עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Revertigo,

אני צריך ראוטר אלחוטי ב 200-250 (נראה לי שזה טווח מחירים סביר, תקנו אותי אחרת) - אבל יש בין המחשבים קיר בטון (של ממ"ד) ועוד קיר רגיל (פנימי) ומרחק של כ 10 מטר. אני צריך הכוונה כי אין לי מושג מה העוצמה של ראוטרים... דרך אגב, בעניין הטכני - תקנו אותי אם אני טועה, הנתב מתחבר בכבל רשת למודם - והוא מתקשר עם המחשבים (שניים במקרה שלי) דרך מחברים קטנים שמתחברים למחשב דרך כבל רשת\USB? תודה

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  2. Started by doker,

שלום יש לי בעיה בקליטה ברשת האלחוטית המרחק הוא בערך 20 מטר ויש שתי קומות הבעיה היא שהקליטה היא 20 אחוז אבל גיליתי שאם אני מוזיז את הראוטר 2 מטר ומוציא אותו מהחדר שהוא נמצא האחוזי קליטה קופצים ל70 בערך אז רציתי לדעת אם יש למישהו פיתרון להגביר את הקליטה או להאריך את האנטנה שבאה עם הראוטר אני צריך פתרון של 50 שקל בערך 50 60 שקל

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  3. יש לי אתר ואני צריך חברת איחסון אתרים טובה בבקשה עזרו לי תודה מראש

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  4. שלום לחבר שלי יש בעיה באינטרנט. הוא מוריד לו רק על 5 קילו לשניה. כנראה שזה קשור לראוטר שלו - Edimax Broadband Router יש לו מהירות 1.5 ספק 013 תשתית HOT מה אפשר לעשות במצב כדי שהוא יוכל להוריד על 200 כמו שצריך? תודה רבה, עדן

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  5. טוב זה קצת מורחב אני יסביר לכם מה הבעייה. לי יש את המחשב הראשי בחדר.. בחדר של אח שלי יש לו גם מחשב ובחדר של אחותי יש לה גם מחשב. יש כבל רשת שמחובר בין שלושתם וכרגע יש לכולם אינטרנט הכל טוב ויפה. הזמנתי מחשב חדש שצריך להגיע יום ראשון-שני עכשיו כמה שאלות: כשאני אקבל תמחשב החדש אני יתקין את ה ווינדוס (XP) האם אני צריך להגדיר משהו מיוחד כדיי שיהיה להם אינטרנט או שפשוט לחבר תכניסה למחשב וזהו יהיה להם אינרטנט? תודה.. נ.ב : אם יש פה איזה מדריך להתקנת הווינדוס אני מאוד ישמח

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  6. Started by rons,

שלום יש לי ראוטר מחברת D LINK מדגם DI 524,רציתי לשאול איך אני מעלה את עוצמת השידור של הראוטר ברחבי הבית ז"א שאני אוכל לקחת מחשבים יותר רחוק מהראוטר ושהקליטה של האינטרנט שלהם מהראוטר תהיה עדיין טובה...

7. הראוטר הוא מדגם BR-6104. אני משתמש ב-sababadc. הראוטר עובד בסדר ומוריד גם במהירות גבוהה, עד שאני מריץ חיפוש, ואז הוא תמיד מתנתק ועושה restart. אחרי דקה בערך הוא שב לפעול. זה לא משנה אם אני במצב passive או active ב-dc. בקובץ לוג שלו הוא כותב הרבה פעמים משהו על bogus. הפורטים בסדר. למישהו יש רעיון ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  8. Started by deking,

יש לי שני מחשבים שמחוברים בנתב ואצלי הוא מוריד פחות מהר מהמחשב השני כאשר אצלי נמצא הנתב.. לא מזמן שידרגתי ל4 מגה ואצלי הוא מוריד על 440 גג ובמחשב השני בסביבות 500 יש לי כמה תוכנות ש"מאיצות" אינטרנט כמו speed connect internet accelerator ו speedupmypc מה שאני רוצה זה להחזיר את ההגדרות אינטנרט כמו שהיו בהתחלה לפני שהתקנתי תוכנות אלו .. איך אני עושה את זה?? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  9. Started by Eviljelly,

בחודש האחרון אני מרגיש האטה דרסטית במהירות האינטרנט באתרים מחו"ל אני לא מצליח לעבור את ה 25 לשניה בהורדות קבצים ניסיתי להחליף ספק אבל גם לא עוזר כל נסיונות בדיקת מהירות דירגו אותי איפשהוא בין מודם אנלוגי 56 לISDN (אתרים שונים, ספקי אינטרנט שונים , זמנים שונים) בארץ אין בעיה מוריד לי בשקט ב 150+ יש לי 1.5 מגה כרגע מחובר עם בזק בינלאומי לפני שבוע עם אינטרנט זהב ... יש רעיון ??? ???

