רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
עשיתי עכשיו רשת בין 2 מחשבים בבית ואני רוצה לדעת אם יש אפשרות להוריד למחשב אחד את הרוחב פס ולהעלות לשני...
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
אני עובד לפי המדריך שמצאתי בהרבה מקומות וגם פה באחד הת'רדים לפני כמה זמן. כשאני צריך להיכנס ללמשק WEB של המודם http://10.0.0.138 אז כל עוד אני לא מחובר לאינטרנט אז אני לא יכול. בשביל לבצע איזה שהם שינויים בממשק WEB אני חייב להיות מנותק מהאינטרנט אבל אם אני מנותק אז אני בכלל לא יכול להיכנס לממשק. בעבר כששידרגתי אותו לא הייתה לי שום בעיה להיכנס לממשק WEB גם כשאני לא מחובר לאינטרנט ועכשיו אני לא מצליח ואין לי שום מושג למה. זה חשוב לי מאוד בשביל הרשת הבייתית שאני בניתי כבר וזה השלב האחרון.
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לניטור הרשת, כאילו שהתוכנה תגיד לי באיזה מהירות הנתונים עכשיו עוברים ברשת, פאקטים לא טובים, מהירות UP ומהירות DOWN משהו כזה יש? תודה
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המחשב שלי עובר בין שתי רשתות שונות בתדירות גבוהה. איך אני יכול לבחור לאיזה רשת המחשב שלי ייכנס ע"י טבלה פשוטה (או משהו אחר) ומבלי להגדיר מחדש את הגדרות הרשת שאני עובר אליה (דוגמת הגדרת כתובת ip ושם הרשת)? שמעתי שיש תוכנות למטרה הזאת,אבל הם עולות כסף... המחשב: p3-800mhz windows 98 נ.ב יש לי רק כרטיס רשת 1 שמותקן על אותו מחשב.
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
לאחרנוה נתקלתי בתופעה של "קפיאה" של החיבור שלי לאינטרנט מדי פעם לזמן של בערך 10 שניות כל פעם שפשוט מטריף לי את השכל :AR15: :AR15: :AR15: "קפיאה": פשוט אין אינטרנט, אין פינגים, EXPLORER לא עובד, משחקי און-ליין מתנתקים, פשוט מטריף! מפרט החיבור: חיבור ADSL 1.5M לבזק בין לאומי, עם Alcatel מוסב לPRO, כרגע מחשב אחד מחובר ישירות לALCATEL (לבד) בעת הקפיאה יש לי גישה מלאה ל ALCATEL ו הוא עובד ונשאר מחובר, בדו"ח גלישה לא מראים שום ניתוק בזמנים הללו! זה קורה בעיקר בשעות העומס של הרשת. בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי, או מכיר מישהו עם בעיה דומה שנפתרה תענו ל הודעה
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אחרי שנמאס לי טוטאלית מה-ICS הדפוק, החלטתי לשדרג את האלקטל שלי ולקנות Switch. לכן אני צריך המלצה ל-Switch טוב (אם אפשר שלא יהיה ממש ממש יקר), ובערך את המחיר שהוא צריך לעלות. אני לא צריך ראוטר מובנה בתוכו, כי כמו שאמרתי, אני מתכוון לשדרג את האלקטל שלי, ולהפעיל את הראוטר שבו. אני לא צריך שיהיו בו הרבה פורטים, כי יש לי שני מחשבים, אז המינימום פורטים יספיקו. ובאותו נושא, רציתי לשאול כמה דברים: א. אם אני זוכר נכון, צריך כבל מוצלב בין האלקטל ל-Switch וכבלים לא מוצלבים בין כל מחשב ל-Switch, נכון? ב. אני לא בטוח ב-100% איך העסק הזה עובד. אם הבנתי נכון, הראוטר (שיהיה בתוך המודם) תפקידו לפצל את ה-IP שאני מקבל מהספקית אינטרנט שלי לשני IPים (או יותר), וה-Switch תפקידו להעביר את המידע…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני יודע שהבעייה שאציג היא מטרידה רבים ואשמח אם אקבל תשובה מפורטת כולל הנחיות ביצוע לפיתרון מוחלט. לאחר שחיברנו שלושה מחשבים על xp לadsl באמצאות קינפוג האלקטל לראוטר בתוסתת האב כל מחשב גולש באופן עצמאי ללא בעיות .יש לציין שהפייראול הוסר . הבעייה שאין אפשרות להתקשרות דו כיוונית בתוכנות וידאו ואודיו כגון המסנגר או האי סי יו טו . או כל תוכנה מהסוג הזה . שמעתי הרבה תשובות הרבה גירסאות ניסיתי ואין פיתרון . האם קיים פיתרון שכל אחד משלושת המחשבים יוכל להשתמש בתוכנות ההתקשרות שציינתי . אודה מאד למי שיסייע לי בפיתרון ובהדרכה.. תו…
