שאני לא יכול להגדיר בכלל שיתוף ספציפי למחשב מסויים ברשת לפי השם שלו. הסתכלתי ברשימת הרשאות המשתמשים שקיימת תחת המחשב שלי והחלפתי את זה מ EVERYONE ל NETWORK, אז מבחינה עקרונית יש…
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות רשת אלחוטית בין מחשב אישי ומחשב נייד בבית של 80 מ"ר. יש מעליי שכנים וחשוב לי שתהיה חסימה טובה- שהם לא יוכלו "להתעלק" לחיבור שלי לאינטרנט ושלא יוכלו להכנס למחשב שלי. כמו כן, חשוב שתהיה ירידה כמה שפחות משמעותית במהירות העברת קבצים בין מחשבים/חיבור לאינטרנט דרך קירות. מתוך חיפוש שהרצתי הבנתי שהראוטרים של LinkSys נחשבים איכותיים. התקציב שלי לא מי יודע מה גדול, אבל אני יכול לעמוד בקנייה של הדגם WRT54G. השאלה הראשונה שלי היא האם הדגם הזה מתאים לצרכים שלי (שמפורטים למעלה). השאלה השנייה היא האם המחיר (360 ש"ח מתוך זאפ) שווה את הקנייה, שהרי ניתן להשיג ב-100 ש"ח פחות ראוטרים של 3COM / D-LINK... תודה
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני מחובר לאנטרנט דרך הכבלים וקיבלתי דיל יותר טוב מבזק... כרגע אין לי בעיות עם הכבלים. שווה לי לעבור לבזק או שעדיף להשאר בהוט? היה לי בזק מזמן עוד שאינטרנט המהיר היה חדש ואני זוכר שהיה פעם איזה חודש ניתוקים לכמה שעות. השאלה אם כבר הכל עובד שם כמו שצריך ולא יהיה לי בעיות. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
הלינקים במדריך שהוא כאן בפורום כבר לא עובד. יש לי ADSL 750
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה מוזרה שאתר משרד החינוך לא עולה אצלי. בדקתי אצל עוד כמה אנשים והאתר עובד מצויין. אצלי הוא אומר שהדף לא יכול ליהפתח, אבל כל שאר האתרים נפתחים מצויין. מה יכולה ליהיות הבעיה?? (ספק בזק בין לאומי)
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי מודם ADSL שמתחבר ל-USB אני רוצה לחבר עוד מחשב לרשת דרך כבל רשת מה אני עושה ? כפי שהבנתי אני מעביר כבל רשת מהמחשב הראשי למחשב השני ואז אני יוכל ליתחבר לאינטרנט דרך המחשב השני כול עוד המחשב הראשי מחובר אז קודם כול , אני מחבר כבר רשת למחשב הראשון לכניסת כרטיס הרשת וגם ככה למחשב השני ואז איזה הגדרות לציין במחשב וכ'ו אני ישמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מודם ALE-150 של רוטל שקיבלתי מבזק הבנתי שהוא לא טוב רציתי לדעת במה? למה אני שואל, כי יש לי בעיות איתו אני חושב שהדרייברים של המודם שלא חתומים דגיטלית על ידי מייקרוסופט גורמים למסכים כחולים, ריסטרטים וקריסת תוכנות שלחתי את המחשב לבדיקה ושם אמרו לי שכל החומרה והתאימות בין הרכיבים בסדר גמור ושעלי לפרמט את כל המחיצות בגלל שיש לי בעיה במערכת ההפעלה הבעיה נמשכת לי יש את הגרסה 1.3.0.1 אם אתם חושבים שהבעיה לא קשורה למודם תפנו אותי בבקשה לפורום הנכון תודה
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אז ככה אני חדש בכל העסק הזה אז להתחשב איזה סיומות של קבצים אני יכול לצרוב על דיסק DVD כדי לראות בDVD שלי כי כבר 3 סרטים אני פשוט לא יכול לצרוב תודה עידן
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום רב, אני גר בבית פרטי עם עוד 5 שותפים(מרחק 20 מטר מקצה לקצה+קירות+קומה הפרש). החלטנו לשתף בינינו את האינטרנט, כאשר אחד מאיתנו גר בממ"ד. אנחנו מחפשים המלצה לנתב אלחוטי שבאמת יעשה את העבודה ויצליח לחדור את הממ"ד/הקירות הפנימיים שבבית וישדר למרחק הסביר הזה, כמו גם כרטיסי רשת שיזהו את האות(גם אם הוא חלש), או שלפחות תהיה האופציה לחבר אליהם אנטנה להגביר את הקליטה. ואם לא די בכך, אז נקשה ונבקש גם שלא יהיו יקרים :-) תודה לכל העונה
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום היום שיחקתי שש-בש באינרטנט שכנסים להצחל תוכניות משחקים אז מופיע אז שיחקתי עם מישהו ואז נכס איזה פופ-אפ בשש-בש לגבי נקודות משחק אז אני לחצתי על זה והופיע 2 למטה בפינה אז שהפסתדתי היה רשום הפסדת 2 נקודות משחק האם אני יוחיב על זה בכסף. תודה
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
היי לכולם !! ואני שמח לחזור אחרי שנים שלא הייתי ( כי עברתי ל 4 גלגלים) אני מחובר לנטויזין בחבילה של 3MB דרך הכבלים . ואני פשוט לא מצליח להוריד כלום מתוכנות כמו DC , החמור וכו' . יש בעיה ספציפית עם הספקית הזו ? או עם הכבלים ? תאירו את עייניי . שאו ברכה !!!!!
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם לוח אם p5b delux והמחשב הישן עובר לקומה השניה , אין לי במחשב הישן כרטיס רשת , קיצר מה אני צריך לעשות שיהיה לי רשת בבית ? יש לי 512\1.5 כבלים 012 ?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
-
אני יודע שזאת פעם שנייה שאני מפרסם וזה כי לא קיבלתי תשובה... אשמח לקבל תשובה לשאלה הזאת מכיוון שאני כבר ימים מנסה לקבל תשובה אך לשווא בבקשה תעזרו קצת ... אגב התוכנה לשמה אני רוצה לפתוח פורט היא אימיול תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב ישן ואני רוצה להפוך אותו לשרת שמארח את האתר הפרטי שלי מה צריך לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-