רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
אני מקווה שלא פספסתי משהו אבל לא מצאתי תשובות קונקרטיות... אני לא מחובר בבית (כן, כן, מתכלב...) ועכשיו צריך.... מה עדיף, בזק או כבלים? צריך להיות מנוי של הכבלים בשביל להתחבר לאינטרנט? איזה ספק? אני לא מוריד הרבה, אז משהו ממוצע ו... זול ככל האפשר :s05: רב תודות!!!
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
קורה לי כל הזמן שזה נתקע באמצע, מפסיק, מתנתק באמצע העלאה.... ניסיתי כבר יותר מ-7 אתרי upload שונים, בכולם נתקלתי בבעיה המעצבנת הזאת! זה קורה גם לעיתים כשאני שולח קבצים במסנג'ר. מה לעזאזל יכולה להיות הבעיה ??? ניסיתי לבטל את הקספרסקי, לא עזר. בזק עשו לי בדיקה של הקו - תקין. תשתית - יס ספק - אינטרנט זהב ראוטר ROTAL RTA 1025W WIN XP SP2 אשמח לכל עצה..... למה זה מעצבן אותי ... תודה
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי שניי מחשבים אשר מחוברים ע"י נתב. אני בטוח שגם בעוד 30 שנה יהיו לי 2 מחשבים ולכן שאלתי היא, מה ההבדל בין רואטר לבין כ.רשת מוצלב במקרה שלי? (אני יודע שמחשב אחד צריך להיות דלוק כדיי שלמחשב השני יהיה אינטרנט). יש פה חיסכון של יותר ממאתיים ש"ח... הכבל הוא מספיק אמין ומהיר?
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי רשת בייתית אלחוטית חדשה , במחשב עם הראוטר קיים רק LOCAL EREA CONNECTION , בעבר היה לי גם חיבור אינטרנט במקביל , כך שאם הייתי רוצה להחליף IP הייתי יכול להתנתק רק מהאינטרנט ולא מהרשת כולה , יש מצב לעשות את זה , או אפילו למצוא סתם דרך שאוכל להחליף את ה-IP בלי להתנתק לגמרי - ההשלכה - ניתן להחליף IP גם ממחשבים אחרים , כי הרשת עדיין תדלוק .
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רשת ביתית שמחוברת על ידי מודם של בזק שהפכתי לראוטר וסוואיץ הכול עובד חלק ברשת אבל משום מה יש תקיות שאני משתף בין המחשבים ולפעמיים הוא לא מראה לי את את כול הקבצים ששתפתי בין המחשבים כלומר אם נגיד שתפתי במחשב 1 ספריה עם 10 קבצים אז במחשב השני לפעמיים אני יראה רק 7 תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, בזמני הפנוי אני בונה צ'טים/האקים למשחק רשת בשם Mu Online, אחד העקרונות כדי לעבור הגנות מסויימות זה בעצם חיבור דרך שרת פרוקסי. לאחרונה נתקלתי במצב שאני חייב לעשות שני חיבורי פרוקסי לאותו adapter ip , אך יש עם זה בעיה, אני מקבל EROR כשאני מנסה להריץ שני חיבורים בו זמנית: Only one usage of each socket adress (protocol/network/adress/port) is normally permitted שזה אומר בעצם שרק חיבור אחד מותר. מה עלי לעשות, אם יש בכלל אפשרות?, כי מבחינה הגיונית זה לא נראה לי אבל שווה לנסות אולי למישהו יהיה רעיון.. מקווה לקבל תשובה Cani
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
לא יודע אם זה המקום היו היום ניתוקים בגלישה... התקשרתי *6900 נותן מס' טלפון, הם לא מזהים נותן שם ושם משפחה, כנ"ל לא מזהים ת"ז, לא מזהים מספר הסידורי מהמודם, שוב לא מופיע אצלם לא הייתי שיכור או משהו כזה בינתיים האינטרנט חזר, והחלטתי לסיים את השיחה. יש למישהו מושג מה פשר העיניין?