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט מהיר adsl 0.5 ואני משלם 200 שקל בערך לחודש (גם לבזק וגם לספק) זה זול או יקר? תודה למי שעוזר
-
לאחרונה ניכר יתרון חדש באינטרנט כבלים שלי מ-012: כל חצי שעה בערך, אם אני לא גולש, החיבור הופך "מת" זאת אומרת לא מתנתק, אלא פשוט לא עובד יותר. מעין TIME OUT שכזה. (זה חכם: רק אם תנסה לגלוש, אז תבחין שזה לא עובד- החייגן עדיין מחובר). אם מתנתקים ומתחברים מחדש, (לא צריך REBOOT ) זה מייד עובד, כל פעם. אני לא מאמין שזו בעייה טכנית, אלא מדיניות מכוונת, מכיוון שזה **רק** קורה אם לא גולשים פרק זמן מסויים. אם גולשים כל הזמן או מורידים משהו גדול, זה לא מתנתק. ה- Automatic disconnect שלי ב- Win2k מכוון ל-8 שעות אז הבעייה לא בזה. הם מבטיחים "אינטרנט כל הזמן", אבל כנראה זה קצת לוחץ להם על השרתים ממש לקיים את זה.... כנראה גם היו להם תלונות מאיגוד היבואנים הישראלי שהם מקיימים יותר…
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש אתרים המבוססים FLASH שמאפשרים השמעת קבצי קול און ליין ב - STREAM. האם יש אפשרות לשמור את הקבצים האלו או "להקליט" אותם?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, אתם יכולים בבקשה לתת לי (אם אתם מכירים) שרת שאפשר להעלות אליו קובץ של 600MB חינם? בתודה :-*
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו הצליח להישתמש שם במצב של ה Super Webcam Mode ? חשבתי שלא עובד לי בגלל שאני עובד עם ראוטר , אחרי זה עשיתי חיבור ישיר כך ש ה IP יהיה על המחשב עצמו ועדיין לא מצליח להפעיל את המצב הזה ... האם זה עובד גם דרך H.323 ?
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
לסיכום : http://aonline.msn.co.il/site/news/showReport.jhtml?ElementId=mym20030120_25&origin=none
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
לפי מיטב ידיעתי, HUB ים / SWITCH ים למניהם , משמשים כאמצעי לתקשורת בין מחשבים הנמצאים באותה הרשת. אולם מה קורה כאשר מתקבל IP אשר אינו תואם את מספר הרשת? או אולי כן תואם את המספר, אולם מחשב היעד אינו מחובר ישירות ל HUM / SWITCH ? לאן מופנת הפנייה? אם משהו מכם מכיר אתרים העוסקים בתכנון רשתות, אשמח אם יצרף את הלינק...
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש בשולחן עבודה My network Places מקש ימני Search for computers אני צריך להיכנס למחשב אחד של חבר בכל מקרה זה לא מוצא לי שום מחשב, אצל חברים זה עובד טוב, רק אצלי זה לא מוצא, כאילו אני לא יכול להתחבר למחשבים אחרים או מה שיהיה יש לי XP מה לעשות כדי שזה יעבוד? זה Firewall? מאוד אודה לכם אם תעזרו לי תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
טוב, אז ככה: יש לי מחשב עם ווינדוס 98 יציב ביותר, חיבור 0.5Mbps של נטוויזן בלי הקזאאה המחשב יכול להיות דלוק ומחובר לאינטרנט שבוע בלי לקרוס או להתנתק (אולי יותר..) אבל כשאני מדליק תוכנה שיתופית כגון kazaa, imesh, bearshare האינטרנט שלי מתנתק כעבור כמה שעות(2-6). הסימן הקטן של שני המחשבים בתחתית המסך עדיין שם אבל האינטרנט לא מגיב והICQ מתנתק.. המחשב עבר בתקופה הזו בערך 3 פירמוטים, אבל הבעיה נמשכה... מישהו יודע מה הבעיה? לעוד מישהו שמחובר לנטוויז'ן (או חברה אחרת) יש את הבעיה הזו? המחשב: פנטיום 2 350@467 256MB RAM כרטיס רשת CNet PRO200 PCI מודם אלקטל איכותי אם אתם רוצים לדעת עוד משהו.. תשאלו..