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  10. שלום לכולם יש לי בעיה בתוכנת הטורנט. אני מפעיל את התוכנה ולאחר דקות קצב מהירות ההורדה עולה ועלה (במקרה שאין הרבה "זורעים" מגיע בערך ל-80) ואז מתחילה אחרי כמה דקות לרדת עד למהירות של 0-10 קילובייטס לשניה. ממה זה קורה? הגבלה של הספקית? יש דרך לפתור את הבעיה? יש לציין שההורדה מתבצעת מאתר פרטי (TL) ככה שאפילו אם יש רק 20 "זורעים" אמורה להיות מהירות נורמלית .

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  11. Started by Ezu,

שלום לכולם, אני מנסה לחבר שני מחשבים שלי אך באשף הגדרת הרשת כרטיסי הרשת מופיעים כלא מחוברים (למרות הוא מזהה אותו). כמו כן מופיע לי שכבל הרשת בשני המחשבים מנותק (הכבל מחובר - ניסתי עם שני כבלים) איפה הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  12. Started by ריקלר,

שלום רב, רכשתי היום בדוקטור דיו בתל אביב את הנתב-מודם שלכם. התקנתי אותו לפי ההוראות שלכם, והתהליך הושלם ואולם אין לי קשר לאינטרנט. בדקתי את הכתוב בקישור הנמצא בתמונה המצורפת, והוא מסביר לי כי הקישור לא מאופשר. כיצד אני יכול להתגבר על בעיה זו ולהגיע לקשר לאינטרנט. להלן ההודעות שאני מקבל: כלומר הקישור דרך VDSL מונע הקישור לאינטרנט. כשהתקנתי סימנתי כי הקישור יהיה דרך בזקבינלאומי בתצורת ADSL, וכיוונון זה לא נשמר לצערי. כיצד להתגבר על בעיה זו ולהגיע לקשר עם האינטרנט. זהו מצב הקונפיגורציה שעשיתי: וזה…

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  13. אני רוצה לעשות רשת HOMEGROUP ב WINDOWS 7 U בין שני ניידים באמצעות הWIFI שלהם (אני רוצה לעשות את זה ללא ראוטר) מה הדרכים שאני יוכל לעשות את זה???

14. אוקיי אז אחרי מאמצים רבים כנראה גיליתי מדוע נוצרים המסכים הכחולים. יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים דרך קבל רשת. כאשר אני מחבר את המחשב השני למחשב שלי כדי שהרשת תעבוד נוצרים מסכים כחולים במחשב הראשי- שלי. כשאני מנתק אותו מהמחשב שלי אין... מה עליי לעשות? ד.א אני בטוח שהקבל רשת תקין כי ניסיתי לחבר בין המחשבים עם קבל אחר ועדין הופיעו המסכים ... אשמח לתגובות ..

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  15. Started by black colt,

אז ככה אני חדש בכל העסק הזה אז להתחשב איזה סיומות של קבצים אני יכול לצרוב על דיסק DVD כדי לראות בDVD שלי כי כבר 3 סרטים אני פשוט לא יכול לצרוב תודה עידן

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  16. Started by elad_jacoby,

שלום, אני אחרי פירמוט של המחשב שמקבל רשת אלחוטית דרך נתב linksys WRT54GL. עשיתי לו אייפי סטטי: 192.168.103. אבל כשאני מנסה להתחבר אליו דרך המחשב המחובר חוטית, כמו שעשיתי לפני הפירמוט: \\192.168.1.103 הוא רושם לי שהוא לא נמצא, וכנ"ל להפך אם אני עושה מהמחשב המפורמט למחשב המחובר חוטית. צריך לעשות עוד משהו שאני לא זוכר לפני שזה יעבוד?תודה..