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
תנו אתרים בבקשה... תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אחת ולתמיד אני עם מחשב נייד במקום כלשהו בארץ...! איך אני יכול לגלוש באינטרנט ? אפשר לחבר למחשב הנייד את הפלאפון ולגלוש ? אם כן איך ? תודה מראש,עידן
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש מומחה לבניית אתרים המטרה היא ליצור אתר שמכיל מידע לגבי מוצרים שאני מוכר כולל אפשרות לקנות דרך האתר בכרטיס אשראי (אתר מאובטח) וזהו בסך הכול... אתה מומחה לבניית אתרים ? אתה חושב שאתה יכול לעשות את זה? אתה מהמרכז? אתה מוכן להכנס לשותפות עם רווח כספי ? אם כן ואתה חושב שאתה מתאים צור קשר למה אתה מחכה!! הפלא שלי הוא 0546-490376 באייסיקיו 191781340 נתי...
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
הלינקים במדריך שהוא כאן בפורום כבר לא עובד. יש לי ADSL 750
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אפשר בבקשה הסבר מעמיק כגון כבלים שצריך ראוטר יש לי הגדרות שצריך להגדרין בבקשה גם הסבר איך אני נגיד משתף צורב ממחשב אחר למחשב שלי ממש צריך הסבר מפורט אני חדש בזה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה מוזרה שאתר משרד החינוך לא עולה אצלי. בדקתי אצל עוד כמה אנשים והאתר עובד מצויין. אצלי הוא אומר שהדף לא יכול ליהפתח, אבל כל שאר האתרים נפתחים מצויין. מה יכולה ליהיות הבעיה?? (ספק בזק בין לאומי)
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה עברתי לvista ואני לא כל כך מוצא את הידיים והרגליים בכל מה שקשור לעבודה עם מספר מחשבים ברשת. עד עכשיו היו לי 2 מחשבים עם XP שהיו מחושברים בינהם עם שיתוף קבצים, תקיות, כוננים ואביסרים נוספים (מדפסת למשל). לאחר השדרוג של המחשב הראשי לוויסטיה אני לא מצליח לבצי שיתוף כזה בין המחשבים. בגדול מה שאני רוצה זה לקשר בין המחשבים כך שאחד יהיה מחובר לאינטרנט והשני יקבל אינטרנט דרך הראשון. בנוסף לשתף קבצים ומשאבים בין המחשבים. האם יש פה מישהו שיכול להסביר לי שלב אחרי שלב איך ניתן לעשות את זה? הערה: 1. אני משתמש ב NIS 2007 בתוך FW ואנטיווירוס. 2. אני מחובר לנטוויז'ן ולכבלים ע"י חייגן + מודם (לא ראוטר). תודה מראש, רם
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אז ככה אני חדש בכל העסק הזה אז להתחשב איזה סיומות של קבצים אני יכול לצרוב על דיסק DVD כדי לראות בDVD שלי כי כבר 3 סרטים אני פשוט לא יכול לצרוב תודה עידן
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום , יש לי שני מחשבים בבית ומחוברים לאינטרנט ברשת אלחוטית יש לי בעייה כאשר אני מפעיל בשניהם את האינטרנט אז הוא איטי באחד מין המחשבים איך אני יוכל לפתור בעייה זו ?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
ברשותי ראוטר Edimax Br-6524N . מחוברים אליו שני מחשבים בחיבור חוטי. מחשב 1 ממש קרוב אל הראוטר מתחבר אל המחשב בלי בעיה במהירות 100MB המחשב ה-2 נמצא במרחק של כ- 20 מטר מהראוטר הוא מחובר אליו בעזרת כבל רשת מוצלב (עוד מהתקופה שלא היה לי ראוטר) הוא מסרב להתחבר אל הראוטר בקצב של 100MB והוא מתחבר רק בקצב של 10MB. ניסיתי לעדכן דרייברים לכ.רשת, עדכנתי לראוטר את הקושחה. האם המרחק הגדול מהווה בעיה? אוליי עצם העובדה שכבל הרשת מוצלב?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום, האם בגין מהירות הורדה נמוכה ואי יכולת החברה לטפל בבעיה אפשר להגיד שבכך הם בעצם הפרו את החוזה שהיה לי עימם ויש לי עילה להתנתק מהם ללא צורך בתשלום קנס בשל ביטול התחייבות לשנה (נשארו לי 3 חודשים)... האם אפשר לבקש מספקית האינטרנט החדשה יוזר ניסיון ליומיים שלושה לבדוק את המהירות וכו' לפני שאני מתחייב ? האם אפשר להכניס לחוזה ההתקשרות שלי מול הספקית שבאם מהירות ההורדה יהיית איטיות להחריד (כמו עם הספקית הנוכחית שלי) אוכל להתנתק מהם בו ביום בו התקשרתי ללא צורך בתשלום קנס על הפרת ההתחייבות ? תודה מראש על התשובות **הרציניות**
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום רב, אני גר בבית פרטי עם עוד 5 שותפים(מרחק 20 מטר מקצה לקצה+קירות+קומה הפרש). החלטנו לשתף בינינו את האינטרנט, כאשר אחד מאיתנו גר בממ"ד. אנחנו מחפשים המלצה לנתב אלחוטי שבאמת יעשה את העבודה ויצליח לחדור את הממ"ד/הקירות הפנימיים שבבית וישדר למרחק הסביר הזה, כמו גם כרטיסי רשת שיזהו את האות(גם אם הוא חלש), או שלפחות תהיה האופציה לחבר אליהם אנטנה להגביר את הקליטה. ואם לא די בכך, אז נקשה ונבקש גם שלא יהיו יקרים :-) תודה לכל העונה
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום היום שיחקתי שש-בש באינרטנט שכנסים להצחל תוכניות משחקים אז מופיע אז שיחקתי עם מישהו ואז נכס איזה פופ-אפ בשש-בש לגבי נקודות משחק אז אני לחצתי על זה והופיע 2 למטה בפינה אז שהפסתדתי היה רשום הפסדת 2 נקודות משחק האם אני יוחיב על זה בכסף. תודה
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
זה ככה ב- אימיול, ביטוקומט, ביטלורד, ביטספרינט ואפילו DC++. באימיול וDC++ החיפוש מוצא תוצאות, אבל בכל התוכנות אין שום התקדמות של שום הורדה ואני משוכנע שזאת בעיה באינטרנט. יש לי רשת אלחוטית ראוטר EDIMAX של 012- אם יש איזה פתרון לא משנה איזה בבקשה תעזרו לי כי נמאס לי מזה כבר.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
בימים האחרונים אני בא אחרי העבודה הביתה, האינטרנט עובד הכל טוב (יחסית כמובן) אך משום מה המסנג'ר לא מוכן להתחבר וטוען כי הפורטים שהוא צריך חסומים או לא עובדים. כיבוי והדלקה של הראוטר מסדרים את הבעיה עד לפעם הבאה, מה זה יכול להיות ??
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם... הבעיה שלי היא כזו...אני מנסה לחבר מחשב נייד למחשב האישי שלי וזה לא הולך בשיט... בנייד מופיע לי משולש צהוב אם סימן קריאה שחור בתוכו ורשום "limited or not connectivity הכבל תקין(ניסיתי 2),ניסיתי את הפאצ וזה לא עוזר... 2 המערכות הם xp אחת פרו והשנייה HOME.... הרצתי חיפוש בגוגל וניסיתי מספר פתרונות אבל זה לא עזר...
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להקים רשת אלחוטית בבית, יש לי 2 מחשבים נייחים, ומחשב נייד אני רוצה ראוטר אלחוטי שיתחבר למחשב שלי (ראשי) דרך חוט, ואליו יתחבר המודם, והוא יספק רשת אלחוטית לנייד ולנייח השני שנמצא בערך כ 20 מטר מהמחשבים הראשי עם הפרדה של קירות (לא נמצא בממד) עכשיו השאלה שלי היא: לבזק יש מבצע עכשיו 9.9 לחודש (כפול 24 חודשים) והם מסדרים רשת אלחוטית בבית... מכיוון שזהו מבצע רק למשדרגים/מצטרפים ואני כבר מחובר אליהם, המבצע עלי הוא 12.90 לחודש (כפול 24 חודשים) שזה יוצא 309.60 ש"ח האם באותו מחיר (309 ש"ח) אני אוכל לקנות נתב זול, אך אמין ושלא יהרס ויהיה איכותי. + כרטיס רשת אלחוטי אחד, שיש להרכיב אותו במחשב הנייח??? או שעדיף לי ללכת על המבצע הזה ושהם יסדרו לי הכל ב 309 ש"ח תודה …
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-