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
העברתי את המחשב החדש שלי לחדר בקיבוץ ואי אפשר לעשות שם אינטרנט (לא חיוג ולא ADSL ) אז אני צריף פיתרון איך אני אוכל לשתמש באינטרנט הבית שלי (של ההורים) נמצא בערך כ100+- מטר אז חשבתי על כבל רשת ארוך או אלחוטי אבל שניהם עולים הרבה וזה לא מבטיח לי פינגים טובים שמעתי על איזה תקשורת מין משהו כזה שאתה רק מחבר למחשב וזה הולך ישרות לאיזה לווין או משהו כזה מישהו מכיר ? יש למישהו רעיונות ?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
צריך עזרה בהגדרות ב-OVERNET כמה לרשום ב-UPLOAD וב-DOWNLOAD ו-MAX . למי שיש ניסיון בתוכנה זאת אשמח לכמה טיפים.
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
בימים הקרובים אני מתחבר לאינטרנט במהיר של ברקADSL 0.5M.הבנתי שקיימות 2 אפשרויות לחיבור המודם, מודם חיצוני או מודם פנימי, יש איזה העדפה מסוימת(יש לי כרטיס רשת ONBOARD)?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבר כמעט שבוע אני לא מצליח להתחבר לשרתי dalnet ב - MIRC. כל שרת שאני מציין לא מאפשר התחברות. יש למישהו כתובת של שרת שעובד?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום!!! אני יסביר לכם היום איך יוצרים אתר FTP מאובטח עם ססמא משלכם!!! 1) התקינו את internet information service (iis) Manager ואת FTP servise בהוספה והסרה של תוכניות וב- רכיבי Windows ואפשרות internet information service אחר כך כנסו ל- כלי נהול שבלוח בקרה ותפעילו את iis . חשוב לדעת !!!!! ה- IIS נמצא ב- Windows XP Professional ו NT ו Windows 2000 וכול הזמן שאתם מכבים את המחשב ומדליקים אותו ה- IP משתנה אז תצתרכו כל הזמן לשנותו! 2)אתם תראו בצד את הרשימה הזאת תבחרו FTP ותעשו כפתור ימני על ה- FTP ותלחצו Properties . http://planet.nana.co.il/romadev/Pic1%2Ejpg 3) ובכתובת ה- IP תשנו מ- (All Unassigned) ל- האי פי שלכם המופיע ברשימה! http://planet.nana.co.il/romadev/…
-
- 35 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מהו הפרוטוקול L2TP? באיזו שיכבה הוא עובד? ומדוע ל Edimax EW-7205AP Access point אין אפשרות לבצע Routing ב ICS? המכשיר פשוט זורק לי את packets.......
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
עד כמה שאני קורא פה ומבין אין ראוטר מתאים לכבלים עם חיוג?! איזו דרך יש בכדי לחבר שלושה מחשבים ויותר לכבלים עם חיוג? (ללא שימוש בשרת!)
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אנשים שלום דוד שלי ביקש ממני יעוץ והבטחתי לו תשובה מקצועית. ככה, הוא לא צריך להפוך את זה לראוטר, יש לו מחשב אחד. הוא גר ב"מזכרת בתיה", עם מישו מכיר, ולא יודע מה זה אומר מבחינת מרחקים ממרכזיות ועומסים, מקווה שתעזרו יונתן
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכם, הלך לי המודם אלקטל בכל מקרה, בזק כבר הולכים להחליף לי, אבל אני צריך להתקשר ל199 כדי לראות אם אני צריך לגשת לבזקסטור או שהם ישלחו לי טכנאי (אני אדאג שהם יביאו טכנאי), עכשיו שמעתי שאם אני מבקש מודם סמסונג הוא יותר קל ופשוט להפיכה לראוטר ובלי הבאגים שדורשים עדכון, רציתי לדעת אם זה נכון, ואם כן האם כדאי לי לקחת אותו במקום אלקטל??? תודה מראש, Amearlis Zaiir אגב אני עכשיו כותב מהביצפר.
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-