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  17. Started by duzap,

הבנתי שקיימת אפשרות באינטרנט smile 015 להתחבר לרשת של IPV6 מסויימת, לא כ"כ הבנתי איך זה פועל והייתי רוצה לדעת פרטים נוספים. ניתן להתחבר לזה אם מוסיפים לשם משתמש username%ipv6 ואז אני מגיע לטווח אייפי 213.8 שאף פעם לא גלשתי עליו לפניכן. אז השאלה שלי איך אני משתמש בזה? אני ראיתי בעבר (ויש גם היום) אנשים שהתחברו לשרת מירק של EFNET עם הדבר הזה וזה היה נראה בערך ככה: 5f03::1200::836f:::: עכשיו מעניין אותי איך אני עושה זאת בעצמי... ואיזה אמצעים אני צריך. אני משתמש WINDOWS ואם יש צורך בלינוקס אז אני יכול לנסות להשתמש בשרת לינוקס שלי (fedora - מחובר ל-012) ולהתחבר איתו עם psybnc אשמח לקבל תגובות חכמות.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  18. Started by noos,

יש לי אינטרנט 1.5 של אינטרנט זהב מודם אלקטל ספייד טאצ' הום עכשיו אני מתחבר לאינטרנט סבבה ואחרי כמה זמן לפעמיים 4 שעות לפעמים חצי שעה (זמן לא קבוע) המודם של אלקטל מתנתק מהאינטרנט ונורית הLINE TX מהבהבת ללא הפסקה עכשיו אם אני מנסה להתחבר שוב הוא רושם שהוא מנסה להתחבר ל 10.0.0.138 שזה הדבר הראשון שהחייגן עושה תמיד וישר עובר האלה אבל הפעם זה נשאר תקוע שם עד שאני מכבה פיזית את המודם ונסה לחייג שוב ואז זה עובד ככה כבר כמה ימים אין לי ווירוסים ולא שום דבר כזה מה עוד יכולה להיות הבעיה

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  19. Started by someone,

אז ככה, הבעיה היא כזאת: בזמן האחרון קורה לי ממש הרבה פעמים שהאינטרנט פשוט מפסיק לעבוד, הסמל של שני המחשבים בתחתית מופיע כרגיל, אבל פתאום באמצע גלישה למשל, האינטרנט מפסיק לעבוד.. אם אני מנתק אותו הוא לא מתחבר שוב אחר כך, מה שאני צריך לעשות כדי שהוא יעבוד מחדש זה לנתק את המודם מהחשמל, ואחר כך לנתק את כבל הרשת, לחכות כמה שניות, לחבר את המודם מחדש, לחבר את כבל הרשת, ולהתחבר מחדש, ורק אז זה מסכים להתחבר שוב עד הניתוק הבא.. למישהו יש רעיון למה זה קורה?

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  20. Started by RX7,

טוב יש לי מחשב קניתי לו ראוטר וחיברתי עוד מחשב לראוטור באמצעות כבל טלפון ארוך עכשיו יש לי שאלה אני רוצה להתחבר אל אותו מחשב דרך הוינדוס זאת אומרת לראות את הקבצים והתקיות דרך המחשב שלי וככה להפך איך אני עושה זאת? תודה מראש עומרי

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  21. יש לי ראוטר d-link dl-724 וכרטיס אלחוטי dwl-520 בתקן g+ אני לא יכול לעשות הצפנה מסוג wep בכרטיס ובראוטר הצלחתי לעשות ובכרטיס לא כלומר כאשר אני עושה הצפנה בכרטיס הוא מנסה להתחבר אבל לא מצליח אבל חוץ מזה הכרטיס עובד בסדר אני יודה לכם אם תוכלו לעזור לי

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  22. Started by Aviv C,

יש לי Internet Connection Firewall עם הגדרות ברירת המחדל. זה אומר שאי אפשר לעשות לי פינג?

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  23. למי שניסה לעשות רשת בין שתי מחשב ווינדוס אקספי אספי 2 והנורטון פנדא הפריע לו ופתר את זה בבקשה עזרו לי... :-\

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  24. Started by As-21,

מתלבט בין שתיי הדגמים האלו WRT54GS WRT54GL מה לקנות ?

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  25. Started by daphne_n,

אהלן, יש לי נייד שאותו אני מחברת למחשב הנייח דרך כבל רשת... ואני מריצה על VPC את הסרבר 2003 למטרות לימודיות, העניין שבעבר הצלחתי לחבר את הנייד לרשת DNS שיש לי בנייח, אבל לאחרונה שיניתי את שם המחשב של הנייד והייתי צריכה להחזיר אותו לWORKGROUP ועכשיו לא משנה מה אני מגדירה בהגדרות IP של הרשת, הוא פשוט לא מתחבר לשרת שלי... כל פעם מחדש הוא אומר לבדוק אם הקשתי את השם הנכון של השרת, והוא נכון מה עושים?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים